Jeesus Kristus katkaisee synnin kahleet - onko sydämesi kääntynyt Herran tykö?

Anonyymi-ap

Jeesus syntyi maailmaan tehdäkseen tyhjiksi sielunvihollisen teot: ”Joka syntiä tekee, se on perkeleestä, sillä perkele on tehnyt syntiä alusta asti. Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot.” 1 Joh. 3:8. ”Koska siis lapsilla on veri ja liha, tuli hänkin niistä yhtäläisellä tavalla osalliseksi, että hän kuoleman kautta kukistaisi sen, jolla oli kuolema vallassaan, se on: perkeleen, ja vapauttaisi kaikki ne, jotka kuoleman pelosta kautta koko elämänsä olivat olleet orjuuden alaisia.” Hebr. 2:14,15.

Kaikki ihmiset ovat paholaisen vaikutuspiirissä ennen uskoon tuloaan, ”ilmavallan hallitsijan” (Paholaisen) johdatuksessa. ”Me tiedämme, että olemme Jumalasta, ja koko maailma on pahan vallassa.” 1 Joh. 5:19. Raamatun opetuksen mukaan meille näkymättömästä pimeyden maailmasta käsin on käyty sotaa Jumalaa ja Hänen toimintaansa vastaan. Paholainen henkivaltoineen on aina yrittänyt tuhota Jumalan työtä; ja meillä on taistelu sitä vastaan: ”Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.” Efes. 6:12. Taistelemme rukoillen. Efes. 6:18.

Sijaiskärsimys ihmisten pelastamiseksi paholaisen kynsistä oli Jeesuksen tuskaisen kärsimystyön ja ristinkuoleman päätarkoitus. Siksi Hän antoi ylösnousemuksensa jälkeen opetuslapsilleen lähetyskäskyn mennä ”kaikkeen maailmaan” (Mark. 16:15,16) tekemään asia julkiseksi, että synnin valta on voitettu ristin veren kautta. Jeesus antoi lähetyskäskynsä vielä erikseen apostoli Paavalille: ”Ja minä pelastan sinut sekä oman kansasi että pakanain käsistä, joitten tykö minä sinut lähetän avaamaan heidän silmänsä, että he kääntyisivät pimeydestä valkeuteen ja saatanan vallasta Jumalan tykö ja saisivat uskomalla minuun synnit anteeksi ja perintöosan pyhitettyjen joukossa.” Apt. 26:17,18.

Saatanan valta katkeaa ihmisestä ”uskon kautta Jeesuksen vereen”.
"Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla ja saavat lahjaksi vanhurskauden hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa," Room. 3:23-24
"Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme." Room. 6:23

Jeesus on ylösnoussut Herra ja kuoleman voittaja! Nyt Hän elää ja hallitsee. Ainoastaan Jeesus Kristus voi katkaista synnin kahleet ja antaa iankaikkisen Elämän. Muuta mahdollisuutta pelastua kadotustuomiolta ei ole. Joudutko iankaikkisesti helvettiin vai pääsetkö Taivaaseen? Kirkon jäsenyys ja vauvana tehty kaste ei sinua pelasta. Tutki tämä tärkeä asia Raamatusta rukoillen.

21

106

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      MIKSI PELASTUSTYÖ OLI SALATTU?

      Jeesuksen tuomitsijat ja Paholainen eivät tunteneet ristintyön koko tarkoitusta. ”sitä, jota ei kukaan tämän maailman valtiaista ole tuntenut — sillä jos he olisivat sen tunteneet, eivät he olisi kirkkauden Herraa ristiinnaulinneet —” 1 Kor. 2:8. Tämä todistaa, ettei Paholainen tunne Raamattua. Mm. Daavid kirjoitti jo noin 1000 vuotta ennen Jeesuksen ihmiseksi syntymistä Jeesuksen ylösnousemuksesta, Ps. 16:9,10. / Apt. 2:25-31.

      Mutta se oli salassa henkivalloilta sekä paljolti myös Jumalan palvelijoilta. Sitä kyllä tutkittiin: ”Sitä pelastusta ovat etsineet ja tutkineet profeetat, jotka ovat ennustaneet teidän osaksenne tulevasta armosta, ovat tutkineet, mihin tai millaiseen aikaan heissä oleva Kristuksen Henki viittasi, edeltäpäin todistaessaan Kristusta kohtaavista kärsimyksistä ja niiden jälkeen tulevasta kunniasta. Ja heille, koska he eivät palvelleet itseänsä, vaan teitä, ilmoitettiin se, mikä nyt on teille julistettu niiden kautta, jotka taivaasta lähetetyssä Pyhässä Hengessä ovat teille evankeliumia julistaneet; ja siihen enkelitkin halajavat katsahtaa.” 1 Piet. 1:10-12.

