Mitä Jeesuksen kuollessa tapahtui?

Anonyymi-ap

Jeesuksen kuollessa Pyhä Henki poistui Temppelin perimmäisestä kammarista ja juuri sillä hetkellä Jeesus huusi: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit.

Samalla Saatana hyppäsi tempelirakennuksen katolta sisälle temppeliin ja repäisi mennessään esiripun halki pois edestään, jotta kaikki voisivat ihailla sen kauneutta ja loistoa. Saatana julisti itsensä Jeesukseksi ja Jumalaksi.

Juuri siihen hetkeen Jeesus viittasi kun hän sanoi opetuslapsilleen:

Paljon en kanssanne enää puhu, sillä tämän maailman ruhtinas on jo tulossa.

38

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En minä tästedes puhu paljon teidän kanssanne; sillä tämän maailman päämies tulee, jolla ei ole mitään minussa.
      Hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.

      • Anonyymi

        "Korkein ei kuitenkaan asu ihmiskäsin tehdyissä rakennuksissa."


      • Anonyymi

        No temppelin paikalla on moskeijat.


      • Anonyymi

        Onko KALLIOMOSKEIJA nyt puheena ? YouTube KALLIOMOSKEIJA.


    • Anonyymi

      "Samalla Saatana hyppäsi tempelirakennuksen katolta sisälle temppeliin ja repäisi mennessään esiripun halki pois edestään, jotta kaikki voisivat ihailla sen kauneutta ja loistoa. Saatana julisti itsensä Jeesukseksi ja Jumalaksi."

      Kas kun minun Raamatussani ei lue mitään tuollaista.

      • Anonyymi

        Joo ehkä toi nyt on moskeijasta versio numero 1,8 miljoonas. Saatana on ylistyksen johtaja sehän veisaa psalmia 91 ja kehottaa kaikkia hyppimään katoilta ja muuta.


    • Anonyymi

      Miten tuota kertomusta voi kertoa nykykielellä?

      • Anonyymi

        No mohametti jonka toinen nimi oli joku judaselijahu loikki siellä näkyjä nähden moorian vuorella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No mohametti jonka toinen nimi oli joku judaselijahu loikki siellä näkyjä nähden moorian vuorella.

        Eliakset ja elijahut polttaa uhrikokkoja ja noita kokkoja siellä.


    • Anonyymi

      Siinä syntyi MOSKEIJA SITTEN . Budha oli jo ollut.

    • Anonyymi

      Eihän Jeesus olisi ennustanut, että temppeli maahan hajotetaan, jos siellä olisi vielä Pyhä Henki silloin asunut.

      Saatana hajotti temppelin ja meni lusteena erilaisiin lopun ajan uskonlahkoihin asumaan ja kaatamaan ihmisiä selälleen ja painamaan sen merkkinsä 666 ihmisen otsaan ja käsivarteen kun ihminen makaa tiedottomassa hurmostilassa lattialla selällään ja vain silmät pyörii päässä.

      On vaarallista antaa vietellä itseään hurmoksen syvään tilaan eli ekstaasiin tai nirvanaan, kuten sitä on vanhastaan kutsuttu.

      1. Piet. 5:8 

      Pitäkää mielenne valppaana ja valvokaa. Teidän vastustajanne Saatana kulkee ympäriinsä kuin ärjyvä leijona ja etsii, kenet voisi niellä.

      • Anonyymi

        Toki Paholainen tiesi temppelin harjalla Jeesukselle puhuessaan, että Juutalaisten temppeli ja muut lahkotemppelit tulee sen haltuun ajastaan.

        Luuk. 4:6 ja sanoi: "Kaiken tämän, koko maailman ja sen loiston minä annan sinun valtaasi, sillä se on annettu minun haltuuni ja minä voin antaa sen kenelle tahdon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toki Paholainen tiesi temppelin harjalla Jeesukselle puhuessaan, että Juutalaisten temppeli ja muut lahkotemppelit tulee sen haltuun ajastaan.

        Luuk. 4:6 ja sanoi: "Kaiken tämän, koko maailman ja sen loiston minä annan sinun valtaasi, sillä se on annettu minun haltuuni ja minä voin antaa sen kenelle tahdon.

        2. Tess. 2:4 tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        2. Tess. 2:4 tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.

        "Eikä ihme, sillä itse Saatanan tekeytyy Valkeuden enkeliksi"


    • Anonyymi

      Aika outoa oli sekin, että Paavali ajoi päänsä kaljuksi Jerusalemissa ja meni polttamaan hiuksiaan ja tekemään nasiirilupausta vielä uudenliiton aikana.?

