Ryöstettyjen maiden palautus

Anonyymi-ap

Milloin saamme hienolta naappuriryssältä maat takaisin (Karjala , Salla, Petsamo?) Varmaan kommaripuoleet voi vastata!!!!

17

1258

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Meinaatko, että he tuntevat Venäjää hallitsevan äärioikeistopuolueen ajatusmaailmaa niin hyvin, että osaisivat tuohon vastata?

    • Eikö Suomella ole väestökadosta kärsiviä infraltaan repaleisia köyhiä kehitysalueita riittävästi jo ennestäänkin?

    • Anonyymi

      Lue historiaa kauemmas niin huomaat että kuulumme ruotsille

      • Anonyymi

        Eikös Jeltsin tarjonnut näitä Suomelle, mutta globalisti-vapasmuurari Koivisto kieltäytyi.
        Venäjä ei ole mikään 'kommarimaa', vaan tätä aatetta ajaa USA:n demokraatit, tietysti nykyaikaisessa muodossa jossa globaaleilla yhtiöillä on kaikki valta.


    • Anonyymi

      Terijoki, Käkisalmi, Sortavala, puhumattakaan Viipurista. Mitkä mahdollisuudet sieltä löytyisivätkään.
      Vesivoimaa, mineraaleja, satamia, metsää, upeita hiekkarantoja.....lista on pitkä.
      Tosin työtä se ennaltamistanen vaatisi, mutta tulevaisuus olisi upea.
      Koskaanhan ei tiedä, mitä mullistuksia on edessä. Venäjällä käydään nykyisen hallinnon olemassaolon taistelua. Mitä on edessä, kukaan ei tiedä.

    • Anonyymi

      Esim. Viipurin lopullinen tuhoaminen on edelleen käynnissä. Kammottavaa! Miten siitä saisi historian huomioon ottaen järjellisennäköisen nykyaikaisen kaupungin?

      • Anonyymi

        Venäläiset ovat yksinkertaisesti helvetin typerää ja ilkeää porukkaa.


    • Anonyymi

      Sitten, kun tulee täysjärkinen henkilö sen maan johtoon eli ei koskaan.

      • Anonyymi

        Putin on maailman Ns. eliitin pulvaani.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Putin on maailman Ns. eliitin pulvaani.

        Ettei vaan menisi helpoksi.


    • Anonyymi

      On vielä muistettava suomenlahden rannat.mm.Terijoki monien ulkolaistenkin lomanvietto paikkaa.Tätä rantaa saarineen meillä riitti aina Viipuriin asti.Tosin meri tuolla on Pietarin seudun saastuttamaa.

    • Anonyymi

      Hmmm "kommaripuolueet".... Onko nykyinen Venäjä kommunistien johtama vai mitä ajattelet ? Mielestäni yksinvaltias Putin siellä määrää. Joten Putinille vaan tieto, että vedetäään rajalinja uusiksi. Jos ei suostu niin sitten mennään vaan ja merkataan uusi raja. Yksinkertaista. Sitä kieltä Venäjällä ymmärretään.

    • Anonyymi

      Ne alueet ovat saastuneet käyttökelvottomiksi. Neuvostoliiton ja nykyisen Venäjän aikana ne alueet on tuhottu ydinjätteillä, öljyllä ja muilla myrkyillä.
      Naapurissa tuo luonnonsuojelu ei ole mikään tavoite.