      Sielunvihollinen sai ihmiset pilkkaamaan, häpäisemään ja ruoskimaan Jeesusta, jonka hän siis kyllä tiesi olevan Jumalan Poika (Matt. 4:6), mutta ei tiennyt miten Jumalan suunnitelma toimii. Ilmeisesti tuo Jumalasta luopunut enkeliruhtinas, Saatana, ajatteli, että kunhan hän saa Jeesuksen tuomituksi kuolemaan, niin sillä tavalla Jumalan Poika hävitetään. Sen tähden hän kohdisti koko vihansa siihen hetkeen ja riivasi ihmiset ruoskimaan ja tappamaan Jeesuksen. Mutta kävikin toisin päin: paholaisen omat teot, synnin hirmuvalta ja vihollisuus Jumalaa vastaan, yms. saivat Jeesuksen kautta kuoliniskun: ”joka "itse kantoi meidän syntimme" ruumiissansa ristinpuuhun, että me, synneistä pois kuolleina, eläisimme vanhurskaudelle; ja hänen "haavainsa kautta te olette paratut".” 1 Piet. 2:24. ”Sillä minkä hän kuoli, sen hän kerta kaikkiaan kuoli pois synnistä; mutta minkä hän elää, sen hän elää Jumalalle.” Room. 6:10.
      Jokainen Jeesukseen lyöty ruoskan isku tapahtui synnin ansaitseman rangaistuksen toteuttamiseksi, ja sen kautta siis Paholaisesta irrottautumiseksi: ”mutta hän on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli hänen päällänsä, että meillä rauha olisi, ja hänen haavainsa kautta me olemme paratut.” Jes. 53:8.

      Kiitos Jumalalle! Synnin valta murrettiin Jeesuksen verihaavojen kautta ristillä. Sielujemme vihollinen pitää ihmistä kiinni itsessään synnin kanssa. Jes. 59:1,2. Mutta Jeesus katkaisi tuon kirouksen ottamalla päällensä meille kuuluvan rangaistuksen. Tämän pelastuksen saa jokainen ottaa vastaan. 2 Kor. 6:1,2. ”ja että parannusta syntien anteeksisaamiseksi on saarnattava hänen nimessänsä kaikille kansoille, alkaen Jerusalemista.” Luukas 24:47. Uskoontulon jälkeen on vuorossa upotuskaste Herran Jeesuksen Kristuksen nimeen. (Apt. 2:38).

      Jeesus lupaa: ”Anokaa, niin teille annetaan; etsikää, niin te löydätte; kolkuttakaa, niin teille avataan. Sillä jokainen anova saa, ja etsivä löytää, ja kolkuttavalle avataan. ” Matteus 7:7-8

      • Anonyymi

        Käytät kristillisten Kaikkivaltiaan oppeja kristittyjen pakanallisten oppien tukena!
        Kahden Herran palveleminen ei pelasta sillä kristittyjen "Jumala" se suurempi sielunvihollinen ja sallii kristittyjen rikollisuudet....
        Kaikkivaltiaden ja Heidän Pyhän Hengen Nimeen.
        2.Korinttolaiskirje:11:14 "Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi."

        Matt.24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."
        25:41 "Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen."
        Joh. 14:15 "Jos te rakastatte minua, niin pitäkäät minun käskyni."


      • Anonyymi

        Kristillisten Jeesuksen lupaus jonka asetit esille ei ole lupauksena kristityille vaan kristillisille. Tämä totuus on teille ollut aina selvyys jos ette olisi eksytettyjä.
        Uskontunnustuksen kaltaisuuden vaikutuksien selitykset katekismuksista:
        'Meillä ei ole järkeä'
        'Meillä ei ole ymmärrystä'
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.

        Järjen ja ymmärryksensä menettäneet ja Kaikkivaltiaasta Jumalasta eronneet ovat valitettavasti heikossa asemassa ja armon antamisen oikeudet ovat vain kristillisten Kaikkivaltiailla Mutta HEISTÄ luopumisen seurauksista:
        Kristillisten KaikkivaltiaanJeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
        10:30 "Minä ja Isä olemme yhtä."
        Ilman Pyhää Isää tai/ja ilman Pyhää Poikaa ei ole Pyhää Henkeä!


    • Anonyymi

      Pakanallista oppia! Paavalilais-Luterilasta tulkintoja kristillisten Kaikkivaltiaan Jeesuksen opetuslapsien teksteistä.
      Mutta Hänen kieltoja eivät kristityt usko väärien profeettojen palvelijoina:
      Matteuksen mukaan:
      24:23 "Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
      24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."
      25:41 "Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen."

    • Anonyymi

      Miksi sitten kristityt ovat kristillisten Kaikkivaltiaista uskontunnustuksessa luopuneet?
      Vihaatteko Laille kuuliaisuuden vaatimuksia?

