Homoseksualismi ja Tukholman Filadelfia seurakunta

Anonyymi-ap

Tukholman Filadelfia seurakunnan johtava pastori Niklas Piensoho on julkisesti ilmoittanut hyväksyvänsä homoseksuaalisen suhteen. Seurakunnan jäsen voi olla homoseksuaalisessa suhteessa saman sukupuolisen kanssa ja voi toimia myös seurakunnan pastorina jos muuten on sopiva. Hän korostaa, että Raamatussa ei missään kohden sanatarkasti sanota homoseksuaalisuuden olevan synti. Lukekaa
ruotsinkielinen lehti Världen idag. Hän lupaa ensi viikolla antaa selvityksen myös Paavalin tätä aihetta koskevaan kirjoitukseen Raamatussa.

Jeesus Kristus auta!

76

777

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Filadelfian pomo on pihalla kun lintulauta. Tosin olihan Suomessakin Koivisto ja Tiainen

   Onneksi Ruotsissa sentään teologi ja apologeetta Stefan Gustavsson on Raamatun kannalla:

   >>Många kristna teologer vänder sig starkt mot ett sådan bibeltolkning som Piensoho verkar göra.
   ”Det finns ingenting i Bibeln som ger stöd för utlevd homosexualitet”, har exempelvis teologen Stefan Gustavsson sagt till Världen idag.
   "Raamatussa ei ole mitään, mikä tukisi harjoitettua homoseksuaalisuutta", esimerkiksi teologi Stefan Gustavsson sanoi Världenille tänään.<<

  • Anonyymi

   Ruotsin Knutbyn helluntaiseurakunnassa yksi pastoreista julisti itsensä Kristuksen morsiameksi sillä seurauksella, että muut pastorit tappoivat hänet.

  • Anonyymi

   Luterilainen saasta leviää!

   • Anonyymi

    Parhami ja sen opin ja hengen sieltä Suomeen tuonut Ollseni molemmat vankilaan homosteluista.


   • Anonyymi

    Kyllä tämä on nyt ihan ruotsalainen helluntai saasta ja toivottavasti Suomen Helluntaikirkko ottaa tähän kantaa RV lehdessä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Parhami ja sen opin ja hengen sieltä Suomeen tuonut Ollseni molemmat vankilaan homosteluista.

    Gal.5:1,20 lopun ajan"lahkot" perustettu lihan himojen tyydyttämiseksi


   • Anonyymi

    Vai luterilainen saasta.. Aina on ihminen syyttänyt toista jo paratiisista asti "Vaimo jonka minulle annoit" (Aatami)


  • Anonyymi

   Tässä vielä googlen kääntäjällä suomeksi

   https://www.varldenidag.se/nyheter/piensoho-star-inte-ordagrant-att-utlevd-homosexualitet-ar-synd/repviB!O2UaIe7DRbMcN9NKKS2uhA/
   >>Raamatuntutkistelun lopussa Niklas Piensoho vastaa kysymyksiin. Yksi kysymys on, voiko samaa sukupuolta olevan sukupuolisuhteessa elävä henkilö olla pastori tai johtaja kristillisessä seurakunnassa.
   - Kyllä, jos olet sopiva, voit olla. Kyse on koetuksesta Jumalan edessä: Onko tällä henkilöllä asennetta, opetuslapseutta, halua elää uskonsa, josta voimme olla iloisia? Silloin voi olla johtaja, Piensoho vastaa osana pidempää pohdintaa.<<
   >>Jo julkaistussa seminaarissa hän kuitenkin väittää, ettei missään Raamatussa sanota kirjaimellisesti, että harjoitettu homoseksuaalisuus olisi syntiä.<<

  • Tämä homous on airue saatanan juhliin.
   Tämä on vasta alkua.
   Hulluus on laskeutunut ja kunhan näette sen mitä itse sain jo nähdä niin sanat loppuu.
   Kristikunta valmistaudu.

  • Anonyymi

   Neljännen aallon helluntailaisuutta jos kuvaa yhdellä sanalla se on "jumalattomuus".
   Job 9:24

   • Anonyymi

    Job 20:5 Ei, vaan jumalattomain riemu loppuu lyhyeen, ja riettaan ilo on vain silmänräpäys.
    Helluntailaisuus alkoi riettaudesta.


