Maahanmuuttajien katuväkivalta - mitä siitä seuraa?

Anonyymi-ap

Siitä seuraa persujen kannatuksen nousu ja hallituspaikka. Vasemmisto ja vihreät joutuvat oppositioon. Suomalaiset haluavat rauhaa ja todellakin oikeuden liikkua kaupungilla ilman pelkoa. Olen usein arvostellut Purraa ja persuja, mutta nyt Purran kommentit ja keinot puuttua asiaan vaikuttavat hyviltä. Niitä kannattaa ainakin kokeilla, koska se tähänastinen halilinja ei toimi. Turvallisuus nousee ensi kevään vaalien tärkeimmäksi teemaksi! Vasemmisto saa siitä syyttää itseään!

22

115

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Nuo katuryöstelijät pitää laittaa torille jalkapuuhun ja julkaista nimet mediassa kuvien kera! Pistää oikein vihaksi mihin Suomi on noiden maahanmuuttajien takia ajautumassa! Hyssyttelyn aika on ohi!

   • Anonyymi

    Tuntuu hyssyttely kiihtyvän. Viranomaisilla tai poliitikoilla ei minkäänlaista pienintäkään käryä ketkä ryöstelevät.


  • Anonyymi

   Ikävää, että kaikkia puolueita ei kiinnosta meidän suomalaisten turvallisuus, vaan puhutaan ympäripyöreitä kotouttamisesta ja muuta liirumlaarumia.

  • Anonyymi

   Minkäänlainen rasisti natsi hallitus ei kuitenkaan voi estää kunnollisten tummien miehien suomeen pääsyä ja he nauttivat kaikista suomen antimista. Monikulttuurillisuus toteutuu ja minä ja suvakkiystäväni voittavat. Niin se on pikku rasistit :)

   • Anonyymi

    Paino tummien miesten kohdalla.


   • Anonyymi

    Ihannoitko nykymenoa, mikä siinä on niin hienoa. Sekö, että sivullisia ryöstetään?


   • Anonyymi

    Suvakki miehet on katoavaa kansanperinneettä, miettikääpä sitä. Mamut tulee ja monikulttuuristaa suomenkin nainen kerrallaan. Näin suvakki miehet kuolevat sukupuuttoon kun tilan valtaa mamu miehen perillinen. Kolmesn sukupolven kuluttua Helsinki näyttää ihan erilaiselta. Sitten on Tampereen, Turun ja Oulun vuoro.


  • Anonyymi

   Vaikka persut saisivat seuraavaan eduskuntaan 150 paikkaa ja kokoomus loput, sama meno jatkuisi. Ei jytky tarkoita sitä, että puolueen tilit ovat täynnä tukirahaa, pitäs tehdäkkin jotain. Hommataan vaikka virosta pää-ja sisäministeri, niin loppuu kaikenlaisten maahanmuuttajien oikeudenkäynnit, kun niitä ei ole koko maassa!

   • Anonyymi

    Orban voisi viraabeli hommina laittaa Suomenkin asiat kuntoon. Hmm tai miksei Tanskan demaritkin, on eroa kuin yöllä ja päivällä verrattuna Suomi demareihin.


  • Anonyymi

   Karkoitukset käyttöön jo pienistäkin rikoksista ilman paluu oikeutta Suomeen.
   Se viesti menee kyllä perille noille elintasohuijareille ja pakoloisille.

   • Anonyymi

    Ei suomi mikään maailman hienoin ja himotuin maa ole. Aika ankea junttila loppujen lopuksi.


   • Anonyymi

    Olen samaa mieltä. Postimerkki persuuksiin ja rikolliset takaisin kotiinsa.


  • Anonyymi

   Putää suoraan sanoa että jengit koostuvat ovat muunmaalaistaustaisista, voi tietysti mukana olla joku pöhlö Suomalainenkin. Ainakin Suomalaisia likanlätkiä pörrää noiden ulkolaisten kavereiden ympärillä. Heikäläisiä hunnutettuja tyttöjä ei näykään, ovat ilmeisesti tiukassa kurissa kotona.

   • Anonyymi

    Ne ovatkin lähes kaikki maahanmuutajataustaisia porukoita. Mutta... hyssssss. siitä ei saa puhua...


  • Anonyymi

   Itse olen demareiden kannattaja, mutta kyllä persut menevät kohta gallupeissa ohitse. Ehkä se on demareille ihan oikein. Itse koen, että kaikki lähtee kotimaisesta turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Se on kaiken perusta eikä sitä perusturvallsuuden tunnetta saa hullulla katuväkivallalla murentaa.

  • Anonyymi

   Demarit eivät välitä turvallisuudesta pask@@kaan.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   277
   2826
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   2466
  3. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   107
   1236
  4. Emännän rauhootus aika,

   Pörrö itse huuvellut tubessa hellustansa, nyt tämä resupekka vaatii että asiasta oltaisiin hiljaa, ensikerran sai tuheroa syntymänsä jälkeen ja kertoi
   Tuusniemi
   84
   827
  5. Olen rakastunut sinuun mies

   Niin vieläkin, eikö ole hassua. Ikävä on kova!
   Ikävä
   52
   812
  6. 1,7 % kannatuksen lasku

   https://yle.fi/a/3-12683819 Keskustalla menee nyt entistä kehnommin. Keskusta kannatus nyt 9 % ja viimeisimmät Saarikon temput ei ehtineet vielä vaik
   Maailman menoa
   241
   736
  7. Nainen, kysymys

   Oletko valmis?
   Ikävä
   45
   717
  8. Sua jännittää.

   Aikas lailla. Anna mennä vain. Sä osaat kyllä ja kelpaat sellaisena kuin olet. Mä toivon, että onnistut ja saat haluamasi.
   Ikävä
   35
   698
  Aihe