Pedon merkki Ilmestyskirjassa? OSA 1

Anonyymi-ap

Pedon merkki Ilmestyskirjassa? OSA 1


Suomi24 kristinusko: evlut, hell, adv, lest....

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17663928/otatko-sirun-kalloosi---ilmestyskirjan-ennustukset-uutisissa--kylla!


Arvuuttelua "pedon merkistä"`?
------------------------------------

Taannoisina aikoina oli kristillisissä piireissä näytillä oikein "arvausleikkiä" siitä, mikä se "pedon merkki" on? Ja mihin sitä "pedonlukua" (666) voisi soveltaa!

Huvittavalla tavalla näkyi, että lähes jokaista maailman kärkipoliitikkoa yritettiin sovittaa luvun 666 raameihin. Peto. Kuka keksi mitäkin? Tehtiin laskelmia, lukujen numeroarvojen nojalla.

Siinä olivat PetoListalla niin Gorbatsov kuin moni muukin nimeltä väitetty ihminen. Näkyi, että kyseessä oli arvausleikki, arvailujen ja oletusten kilpailu. Kenen arvaus osuisi maaliin?

Pedon merkki?
--------------------

Sitäkin enemmän on esitetty hypoteeseja siitä, mikä se "pedon merkki" voisi olla?
Joku sanoo, se on "sunnuntai" , se on "sapatti", se on sitä ja tätä ja tuota! Mutta?
Kaikki em:t ja muut sekalaiset ihmisten sepitykset ovat - mitä? Pelkkiä ihmisten oletuksia.

Se on ollut ymmärrettävääkin? Koska vasta jonkin aikaa on ollut käytettävissä sellainen tekniikka, jolla Ilmestyskirjan 13:16-17 kuvattu "merkki" on mahdollista toteuttaa. Äärimmäisen tason digitekniikka. Ja samanaikainen globaali tietoliikennevalmius. Ja kattavaa valvontaa varten tietoliikennesateliitit, ja siis totaalinen kehitetty tekniikka!

Vuosikymmeniä sitten ei ollut aavistustkaan, että tämä kaikki em. olisi faktaa!

Siksi sikisi noita fiktioita ja satuja siitä, mikä se pedon merkki voisi olla? Ja nytkin vielä monet ovat umpiunessa, ja torjuvat niitä faktoja, joilla maailmaa ja ihmisiä paimennetaan jos nyt! He ovat kuin pupujussi, joka panee päänsä pensaaseen - mutta pupun häntäpallero pilkottaa näkyvissä. Auttaako se?

Kaikkien ihmisten hypoteesien ja Pedon-merkki-arvailujen yläpuolelle nousee, ja on asetettava se, mitä Raamattu, Ilm 13:16-17. Se on relevantti taso. Se on auktoriteetti. Jumalan Sana. (Mutta kukin valitsee, eikä ole mitään "uskomisen pakkoa"!)

Kuvaus pedon merkistä
-------------------------

Tämä asia on harvinaisen selvästi lausuttu Ilm 13:16-17. Niin selkeästi, että jo lukutaitoinen alakoululainen sen voi tajuta! Se asia "näytettiin" apostoli Johannekselle, Patmos-luodolla.

• "Ja se saa kaikki,
• pienet ja suuret,
• sekä rikkaat että köyhät,
• sekä vapaat että orjat,
• panemaan MERKIN oikeaan käteensä tai otsaansa,
• ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se,
• jossa on MERKKI: pedon nimi tai sen nimen luku. "

Aloitus jatkuu...

25

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jatkoa aloitukseen: Pedon merkki Ilmestyskirjassa?


      Kattava ihmisten merkitseminen, systeemin rakentaminen!
      --------------------------------------------------------------------------------

      Kyse on siis konkreettisesta "merkitsemisestä". Näkyvästä ja julkisesta. Ja kattavasta, koska sana sanoo - "kaikki". On pieniä ja suuria, rikkaita ja köyhiä, vapaita ja ei-vapaita...

      Ei se sen kummempaa ole kuin viimeaikainen piikityshomma. Sinne vain monet meni, koska oli ukaaseja; Jos ei ole k-passia, et saa sitä ja tätä palvelua! Et pääse lentokoneeseen, et voi matkustaa, et saa mennä "töihinkään" (!) jos ei ole todistusta piikistä... Jne,etc) Ihmisiä on opettu tottelemaan? Testattu? Harjoiteltu!

