Jehovan Todistajat? pinellä vai isolla tau risti teellä?!...

Mitä Mitä Mitä Raamattu Raamattu Raamattu Todella Todella Todella Opettaa Opettaa Opettaa Jehovaltako Jehovaltako Jehovaltako Jeesukseltako Jeesukseltako Jeesukseltako-Herraltako Herraltako Herraltako ,Tuntemattomaltako Herraltako Tuntemattomaltako Herraltako Tuntemattomaltako Herraltako

kirja lyhyemmin todellisuudessa:
Mitä Raamattu todella opettaa -kirjanen...

Sisällys:
LUKU
Tämäkö oli Jumalan tarkoitus?........................
1. Mikä on totuus Jumalasta?
2. Raamattu-kirja Jumalalta
3. Mikä on Jumalan tarkoitus maan suhteen?
4. Kuka on Jeesus Kristus?
5. Lunnaat-Jumalan suurin lahja
6. Missä ovat kuolleet?
7. Todellinen toivo kuolleille läheisillemme
8. Mikä on Jumalan Valtakunta?
9. Elämmekö viimeisiä päiviä?
10. Miten henkiolennot vaikuttavat meihin?
11. Miksi Jumala sallii kärsimyksiä?
12. Jumalaa miellyttävä elämäntapa
13. Jumalallinen näkemys elämästä
14. Onnellinen perhe-elämä
15. Jumalan hyväksymä palvonta
16. Asennoidu tosi palvonnan puolelle
17. Lähesty Jumalaa rukouksessa
18. Kaste ja suhteesi Jumalaan
19. Pysy Jumalan rakkaudessa
Liitteet

13 kertaa olisi pitänyt suoraan olla Jumalan nimi ei siis vain "Sana Jumala"?!?! Luvuissa?!?!?!?!?!?!? vai enemmän? 20 kertaa?!?!
Tämäkö oli Jehova Jumalan tarkoitus?
1. Mikä on Totuus/totuus Jehova Jumalasta?
2. Raamattu kirja Jehova Jumalalta?
3 Mikä on Jehova Jumalan tarkoitus maan suhteen? Entä taivaan?
4. Kuka on Jeesus Kristus Jehova Jumalan poika?
5. Lunnaat Jehova Jumalan suurin lahja
6. Missä ovat kuolleet Jehovan Palvojat?
7. Todellinen toivo kuolleille Jehovan palvojille
8. Mikä on Jehova Jumalan Valtakunta? Mikä Jeesuksen ja Hänen Herransa
Kyyroksen Valtakunta? Vainoaako Kyyros teitä?
9. Elämmekö Jehovan Palvoja Todistajien Viimeisiä päiviä?
10. Miten Jehova palvoja henkiolennot vaikuttavat meihin?
11. Miksi Jehova Jumala sallii kärsimyksiä? Pyytääkö sallia? antaako sallia? Saako sallia? Eikö salli ollenkaan?
12. Jehova Jumalaa miellyttävä elämäntapa ja elämäntapahtuma
13. Jehovallinen ja Jumalallinen näkemys elämästä
14. Onnellinen Jehovallinen perhe-elämä
15. Jehova Jumalan hyväksymä palvonta
16. Asennoidu Tosi Jehovan palvonnan puolelle ja tai kokonaisuuteen
17. Lähesty Tosi Jehova Jumalaa rukouksessa
18. Kaste ja suhteesi Jehova Jumalaan
19. Pysy Jehova Jumalan R/rakkaudessa

