Ei auttanut 5 rokotetta

Anonyymi-ap

Sain marraskuun alussa viidennen koronarokotteen, tällä kertaa uutta terästettyä mallia.

Mutta 9 päivän päivää myöhemmin minulle tuli oireita ja kävin koronatestissä. Tulos:

Koronatestisi 14.11. on positiivinen eli sinulla on koronavirustartunta. Vältä kontakteja, kunnes olet oireeton tai oireesi ovat selvästi helpottuneet. Jos tarvitset sairaslomaa, toimi työ- tai opiskelupaikkasi normaalien käytäntöjen mukaisesti. Jos oireesi pahenevat, tee koronaoirearvio omaolo.fi -palvelussa tai soita Helsingin koronavirusneuvontaan 09 310 10024. Lisätietoja koronavirustautiin sairastuneelle https://www.hel.fi/helsinki/korona-fi/sote-palvelut/ohjeita-hengitystieinfektio-oireisille/

59

1106

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tämä uusikaan rokoteversio ei ole 100 prosenttisesti tartuntaa estävä. Rokotteen vaikutuksen kehittyminen kestää noin viikon verran, joten teho oli vielä huono kun sait tartunnan. Siksi rokotuksessa muistutetaankin että pitää suojautua vielä jonkin aikaan rokotuksen jälkeen. Huono tuuri kohdallasi kun sait tartunnan ennen kuin rokotteen teho oli kehittynyt. Minullakin rokotuskohta kipeytyi vasta muutamaa päivää rokotuksen jälkeen osoittaen tehon kehittymisen ja pidin viidennen rokotuksen jälkeen matalaa profiilia enkä liikkunut kodin ulkopuolella kuin pakolliset tilanteet ja silloinkin FFP2 hengityssuojainta käyttäen.

      • Anonyymi

        On sulla poka selostukset


      • Anonyymi

        Mites jos rokotuskohta on kipeä ja kosketusarka, sekä särkee vielä 2 vuotta myöhemmin. Lääkäriinhän ei voi mennä koska pääsee sen jälkeen psykiatriselle jos tuollaista edes kehtaa sanoa lääkärille. Mikä siis neuvoksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mites jos rokotuskohta on kipeä ja kosketusarka, sekä särkee vielä 2 vuotta myöhemmin. Lääkäriinhän ei voi mennä koska pääsee sen jälkeen psykiatriselle jos tuollaista edes kehtaa sanoa lääkärille. Mikä siis neuvoksi?

        Se pitää vaan kärsiä nyt nahoissaan kun on mennyt kokeellisia litkuja itteensä laitattamaan. Ehkä jossain Sveitsissä, Saksassa saattaiskin olla joku vakavasti ottava lekuri, joille näitä tapauksia alkanut kasaantua enenevässä määrin. Saksan terveysministeri joutui jo tunnustamaan että covid19 rokotteen jälkeinen syndrooma luettava mahdollisuuksien kirjoon.


      • Anonyymi

        THL:n mukaan rokotteen teho on 0-10%

        Eli toimii 10% tapauksista, 90% ei toimi


    • Anonyymi

      Täyttä paskaa koko rokote ei suojaa mitään .
      haittavaikutus tilastot ennätys suuret.

      • Anonyymi

      • Suojasi vakavalta koronalta minutkin todella hyvin. Se voi olla ikäluokka 70+ ja siitä ylös päin. Ja vahavasti immuunipuutteiset jotka saavat jatkossakin koronarokotuksen. vaikka sairastuisivatkin mutta rokotus estää kuoleman riskin vaikka joutuisikin tehoosastolle hoitoon. Ja toinen on sairaaloinen ylipaino mikä myös vie edelleen tehohoitoon. Ja kolmas on Daunsyndrooma sairastavat ihmiset. Itse selvisin ristirokotuksella koronan kynsistä ilman sairaala reissua. Mutta ilman rokotuksia olisin päätynyt Sairaala Novan teholle. Enkä olisi välttämättä selvinnyt siitä hengissä. Rokotukset estävät vakavan taudin muodostumisen. Jättää vielä elinvuosia reippaasti noin 25 vuotta lisä aikaa 10 vuotta lähti elin vuosia. Mutta minkä sille mahtoi. Se on viime vuonna sairastettu lievänä kolmeen kertaan. Eka kerralla ei ollut testreita huhtikuisella sairastumisella. Ja elo-syys-lokakuun aikana lievänä testarit paljastivat ne tartunnat. Ne olivat työpaikoilla eikä kotoa. Sairaalasta ei ole tullut tartuntoja.