      Merkitseminen on siis jokaista yksilöä koskeva. ( Ei mikään "gallup" että vietätkö sinä pyhäpäivää, sapattia, jne.) Ei. Kyseessä ole jokin "hengellinen" salaisuus.
      Ei mikään "jumalan merkki" -vaan - "pedon merkki". Julkinen.

      Jokainen saa "sirun" - jossa hänen henkilökohtaiset tiedot. Hetu, ja kaikki se tieto mikä liikkuu sirun mukana. Paikasta toiseen, asioista toiseen. Ihminen on "liikkuva" tietotekninen olento itse. Taikka jos on paikoillaan? Hänet tiedetään joka paikassa, nähdään siis.

      Mikrosirutekniikka on valmis. Se on noin riisinjyvän kokoinen implantti, joka asennetaan injektioruiskulla ihon alle, joko oiken käden kämmenselkään ( = tutkittu optimaaliseksi sijoituspaikaksi!) tai otsaan. Sirutuksia on tehty jo. Eräiden maiden armeija; sotilaat on mm. sirutettu, ja rajattuja ihmisryhmiä.

      Monet meistä ovat lukeneet Orwellin dystopiaa?
      • "Tämä Orwellin dystopia ilmestyi vuonna 1949 ja sai pian klassikon maineen. Se ahdisti kaikkia."
      • "Orwellin maalailema tulevaisuus on totta vasta nyt. Teleruudut ovat pienentyneet älypuhelimiksi. Ne kulkevat kätevästi mukana minne ikinä menemmekin. Jaamme mielellämme tietoja olinpaikastamme, mielipiteistämme, töistämme, kissoistamme, koiristamme, vaivoistamme ja mielialoistamme. Selailu- ja ostohistoriamme on kaikkien kiinnostuneiden käytettävissä. Kerromme peukutuksen nälässämme kaiken, ja vähän ylikin. "

      Mitä pedon merkistä seuraa?
      -----------------------------------

      Suostuminen, totteleminen ja alistuminen merkitsemiseen ( siruttamiseen), on valinta. Jonka seuraamukset ja jatko, sekin on Ilmestyskirjassa lausuttuna. Jumala kun ei ole mikään manipuloitsija ja koukuttaja. Hänen sanansa kertoo, ja jokainen ihminen saa valita. Uskoa taikka olla uskomatta. Ei Jumala edes taivaaseen pakota ketään! Saati sitten mihinkään vähäisempään.
      Hän ei pakota.

      Mutta sen sijaan pakkovaltaa käyttävät ovat tämän maailman hallitsijoita! Ne eivät useinkaan armoa ja vaihtoehtoja salli? Ja ääritapauksissa valinnasta kieltäytyvät joutuvat - mihin?

      A) Positiivinen ( lyhyen jatkumon) asia on, että merkitty, sirutettu, "pedon merkin" ottanut saa nauttia tavallisista eduista ja statuksesta yhteiskunnan tasolla. Ovet ovat auki... asioiminen "sirun" avulla hoituu kuin vettä valaen!

      B) Negatiivinen (pidemmän aikavälin) asia on? Ne on kerrottuna Ilmestyskirjassa.
      Mitalilla on AINA vähintään kaksi puolta, joskus enemmänkin?

      Voisi sanoa että "pedon merkin" hyödyt ovat tätä aikaa? Mutta se ei ulotu tätä elämää pidemmälle.

      (Näistä "pedon merkkiin" liittyvistä Ilmestyskirjan ilmoituksista lisää seuraavassa, OSA 2)

      Aloitus jatkuu...

      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        🍑 ­­­N­­­y­­­m­­f­­­o­­m­­a­­a­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17664999a

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Jatkoa aloitukseen: Pedon merkki Ilmestyskirjassa?


      Ihmisten äärimmäiset ahdistukset?
      -----------------------------

      On täysin selvää, että lähes kaikkia voi ahdistaa tällaiset näkymät, joiden keskellä elämme ja olemme? Monien stressipisteet ovat olleet jo punaisilla lukemilla?
      • on ollut k-virus-ahdinkoa
      • on tullut karanteenia, työttömyyttä,
      • psykososiaalisia pahoja ongelmia...
      • sitten on ollut sotauutisia, sknaarioita energiapulasta,
      • rahojen hupenemisesta ahneiden kukkaroihin ( pörssisähkö...).
      • monilla on täysi työ ja huoli, miten saada ruokaa napaansa
      • miten maksaa laskut...

