Tässä filmissä sanotaan totuudenmukaisesti KAIKKI epäterveelliset ruokaaineet mitä ei kannata syödä ja mitä KANNATTAA syödä.
Tätä epäterveellistä ruokaa yleensä mainostetaan.Onneksi löytyy oikeaaakin tietoa kun vähän vaivautuu ottamaan asioista selvää.
https://www.youtube.com/watch?v=gDZrxatpIkw&t=11s
Mistä sydäntauti ja veritulppa johtuu.epätereveelliset ruokaaineet esim eläinrasva
25
170
Vastaukset
- Anonyymi
"epätereveelliset ruokaaineet esim eläinrasva"
höpö höpö. Ei mitään tieteellistä perustetta.- Anonyymi
Totta. Ei mitään tieteellistä perustetta tyydyttyneen eläinrasvan käytölle ihmisravinnoksi.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Totta. Ei mitään tieteellistä perustetta tyydyttyneen eläinrasvan käytölle ihmisravinnoksi.
Riittääkö satojen tuhansien vuosien kenttäkoe eläinrasvan syömisessä. Nykyään on rasva ja suola hysteria, mutta silti kaikenlaiset suolistosairaudet vain lisääntyvät. Eräs ulkomainen tutkija, joka tutki suolistosairauksia, sanoi että eläinrasvaa pitää syödä, jotta suolisto voi hyvin.
- Anonyymi
Ruoka ei ole epäterveellistä jos ihminen kuluttaa siitä saatavan energian , toimistotyöläinen on asemassa missä ruoan ei tarvitse tuottaa energiaa .
- Anonyymi
"Ruoka ei ole epäterveellistä jos ihminen kuluttaa siitä saatavan energian , toimistotyöläinen on asemassa missä ruoan ei tarvitse tuottaa energiaa ."
Vieläkö teitä siellä kioskilla riittää? - Anonyymi
Ruoka voi olla epäterveellistä, vaikka kuluttaisikin kaiken siitä saadun energian pois eikä lihoisi.
Tyydyttyneen rasvan haitallisuus riippuu jostakin kumman syystä siitä, mikä sen lähde on.
Juuston ja jugurtin rasva tuntuu tilastojen mukaan olevan jopa terveyttä edistävää, kun taas punaisen lihan rasva näyttäytyy haitallisena. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ruoka voi olla epäterveellistä, vaikka kuluttaisikin kaiken siitä saadun energian pois eikä lihoisi.
Tyydyttyneen rasvan haitallisuus riippuu jostakin kumman syystä siitä, mikä sen lähde on.
Juuston ja jugurtin rasva tuntuu tilastojen mukaan olevan jopa terveyttä edistävää, kun taas punaisen lihan rasva näyttäytyy haitallisena.Niin sanotut luonnonrasvat joihin kuuluu maitorasvat, eläinrasvat ja jotkut kasveista saatavat rasvat oliiviöljy, kookosöljy kylmäpuristettuina ovat hyviä rasvoja, mutta rypsi-, rapsi-, auringonkukkaöljy sisältävät vääränlaisen rasvakoostumuksen pitävät matala-asteista tulehdusta yllä elimistössä eli niitä kannattaa välttää.
Punainen liha ei ole sen haitallisempaa kuin mikään muukaan liha kunhan muistaa syödä lisäksi kasviksia monipuolisesti etenkin vihreitä kasveja.
Mitä enemmän prosessoitua ruoka on sitä haitallisempaa se pääsääntöisesti terveyden kannalta on. Teollisuus panostaa enemmän ruuan säilyvyyteen kuin sen tervedellisyyteen lisäämällä kaikenlaisia lisäaineita, jotka eivät ole ihmisille lainkaan tarpeellisia vaan haitallisia.
Kevyt tuotteiden käytöstä ei ole mitään hyötyä ja niitä joutuu syömään yleensä tuplaten sen määrän mitä energiantarve edellyttää joten ei ole taloudellisestikaan viisasta niiden käyttäminen. Luonnolliset rasvat ovat hyvä energianlähde ja niistä pitäisi saada suurin osa ihmisen tarvitsemasta energiasta.