    • Anonyymi

      Mitä rokottamattomien on siis tehtävä?
      ÄLÄ ole ilkeä, ÄLÄ unohda ja ÄLÄ lakkaa kyselemästä! Yksi ensimmäisistä kysymyksistä, joita meidän on kysyttävä, ja myönnytys, joka on tehtävä ”Pandemia-armahduksen” leiriltä, koskee sitä, onko nuoria ja terveitä ihmisiä, jotka kuolevat yhtäkkiä, rokotettu vai ei. Tämän ei pitäisi olla tabu, ja siitä pitäisi voida keskustella ja oppia laajemman tiedeyhteisön kanssa.

      Tiedämme nyt, että kaikkien syiden kuolleisuusluvut ovat nousseet, että terveysvirastot normalisoivat nyt SADS:n (äkillinen aikuisten kuolinsyndrooma) ja sydänlihastulehduksen ja syyttävät terveiden nuorten aikuisten kuolemia COVIDin sivuvaikutuksista.

      Jos haluamme solmia aselevon ja etsiä yhdessä vastauksia, COVID-19-rokotteen on oltava yksi tekijä. Ei ole kamalaa kysyä, oliko joku rokotettu, kun hän kuoli äkillisesti ja tuntemattomasta syystä. Vastauksen avulla pääsemme kaikki lähemmäs totuutta, voimme mahdollisesti pelastaa ihmishenkiä ja tietää, missä menee raja, kun seuraava pelkoon perustuva propagandatapahtuma yrittää jakaa ja tuhota meidät.

      Joten, valkoista lippua heiluttavalle vihamieliselle väkijoukolle, muistakaa… Emme juhli kuolemaanne, emme toivo teille pahaa, mutta emme unohda, että te sen teitte sitä meitä kohtaan.

      Teksti: Robert Malone
      Lähde: The Epoch Times

    • Anonyymi

      Koronapiikki ei suojaa vakavaa eikä lievää tautimuotoa! Pst.taas kuoli nyt 42v jalkapallo tuomari sydänkohtaukseen koronapiikin seurauksena.noh urheilijoita alkaakin olla viitisensataa kuollut tänä vuonna sydäriin

      • Anonyymi

        Ja sulla on tuohon linkki ja aitoon faktaan.
        Idiootti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja sulla on tuohon linkki ja aitoon faktaan.
        Idiootti.

        Thl; 260 kuollut viikon aikana tilaston mukaan.
        (www.koronatilastot.fi)


      • He eivät pitäneen tarpeeksi pitkää taukoa. Syy on lienee siinä kun ei maltettu. Kun tauti tarttuu pitäisi malttaa olla hiljoksiin jonkin aikaa. Minulta meni kyky hiihtää kilpaa. Joten uran lopetuksiakin tapahtui. Omalle kohdalle tuli koronatauti lievänä. Eipä hiihtäminen enää kiinnostanut.


    • Anonyymi

      koska korona nyt ssuurimmalle osalle lievä, rokotteen kustannus-hyöty analyysi on entistäkin tärkeämpää, john cambell


      https://youtu.be/XlGXFRs4ZOA

      • Anonyymi

        ja erityisesti rokotteen kustannus-hyöty analyysi yksilötasolla


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        suuremmat kuolleisuusluvut nyt kuin pandemian jyllätessä ja tämä Iso-Britanniassa Cambellin mukaan vaietaan kuolliaaksi, pitää tätä hyvin outona


      • Olenko minä kuollut? Vain olenko minä elossa vielä vuonna 2060?


