Rikollisten välien selvettelyä puotilan vene satamassa?

Anonyymi-ap

Oliko rikollisten välien selvittelyä puotilassa? Kun näky videolla olevan kalliin näköinen Montana Ranch tyylinen jenkki avolava ja premium quattro nelikko audi🤔 jotain känkkäränkkää siellä kuitenkin tapahtui kun uutisissa sanottiin että joku henkilö makasi maassa🤔🤔🤔🤔🤔 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/e8333652-7e36-4d3e-91db-c8d9bba6df92

26

1261

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Huumemyyjien reviiritaistelua. Ruotsin malliin. Kiitos vihervassarit. Mitä se yks tötterö kävi Ruotsissa keskellä päivää saapastelemassa ja kiekui, ettei siellä oo mitään väkivaltaa. Voi pyhä lehmä sentään.

  • Anonyymi

   Ilmeisesti tosiaan järjestäytyneen rikollisuuden proplematiikkaa, autot hyvin kalliita olisiko huumeista kysy toinen auto viittaa arabikultuuriin toinen taas voisi olla ihan kotimaisen menetystyneen tekijän? Tietty voi olla kyse vaikka homoerotiisesta suhteesta jossa jätetty on päätynyt epätoivoiseen tekoon ;-D Harmi kun poliisi pidättelee näitä yksityiskohtia yleisöltä, tähän pitäisi saada avoimempaa tiedoitusta onhan väkivalta hyväksytty osaksi isojen kaupunkien arkipäivää. Suuri yleisö haluaa rahalleen vastiketta iltapäivälehdet vaivaa ulkomaanasioita tai jotain Tyttöjen keskinäisiä näennäisiä kiistoja.

   • Anonyymi

    Varmaan nimet on aika pian tiedossa, noita tuon hintaluokan jenkkimaastureita ei kovin montaa maassa ole tuonväristäkään, sanoisin alanmiehiä onko reviirijako käymässä kuumaksi kun näin avoimella paikkaa ja tuo olikin jo ilmoitettu tapoksi siitä ei lusi välttämättä kuin vuoden päivät ?


   • Anonyymi

   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Rikkaat, nousukkaat, mafiapomot, huumeparonit, sun muut hämärä heikit ajavat aina hienoilla ja kalliilla autoilla. Jos kyse on ampumisesta silloin se viittaa aina ala maailman välien selvittelyihin. Kovaa tahtia ollaa menossa Ruotsin suuntaan, niin se vain on.

   • Anonyymi

    Tuon Audin arvo on n. 25 tonnia. Jos tuota pitää kalliina autona niin on asiat todella huonosti.


   • Anonyymi

    PS voittoon! ❤️


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuon Audin arvo on n. 25 tonnia. Jos tuota pitää kalliina autona niin on asiat todella huonosti.

    Se on kallis audi näkee heti ulkokuoresta että on uutena ruksittu varusteita ihan mukavasti. Eihän sen arvo enää ole 80,000eur mutta kyllä tollasestakin saa maksaa jos haluu audilla ajella.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Se on kallis audi näkee heti ulkokuoresta että on uutena ruksittu varusteita ihan mukavasti. Eihän sen arvo enää ole 80,000eur mutta kyllä tollasestakin saa maksaa jos haluu audilla ajella.

    Kannattaa huomioida, että ne varusteet on saattanut ruksia ja maksaa joku muu kuin nykyinen omistaja. Siivoojakin pystyy ostamaan tuollaisen.


  • Anonyymi

   Poliisi epäilee henkirikosta Helsingin Puotilassa. Uhri kuoli ammuskelussa. Epäilty rikos tapahtui keskiviikkona iltapäivällä Puotilan venesataman lähistöllä.

   Epäilty tekijä otettiin kiinni tapahtumapaikalta. Hän on syntynyt vuonna 1968. Ampumisen uhri kuoli tapahtumapaikalla, hän oli syntynyt vuonna 1988.

   Asiaa tutkitaan alustavasti tappona. On mahdollista, että nimikkeet muuttuvat tutkinnan edetessä.

   Esitutkinta on aivan alkutekijöissään. Tämän vuoksi poliisi ei pysty kertomaan asiasta vielä tämän enempää. Lähde: iltasanomat

  • Anonyymi

   Itis on täynnä porukkaa, joka ei ole rehellisellä työllä hankkinut ajopelejään.

  • Anonyymi

   Kitos tyttö hallitukselle,lanka palaa jo.

   • Anonyymi

    Vihervasemmiston mielestä ei Suomessa ole mitään rikollisongelmaa; kuka tuollaisia juksaajia enää edes viitsii äänestää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vihervasemmiston mielestä ei Suomessa ole mitään rikollisongelmaa; kuka tuollaisia juksaajia enää edes viitsii äänestää.

    Vihervasemmisto haluaa nimenomaan kaaosta.


   • Anonyymi

    Milan tuli suomeen ku oli oikeisto-keskustahallitus 1988


  • Anonyymi

   Pääasia, että konnia kaatuu.

   • Anonyymi

    Juuri näin, yksi konna on taas pelistä pois.


  • Anonyymi

   Rikollisille pitäisikin antaa yhteiskunnan puolelta oikea rynnärit , niiden avulla tilanteet tasapainottuvat nopeasti . Vahvin voittaa .

