Kuinkahan monta suomalaisvanhusta paleltuu kuoliaaksi talvella Sanna Marinin tuhopolitiikan vuoksi?

Anonyymi-ap

Sähkön hinta näet uhkaa nousta 70 senttiin tammikuussa ja sähkökatkoja luvassa. Ruotsiin ennustettu kylmää talvea. Suomi seuraa lähes aina Ruotsin suursäätä näissä tapauksissa. Pääsyyllinen vanhusten kuolemiin tiedetään jo nyt

17

73

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Valitettavasti sähkölaskunne erääntyneet sähköt katkeaa 1.2

  • Anonyymi

   Kohta saa laittaa torvea pihalle kamiinaa päälle lämmöt katkeaa

  • Anonyymi

   Osana vihreää taleban siirtymää kirkkomaa

  • Anonyymi

   Sähköyhtiöillä on oikeus katkaista sähköntulo maksamattomien laskujen vuoksi. Erityisen hankala on leskeksi jääneiden yksin elävien eläkeläisten tilanne suoran sähkölämmityksen taloissa joissa ei ole varaavaa tulisijaa. Jo nyt marraskuussa monilla sähköä kuluu lähes 2000 KWh. Joulukuussa 3000, tammikuussa 4000 KWh. Se tietää marraskuulle 700-900 euron, joulukuussa 1000-1300 euron ja tammikuussa 1300-1700 euron sähkölaskua siirtohintoineen. Useimmilla eläkkeet kuitenkin vain 1200-1400 €.

   • Anonyymi

    On oikeus, toki, mutta onko oikeus ryöstää? Ei ne saa rahojaa piiiitkiiiin aikoihin. Ulosotto on hidasta ja ne viikarit vie oman osuutensa "kakusta". Saavat myydä natseille hyvään hintaa, että jostain saavat pikkubonarit johtajille. Tarviihan niiden saada filettä ja viiniä, etteivät nälkään kuole, pikkureppanat tai sitten kansalaiskeräys pystyyn rassukoille.


   • Anonyymi

    palkka


   • Anonyymi

    Työttömiä meillä on satoja tuhansia, ja suurimmalla osalla heistä työttömyyskorvaus on alle 600 euroa. Vielä heitäkin vähemmän saavatg toimeentulotuelle pudonneet. Jo 1200 euroa kuussa olisi valtava rikkaus meille köyhimmille.


  • Anonyymi

   Ennen vanhukset olivat tottuneita lämmittämään taloa polttopuilla. Mutta nykyisin kaupungeissa on jo aika kädettömiä eläkkeellä olevia entisiä "palkansaajia".

   • Anonyymi

    Harvassa kerrostalossa on hellaa tai edes sitä takkaa eikä edes koristetakka.lämmitä, jos sellanen on.


  • Anonyymi

   Jo pelkästään ilmalämpöpumpun hankinta laskee 1980-luvulla rakennetun ok-talon sähkönkulutusta peräti 28%. Jos vielä lämmittää polttopuulla varaavaa uunia on pudotus Motivan laskelmien mukaan 54%.

  • Anonyymi

   Helvetin moni, elleivät kuole nälkään ensin, lisäksi alkaa tulipalot ja häkäkuolemat lisääntymään. Se on varma. Huorahallitus voi rauhallisesti painaa päänsä meidän maksamiin silkkipieluksiin, meidän maksamiin sänkyihinsä, lämpimissä makkareissaan, joissa tuskin lämpö laskee alle 23 ja nukkua rauhallisin mielin. Julkisuuteen kerrotaan "kuoli koronaan".
   Toivottavasti omaiset ottaa mediaan yhteyttä kertoakseen "tuloksista", tosin sensuuri vaientaa.

  • Anonyymi

   Ei suomalaisilla ole hätää mutta parilla anolla on jo kuulemma nyt tosi kurjaa muut kyllä pärjää toista se on venäjällä saa nähädä moniko siellä kuolee talvella kymmenien tuhansien sotilaiden lisäksi.

  • Anonyymi

   Taidat olla vähän pöljä.