  • Anonyymi

   Suomen Helluntaikirkon pomojen pitäisi nyt laittaa tästä artikkeli ja irtisanoutua kokonaan Tukholman Filadelfia seurakunnasta. Helsingin Saalemin uusi pastori tuli myös Tukholman Filadelfiasta ja toivottavasti sanoutuu irti ruotsalaisten näkemyksestä.

   https://suomenhelluntaikirkko.fi/2021/02/02/helluntaikirkon-kannanotto-seksuaalietiikkaan/
   Roomalaiskirjeessä Paavali kuvaa jumalattomuutta, jossa ihmiset ovat hylänneet luojansa ja kääntyneet pakanauskomuksiin.[11] Jumalan sanotaan siksi hylänneen heidät himojensa vietäväksi.[12] Luomisessa seksi määriteltiin miehen ja naisen väliseksi, ja tästä poikkeaminen yhdistyy ihmisen turmeltumiseen. Paavalille luomisjärjestys asettaa normatiivisen mallin, johon myös helluntaiherätys on sitoutunut.

  • Anonyymi

   Onhan One Way lahkokin sen hyväksynyt. Ja kaikille kokouksessa oleville tarjotaan ehtoollinen. Kenen kanssa siis otatte siellä ehtoollista?
   Tiedätkä mitä tämä tarkoittaa : 1 Kor. 10:20-21.

   • Anonyymi

    >>Onhan One Way lahkokin sen hyväksynyt.<<

    Ei Suonto eikä Oneway hyväksy homoseksuaalisuutta. Valehtelet.


  • Anonyymi

   Sodoman kuningas perusti sen lahkon.

   • Anonyymi

    Sodoman kuningas lähti sotaan Kristittyjä vastaan

    1. Moos. 14:8

    Niin läksivät Sodoman kuningas, ja Gomorran kuningas, ja Adaman kuningas, ja Zeboimin kuningas, ja Belan, se on Zoarin kuningas: ja hankitsivat sotaan heitä vastaan Siddimin laaksossa:


  • Anonyymi

   1Kor.6:9-10 Vai etekö tiedä, ettevät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei aviorikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset, eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivät anastajat saa periä Jumalan valtkuntaa. Ilm.22:15

  • Anonyymi

   Sodomasta
   kaikki saastutus
   alkoi.
   Myös helluntailaisuus.
   Muistuu mieleen kun kultahippuja satoi Tukholmassa eräässä seurakunnassa.
   Siellä oli hurmos ylimmillään.
   Nyt eletään lopunaikoja väkevässä eksytyksessä.

   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Val.4:6 Tyttäreni, minun kansani, syntivelka on Sodoman syntiä suurempi; Sodoma hävitettiin yhtäkkiä kätten siellä riehumatta. Hes.16:46-49

  • Anonyymi

   Mutta onhan se outoa jos tuo Filadelfia seurakunna pastori ei joudu perumaan julkisesti puheitaan ja Ruotsin helluntailaiset hyväksyvät nuo Raamatun vastaisest opetukset. Odotellaan miten käy.

   • Anonyymi

    https://www.dagen.se/nyheter/2022/11/10/niklas-piensoho-det-pagar-forandringsprocess-inom-pingstrorelsen/
    Piensoho: Jag kan inte avvisa homosexuella från ledande uppdrag

    Dagen på plats under Niklas Piensohos bibelstudium om homosexualitet som nu får stor uppmärksamhet. • Åhörarnas röster efteråt: ”Jag är osäker på om jag längre kan vara kvar”, “Jag känner i mitt eget andliga liv att jag har fått något nytt”, ”Jag är övertygad om att pingstledningen kommer att tillrättavisa honom ordentligt”.
    Piensoho: En voi hylätä homoseksuaaleja johtotehtävistä

    Päivä paikan päällä Niklas Piensohon raamattututkistelun aikana homoseksuaalisuudesta, joka saa nyt paljon huomiota. • Yleisön äänet jälkeenpäin: "En ole varma, voinko jäädä enää", "Tunnen omassa hengellisessä elämässäni, että olen saanut jotain uutta", "Olen vakuuttunut, että helluntailainen johto nuhtelee häntä kunnolla" .


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    naispaimenet ovat vaikuttaneet luopiomiehiin. naispaimenuus suomessa 1986.ruotsi varmaan heman ennen porttoloitui.


  • Anonyymi

   https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/ruotsin-suurimman-helluntaiseurakunnan-johtaja-raamatussa-ei-sanota-sanatarkasti-etta-homoseksuaalisuuden-toteuttaminen-on-syntia/
   Piensohon teologisia näkemyksiä on kritisoitu voimakkaasti Ruotsissa. Myös Suomessa on hämmentyneinä seurattu Piensohon ulostuloa. Espoon helluntaiseurakunnan johtaja Petri Mäkilä toteaa Facebook-päivityksessään: ”Tiesin, että tämänkin vielä elinaikanani näen oman liikkeeni keskellä (vaikkakin Ruotsissa). Siitä huolimatta se sattuu enemmän kuin arvasinkaan. Ovi alamäkeen on avattu ihan Pingstin huipulta. Itken, suren, rukoilen!”, Mäkilä kirjoittaa. Hänen päivitystään on kommentoitu laajasti.