  • Anonyymi

   Poliisi avasikin juttua jo ihmeen paljon, ammattirikollisia mitä ilmeisemmin toisen ammattiksi mainittiin "velanperijä" ei kuitenkaan virkamies eli vouti kyseessä ? Toisen sanottiin olevan menestynyt "kehonrakentaja" ampuja siis kaiketi, nämäthän vetää kaikenlaisia aineita ja ovat usein alamaailman likeisiä , selvästikin menestyneitä alamaailman miekkosia molemmat, ehkä raha-asiat tosiaan solmussa ylimääräistä rahaa sijoitellaan paljon hämärästi ihan katutasolla kuin vuorineuvoksissa, kiinnejääminen on suomen kaltaisessa maassa todella harvinaista.

  • Anonyymi

   Some toimii kyllä, alamaailman velanperijä tapettu on "hyväasia" jo sinänsä, lisää näitä . Toisaalta ampuja saattaa saada tuomion toivoa sopii jotta lievä tuomio on kyseessä ja jos ollut korston kiristämä voisi mennä hätävarjelun liittoluksi, toivotaan. Somen nopeus on aika yllättävä, seurasin juttua ylilauta oli oli kai nopein yleisistä alustoista, seuraavana murha-inffo joka sivu suljettiin ainakin minulta. Nopeus on valttia tiedossa, ruotsissa oli jo ennen nettiaikaa iltapäivälehdet nopeita, meillähän iltapäivälehdet on nykyään jo samanlaisia hallituksen pää-äääneen puhujia.

  • Anonyymi

   Helsinki siistii kasvojaan, iso koiranpaska lähti neitseidensä tykö puotilasta. Onko alkamassa kunnon väliselvittelyt jossa jos hyvin käy lähtee muitakin huumekaupan ulkomaisia toimijoita samaan tapaan lähiaikoina, ihmeen rauhallistahan tämä onkin ollut kun suomen kokoinen valtava markkina on"sovussa" jaettu juuri politikkojen kaavaileman katukaupan (hallussapidon omaan käyt.) vapauttamisen kynnyksellä, joka luultavasti triplaa huumekaupan vähintäänkin toteutuessaan, joten isoista rahoista on kyse, pärjääkö suomipojat vain meneekö ala kokonaan ählyille?

   • Anonyymi

    Eiköhän alan pärjääjät päätetä tuolla korkeammalla tasolla, kymmenykset on ratkaiseva tekijä ehkäpä, jos tosiaan haluttaisiin olisihan helppoa tehdä vaikeaa toiminasta . Taitaa isot kansainväliset ottaa markkinan kokonaan ehkä jo päätetty valvonta elimissä? Saa olla herrainpennut Nico ja kump. hyvillään kun korjasivat kadulta ennenkun portofioon tuli osumaan.


  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Uhrin konnakaverit huutaa somessa nyt kostoa. Taitaa olla oikeustaju vinksallaan, koska poliisi tiedotti että velka oli keksitty ja ampujan perheä uhattu raiskata ja leikata lapselta korvat irti.

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Viiskymppisenä

   Ja alan olla kyllä aina vaan enemmän sitä mieltä, mikä on kyllä ihan tieteellinen faktakin, että elämä viiskymppisenä alkaa olla turhista turhinta. Uu
   Sinkut
   440
   2107
  2. Suomalaislääkäri katosi matkalla Pattayalle

   Ei siis tietoa pääsikö Pattayalle saakka vai minne suunnisti? Tuntomerkeistä päätellen ei ole kantasuomalaisia lääkäreitä. https://www.iltalehti.fi/ko
   Pattaya
   33
   1817
  3. Kuka Turkulainen lääkäri kadonnut Thaimaassa?

   Lehdissä oli siitä juttua, mutta nimi on nyt Iltasanomista otettu pois
   Turku
   20
   1726
  4. Martinan häät

   Ottaako miehen nimen? Rouva Aitolehti -Bajamaja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   1062
  5. Pitäisikö lähettää lapsille viesti: älkää tulko jouluksi tänne sähköä tuhlaamaan?

   Kun kaikki työelämässä niin mitä varten niiden pitää tulla tänne tuhlaamaan kallista eläkeläisten sähköä? Pysykööt omillaan. Harmittaa koko joulu.
   Maailman menoa
   98
   1044
  6. Olet mielenkiintonen ja kiehtova. Erikoinen epänormaali ihminen

   Siksi kiinnostava. Hyvää yötä. Saan kai sanoa ystäväni? Saanhan ?
   Ikävä
   39
   951
  7. Nyt mies ryhdistäydytään

   molemmat IRL. Jos molemmilla on tunteita. Ei heitetä niitä roskiin. Hyvää yötä.
   Ikävä
   98
   832
  8. Mikä nyt on

   Ihmisiä katoaa, ruumiita löytyy. Suntista löytynyt ruumis...
   Kokkola
   61
   785
  9. Selviytyjät-voittaja Sami Helenius juhli voittoa huvilalla finaalin jälkeen - Skoolaus "Mestarille!"

   Onnea Sami Selviytyjät-voitosta! Kyllä ansaitsit voiton! Ex-jääkiekkoilija Sami Helenius on Selviytyjät Suomi -voittaja vm 2022. Ex-NHL-tähti voitt
   Suomalaiset julkkikset
   15
   638
  10. Ajankohtainen TV-leffa: Lupaus kertoo suomalaisten lottien tarinaa sodassa - Iso kiitos lotille!

   Iso kiitos ja kunnianosoitus lotille, jotka tekivät tärkeää työtä kotirintamalla ja sodan keskellä Suomen ja Venäjän sodissa. Lupaus-elokuva kertoo
   Maailman menoa
   39
   563
  Aihe