Mitä Jeesuksen kuollessa tapahtui?

Anonyymi-ap

Jeesuksen kuollessa Pyhä Henki poistui Temppelin perimmäisestä kammarista ja juuri sillä hetkellä Jeesus huusi: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit.

Samalla Saatana hyppäsi tempelirakennuksen katolta sisälle temppeliin ja repäisi mennessään esiripun halki pois edestään, jotta kaikki voisivat ihailla sen kauneutta ja loistoa. Saatana julisti itsensä Jeesukseksi ja Jumalaksi.

Juuri siihen hetkeen Jeesus viittasi kun hän sanoi opetuslapsilleen:

Paljon en kanssanne enää puhu, sillä tämän maailman ruhtinas on jo tulossa.

38

113

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   En minä tästedes puhu paljon teidän kanssanne; sillä tämän maailman päämies tulee, jolla ei ole mitään minussa.
   Hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.

   • Anonyymi

    "Korkein ei kuitenkaan asu ihmiskäsin tehdyissä rakennuksissa."


   • Anonyymi

    No temppelin paikalla on moskeijat.


   • Anonyymi

    Onko KALLIOMOSKEIJA nyt puheena ? YouTube KALLIOMOSKEIJA.


  • Anonyymi

   "Samalla Saatana hyppäsi tempelirakennuksen katolta sisälle temppeliin ja repäisi mennessään esiripun halki pois edestään, jotta kaikki voisivat ihailla sen kauneutta ja loistoa. Saatana julisti itsensä Jeesukseksi ja Jumalaksi."

   Kas kun minun Raamatussani ei lue mitään tuollaista.

   • Anonyymi

    Joo ehkä toi nyt on moskeijasta versio numero 1,8 miljoonas. Saatana on ylistyksen johtaja sehän veisaa psalmia 91 ja kehottaa kaikkia hyppimään katoilta ja muuta.


  • Anonyymi

   Miten tuota kertomusta voi kertoa nykykielellä?

   • Anonyymi

    No mohametti jonka toinen nimi oli joku judaselijahu loikki siellä näkyjä nähden moorian vuorella.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No mohametti jonka toinen nimi oli joku judaselijahu loikki siellä näkyjä nähden moorian vuorella.

    Eliakset ja elijahut polttaa uhrikokkoja ja noita kokkoja siellä.


  • Anonyymi

   Siinä syntyi MOSKEIJA SITTEN . Budha oli jo ollut.

  • Anonyymi

   Eihän Jeesus olisi ennustanut, että temppeli maahan hajotetaan, jos siellä olisi vielä Pyhä Henki silloin asunut.

   Saatana hajotti temppelin ja meni lusteena erilaisiin lopun ajan uskonlahkoihin asumaan ja kaatamaan ihmisiä selälleen ja painamaan sen merkkinsä 666 ihmisen otsaan ja käsivarteen kun ihminen makaa tiedottomassa hurmostilassa lattialla selällään ja vain silmät pyörii päässä.

   On vaarallista antaa vietellä itseään hurmoksen syvään tilaan eli ekstaasiin tai nirvanaan, kuten sitä on vanhastaan kutsuttu.

   1. Piet. 5:8 

   Pitäkää mielenne valppaana ja valvokaa. Teidän vastustajanne Saatana kulkee ympäriinsä kuin ärjyvä leijona ja etsii, kenet voisi niellä.

   • Anonyymi

    Toki Paholainen tiesi temppelin harjalla Jeesukselle puhuessaan, että Juutalaisten temppeli ja muut lahkotemppelit tulee sen haltuun ajastaan.

    Luuk. 4:6 ja sanoi: "Kaiken tämän, koko maailman ja sen loiston minä annan sinun valtaasi, sillä se on annettu minun haltuuni ja minä voin antaa sen kenelle tahdon.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Toki Paholainen tiesi temppelin harjalla Jeesukselle puhuessaan, että Juutalaisten temppeli ja muut lahkotemppelit tulee sen haltuun ajastaan.