      Sanalla sanoen? Ihmisiä on pidetty vuosikausia jatkuvassa stressiputkessa. Mediamanipulointi on taannut, että juuri monikaan ei ole ole päässyt kauhuskenaarioita pakoon!

      Moni kysyy: Missä se Jumala on? Miksei Jumala tee mitään? Miksei, miksei...

      Kyllä Jumale tekee. Hän on hereillä. Mutta kaikella on aikansa. Ihmiset saavat näyttää kutinsa. Toiset käyttävät valtaa, sotivat ja sortavat. Miksei kysytä sitä: MIKSI KUKAAN IHMINEN EI TEE sellaista, että sota ja sorto loppuisi?

      Pahuudelle on säädetty aika. Rajattu aika. Ja se on se TOIVO ja lohdistus, joka kantaa yli ahdigon, Tuolle Puolelle - Paremmalle puolelle!

      Ja siksi meidän on kiittäminen siitä, ettei Jumala ole jättänyt ihmiskuntaa "pimentoon" mm. lopunaikoja koskevista näkymistä! Hän on kaiken tarpeellisen ENNALTA ilmoittanut. Jeesuksen puheet Matteus 24., Markus 13, ja Luukas 21 luvuissa.

      Herramme Jeesus lausui lopunaikoja koskevissa puheissaan näinkin:

      • "Sillä silloin on oleva suuri AHDISTUS, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule. Ja ellei niitä päiviä olisi lyhennetty, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden ne päivät lyhennetään. " ( Matteus 24:21)

      • "Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja AHDISTUS kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat. Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät." ( Luukas 21:25-26)

      Mistä sitten apu ja voima ahdinkoon? Kun mielikin murtuu ja stressi repii sisuskaluja?


      (Niistä seikoista enemmän toisessa, OSA 2)

    • Anonyymi

      "Pedosta" ja pedon merkistä voi saaada voiton. Voi kieltäytyä pakon edessä. Mutta pitää olla valmius seurauksiin?

      "Ja minä näin ikäänkuin lasisen meren, tulella sekoitetun, ja niiden, jotka olivat saaneet voiton pedosta ja sen kuvasta ja sen nimen luvusta, seisovan sillä lasisella merellä, ja heillä oli Jumalan kanteleet." ( Ilm 16: 2)

      "....ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen MERKKIÄ otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta." ( Ilm 20:4)

      "Minä näin niiden sielut, jotka oli mestattu Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eivätkä sen kuvaa eivätkä olleet ottaneet sen MERKKIÄ otsaansa eivätkä käteensä. He heräsivät eloon ja hallitsivat yhdessä Kristuksen kanssa tuhat vuotta." (Ilm 20:4)

    • Anonyymi

      Kukaan ei ole vieläkään kyennyt sanomaan että mikä järki olisi siruttaa ihmisiä, koska on jo parempia keinoja heidän tekemisiään. Tämä olisi täysin idioottimainen projekti josta ei hyötyisi kukaan.

      • Anonyymi

        Kuules kun sinulta ei kysytä.
        Ne hyötyvät, jotka sen keksivät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuules kun sinulta ei kysytä.
        Ne hyötyvät, jotka sen keksivät.

        Eli sinäkään et löydä mitään järkeä tästä?


    • Anonyymi

      Ensin on tunnistettava peto ja katsottava, mitä se pitää omana merkkinään, muuten mennään metsään ja pahasti.

      • Anonyymi

        Peto on järjestelmä.
        Nytkin on jo järjestelmät.
        Ja ihmiset (monissa maissa) on rekisteröity järjestelmiin.
        On henkilötunnus - jota ilman on VAIKEA toimia?

        Peto on se tuleva globaali järjestelmä, joka käyttää valtaa.
        Ja vaatii kaikkia ottamaan järjestelmän tunnuksen, eli
        että siru otetaan oikeaan käteen taikka otsaan.