  • Anonyymi

   Tuskin tämä mikään yllätys on pentecostalismin piirissä.

   Helluntailaisilla on oma sateenkaari kirkkokin.
   https://rpifellowship.com

   • Anonyymi

    Luterilaisilla vauvakastetuilla on oma sateenkaarikirkko se on Suomen Luterilainen kirkko.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Luterilaisilla vauvakastetuilla on oma sateenkaarikirkko se on Suomen Luterilainen kirkko.

    Mistä johtuu typeryyteesi ja saman levyn pyörittäminen "vauvakastetuista"?


  • Anonyymi

   "Seurakunnan jäsen voi olla homoseksuaalisessa suhteessa saman sukupuolisen kanssa "

   Aika vaikea sitä onkin olla homosuhteessa eri sukupuolisen kanssa.


   "Hän lupaa ensi viikolla antaa selvityksen myös Paavalin tätä aihetta koskevaan kirjoitukseen Raamatussa."

   Ei onnistu! Raamatun kaanon on lyöty lukkoon, eikä sinne enää voi lisäillä selvityksiä. Paitsi, jos ne kirjoittaa marginaaleihin käsin.

   • Anonyymi

    Epäilen että tuo Tukholman Filadelfian pastori on ottanut vaikutteita liberaalista teologiasta.

    Tosin tämän mukaan liberaalit professori Räisänen ja dosentti Kuula olivat myös sen kannalla että Raamattu kieltää homoseksuaalisuuden

    https://timoeskola.wordpress.com/2019/11/05/homoseksuaalisuus-ja-raamattu/
    Vastaavaa kantaa edustaa Räisäsen oppilas ja aihetta koskevissa kirkon symposiumeissa esitelmiä pitänyt dosentti Kari Kuula. Esimerkiksi kirjassa Homoseksuaalisuus Raamatussa ja kirkon opetuksessa (artikkeli “Eksegetiikasta hermeneutiikkaan”) hän toteaa: “Voimme tehdä seuraavat eksegeettiset johtopäätökset Paavalin viittauksista homoseksuaaliseen käyttäytymiseen”, ja jatkaa muun muassa seuraavasti:
    “– Apostoli tuomitsee kaikenlaisen homoseksuaalisen käyttäytymisen.
    – Hän pitää kantaansa kiistattomana ja olettaa kristittyjen olevan samaa mieltä siitä.
    – Hän pitää homoseksuaalista toimintaa luonnonvastaisena, sillä Jumala on luonut ihmisen mieheksi ja naiseksi, joiden kuuluu liittyä toisiinsa. Tästä syystä ihmiset haluavat luonnostaan liittyä vastakkaiseen sukupuoleen.”


  • Anonyymi

   Aloitus on mielenkiintoinen.

   Niklas Piensoho on oikeassa. On huvittavaa seurata kommentoijien tosikkomaisia reaktioita, kun heille rakkaaseen oppikyhäelmään puututaan. Mutta on hyvä muistaa, että kyse ei ole sinun seurakunnastasi. Ei ole olemassa mitään yhtä ainoa oikeaa uskoa. Maailma on täynnä kirkkokuntia ja kukin niistä väittää, että Pyhä henki johtaa niitä. Jos et halua uskoa niin kuin Piensoho opettaa, älä sitten usko. Mutta mitä se on pois sinulta, jos joku muu niin uskoo.

   Jeesuksen ja Jumalat ei näissä asioissa auta. Raamattua ei koskaan tarkoitettu opettamaan muuta kuin pelastuksen punainen lanka. Pikkutarkat oppikyhäelmät eivät ole se, mihin Raamattu on tehty.

   • Anonyymi

    Synti
    - lähimmäisiä kohtaan
    - itseään kohtaan
    - Jumalaa kohtaan

    Kannattaa tutkia mitä Raamatussa sanotaan synnin HIMOSTA.
    Maailman henki suosii syntiä.


  • Anonyymi

   1Joh. 1:6 Jos sanomme, että meillä on yhteys hänen kanssaan, mutta vaellamme pimeydessä, niin me valhettelemme emmekä tee totuutta.

