Maahanmuuton parhaat tapahtumat vuodelta 2022

Anonyymi-ap

Vaikka vuotta on vielä jäljellä, niin eihän tässä viitsi kysellä enää kuukausikohtaisia tapahtumia. Otetaanpa ihan koko vuodelta 2022 ne parhaat tapaukset, mitkä maahanmuutossa on tapahtunut. Nyt positiivisuutta peliin!

48

289

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jaff linnaan.

  • Anonyymi

   Hattugubta poistuu (lapsellisesti koko päivän perseiltyään) unilleen. Laitostunut?

  • Anonyymi

   Jep... Hesalaiset muuttavat sankoin joukoin maasedulle ja jättävät kaupungin matuille!!

  • Anonyymi

   tanska otti tavoitteeksi nolla turvapaikan hakijaa vuodessa
   Tanska ja Norja julisti somalian turvalliseksi ja tanska on palauttanut jo n 2000 somalia

  • Anonyymi

   Ideoita kyllä riittäisi matujen maastakarkoitukseen. Minulla on unelma! Kaikki ne hetket ja paikat, joissa ei ole yhtäkään rättipäätä ovat ihan luxusta ja sivistystä.

   • Anonyymi

    Pohjoisen pienillä paikkakunnilla riittää vielä luxusta !!


   • Anonyymi

  • Anonyymi

   2000 maamua taksilupa pois?