Diabetes 2 tyypin lisääntyminen johtuu juuri vääränlaisesta ravinnosta jossa syödään
liikaa hiilihydraattipitoisia ruokia ja käytetään vääränlaisia rasvoja ravintona. Ilmeisesti viralliset ravintosuositukset nojaavat lääketehtaiden taloudellisiin intresseihin eivätkä ihmisten terveyden edistämiseen. Diabeteksen2 ainoa oikea hoitomuoto on oikeanlainen ravinto lääkkeillä ei peitellä kuin oireita eikä kukaan ole parantunut niiden avulla 2 tyypin diabeteksestä.
Diabetes on koko ajan lisääntyvä sairaus ja entistä nuoremmilla tavataan tautia niin ihmisten olisi syytä miettiä onko tämä nykyisiin ravintosuosituksiin perustuva malli kohdallaan. Kun ruokavaliota muuttamalla diabetes 2 saadaan tasapainoon, mutta tämä ei näitä meidän terveydestä ns. huolissaan olevia tahoja juurikaan kiinnosta ilmeisesti siksi kun tällä ei voi tehdä rahaa. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Niin sanotut luonnonrasvat joihin kuuluu maitorasvat, eläinrasvat ja jotkut kasveista saatavat rasvat oliiviöljy, kookosöljy kylmäpuristettuina ovat hyviä rasvoja, mutta rypsi-, rapsi-, auringonkukkaöljy sisältävät vääränlaisen rasvakoostumuksen pitävät matala-asteista tulehdusta yllä elimistössä eli niitä kannattaa välttää.
Punainen liha ei ole sen haitallisempaa kuin mikään muukaan liha kunhan muistaa syödä lisäksi kasviksia monipuolisesti etenkin vihreitä kasveja.
Mitä enemmän prosessoitua ruoka on sitä haitallisempaa se pääsääntöisesti terveyden kannalta on. Teollisuus panostaa enemmän ruuan säilyvyyteen kuin sen tervedellisyyteen lisäämällä kaikenlaisia lisäaineita, jotka eivät ole ihmisille lainkaan tarpeellisia vaan haitallisia.
Kevyt tuotteiden käytöstä ei ole mitään hyötyä ja niitä joutuu syömään yleensä tuplaten sen määrän mitä energiantarve edellyttää joten ei ole taloudellisestikaan viisasta niiden käyttäminen. Luonnolliset rasvat ovat hyvä energianlähde ja niistä pitäisi saada suurin osa ihmisen tarvitsemasta energiasta.
Diabetes 2 tyypin lisääntyminen johtuu juuri vääränlaisesta ravinnosta jossa syödään
liikaa hiilihydraattipitoisia ruokia ja käytetään vääränlaisia rasvoja ravintona. Ilmeisesti viralliset ravintosuositukset nojaavat lääketehtaiden taloudellisiin intresseihin eivätkä ihmisten terveyden edistämiseen. Diabeteksen2 ainoa oikea hoitomuoto on oikeanlainen ravinto lääkkeillä ei peitellä kuin oireita eikä kukaan ole parantunut niiden avulla 2 tyypin diabeteksestä.