  • Anonyymi

   Metodistikirkolla on tämä maallistuminen pari askelta pidemmällä kun helluntailaisilla. Mutta varmasti helluntaikirkko ja vapaakirkko joutuvat ottamaan asiaan myös tulevaisuudessa kantaa.

   https://www.metodistikirkko.fi/?p=667
   Mikäli Yhdistynyt metodistikirkko hyväksyisi samaa sukupuolta olevien suhteet, mutta Suomen metodistikirkko pysyisi nykyisessä kannassa, seurakuntaan jäisi hiukan vajaa 60 % vastaajista (melko ja täysin samaa mieltä), kun siitä eroaisi (melko ja täysin samaa mieltä) noin 25 % vastaajista. Eroavien määrä (melko ja täysin samaa mieltä) nousisi yli 50 %:iin, jos Suomen metodistikirkko hyväksyisi samaa sukupuolta olevien suhteet, mutta oma seurakunta pysyisi nykyisessä kannassa. Eroavien määrä kasvaisi noin 70 %:iin, mikäli omassa seurakunnassa hyväksyttäisiin samaa sukupuolta olevien suhteet. Tämän pohjalta kysymys seksuaalivähemmistöistä ei ole kynnyskysymys vaikka kirkkomme kansainvälisesti muuttaisi käytäntöjään asiassa, kunhan saisimme Suomessa pitää nykyisen kannan.

   • Anonyymi

    Kas kas, sama kaiku on askelten metukoilla mikä on ollut luterilaisillakin, eli hengellinen rappeutuminen alkoi naispappeudesta ja nyt mennään homouden hyväksymisessä. Metodisteilla se vain kesti tuplasti pitempään kuin luterilaisilla, mutta suunta on sama.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kas kas, sama kaiku on askelten metukoilla mikä on ollut luterilaisillakin, eli hengellinen rappeutuminen alkoi naispappeudesta ja nyt mennään homouden hyväksymisessä. Metodisteilla se vain kesti tuplasti pitempään kuin luterilaisilla, mutta suunta on sama.

    Suomen Helluntaikirkko on tulossa kovaa vauhtia perässä:

    https://www.ristinvoitto.fi/
    12.11.2022 ”Naiskysymyksessä” etsitään tasapainoa – Vanhimmaksi siunaaminen on hyvin harvinaista, mutta naisten paimenuudelle on löydetty helluntaiseurakunnissa uusia toteutumisen muotoja


  • Anonyymi

   Tää ei ollu yllätys"

   Että vapaissa suunnissa muhii seksihaamut!

  • Anonyymi

   Radio Patmoksessa haastateltiin tänä aamuna Saalemin uutta pastoria. Hän kommentoi Filadelfian tapausta loppupuolella aamuvieras ohjelmaa.

  • Anonyymi

   Tässä pn selvää puhetta
   https://www.varldenidag.se/nyheter/pingstpastorer-bibeln-ar-tydlig-nar-det-galler-utlevd-homosexualitet/repvkn!UYz2qBRwiZEl5LGKlQFOiQ/

   Antonio Kiasisua, pastor i den internationella pingstförsamlingen Patmos i Bredäng, som tidigare tillhörde Filadelfiaförsamlingen men som nu bara tillhör Pingst, anser inte att det finns något att diskutera i den här frågan.

   – För oss är Bibeln tydlig och klar på den här punkten. Självklart ska vi respektera människors egna val i den situationen, men det [utlevd homosexualitet] går emot Guds ord, så enkelt är det. Det står tydligt att en man ska lämna sin far och sin mor och förena sig med sin hustru, säger Kiasisua.

   Aiemmin Filadelfian seurakuntaan kuuluneen, mutta nyt vain helluntaille kuuluvan Bredängin kansainvälisen helluntaiseurakunnan Patmos pastori Antonio Kiasisua ei usko, että tässä asiassa olisi mitään keskusteltavaa.
   - Meille Raamattu on selkeä ja selkeä tässä asiassa. Tietysti meidän täytyy kunnioittaa ihmisten omia valintoja siinä tilanteessa, mutta se [kokenut homoseksuaalisuus] on vastoin Jumalan sanaa, niin yksinkertaista se on. On selkeästi sanottu, että miehen tulee jättää isänsä ja äitinsä ja liittyä vaimoonsa, Kiasisua sanoo.

   • Anonyymi

    Artikkelin otsikko
    Pingstpastorer: Bibeln är tydlig när det gäller utlevd homosexualitet
    Nyheter · Publicerad 10:00, 15 nov 2022


  • Anonyymi

   Lähtökohta:
   Se on tunnustettava että helluntailaisuudessa on saastaisia henkiä.

   Helluntailaisuuden perustajien saastaiset teot ja Jumalan rangaistus:
   "Mutta ei kuitenkaan jätä rankaisematta, vaan kostaa isien pahat teot lapsille ja lasten lapsille kolmanteen ja neljänteen polveen".