    Luuk. 4:6 ja sanoi: "Kaiken tämän, koko maailman ja sen loiston minä annan sinun valtaasi, sillä se on annettu minun haltuuni ja minä voin antaa sen kenelle tahdon.

    2. Tess. 2:4 tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    2. Tess. 2:4 tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.

    "Eikä ihme, sillä itse Saatanan tekeytyy Valkeuden enkeliksi"


  • Anonyymi

   Aika outoa oli sekin, että Paavali ajoi päänsä kaljuksi Jerusalemissa ja meni polttamaan hiuksiaan ja tekemään nasiirilupausta vielä uudenliiton aikana.?

   Ja alkoi täysraittiiksi sen jälkeen.

   Eihän Paavalia kutsuttu mihinkään Vanhan liiton nasiirin virkaan.

  • Anonyymi

   "...Jeesushan ei koskaan kuollut, vaan avunannon periaate, jolla itäisenmaan tietäjät elätt Marian ja Joosefin ekyptissä, elää ikuisesti:" Kristityt uskoivat väärään jeesukseen, eikä väkivallattomiin kurdeihin." Heillä ei ole nationalismin- väkivaltaa, tai isänmaan-kiihkoväkivaltaa, siksi heitä elää paljon useissa arabimaissa ja Kurdistanista, kunhan saisivat vain olla edelleenkin ilman väkivaltaa, ja olla leikkimättä vaaroilla!"

   • Anonyymi

    Herodes tapatti kaikki alle 2 v. poikalapset kun yritti tappaa Jeesuslapsen.

    Nyt Amerikan herodekset (anabaptistit) yrittää estää lapsien luovutuksen kasteessa Jeesuksen omiksi.

    Ilm. 12:17 

    Lohikäärmeen raivo yltyi, ja se lähti sotimaan naisen muita lapsia vastaan, niitä, jotka ovat uskollisia Jumalan käskyille ja Jeesuksen todistukselle.


  • Anonyymi

   "...kauneus se ei ole Jeesus, vaan hyvä tahto:" Onhan sekin kauneutta, mutta se ei ole ulkonäkö, vaan se kuka on oikeassa." Jos mokaat et enää olekaan kaunis; Lavastus on kauneuden vastakohta, eli äkkikauhistus - Jumalan rauha on kaikkea ymmärrystä ylempi!"

  • Anonyymi

   Kristinusko on sitä samaa uskoa, mitä Aabraham, Iisak ja Jaakob uskoi. Uskominen tarkoittaa alkukielen mukaan uskollisuutta ja tottelemista ja käskyjen noudattamista ja Jumalan pelkoa. Ei mitään hillumista ja kaatuilua vieraiden henkien voimasta selälleen. Ei se ole Kristinuskon tarkoitus ollenkaan.

   Jeesus oli mukana maailman luomisessa ja kaikki 2 milj. Israelin kansa syntyi uudeksi vedestä ja Hengestä kasteessa Punaisen meren ylityksen aikana.

   Kristinusko on ihan samaa Juutalaisten uskoa, ei mitään uutta uskontoa, kuten lahkolaiset ihmisiä yrittävät omilla opeillaan irrottaa lahkolaisiksi irti terveestä uskosta Jumalaan.

   1 Sillä minä en tahdo, veljet, pitää teitä tietämättöminä siitä, että isämme olivat kaikki pilven alla ja kulkivat kaikki meren läpi
   2 ja saivat kaikki kasteen Moosekseen pilvessä ja meressä
   3 ja söivät kaikki samaa hengellistä ruokaa
   4 ja joivat kaikki samaa hengellistä juomaa. Sillä he joivat hengellisestä kalliosta, joka heitä seurasi; ja se kallio oli Kristus

   • Anonyymi

    Jeesus ei edes puhunut perustavansa mitään uutta uskontoa Juutalaisuuden rinnalle.
    Ainoastaan Jeesuksen kuoleman takia eläinuhrit loppuivat ja kun Jeesus uhrasi itsensä syntiuhriksi. Muuten kaikki Vanhan Liiton käskyt ovat voimassa. Ei Jeesus niitä kumonnut eikä heittänyt roskakoriin, kuten hihhulit opettaa ja puhuvat kun vaan nyt rakastetaan niin lait voidaan unohtaa vanhentuneina. Se on väärää opetusta sellainen.