      Ja alkoi täysraittiiksi sen jälkeen.

      Eihän Paavalia kutsuttu mihinkään Vanhan liiton nasiirin virkaan.

    • Anonyymi

      "...Jeesushan ei koskaan kuollut, vaan avunannon periaate, jolla itäisenmaan tietäjät elätt Marian ja Joosefin ekyptissä, elää ikuisesti:" Kristityt uskoivat väärään jeesukseen, eikä väkivallattomiin kurdeihin." Heillä ei ole nationalismin- väkivaltaa, tai isänmaan-kiihkoväkivaltaa, siksi heitä elää paljon useissa arabimaissa ja Kurdistanista, kunhan saisivat vain olla edelleenkin ilman väkivaltaa, ja olla leikkimättä vaaroilla!"

      • Anonyymi

        Herodes tapatti kaikki alle 2 v. poikalapset kun yritti tappaa Jeesuslapsen.

        Nyt Amerikan herodekset (anabaptistit) yrittää estää lapsien luovutuksen kasteessa Jeesuksen omiksi.

        Ilm. 12:17 

        Lohikäärmeen raivo yltyi, ja se lähti sotimaan naisen muita lapsia vastaan, niitä, jotka ovat uskollisia Jumalan käskyille ja Jeesuksen todistukselle.


    • Anonyymi

      "...kauneus se ei ole Jeesus, vaan hyvä tahto:" Onhan sekin kauneutta, mutta se ei ole ulkonäkö, vaan se kuka on oikeassa." Jos mokaat et enää olekaan kaunis; Lavastus on kauneuden vastakohta, eli äkkikauhistus - Jumalan rauha on kaikkea ymmärrystä ylempi!"

    • Anonyymi

      Kristinusko on sitä samaa uskoa, mitä Aabraham, Iisak ja Jaakob uskoi. Uskominen tarkoittaa alkukielen mukaan uskollisuutta ja tottelemista ja käskyjen noudattamista ja Jumalan pelkoa. Ei mitään hillumista ja kaatuilua vieraiden henkien voimasta selälleen. Ei se ole Kristinuskon tarkoitus ollenkaan.

      Jeesus oli mukana maailman luomisessa ja kaikki 2 milj. Israelin kansa syntyi uudeksi vedestä ja Hengestä kasteessa Punaisen meren ylityksen aikana.

      Kristinusko on ihan samaa Juutalaisten uskoa, ei mitään uutta uskontoa, kuten lahkolaiset ihmisiä yrittävät omilla opeillaan irrottaa lahkolaisiksi irti terveestä uskosta Jumalaan.

      1 Sillä minä en tahdo, veljet, pitää teitä tietämättöminä siitä, että isämme olivat kaikki pilven alla ja kulkivat kaikki meren läpi
      2 ja saivat kaikki kasteen Moosekseen pilvessä ja meressä
      3 ja söivät kaikki samaa hengellistä ruokaa
      4 ja joivat kaikki samaa hengellistä juomaa. Sillä he joivat hengellisestä kalliosta, joka heitä seurasi; ja se kallio oli Kristus

      • Anonyymi

        Jeesus ei edes puhunut perustavansa mitään uutta uskontoa Juutalaisuuden rinnalle.
        Ainoastaan Jeesuksen kuoleman takia eläinuhrit loppuivat ja kun Jeesus uhrasi itsensä syntiuhriksi. Muuten kaikki Vanhan Liiton käskyt ovat voimassa. Ei Jeesus niitä kumonnut eikä heittänyt roskakoriin, kuten hihhulit opettaa ja puhuvat kun vaan nyt rakastetaan niin lait voidaan unohtaa vanhentuneina. Se on väärää opetusta sellainen.

        Ilm. 14:12 

        Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon.

        Luuk. 4:16 

        Ja hän saapui Nasaretiin, jossa hänet oli kasvatettu, ja meni tapansa mukaan sapatinpäivänä synagoogaan ja nousi lukemaan.


    • Anonyymi

      Höpö höpö !

      Aloittaja kirjoittelee iha puuta ja heinää, eli silkkaa valhetta !

      Ei saatana temppeliä vallinnut, Raamattu ei sellaista missän sano, vaan siitä tapahtumasta Raamattu sen sijaan kertoo näin:

      Hepr. 9:24 Sillä Kristus ei mennyt käsillä tehtyyn kaikkeinpyhimpään, joka vain on sen oikean kuva, vaan itse taivaaseen, nyt ilmestyäkseen Jumalan kasvojen eteen meidän hyväksemme.