   Helluntailaisuudessa on tuntematon käsite perisynti.

   • Anonyymi

    >>Helluntailaisuudessa on tuntematon käsite perisynti.<<

    Eipä ollut.

    Tunnustuksen keskeinen sisältö on lausuttu Helluntaiseurakunnan uskon pääkohdissa Hyväksytty Seinäjoen Talvipäivillä 19.1.2001

    https://suomenhelluntaikirkko.fi/helluntaikirkko/uskon-paakohdat/ihminen-synti-ja-vanhurskaus/
    Kaikki Aadamin jälkeläiset ovat jo syntymässään perineet turmeltuneisuuden, jonka takia ihminen ei pysty pelastamaan itseään oikeilla moraalisilla valinnoillaan tai tahtonsa voimalla.[4] Tämä tila johtaa kaikki ihmiset epäuskoiseen ja kapinoivaan asenteeseen Jumalaa kohtaan. Aadamin lankeemus veti Jumalan tuomion sekä hänen itsensä että hänestä polveutuneen ihmiskunnan ylle.
    [4] Tätä on kutsuttu läntisessä teologiassa perisynniksi. Käsitteellä on torjuttu teologisesti pelagiolaisuuden harhaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    >>Helluntailaisuudessa on tuntematon käsite perisynti.<<

    Eipä ollut.

    Tunnustuksen keskeinen sisältö on lausuttu Helluntaiseurakunnan uskon pääkohdissa Hyväksytty Seinäjoen Talvipäivillä 19.1.2001

    https://suomenhelluntaikirkko.fi/helluntaikirkko/uskon-paakohdat/ihminen-synti-ja-vanhurskaus/
    Kaikki Aadamin jälkeläiset ovat jo syntymässään perineet turmeltuneisuuden, jonka takia ihminen ei pysty pelastamaan itseään oikeilla moraalisilla valinnoillaan tai tahtonsa voimalla.[4] Tämä tila johtaa kaikki ihmiset epäuskoiseen ja kapinoivaan asenteeseen Jumalaa kohtaan. Aadamin lankeemus veti Jumalan tuomion sekä hänen itsensä että hänestä polveutuneen ihmiskunnan ylle.
    [4] Tätä on kutsuttu läntisessä teologiassa perisynniksi. Käsitteellä on torjuttu teologisesti pelagiolaisuuden harhaa.

    Tätä perinnöllistä syntiä Helluntaikirkko ei tunnusta

    "Mutta ei kuitenkaan jätä rankaisematta, vaan kostaa isien pahat teot lapsille ja lasten lapsille kolmanteen ja neljänteen polveen".

    Jeesus sanoi pappeja kyykäärmeen sikiöiksi.
    Käärme helluntaiopin mukaan?


  • Anonyymi

   Jokaisen Helluntaipastorin (paimenen) olisi syytä todistaa Pyhässä Hengessä että hänellä on Jumalan kutsu tehtäväänsä seurakuntansa edessä.
   Vai väittääkö kukaan vastaan?

  • Anonyymi

   Kuuntelin Helsingin Saalemin uuden pastorin haastattelun Patmos radiossa. Häneltä kysyttiin mitä mieltä hän on Piensohon homoasiasta. Hän kierteli ja kaarteli ja myötäili Piensohoa. Ikävintä hänestä oli asiasta noussut kova kohu. Hänen vastauksensa oli huono. Valitettavaa...

   • Anonyymi

    >>Hänen vastauksensa oli huono.<<

    Kyllä. Ruotsalainen apologeetta Stefan Gustavsson sanoi selkeästi asian.


   • Anonyymi

    Sitä minäkin ihmettelin. Ei sanonut mitään suoraan,vaikka kyllä Raamatun sanoma on selvä.


  • Anonyymi

   Olemme viime vuosien aikana joutuneet kuulemaan ja lukemaan siitä, miten sellaiset ihmiset, jotka ovat opettaneet oikeaoppisesti Jumalan Sanaa, ovat langenneet. Kuka on mihinkin langennut. Joku on langennut homouden houkutukseen, toinen talousrikokseen, toinen hyljännyt puolisonsa ottaen toisen hänen paikalleen jne.

   Lähimmäisen rakkauteen kuuluu anteeksianto ja ovathan pastoritkin vain ihmisiä.

   • Anonyymi

    >>Lähimmäisen rakkauteen kuuluu anteeksianto ja ovathan pastoritkin vain ihmisiä.<<

    Olihan Hitlerkin vain ihminen.