  • Anonyymi

   Tässä vähän menneitö tapahtumia:
   23.2.2013 Oulu. Ravintolamogulina tunnettu 39-vuotias iranilainen Ramin Mansouri (ent Bobby Dashti) toimi pääsuunnittelijana kilpakosijansa murhassa. 34-vuotias suomalaismies surmattiin teräaseella Rajakylässä. Mansouri tuomittiin yllytyksestä murhaan elinkaudeksi vankeuteen. Myös suoritusporras tuomittiin elinkautiseen.
   14.1.2015 Oulu. 35-vuotias somalialainen mies surmasi kirveellä kaksi suomalaismiestä Tuirassa sijaitsevassa anniskeluravintolassa. Uhrit olivat 45-vuotias ravintolan työntekijä ja 74-vuotias asiakas. Tekojen jälkeen somalimies meni kotiinsa ja sai surmansa poliisien tekemän rynnäkön yhteydessä.
   31.1.2015 Kokemäki. Oleskelulupaa vimmalla halunnut 24-vuotias afganistalainen Ramin Azimi poltti elävältä 17-vuotiaan suomalaisneidon. Neito olisi halunnut lopettaa seurustelusuhteen afgaanin kanssa. Puolustus loivensi tekoja kulttuuritaustalla ja tekijän heikkolahjaisuudella. Alioikeus tuomitsi tekijän elinkautiseen. Vaasan hovioikeus säilytti alioikeuden tuomion. Vastaaja on hakenut valituslupaa KKO:sta.
   31.7.2016 Helsinki. 25-vuotias irakilaissyntyinen Al-Montathar Mahdi Basita Al-Mehsen surmasi teräaseella 86-vuotiaan suomalaismiehen Puotilan kappelin edustalla. He eivät tunteneet toisiaan. Tekijä toimitettiin sairaalahoitoon ja uhri ruumiinavaukseen. Tapaus oli oikeudessa marraskuussa. Tekijä passitettiin mielentilatutkimukseen. Siellä hänet todettiin syyntakeettomaksi, joten tuomiokseen tuli tahdonvastainen hoito. Surmaaja esiintyi väkivallan vastaisella musiikkivideolla vain pari kuukautta ennen tekemäänsä verityötä.
   10.9.2016 Kajaani. 52-vuotias suomalaismies surmattiin Otanmäen Vuorimiehenkadulla. Taposta ja ryöstöistä vangittiin kaksi irakilaismiestä; Qasim Hammood Beni Zaid Ali ja Ali Ahmed Hussein. He olivat tulleet Suomeen turvapaikanhakijoina syksyllä 2015. Oikeudenkäynti oli 22.11.2016. Beni Zaid tuomittiin 10 vuoden 10 kuukauden vankeuteen ja Hussein sai 6 vuoden tuomion. Zaid Ali valitti hovioikeuteen. Rovaniemen hovioikeus ei muuttanut tuomiota. Päätös annettiin 26.10.2017
   2.12.2016 Oulu. 35-vuotias mies puukotettiin Hiirosen Kurrenkujalla. Uhri sai useita iskuja pään sekä kaulan alueelle ja kuoli sairaalassa. Motiivina puukotuksiin oli kiista huumausaineista. Oulun käräjäoikeudessa tuomittiin 26.4.2017 irakilaissyntyinen Esho Yoaarish Zayya 9 vuoden 6 kuukauden vankeusrangaistukseen. Hän ilmoitti olevansa tyytymätön tuomioonsa, joten tapauksen käsittely jatkui Rovaniemen hovioikeudessa. Hovioikeus antoi päätöksen 19.3.2018. Tuomion säilyi ennallaan, mutta Zayya on hakenut valituslupaa KKO:sta, joten tämä ei ole vielä tässä…
   18.8.2017 Turku. Turvapaikanhakijana Suomeen saapunut 22-vuotias marokkolainen Abderrahham Bouanane puukotti kuoliaaksi kaksi naista Puutorin ja Kauppatorin välisellä alueella sekä haavoitti useita henkilöitä. Poliisi ampui puukottajaa jalkaan. Tekijä esiintyi väärillä henkilötiedoilla ja valehteli olevansa 18-vuotias. Tapaus luokiteltiin terroristisessa tarkoituksessa tehdyiksi murhiksi. Lisäksi syyte tuli kahdeksasta murhan yrityksestä. Epäillyn todettiin ollen täydessä ymmärryksessä. Turun vankilassa pidetyistä Varsinais-Suomen käräjäoikeuden istunnoista kehkeytyi suoranainen farssi syytetyn ryhdyttyä pitämään Suomen oikeuslaitosta pilkkanaan, ollen piittaamatta tuomarin käskyistä. Lopulta Bouanane sai tahtonsa läpi, eikä hänen enää tarvinnut olla läsnä istunnoissa. Tuomio julistettiin 15.6.2018 ja se oli odotetusti elinkausi vankeutta. Bouanane valitti hovioikeuteen, sillä mielestään hän ei tehnyt tekoja terroristisessa tarkoituksessa. Bouanane veti kuitenkin pois valituksensa hoviin, joten käräjäoikeuden tuomio on lainvoimainen.
   16.9.2018 Pori. Itäpuistossa paloi kerrostaloasunto. Pelastushenkilökunta löysi asunnosta 54-vuotiaan naisen ruumiin. Välittömästi kävi ilmi, että nainen oli saanut surmansa väkivaltaisesti ja että tulipalo oli sytytetty jälkien peittämiseksi. Poliisi pääsi melko nopeasti epäiltyjen jäljille ja pidätti useita henkilöitä. Yksi toisensa jälkeen vapautettiin, mutta lopulta yksi mies, turvapaikanhakijana Suomeen tullut 28-vuotias irakilainen Alaa Salih vangittiin murhasta epäiltynä. Salih oli kääntynyt kristityksi ja oli mukana Porin Teljän seurakunnan toiminnassa. Hänet oli myös ehdokkaana marraskuussa pidetyissä seurakuntavaaleissa saaden neljä ääntä. Tapauksen tutkinta kesti poikkeuksellisen pitkään ja oikeuden jakaminen alkoi 10.6.2019.
   27.9.2018 Helsinki. Turvapaikanhakijana Suomeen perheensä kanssa tullut 31-vuotias irakilaismies surmasi 27-vuotiaan aviovaimonsa Mellunmäessä. Mies yritti lavastaa teon itsemurhaksi. Tekonsa jälkeen mies pakeni Irakiin, mutta palasi takaisin Suomeen marraskuun puolivälissä ja ilmoittautui poliisille. Tapaus vaiettiin julkisuudelta ja se tuli esille vasta esitutkinnan valmistumisen myötä 15. helmikuuta 2019. Helsingin

   • Anonyymi

    Mies palasi Suomeen ilmeisesti siksi, että kaiken kattaja Kela-kassa jäi tänne.


  • Anonyymi

   Italia taistelee siirtolaisia vähentääkseen kaikin voimin, vaikka kansainvälinen oikeus puuttuu Italian asioihin. Kreikassa samanlainen taistelu.

   Eihän EU voi koko maailmaa majoittaa.

  • Anonyymi

   Miksi minusta tuntuu, ettei maahanmuuttomyönteisillä ole mitään myönteistä sanottavaa maahanmuutosta?

   • Anonyymi

    On hyvää sanottavaa. Kela on paras vuokranmaksaja sijoitusasunnolle. Tosin asunto tuhoutuu nopeasti apinoiden asuessa siinä.


   • Anonyymi

    Kerro mulle jotain positiivista? Okei harva tekee töitä mutta seon korjattavissa kun potkitaan suomalaisia laiskiaisia perseelle, suurin osa mamuista on rikollisia ja kuttuuri aivan eri.


