Postimiehen pahoinpitely

Anonyymi-ap

"Postimurha" kirjoittaa IS postimiehen pahoinpitelystä ja menehtymisestä. Typerää, eihän siinä posille tehty mitään, vaan ihmiselle.
Tapaukseen liittyen, murhaajan oli tuomittu yli kahden vuoden vankeuteen, nyt ei kukaan tiedä miksi hän ei ollut vankilassa, ainakin tuo postimies olisi vielä elossa jos hänet olisi toimitettu vankilaan.
Kukaan ei välitä mitään, kyllä tuollaisesta pitäisi pitää huoli, ettei jatka rikoksiaan, edellinen kuitenkin oli pahoinpitely, törkeä pahoinpitely. Mitähän sukulaiset ajattelevat, minusta yhteiskunta on aivan vastuuton.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Valitus vireillä korkeampaan oikeusasteeseen, eikä sen aikana siitä rikoksesta istuta vankilassa tai olla vapaalla vain rahaa vastaan.
   Mitä posteljoonin tärkeään pahoinpitelyyn tulee, niin tekijällä on viha ja kontrolli -ongelma, josta syystä hän, jostain syystä, menetti malttinsa ja liiallisesti tässäkin tapauksessa. Hän on vihastunut jopa yksin kotonaan, huudellen ja lyöden seinää.
   Hän kantaa aseistusta mukanaan, ja tuomion alla olevassa keississä kyse oli nyrkkirautapuukosta.
   Hänen ongelmassaan on täysin edesvastuutonta kantaa aseistusta mukana. Että jos omaa vastaavan ongelman, ne aseet on hyvä jättää kotiin ja löytää turvallisempia tapoja olla väkivaltainen; siis käyttää kieltä ja toissijaisesti vähäisempää väkivaltaa ja turvallisemmin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   14
   3503
  2. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   96
   1245
  3. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   395
   1242
  4. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   410
   1182
  5. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   60
   730
  6. Tulen hulluksi

   Joka päivä mielessä. Typerä mies ei vaan voi mennä pois päästäni. Mitä enemmän pyristelen vastaan sitä enemmän siellä asuu. Olisipa joku katkaisija, j
   Ikävä
   49
   707
  7. Riittääkö sulle nainen

   Seurustelu vai pitäskö jossain kohtaa sitte olla ihan sormuksia sovittelemassa?
   Ikävä
   71
   697
  8. Suomessa on perheiden yhä vaikeampi saada apua - Supernanny Pia Penttala kohtaa nämä ongelmat

   Järkyttävää, että Suomessa on yhä vaikeampi saada apua, olipa kyse sitten perheen ongelmista, lapsen haasteista, päihde- tai mielenterveysongelmista.
   Maailman menoa
   18
   683
  9. Mitä oikeasti tuo koronarokote on ?

   Minun faijan proidi nyt puolisonsa kera koronassa. Ja 3 rokotetta ottaneena. Ikää noin 75v , Ja tuntuu ettei hengissä pysy . Hyi helvetti mitä tää rok
   Maailman menoa
   161
   609
  Aihe