   • Anonyymi

    >>toinen talousrikokseen<<

    Petri Mäkilä oli surullinen Piensohon näkemyksestä, mutta olisi hyvä kuulla Suomen helluntailaisen ykkösteologin Matti Kankaanniemen mielipide.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    >>toinen talousrikokseen<<

    Petri Mäkilä oli surullinen Piensohon näkemyksestä, mutta olisi hyvä kuulla Suomen helluntailaisen ykkösteologin Matti Kankaanniemen mielipide.

    Näyttikö P. Mäkilä edes surulliselta ja millä asteikolla (4...10)?
    Ne ovat ammattinäyttelijöitä ja puhujia.
    Jeesuskaan ei uskonut kirjanoppineita.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Näyttikö P. Mäkilä edes surulliselta ja millä asteikolla (4...10)?
    Ne ovat ammattinäyttelijöitä ja puhujia.
    Jeesuskaan ei uskonut kirjanoppineita.

    Et taida hiffata pointtia. Jos helluntaikirkko ei selkeämmin Piensohon näkemystä kritisoi kun mitä Stefan Sigfrids tänään radio-ohjelmassa niin kyllä moni rivihellari laittaa eurot mielummin muihin kolehtihaaveihin. Esim Patmos on ollut erittäin kriittinen suhteessa homoseksuaalisuuteen. Stefan mokasi kun ei uskaltanut Piensohon näkemystä selkeästi kritisoida vaan rupesi puollustelemaan ja selittelemään. Mäkilän pitäisi itse nyt selkeästi sanoa asia kuten se Raamatussa on eikä hymistellä kuten Stefan teki. Olihan tuo Stefanin komentti sen tason myötäilyä että varmasti Helluntaikirkon on pakko tulla julkisuuteen asian suhteen.

    Helsingin Kallion baareissa homostelu on varmasti ok mutta jossain Seinäjoella on ihan eri meininki. Stefan mokasi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Et taida hiffata pointtia. Jos helluntaikirkko ei selkeämmin Piensohon näkemystä kritisoi kun mitä Stefan Sigfrids tänään radio-ohjelmassa niin kyllä moni rivihellari laittaa eurot mielummin muihin kolehtihaaveihin. Esim Patmos on ollut erittäin kriittinen suhteessa homoseksuaalisuuteen. Stefan mokasi kun ei uskaltanut Piensohon näkemystä selkeästi kritisoida vaan rupesi puollustelemaan ja selittelemään. Mäkilän pitäisi itse nyt selkeästi sanoa asia kuten se Raamatussa on eikä hymistellä kuten Stefan teki. Olihan tuo Stefanin komentti sen tason myötäilyä että varmasti Helluntaikirkon on pakko tulla julkisuuteen asian suhteen.

    Helsingin Kallion baareissa homostelu on varmasti ok mutta jossain Seinäjoella on ihan eri meininki. Stefan mokasi.

    Pasi Turunen sanoo asiat kuten ne ovat:

    https://www.seurakuntalainen.fi/blogit/miksi-homoteologiset-argumentit-eivat-vakuuta/
    Raamatusta ei kuitenkaan löydy ainuttakaan myönteistä mainintaa samaa sukupuolta olevien suhteista, eikä ainuttakaan mainintaa samaa sukupuolta olevien ”avioliitoista”.


  • Anonyymi

   Uskovien kasteella käyneillä helluntaipastoreilla on sama uskon henki.

   2. Kor. 4:13
   "Mutta koska meillä on sama uskon Henki..."

  • Anonyymi

   Surullista lukea tuosta rappiosta ja luopumuksesta, joka on saanut vallan aikoinaan niin hyvästä seurakunnasta.

  • Anonyymi

   Luonnollista vai surullista?
   Kummiskin Raamatun profetiat toteutuvat.

   Room 3:12
   "KAIKKI ovat poikenneet pois, kaikki tyynni kelvottomiksi käyneet; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvä on, ei yhden yhtäkään."

  • Anonyymi

   Vapaissa suunnissa on niin vapaata että henkivallat ja eksytykset tekevät niissä pahaa jälkeä.
   1Piet. 4:17 Sillä aika on tuomion alkaa Jumalan huoneesta; mutta jos se alkaa ensiksi meistä, niin mikä on niiden loppu, jotka eivät ole Jumalan evankeliumille kuuliaiset?

   • Anonyymi

    >>Vapaissa suunnissa on niin vapaata<<
    Kyllähän Piensohon ja Stefanin selitykset ovat häpeäksi Raamatun kristinuskolle. Mallia on otettu aivan varmasti luterilaisesta kirkosta.

    Raamattu onneksi varoittaa liberaaleista.