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        ja jenkit rahoitti wuhanin biolabraa


      • Yhdellä videolla näkyi kuinka yksi koeputki putosi Wuhanilaisen laporatorion lattialle. He yrittävät sen salata. Koska seurasin Kiinalaisten touhua todella tarkkaan. Mikään ei jäänyt huomaamatta. Vahinko oli tapahtunut jo syyskuun 13 päivä 2020. Valvontakameran video ei valehtele. Aloin mietii mitähän täss viel alkaa tapahtuu? Tuli maaliskuu 13 päivä perjantai maailma sulkeutui. Artisteja, näyttelijöitä, tehtaiden johtajia, urheilijoita, lääkäreitä, hoitajia jen:, sairastui kuolettavasti vakavaan koronaan. Moni kuoli moni pelkäsi koronaa. Jopa täysi terveitä ihmisiä joutui hengityskoneisiin. Osa selvisi elossa osalla se sairasvuode oli viimeinen sairaalavuode. Sarparannassa kuoli yksi hoitajaa hengityskoneen saatua oharin. koneen sytyttyä tuleen ensin kuoli yksi hoitaja. Samassa sairaalassa kuoli vielä lisää hoitajia hengityskoneiden sytyttyä tuleen kesken hoidon. Moskovassa sattui vielä yksi samallainen hengityskonetulipalo Venäjällä. Lähiidässä kävi samanlainen kun hengistyskoneita syttyi tuleen kesken hoidon. Ja Intiassa loppui hengityskoneista happi. Sinne jouduttiin viemään koneita ja tynnyreittäin happea ja koneita. Kyllä tapahtumia riitti. Ja kotimaassa oli vielä lakkokin koronaaikana. Ja yksi sairaala uhkasi tehhoidon lakolla koronaaikana. Noormaalaipotilaat olisi saaneet jäädä ilman hengityskonehoitoa. Minä nostin siitä melkoisen älläkän. Se loppu siihen paikkaan. Sitä lakkoa ei koskaan tullut. Ja enkä minä Hämeenlinnaan enää sen välikohtauksen jälkeen mene! Sillä eihän meitä muita olisi pian muutoinkaan hoidettu jos korona olisi ottanut uudelleen valtaa. Rokottamattomien keskuudessa. Koska heitä siellä joka vuosi. Ja rokotettut vain käväsevät sairaalassa. Eivätkä jää sinne notkunmaan. Ellei ole muuta pikäaikaista hoitoa. Joka ei liity millään tavalla koronaan. Muistakaa että on olemassa paljon muitakin sairauksia.


    • Anonyymi

      rokotteiden turvallisuudesta keskustellaan, ylikuolleisuus, Suomikin kartalla unaisena ja Kiuru vaan mekastaa lisäpiikkien puolesta

      https://youtu.be/9gstEyC0eMQ

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Olen ap.

      Olen nyt lähes parantunut koronataudista. Uskon että ansio kuuluu viidelle rokotteelle.

      Harkitsen että jatkossa pidän ffp2-maskia useammin, sillä tässä ”flunssassa” meni kuitenkin pari kolme päivää pärskiessä ja vähän niin kuin pilalle, vaikken kauhean väsynyt ollutkaan.

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä kuuluu viidelle rokotteelle? Niidenhän piti estää tartunta
        https://www.satakunnankansa.fi/koronavirus/art-2000007817876.html
        Ei estänyt mitään vaan sait koronan. Vieläkö uskot noihin litkuihin?
        Otatko kuudennen, seitsemännen, kahdeksannen...?

        Ei kun rokote esti koronan 90-prosenttisesti ja minulle tuli vain 10-prosenttinen korona. Näin minä asian ymmärrän.


      • Anonyymi

        "Olen nyt lähes parantunut koronataudista. Uskon että ansio kuuluu viidelle rokotteelle."
        Minä odotan aina puoli minuuttia ennen kuin lähden ajamaan autolla, näin vältyn kolareilta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei kun rokote esti koronan 90-prosenttisesti ja minulle tuli vain 10-prosenttinen korona. Näin minä asian ymmärrän.