Diabetes on koko ajan lisääntyvä sairaus ja entistä nuoremmilla tavataan tautia niin ihmisten olisi syytä miettiä onko tämä nykyisiin ravintosuosituksiin perustuva malli kohdallaan. Kun ruokavaliota muuttamalla diabetes 2 saadaan tasapainoon, mutta tämä ei näitä meidän terveydestä ns. huolissaan olevia tahoja juurikaan kiinnosta ilmeisesti siksi kun tällä ei voi tehdä rahaa."Varsin monilla ravintoasioista kiinnostuneilla on pitkään ollut vankka käsitys, että omega-6 rasvahapot lisäävät matala-asteista eli lievää tulehdusta. Tämän ajatuksen perusta juontaa pitkälti biokemian oppikirjojen ja netin kaavioihin, ilman perehtyneisyyttä ihmisillä tehtyihin viimeisen vuosikymmenen tutkimuksiin. "
https://www.pronutritionist.net/2020/02/linolihapon-ja-muiden-omega-6-rasvahappojen-vaikutus-tulehdukseen-yllattaa-jalleen/ Anonyymi kirjoitti:
Niin sanotut luonnonrasvat joihin kuuluu maitorasvat, eläinrasvat ja jotkut kasveista saatavat rasvat oliiviöljy, kookosöljy kylmäpuristettuina ovat hyviä rasvoja, mutta rypsi-, rapsi-, auringonkukkaöljy sisältävät vääränlaisen rasvakoostumuksen pitävät matala-asteista tulehdusta yllä elimistössä eli niitä kannattaa välttää.
Punainen liha ei ole sen haitallisempaa kuin mikään muukaan liha kunhan muistaa syödä lisäksi kasviksia monipuolisesti etenkin vihreitä kasveja.
Mitä enemmän prosessoitua ruoka on sitä haitallisempaa se pääsääntöisesti terveyden kannalta on. Teollisuus panostaa enemmän ruuan säilyvyyteen kuin sen tervedellisyyteen lisäämällä kaikenlaisia lisäaineita, jotka eivät ole ihmisille lainkaan tarpeellisia vaan haitallisia.
Kevyt tuotteiden käytöstä ei ole mitään hyötyä ja niitä joutuu syömään yleensä tuplaten sen määrän mitä energiantarve edellyttää joten ei ole taloudellisestikaan viisasta niiden käyttäminen. Luonnolliset rasvat ovat hyvä energianlähde ja niistä pitäisi saada suurin osa ihmisen tarvitsemasta energiasta.
Diabetes 2 tyypin lisääntyminen johtuu juuri vääränlaisesta ravinnosta jossa syödään
liikaa hiilihydraattipitoisia ruokia ja käytetään vääränlaisia rasvoja ravintona. Ilmeisesti viralliset ravintosuositukset nojaavat lääketehtaiden taloudellisiin intresseihin eivätkä ihmisten terveyden edistämiseen. Diabeteksen2 ainoa oikea hoitomuoto on oikeanlainen ravinto lääkkeillä ei peitellä kuin oireita eikä kukaan ole parantunut niiden avulla 2 tyypin diabeteksestä.
Diabetes on koko ajan lisääntyvä sairaus ja entistä nuoremmilla tavataan tautia niin ihmisten olisi syytä miettiä onko tämä nykyisiin ravintosuosituksiin perustuva malli kohdallaan. Kun ruokavaliota muuttamalla diabetes 2 saadaan tasapainoon, mutta tämä ei näitä meidän terveydestä ns. huolissaan olevia tahoja juurikaan kiinnosta ilmeisesti siksi kun tällä ei voi tehdä rahaa.Tutkitusti laihduttaminen ja liikunnan lisäys helpottavat diabetestä. Tutkitusti karppaamalla ei saavuteta kuin pieni etu lyhyeksi ajaksi pitkään sokeriin diabeetikoilla kun seurataan pitkää sokeria (0.5 prosenttiyksikköä, 3 kk).
Suomalaiset syövät nykyään enemmän rasvaa ja lihaa kuin koskaan enemmän ja hiilihydraatin käyttö on vähentynyt. Sama kaikkialla jossa on vaurastuttu.