    Juudaan kirje:
    1:3 Rakkaani! Kun minulla on ollut harras halu kirjoittaa teille yhteisestä pelastuksestamme tuli minulle pakko kirjoittaa ja kehoittaa teitä kilvoittelemaan sen uskon puolesta, joka kerta kaikkiaan on pyhille annettu.
    1:4 Sillä teidän keskuuteenne on pujahtanut eräitä ihmisiä, joiden jo aikoja sitten on kirjoitettu tulevan tähän tuomioon, jumalattomia, jotka kääntävät meidän Jumalamme armon irstaudeksi ja kieltävät meidän ainoan valtiaamme ja Herramme, Jeesuksen Kristuksen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    >>Vapaissa suunnissa on niin vapaata<<
    Kyllähän Piensohon ja Stefanin selitykset ovat häpeäksi Raamatun kristinuskolle. Mallia on otettu aivan varmasti luterilaisesta kirkosta.

    Raamattu onneksi varoittaa liberaaleista.

    Juudaan kirje:
    1:3 Rakkaani! Kun minulla on ollut harras halu kirjoittaa teille yhteisestä pelastuksestamme tuli minulle pakko kirjoittaa ja kehoittaa teitä kilvoittelemaan sen uskon puolesta, joka kerta kaikkiaan on pyhille annettu.
    1:4 Sillä teidän keskuuteenne on pujahtanut eräitä ihmisiä, joiden jo aikoja sitten on kirjoitettu tulevan tähän tuomioon, jumalattomia, jotka kääntävät meidän Jumalamme armon irstaudeksi ja kieltävät meidän ainoan valtiaamme ja Herramme, Jeesuksen Kristuksen.

    Jäävuoren huippu helluntailaisuudessa - kylmää kyytiä

    Luterilaisuus on niin pieni tekijä globaaliin parisataa miljooniseen pentecostalismi eksytykseen verrattuna.
    Monellakaa helluntaiseurakunnan paimenella ei ole Jumalan kutsua vastuulliseen (todistus?) tehtäväänsä.
    Tuskin tässä luterilaisuudella on mitään tekemistä.
    Jokaisen helluntaipastoriksi olisi syytä lukea Lutherin Katekismusta.


  • Anonyymi

   Upotuskastetuissa "hulluntaipaimenissa" on jumalisuuden ulkokuori.
   Sen kaltaisia karta koska muuten sinäkin eksyt.

   • Anonyymi

    En voi eksyä koska uskovaisten upotuskaste on Raamatun totuus ja Kari Dahl julistaa sitä. Kuuntelen myös upotuskastetun Pentti Tynjälän saarnoja.


  • Anonyymi

   Kaatajat ja enkelten kielillä puhujat apuun

   Olisipa Niilo "kaataja" Yli-Vainio niin hän kaataisi Helluntaikirkon rakenteet ja mädän parham-olsenilaisen perustuksen ja polttaisi tuomion Jumalan tulessa.
   Harhaopeista ksnnattaa erota eikä ainakaan rahoittaa niitä.

   Saastaisuus ja seksinhimot pitää upottaa.

   • Anonyymi

    <<Olisipa Niilo "kaataja" Yli-Vainio niin hän kaataisi Helluntaikirkon rakenteet ja mädän parham-olsenilaisen perustuksen ja polttaisi tuomion Jumalan tulessa. Harhaopeista ksnnattaa erota eikä ainakaan rahoittaa niitä.Saastaisuus ja seksinhimot pitää upottaa.>>

    Minun muistikuvieni mukaan se oli juuri Helsingin Saalemin Kai Antturi joka sai Niilon jäämään Helluntaiherätykseen kun olivat kieltämässä Niilon kaatamistoimintaa ja Niilo oli perustamassa omaa ministryä Oral Robertsin tyyliin. Noh nyt 40 vuotta myöhemmin Helsingin Saalemin Stefan puolusteli liberaalia Piensohoa. Todennäköisesti Niilo olisi tässä Stefanin porukassa mukana.


  • Anonyymi

   Teologinen kysymys helluntaipastoreille

   Kumpiko on suurempi synti pastorille?
   - himoita naista
   - himoita miestä
   - himoita poikien takapuolia

  • Anonyymi

   Helluntailaisuus saa aikaa uskonnon uhreja.
   Jopa uskovien kasteella käyneissä pastoreissakin.
   Ei mitään uutta auringon alla.

  • Anonyymi

   Sak 10:2 Sillä kotijumalat puhuvat tyhjiä, ja tietäjät näkevät petosnäkyjä, puhuvat valheunia, lohduttelevat turhilla. Sentähden he saavat lähteä matkaan kuin lammaslauma ja kärsivät vaivaa, kun ei ole paimenta.