    Ilm. 14:12 

    Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon.

    Luuk. 4:16 

    Ja hän saapui Nasaretiin, jossa hänet oli kasvatettu, ja meni tapansa mukaan sapatinpäivänä synagoogaan ja nousi lukemaan.


  • Anonyymi

   Höpö höpö !

   Aloittaja kirjoittelee iha puuta ja heinää, eli silkkaa valhetta !

   Ei saatana temppeliä vallinnut, Raamattu ei sellaista missän sano, vaan siitä tapahtumasta Raamattu sen sijaan kertoo näin:

   Hepr. 9:24 Sillä Kristus ei mennyt käsillä tehtyyn kaikkeinpyhimpään, joka vain on sen oikean kuva, vaan itse taivaaseen, nyt ilmestyäkseen Jumalan kasvojen eteen meidän hyväksemme.

   Heprealaiskirje 9
   8 Näin Pyhä Henki osoittaa, että tie kaikkeinpyhimpään vielä on ilmoittamatta, niin kauan kuin etumainen maja vielä seisoo.
   9 Tämä on nykyistä aikaa tarkoittava vertauskuva, ja sen mukaisesti uhrataan lahjoja ja uhreja, jotka eivät kykene tekemään täydelliseksi omassatunnossaan sitä, joka jumalanpalvelusta toimittaa,
   10 vaan jotka, niinkuin ruuat ja juomat ja erilaiset pesotkin, ovat ainoastaan lihan sääntöjä, jotka ovat voimassa uuden järjestyksen aikaan asti.
   11 Mutta kun Kristus tuli tulevaisen hyvän ylimmäiseksi papiksi, niin hän suuremman ja täydellisemmän majan kautta, joka ei ole käsillä tehty, se on: joka ei ole tätä luomakuntaa,
   12 meni, ei kauristen ja vasikkain veren kautta, vaan oman verensä kautta kerta kaikkiaan kaikkeinpyhimpään ja sai aikaan iankaikkisen lunastuksen.

   Eli voidaanko pysyä siinä, mitä Raamattu oikeasti opettaa ja kertoo, eikä keksitä omasta päästä ihan päättömiä juttuja !

  • Anonyymi

   "...kristinusko loppui kun poliitikot lavasti juudaksen syylliseksi:" Sen jälkeen alkoi mestausten-sarja, "kristittyjen" teloittaminen" ja isänmaan-kiihkoväkivaltaiset muka itsenäistymiset itsekunkin kansan hajottaminen kahteen leiriin, ja molempien leirien tuhoaminen ylimääräisellä sodalla

  • Anonyymi

   Saatana on henkiolento, valovoimainen taivaan ex-ylienkeli ja ylistyskuoron johtaja, joka vieläkin virittelee niitä ylistyskuoroja lahkoissa, tosin hieman eri tarkoituksessa, eksyttääkseen, jos mahdollista valitut.

   Ei Jeesus eikä Pyhä Henki mihinkään hajotettavaan Jerusalemin temppeliin mennyt. Saatana sinne meni.

   Jeesus meni taivaaseen ja tulee sieltä takaisin vasta ajallaan Galilean vuorelle.

   Helluntailaiset lahkosaarnaajat valehtelee käyneensä taivaassa.

   Joh. 3:13 

   Kukaan ei ole noussut taivaaseen, paitsi hän, joka on taivaasta tänne tullut: Ihmisen Poika, joka on taivaasssa.

   • Anonyymi

    Höpö höpö !