   • Anonyymi

    Ei vaan hän on anoja. Pöljät on paljon viismaapia kuin anot ei pidä sekoittaa.


  • Anonyymi

   Nälkä, pitkään jatketut hoitamattomat sairaudet, hoitamattomat hampaat ym kun Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisalmu, ei riitä edes välttämättömiin pakollisiin kuluihin, kuten vuokra, sähkö, ravinto, puhelin, tietokone (kyllä, nämä ovat nykyisin pakollisia yhteiskunnan vaatimuksia), pääsymaksut välttämättömiin reseptilääkkeisiin, leikatut reseptilääkekorvaukset, jne jne.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17645148/korruptiopoliitikot-pyhia-lehmia-suomessa-

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17644509/korruptiomarin-on-ruma-ahne-elakelaisvihaaja

   ELÄKELÄISKÖYHYYS HÄTÄTILA on kaiken pahoinvoinnin, väkivaltaisen oireilun ja ihmisten köyhyyteen pahoinpitelemisestä sekoamisen takana ja syynä.

   https://www.theguardian.com/society/2019/jun/24/austerity-and-inequality-fuelling-mental-illness-says-top-un-envoy

   Ja EI, vastaus EI ole lisää veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamista, oikeusturvattomaksi köyhyyteen pakottamista, EI, vaan Pohjoismaiset ja EU-demokratioitten, 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16528519/veroparatiisi-soten-quotmielenterveysstrategistitquot-pahentavat-elakelaiskoyhyytta-suomessa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17629245/yksityistetty-veroparatiisi-thl--aarioikeistosdpn-korruptiokiuru-terveysuhkia

   On tietysti vielä ikävempää, jos PetosKokPersRkpKrdjne hyötyvät siitä, että joudumme sanomaan suoraan, mikä mättää ja mistä hätätilassa on kyse, mutta emme me siitä voi hiljaakaan olla, kun ovat omat ja toisten ihmisten terveydet ja henget, jo erittäin vakavasti uhattuina. Äänestämällä ei apua ole löytynyt, silloin se löytyy äänestämisestä kieltäytymisestä. Niin toimivat Saksan eläkeköyhät ja saivat edes sen välttämättömän 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET.

  • Anonyymi

   Vastaan aloittajalle: ei yhtään.

  • Anonyymi

   Vaikea sanoa näin aikaisessa vaiheessa, mutta kyllä se selviää keväällä kun lumet sulavat

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   190
   2003
  2. Haluaisin tutustua suhun

   kunnolla. :) Millaista sun elämä on ollut. Puhua kaikesta maan ja taivaan välillä. Tunnut merkitykselliseltä ihmiseltä elämänpolullani. Aika näyttää..
   Ikävä
   138
   1292
  3. Kumpa tietäisin mies

   Mitä päässäsi liikkuu. Niin tietäisi miten toimia..
   Ikävä
   140
   1181
  4. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   439
   933
  5. Voi ei! Selviytyjät-luovuttaja Virpi rehellisenä vaikeasta päätöksestään: "Ei ole pelkoa, että..."

   Voi ei… Olisit nyt Virpi jatkanut kisan loppuun asti! Olisit voinut vaikka voittaa! Lue Virpin perustelut luovuttamiselle: https://www.suomi24.fi/vii
   Tv-sarjat
   26
   722
  6. Työpaikkaromanssit...

   Onko ihan tuhoon tuomittuja juttuja?
   Ikävä
   59
   643
  7. Siihen ei voi vastata

   Mutta luin sen. Erittäin ihana kirjoitus, kiitos 🥺. En omi. Olen tuntenut kauan sitten samalla tavalla. Se on pitkä tarina jota en kirjoita tähän. M
   Ikävä
   36
   624
  8. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   71
   525
  9. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   100
   523
  10. Aatteles kulta

   jos oltais eletty keskiajalla niin ei oltais ees tavattu 🤗. Silloin oli keski-ikä 30-35v. Ihanaa kun olet ❤.
   Ikävä
   59
   505
  Aihe