Knuuti kirjoittaa blogissaan asiasta näin: https://blogit.ts.fi/terveys-tiede/vahahiilihydraattinen-vhh-ruokavalio-ja-diabetes/
Jos Knuutin tulkinta asiasta epäilyttää niin kannattaa lukea ne metatutkimukset itse.Anonyymi kirjoitti:
"Varsin monilla ravintoasioista kiinnostuneilla on pitkään ollut vankka käsitys, että omega-6 rasvahapot lisäävät matala-asteista eli lievää tulehdusta. Tämän ajatuksen perusta juontaa pitkälti biokemian oppikirjojen ja netin kaavioihin, ilman perehtyneisyyttä ihmisillä tehtyihin viimeisen vuosikymmenen tutkimuksiin. "
https://www.pronutritionist.net/2020/02/linolihapon-ja-muiden-omega-6-rasvahappojen-vaikutus-tulehdukseen-yllattaa-jalleen/Jeps, syynä on siis järkeily eli linolihaposta tehdään matala-asteista tulehdusta aiheuttavia aineita joten runsas linolihapon määrä sitten lisää matala-asteista tulehdusta. Näin vaan ei ole. Kun on mitattu linolihapon aineenvaihduntatuotteiden määrää ja matala-asteisen tulehduksen määrää niin näiden välillä ei ole löydetty yhteyttä.
Sen sijaan tyydyttyneen rasvan tulehdusta aiheuttavasta ominaisuudesta on kyllä näyttöä. Sama mekanismi saattaa olla syynä siihen miksi tyydyttynyt rasva lisää insuliiniresistenssiä.- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ruoka voi olla epäterveellistä, vaikka kuluttaisikin kaiken siitä saadun energian pois eikä lihoisi.
Tyydyttyneen rasvan haitallisuus riippuu jostakin kumman syystä siitä, mikä sen lähde on.
Juuston ja jugurtin rasva tuntuu tilastojen mukaan olevan jopa terveyttä edistävää, kun taas punaisen lihan rasva näyttäytyy haitallisena.Näin se onkin .Myös laihoillekkin tulee sydäntauti jos syö epäterveellistä ruokaa.
Tiedän yhden laihan miehen joka kuoli nuorena aivoifaktiin .Syy siihen epäterveellinen ruoka jossa eläinrasvaa ja paljon suolaa.
Korkea verenpaine on ensimmäinen oire.Se laskee liikunnalla ja oikealla ruokavaliolla.
Yhdelläkin naisella oli mennyt oikeasta silmästä näkö ja jalka tunnottomaksi kun oli saanut aivoinfarktin. Anonyymi kirjoitti:
Näin se onkin .Myös laihoillekkin tulee sydäntauti jos syö epäterveellistä ruokaa.
Tiedän yhden laihan miehen joka kuoli nuorena aivoifaktiin .Syy siihen epäterveellinen ruoka jossa eläinrasvaa ja paljon suolaa.
Korkea verenpaine on ensimmäinen oire.Se laskee liikunnalla ja oikealla ruokavaliolla.
Yhdelläkin naisella oli mennyt oikeasta silmästä näkö ja jalka tunnottomaksi kun oli saanut aivoinfarktin.Ensimmäinen oire voi myös olla huonontuneet kolesteroliarvot.
- Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
Jeps, syynä on siis järkeily eli linolihaposta tehdään matala-asteista tulehdusta aiheuttavia aineita joten runsas linolihapon määrä sitten lisää matala-asteista tulehdusta. Näin vaan ei ole. Kun on mitattu linolihapon aineenvaihduntatuotteiden määrää ja matala-asteisen tulehduksen määrää niin näiden välillä ei ole löydetty yhteyttä.
Sen sijaan tyydyttyneen rasvan tulehdusta aiheuttavasta ominaisuudesta on kyllä näyttöä. Sama mekanismi saattaa olla syynä siihen miksi tyydyttynyt rasva lisää insuliiniresistenssiä.Koska tällä palstalla ei arvosteta laajoja tutkimuksia, voin kertoa että käytän runsaasti kylmäpuristettua rypsiöljyä ja herkkä CRP oli minulla labrassa vain 0,3 mg/l. Johtopäätös: rypsiöljy ei aiheuta tulehdusta. M. O. T.
Anonyymi kirjoitti:
Koska tällä palstalla ei arvosteta laajoja tutkimuksia, voin kertoa että käytän runsaasti kylmäpuristettua rypsiöljyä ja herkkä CRP oli minulla labrassa vain 0,3 mg/l. Johtopäätös: rypsiöljy ei aiheuta tulehdusta. M. O. T.