    Näytä nyt Raamatusta se, missä muka niin sanotaan, että saatana meni temppeliin !

    Et sellaista Raamatusta löydä, se on aivan varma !


  • Anonyymi

   13 Sillä semmoiset ovat valheapostoleja, petollisia työntekijöitä, jotka tekeytyvät Kristuksen apostoleiksi.
   14 Eikä ihme; sillä itse Saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi.
   15 Ei ole siis paljon, jos hänen palvelijansakin tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi, mutta heidän loppunsa on oleva heidän tekojensa mukainen.

  • Anonyymi

   Jeesuksen aloittaessa aktiivin toimintansa, Hän sai kasteessa Pyhän Hengen ihmiskehoonsa ja mieleensä. Hän opetti tulevaa tehtäväänsä opetuslapsilleen ja teki ihmeitä vahvistaakseen uuden oppinsa vaikutusta. Hänellä palautui yhteys Taivaan Isäänsä ja Pyhään Henkeen. Kun Jeesus ristiinaulittiin ryövärien kanssa, Hän lupasi pelastaa toisen ryövärin luokseen , joka tunnusti Hänet Jumalan pojaksi. Tämä symboloi pelastuksen helppoutta ihmiskunnalle. Kun Jeesus huusi "Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsi", hän huomasi, että Pyhä Henki ja Isän vaikutus menivät pois, koska Jeesus sovitti ihmisen synnit 100%:sena ihmisenä. Kuoleman hetkellä repesi temppelin esirippu, merkiksi siitä, että nyt ihmiskunnalle palautui suora yhteys Taivaan Isään takaisin ja he saivat mahdollisuuden ikuiseen Jumalan lapseuteen, Jeesuksen sovitustyön johdosta. Hän meni tuonelaan ja saarnasi siellä oleville uutta armon oppia, tarjoten heillekin pelastusta. Ne jotka ottivat tarjouksen vastaan pelastuivat. Jeesus nousi kuolleista ja valmisteli seuraajiaan lähetystehtävää varten. Hän astui Taivaaseen takaisin tehtävänsä jälkeen ja lähetti Pyhän Henkensä kirkastamaan omiensa uskoa uuteen, armoon perustuvaan kristinuskoon. Nyt 2,4 miljardia ihmistä tunnustaa tätä armon uskoa.

   • Anonyymi

    Höpö höpö !

    Ihan puuta ja heinää !

    Jeesus On Jumala !

    Pyhä Henki On Jumalan Henki !

    Jumala On YKSI, Isässä ja Pojassa ja Pyhässä Hengessä !

    Miten kuvittelet voivasi erottaa tuon ykseyden ja tehdä Pojasta Jumaluudesta irrallisen ?

    Joten lopeta näiden valheittesi postaaminen, kiitos !


  • Anonyymi

   "...Kuinka voitte olla samalla kololla käärmeen ja lampaan kanssa:" Syömällä vihanneksia." Molemmat ovat siis yhtä kilttejä kun syövät heinää; Älä keinu liikaa "sanoi kissani" ja hyppäsi keinun jalan alle, jolloin pysähdyin ja katti jäi nukkumaan oikean jalkani päälle - Jeesusta ei olisi saanut tappaa sanoi kissa ja alkoi kehräämään, riittääkö lämmintä kaikille ihmisille villapaidoilla. Väittäisinkin Jeesus kuoli ensin ihmisten kylmyyteen, jolloin kirjanoppineet ajattelivat, että he eivät ole syyllisiä:" Lähettäkää sitten villapaitoja pommien sijaan Ukrainaan." Eli Jeesusta ei olisi saanut tappaa sen ensimmäistäkään kertaa; Lähettäkää villapaitoja, ei linnunpönttöjä

  • Anonyymi

   Jeesus on Jumalan Poika, Isä, Poika ja Pyhä Henki ovat Kolme eri Persoonaa, mutta toimivat yhdessä ja todistavat yhdessä.

