hiivan kanssa vai ilman tai muuta?
Teetkö pizzapohjasi
35
<50
Vastaukset
- Anonyymi
En tee. Työlästä ja sotkuista puuhaa. Kaikki taikinahommat on ulkoistettu.
- Anonyymi
Ostanet valmispohjia kaupasta...?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ostanet valmispohjia kaupasta...?
Nuo boltsit on ihan käteviä. Pohjanhan pitää muutenkin tekeytyä pari päivää, jota harva jaksaa itse tehdessä varrota,
https://www.fazer.fi/tuotteet-ja-asiakaspalvelu/13498/fazer-pizzataikina-4kpl-600g/ - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Nuo boltsit on ihan käteviä. Pohjanhan pitää muutenkin tekeytyä pari päivää, jota harva jaksaa itse tehdessä varrota,
https://www.fazer.fi/tuotteet-ja-asiakaspalvelu/13498/fazer-pizzataikina-4kpl-600g/Kyllä se pohja on heti alustuksen valmis uuniin :)
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kyllä se pohja on heti alustuksen valmis uuniin :)
On toki heti 48 tunnin odottelun jälkeen. Mikrobiologia on sen verran hidasta.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
On toki heti 48 tunnin odottelun jälkeen. Mikrobiologia on sen verran hidasta.
Mistä oikein puhut? Taikina on valmis kun sen on vaivannut ja kaulinnut - päällysteet vaan ja uuniin. Äsken tein yhden ja liikaakin nousi leivinjauheella.
Sellaiset 48h-tekeytymiset ovat hifistelyä. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Mistä oikein puhut? Taikina on valmis kun sen on vaivannut ja kaulinnut - päällysteet vaan ja uuniin. Äsken tein yhden ja liikaakin nousi leivinjauheella.
Sellaiset 48h-tekeytymiset ovat hifistelyä.Vaimo tekee 20 pizzan pohjat kerralla, käyttää kuivahiivaa. Olisiko about tunnin kohotus ja sitten palleroiksi, pari pizzaa heti ja loput pakastimeen.
Soossina me käytetään mietoa chilikastiketta sellaisenaan, hyvää tulee. Itsellä on täytteenä mozarella, paprika, tomaatti ja kalkkuna. Vaimolla oliivi, mozarella, paprika, tomaatti. - Anonyymi
Pizzataikina on vähiten sotkuinen taikina tehdä. Ei tarvita mitään vatkaimia eikä jää sotkuisia taikinakulhoja tiskattaksi jne. Leivinpaperille vain kasa jauhoja ja sitten vähän öljyä ja vettä ja käsin vaivaamaan.
- Anonyymi
😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍
😋 Nymfomaani -> https://ye.pe/finngirl21#176576471
🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
- Anonyymi
Kuivahiivalla tulee hyvä.
- Anonyymi
Itse laitoin leivinjauhetta ja ohut taikina turposi sentin paksuiseksi paistaessa.,,,!
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Itse laitoin leivinjauhetta ja ohut taikina turposi sentin paksuiseksi paistaessa.,,,!
Voisiko leivinjauheen koravata ruokasoodalla? Sitä löytyisi.
- Anonyymi
Kuivahiivalla ja loraus rypsiöljyä taikinan joukkoon.
- Anonyymi
Kuinka suuri loraus? Pari hyppysellistä?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kuinka suuri loraus? Pari hyppysellistä?
Pari ruokalusikallista.
- Anonyymi
Ja koko alalle valitsemasi tomaattisen levitteen jälk. juustoraastetta niin on hyvää ja ei pala niin herkästi kun rasvainen juusto. Lopuksi täytteiden päälle vielä juustoraastetta. Mutti-tomaattipyre oli ainakin ennen hyvä.
- Anonyymi
En koskaan käytä mitään tomaattisoseita tai -pyreitä; ketsupissa on makua ja aromia runsaasti.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
En koskaan käytä mitään tomaattisoseita tai -pyreitä; ketsupissa on makua ja aromia runsaasti.
Ja jos on ketsupista kapelo sen voi korvata hyräilemällä ketsuppilaulua.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
En koskaan käytä mitään tomaattisoseita tai -pyreitä; ketsupissa on makua ja aromia runsaasti.
Onnistuu ketsupillakin, useammankin kerran joskus vuosia sitten niinkin tehnyt. Heinz paras eli mahdollisimman tomaattinen pitää ketsupin silloin olla.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Onnistuu ketsupillakin, useammankin kerran joskus vuosia sitten niinkin tehnyt. Heinz paras eli mahdollisimman tomaattinen pitää ketsupin silloin olla.
Poppamiehen ketsuppi on parempaa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Poppamiehen ketsuppi on parempaa.
Itse käytän sinappia, ketsuppi on neitimäisille miehille.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Itse käytän sinappia, ketsuppi on neitimäisille miehille.
Tosimiehekäs miesten mies lorauttaa Tapascoa.
- Anonyymi
Mozzarellaa en kyllä ymmärrä, on sitten niin mauton pizzajuusto. Emmental sopii paljon paremmin, esim. mustaleima.
- Anonyymi
Lidlin mozzarella on hyvä pizzassa, emmentaleista en tykkää, se venyy kuin purukumi.