Lisää kysymyksiä:
Mikä on yksi ja kaksi ja kolmimielisen Baalin Valtakunta Jesebelin/Ezebelin ja Hänen seuraajiensa Valtakunta ja kansa piikkipää pedoilla? Oliko Kuningatar ja Jezebilillä ja Kuningas Ahabilla arvoa? Miksi?
Kuka on valinnut jo kuoleman kiinnostuksesta seksiin ja Baalin palvontaan ja Dagonin palvontaan ja Mardukin palvontaan ja Tammuzin palvontaan jne. ja Mutsin palvontaan slangilla, neitsyt Marian palvontaan ja pyhienpaalujen prostituoitu ja tatuoitujen seuraan,Spice Girlsin ja Backstreet Boysin välissä? Disneyn kulisseissa? Kuka on todellisuudessa Kaunotar ja kuka Hirviö? Kuka on seurakunnan sisälle pantu ja laitettu ikikiinnostunut tyytyväinen susi? Kuka seurakunnasta ulos heitetty yksimielinen Baalin palvoja Akakabuto karhu?
Kuka on kiinnostunut mitä jengit ja graffitit todellisuudessa ovat?
Kuka on kiinnostunut miksi videopeleistä ei meinata muistaa?
Kuka on kiinnostunut miksi elokuvia ei meinaa muistaa?
Kuka on kiinnostunut onko kannettava tietokone kenttä salkku?
Kuka on todella kiinnostunut seurustelusta seurassa? Niin missä seurassa? Miksi?
Kuka on kiinnostunut 34 vuotiaasta joka kärsii psyykelääkkeestä joka miksei mikään lääke ole?
Miksi 31 vuotias aloitti yksittäisten drinkkien ottamisen? Miksi miksi miksi?!?!
Miksi on oikein kysellä? Jeesusko todisti asian? Harhaanjohtaako Jeesus jos haluaa tehdä jotain muuta, että onko yksi vai kaksi vai kolme Herraa olemassa ja selittelemässä että kuka rakastaa ja kuka välittää ja kuka on välinpitämätön ja blaa blaa baalh baalh?!?! Kuinka helpoksi asiat tehdään?!?!...Odota Valtakuntaa, älä pyydä liikaa, mutta tee tekoja?!?! Missä on minun nainen? Missä on sinun mies?
Missä on Luoja? Kuka olet Luoja?

Vartiotornista tänne tultiin ja päin Vartiotornia täällä menee?!?!...
Kun kirjoitin tämän järjestelmään, niin mitä se todistaa?
Onko tämä Taivas?, Paratiisi? vai mikä? Pelkkä tietokone? Pelkkä tietokone turmiollisten kehittyneiden luopioiden käsillä? Voinko nyt pyytää seuraa kun ei sitä pyydetty loppuun asti peruskoulussa , voinko nyt pyytää seuraa että joku sanoisi välittävänsä minusta? Voinko nyt pyytää Rakkautta? Voinko? Voinko pyytää että ei olisi tätä tylsää Suomen järjestelmää kun ei se todista mitään? Voinko pyytää rikastua vai olenko köyhä kun väitetään ettei välitetä?
Kuinka kauan välinpitämättömyys jatkuu?
Voiko Suomessa elämisestä pitää alkuunkaan?
Voiko Disneystä pitää?
Voiko YK:sta pitää?
Voiko? vai pelotellaanko ihminen liikkeelle kuoleman vallalla?
Miksei kukaan puhunut tosiaan minulle henkilökohtaisesti rupisesta kuolleesta Jeesuksesta tarpeeksi suhteellisen erilaisessa evankelisluterilaisessa kirkossa?

13

114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olet vailla tuttipulloa!

    • Anoyymitodistajateoreetikko?! Kiitos pilkasta joka on varmasti sinunkin maailmasi sivutuote- tuttipullo?!?! Tuttipullonko hyväksikö maailma tehtiin? Onko naisilla hedelmällisyyttä ja valoa -tuottaa maitoa tarpeeksi? Tarvitaanko siihen oikeanlaista hedelmällisyyttä?!?! Mikä on oikeanlainen hedelmällisyys?!?! Miksi? Väitetään että lehmän maito auttaa? Auttaako sinua? Kyllä? Ei? Mihin? Lehmän maito ei auta ketään!?!?...Miksi? Koska lehmänmaito ei ole aitoa maitoa!?...Miksi olisikaan... siksi ihmiset ovat kehittyneitä maidonjuojia Faraonko Tuntemattomanko Herransako kanssa? Missä Farao Kaara o? Svinxin ohi ajelee...
      Inhottava kiusaaja on? Ei aivan sanaton?

      • Anonyymi

        Mitä yrität sanoa?


    • Miksi yrittää mitään? kirjoitinpa vaan. voi vaivata että totuus on vain Jehovan Todistajien kirjoissa tai että joutuu kuolemaan valheen vuoksi. siksi kirjoitin ja se on jotain työtä. sillä on oma arvonsa kirjoittaa jonnekin jotain. en kyllä VIELÄ tiedä mistä Uuden Maailman Käännöksen ja Kirkkoraamatun väliltä olevien hyväntekijöiden väliltä tämä suomi24 palsta on. ei liikaa valheita. mutta kyllä huomaan että välillä olen katunut rukouksessa jotakin maailman asiaa että olisi sielulla rauha ja ettei sielu kuole turhaan sen vuoksi jne. mutta jotain pitää tehdä elämässä.