        Luultavasti voit olla yllättävänkin nopean ajan kuluttua siinä paikassa, jossa vaaditaan ottamaan merkintä, siru.

        Mitäs sitten sanot?

        Pedon merkki on se väline, jolla pedon järjestelmää hallitaan ja jolla kaikki toimii.

        Siis, Peto ei ole sarvipäinen otus, ihminen vaan järjestelmä.
        Siksi Ilmestyskirjassa sille on annettu nimi PETO, koska se tulee olemaan niin 100% tyrannia, että sen julmuus ja petomaisuus ylittää kaiken mitä historia tuntee!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Peto on järjestelmä.
        Nytkin on jo järjestelmät.
        Ja ihmiset (monissa maissa) on rekisteröity järjestelmiin.
        On henkilötunnus - jota ilman on VAIKEA toimia?

        Peto on se tuleva globaali järjestelmä, joka käyttää valtaa.
        Ja vaatii kaikkia ottamaan järjestelmän tunnuksen, eli
        että siru otetaan oikeaan käteen taikka otsaan.

        Luultavasti voit olla yllättävänkin nopean ajan kuluttua siinä paikassa, jossa vaaditaan ottamaan merkintä, siru.

        Mitäs sitten sanot?

        Pedon merkki on se väline, jolla pedon järjestelmää hallitaan ja jolla kaikki toimii.

        Siis, Peto ei ole sarvipäinen otus, ihminen vaan järjestelmä.
        Siksi Ilmestyskirjassa sille on annettu nimi PETO, koska se tulee olemaan niin 100% tyrannia, että sen julmuus ja petomaisuus ylittää kaiken mitä historia tuntee!

        niinhän sä luulet


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        niinhän sä luulet

        On parempi olla luulematta ja tietää mitä kirjoittaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        niinhän sä luulet

        No kerroppas itse mitä sä luulet? Taikka jos tiedat ja osaat kirjoittaa tyhjentävän selostuksen pedosta? Kiitos. Antaa tulla!


    • Anonyymi

      Tässä ketjussa ja toisessa, joku kyselee jatkuvasti, mitä joku, esim elo tahi clasu swaps tahi bill boy tästä hyötyy.

      eli monelle ei raha merkitse muuta kuin työkalua.

      esim Elon Musk, 200 biljoonaa eli onko tämä 200 000 000 000 !
      200 000 miljoonaa, joten raha ei enää ole merkittävässä asemassa, nyt aikoo mahdollisesti ostaa, sekä youtuben että facebookin!

      Joten, heille on valta kaikki kaikessa ja rahalla sitä voi tehdä.

      nyt tieto on valtaa, kuten on ollut alusta asti, Lue Eenokia.

      No, jatkan toisessa eli ensimmäisessä ketjussa:

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17663928/otatko-sirun-kalloosi---ilmestyskirjan-ennustukset-uutisissa--kylla

      ja sitten lsiää kahvia.

      ai, muuten, miten sitä sirua tahi sen kohdetta tullaan vaivaamaan tulisessa järvessä?

      onko niin että pieni tehoiset ja vanhat tietokoneet ja kännykät sitten saavat vai minimaallisen vähän sähköä, ja sitten kärsivät iankaiket :) ?

    • Anonyymi

      Aloituksessa on asiaa, jonka voi nyt alkaa ymmärtää.
      Kun on nähty miten ihmisiä hallitaan ja suunta on saada kaikki ruotuun!
      K-virus ja piikkioperaatio valaisi paljon niiille, jotka ajattelevat eivätkä ole sellaista massaa, joka laumahengen kaahotuksessa menee kuin päättömät kanat!

      Sellaiset ihmiset ovat kypsää kauraa, kun ruvetaan vaatiman sirun ottamista!
      Pelko, se pelko! Ja pelolla hallitseminen.

      • Anonyymi

        "Pelko, se pelko! Ja pelolla hallitseminen."

        Kyllä se näyttää olevan sinä joka pelkäät koska et näytä tietävän mitään tästä asiasta mistä puhut. :D


    • Anonyymi

      Ilm.22:12 Biblia (1776) Ja katso, minä tulen pian, ja minun palkkani on minun kanssani, antamaan kullekin niinkuin hänen työnsä on. Ps.62;13 Ja sinun, Herra, on armo; aillä sinä maksat kullekin hänen tekojensa mukaan.