Tässä ketjussa ei ole keskusteltu juustosta, täytteen alle vai päälle. Itse tykkään alle, täytteet päälle, uppoavat sitten kivasti juustoon ja tulee "nätti".
- Anonyymi
taa näitä pitsa hiiva,juusto, kalkkuna - juttuja..
- Anonyymi
Wiiburis laitettiin hotapulveria rieskan kuin rieskaan!🌋
- Anonyymi
Leikkaan pohjaksi viipaleita juureen leivotusta sekaleivästä. Päälle levitän kana- tai muuta vihannespitoista kastiketta. Lämmitys mikrossa.
- Anonyymi
Mikäli haluaa tehdä pohjasta kurantin aateloi sen lopuksi lorauttamalla sekaan tilkan Curaçaoa.
- Anonyymi
Me täältä Kotipizzalta haluamme toivottaa teille oikein hyvää ja rauhallista itsenäisyyspäivää. 🇫🇮✨
Kotimaisuus on meille Kotipizzalla tärkeä arvo, olemme ylpeitä suomalaisista juuristamme. Asiakkaamme arvostavat kotimaista ruokaa ja haluamme omalta osaltamme myös tukea suomalaista tuotantoa. 🇫🇮 Viime vuonna lähes 80% käyttämistämme raaka-aineista oli kotimaisia, ja kaikki lihatuotteemme ovat 100 % suomalaisia. 🧑🏼🍳 Tuotot hankinnoista jäävät suomalaisille toimijoille, mikä luo myös työpaikkoja täällä 105-vuotiaassa Suomessa.
Jos tänään siis poikkeat itsenäisyyspäivän pizzalle tai tilaat herkkuja Linnan juhlien kotikatsomoon, on se samalla myös oodi kotimaiselle käsityölle - siitä me olemme erityisen ylpeitä. - Anonyymi
Osta hyvä rieska pohjalle sinappia ja täytteet päälle
- Anonyymi
Tortilla saattais käydä kanssa. Sehän on vehnälätty.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tortilla saattais käydä kanssa. Sehän on vehnälätty.
tortilloissa on epäterveellistä palmuöljyä.
- Anonyymi
Pitsapohjan olisi hyvä tekeytyä pari vuorokautta, joten pitäisi hyvissä ajoin tietää milloin haluaa pitsaa. Helpompi on tilata valmis pitsa kotiin.
- Anonyymi
Pitsan ostan aina valmiina. Kebabia tulee joskus värkkäiltyä, jos on naudan jauheliha tarjouksessa.
- Anonyymi
Pitsataikinan sutaisee sen verran nopeasti, että on ihan turha ostaa jotain valmispohjia:
Pari desiä lämmintä vettä kulhoon, siihen hiivat, loraus öljyä ja suolaa, sitten vaan vehnäjauhoja kunnes seos on sopivan oloista leivitettäväksi leivinpaperille.
Itse olen käyttänyt yleensä kuivahiivaa, jonka kanssa täytyy olla tarkkana, että vesi, mihin hiivan sekoittaa, on sopivan lämmintä. Tuorehiivalla onnistuu helpommin, mutta sitä varten pitäisi jaksaa usein tehdä ylimääräinen reissu kauppaan.
Minä olen käyttänyt tavallisia vehnäjauhoja, mutta ilmeisesti durumvehnäjauhoilla saa paremman, italiaisemman taikinan.
Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Persujen VigeIius noIasi taas itsensä
Kun uhriutui vuonna 2024 (siis persujen "vahtivuorolla") Tampereella aloittaneen perheryhmäkodin toiminnasta. ”Leviää k1263054Persut ei kestä heidän johtajistaan tehtyä huumoria
Laajalti tiedostettu tosiasia on, että autoritaariset johtajat ja erinäiset diktaattorit eivät kestä heidän kustannuksel692155Kuka omistaa entisen Veljeskodin?
Kenellä on varaa pitää hiljattain remontoitua rakennusta tyhjillään? Tehdäänkö siitä Suomen kallein kirpputori vai mikä102107Vasemmistoliitto peruisi sosiaaliturvan heikennykset
He palauttaisivat työttömyysturvan ja asumstuen suojaosat, eli saisi jälleen tienata 300 euroa kuukaudessa ilman tukien681836Jos voisit kysyä
Kaivatultasi vielä yhden kysymyksen, mikä se olisi? Aloitan: Mitä sinä halusit minusta?1551652Oli kiva nähdä sut
vaikkakin kaukaa ja nopeasti. Tiedän kyllä tasan tarkkaan missä mennään, joten anteeksi jos pilasin päiväsi, ei ollut mi241476Pesäpallo rulettaa
Hehkutin täällä aikaisemmin Mansen naisten joukkueen Suomen mestaruutta. Jostain kumman syystä kirjoitustani ei enää löy31073Lamppu syttyi
Tiedätkö mitä mies, olen aivan yhtä rakastunut suhun. Kyllä. Koita jaksaa eiköhän me kohta nähdä ❤️751055Välillä kyllä naurattaakin tämä kahden aikuisen meininki
Se nyt on aivan selvä asia että kumpikin on päälakeensa myöten rakastunut, ja sinä se olet koko ajan ollutkin. 😘671018- 801011