  • Anonyymi

   Homot yrittävät valehdella, että Jumala ja Raamattu hyväksyvät homoseksuaalisuuden, mutta se valhe on korjattava.

   3.Mooseksen kirja:

   20:1 Ja Herra puhui Moosekselle sanoen:
   ...
   20:13 Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen; heidät rangaistakoon kuolemalla, he ovat verivelan alaiset.

   Roomalaiskirje:
   1:32 jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.

   Paavali viittaa tuossa homoihin, jotka "ovat kuoleman ansainneet".

   Tuosta käy ilmi myös se, että Jumala ei ole luonut homoja homoiksi. Jumala pitää homoja vastuullisina syntiinsä.

   Matteuksen evankeliumi:
   5:17 Älkää luulko, että minä (=Jeesus) olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään.
   5:18 Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut.

   Jeesus ei kumonnut homoja koskevaa lakia.
   Jumala vihaa syntiä, vaikka rakastaakin ihmisiä, jotka hairahtuvat syntiin. Ei Jumala sellaisia rakasta, jotka tahallaan tekevät syntiä ja viihtyvät synninharjoittamisessa.

   Kuitenkin tiedämme, että Jeesus perantaa ja pelastaa tänäpäivänäkin homoja, jotka tekevät parannuksen synneistään ja huutavat Häntä avukseen.

   • Anonyymi

    ...Jeesus parantaa...


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Miten johtava helluntaipastori valmistuu kastejuhlaan kastamaan uuden uhrin?
   Onneksi en ole kärpäsenä katossa.

  • Anonyymi

   Jer 25:34
   "Parkukaa, te paimenet, ja huutakaa, vieriskelkää tuhassa, te lauman valtiaat; sillä aika on tullut teidän joutua teurastettaviksi. Te hajoatte pirstoiksi, te kaadutte niinkuin kallisarvoinen astia."

  • Anonyymi

   >>Niklas Piensoho piti keskiviikkona 3. marraskuuta Polttavia kysymyksiä -opetusillan, joka oli otsikoitu raflaavasti nimellä Sodoma ja Gomorra. 

   Raamattu:
   2Piet.2:6 Ja hän poltti poroksi Sodoman ja Gomorran kaupungit ja tuomitsi ne häviöön, asettaen ne varoitukseksi niille, jotka vastedes jumalattomasti elävät.
   Juud.1:7 samoin kuin Sodoma ja Gomorra ja niiden ympärillä olevat kaupungit, jotka samalla tavalla kuin nekin harjoittivat haureutta ja eksyivät luonnottomiin lihanhimoihin, ovat varoittavana esimerkkinä, kärsiessään iankaikkisen tulen rangaistusta.

  • Anonyymi

   Vähän nostoa että ei pääse unhoittumaan!
   lukekaa ja ihmetelkää!

   Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   374
   3610
  2. Etsin sinua vakavissani

   Täältä tai ihan mistä tahansa. Meillä jäi asioita selvittämättä, ja minun sydän on sanonut painavan sanansa, että meillä jäi juttu pahasti kesken. Syd
   Ikävä
   63
   1621
  3. En minä seksin perässä ollut

   vaikka niin luulit, vaan sinun, koska halusin sinut kokonaan. Vihjailit nimittäin siihen suuntaan. Miksi muuten epäilit minusta kaikkea pahaa, nainen?
   Ikävä
   71
   1329
  4. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   62
   1205
  5. Vanhempi mies

   Rakkain, kuinka me enää koskaan voitais sopia näkemisestä? Soittasin, soittasin -mutta, kun?
   Ikävä
   70
   1123
  6. Olen pahoillani nainen

   Olen pahoillani siitä, että vielä säännöllisesti nähdessämme asiat välillämme ajautuivat suuntaan, joka ei ollut kummallekaan hyvästä. Harmittaa puole
   Ikävä
   70
   992
  7. Viiskymppisenä

   Ja alan olla kyllä aina vaan enemmän sitä mieltä, mikä on kyllä ihan tieteellinen faktakin, että elämä viiskymppisenä alkaa olla turhista turhinta. Uu
   Sinkut
   323
   964
  8. Hääpukuja ei turhaan ostella

   Olisiko todella niin, että Hanuri-Hannu on taas kehissä ja vanha suola janottaa todella pahasti - Martti on liikkeellä ja nyt lienee tosi kyseessä! O
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   933
  9. En löydä sinua

   jotta voisin viestiä lähettää.
   Ikävä
   42
   861
  10. Martina kiusoittelee kateellisia vihaajiaan

   Palstan Martina vihaajat menivät sekaisin kun Martina lähti Roomaan. Tätä on hauska seurata 🤭
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   857
  Aihe