    • Anonyymi

      Nyt on heräämisen ja valmistuksen aika.
      Viisas sen tekee. valmistautuu, niin ei joudu pöksyt kintuissa kohtamaan, kun alkavat totiset näytökset tässä maailmassa.
      Pimeyden ruhtinaan ennenkuulumaton marssi, jossa ihmiset ovat mielivallan myllyssä... kuin...
      Valkeuden lapset saavat voiton. Koska sotapäällikkömme herrain Herra ja Kuningasten Kuningas Jeesus Kristus JO VOITTI.
      ( Ilm 19.luku)

    • Anonyymi

      No etpä se sinäkään Raamattua tunne. Kirjoitat salaliittoteoreetikoiden juttuja muka totuutena. Häpeäisit! Kun tämäkin kirjoittelu on täyttä potaskaa, miksi enää uskoa mihinkään muuhunkaan soopaan, jota suollat.

      Ilmestyskirja on kielikuvia, symboliikkaa ja monimerkityksellisiä lauseita täynnä, joista sinä et näköjään ymmärrä juuri mitään. Kunhan omaan korvasyyhyysi huviksesi kirjoittelet.

      • Anonyymi

        Nyt meni pahasti metsään!


        A) Tämä Elon Musk, joka puuhastelee jopa aivoihin asennettavaa mikrosirua..
        Onko hän jokin salaliittomies? Ihan julkinen on, ja julkisista uutisista saa lukea!



        B) Onko verovaroilla ylläpidetty Yle jokin salaliittomedia?

        https://yle.fi/a/74-20008091


        Jokainen normi-ihminen on perillä siitä, että digitaalinen maailma ja hallinta on kaiken aikaa etenemässä ja laajentumassa. Ja?

        Kun sen sortin mies kuin Elon Musk - maailman rikkain mies - on puuhissa tämän sektorin kehittelyssä? Jokainen voi olettaa, ettei siinä millään pikku panoksilla pelata? Raha on valtaa. Ja valta on rahaa. Missä raha- siellä--- mikä? Mutta nyt asiaan.

        Tätä päivää. Uutisista 10.12.2022. Ei mitään salaseurasatuja, vaan ihan veronmaksajien varoilla ylläpidetyn uutiskanavan, YLEN otsikoissa:

        • "ELON MUSK haluaa istuttaa tietokoneen ihmisten päähän – ihmiskokeet alkavat pian.....""

        • "Amerikkalaisen monimiljardöörin ja sarjayrittäjän Elon Muskin Neuralink-yhtiö ilmoitti viime viikolla alkavansa asentaa mikrosiruja ihmisten aivoihin puolen vuoden kuluessa."

        • "Laite asetetaan otsalohkon pinnalle kalloon poratun reiän kautta.

        • "Elon Musk perusti Neuralinkin vuonna 2016. Yhtiö on kuuden vuoden ajan kehittänyt aivoihin asetettavaa tietokoneimplanttia ja ohjelmistoja, jotka lukevat sekä tulkitsevat aivosignaaleja. "

        • "Musk on jo ilmoittanut ottavansa itse Neuralinkin sirun aivoihinsa.

        • "Aiemmin siruja on kokeiltu eläimillä. Yhtiö on myöntänyt apinoita kuolleen (siirryt toiseen palveluun) koeolosuhteissa. Neuralink-yhtiön tekemät eläinkokeet ovat parhaillaan viranomaisten tutkinnan kohteena Yhdysvalloissa."

        • Noin 20 sentin kolikon kokoisen implantin on tarkoitus yhdistää aivot tietokoneisiin.

        https://yle.fi/a/74-20008091

        C) Entä Raamattu? SE on ihan JULKINEN kirja, globaali, levinnyt yli koko maailman!


        Eli?

        Kaikki mitä tähän asiaan on postattu (aloittaja) perustuu JULKISIIN lähteisiin...

        Joten häpeä ja pane suuri suppuun!


      • Anonyymi

        Tämä palsta ei ole sopiva sulle? Keksi helpompaa luettavaa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä palsta ei ole sopiva sulle? Keksi helpompaa luettavaa...

        Edellinen viesti kohteeseen. Anonyymi00015 2022-12-12 12:06:03

        No etpä se sinäkään Raamattua tunne


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt meni pahasti metsään!