   Kritillinen Yksi kaste, jossa oltava Kolme todistajaa, Muuten kyse ei ole kristittyjen yhdestä kasteesta, vaan helluntailaisten valhekasteista.

   6 Tämä on se, joka vedellä ja verellä tulee, Jesus Kristus, ei ainoastansa vedellä, vaan vedellä ja verellä. Ja Henki todistaa, että Henki on totuus.
   7 Sillä kolme ovat, jotka todistavat taivaassa: Isä, Sana ja Pyhä Henki, ja ne kolme yksi ovat:
   8 Ja kolme ovat, jotka todistavat maan päällä: Henki ja vesi ja veri, ja ne kolme yhdessä ovat.

   • Anonyymi

    Höpö höpö !

    Olet ihan pihalla.


  • Anonyymi

   "...sota ei ole ' jeesus' vaan sodan vastakohta; Kaste näin kylmällä pakkasella on mahdottomuus[(alapesu, kainalot, varpaat tukka eli hiukset korkeintaan)]!"

   • Anonyymi

    "...nytirti nytnaton sotatoimista=jeesus!" Nytterveys nyton=mielenterveys; aseet nytpoisukrainasta, nytparannus nyttehkää&


  • Anonyymi

   "...nytarmeija muutu autonomiseksivaltioksi

   • Anonyymi

    "...Silloin Suomen hallitus ja eduskunta jää kakkoseksi!"


  • Anonyymi

   "...En pysty rukoilemaan pääministerin ja presidentin puolesta! Molemmat on sotaisia; Lavastukset n:o 27, 28 Muka ulkomaanmatkat,

  • Anonyymi

   "...Jeesus itseasiassa oli 3 Itäisenmaan viisasta miestä, jos ei olisi selvinnyt ilman heidän lahjojaan Ekyptissä[(kultaa suitsuketta mirhaa)], tämä on sensaatio!" Pieni askel minulle suuri askel koko maailmalle[(apolloneil armstrong)] -Se joka sinun sielusi pelastaa on sinun oma sielusi ikuisesti!"

  • Anonyymi

   Mikve-pesut oli lihan saasta pesemiseksi yhdynnän ja kuukautisten jälkeen tehtäviä kokovartalo -pesuja ja upotuksia, joita hellarit matkivat.

   Kristillinen kaste on syntien pesemiseksi, eikä siinä tarvita vettä kuin muutama pisara.
   Ei sankokaupalla.

  • Anonyymi

   [(,)]pilkku uskovienkaste[(;)] uskovienkaste kakkasia rantoja ei saa mielestä pois ilman uskovienkastetta!"

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   201
   2207
  2. Haluaisin tutustua suhun

   kunnolla. :) Millaista sun elämä on ollut. Puhua kaikesta maan ja taivaan välillä. Tunnut merkitykselliseltä ihmiseltä elämänpolullani. Aika näyttää..
   Ikävä
   139
   1427
  3. Kumpa tietäisin mies

   Mitä päässäsi liikkuu. Niin tietäisi miten toimia..
   Ikävä
   142
   1268
  4. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   447
   1027
  5. Voi ei! Selviytyjät-luovuttaja Virpi rehellisenä vaikeasta päätöksestään: "Ei ole pelkoa, että..."

   Voi ei… Olisit nyt Virpi jatkanut kisan loppuun asti! Olisit voinut vaikka voittaa! Lue Virpin perustelut luovuttamiselle: https://www.suomi24.fi/vii
   Tv-sarjat
   31
   816
  6. Työpaikkaromanssit...

   Onko ihan tuhoon tuomittuja juttuja?
   Ikävä
   59
   707
  7. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   119
   693
  8. Siihen ei voi vastata

   Mutta luin sen. Erittäin ihana kirjoitus, kiitos 🥺. En omi. Olen tuntenut kauan sitten samalla tavalla. Se on pitkä tarina jota en kirjoita tähän. M
   Ikävä
   37
   668
  9. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   85
   628
  10. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   64
   567
  Aihe