  • Anonyymi

   Näin Ruotsissa tällä viikolla:
   Kuluva viikko on ollut melko väkivaltainen. Useita ammuskeluja, joista yksi päätyi murhaan. Lisäksi kymmenkunta raiskausta.
   Lista on karun puoleinen, seitsemän murhan yritystä ja yksi murha.

   – 12.11. Eskilstuna, murhan yritys, ammuskelu.
   – 12.11. Helsingborg, murhan yritys, ammuskelu, jossa useita osallisia.
   – 11.11. Solna, ammuskelu. Sekava tapahtumaketju, joka loppui siihen, että rynnäkkökiväärillä ammuttiin kerrostalon alaovi päreiksi, murhan yrityksenä.
   – 11.11. Askersund, murhan yritys. Yksi yritetään joukkomurhata. Neljä nuorukaista otettu kiinni.
   – 10.11. Nyköping, murhan yritys. Kaksi jengiä ammuskelee toisiaan. Ei osumia.
   – 9.11. Vårgårda, murhan yritys. Yksintulleiden asumisyksikössä riitaa.
   – 8.11. Göteborg, murha. Mies löydetään autosta ammuttuna.
   – 7.11. Göteborg, murhan yritys. Yksi yritetään puukkomurhata.

   Lisäksi poliisilla on tutkittavana kymmenkunta raiskausta tai törkeää raiskausta.

   • Anonyymi

    Kopsitko PT-mediasta lähdettä ilmoittamatta?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kopsitko PT-mediasta lähdettä ilmoittamatta?

    Unohditko sinisen nikkisi käytön?


  • Anonyymi

   Positiivisuutta peliin!

  • Anonyymi

   Tanska ja Ruotsi kiristäneet selvästi maahanmuutto politiikkansa. Suomessa kaikki ovet auki kaikille venäläisiä myöten.

  • Kovinpa pojat ovat pessimistiä. Onhan tänä vuonna tapahtunut paljon positiivistakin.

   https://yle.fi/a/74-20004686
   KKO: "tuomion ennallaan kiihottamisessa kansanryhmää vastaan..."

   Ja kuin kirsikkana kakun päällä tänä vuonna tämäkin:
   https://korkeinoikeus.fi/fi/index/ajankohtaista/tiedotteet/2022/kkokumositoimittajantuomionkunnianloukkauksesta.html
   "...toi­mit­ta­ja ja tie­to­kir­jai­li­ja Jo­han­na Veh­koo ei ol­lut lou­kan­nut N.N:n kun­ni­aa..."

   Tämä osoittaa sen, että suomalainen oikeuslaitos ei lähde pöljäilyyn mukaan, vaikka pää punaisena näin vaaditaan. Tämä jos mikä on vuoden positiivisin asia.

   Parhain terveisin, Moktar. ;)

   • Anonyymi

    Tiesitkö olevasi RASISTI?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tiesitkö olevasi RASISTI?

    En tiennyt.

    Terveisin, Moktar. ;)


   • Anonyymi
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    En tiennyt.

    Terveisin, Moktar. ;)

    Nyt tiedät. Entä mitä mieltä olet ystäväsi Kaiuksen potkuista? Vaihdatko lukemiseksesi Suomen Uutiset? Kannattaisi. Usarissa sua nauretaan ja muissakin verkkomedioissa. Hihiiiii!


   • Anonyymi
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    En tiennyt.

    Terveisin, Moktar. ;)

    Olet pahimman luokan rasisti palkkatrollidiktaatori moktar SUOMALAISIA KOHTAAN !!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nyt tiedät. Entä mitä mieltä olet ystäväsi Kaiuksen potkuista? Vaihdatko lukemiseksesi Suomen Uutiset? Kannattaisi. Usarissa sua nauretaan ja muissakin verkkomedioissa. Hihiiiii!

    Hesarin päätoimittaja valitsi oikein, kun säntäsi irtisanoutumaan heti.

    Rattijuoppous on rikos. Se on myös erittäin vaarallista muiden tienkäyttäjien kannalta. Sanomatalon vaksit ansaitsivat kunniamerkin ripeän ja esimerkillisen toiminnan vuoksi.

    Parhain terveisin, Moktar. ;)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olet pahimman luokan rasisti palkkatrollidiktaatori moktar SUOMALAISIA KOHTAAN !!

    Älä kutsu itesäsi suomalaiseksi kun et sitä ole, etkä tule olemaan.


  • Anonyymi

   Gubta on ulkona. Ja pysyy. :)

   • "Gubta on ulkona."
    Totta. Yritän muistaa ulkoilla joka päivä, oli sää sitten mikä vaan.

