Väärää tietoa

Tällä palstalla on aitolaisille tullut tavaksi tämän tästä levittää väärää tietoa. Kuten nyt esim väitetään että tasa-arvoinen avioliittolaki olisi kansan enemmistön tahtoa vastaan. Tämä ei pidä paikkaansa, sillä eduskunnassa asia tuli esille ja se meni läpi. Eduskunta taas on kansan valitsema.

Ensimmäisessä äänestyksessä äänet jakautuivat siten että puolesta ääensti 15 ja vastaan 92 edustajaa. Nyt sitten joku aitolainen hehkuttaa, että kyseessä oli niin pieni ero, että sen perusteella ei voi sanoa että kansan enemmistö olisi lain puolella. Kas tälläinen kommentti:

"Selvin lukemin?
Vain 13 äänen erolla; 105-92, poissa 2 edustajaa."

Arvoisa aitolainen unohtaa tällöin sen, että tuon äänestyksen jälkeen juuri aitolaisten porukka uhosi, että seuraavaan eduskuntaan ei tulla valitsemaan enää niitä edustajia jotka kannattivat lakia. Tämän vuoksi he myös aloittivat nimienkeruun jonka tarkoitus oli kumota laki.

Asiaa ajamaan petustettiin yhdistys "Aito avioliitto". Sukupuolineutraali avioliitto hyväksyttiin 2014 ja "Aito" perustettiin vasta sen jälkeen 2015. Kuten sanottu yhdistyksen yksi tarkoitus oli estää niiden kansanedustajien uudelleen valintaa, jotka olivat äänestäneet lain puolesta.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Aito_avioliitto_(yhdistys)

No miten sitten kävi. Kansalaisaloite saatiin kasaan kun nimiä kertyi reilut 100.000 kappaletta. Edukunnassa etenkin persu Mika Niikko messusi sen puolesta. Uhkaili jumalansa kostolla ja kyseli ministereiltä, kuten Sipilältä, että missä on heidän jumalan pelkonsa?

Äänestys meni kuitenkin aivan toisin kuin Niikon porukka halusi. Esityksen puolesta äänesti vain 48 kansanedustajaa - lähinnä persut, joilla oli ryhmäpäätös Soinin vaatimuksesta asiasta - ja kd:n porukka tietysti kokonaan. Lain säilyttämisen puolesta äänesti 120 kansanedustajaa.

https://yle.fi/a/3-9466111

Tai itse asiassa 122, mutta kahden kansanedustajan - Eva Biaudet ja Krista Mikkosen - napin painallus ei onnistunut. Joten ei mikään ihme että homolain vastustajat haluvat unohtaa tämän hyvin nolon uusäänestyksen. Sen verran tylyt numerot olivat.

Äänestys todistaa sen puolesta että "Aito avioliitto" epäonnistui täysin omissa pyrkimyksissään. Kävi juuri päinvastoin kuin piti käydä. Homoliittojen kannatus oli noussut kansanedustajien keskuudessa eikä laskenut kuten "aitolaiset" olivat tarkoittaneet.

Tosin se mahdollisuus nyt on, että Venäjä laajentaa sotaa ja valtaa siinä sivussa myös Suomen. Sitten tähän maahan tulee taatusti kaikkea muuta kuin "tasa-arvoinen" avioliitto. Onhan Venäjän pyrkimys Ukrainan sodalla estää myös "homoilua" ja muita länsimaisia arvoja...

12

190

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Heh. Hihhulille kelpaa vain ”tieto”.

   • Juu. Eikä tämä tosiaankaan ole ensimmäinen kerta kun aitolaisten "tieto" tulee esille. Hyvin yleinen väite on sellainen että kirkosta erotaan paljon siksi, että kirkko on liian maallistunut. Jokainen joka asiaa vähäänkään miettii tietää että tuollainen väite on täyttä höpö höpöä.


  • Anonyymi

   Venäjän edustamat arvot ovat samat kuin Aito Avioliiton. Vastustetaan homoja, naisten tasa-arvoa ja aborttia.

   • Näinhän se on ja asiaa on käsitelty myös useasti tällä palstalla. Tosin aitolaiset eivät ole olleet kovin innokkaita kommentoimaan asiaa...


  • ”…tuon äänestyksen jälkeen juuri aitolaisten porukka uhosi, että seuraavaan eduskuntaan ei tulla valitsemaan enää niitä edustajia jotka kannattivat lakia. Tämän vuoksi he myös aloittivat nimienkeruun jonka tarkoitus oli kumota laki. ”

   ”Asiaa ajamaan petustettiin yhdistys "Aito avioliitto".”

   Oikeastaan Aary perusteet ovat syvemmällä globaalissa liikkeessä. Eli antigederliikkeessä.
   Vuonna 2021 julkaistiin raportti ”Tip of the Iceberg”, missä julkituotiin rahoituskuviot tästä liikkeestä, siinä todennettiim myös rahoituksen tulemista Aary:lle koska se vastusti tasa-arvoista avioliittoa.
   Aary tekee yhteistyötä myös La Manif pour tous -liikkeen kanssa, jolta se on saanut mm. logot ym. Samoin he tukevat irlantilaisen Iona Instituten, yhdysvaltalaisen MassResistancen ja englantilaisen Coalition for Marriagen kanssa.