      Pitääkö yleiskristillisyydestä todella välittää vai onko sekin suuren vaivan takana?
      Olen kertonut Jehovan nimen ainakin 100 ihmiselle,ei vain siksi että on terveys asioita hoidettavana, ei vain siksi ettei ole seurustelukumppania, ei vain siksi että en ole miettinyt politiikkaa juuta eikä jaata presidenteistä Martti Ahtisaaresta lähtien.
      Tottakai niillä on ollut pulmia vaikka missä. Yleensäkin mietin mikä tämä peruskristillisyys on ja voiko se olla totta että Suomen lipussa on vain risti.
      Joko se on helppoa tai sitten ei. Haudan jälkeen ainakin totuus sanellaan ihmiselle...
      Pitää varoa zombeja mutta etsiä oikeata elämään?!
      mutta jokainen miettii suuresta joukosta mitä ei voi laskea mitä tehdä?! Pitääkö ihminen voida laskea että hänellä on arvoa?! Vai onko se maailmasta jota ei pyydetä tulevaisuuteen?!

    • makek88

      Helvetinkö kurjaa ettei muka maailma voi olla totta? Siinä myös Jehovan hokija Todistajien ja Jehovan Panettelijoiden lahkon mietintä myssylle miettimistä kun pitäisi seuraa olla,muttei omaisuuksia ja elämäntyylejä, riistävä kiristävä seura ole hyväksi?!

      • Anonyymi

        Mikisi kartat Raamatun totuutta
        JT ei ole aikaa sellaiseen tyhmyyteen!


    • Ainoan oikean Totuuden opetuksen alku, juuri ja suurenmoinen huipennus on Peräilma. Peräilmassa on Totuus. Siinä on koko ihmislajin ikiaikainen viisaus ja ymmärrys. Jo muinaiset Croo Mangkon-luolaihmiset uunin pakolla huilatessaan paleolittisellä kaudella harjoittivat henkistyttyä Totuutta päästelemällä kinttu koholla Peräilmaa kivitaulu-vartiotornin satuja ja tarinoita ynistessään.

    • Anonyymi

      OLisiko se kumminkin TIU TAU TILHI.....

      • Anonyymi

        Jeesus, Jumalan poika, laitettiin PAALUUN!!!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jeesus, Jumalan poika, laitettiin PAALUUN!!!

