Rikollisten välien selvettelyä puotilan vene satamassa?

Anonyymi-ap

Oliko rikollisten välien selvittelyä puotilassa? Kun näky videolla olevan kalliin näköinen Montana Ranch tyylinen jenkki avolava ja premium quattro nelikko audi🤔 jotain känkkäränkkää siellä kuitenkin tapahtui kun uutisissa sanottiin että joku henkilö makasi maassa🤔🤔🤔🤔🤔 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/e8333652-7e36-4d3e-91db-c8d9bba6df92

32

2457

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Huumemyyjien reviiritaistelua. Ruotsin malliin. Kiitos vihervassarit. Mitä se yks tötterö kävi Ruotsissa keskellä päivää saapastelemassa ja kiekui, ettei siellä oo mitään väkivaltaa. Voi pyhä lehmä sentään.

    • Anonyymi

      Ilmeisesti tosiaan järjestäytyneen rikollisuuden proplematiikkaa, autot hyvin kalliita olisiko huumeista kysy toinen auto viittaa arabikultuuriin toinen taas voisi olla ihan kotimaisen menetystyneen tekijän? Tietty voi olla kyse vaikka homoerotiisesta suhteesta jossa jätetty on päätynyt epätoivoiseen tekoon ;-D Harmi kun poliisi pidättelee näitä yksityiskohtia yleisöltä, tähän pitäisi saada avoimempaa tiedoitusta onhan väkivalta hyväksytty osaksi isojen kaupunkien arkipäivää. Suuri yleisö haluaa rahalleen vastiketta iltapäivälehdet vaivaa ulkomaanasioita tai jotain Tyttöjen keskinäisiä näennäisiä kiistoja.

      • Anonyymi

        Varmaan nimet on aika pian tiedossa, noita tuon hintaluokan jenkkimaastureita ei kovin montaa maassa ole tuonväristäkään, sanoisin alanmiehiä onko reviirijako käymässä kuumaksi kun näin avoimella paikkaa ja tuo olikin jo ilmoitettu tapoksi siitä ei lusi välttämättä kuin vuoden päivät ?


      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Rikkaat, nousukkaat, mafiapomot, huumeparonit, sun muut hämärä heikit ajavat aina hienoilla ja kalliilla autoilla. Jos kyse on ampumisesta silloin se viittaa aina ala maailman välien selvittelyihin. Kovaa tahtia ollaa menossa Ruotsin suuntaan, niin se vain on.

      • Anonyymi

        Tuon Audin arvo on n. 25 tonnia. Jos tuota pitää kalliina autona niin on asiat todella huonosti.


      • Anonyymi

        PS voittoon! ❤️


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuon Audin arvo on n. 25 tonnia. Jos tuota pitää kalliina autona niin on asiat todella huonosti.

        Se on kallis audi näkee heti ulkokuoresta että on uutena ruksittu varusteita ihan mukavasti. Eihän sen arvo enää ole 80,000eur mutta kyllä tollasestakin saa maksaa jos haluu audilla ajella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on kallis audi näkee heti ulkokuoresta että on uutena ruksittu varusteita ihan mukavasti. Eihän sen arvo enää ole 80,000eur mutta kyllä tollasestakin saa maksaa jos haluu audilla ajella.

        Kannattaa huomioida, että ne varusteet on saattanut ruksia ja maksaa joku muu kuin nykyinen omistaja. Siivoojakin pystyy ostamaan tuollaisen.


    • Anonyymi

      Poliisi epäilee henkirikosta Helsingin Puotilassa. Uhri kuoli ammuskelussa. Epäilty rikos tapahtui keskiviikkona iltapäivällä Puotilan venesataman lähistöllä.

      Epäilty tekijä otettiin kiinni tapahtumapaikalta. Hän on syntynyt vuonna 1968. Ampumisen uhri kuoli tapahtumapaikalla, hän oli syntynyt vuonna 1988.

      Asiaa tutkitaan alustavasti tappona. On mahdollista, että nimikkeet muuttuvat tutkinnan edetessä.

      Esitutkinta on aivan alkutekijöissään. Tämän vuoksi poliisi ei pysty kertomaan asiasta vielä tämän enempää. Lähde: iltasanomat

    • Anonyymi

      Itis on täynnä porukkaa, joka ei ole rehellisellä työllä hankkinut ajopelejään.

    • Anonyymi

      Kitos tyttö hallitukselle,lanka palaa jo.

      • Anonyymi

        Vihervasemmiston mielestä ei Suomessa ole mitään rikollisongelmaa; kuka tuollaisia juksaajia enää edes viitsii äänestää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vihervasemmiston mielestä ei Suomessa ole mitään rikollisongelmaa; kuka tuollaisia juksaajia enää edes viitsii äänestää.