    Näitä syksyn ensimmäisiä pakkasia olen odottanut kuin hepo kesää. Toivotaan, että ei heti tule liikaa lunta. Ajattelin tehdä ensi viikolla hieman harvennustyötä metsässä ja nyt siihen olisi parhaat kelit. Hirvikärpäset ovat kohmeessa, ei tule hiki työtä tehdessä ja on muutenkin mukavaa.

    Parhain terveisin, Moktar. ;)


   • Anonyymi
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    "Gubta on ulkona."
    Totta. Yritän muistaa ulkoilla joka päivä, oli sää sitten mikä vaan.

    Näitä syksyn ensimmäisiä pakkasia olen odottanut kuin hepo kesää. Toivotaan, että ei heti tule liikaa lunta. Ajattelin tehdä ensi viikolla hieman harvennustyötä metsässä ja nyt siihen olisi parhaat kelit. Hirvikärpäset ovat kohmeessa, ei tule hiki työtä tehdessä ja on muutenkin mukavaa.

    Parhain terveisin, Moktar. ;)

    Höpöhöpö selityksiäsi ja taas haiset.


   • Anonyymi
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    "Gubta on ulkona."
    Totta. Yritän muistaa ulkoilla joka päivä, oli sää sitten mikä vaan.

    Näitä syksyn ensimmäisiä pakkasia olen odottanut kuin hepo kesää. Toivotaan, että ei heti tule liikaa lunta. Ajattelin tehdä ensi viikolla hieman harvennustyötä metsässä ja nyt siihen olisi parhaat kelit. Hirvikärpäset ovat kohmeessa, ei tule hiki työtä tehdessä ja on muutenkin mukavaa.

    Parhain terveisin, Moktar. ;)

    Ja sitten heräsit ja päästit kissan ulos.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Höpöhöpö selityksiäsi ja taas haiset.

    Kateellisten ja köyhien kitinään. ;)


  • Anonyymi

   ruotsin uusi hallitus aikoo muuttaa pysyvät oleskeluluvat määräaikaiseksi

  • Anonyymi

   Huvittava äijä tuo rampa reuhka, metsätöistä haaveilee istuttuaan parikymmentä vuotta sohvallaan haukkuen persuja joka päivä.
   Taitaa se sahakin olla myytynä punkkupullosta naapurin Eikalle.
   Hyväuskoisia ei taida palstalla riittää, joten roolihahmo vaihtunee
   piakkoin uli uli persu uli- tulituekseen.

   • Anonyymi

    "Sanomatalon vaksit ansaitsivat kunniamerkin ripeän ja esimerkillisen toiminnan vuoksi."

    Jaaha, että ihan kunniamerkein jo palkittu ja tämän faktan lähteenä tietenkin palstan ikioma disinformaatiotehtaana toimiva trolli.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Sanomatalon vaksit ansaitsivat kunniamerkin ripeän ja esimerkillisen toiminnan vuoksi."

    Jaaha, että ihan kunniamerkein jo palkittu ja tämän faktan lähteenä tietenkin palstan ikioma disinformaatiotehtaana toimiva trolli.

    Mitenhän tuo liittyy maahanmuuttoon?


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Sanomatalon vaksit ansaitsivat kunniamerkin ripeän ja esimerkillisen toiminnan vuoksi."

    Jaaha, että ihan kunniamerkein jo palkittu ja tämän faktan lähteenä tietenkin palstan ikioma disinformaatiotehtaana toimiva trolli.

    "...tämän faktan lähteenä tietenkin palstan ikioma disinformaatiotehtaana toimiva trolli."
    Äläpä taas sotkeudu asioihin, joista sinä et taaskaan tiedä yhtään mitään.

    Pakkaan parhaillaan kunniamerkkikirjoja ja kunniamerkkejä postitusta varten. PAM lupasi toimittaa paketit perille.

    Parhain terveisin, Moktar. ;)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Sanomatalon vaksit ansaitsivat kunniamerkin ripeän ja esimerkillisen toiminnan vuoksi."

    Jaaha, että ihan kunniamerkein jo palkittu ja tämän faktan lähteenä tietenkin palstan ikioma disinformaatiotehtaana toimiva trolli.

    Niipä... Palkkatrollidiktaattori ihan selvästi tämä Moktar Abdulkarim.


   • Anonyymi
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    "...tämän faktan lähteenä tietenkin palstan ikioma disinformaatiotehtaana toimiva trolli."
    Äläpä taas sotkeudu asioihin, joista sinä et taaskaan tiedä yhtään mitään.