        Ensin ristille ja sitten paaluun? Vaiko ensin paaluun ja sitten ristille? Tai sitten molemmat koska ei pyydetty eikä annettu todellista selitystä Isältä tai Pojalta(?!?!) tai sitten tyydyttävä(kö) vastaus ettei kumpaakaan voi olla koska ei voi uusia tappamista, Jeesuksen "hänen" Herransa uhria? Tai sitten arvokas uhri oli vain se että Jehovan palvojat hokivat turhaan Herransa nimeä vuonna 2000, mutta kun kirjakääröjä mietiskeltiin vuosi 2001 ei ollutkaan sitä mitä se oli pitänyt, jos,kun 2001 WTC iskujakaan ei haluttu sen enempää selittää ja väitettiin terrori iskuiksi ettei mitään totuutta olisi Babylonin yms. Valtakunnille, vaikka juuri sen puolesta on tehty Disney mahdollisesti?! Tai kertokaa miksi? Vai leikkiäkö sen pitäisi vain olla että asioita selitetään? Leikkiäkö j/Jumalien pitäisi olla , onko se tyydyttävä oikea todistus?!?! Mikä on arvokas oikea todistus?!?! Mikä on väärä todistus?!?! mikä on tyydyttävä väärä todistus?!?! Mikä on arvokas väärä todistus?!?! , mutta Jeesuksen syntymää miettien enemmän oli varmaan naisen taivaassa suojeltava Vartiotornia ettei Saatana Jumaliensa kanssa Valtakunnan keskeltä mene ottamaan Jeesukselta omistamiaan asioita?!, joka oli täydellinen ja ihmisten piti lähestyä häntä mutta väärä antijeesus haluaa kiusata ihmistä että miehen pitäisi olla Mr Bean Russel joka tutustuu lapsiin ja aikuisiin ja välittää heistä tai oikeastaan on vain itserakas joka haluaa valloittaa universumin?!?! Kuka todellisuudessa kunnioitti ja ketä?!?! Oliko merkitystä? oli ja ei ollut jos voidellutkin ovat tehneet työtä? Niin ovat maalliset eläimellisetkin ihmiset tehneet työtä?!?!...Kenen seurassa sinä tahdot olla?
        On se Jeesus aika moinen Herra iso Herra kun taivaassa lusimassa lusiferimaisesti seuraa ihmisiä!, miksi Jeesus tekee niin? Ihan Samanlainen tehtävä kuin Saatanalla, mutta Totuudenko vuoksi? Ei Valheen? Voiko tämän ymmärtää?!?! Ja miksi?
        Niin kyllä se Jehovan Palvojien uskonto on merkillinen kun se ovat itsekin olleet 3 sentiljoonan valheen verkostossa seuraamassa kuka Taivaassa on oikeassa ja kuka maan päällä on oikeassa? Paratiisiko voiko vaiko eikö voi olla jossa ovat: Allah, Baal ,Molek, Tammuz, Astarte, Dagon, Zeus, Norjan peikot jne. yms. ?!?! Näidenkö puolesta taisteltiin 1. ja 2. maailman sodassa?!?! Ehkä?! ,ehkei?! Vai Herranko(?) Jeesuksenko(?) joka kunnioittaa, mutta ketä? Ovatko nämä "TURMELTUNEENKO PARATIISINKO" osia?!?! Joita Jehova ja Jeesus Herransa Kyyroksen kanssa ja heidän Herrojensa kanssa väheksyvät ja ovat piittaamatta kunnioittavasti mutta Isäänsä ja äitiänsä auttaen että ruoka on hiukan vain näsäviisastelua nykyään?!?! ehkä se on vain elämää?! Mutta miten välttää kuolema?!?!
        Ovatko Godzilla ja King Kong vääriä hahmoja(?!) joita karttaa myös? Miksi?!?! Ovatko dinosauruksetkin?!?! Ovatko "autot joilla autetaan" hyvästä(?!) vai pahasta(?!) todellisuudessa?!?! todellisuudessa todellisuudessa?!?! Sitähän minä kysyin?! Kuinka terve ja huomaavainen oletkaan veli Friendlig!?!? Kuinka kauan autoilu jatkuu?!¨?! ja autoilulla auttaminen?!?! Sille pitäisi olla merkitys?!?! että olisi rakkautta todellisiin ihmisiin muttei petomaisia autoja?!?! Joilla harhaan johtamisen pää voima vie ihmisiltä jalat alta?! Eivätkö ihmiset keskitykään todelliseen elämään?!
        Ruumisauto, poliisiauto, ambulanssi, paloauto, pii paa pii paa pii paa, bussi raakoja tulevaisuuden odottajia, junat hiljaisia tuijottajia täynnä vailla heräämistä?!?!... ... ...
        Entä onko sillä merkitystä että oppii vaikka Hercules elokuvasta tai Mustanaamiosta tai Tarzanista tai Batmanistä, onko?!?! En halua kovinkaan paljon väärää tietää ehkä, EN!?!? mutta olisi kiva ja OIKEIN olla sisar tai veli kenelle voi puhua, ettei se ole sellaista lässyä tekemistä että vain sitä ja vain sitä... eikä ihmisviisausyhteiskuntakaan viitsi selittää,kun sen arvo heikkenee koko ajan liikaa kaikessa?!?! En tiedä onko minulla elämän tarkoitusta. Onko?!?!

        No se olikin ainakin kiinnostava , mutta naurettavan hauskaa pilkkaako (vai rakkautta lapsilleko se oli) se Suuren Roskan Palvonta Rölli se ja se ensimmäisessä osassa!...Kuunnelkaa Suuren roskan tuho laulu... ... ... ja sitten Sims 1 peli oli hauska, uima-altaan keskelle seinien sisässä oleva kallis vessanpönttö?! mutta tämähän on vain rakkauden alku koska mitä tämä mistään asioista kertoisi, jaksaako kukaan selittää?


    • Lyhyt ja ytimekäs, kaiken kattava vastaus erittäin hyvään kysymykseen on: Peräilma.
      Minäkin kysyisin (kun aina tiedustellaan kumpi oli ensin muna vai kana), niin kumpi oli ensin Pylly vai Peräilma? Vain henkistyytyneitä vastauksia, ei mitään jeesusteluja.

    • Anonyymi

      Pylly tarvitaan peräilman tuottamiseen yhtä varmasti kuin pirut luopioiden lankeamiseen. Tulkaa kaikki JT seuraan iloiseen!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      48
      3301
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2451
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      125
      1810
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      100
      1633
    5. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1107
    6. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      45
      995
    7. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      169
      974
    8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      175
      886
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      77
      881
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      14
      814
    Aihe