Täytyy miettiä CRP:n mittauttamista kun on joulukuussa rokulipäivä ja teetän muitakin labroja.
- Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
Ensimmäinen oire voi myös olla huonontuneet kolesteroliarvot.
"Ensimmäinen oire voi myös olla huonontuneet kolesteroliarvot."
Ja ne ovat???? - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
"Ensimmäinen oire voi myös olla huonontuneet kolesteroliarvot."
Ja ne ovat????Kansantaudit; verenpaine, kolesteroliarvot ja niistä johtuva sepelvaltimotauti sekä diabetes 2 ovat pitkään oireettomia. Ne voi todeta ainoastaan mittaamalla ja laboratoriokokeilla. Niitä voi sairastaa vuosikausia, jopa -kymmeniä ennen näkyvien oireiden ilmaantumista. Ensimmäinen oire saattaakin olla äkkikuolema.
- Anonyymi
Hyvä punainen liha pilataan haitalisilla lisäaineilla ja sitten sitä pidetään vaarallisena. Säilöntäaineeksi laitetaan natriumnitriitiä joka on tunnetusti syöpävaarallinen aine. Pitäisi tehdä nuo tutkimukset lisäaineettomalla luomulihalla.
- Anonyymi
Myös luomulihassa on hemirautaa ja tri-metyyli-N-oksidia.
https://www.pronutritionist.net/2019/04/tmao-punaisen-lihan-sydansairauksia-ja-ennenaikaista-kuoleman-riskia-lisaava-tekijana-lyhyt-katsaus-kirjallisuuteen/ Liha muuttuu lihajasteeksi kun siihen lisätään lisäaineita. Myöskään ei ole havaittu syöpäriskin nousua vaalealla lihalla ja vaalean ja punaisen lihan ero on hemiraudassa.
- Anonyymi
Eikös tutkimuksista saada todenmukaisin tulos kun ne tehdään sellaisella lihalla jota ihmiset ostavat kaupasta.
Ei kaikilla ole varaa ostaa argentiinasta tai brasiliasta tuotua laitumella kasvanutta pihvilihaa tai uusiseelantilaista lammasta. - Anonyymi
Diettipuoskarin juoksupoika asialla. Olisiko sinulla mahdollisesti joku omakin mielipide julkaistavaksi eikä pelkästään googlekäännöksiä diettipuoskarin sivuilta?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Diettipuoskarin juoksupoika asialla. Olisiko sinulla mahdollisesti joku omakin mielipide julkaistavaksi eikä pelkästään googlekäännöksiä diettipuoskarin sivuilta?
"Olisiko sinulla mahdollisesti joku omakin mielipide julkaistavaksi"
Kyllä olisi mutta ei helmiä sioille - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
"Olisiko sinulla mahdollisesti joku omakin mielipide julkaistavaksi"
Kyllä olisi mutta ei helmiä sioilleSiis ei ole, joten sika saa pitää helmensä...
- Anonyymi
Lihatiedotusyhdistys (jäseninä Snellman, HKScan ja Atria) ylläpitää Liha ja syöpä -nimistä nettisivua https://www.lihatiedotus.fi/liha-ja-terveys/liha-ja-syopa.html .
Siellä sanotaan näin:
"WHO:n alaisuudessa toimiva syöpätutkimuslaitos IARC (International Agency for Research on Cancer) luokittelee punaisen lihan todennäköisesti syöpävaaralliseksi ja prosessoidun lihaa syöpävaaralliseksi aineeksi. Asiantuntijoiden mukaan IARC:n luokitus kertoo syy-seuraus -suhteen näytöstä eikä sitä voi suoraan verrata esimerkiksi tupakan aiheuttamaan syöpäriskiin. Tupakan aiheuttama keuhkosyöpäriski on ainakin 10-kertainen tupakoivien ja tupakoimattomien välillä. Kun esimerkiksi verrataan kuluttajia, jotka syövät paljon makkaraa ja lihavalmisteita kuluttajiin, jotka syövät niitä hyvin vähän, syövän riski on 1,5-kertainen tai alle."