    • Anonyymi

      Suomelle tarjottiin venäläisten toimesta näitä alueita takaisin samalla kun Viro, Latvia ja Liettua itsenäistyi. Mutta Koiviston konklaavi esti palautukset. Olisi ollut hyvä liittyä Natoonkin saman aikaisesti kuin em. maat. Ei tullut suomalaisille kuuloonkaan, ei kysytty kansalta haluaako se Viipurin, Saimaan Kanavan, Jäämeren öljyn ja kaasun ja kalat, oman sataman Jäämeren rannalle ja lyhyen, ekologisen meritien Aasiaan Koillisväylää pitkin Peringinsalmen kautta. Nyt olisi Suomella kaasua koko Euroopalle, mutta lahjoitettiin ne energiaköyhille Norjalle ja Venäjälle, jotka sitten jakoivat keskenään Suomen rikkaudet. maksetaan Saimaankanavasta vuokraa Venäjälle, tai kaivetaan uusi kanava. Sitten suomalaiset tyrivät vielä yhteistyön norjalaisten kanssa jäämeren rikkauksien hyödyntämisestä.
      "27.4.2010 Päivitetty 28.4.2010
      Norja ja Venäjä ovat olleet erimielisiä siitä, minkä oikeudellisen periaatteen mukaan raja Barentsinmerellä tulee vetää. Kylmän sodan jälkeen tehtiin useita neuvotteluyrityksiä, mutta yhteistä näkemystä ei syntynyt. Kiista on estänyt merenpohjassa olevien suurten kaasu- ja öljyvarantojen hyödyntämistä ja aiheuttanut kiistelyä kalastusoikeuksista. Nyt riita oikeusperiaatteesta näyttää väistyneen. Norja ja Venäjä sopivat merialueen jakamisesta "enemmän tai vähemmän samansuuruisiin osiin", kuten Norjan pääministeri Jens Stoltenberg asian ilmaisi."
      Eivät ennen pystyneet sopimaan, ennen kuin oli varma, ettei suomalaiset moisista rikkauksista perusta. Ei kelvannut Suomelle edes Jäämeren satama.

      • Anonyymi

        Mistä satukirjasta ton vetäisit?


    • Anonyymi

      Näin kommarina kehottaisin katsomana kakkosen tilanteeseen, jossa Suomi ylitti vanhat rajansa jatkosodassa liitossa Saksan kanssa, ja moni maa joutui siksi Neukkien vaatimuksesta julistamaan sodan Suomelle. Se oli strateginen virhe Mannerheimilta, jolla oli järkeä lopettaa hyökkäys vasta ennen Pietaria (Leningradia).

      Suomi sai siitä hyvästä pitää maansa, mutta ei alueita Pietarin läheltä (eikä monia muita), joka oli täysin oikea ratkaisu. Suomen olisi alunperin kannattanut suostua ehdotettuun vaihtokauppaan ja ottaa muualta maita korvaukseksi, Pietarin läheisten maiden tilalle. Sen sijaan Suomi vaaransi koko kansansa ja itsenäisyytensä Neuvostoliittoa vastaan; se oli ensimmäinen strateginen virhe.

      Noita virheitä tehdään kaikkialla maailmassa, kun on kyse suvereniteetista, jota pidetään niin isona arvona, ettei voida luopua ja vaihtaa alueita järkevästi - paitsi esim. Slovakia itsenäistyi ilman sotia neuvottelemalla. Lopulta moni maa jakaantuu, kun siihen on rititävät voimat takana, kunhan on ensin turhaan sodittu.

      Tällä hetkellä lähellämme on vastaavaa Ukrainassa, joka sota on turhaa kansamurhaa. Länsi haluaa Ukrainan, ja siksi länsi syöttää kansalleen vääristeltyä propagandaa.

      Siten on Turkki, joka sortaa kurdeja kolmessa tai neljässä maassa, ylitellen surutta oman maidensa rajoja sotavoimillaan (ehkä vain kerran Nato esti sen, kun kansa vaati).

      Suomi ja Ruotsi joutuvat (ei aivan näytä siltä tällä hetkellä) luovuttamaan terrosristit Turkille ja kieltämään Turkin vastainen toiminta varsinkin EU:n terroristilistalla olevien ihmisten taholta, mutta niinhän ei ole tehty. Suomi ja Ruotsi (kuten noin kaikki maat) kuvittelee olevansa Jumalasta seuraavia. Jos liittoon halutaan, täytyy sen eteen tehdä sovitus asiat.

    • Anonyymi

      Ennusteet jo näkyvissä.
      Oikeaa työtä ihmisille jokaiselle kynnelle kykenevälle.On paluun aika.
      -usot sie-

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5319
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4745
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3016
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1804
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1767
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      110
      1744
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1643
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1581
    Aihe