Nostradamus ennusti seitsemän kuukauden sodan vuodelle 2023

Anonyymi-ap

Nostradamus ennusti ihmiskunnalle monia ongelmia vuodelle 2022, vaikka hänen ennusteensa on ihmiskunta itse vapaa tulkita miten haluaa, brittiläinen Daily Star kirjoittaa torstaina.
Vuonna 2023 tulee todennäköisesti toinen suuri talouskriisi. Onko maailmanlaajuinen kriisi kolmas kahteen vuosikymmeneen? Itse asiassa Nostradamuksen ennustus sanoo:

"Tuo mies syö lähimmäisensä" (Nostradamus teoksessa Profeetat (1555)).

Salaliittoteoreetikot tulkitsevat säkeen siten, että nykyinen inflaatio ja siitä johtuva sosiaalinen epäoikeudenmukaisuus kasvavat entisestään. On toinenkin näkökulma niiltä, ​​jotka pitävät tätä todisteena siitä, että ilmastokriisi pahenee siinä määrin, että joistakin peruselintarvikkeista tulee pulaa.

Murskaava talouskriisi voi olla myös seurausta sodasta, joka Daily Sta:n ennusteiden mukaan on kolmannen maailmansodan alku.

"Suuri sota kestää seitsemän kuukautta. miljoonia ihmisiä kuolee sen seurauksena. Monet maat katoavat maan pinnalta ja jäljellä olevat ihmiset aloittavat uuden elämän." (Nostradamus teoksessa "Profeetat" (1555)).

Tiedetään, että profeetta ei puhu kuolleista, vaan haudatuista, jotka nousivat pintaan bunkkereista ja kätköistä sodan jälkeen. Siksi jotkut epäilevät, että ydinaseiden käyttö on salattu näissä säkeissä. Lisäksi Nostradamus mainitsee "taistelupelit", jotka voivat tarkoittaa erityisen julmaa sotaa tai terrori-iskujen sarjaa, joka ravistelee maailmaa.

Ranskalainen jätti myös johtolankoja ennustukseensa maailmanjärjestyksen järjestämisestä joksikin aikaa kolmannen maailmansodan jälkeen. Näin ollen vuonna 2023 kahden suurvallan tulisi yhdistää voimansa muodostaakseen uusi liitto.

Tästä Nostradamuksen itsenimittämät asiantuntijat voivat päätellä, että sodan jälkeen tulee uusi maailmanjärjestys. Vaikutus voi tietysti olla positiivinen tai negatiivinen.

On myös raportoitu, että meedio ennusti, että joku voisi ottaa paavi Franciscuksen paikan, eikä Vatikaanin katolisen kirkon uutena päänä, vaan uutena paavina toisessa maassa. Mitä tämä voisi tarkoittaa?

Salaperäinen kuva "taivaasta tulesta", joka putoaa kuninkaalliseen rakennukseen, puhuu myös uudesta maailmanjärjestyksestä. Monet pitävät tätä merkkinä uuden sivilisaation syntymisestä, kun taas toiset näkevät sen mahdollisesti suurena uhkana tietylle valtion hallitsijalle.

Tulevan vuoden tulevaisuuden visioissa voi myös olla myönteinen puoli, joka voisi miellyttää erityisesti Elon Muskia. Kuten Nostradamus kirjoittaa:

"Marsin valo sammuu" (Nostradamus teoksessa Profeetat (1555)).

Kuten aina, on olemassa useita mahdollisia tulkintoja. Tämä tarkoittaa joko sitä, että ihmiset pystyivät vihdoin astumaan naapuriplaneetalle, tai suunnitelmat asutuksesta punaiselle planeetalle ovat täysin tuomittuja epäonnistumaan.

Totuus on, ettei paniikkiin ole syytä. Nostradamus on aina ollut melko epämääräinen. Hänen ennustuksistaan ​​voi lukea mitä tahansa. Toistaiseksi ei ole ollut todellista näyttöä hänen tulevaisuudennäkemyksensä totuudesta.

3

137

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei hätää paniikkiin, en ymmärtänyt mitään.

   Jatkan rauhassa eloani.

  • Anonyymi

   Eli missä täsmällisessä kohdassa Nostradamus mainitsee vuoden 2023 tai edes vuoden 2022?

  • Anonyymi

   Joo ja ranskanpaska ydinvoimala ei toiminut . Suomi osti sian säkissä , ja kantaa nyt valoa sisälle .

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   201
   2196
  2. Haluaisin tutustua suhun

   kunnolla. :) Millaista sun elämä on ollut. Puhua kaikesta maan ja taivaan välillä. Tunnut merkitykselliseltä ihmiseltä elämänpolullani. Aika näyttää..
   Ikävä
   139
   1420
  3. Kumpa tietäisin mies

   Mitä päässäsi liikkuu. Niin tietäisi miten toimia..
   Ikävä
   142
   1265
  4. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   447
   1020
  5. Voi ei! Selviytyjät-luovuttaja Virpi rehellisenä vaikeasta päätöksestään: "Ei ole pelkoa, että..."

   Voi ei… Olisit nyt Virpi jatkanut kisan loppuun asti! Olisit voinut vaikka voittaa! Lue Virpin perustelut luovuttamiselle: https://www.suomi24.fi/vii
   Tv-sarjat
   30
   804
  6. Työpaikkaromanssit...

   Onko ihan tuhoon tuomittuja juttuja?
   Ikävä
   59
   701
  7. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   114
   675
  8. Siihen ei voi vastata

   Mutta luin sen. Erittäin ihana kirjoitus, kiitos 🥺. En omi. Olen tuntenut kauan sitten samalla tavalla. Se on pitkä tarina jota en kirjoita tähän. M
   Ikävä
   37
   665
  9. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   80
   616
  10. Aatteles kulta

   jos oltais eletty keskiajalla niin ei oltais ees tavattu 🤗. Silloin oli keski-ikä 30-35v. Ihanaa kun olet ❤.
   Ikävä
   63
   556
  Aihe