ja
"Punaisen lihan terveysriski muodostuu monella tavalla ja osaan niistä voi vaikuttaa itse esimerkiksi kypsentämällä liha oikein. Kun lihaa kuumentaa kovassa lämmössä, syntyy syöpää aiheuttavia heterosyklisiä amiineja ja polyaromaattisia hiilivetyjä eli ns. PAH yhdisteitä, jotka ovat syöpävaarallisia aineita. Lihaa ei siksi pidä savustaa, paistaa, käristää tai grillata mustaksi. PAH-yhdisteitä syntyy myös muun ruoan kuumentamisessa kovassa lämmössä.
Punaisessa lihassa on paljon hemirautaa, joka saattaa edesauttaa soluvaurioita aiheuttavien happiradikaalien muodostumista ja kasvattaa siten syöpäriskiä. Lihavalmisteissa käytetään säilöntäaineena natriumnitriittiä, mikä voi lisätä suolistossa syöpää edistävien N-nitrosoyhdisteiden muodostumista elimistössä. Noin kolmasosa nitriitistä muuttuu haitallisiksi nitrosoamiineiksi.
Vaikka runsaan punaisen lihan ja lihavalmisteiden runsaan kulutuksen ja tiettyjen syöpien riskin välillä on selvä yhteys, on myös mahdollista, että liha syrjäyttää ruokavaliossa jotakin muuta, joka on terveellisempää. Lisäksi lihan runsas käyttö saattaa kertoa muista terveyttä huonontavista elintavoista (runsas alkoholi, tupakointi ja vähäinen liikunta), jotka ylipäätään lisäävät sairauksien riskiä." - Anonyymi
Kyllähän se näin on että kaikki ruuan prosessointi lisää apäterveellisyyttä.
Valitettavasti kun katsoo kauppojen lihatiskejä niin alkaa olla aika vähän käsittelemättömiä valmisteita.
Näkyy että on lisääntynyt miedosti suolatut ns. naturelli tuotteet, eli on lisätty ties mitä.
Esim snelmannin porsaan niska haisi pakkauksen avattuani aivan hieveälle, kypsytys ei poistanut hajua. Maussa ei huomannut eikä maha reagoinut mutta 3kg loppuliha lensi roskiin.
En tiedä mitä olivat lisänneet lihaan ja myivät käsittelemättömänä.
Eli ostakaa niitä puhtaita elintarvikkeita niin terveys parantuu, kaupassa huomaa että porukka suosii prosessoituja ruokia.
Jopa salaatit ostetaan valmiiksi leikeltyina ja paketoituna (ja höystettynä ties millä).
Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Simula, rakkaus, Aittakumpu
Milloin tämä rakkaus on roihahtanut? Onko molemmat herätysliikkeen jäseniä - kristillisiä etnonationalisteja ?https://ww1212368Yläkoulun seksiopas neuvoo harjoittelemaan
anaaliyhdyntää lämpöisellä ja pitkällä porkkanalla https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010859818.html2152008Pormestari käräjille?
Ei mene Puolangalla häpösesti, rinnekeskus&hotelli suljettuna ja käräjäasiana, naudat tapetaan nälkään, poliisi tutkii j611513Joukko oppilaita terrorisoi koulua Helsingissä niin
että osa opettajista pelkää töihin tulemista https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010857587.html1751314- 551248
Susta ei saisi nättiä vaikka miten paljon
meikkaisit. 😁 anna siis sen miehen olla rauhassa! Sivusta tutulta mieheltä751046Norjan tilaama koruton raportti mitä NATO-jäsenyys aiheuttaa Suomelle
Iltasanomat: "Miksi vaikenemme? Asiantuntijoiden mukaan Suomessa ei vieläkään ymmärretä, mitä Nato-jäsenyydestä seuraa64970Voisimmeko seuraavan kerran kun
Nähdään tehdä toisille selväksi että kiinnostaa enemmän kuin kaveri mielessä. Jos keksit vielä keinon niin napakymppi36907- 52894
- 31865