        Vihervasemmisto haluaa nimenomaan kaaosta.


      • Anonyymi

        Milan tuli suomeen ku oli oikeisto-keskustahallitus 1988


    • Anonyymi

      Pääasia, että konnia kaatuu.

      • Anonyymi

        Juuri näin, yksi konna on taas pelistä pois.


    • Anonyymi

      Rikollisille pitäisikin antaa yhteiskunnan puolelta oikea rynnärit , niiden avulla tilanteet tasapainottuvat nopeasti . Vahvin voittaa .

    • Anonyymi

      Poliisi avasikin juttua jo ihmeen paljon, ammattirikollisia mitä ilmeisemmin toisen ammattiksi mainittiin "velanperijä" ei kuitenkaan virkamies eli vouti kyseessä ? Toisen sanottiin olevan menestynyt "kehonrakentaja" ampuja siis kaiketi, nämäthän vetää kaikenlaisia aineita ja ovat usein alamaailman likeisiä , selvästikin menestyneitä alamaailman miekkosia molemmat, ehkä raha-asiat tosiaan solmussa ylimääräistä rahaa sijoitellaan paljon hämärästi ihan katutasolla kuin vuorineuvoksissa, kiinnejääminen on suomen kaltaisessa maassa todella harvinaista.

    • Anonyymi

      Some toimii kyllä, alamaailman velanperijä tapettu on "hyväasia" jo sinänsä, lisää näitä . Toisaalta ampuja saattaa saada tuomion toivoa sopii jotta lievä tuomio on kyseessä ja jos ollut korston kiristämä voisi mennä hätävarjelun liittoluksi, toivotaan. Somen nopeus on aika yllättävä, seurasin juttua ylilauta oli oli kai nopein yleisistä alustoista, seuraavana murha-inffo joka sivu suljettiin ainakin minulta. Nopeus on valttia tiedossa, ruotsissa oli jo ennen nettiaikaa iltapäivälehdet nopeita, meillähän iltapäivälehdet on nykyään jo samanlaisia hallituksen pää-äääneen puhujia.

    • Anonyymi

      Helsinki siistii kasvojaan, iso koiranpaska lähti neitseidensä tykö puotilasta. Onko alkamassa kunnon väliselvittelyt jossa jos hyvin käy lähtee muitakin huumekaupan ulkomaisia toimijoita samaan tapaan lähiaikoina, ihmeen rauhallistahan tämä onkin ollut kun suomen kokoinen valtava markkina on"sovussa" jaettu juuri politikkojen kaavaileman katukaupan (hallussapidon omaan käyt.) vapauttamisen kynnyksellä, joka luultavasti triplaa huumekaupan vähintäänkin toteutuessaan, joten isoista rahoista on kyse, pärjääkö suomipojat vain meneekö ala kokonaan ählyille?

      • Anonyymi

        Eiköhän alan pärjääjät päätetä tuolla korkeammalla tasolla, kymmenykset on ratkaiseva tekijä ehkäpä, jos tosiaan haluttaisiin olisihan helppoa tehdä vaikeaa toiminasta . Taitaa isot kansainväliset ottaa markkinan kokonaan ehkä jo päätetty valvonta elimissä? Saa olla herrainpennut Nico ja kump. hyvillään kun korjasivat kadulta ennenkun portofioon tuli osumaan.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Uhrin konnakaverit huutaa somessa nyt kostoa. Taitaa olla oikeustaju vinksallaan, koska poliisi tiedotti että velka oli keksitty ja ampujan perheä uhattu raiskata ja leikata lapselta korvat irti.

      • Anonyymi

        Sanoiko joku steffan The Man.


    • Anonyymi

      Veijola oli skarppi mies, käytiin samalla kuntosalilla. Kaikki tykkäs siitä niin miehet ku naisetkin. Harmi että on eksyny tuollaiseen UB porukkaan.

    • Anonyymi

      Mitä enemmän kriminaalit listivät toisiaan, sitä parempi.
      Vähintään kaksi on aina pelistä pois,
      toinen raudoissa, toinen laudoissa.
      Edelliselle voisi pätkäistä 30 - 50 vuotta, ilman lomia.
      Vahinko vain, että joku sivullinen voi saada
      harhaluodista tai räjähteestä, kuten Ruotsissa,
      monikulttuurisuuden luvatussa maassa.

      • Anonyymi

        Erdogan antaa ansiomerkin tuolle ensimmäiselle.


    • Anonyymi

      Heittelivät toisiaan paskapökäleillä!

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1459
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1358
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      32
      1340
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      41
      1283
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1228
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1126
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe