hiivan kanssa vai ilman tai muuta?
Teetkö pizzapohjasi
34
144
Vastaukset
- Anonyymi
En tee. Työlästä ja sotkuista puuhaa. Kaikki taikinahommat on ulkoistettu.
- Anonyymi
Ostanet valmispohjia kaupasta...?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ostanet valmispohjia kaupasta...?
Nuo boltsit on ihan käteviä. Pohjanhan pitää muutenkin tekeytyä pari päivää, jota harva jaksaa itse tehdessä varrota,
https://www.fazer.fi/tuotteet-ja-asiakaspalvelu/13498/fazer-pizzataikina-4kpl-600g/ - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Nuo boltsit on ihan käteviä. Pohjanhan pitää muutenkin tekeytyä pari päivää, jota harva jaksaa itse tehdessä varrota,
https://www.fazer.fi/tuotteet-ja-asiakaspalvelu/13498/fazer-pizzataikina-4kpl-600g/Kyllä se pohja on heti alustuksen valmis uuniin :)
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kyllä se pohja on heti alustuksen valmis uuniin :)
On toki heti 48 tunnin odottelun jälkeen. Mikrobiologia on sen verran hidasta.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
On toki heti 48 tunnin odottelun jälkeen. Mikrobiologia on sen verran hidasta.
Mistä oikein puhut? Taikina on valmis kun sen on vaivannut ja kaulinnut - päällysteet vaan ja uuniin. Äsken tein yhden ja liikaakin nousi leivinjauheella.
Sellaiset 48h-tekeytymiset ovat hifistelyä. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Mistä oikein puhut? Taikina on valmis kun sen on vaivannut ja kaulinnut - päällysteet vaan ja uuniin. Äsken tein yhden ja liikaakin nousi leivinjauheella.
Sellaiset 48h-tekeytymiset ovat hifistelyä.Vaimo tekee 20 pizzan pohjat kerralla, käyttää kuivahiivaa. Olisiko about tunnin kohotus ja sitten palleroiksi, pari pizzaa heti ja loput pakastimeen.
Soossina me käytetään mietoa chilikastiketta sellaisenaan, hyvää tulee. Itsellä on täytteenä mozarella, paprika, tomaatti ja kalkkuna. Vaimolla oliivi, mozarella, paprika, tomaatti. - Anonyymi
Pizzataikina on vähiten sotkuinen taikina tehdä. Ei tarvita mitään vatkaimia eikä jää sotkuisia taikinakulhoja tiskattaksi jne. Leivinpaperille vain kasa jauhoja ja sitten vähän öljyä ja vettä ja käsin vaivaamaan.
- Anonyymi
Kuivahiivalla tulee hyvä.
- Anonyymi
Itse laitoin leivinjauhetta ja ohut taikina turposi sentin paksuiseksi paistaessa.,,,!
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Itse laitoin leivinjauhetta ja ohut taikina turposi sentin paksuiseksi paistaessa.,,,!
Voisiko leivinjauheen koravata ruokasoodalla? Sitä löytyisi.
- Anonyymi
Kuivahiivalla ja loraus rypsiöljyä taikinan joukkoon.
- Anonyymi
Kuinka suuri loraus? Pari hyppysellistä?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kuinka suuri loraus? Pari hyppysellistä?
Pari ruokalusikallista.
- Anonyymi
Ja koko alalle valitsemasi tomaattisen levitteen jälk. juustoraastetta niin on hyvää ja ei pala niin herkästi kun rasvainen juusto. Lopuksi täytteiden päälle vielä juustoraastetta. Mutti-tomaattipyre oli ainakin ennen hyvä.
- Anonyymi
En koskaan käytä mitään tomaattisoseita tai -pyreitä; ketsupissa on makua ja aromia runsaasti.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
En koskaan käytä mitään tomaattisoseita tai -pyreitä; ketsupissa on makua ja aromia runsaasti.
Ja jos on ketsupista kapelo sen voi korvata hyräilemällä ketsuppilaulua.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
En koskaan käytä mitään tomaattisoseita tai -pyreitä; ketsupissa on makua ja aromia runsaasti.
Onnistuu ketsupillakin, useammankin kerran joskus vuosia sitten niinkin tehnyt. Heinz paras eli mahdollisimman tomaattinen pitää ketsupin silloin olla.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Onnistuu ketsupillakin, useammankin kerran joskus vuosia sitten niinkin tehnyt. Heinz paras eli mahdollisimman tomaattinen pitää ketsupin silloin olla.
Poppamiehen ketsuppi on parempaa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Poppamiehen ketsuppi on parempaa.
Itse käytän sinappia, ketsuppi on neitimäisille miehille.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Itse käytän sinappia, ketsuppi on neitimäisille miehille.
Tosimiehekäs miesten mies lorauttaa Tapascoa.
- Anonyymi
Mozzarellaa en kyllä ymmärrä, on sitten niin mauton pizzajuusto. Emmental sopii paljon paremmin, esim. mustaleima.
- Anonyymi
Lidlin mozzarella on hyvä pizzassa, emmentaleista en tykkää, se venyy kuin purukumi.
Tässä ketjussa ei ole keskusteltu juustosta, täytteen alle vai päälle. Itse tykkään alle, täytteet päälle, uppoavat sitten kivasti juustoon ja tulee "nätti".
- Anonyymi
taa näitä pitsa hiiva,juusto, kalkkuna - juttuja..
- Anonyymi
Wiiburis laitettiin hotapulveria rieskan kuin rieskaan!🌋
- Anonyymi
Leikkaan pohjaksi viipaleita juureen leivotusta sekaleivästä. Päälle levitän kana- tai muuta vihannespitoista kastiketta. Lämmitys mikrossa.
- Anonyymi
Mikäli haluaa tehdä pohjasta kurantin aateloi sen lopuksi lorauttamalla sekaan tilkan Curaçaoa.
- Anonyymi
Me täältä Kotipizzalta haluamme toivottaa teille oikein hyvää ja rauhallista itsenäisyyspäivää. 🇫🇮✨
Kotimaisuus on meille Kotipizzalla tärkeä arvo, olemme ylpeitä suomalaisista juuristamme. Asiakkaamme arvostavat kotimaista ruokaa ja haluamme omalta osaltamme myös tukea suomalaista tuotantoa. 🇫🇮 Viime vuonna lähes 80% käyttämistämme raaka-aineista oli kotimaisia, ja kaikki lihatuotteemme ovat 100 % suomalaisia. 🧑🏼🍳 Tuotot hankinnoista jäävät suomalaisille toimijoille, mikä luo myös työpaikkoja täällä 105-vuotiaassa Suomessa.
Jos tänään siis poikkeat itsenäisyyspäivän pizzalle tai tilaat herkkuja Linnan juhlien kotikatsomoon, on se samalla myös oodi kotimaiselle käsityölle - siitä me olemme erityisen ylpeitä. - Anonyymi
Osta hyvä rieska pohjalle sinappia ja täytteet päälle
- Anonyymi
Tortilla saattais käydä kanssa. Sehän on vehnälätty.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tortilla saattais käydä kanssa. Sehän on vehnälätty.
tortilloissa on epäterveellistä palmuöljyä.
- Anonyymi
Pitsapohjan olisi hyvä tekeytyä pari vuorokautta, joten pitäisi hyvissä ajoin tietää milloin haluaa pitsaa. Helpompi on tilata valmis pitsa kotiin.
- Anonyymi
Pitsan ostan aina valmiina. Kebabia tulee joskus värkkäiltyä, jos on naudan jauheliha tarjouksessa.
- Anonyymi
Pitsataikinan sutaisee sen verran nopeasti, että on ihan turha ostaa jotain valmispohjia:
Pari desiä lämmintä vettä kulhoon, siihen hiivat, loraus öljyä ja suolaa, sitten vaan vehnäjauhoja kunnes seos on sopivan oloista leivitettäväksi leivinpaperille.
Itse olen käyttänyt yleensä kuivahiivaa, jonka kanssa täytyy olla tarkkana, että vesi, mihin hiivan sekoittaa, on sopivan lämmintä. Tuorehiivalla onnistuu helpommin, mutta sitä varten pitäisi jaksaa usein tehdä ylimääräinen reissu kauppaan.
Minä olen käyttänyt tavallisia vehnäjauhoja, mutta ilmeisesti durumvehnäjauhoilla saa paremman, italiaisemman taikinan.
Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Sille jollekin, tunnistat kyllä
Etkö kuitenkin huomannut, kuinka välitän ja olen hyvä sinua kohtaan? Se, että olet itse kuin mikäkin omahyväinen, ainakin tässä leikissämme, miten sin3102383Tupoksen koulun oppilaan putoaminen - onnettomuus?
Kalevassa aamulla uutinen yläkoululaisen putoamisesta koulutiloissa Tupoksella. Rehtori ei avaa asian taustoja - miten tämä on voinut olla mahdollista292019Asbergerihmiset
Tuossa ehkä olen törmännyt livenä Asberger-ihmiseen ja kuullut nyt parilta naiselta, että millainen on mahdollinen asberger-oireyhtymää kärsivän ihmis209747Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä
Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K307692- 38682
Jasminilla uuis kulta
personal trainer ja elämä hymyilee. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Jasmin-Mantyla-ero-ja-uusi-rakas/1182613?undefined55655- 42620