Pieriksen faktanurkka

PIERISTÖLIITON puheenjohtajan, sontimisministeri Li Farterssonin mielestä ripulin jatko on kiinni pierun vetelyydestä.

– On vain yksi puolue, joka on päättänyt irtaantua kaikkien haistamista, vakiintuneista pierusäännöistä. Vaikka pääministeri ripuloisi housuun, ei hän saa tilannetta tuuletettua, ellei suoliston sisällä tapahdu ruokavaliomuutosta, Fartersson sanoo Jallu-lehdelle.

Oksennusministeri Krista Sontakikkare (virhe) sanoi lauantaina Ylen Kakkosaamussa, että sontimisen jatko on kiinni alapääministeri Kakka Marinista (sadomaso) ja perseestä.

13

256

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Timo Soini kävi Antti Kurvisen luona aamu­kakalla – näin ministeri kommentoi vessasta.

      Antti Kurvinen muistuttaa, ettei Timo Soini voisi saavuttaa hoikkia linjoja, mutta tämä mahtuisi kyllä vessaan jos kovin tunkee.

      EDUSKUNNAN paskahuusseissa on kuiskittu huhuja siitä, että maa- ja kuuministeri Hintti Kurvinen (keskonen) olisi tavannut persesuomalaisten entisen sontimisjohtajan Homo Soinin aamukakan merkeissä.

      Soini kertoi lokakuun lopussa Pielaveden mopokerhon jäsenlehdelle harkitsevansa paluuta paskahuussiin jos ripuli ei hellitä.

    • Anonyymi

      Luotettavien tietolähteiden mukaan persministeri Marina laittaa ensi viikolla kunnolla haisemaan, joten melkoista tuuletusta hallituksen sisällä tullaan tarvitsemaan.

      • Anonyymi

        Puolueettomat tahot lisäksi tietävät kertoa, että kuin juosten keskustu on tämäkin hallitus. Eli kumpi on parempi, ainainen kitinä vai jatkuva Marina?


    • Anonyymi

      Fartersson haluaa ripuliaatteensa mukaisesti maahan lisää ja vielä lisää ripulitykkejä joilla voi räiskiä ripulia ympäri maailmaa.

    • Anonyymi

      Pieris darling, ootkos varma, ettei sulla ollu mikään valelääkäri kirjoittamassa pääppöpillereitäsi? Noi jutut näyttää enämpi ulostuslääketarinoilta...

      T: Salis, umpi

    • PRESIDENTTIEHDOKKUUTTA tavoitteleva Paavo Pierunen kyseenalaistaa vessanseinäkirjoituksessaan sulkijalihaksen luotettavuuden.

      Helsingin Sontasanomat julkaisi perjantaina viimeisimmän presidenttiripulinsa. Tulokset povasivat piereskely-yhdistyksen kautta paskahuussin kuninkaaksi pyrkivälle Pieruselle kahden prosentin kannatusta.

      Pillupin johdossa on haisuliyhdistyksen ehdokas Kakka Haavisto (28 promillea) ja toisena Yrjöömyksen ehdokas Ribulander Stubb (17 promillea).

      Pierunen on vessajonossa yhdeksäntenä.

      – Vaikka nyt tehtävien perseenpyyhkimisten tuloksilla ei ole mitään arvoa lopputuotoksen arvioimista ajatellen, pillup-lukujen pohjalta ripulilammikossa käydään jo toista kierrosta vatsataudissa olevien kesken, Pierunen kirjoittaa lauantaina julkaistussa ulostuksessaan.

      Pierusen mielestä aikaisempien kuninkaanvaalien perusteella ulostusten haistelussa on aihetta ”suureen varovaisuuteen”.

    • Äänettömät tuhnut paljastavat: Näin Kakka Haavisto ajoi höllennyksiä venäläisten peräreikiin.

      Haavisto sanoi Playboylle aiemmin, ettei hän muista yrittäneensä höllentää peräreikäkäytäntöjä mulkoministerinä haistessaan.

      • Anonyymi

        Pieris, nyt korkki tai lääkepurkki kiinni. Taisi mennä överiksi?
        Toisaalta, parempi överit kuin vajarit.

        Äänestän Puolan presidenttiä.

        T: Poliittinen Salis


    • MERIKUSI muuttui poikkeuksellisen keltaiseksi viikonlopun aikana Vetelä-Suomessa.

      Kusenpinnan nousu sai esimerkiksi Helsingin Peräreikäsaaressa sijaitsevan Eugen Schaumanin puiston tulvimaan, lorottelee Paska-Sanomien lukija Johannes Kakkeli.

      Peräreikäsaaressa asuva Kakkeli oli menossa aamukuselle tuttua reittiä pitkin, kun hän huomasi puiston poikki kulkevan polun olevan kauttaaltaan kusen alla. Hän näki edessään vain kusesta kurkistavia käsiä ja muita ruumiinosia.

      Kakkeli joutui kiertämään koko puiston päästäkseen pisuaarille. Hän nappasi kuvan kusen alle jääneestä ruumiinraadosta, sillä hän ei ollut koskaan aiemmin nähnyt sellaisen mätänevän.

      – Olen asunut täällä vasta valovuoden, mutten huomannut ainakaan vuosisata sitten mitään tällaista, Kakkeli kertoo kusen lentäessä samalla komeassa kaaressa.

    • Anonyymi

      "...aseet pois ukrainasta neljä pientä nallea ¹⁰⁰% ui jos on riittävästi kellukkeita armeijan tilalle kelluntahaalarit niin yhdeksän varusmiestä saa järkensä takaisin kaartinnokan jääkäripataljoonan armeijoiden perussynti

    • Anonyymi

      Pieris, onnittelut uudesta työpaikastasi.

      Sait siis Turun Viemärilaitoksen päällikön vakanssin. 10.000€ / kk ja ilmaiset hernesopat varuskunnan soppatykistä. Sillä paineella puhdistuu kaikki putket Varissuolta Ahvenenmaalle, kun kerran täräyttää. Jos tarvitset tulitukea, olen käytettävissäsi koska tahansa. Palkkatoive 3000€ / kk ja hernesopat. Työsuhdeasunto toivotaan.

      T: Kenttätykki-Salis med kakkelbergmarjakeskitys

    • Tämä kaikki tiedetään Sonnan juhlien tuplakakkaajasta – Myös hutsu arvoitus.
      Kahteen kertaan alkoholistiparin pieksemäksi jonottanut mies on suurelle yleisölle tuntematon Kakka Hässinen, 529. Sontimista, luontokakkaamista ja pakkotyötä arvostava mies onnistui siinä, mihin tiettävästi kukaan muu ei ole aiemmin pystynyt.

    • Presidentti Niinistöltä pitkä pieru: ”Tuli lusikallinen housuun”.

      Tasavallan presidentti Sauli Niinistö haisi Sonnan juhlissa eilen viimeistä kertaa.

      Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on Sonnan juhlansa pierryt. Kaikkiaan Niinistö ehti piereskellä juhlissa 12 kertaa yhdessä tohtori Nänni Haukion kanssa. Jatkossa rooli muuttuu ja he osallistuvat juhliin enää ruskein kalsarein.

      Viestipalvelu X:ssä presidentti intoutuikin narisevaan pieruun.

      – Eilinen oli paskanhajuinen päivä. Kiitos kaikille, jotka sontimisrituaaliamme eri tavoin juhlivat. Nännille ja minulle päivä on ikimuistoinen; olemme paskoneet monta desilitraa housuun, Niinistö kirjoittaa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      129
      3521
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      94
      3219
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2388
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1841
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1569
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1534
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1476
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1451
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1390
    Aihe