        A) Tämä Elon Musk, joka puuhastelee jopa aivoihin asennettavaa mikrosirua..
        Onko hän jokin salaliittomies? Ihan julkinen on, ja julkisista uutisista saa lukea!



        B) Onko verovaroilla ylläpidetty Yle jokin salaliittomedia?

        https://yle.fi/a/74-20008091


        Jokainen normi-ihminen on perillä siitä, että digitaalinen maailma ja hallinta on kaiken aikaa etenemässä ja laajentumassa. Ja?

        Kun sen sortin mies kuin Elon Musk - maailman rikkain mies - on puuhissa tämän sektorin kehittelyssä? Jokainen voi olettaa, ettei siinä millään pikku panoksilla pelata? Raha on valtaa. Ja valta on rahaa. Missä raha- siellä--- mikä? Mutta nyt asiaan.

        Tätä päivää. Uutisista 10.12.2022. Ei mitään salaseurasatuja, vaan ihan veronmaksajien varoilla ylläpidetyn uutiskanavan, YLEN otsikoissa:

        • "ELON MUSK haluaa istuttaa tietokoneen ihmisten päähän – ihmiskokeet alkavat pian.....""

        • "Amerikkalaisen monimiljardöörin ja sarjayrittäjän Elon Muskin Neuralink-yhtiö ilmoitti viime viikolla alkavansa asentaa mikrosiruja ihmisten aivoihin puolen vuoden kuluessa."

        • "Laite asetetaan otsalohkon pinnalle kalloon poratun reiän kautta.

        • "Elon Musk perusti Neuralinkin vuonna 2016. Yhtiö on kuuden vuoden ajan kehittänyt aivoihin asetettavaa tietokoneimplanttia ja ohjelmistoja, jotka lukevat sekä tulkitsevat aivosignaaleja. "

        • "Musk on jo ilmoittanut ottavansa itse Neuralinkin sirun aivoihinsa.

        • "Aiemmin siruja on kokeiltu eläimillä. Yhtiö on myöntänyt apinoita kuolleen (siirryt toiseen palveluun) koeolosuhteissa. Neuralink-yhtiön tekemät eläinkokeet ovat parhaillaan viranomaisten tutkinnan kohteena Yhdysvalloissa."

        • Noin 20 sentin kolikon kokoisen implantin on tarkoitus yhdistää aivot tietokoneisiin.

        https://yle.fi/a/74-20008091

        C) Entä Raamattu? SE on ihan JULKINEN kirja, globaali, levinnyt yli koko maailman!


        Eli?

        Kaikki mitä tähän asiaan on postattu (aloittaja) perustuu JULKISIIN lähteisiin...

        Joten häpeä ja pane suuri suppuun!

        Juuri tämmöisen valehtelun takia kukaan ei ota sinua tai sinun höpötyksiä todesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri tämmöisen valehtelun takia kukaan ei ota sinua tai sinun höpötyksiä todesta.

        Erehdyt siinä.


    • Anonyymi

      Tähän aloitukseen on lisää, Osa 2, ....jonossa

    • Anonyymi

      Ilmestyskirja kertoo paljonkin "pedoista". Monessa luvussa.

      Luvussa 13. "merestä nouseva peto".
      "maasta nouseva peto" ,11----

      Sitten pedoista luvussa 17.

      Mutta?

      Vain 13. luvun jakeissa 16-17 on kirjoitettu
      "pedon merkistä" siinä viitekehyksessä, mitä tulee sen käyttämiseen, asettamiseen ihmisiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      157
      28366
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      204
      18217
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      357
      9531
    4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6395
    5. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      19
      4233
    6. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      193
      3813
    7. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      36
      2244
    8. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1497
    9. Miten meidän käy

      Olen syvästi pahoillani puolestasi siitä, mitä kävi. En ehkä pysty sitä täysin kertomaankaan sinulle. Tuo on taustalla m
      Ikävä
      49
      1245
    10. Toivottavasti tekijää ei suojella

      Eikä mitään peitellä. Itselläni on 15-vuotias tytär myös ja voin hieman kuvitella tilannetta. Nämä tämmöiset tapaukset v
      Valkeakoski
      51
      1197
    Aihe