      Heprealaiskirje 9
      8 Näin Pyhä Henki osoittaa, että tie kaikkeinpyhimpään vielä on ilmoittamatta, niin kauan kuin etumainen maja vielä seisoo.
      9 Tämä on nykyistä aikaa tarkoittava vertauskuva, ja sen mukaisesti uhrataan lahjoja ja uhreja, jotka eivät kykene tekemään täydelliseksi omassatunnossaan sitä, joka jumalanpalvelusta toimittaa,
      10 vaan jotka, niinkuin ruuat ja juomat ja erilaiset pesotkin, ovat ainoastaan lihan sääntöjä, jotka ovat voimassa uuden järjestyksen aikaan asti.
      11 Mutta kun Kristus tuli tulevaisen hyvän ylimmäiseksi papiksi, niin hän suuremman ja täydellisemmän majan kautta, joka ei ole käsillä tehty, se on: joka ei ole tätä luomakuntaa,
      12 meni, ei kauristen ja vasikkain veren kautta, vaan oman verensä kautta kerta kaikkiaan kaikkeinpyhimpään ja sai aikaan iankaikkisen lunastuksen.

      Eli voidaanko pysyä siinä, mitä Raamattu oikeasti opettaa ja kertoo, eikä keksitä omasta päästä ihan päättömiä juttuja !

    • Anonyymi

      "...kristinusko loppui kun poliitikot lavasti juudaksen syylliseksi:" Sen jälkeen alkoi mestausten-sarja, "kristittyjen" teloittaminen" ja isänmaan-kiihkoväkivaltaiset muka itsenäistymiset itsekunkin kansan hajottaminen kahteen leiriin, ja molempien leirien tuhoaminen ylimääräisellä sodalla

    • Anonyymi

      Saatana on henkiolento, valovoimainen taivaan ex-ylienkeli ja ylistyskuoron johtaja, joka vieläkin virittelee niitä ylistyskuoroja lahkoissa, tosin hieman eri tarkoituksessa, eksyttääkseen, jos mahdollista valitut.

      Ei Jeesus eikä Pyhä Henki mihinkään hajotettavaan Jerusalemin temppeliin mennyt. Saatana sinne meni.

      Jeesus meni taivaaseen ja tulee sieltä takaisin vasta ajallaan Galilean vuorelle.

      Helluntailaiset lahkosaarnaajat valehtelee käyneensä taivaassa.

      Joh. 3:13 

      Kukaan ei ole noussut taivaaseen, paitsi hän, joka on taivaasta tänne tullut: Ihmisen Poika, joka on taivaasssa.

      • Anonyymi

        Höpö höpö !

        Näytä nyt Raamatusta se, missä muka niin sanotaan, että saatana meni temppeliin !

        Et sellaista Raamatusta löydä, se on aivan varma !


    • Anonyymi

      13 Sillä semmoiset ovat valheapostoleja, petollisia työntekijöitä, jotka tekeytyvät Kristuksen apostoleiksi.
      14 Eikä ihme; sillä itse Saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi.
      15 Ei ole siis paljon, jos hänen palvelijansakin tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi, mutta heidän loppunsa on oleva heidän tekojensa mukainen.

    • Anonyymi

      Jeesuksen aloittaessa aktiivin toimintansa, Hän sai kasteessa Pyhän Hengen ihmiskehoonsa ja mieleensä. Hän opetti tulevaa tehtäväänsä opetuslapsilleen ja teki ihmeitä vahvistaakseen uuden oppinsa vaikutusta. Hänellä palautui yhteys Taivaan Isäänsä ja Pyhään Henkeen. Kun Jeesus ristiinaulittiin ryövärien kanssa, Hän lupasi pelastaa toisen ryövärin luokseen , joka tunnusti Hänet Jumalan pojaksi. Tämä symboloi pelastuksen helppoutta ihmiskunnalle. Kun Jeesus huusi "Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsi", hän huomasi, että Pyhä Henki ja Isän vaikutus menivät pois, koska Jeesus sovitti ihmisen synnit 100%:sena ihmisenä. Kuoleman hetkellä repesi temppelin esirippu, merkiksi siitä, että nyt ihmiskunnalle palautui suora yhteys Taivaan Isään takaisin ja he saivat mahdollisuuden ikuiseen Jumalan lapseuteen, Jeesuksen sovitustyön johdosta. Hän meni tuonelaan ja saarnasi siellä oleville uutta armon oppia, tarjoten heillekin pelastusta. Ne jotka ottivat tarjouksen vastaan pelastuivat. Jeesus nousi kuolleista ja valmisteli seuraajiaan lähetystehtävää varten. Hän astui Taivaaseen takaisin tehtävänsä jälkeen ja lähetti Pyhän Henkensä kirkastamaan omiensa uskoa uuteen, armoon perustuvaan kristinuskoon. Nyt 2,4 miljardia ihmistä tunnustaa tätä armon uskoa.