      Uskontunnustuksen antaneet ovat nämä tiedot vastaan ottaneet joko tietoisesti tai tietämättään eksytettyinä:
      'Meillä ei ole järkeä'
      'Meillä ei ole ymmärrystä'
      'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
      'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
      'Olemme syntisiä'
      'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'
      'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
      'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

      1.Joh. 3:4. Jokainen, joka tekee synnin, tekee myös laittomuuden; ja synti on laittomuus. Ja laittomuus on rikos."
      Kristillisten Kaikkivaltias Jeesus ei raamatun mukaan kristittyjen rikoksia sovittanut.
      Lainattua tekstiä:
      "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukkomurhasta. " (IL)'

    • Anonyymi

      Jesusta ei ole näkynyt sitten kun nousi kolmantena päivän kärpäsparvena taivaalle.
      Eli tuonkin homman joutuu hoitamaan ihan itse. Synnin kahleet on helppo katkaista kun miettii vähän, niin tajuaa että koko syntikäsite on kusetusta jolla tyhmimpiä yhä yritetään huijata. Päätä itse haluatko kuulua joukkoon synkkään.

      • Anonyymi

        Ei uskovaiseksi aivopesty ymmärrä, lue tällä sivulla olevia uskonnustuksia.


    • Anonyymi

      Mahtava aihe kinastella. Joskin jos meidät pelastetaan Jumalan valtakuntaan, niin otetaan pois myös sanakiistojen kipeys.

      • Anonyymi

        Ja silloin paljastuu muutakin... kuten...:

        "Kari Enqvistin mukaan lapsikaste on evankelis-luterilaiselta kirkolta moraalitonta toimintaa, jolla pyritään ylläpitämään mahdollisimman korkea jäsenmäärä kirkossa ja varmistamaan verotuksellinen ansaintalogiikka tulevaisuudessakin, jollaista ei ole muilla uskonnollisilla yhteisöillä."


    • Anonyymi

      Evankeliumin ilosanoma on hyvin yksinkertainen tajuttavaksi, että mahdollisimman moni pelastuisi. Ensi alkuun lapsenusko olisi hyvä, sillä se hyväksyy Jeesuksen sanoman sellaisenaan. Saivarteleva teologia, tai sanomasta virheitä etsivä ja yksittäisten jakeitten irrottaminen kokonaissanoman selvästä sanomasta, on selvää harhautukseen pyrkimistä. Jeesuksen valtava hyvänteko ihmiskunnalle, ansaitsee riemullisen ylistyksen ja palvonnan. Hänen sanomansa on kristallin kirkas ja tunturipuron raikas. Jättäkää saatanan saastainen löyhkä ja valitkaa ikuinen paratiisi Jumalan rakkaina lapsina.

      • Anonyymi

        Ilosanoma on asiallinen ilmaisu ja sitä voi kunnioittaa JOS sitä kristillisten kaikkivaltiaan Jeesuksen oppia ei käytä laittomuuden Herrojen palvelemsieen.


    • Anonyymi

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Paavali
      "Paavali (noin 3–64, lat. Paulus, kreik. Παύλος, Pávlos) oli Uuden testamentin mukaan varhaiskristillinen teologi ja lähetyssaarnaaja. Häntä pidetään apostolina, vaikka hän ei koskaan tavannut Jeesusta henkilökohtaisesti. Aiemmin hän käytti juutalaista nimeä Saul Tarsolainen (hepr. ‏שאול התרסי‎‎, Šaʾul HaTarsi), mutta käännyttyään alkoi käyttää roomalaista nimeään Paulus, joka suomenkielisessä Raamatussa on Paavali.[3]"

    • Anonyymi

      Jos Paavali tapasi Jeesuksen niin se oli kristittyjen Barjeesus!

    • Anonyymi

      1.Korinttolaiskirje:
      15:9 Sillä minä olen apostoleista halvin enkä ole sen arvoinen, että minua apostoliksi kutsutaan, koska olen vainonnut Jumalan seurakuntaa."
      2.Korinttolaiskirje:11:14 Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi."
      Ja näin tuo tieto vahvistetaan täällä sekä kristittyjen rikokset mm 2000 syyttömien lastenkin pakanallisesti rovioilla tappamiset maailmalla Herralleen uhraten:
      https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.htm

    • Anonyymi

      Kadotuksen tulijärvi on se viimeinen sijoituspaikka pelastumattomille, ja helvetti(Tuonela) on väliaikainen. Usein arkikäytössä ne sekoitetaan keskenään.

      "Ja Kuolema ja Tuonela heitettiin tuliseen järveen. Tämä on toinen kuolema, tulinen järvi. Ja joka ei ollut elämän kirjaan kirjoitettu, se heitettiin tuliseen järveen." Ilm. kirja 20:14-15

      • Anonyymi

        Uskomuksen mukaan.


