Kansalta kysytään nyt haluaako se Natoon!

Anonyymi-ap

Suomen Ulkoministeriö on pyytänyt kansalaisilta, eli MEILTÄ, lausuntoa siitä, pitäisikö Natoon nyt liittyä.
Kysely on avautunut 3.11 ja se sulkeutuu 23.11 2022.
Kansanäänestystä ei haluttu järjestää mutta nyt haetaan vahvistusta sille että 90% kannattaa Natojäsennyyttä netissä.
Tämä on pysynyt aika hyvin tutkan tavoittamattomissa, vastauksia on kertynyt melko vähän.
Vielä on pari päivää aikaa kertoa kantansa!

https://www.lausuntopalvelu.fi/FI/Proposal/Participation?proposalId=f70cad6e-1cdb-4d1d-95d5-637c43dc2011

Noin 100% kansalaisvastaajista näkyy kannattavan Natoon liittymistä. Vastustaminen loistaa poissaolollaan.

Ota kantaa!

Suomi Natoon 🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮
Ei koskaan enää YYA sopimuksen ikeeseen!!!
Ei koskaan enää fasistisen venäjän talutusnuoraan!!

12

114

1Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Natoon 🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸

  • Anonyymi

   Kävin lukemassa ihmisten vastaukset. Jokainen niistä vastustaa natojäsenyyttä. Yksikään ei puolla. Taitaa olla natokannatus lähellä nollaa :)

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kävin äänestämässä Naton puolesta🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇫🇮🇫🇮

   • Anonyymi

    Haukotus. Sinne ei ole tullut yhtään uutta lausuntoa ainakaan tuntiin.


  • Anonyymi

   Eduskunta äänesti Suomen Natoon hakemisen puolesta selvin luvuin 188–8 – Haavisto: "Pulinat pois, tänä iltana allekirjoitetaan hakemuskirje Natoon"

  • Anonyymi

   Arvoisa puhemies! Ulko- ja turvallisuuspoliittinen toimintaympäristömme on voimakkaassa muutoksessa. Venäjän käynnistämä hyökkäyssota on vaarantanut Euroopan turvallisuuden ja vakauden. Venäjän esittämät vaatimukset itsenäisten valtioiden ulko- ja turvallisuuspoliittisen valinnanvapauden kaventamisesta eivät ole hyväksyttäviä. Venäjän hyökkäys Ukrainaan loukkaa räikeästi kansainvälistä oikeutta. Venäjän toiminta rikkoo Yhdistyneiden kansakuntien peruskirjaa ja Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestön Etyjin periaatteita. Hyökkäys loukkaa Ukrainan suvereniteettia sekä alueellista koskemattomuutta ja on vakava uhka kansainväliselle rauhalle ja turvallisuudelle.

   Olen käynyt viime viikkoina paljon keskusteluja ulkoministerikollegoideni kanssa, ja yleinen kysymys Suomelle on, miten arvioimme näiden muutosten vaikuttavan omaan turvallisuuteemme ja mahdollisiin tulevaisuuden uhkakuviin. Ensiksi, Venäjän toimien yllätyksellisyys ja maan riskinottokyky on kasvanut. Venäjä on valmiimpi toteuttamaan operaatioita, jotka ovat korkean riskin operaatioita myös Venäjälle itselleen. Toiseksi, Venäjällä on kyky nopeilla siirroilla painostaa yhtä naapurimaistaan tuomalla yli 100 000 sotilasta rajalle ilman liikekannallepanoa. Kolmanneksi, Venäjällä on yleistynyt puhe epäkonventionaalisten aseiden käytöstä, esimerkiksi ydinaseiden ja kemiallisten aseiden, vaikka tällaisten aseiden käyttö on kielletty tai rajoitettu kansainvälisillä sopimuksilla. Suomi katsoo, että tällaisia aseita ei tulisi koskaan käyttää, mutta meidän on myös pantava merkille, että näihin asetyyppeihin liittyvä puheenparsi on höltynyt.