      • Anonyymi

        Höpö höpö !

        Ihan puuta ja heinää !

        Jeesus On Jumala !

        Pyhä Henki On Jumalan Henki !

        Jumala On YKSI, Isässä ja Pojassa ja Pyhässä Hengessä !

        Miten kuvittelet voivasi erottaa tuon ykseyden ja tehdä Pojasta Jumaluudesta irrallisen ?

        Joten lopeta näiden valheittesi postaaminen, kiitos !


    • Anonyymi

      "...Kuinka voitte olla samalla kololla käärmeen ja lampaan kanssa:" Syömällä vihanneksia." Molemmat ovat siis yhtä kilttejä kun syövät heinää; Älä keinu liikaa "sanoi kissani" ja hyppäsi keinun jalan alle, jolloin pysähdyin ja katti jäi nukkumaan oikean jalkani päälle - Jeesusta ei olisi saanut tappaa sanoi kissa ja alkoi kehräämään, riittääkö lämmintä kaikille ihmisille villapaidoilla. Väittäisinkin Jeesus kuoli ensin ihmisten kylmyyteen, jolloin kirjanoppineet ajattelivat, että he eivät ole syyllisiä:" Lähettäkää sitten villapaitoja pommien sijaan Ukrainaan." Eli Jeesusta ei olisi saanut tappaa sen ensimmäistäkään kertaa; Lähettäkää villapaitoja, ei linnunpönttöjä

    • Anonyymi

      Jeesus on Jumalan Poika, Isä, Poika ja Pyhä Henki ovat Kolme eri Persoonaa, mutta toimivat yhdessä ja todistavat yhdessä.

      Kritillinen Yksi kaste, jossa oltava Kolme todistajaa, Muuten kyse ei ole kristittyjen yhdestä kasteesta, vaan helluntailaisten valhekasteista.

      6 Tämä on se, joka vedellä ja verellä tulee, Jesus Kristus, ei ainoastansa vedellä, vaan vedellä ja verellä. Ja Henki todistaa, että Henki on totuus.
      7 Sillä kolme ovat, jotka todistavat taivaassa: Isä, Sana ja Pyhä Henki, ja ne kolme yksi ovat:
      8 Ja kolme ovat, jotka todistavat maan päällä: Henki ja vesi ja veri, ja ne kolme yhdessä ovat.

      • Anonyymi

        Höpö höpö !

        Olet ihan pihalla.


    • Anonyymi

      "...sota ei ole ' jeesus' vaan sodan vastakohta; Kaste näin kylmällä pakkasella on mahdottomuus[(alapesu, kainalot, varpaat tukka eli hiukset korkeintaan)]!"

      • Anonyymi

        "...nytirti nytnaton sotatoimista=jeesus!" Nytterveys nyton=mielenterveys; aseet nytpoisukrainasta, nytparannus nyttehkää&


    • Anonyymi

      "...nytarmeija muutu autonomiseksivaltioksi

      • Anonyymi

        "...Silloin Suomen hallitus ja eduskunta jää kakkoseksi!"


    • Anonyymi

      "...En pysty rukoilemaan pääministerin ja presidentin puolesta! Molemmat on sotaisia; Lavastukset n:o 27, 28 Muka ulkomaanmatkat,

    • Anonyymi

      "...Jeesus itseasiassa oli 3 Itäisenmaan viisasta miestä, jos ei olisi selvinnyt ilman heidän lahjojaan Ekyptissä[(kultaa suitsuketta mirhaa)], tämä on sensaatio!" Pieni askel minulle suuri askel koko maailmalle[(apolloneil armstrong)] -Se joka sinun sielusi pelastaa on sinun oma sielusi ikuisesti!"

    • Anonyymi

      Mikve-pesut oli lihan saasta pesemiseksi yhdynnän ja kuukautisten jälkeen tehtäviä kokovartalo -pesuja ja upotuksia, joita hellarit matkivat.

      Kristillinen kaste on syntien pesemiseksi, eikä siinä tarvita vettä kuin muutama pisara.
      Ei sankokaupalla.

    • Anonyymi

      [(,)]pilkku uskovienkaste[(;)] uskovienkaste kakkasia rantoja ei saa mielestä pois ilman uskovienkastetta!"

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6293
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4036
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2446
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1433
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1006
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      981
    Aihe