    Pakkaan parhaillaan kunniamerkkikirjoja ja kunniamerkkejä postitusta varten. PAM lupasi toimittaa paketit perille.

    Parhain terveisin, Moktar. ;)

    Kuulehan käppyrä, paskempaa yritystä kusettaa ei ole aikoihin nähty kuin tuo onneton rimpuilusi.
    Tungethan ne kunniamerkkisi kuitenkin omaan ahteriisi taas.
    Ihmetyttää vain tuo mieletön määrä vimmaista valehtelua, jota harjoitat aamusta iltaan maanisena täristen.


  • Anonyymi

   Se on selvä että kehitysmaataustainen islampaska ja sen käytänteet ja edesottamukset lisääntyvät yhteiskunnassamme vuosivuodelta lisää suomeen!
   Meillä on jo 200000 kehitysmaataustaista Islampaskan maanmuuttajaa täällä suomessa!
   Lisää kehitysmaataustaisia islampaskan maanmuuttajia tulee ja valmistetaan päivittäin…
   Suomi islamisoituu joka päivä 2022 lisää ja tulee todennäköisesti tekemään niin myös 2023…
   Valitettavasti!

  • Anonyymi

   Ei kehitysmaataustaisessa islampaskan haittamaahanmuutossa ole mitään parhaita paloja 2022, eikä ole ollut viimeisen 30 vuoden aikana!
   Kehitysmaataustainen islampaska tuhoaa hyvinvointiyhteiskunnan talouden ja pilaa yhteiskuntarauhan!

  • Anonyymi

   Mitä mieltä on Moktar Abdulkarim?

   • Anonyymi

    Puoli-?


  • Anonyymi

   Iiris Suomela :D:D:D Joku selitys löytyy varmasti näihin katujengeihinkin :D

  • Anonyymi

   Italiaan tuli maahan muutto vastainen hallitus

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Viiskymppisenä

   Ja alan olla kyllä aina vaan enemmän sitä mieltä, mikä on kyllä ihan tieteellinen faktakin, että elämä viiskymppisenä alkaa olla turhista turhinta. Uu
   Sinkut
   441
   2143
  2. Suomalaislääkäri katosi matkalla Pattayalle

   Ei siis tietoa pääsikö Pattayalle saakka vai minne suunnisti? Tuntomerkeistä päätellen ei ole kantasuomalaisia lääkäreitä. https://www.iltalehti.fi/ko
   Pattaya
   34
   1864
  3. Kuka Turkulainen lääkäri kadonnut Thaimaassa?

   Lehdissä oli siitä juttua, mutta nimi on nyt Iltasanomista otettu pois
   Turku
   20
   1806
  4. Martinan häät

   Ottaako miehen nimen? Rouva Aitolehti -Bajamaja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   1073
  5. Pitäisikö lähettää lapsille viesti: älkää tulko jouluksi tänne sähköä tuhlaamaan?

   Kun kaikki työelämässä niin mitä varten niiden pitää tulla tänne tuhlaamaan kallista eläkeläisten sähköä? Pysykööt omillaan. Harmittaa koko joulu.
   Maailman menoa
   98
   1054
  6. Olet mielenkiintonen ja kiehtova. Erikoinen epänormaali ihminen

   Siksi kiinnostava. Hyvää yötä. Saan kai sanoa ystäväni? Saanhan ?
   Ikävä
   39
   957
  7. Nyt mies ryhdistäydytään

   molemmat IRL. Jos molemmilla on tunteita. Ei heitetä niitä roskiin. Hyvää yötä.
   Ikävä
   98
   844
  8. Mikä nyt on

   Ihmisiä katoaa, ruumiita löytyy. Suntista löytynyt ruumis...
   Kokkola
   62
   800
  9. Selviytyjät-voittaja Sami Helenius juhli voittoa huvilalla finaalin jälkeen - Skoolaus "Mestarille!"

   Onnea Sami Selviytyjät-voitosta! Kyllä ansaitsit voiton! Ex-jääkiekkoilija Sami Helenius on Selviytyjät Suomi -voittaja vm 2022. Ex-NHL-tähti voitt
   Suomalaiset julkkikset
   15
   646
  10. Ajankohtainen TV-leffa: Lupaus kertoo suomalaisten lottien tarinaa sodassa - Iso kiitos lotille!

   Iso kiitos ja kunnianosoitus lotille, jotka tekivät tärkeää työtä kotirintamalla ja sodan keskellä Suomen ja Venäjän sodissa. Lupaus-elokuva kertoo
   Maailman menoa
   39
   566
  Aihe