   Venäjän hyökkäyksellä Ukrainaan on pitkäkestoisia vaikutuksia turvallisuusympäristöömme. Euroopan ja Suomen turvallisuustilanne on vakavampi ja vaikeammin ennakoitavissa kuin kertaakaan kylmän sodan jälkeen. Kansainvälisissä suhteissa luottamus Venäjään on romahtanut. Venäjän hyökkäykseen on reagoitu vahvasti kansainvälisissä järjestöissä. Myös alueellista ja monenvälistä yhteistyötä Venäjän kanssa on vähennetty ja keskeytetty. YK:n yleiskokous on antanut vahvan Venäjän hyökkäyksen tuomitsevan viestin 141 jäsenvaltion äänin. Etyjin ihmisoikeusmekanismin tuoreen raportin mukaan on selvää näyttöä Venäjän — ja vähäisemmässä määrin myös Ukrainan — kansainvälisen humanitäärisen oikeuden ja ihmisoikeuslainsäädännön loukkauksista Ukrainassa.

   Kansainvälisen yhteisön tavoitteena on saattaa Venäjä ja sen edustajat vastuuseen laittoman hyökkäyssodan seurauksista. Sotarikokset sekä rikokset ihmisyyttä vastaan on tutkittava ja niihin syyllistyneet on saatettava vastuuseen.

   Venäjän hyökkäyssodan vaikutukset heijastuvat turvallisuuden ohella laajasti myös globaaliin kehitykseen ja kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseen. Esimerkiksi nopeasti noussut lannoitteiden ja energian hinta maailmanmarkkinoilla vaikuttaa moniin yhteiskuntiin ja niiden vakauteen. Suurimpia kärsijöitä ovat hauraat ja kehittyvät maat, joissa humanitääriset tarpeet ovat jo ennestään suuria.

   Venäjän hyökkäys Ukrainaan vaikuttaa myös Suomen ja Venäjän kahdenvälisiin suhteisiin ja yhteistyömahdollisuuksiin. Kahdenvälisissä suhteissa tarvittavat yhteistyökanavat on kuitenkin pyritty säilyttämään pakotteiden sallimissa rajoissa. Suomen etujen mukaista on ylläpitää toimivia suhteita Venäjään jatkossakin. Venäjä on ja tulee aina olemaan naapurimme.

   Arvoisa puhemies! Muuttunut turvallisuusympäristö edellyttää turvallisuuspoliittista uudelleenarviointia. Samaa arviota tehdään nyt monissa Euroopan maissa. Myös Ruotsissa on parhaillaan käynnissä arviointiprosessi turvallisuusympäristön muutoksesta. Olimme selonteon valmistelussa hyvin tiiviissä yhteydessä Ruotsin kanssa. Osallistuin myös Ruotsin parlamentaarisen valmisteluryhmän ensimmäiseen kokoukseen ja kerroin omasta prosessistamme. Ruotsi on pitänyt meidät ajan tasalla omasta prosessistaan. Yhteydenpito on ollut lähes päivittäistä.

   Selonteossa tarkastellaan toimia kansallisen puolustuskyvyn kehittämiseksi, EU:n roolia turvallisuuspoliittisena toimijana sekä kahdenvälisen yhteistyömme tiivistämistä Ruotsin, Norjan ja muiden Pohjoismaiden kanssa. Lisäksi käsitellään suhdettamme Yhdysvaltojen, Ison-Britannian, Naton ja monenvälisten puolustusyhteistyökumppaniemme kanssa.

   EU:n reaktio Ukrainaan kohdistuneeseen hyökkäykseen on ollut voimakas. EU:ssa päätökset, kuten talouspakotteet, ilmatilan sulku ja puolustuksellisen materiaalin vienti Ukrainaan, tehtiin nopeasti ja yhtenäisesti. Voi kysyä, kuinka vahva olisi EU:n reaktio, jos hyökkäys kohdistuisi EU:n jäsenmaahan. Suomen asema on sitä turvatumpi, mitä vahvempi toimija EU on.

