Tulemmekö näkemään hyviä käytettyjä Id4, tesla 3, ioniq, mersu sähköautoja lähtien 2000eur?

Anonyymi-ap

Näemmekö joskus akkuautoja myynnissä torissa ja nettiautossa lähtien hl 2000-jotka on päivittäisessä käytössä ja katsastettu ja käyttö mahdollista toimintamatkan / akun koon takia normaali kuten bensa tai dieselissä. Ei pikkuakkuisia tai huonoakkuisia.

Myynnissä jo vanhoja ja paljon ajettuja sähköautoja, hintaa kymmenen kertaa hyvän viattoman riskittömän käytetyn normaalin bensa tai dieselin verran. Kuka haluaa laittaa kymmeniä tuhansia euroja tai alkaa maksamaan sellaista? Nehän olisi jo myyty nettiautossa ja torissa jos olisi halukkaita ostajia.


Oma veikkaus on että nykyisellä akkuautomarkinoilla / hinnoilla / riskeillä. Yhä useampi sellaisen uutena "ostanut" maksaa sen kokonaan itse ja tulee käyttämään autoa niin kauan kuin pystyy.

11

133

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Akku tulee oleman suuri ongelma. Veikkaan että alle 10k€ tullaan näkemään vain autoja joissa akku vaihtokunnossa, ja akun hinta helposti sen 10k€.

  • Anonyymi

   Emme välttämättä tule näkemään. Ehjällä akustolla on arvoa muissakin käyttötarkoituksissa, joten sellaisen sisältävää autoa tuskin koskaan tulee saamaan suurkiitoksella.

   Jatkossakin varmaan liikkuu jonkin verran halpoja polttomoottoriautoja joissa on pienet hankinta- ja isot käyttökulut. Ihan passeli valinta sellaiselle joka ajaa vain vähän.

   • Anonyymi

    Kyllä 20 tonalla ajelee pitkälle tonnin korollalla. Vuodessa max 10000km.


  • Anonyymi

   Autoliikkeet alkaa pikkuhiljaa ymmärtämään tuo vanhan sähköauton ongelmallisuuden. Alkukiima tässä touhussa alkaa olla ohi.

  • Anonyymi

   Viittaat nykyisiin kahden tonnin autoihin näin: "...hyvän viattoman riskittömän käytetyn normaalin bensa tai dieselin... "
   Ei ne nykyiset kahden tonnin pommit ole todellakaan viattomia ja riskittömiä kuin korkeintaan pienen hetken korjaamokeikan jälkeen. Siksi niillä on se pari tonnia hintaa.

   Joku päivä tulevaisuudessa on varmasti myös kahden tonnin säköautoja, mutta samanlaisia pommeja ne on kuin nykyiset halvat, koskaan et aamulla tiedä, että mikä vika milloinkin jättää tielle tai juoksuttaa muuten vaan korjaamolle.

  • Anonyymi

   Ilman akkua rungosta voisi saada jotain.

  • Anonyymi

   TM:"Akkujen kestoikä näyttää olevan paljon pidempi kuin autovalmistajatkaan ovat uskoneet. Eniten dataa on kertynyt Nissanin ja Teslan akuista, ja näyttää, että normaalin auton elinkaaren jälkeen akun energiasisällöstä on yleensä jäljellä yli 80 prosenttia. Nissanin tutkimuksien mukaan sen akut kestävät käyttökelpoisina keskimäärin 22 vuotta. Tämä on selvästi pidempään kuin valmistajat haluavat millään autoilla ajettavan."

   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ilmeisesti Tesloihin näitä ajoakustoja vaihdetaan ihan huvikseen pienillä kilometreillä ja nuorella iällä?

    https://www.google.com/search?q=nettiauto tesla uusi akku

    Tesla on Tesla. Niissä on ollut kaikenlaista laatuongelmaa ja yksilövikoja.. Ei kuvasta sähköautojen laatua eikä akkujen kestävyyttä isossa kuvassa..


  • Anonyymi

   Khyyllä! Joku lippis-Jonne remppaa tee itse-hommana akkuja, kolvaa ja tonkii niitä ja kenties saa pari sähköiskuakin mutta ihmeesti ne vielä vuonna 2040 kulkee!

  • Anonyymi

   Ei tule tapahtumaan, koska hajonnutkin akku on yli 2000€ arvoinen. 5000€ voisi jo saadakin 15 vuoden kuluttua.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   196
   3167
  2. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   12
   3115
  3. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   149
   2182
  4. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   139
   1274
  5. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   93
   1183
  6. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   355
   1152
  7. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   410
   1144
  8. Kyllä minä sen myönnän

   että minua varmasti joskus vtuttaa jos ja kun sinulla on joku, toivottavasti joku hyvä, ettet pilaa elämääsi. Ajattele järkevästi ja rauhoitu joskus
   Ikävä
   46
   1116
  9. Saavuttamattomalle

   Leikin kotia täällä ja sydän vaeltaa jossain..
   Ikävä
   62
   1018
  10. Hyvää yötä

   Mukavimmalle miehelle. Vältän yhtä tiettyä sanaa kun heti sotketaan.
   Ikävä
   99
   773
  Aihe