        Viime vuonna sairastin itsekkin koronan lievänä sain kolme rokotusta kaksi Pizter Boitecia ja Yhden Moternan rokotuksen. Roosa kysyi oletko valmis? Hänellä oli rokote kädessä. Sanoi: "KYLLÄ OLEN!" Roosa painoi neulan vasempaan olkavarteen. Painoi mäntää sinne meni Roosa sanoi. Veti neulan pois. Veti päälle pikasiteen. Istuin ravikatsomoon 15 min.
        Lähdin siitä kotiin.


    • Anonyymi

      Eli rokote tehosi ja nosti pienen taudin ja se antaa sinulle hyvän turvan, niin rokote toimii. Toisille tulee isommat ja toisille pienemmät oireet , kuten asiaan kuuluu.

    • Anonyymi

      juuri oli iltalehdessä miten alle 50v rinnakkais sairaudet nostaa korona riskia siitä huolimatta 12 prosettia menehtyy ilman rinnakkais sairauksia,

      • Olihan niitä menehtyneitä aikamoinen määrä. Ainut mitä hoitivat koronan ensimmäisenä vuonna oli syöpäpotilaat. Toisena koronavuonna olivat hammaspotilaat. Ja toisen koronavuoden loppuvuoden aikana ottivat jo muitakin hoitoon. Sitä mukaan kuin pystyivät.
        Rokottamattomat hoitajat joutuivat jättämään työnsä. Tartunnan saatuaan kuolivat he valitettavasti menehtyivät. Ja jäljelle jääneet hoitajat yrittävät sinnitellä vähäisillä voimavaroilla.


    • Anonyymi

      Kyllä vituttais jos ottaisin 5 poliorokotusta ja seuraavalla viikolla olisi polio
      ja rokotehaitat päälle.

      • Minä sain pentuna 5 poliorokotusta enkä ollut moksiskaan Sabin vielä 1985 se oli 6 rokotus.


    • Anonyymi

      Tälläisillä piikeillä rokotettiin suurin osa näistä TV:ssä "rokotetuista" politikoista tai julkkiksista: https://t.me/c/1569021446/1019
      Ei tartu korana noihin, kun vielä huolehtii C- ja D-vitamiinitason kohdalleen yhdessä sinkin kanssa.

      • Anonyymi

        Message in a private group or channel. This link will only work if you are a member.


    • Anonyymi

      Mulla toimi piikittömyys vielä paremmin kuin sulla piikit, ap. Eli ei piikkejä, ei koronaa. Ei maskia, ei käsidesiä. Normielämää elänyt koko ajan, kätellyt, halaillut, käynyt jumpat, pikkujoulut, kyläilyt. Neljä kertaa olen altistunut, joka kerta altistaja ollut väh 2 x piikitetty. Ei vaan tartu. Sama juttu meidän aikuisilla lapsilla, vanhemmillani, siskon perheellä ja piikittömillä ystävillä,vain parilla ollut nirmiflunssan kaltainen korona. Puolisoni sai koronan 3 x piikitetyltä työkaverilta ja sairasti parin päivän nuhan. Työkaveri sairaalassa pari vk ja saikulla monta vk. Edelleen, puoli v myöhemmin nousee helposti syke, hikoilee, hengästyy ja on koko ajan väsynyt. Kolme työikäistä tuttua kuollut äkilliseen sairauskohtaukseen, kaikilla piikkejä otettuna. Mutta nämähän on valintoja ja niiden mukaan eletään. Ja kuollaan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Otahan lisää piikkejä ja sairastele useammin koronaa niin vastustuskyky kasvaa, näin väitetään vaikka se on täysin mahdoton yhtälö. t: nolla piikkiä, nolla koronaa

      • Anonyymi

        Huomenna puolenpäivän jälkeen näemme uudet koronakuolemaluvut ja muutkin Thl:n tilastot.
        Taitaa paukahtaa uusi ennätys noissa kuolemissa kuukautta kohden.
        Piikit vain alentavat vastustuskykyä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huomenna puolenpäivän jälkeen näemme uudet koronakuolemaluvut ja muutkin Thl:n tilastot.
        Taitaa paukahtaa uusi ennätys noissa kuolemissa kuukautta kohden.
        Piikit vain alentavat vastustuskykyä.