    • Anonyymi

      Sielunvihollisenne on onnistunut kristittyjen osalta ja osoituksena ovat kristittyjen uskontunnustuksen tieto Jumalasta luopumisineen jne sekä kristittyjen laittomuudet kristillisten Kaikkivaltiaiden ja Heidän Pyhän Hengen Nimeen jne jne jne.
      Tekin esiinnytte kristittyjen pakanallisuutta oppeineen edustavina kristillisten Kaikkivaltiasiden ja Heitän Pyhän Hengenkin nimiin laittomuuden Herrojanne palvelevina.
      Saatanaa ja Barjeesusta saa Suomen lain mukaan ilmeisesti palvella
      MUTTA
      rikokseksi se muuttuu kun niitä palvelee kristillisten Kaikkivaltiaiden ja Heidän Pyhän Hengen Nimiin.
      2.Korinttolaiskirje:11:14 "Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi."

      Joh. 14:15 "Jos te rakastatte minua, niin pitäkäät minun käskyni."
      "älä tapa" ja Jumalan pilkkaa"
      "Älä tapa" https://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot
      Ja
      https://www.minilex.fi/a/rikoslaki-ja-jumalanpilkka

      Matt.25:41 "Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen.
      Matt.22:14 evankeliumi: Sillä monet ovat kutsutut, mutta harvat valitut."

    • Anonyymi

      Joten tässä on uskontunnustuksenne totuus joka todistaa pakanallisuusden herranne vaikka esiinnytte kristillisten Kaikkivaltiaiden ja Heidän Pyhän Hengen nimeen palvellen pakanojen Herroja:
      'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
      'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti."
      JA
      Kun kaikkivaltian on tuomionsa jo antanut, niin tiedätte ettei edes uskonne pelasta:
      Matteuksen mukaan:
      24:23 "Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
      24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."
      25:41 "Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen."

    • Anonyymi

      Ja kristityt laittomuuden Heroinensa turmelevat ihmiskuntaa kristillisten Kaikkivaltiaan Jumalan ja Jeesuksen nimeen. Uskovat "vääriin profeettoihin" kun Kaikkivaltiaana Jeesus sen kielsi jne.. Tappavat vaikka "Älä tapa" Laki on raamatussa; uhreina maailmalla noitarovioilla pakanallisesti poltettu syyttömiä ihmisiä ja lapsiakin; Isän; Pojan ja PyhänHengen Nimeen:
      "Älä tapa" https://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot
      Ja
      https://www.minilex.fi/a/rikoslaki-ja-jumalanpilkka
      Matteuksen evankeliumi:
      12:31 "Sentähden minä sanon teille: jokainen synti ja pilkka annetaan
      ihmisille anteeksi, mutta Hengen pilkkaamista ei anteeksi anneta."
      Ja kristityt uhraavat pakanallisesti lapsia Herralleen omilla rituaaleillaan kuten mm lapsikasteella joka rikkoo Suomen Peruslain lapsillekkin annettua suojaa omaan uskonvapauteensa...
      Ja käyttävät omia oppeja rikollisten suojelemiseksi, rippi ja salarippi eivät ole raamatullisia joten rippi on laittomuuden omaa oppi jolla suojelee rikollisiakin.
      Lainattua tekstiä:
      "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukkomurhasta. " (IL)
      Jne... VAIKKA OVAT USKONTUNNUSTUKSISSAAN LUOPUNEET IHMISYYDESTÄ JA lAISTA SEKÄ JUMALASTA JNE:

      'Meillä ei ole järkeä'
      'Meillä ei ole ymmärrystä'
      'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
      'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
      'Olemme syntisiä'
      'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'
      'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
      'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

    • Anonyymi

      Mitä se vaikuttaa kristittyjen esiintyä kristillisten Kaikkivaltiaiden opeilla kkristittyjän laittomuuden edustajana kun kristillisten Kaikkivaltias Jeesus on uskomisen kieltänyt ja kristitty uskontunnustusessaan kristillisten Kaikkivaltiaasta Jumalasta luopunut ja ottanut ikuisen syntisen olemisen taakakseen järjettömyyden ja ymmärtämättömyyden lisäksi.
      Kristillisten Jeesus ei syntynyt laittomuuden hyväksi käyttöön joten kahden Herran palvelijoille on jo ehdot selvät väärien oppien käyttäjinä. Käyttäkää asiallisia tietoja jotka tietoina eivät tue laittomuuden herrojen palvelemisia niin silloin armoa ei tarvita jos todella oppeja seuraa....
      Matteuksen mukaan:
      24:23 "Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
      24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."
      25:41 "Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen."

    • Anonyymi

      Paavalilais.luterilaisuuden oppia. Tyypillistä pakannallisuudelle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe