Helluntailainen evankelista Johanna Tukiainen: "Katolilaiset EIVÄT ole kristittyjä"

Anonyymi-ap

Facebookissa hän on nimellä Esther Sara.
"Actually I want to correct this text: Mormons and Catholics are NOT Christians in the first place! Mormons do not admit and they don't accept Jesus as Lord: they are a cult based on Joseph Smith who was completely a FALSE teacher! Mormons believe that the devil is a brother with Jesus and it's a cult with sex, where you can have sex with multiple of womens but it's not called "Fornication." They are NOT Christians, they lead to Hell!
The other one here: Catholics: they don't worship the real Lord who is Jesus Christ, instead they worship Virgin Mary, who was very important human being as the mother of Jesus but she is not any God. The Bible warns about Idol worship: and it's not only worshipping the famous people in our world, but it's a warning of worshipping any idols including money, sex etc. Or false gods as the Saints of the Bible or some false gods as they have in hinduism etc, now jooga has been very popular in Sweden.
They don't believe even in GOD anymore, just "believe in yourself cause you are so perfect" Pencostal and Baptist Church are Christians in my understanding: but it definitely doesn't save you just going to a Church or being a member of some place: The TRUTH is how this text says: YOU NEED TO BE BORNAGAIN THAT YOU CAN GET SAVED TO HEAVEN!"

Käännös:
Oikeastaan haluan korjata tämän tekstin: Mormonit ja katolilaiset EIVÄT ole kristittyjä alunperinkään! Mormonit eivät myönnä eivätkä hyväksy Jeesusta Herrakseen: he ovat kultti, joka perustuu Joseph Smithiin joka oli täysin VÄÄRÄ opettaja! Mormonit uskovat, että paholainen on veli Jeesuksen kanssa ja se on sukupuolikultti, jossa voi harrastaa seksiä useamman naisen kanssa, mutta sitä ei kutsuta "Huorimiseksi. " He EIVÄT ole kristittyjä, he johtavat helvettiin!
Toinen tässä: katoliset: he eivät palvo oikeaa Herraa joka on Jeesus Kristus, vaan palvovat Neitsyt Mariaa, joka oli hyvin tärkeä ihminen Jeesuksen äitinä, mutta hän ei ole mikään Jumala. Raamattu varoittaa Idolin palvonnasta: eikä se ole Palvomme vain kuuluisaa ihmisiä maailmassamme, mutta se on varoitus kaikkien epäjumalien palvomisesta, mukaan lukien raha, seksi jne. Tai vääriä jumalia Raamatun pyhimyksinä tai jotkut epäjumalat kuten hindulaisuudessa jne, nyt jooga on ollut erittäin suosittua Ruotsissa.
He eivät usko enää edes JUMALAAN, vain "usko itseesi koska olet niin täydellinen" Pencostal ja baptistikirkko ovat ymmärrykseni mukaan kristittyjä: mutta se ei todellakaan pelasta sinua vain kirkkoon meneminen tai jonkin paikan jäsenenä oleminen: Th e TOTUUS on se miten tässä tekstissä sanotaan: SINUN PITÄÄ SYNTYÄ ETTÄ SAA PELASTETTUA TAIVAASEEN!

10

355

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On silmiä avartavaa lukea Monica Farrellin kirjaa ”Blodet som ropar” (käännös) -Veri huutaa-, jossa kerrotaan niistä hirvittävistä murhista ja kidutuksista, joita ”Ustashi” -niminen katolinen armeija pappien ja munkkien johtamana suoritti entisessä Jugoslaviassa 1941 – 43. Hitlerin vallatessa Jugoslavian perustettiin Kroatian valtakunta, johon kuului roomalaiskatolisia 5 miljoonaa ja kreikkalais-katolisia 3 miljoonaa. Roomalaiskatolinen Pavelich otti hallitusvallan käsiinsä ja perusti Ustashi – nimisen armeijan, jonka tehtävänä oli toimia Vatikaanin kannatuksen hyväksi. Todistukset, joita ovat esittäneet kenraali Mihailovich, metodistien, anglikaanisen kirkon ja luterilaisen synodin edustajat, kreikkalais – katolisen kirkon piispa Valerian ja ministeri Grizogono, osoittavat, että tämä roomalaiskatolisen kirkon armeija surmasi mitä epäinhimillisimmällä tavalla 1.700.000 ortodoksista serbialaista, ½ miljoonaa serbialaista pakotettiin kääntymään Rooman uskoon ja toinen ½ miljoonaa katsoi parhaimmaksi paeta maasta.
      Piispa Valerianin raportissa sanotaan, että ihmisiä murhattiin mitä sydämettömimmällä tavalla ja hirvittävän kidutuksen jälkeen. Silmät puristettiin pois kuopistaan, nenät, korvat ja sukuelimet silvottiin. Monia ristiinnaulittiin kotiensa oviin. Roomalaiskatolinen papisto oli mukana tässä kaikessa. Harvoin he murhasivat, ensin kiduttamatta. Käsivarret murrettiin poikki, ruumista runneltiin tiiliskivin, toisia ruoskittiin kuoliaaksi, kirkoissa säilytettyjä vankeja murhattiin puukoin, niin että veri virtasi lattialla. Neuloja he pistivät uhriensa kynsien alle. Kaikin mahdollisin tavoin he surmasivat näitä onnettomia ihmisiä, sentähden että he tunnustivat toista uskoa kuin roomalaiskatoliset.
      Roomalaiskatolinen virallinen lehti kirjoittaa samaan aikaan kaiken tapahtuneen Jumalan kunniaksi ja päättää kertomansa sanoihin: ”Nyt on hetki tullut, jolloin me katoliset, nyt ja ikuisesti, tulemme käyttämään sellaisia vallankumouksellisia menetelmiä, jotka palvelevat totuutta, oikeutta ja kunniaa.”
      Ministeri Grizogono kirjoitti arkkipiispa Stepinacille näistä julmuuksista, mutta tämä ei sanallakaan vaimentanut vainoa. Katolinen ministeri kirjoitti katoliselle arkkipiispalle kuin kuin kristitty toiselle kristitylle. Hän sanoo, että serbialaisia on surmattu ja kidutettu hirvittävällä tavalla. Viattomia uhreja on sidottu elävinä paaluihin ja poltettu hitaasti kuoliaaksi. Heidän lihansa on suolattu, silmät puristettu ulos ja kielet leikattu irti. Toisia raahattiin kuorma-autojen perässä ja päät lävistettiin nauloilla. Lapsia heitettiin tuleen ja kiehuvaan veteen tai heidän säärensä hakattiin poikki, päät murskattiin tai heidän selkänsä murskattiin seinää vastaan. Äitejä raiskattiin tyttäriensä silmien edessä ja päinvastoin, ja väkivaltaa naisia kohtaan suoritettiin kirkoissakin.
      Ministeri kertoo, miksi hän kirjoitti tästä arkkipiispalle: Koska roomalaiskatoliset papit ovat olleet ryhmien ja leirien johtajina ja ovat johtaneet ja sietäneet tällaista kidutusta. Eräs pappi veti kielen pois serbialaiselta papilta.

    • Anonyymi

      Katolinen kirkko on hirviökirkko. Katolisessa kirkossa surmataan ja pidetään maanpäällisessä helvetissä pedofiiliien UHREJA. MIksi näin? onko pedofilia ehkä salaisesti sallittu Katolisessa kirkossa. Kuka tietää?



      Vakuutusyhtiöt ovat yksi mahdollinen syy siihen miksi tätä tapahtuu maailmalla...Katolisella kirkolla on vakuutusyhtiö, joka maksaa pedofiilipappien uhreille valtavia korvauksia jopa miljoonaluokassa. Korvaukset halutaan aikanaan myös takaisin ja vakuutusyhtiölle ja mahdollisimman pian, joten uhrin elämä pyritään lyhentämään mahdollisimman lyhyeksi.



      Hänelle voidaan uskontoa hyväksikäyttäen määrätä ruokavalio, joka lyhentää elämää, kieltää liikunta, ja järjestää lääkitys joka vie hautaan vaikka jo nuorena. Maailmalla katoliseen kirkkoon kuuluvia psykiatreja on yleisesti toiminnassa mukana, vaikka eivät he asiaa virallisesti tunnusta. Tätä kautta psykiatria murhaa maailmalla ihmisiä. Tämä on yksi syy...Myös mafia korruptoi psykiatreja maailmalla. Katolisella kirkolla on myös hyväntekeväisyys huoria jotka keräävät prostituutiolla rahaa kirkolle ja joskus vahtivat kuka käy huorissa. Tämä on erityisesti kielletty ja kontrolloitua pedofiilien uhriksi joutuneilta miehiltä, koska vakuutusyhtiöiden suunnitelma ottaa huomioon myös sen, että pakkoselibaatti lyhentää varsinkin miehen elämää. Katolinen kirkko ja sen hallinnoima vakuutusyhtiö noudattaa tässä samaa logiikkaa kuin siinä, että papit eivät saa perustaa perhettä näin pappien palkasta ja sitä kautta kertyneistä säästöistä ei kerry perintöä pappien lapsille mikäli nämä eivät synnykkään. Katoiinen kirkko on potkittava pois Suomesta ja sitä ei saa antaa yhdistää Luterilaiseen kirkkoon, kuten olen kuullut joskus katolisiksi itseään väittävän suunnittelevan.

    • Anonyymi

      Onko sillä oikeasti väliä mitä tukiainen selittää ?

    • Anonyymi

      Katolilaiset nimenomaan OVAT kristittyjä, koska he messuissaan vastaanottavat ristiinnaulitun Kristuksen.

    • Anonyymi

      Onko Tukiainen helluntailainen. En lukenut missään , että hän kuuluisi Helluntaiseurakuntaan

    • Anonyymi

      Iltalehti 18.12.23.
      Vatikaani lähes hyväksyy saman sukupuoliset parisuhteet - Parilla ehdolla. Vatikaani antoi katolisille papeille luvan siunata samaa sukupuolta olevien parisuhteita.

      • Anonyymi

        Tähän on tultu !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tähän on tultu !

        No jopas oli uutinen, en ollut uskoa silmiäni, kun luin.


    • Anonyymi

      Tuksu ei ole hellari. Vaan jotain muuta. Hän ankarasti tuomitsee muut mutta itse ei elä lainkaan kristityn elämää. Useat seurakunnat eivät halua häntä, koska esiintyi kännissä kirkon tilaisuudessa. Ja muutenkin hänen temppunsa ihmetyttää monia. Varsinkin kun esiintyy hyveellisenä ja vainottuna muka uskonsa tähden.

    • Anonyymi

      Kaikki uskontosuuntaukset ovat tehneet hirviötekoja, uskonnot ovat ihan p_rseestä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2058
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1962
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      149
      1563
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1334
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1217
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1184
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1137
    Aihe