   Kun luin Aaryn sivuilta vuonna 2015 kirjoitetun vastineen, en voinut kuin nauraa:
   ”Emme ole ottaneet yhdistyksenä kantaa homoseksuaalisuuteen. Monet homoseksuaalit ovat asiamme kannalla.”
   ”Klassinen avioliittonäkemys ei perustu homofobiaan eikä sitä ole suunnattu ketään vastaan.”
   28/08/2015 ”Aito avioliitto ja Mass Resistance”

   Eihän heillä ole ollut mitään muuta tavoitetta, kuin mustamaalata ja panetella kaikkia, jotka ovat trans- tai homoihmisiä! :D

   ”Esityksen puolesta äänesti vain 48 kansanedustajaa - lähinnä persut, joilla oli ryhmäpäätös Soinin vaatimuksesta asiasta - ja kd:n porukka tietysti kokonaan.”

   Entä miten kävi sen toisen kansalaisaloitteen? Eduskunta hylkäsi sukupuolineutraalin avioliittolain kumoamista koskevaan kansalaisaloitteen äänin 120-48.

   ”Onhan Venäjän pyrkimys Ukrainan sodalla estää myös "homoilua" ja muita länsimaisia arvoja...”

   Niin, tässä tulee se aika paha ongelma. Kun Venäjän oligarkit (sekä ilmeisesti myös ortodoksikirkko) ovat olleet yksiä suurimpia antigender -liikkeen rahoittajia, niin nyt eivät oikein tiedä, miten päin olla.
   Sama tavoite on Aaryllä, eli arvot ovat samoja, mutta jotenkin eivät enää niin hehkutakaan tätä.

  • Anonyymi

   Venäjällä homoseksuaalisuus on lain mukaan laillista. Kaikissa suuremmissa kaupungeissa on homobaareja, joiden mainosvalot näkyvät. Mutta itse toiminta tulee tapahtua vain sisätiloissa. Tunteiden näyttäminen on kielletty sellaisissa julkisissa tiloissa joissa voi olla myös lapsia.

   • Putin juuri kirjoitti lain 1.12.2022, missä käytännössä kielletään kaikki seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia tukevien mielipiteiden, asenteiden ja arvojen ja elämäntavan julkisen ilmaisun Venäjällä. Jo pelkästä mainitsemisesta voi saada noin 170 000 euron sakot.

    Sitten kirjastot ovat saaneet listat hävitettävistä kirjoista. Kun ennen riitti, että nämä ulkomaisiksi agenteiksi luokiteltujen kirjailijoiden ja sotaa kritisoineiden kirjailijoiden kirjoja sekä seksuaalivähemmistöjä käsitteleviä teoksia piilotettiin, nyt ne pitää hävittää eli viedä poltettaviksi jätelaitoksiin.


   • Anonyymi

    "Venäjällä homoseksuaalisuus on lain mukaan laillista."

    Venäjä vielä pyrkii olemaan kristillinen maa omalla tavallaan, länsi ei kristillisyyteen enää edes pyri. Venäjällä on homoseksuaalisuus laillista mutta lapsia ei saa houkutella homotekojen pariin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Venäjällä homoseksuaalisuus on lain mukaan laillista."

    Venäjä vielä pyrkii olemaan kristillinen maa omalla tavallaan, länsi ei kristillisyyteen enää edes pyri. Venäjällä on homoseksuaalisuus laillista mutta lapsia ei saa houkutella homotekojen pariin.

    No sitten sun pitää mennä mukaan Ukrainan sotaan ja Venäjän puolelle. Joko tilasit lentoliput jotta pääset tappamaan naisia ja lapsia ynnä vanhuksia...


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Venäjällä homoseksuaalisuus on lain mukaan laillista."

    Venäjä vielä pyrkii olemaan kristillinen maa omalla tavallaan, länsi ei kristillisyyteen enää edes pyri. Venäjällä on homoseksuaalisuus laillista mutta lapsia ei saa houkutella homotekojen pariin.

    ”Venäjä vielä pyrkii olemaan kristillinen maa omalla tavallaan…”

    Todellakin ”omalla” tavallaan :D. Tosin siinä ei ole kristillisyydestä tietoakaan.


  • Anonyymi

   Kaikista solvauksista huolimatta me Aito Avioliittolaiset komppaamme idolimme
   Mr. Putinin ideologiaa kyseisestä suuntauksesta.
   T. Jumalan oma.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   95
   2014
  2. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   170
   1349
  3. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   166
   1269
  4. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   80
   1069
  5. Unelmoitko asunnosta lämpimässä? Haluaisitko muuttaa Suomesta esim. Espanjaan?

   Kiinnostaisiko sinua muuttaa pois Suomesta lämpimään? Jos kiinnostaisi, niin muuttaisitko vain talviajaksi vai koko vuodeksi ja millaisia kriteerejä s
   Maailman menoa
   70
   797
  6. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   779
  7. Miksi ihmiset ilkeilevät toisilleen anonyymisti?

   Ikuisuusaihe, tavallaan, mutta jäin tuota pohtimaan männä yönä. Miksi pitää olla ilkeä mm. palstalla anonyymisti? Miksei voi vain todeta, että olen er
   Sinkut
   156
   741
  8. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   98
   667
  9. Millaisista tuoksuista miehet pitää?

   Tuli tuosta yhdestä aloituksesta mieleen tälläinen. Eli millainen tuoksu saa miehet sekaisin? Onko se karkkikaupan tuoksu, kukkainen tuoksu,mausteinen
   Ikävä
   87
   633
  Aihe