Viime vuoden passipsykoosit - Veikkan ettei opittu mitään

Anonyymi-ap

Uskomatonta että erityisesti länsimaissa Suomi mukaanlukien päädyttiin totaaliseen dystopiaan tartuntoja, sairastumista ja THL Sampo tilastojen sekä ylikuolleisuuden perusteella myös vakavia oireita ja kuolemia estämättämien "rokotteiden" avulla toteutetuilla koronapasseilla eli kulkutaudin levitysluvilla, jotka olivat pikemminkin kuin polttoainetta: bensaa, alkoholia tai suoranaista napalmia koronaroihuun. Sen lisäksi että ne rikkoivat räikeästi perustuslakia, kansalaisten perusoikeuksia ja yhdenvertaisuutta, ollen kuin Apartheid-järjestelmä. Tämä kaikki vain ja ainoastaan talouden ja vapaan liikkuvuuden "vanhan normaalin" takia, jotta pahimmat koronatartuntalinkobisnekset voitiin pitää auki ja asiakkaissa kaverikapitalistien bisnesten takia, ja maailmanlopun bailaajat ja matkailijat saivat juosta ja parveilla vapaasti huolimatta globaalisti riehuvasta pandemiasta. "Keisarin uudet vaatteet" mukaelma - Illuusio turvallisuudesta mennä ja kuluttaa talouden ja bisnesten aukipitämiseksi, siis rahan takia. Edelleen G20 maiden Balin kokouksessa globaali eliitti hekumoi koronapassin jatkeesta "terveyspassista", jonka avulla talous ja matkailu voivat pyöriä normaalisti pandemioiden riehumisesta huolimatta. Ihmisiin truutataan ties mitä jopa EU-mepeiltä salattua mRNA-tiedemehua säännöllisin annoksiin ja annetaan takuu turvasta juosta ja kuluttaa huolimatta siitä että ihmistä lakoaa ja ylikuolleisuus lisääntyy ja syntyvyys laskee. Kapitaali-imperiumi on menettänyt järkensä mammonan epäjumalan palvonnan alttarilla. Kaikki ollaan valmiit uhraamaan rahan takia.

6

50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Viime vuonna tähän aikaan useiden "hyvien ihmisten" toimesta oli täysin okei sulkea passittomat ulos tapahtumista, ravintoloista, harrastuksista, kirkon kauneimmista joululauluista, uimahallista ja useasta muusta paikasta. Nyt he eivät halua enää muistaa koko aikaa aivan kuin sitä ei olisi tapahtunut ollenkaan.

   • Anonyymi

    Orpo ja kokoomus sekä Hjalliksen liike nyt halusi passit jopa työpaikoille ja Alkossa käynnin ehdoksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Orpo ja kokoomus sekä Hjalliksen liike nyt halusi passit jopa työpaikoille ja Alkossa käynnin ehdoksi.

    Tää on kyllä kova. Hampain ja kynsin pidetään kiinni käskyistä, vaikka selvästi omakin pää alkaa rakoilemaan.

    Tämä tapaus nyt on ääriesimerkki, mutta minun nuoruudessani oli naisillakin jopa isommat kivekset oman ajattelun suhteen kuin nykyään tuntuu olevan edes miehillä.


  • Anonyymi

   Näitä on hyvä muistaa kun vaaleja tulee. Täysin vaarallisen tyhmiä ihmisiä kokoomuksessa ja hallituspuolueissa.
   Ihan idiootteja.

  • Anonyymi

   Kiinalaista järjestelmää ajetaan Suomeen😂🤣

   • Anonyymi

    Harmi ettei kansa tee mitään estääkseen sitä. Mielissään ottavat kaikenmaan hommelit käyttöönsä enempiä ajattelematta.
    Pyykkituvan varaukseenkin tarvitsee sovelluksen johon pankkikortti pitäs liittää. Mieletöntä. Usein on vanha keino parempi kuin pussillinen uusia.
    Valvonta ja kontrollointiyhteiskunta on seuraava tavoite. Useimmat raataa nälkäpalkalla ja erittäin harvat siitä hyötyvät ruhtinaallisesti. Hyvinvointivaltiota ei enää ole kuin hyötyjille.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   472
   2181
  2. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   122
   1499
  3. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   443
   1472
  4. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   107
   1217
  5. Mitä oikeasti tuo koronarokote on ?

   Minun faijan proidi nyt puolisonsa kera koronassa. Ja 3 rokotetta ottaneena. Ikää noin 75v , Ja tuntuu ettei hengissä pysy . Hyi helvetti mitä tää rok
   Maailman menoa
   255
   1112
  6. Tulen hulluksi

   Joka päivä mielessä. Typerä mies ei vaan voi mennä pois päästäni. Mitä enemmän pyristelen vastaan sitä enemmän siellä asuu. Olisipa joku katkaisija, j
   Ikävä
   65
   978
  7. Riittääkö sulle nainen

   Seurustelu vai pitäskö jossain kohtaa sitte olla ihan sormuksia sovittelemassa?
   Ikävä
   85
   884
  8. Suomessa on perheiden yhä vaikeampi saada apua - Supernanny Pia Penttala kohtaa nämä ongelmat

   Järkyttävää, että Suomessa on yhä vaikeampi saada apua, olipa kyse sitten perheen ongelmista, lapsen haasteista, päihde- tai mielenterveysongelmista.
   Maailman menoa
   23
   841
  Aihe