  • Anonyymi

   Mistä tunnistaa Suomi24 Putinistin


Aikaisemmin putinistit oli todella helppo tunnistaa palstalla. Pienikin "väärä" sana venäjää kohtaan ja nämä hyökkäsivät kuin rakkikoirat haukkumaan älyttömyyksiä. Se oli hauskaa.
Nykyisin näitä on koulutettu. Nämä yrittää kirjoittaa älykkääksi mutta kommenteissa on aina jotakin mitä haukkua Suomessa, puolueita, politiikkaa henkilöitä jne. Joku haukuttava asia pitää kätkeä kommentteihin. He voivat jopa vaikuttaa suomalaisilta mutta eivät siihen kykyne.
Nämä tyypithän on tulleet äitinsä mukana venäjältä ja siten ovat jo nuorena oppineet suomen kielen. Työ näille ei maistu sillä "palkkaa" tulee kahdelta eri taholta, Kelasta (vastaa venäläisen kk palkkaa) ja "trollitehtaalta" toinen samanmoinen summa. Raha ei tule ilmaiseksi vaan viestejä on tehtävä todella paljon.
Tsuhna Tsuhna tsuhna! -kommentit ei enää riitä trolli tehtaalle vaan on vaadittu parempaa laatua vastikkeeksi maksetulle palkalle.
Tälläiset tyypit ovat tietenkin vieraan vallan vaikuttajia. Tehtävä on sekoittaa maata. Nämä ovat maanpettureita, otettava kiinni ja karkoitettava Suomesta.

  • Anonyymi

   Kansalta kysytään eikö se halua vai haluaako se näinhän se on

   • Anonyymi

    Kansalla ei ole sellaista asiantuntemusta, mitä lausuntopyynnöllä haettiin.:D Joku saa päivän naurut noista tuotoksista.


  • Anonyymi

   Natoon

  • Anonyymi

   Lukutaito! Lausuntopyyntö ei ollut mielipidetiedustelu Nato-jäsenyydestä. Suomi haki jäsenyyttä kesäkuussa, 28 valtiota on jäsenyyden hyväksynyt. Asia on tältä osin loppuun käsitelty.

   Lausunto ei ole mielipidetiedustelu, vaan asiantuntijan kannanotto TEKSTIN SISÄLTÖÖN. Lausunnon antaja tarkistaa onko tekstissä hänen mielestään huomioitu kaikki tarvittava, vai pitäisikö siihen lisätä vielä jotakin.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaksi kuollut ulosajossa lauantai-iltana Loimaalla

   On tainnut olla melkoinen ylinopeus kun on tuollaista jälkeä tullut. Onneksi ei kuitenkaan sivullisia menehtynyt https://viranomaisuutiset.fi/ulosajo-
   Loimaa
   268
   12219
  2. 735
   4706
  3. Haittaako se, että olen sua nuorempi?

   Mulle ikäerolla ei ole mitään väliä, mutta voiko naista se haitata, jos on vanhempi miestä?
   Ikävä
   158
   2249
  4. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   184
   1782
  5. Hoosiannaa samban tahdissa

   Tallensin tänä aamuna klo 10 Helsingin Paavalin kirkosta (Hermannissa) tulleen Adventti-jumalanpalveluksen. Aloitus, eli kirkkoherra Kari Kanalan ja
   Luterilaisuus
   171
   1739
  6. Näin sinuakin kytätään - näyttöihin upotetut kamerat

   On tultu uuteen vaiheeseen , jota monet eivät vieläkään ymmärrä. Uusimpiin puhelimiin sekä tietokoneisiin on ilmeisesti häivytetty/piilotettu kamerat
   Maailman menoa
   221
   1163
  7. Haittaako mies

   Että mulla on seksuaalisia haluja sua kohtaan? Onko se sun mielestä outoa? Oot vaan niin kuuma mies. 🤤
   Ikävä
   49
   1104
  8. Sanna Marin: Suomessa romahtaa nyt kaikki!

   - Pisatutkimus kertoo koulutuksen tason romahduksesta. - Olkiluoto 3 kertoo suomalaisen teollisuusosaamisen tason. - Vanhusten hoito retuperällä. - So
   Maailman menoa
   189
   1090
  9. Kysymys haavemaihin

   Hei haaveileva mukava nainen, miten meni viikonloppu?
   Ikävä
   226
   1010
  10. Kumpa tietäisin mies

   Mitä päässäsi liikkuu. Niin tietäisi miten toimia..
   Ikävä
   117
   959
  Aihe