Qatar 2022 -- neljä parasta jäljellä

Anonyymi-ap

Niinhän siinä sitten kävi, että välierät ovat tiistain ARG-CRO sekä keskiviikon FRA-MOR. Pelin henki on luultavasti se, että Argentiina ja Ranska hakevat aktiivisemmin voittoa pelaamalla, kun taas Kroatia ja varsinkin Marokko keskittyvät puolustamaan ja tekemään vastaiskuja. Kyösti odottaa kuitenkin myös Kroatialta aktiivista hyökkäyspelaamista, koska kyllähän joukkueesta löytyy ihan mieletöntä taitoa. Marokon vahvuudet eivät ole hyökkäyspäässä.

-Argentiina-Kroatia. Kroatian viidestä tämän turnauksen pelistä neljä on ollut tasan 90min jälkeen, joten ei tähän matsiin voi oikein muuta pelimerkkiä ruksata kuin tasurin. Kerroin näkyy olevan 3.35. Argentiinan kerroin on noin 1.80, joka tuntuu vahvasti alikertoimelta. Ellei betsaa tasuria, niin ainakin Kyöstin bärstuntuma on se, että Kroatian yli viiden kerroin maistuu huomattavasti enemmän kuin Argentiinan reilusti alle kahden kerroin. Heitetään tuttu ja turvallinen tulosarvaus: 1-1 ja ratkaisu siirtyy rankkarikisaan.

-Ranska-Marokko. Tjaa, jokohan Marokon yllätykset loppuisivat? Marokon voitto Portugalista yllätti miljoonat. Kyöstikin tunnustaa, että vaikka hänen mielestään Marokolla oli saumat viedä peli jatkoajalle, niin Portugalin jääminen ilman maalia ei ollut Kyöstin etukäteisvisioissa. Bono teki pari huippupelastusta Marokon maalilla. Ronaldokin varmaan jossittelee pitkään, että olisihan se avopaikka pitänyt käyttää paremmin hyödyksi. On vaikeata nähdä, että Marokko pyörittäisi peliä, joten eiköhän tässä välierässä käy niin, että Marokko puolustaa ja Ranska jauhaa kärsivällisesti pallon kanssa, kunnes Bono viimein joutuu antautumaan. Visio on se, että Ranska tekee perinteisellä pelillä maalin ja sitten viimeisellä minuutilla vielä toisen tyhjiin, kun kaikki marokkolaiset ovat Ranskan maalilla! Tulosarvaus 2-0 Ranskalle (ellei erotuomari päätä antaa rankkaria Marokolle...). Kyösti ei vielä osaa sanoa, betsaako hän tätä matsia vai ei, mutta jos betsaa, niin hän varmaan vetäisee Ranskan tasan kahden maalin voittoa, josta näkyy saavan päälle neljän kerrointa. Eli peli saisi päättyä esim. 2-0 tai 3-1. Ranskan suorasta voitosta saa kertoimeksi noin 1.50, joka tuntuu aika pieneltä kertoimelta. Kyöstin bärstuntuma on, että Ranskaa voisi nykäistä, jos siitä saisi edes 1.80.

2

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Näkeehän ton nyt sokea Reettakin, että mitkä joukkueet ton finaalin pelaavat. Argentiinaa ollaan kovaa vauhtia leipomassa maailmanmestariksi. Brasilian hehkuttaminen kisojen alkukierroksien ajan oli peitetarina, jotta Argentiina saa kaikessa rauhassa hoidella itsensä "kompuroinnin" kautta jatkoon ja nyt sitten etenee huomenna selvällä voitolla Kroatiasta loppuotteluun, jossa tietenkin ennakkoon riittävän uskottava vastustaja Ranska. Kuitenkaan Ranska ei pelaa loppuottelussa enää samaa huippufutista kuin alkusarjassa. Tämäkin on osa suunnitelmaa. Messille halutaan sementoida kaiken voittaneen supertähden status, jotta hänet voidaan rinnastaa Peleen ja Maradonaan.

      Että kyllä ne puheet Kroatian finaalipaikasta voi tunkea syvälle persaukkoon ja todeta, että FIFA:n ja Qatarin öljysheikit saavat lopulta haluamansa mestarin.

      • Anonyymi

        On ihan pakko vielä tarttua tohon Kroatian pellemäiseen pelipaitaan. En tiedä kuka tai mikä taho on päättänyt, että toi naurettava ruutukuviointi pitää tuoda maajoukkueen pelipaitaan. En ole hirvemmän näköisiä pelipaitoja kellään nähnyt.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      2275
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      70
      1914
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1725
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1631
    5. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      152
      1618
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1604
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1514
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1357
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1311
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1218
    Aihe