        jos rokotettu kuolee koronaan, niin voidaan olettaa että on tapahtunut mega-luokan kusetus


    • Anonyymi

      Heitä ei ole rokotettu: Amissiyhteisöissä erittäin alhainen koronakuolleisuus


      Pennsylvanian osavaltion senaatille tällä viikolla puhunut amerikkalainen tutkija ja aktivisti, Steve Kirsch. selitti, että miksi amissien kansalaisia on kuollut paljon vähemmän verrattuna muihin kansanosiin.

      Kirsch sanoi, että hän teki laskelmat, ja sai tietää amissien kuolleisuuden olevan 90 kertaa vähemmän kuin Yhdysvaltain tartuntatautikuolleisuus.

      Amissit kuolivat yhdeksänkymmentä kertaa alhaisemmalla nopeudella Covidista kuin muu Amerikka”, hän sanoi ja totesi, että syynä siihen on se, että amissiperheet eivät rokota lapsiaan.

      ”Koska amissit eivät noudattaneet CDC:n ainoatakaan ohjetta, he eivät sulkeneet paikkoja, he eivät käyttäneet maskeja, he eivät ottaneet sosiaalista etäisyyttä eivätkä he rokottaneet, eikä amissiyhteisöllä ollut pakotteita ottaa rokotuksia. He eivät huomioineet mitään CDC:n antamia ohjeita”.

      maat jotka rokotuttivat kansansa kokeellisella mrna rokotteella
      kärsivät ylikuolleisuudesta.

      thl:n data näyttää miten rokotukset vaikuttivat Suomalaisiin:

      THL:n tilasto: Suomalaisten sairausmäärät räjähtäneet koronarokotusten alettua – Lisäys diagnooseissa 5500%

      THL:n tilasto osoittaa työterveyshuollon diagnoosit vuosina 2018-2023. Suomen kansanterveys on romahtanut vuoden 2019 jälkeen, jota voidaan pitää viimeisenä normaalina vuotena. Vuonna 2020 ihmisiä pakotettiin sairaaloihin "pandemian" takia pienimmästäkin oireesta, mutta todellinen sairauspommi iski vuonna 2021, kun kokeelliset mRNA-piikitykset aloitettiin. Tilanne näyttää pahenevan vuonna 2023.
      https://sampo.thl.fi/pivot/prod/fi/avo/perus17/fact_ahil_perus17?row=diagnoosi-121105&column=aika-87596

      • Mitä sehän ei enää ole henkeä uhkaava tauti eikä enää maailman laajuinen. Se on vain influenssan kaltainen nuhakuumetauti. Kuten VHO johtaja sanoi että korona pandemia on päättynyt. Eikä täytä sille tasolle sopivia määritelmiä.


      • Anonyymi
        sari446 kirjoitti:

        Mitä sehän ei enää ole henkeä uhkaava tauti eikä enää maailman laajuinen. Se on vain influenssan kaltainen nuhakuumetauti. Kuten VHO johtaja sanoi että korona pandemia on päättynyt. Eikä täytä sille tasolle sopivia määritelmiä.

        Ei se koskaan ollutkaan, se oli influenssa joka katosi koko siksi ajaksi kun korona jylläsi. Korona alkoi todenteolla jylläämään vasta kun näitä bioasepiikkejä alettiin tökkimään. Influenssa toki vie monen vanhuksen hengen vuosittain mutta piikit auttoivat saamaan määrää paljon suuremmaksi. Tahallista tappamista ja kohdistuu heihin, joista tulee eniten kuluja yhteiskunnalle. Siinä sivussa muutamia lapsia, teinejä, nuoria eri yhteiskuntaryhmistä. Toiset kuolevat ja toiset vammautuvat loppuelämäkseen. Mukaan ei auta heitä vaan heidät leimataan. No, tilanne on ollut koko ajan tiedossa ja hyvä että meitä valveutuneita on. On kuin katsoisi kauhuleffaa!


    • Anonyymi

      mrna injektio on laillinen kansan murha.

      • Minä olisi kuollut viime vuonna koronaa. Ellen olisi ottanut ristirokotusta. 2 Baideria Yhden Moneraa.


      • Anonyymi
        sari446 kirjoitti:

        Minä olisi kuollut viime vuonna koronaa. Ellen olisi ottanut ristirokotusta. 2 Baideria Yhden Moneraa.

        ja minä kuolin korona rokotteeseen,,,,,,


      • Anonyymi
        sari446 kirjoitti:

        Minä olisi kuollut viime vuonna koronaa. Ellen olisi ottanut ristirokotusta. 2 Baideria Yhden Moneraa.

        Mistä tiedät että olisit kuollut ilman piikkejä? Et voi tietää!


      • Anonyymi
        sari446 kirjoitti:

        Minä olisi kuollut viime vuonna koronaa. Ellen olisi ottanut ristirokotusta. 2 Baideria Yhden Moneraa.

        Kuka sinulle kertoi että olisit kuollut ja mihin tämä perustui?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kuka sinulle kertoi että olisit kuollut ja mihin tämä perustui?

        Ja kun tein testi elo-syys-lokakuiden vaihteissa niin testipalikka näytti kahta viivaa. elokuun ja syyskuun vaihteessa. Olin sairastunut koronaan. Ja toisen kerran sairastuin koronaan syys-lokakuun vaihteessa. Ellen olisi ottanut rokotuksia olisin menehtynyt tautiin.
        Tulematta tajuihini Keski-Suomen keskussairaalan teho-osastolla. Sitä minä siinä tarkoitan. Oletko sinä noin tyhmä? Että et muka tiedä mitä sinulle sanotaan. Anteeksi vain että näin tylysti sanoin sinulle.


    • Anonyymi
      • Siksi minä otin rokotuksen. Ellen olisi ottanut rokotuksia olisin saanut surmaani vakavan koronan ja menehtynyt siihen ymmärrätkö mitä minä tarkoita?


      • Anonyymi
        sari446 kirjoitti:

        Siksi minä otin rokotuksen. Ellen olisi ottanut rokotuksia olisin saanut surmaani vakavan koronan ja menehtynyt siihen ymmärrätkö mitä minä tarkoita?

        mitä höpötät,,katso taulukkoa,,esim marraskuu -22 rokotettuja makaa sairaalahoidossa 8 kertaa enempi kuin rokotettuja,,,mistä johtuu,,rokotteen piti estää vakavasti sairastuminen,,,,


    • Anonyymi
      • Höpsö ei kaikki ole surmannut ihmisiä. Suurin osa on pelastunut rokotuksien avulla vain sikainfluenssa rokotus ei ollut turvallinen se aiheutti vakavia sivuoireita. Ja Pandermix rokotukset lopetettiin ja minä olen yksi niistä 1600 ihmisestä jotka päätyivät sairaalaan ja heitä minä olen yksi joka vielä päätyi keskussairaalan teho-osastolle respiraattorihoitoon.


    • Anonyymi

      Jengi mielummin luulee, että noi on jotain väärennöksiä, kun myöntää itselleen tilanteen vakavuuden :(

    • Anonyymi

      Se on se ostokrapula, joka saa ihmiset kieltämään kaiken. Lääkärit kuitenkin jo tunnustavat koronahuijauksen maailmanhistorian suurimmaksi lääkehuijaukseksi.
      https://t.me/GitmoTV/25630
      Oikeus kuitenkin jo toimii, mutta media on vielä omistajiensa ohjauksessa, joten tietoa ei toimittajilta saa. No, miten kävi Saksalaisille mediahenkilöille sotien jälkeen?
      Samaa on edessä kaikille huijaukseen osallistujille, eikä se " me noudatimme vain ohjeita", toimi tälläkään kertaa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2013
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      55
      1731
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1634
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1535
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe