EU on täysin sairas organisaatio

Anonyymi-ap

Unkarilta jäädytetään aikaisemmin ennakoitua enemmän EU-varoja. Euroopan komissio päätti perjantaina nostaa jäädytettyjen varojen määrän lähes 22 miljardiin euroon aikaisemmasta 12 miljardista.

Uudessa päätöksessään komissio nostaa erityisesti esiin Unkarin niin kutsutun lastensuojelulain, joka kieltää alaikäisten altistumisen kaikenlaiselle homoseksuaalisuuden tai sukupuolenvaihdon kuvaukselle. Lain katsotaan rajoittavan seksuaalivähemmistöjen oikeuksia.

...ja tällaisen asian takia rajoitetaan 22 miljardia euroa. Ei hyvää päivää. Ei kukaan täysijärkinen voi tällaista paskaa kannattaa.

38

239

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Oikein EU toimi. Orbanin suku ja lähipiiri on tarpeeks jo varastanut i EU,ota. Persut haluaa tuhlata meidän rahoja. Kyllä Persut ei halua hylätä Putinia ja orbania., mutta taitaa olla pakko. Joudutte vielä hylkäämään diktaattori Erdokanikin. Rtumppikin meni jo, heikolta persuilla näyttää löytää joku säällinen diktaattori.

   • Anonyymi

    Niin on.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin on.

    En tajunnut vastaustasi
    selvennä mihin vastasit
    "Niin on."


  • Anonyymi

   Unkari näyttää valinneen puolensa. Kun avoimesti maa kumartaa Putlerille ja pyllistää EU:lle niin on sen turha ihmetellä miksi EU ei haluakaan rahoittaa maan toimintaa.

   Raha ratkaisee. Tuleeko Putlerin tissistä tarpeeksi maitoa sitä imevälle Orbanille jä nyt nähtäväksi.

   • Anonyymi

    Kyse on kostosta. Unkarin kansa ei ole alistunut EU:n uusmarxistisille arvoille. Unkari vetää nyt valkoista normaalia väkeä ja sijoituksia. Kohta ei enää tarvita EU:n rahoja joilla Unkaria voisi kiristää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyse on kostosta. Unkarin kansa ei ole alistunut EU:n uusmarxistisille arvoille. Unkari vetää nyt valkoista normaalia väkeä ja sijoituksia. Kohta ei enää tarvita EU:n rahoja joilla Unkaria voisi kiristää.

    samasta syystä eu vihaa venäjää, joka rakastaa kansaansa ja pitää sen puolia


  • Anonyymi

   Eu on satanistinen , ei siinä sen kummempaa. Sen näkee ihan kaikessa toiminnassa.

   • Anonyymi

    Satanistista en tiedä ja jos Unkari ei palaa ruotuun niin ei sille mitään tarvitse antaakaan, mutta täysi rosvo ko EU systeemi on.
    Ainakin Suomi kupataan konkursiin jos meidän päättäjämme ovat yhtä pöljiä kuin tähän asti, pelkkä omanedun tavoittelu ja imagon nosto hinnalla millä hyvänsä ja EU osaa kyllä rahastaa.


   • Anonyymi

    ...nistinen vai -listinenkö lienee .. mutta hyviä osasivat lähettää lobbareita käännyttämään meidänkin "senaattoreja"...katsotaan nyt vaikka pörssiyhtiöiden omistajia , lähes koko talouselämä tahkoaa euroja ulkomaisille sijoittajille ... suurimpia suomalaisia talouselämän vaikuttajia taitavat olla maaseudun taksimiehet ja torien laidoilla pikku pussukoita kauppaavat kansallisen vähemmistön edustajat, kaupunkipaikoissa maahantunk... eikun muuttajat ovat vallanneet nämäkin alat..


  • Anonyymi

   Unkarin budjetissa valtion tulot näyttää olevan suuruusluokkaa 60 miljardia euroa (25000 miljardia florinttia). Aika isosta asiasta Unkarin kannalta katsottuna tässä on siis kysymys.

   https://hungarytoday.hu/hungary-parliament-passes-2022-budget/

   Unkarihan voi halutessaan erota EU:sta ja liittyä vaikkapa Venäjään.

   • Anonyymi

    Hyvä. Orbanin haluaisi olla venäläinen oligarkki ryöstöporukas. Sääli et nyt sen on vaikeaa liittyä Putinin. EU sais kyllä potkia pihalle.


  • Anonyymi

   Kommari EU yrittää viedä Suomelta kaiken.

   • Anonyymi

    Miten EU on kommarin. Onhan siellä jos mitäkin puoluetta.


   • Anonyymi

    Persu, olet tyhmä kuin vasemman jalan saapas.


  • Anonyymi

   Satanistit rankaisee heti kun joku suojelee lapsiaan paholaiselle uhraamiselta.

  • Anonyymi

   Ja syydetään rahaa Ukrainaan joka on erittäin korruptoitunut maa. Ei lähelläkään mitään demokraattisen yhteiskunnan kriteereitä. Niin ja tämä Albanian huumekeisari joka on nyt niin sulkeutunut Eun suosioon.

  • Anonyymi

   EUssa on 40 000 "niinsanottua" työntekijää?

   • Anonyymi

    Euroopan unonissa on noin 7,5 milj. ihmistä


   • Anonyymi

    Tuskallinen kuolema heille. Yksitellen lahtipenkkiin ja kidutuksen kautta ajasta ikuisuuteen.


  • Anonyymi

   "Zelensky vierailulle brysseliin,onnettomuus tulee heti"!!!

  • Anonyymi

   Samalla tavalla teidän pankkitili tullaan tulevaisuudessa jäädyttämään,jos et kumarra ja tottele maailman hallitusta orjat on orjia😂🤣

  • Anonyymi

   EU on imperialistinen valtapyrkimys, jonka syvintä ydintä on alistaa kaikki yhden keskusjohdon alaisuuteen. HitIer sen aloitti, mutta hänen menetelmänsä ja julmuutensa oli hänen tuhonsa. EU on järjestelmä, jossa ei käytetä perinteisiä keinoja, kuten sodat, vaan politiikkaa, elitismiä, rahan valtaa, enemmistövaltaa, korruptiota, häpäisyä, sanktioita sekä sitouttamista sopimuksin. Jokainen, jolla on vähintään keskinkertaisesti toimivat aivot, tietää varsin hyvin, että EU on täysin hyödytön ja vahingollinen valtajärjestelmä. Se on maksanut meille suvereniteetin, riippumattomuutta, omavaraisuuden, itsenäisen pärjäämisen, oman hyvinvointijärjestelmämme, valtavasti työpaikkoja, ostovoimaa... Tämä kaikki on korvattu riippuvuudella muiden rahoista ja tuontituotteista. EU:n vahingollisuudesta huolimatta, meidän tulee vaieta siitä ja näyttää julkisuudessa "kannatusta".

   • Anonyymi

    ...EU:han se , sinnehän se saattaa olla pitkällä tähtäimellä menossa.. ja koska meillä on tuossa aivan naapurissa elävä esimerkki mihin se johtaa , ei aivan joka asiassa tarvitsisi taipua keskusjohdon tahtoon.. Toistaiseksi kuitenkin pitää löytyä yhteishenkeä vastustamaan tämän ensimmäisen esimerkin valloituspyrkimyksiä tuossa hiukka etelämpänä , ..


  • Anonyymi

   Wagner-armeijan johtohahmo vihjailee oligarkkien omaisuuden takavarikolla
   Yhdysvaltalainen ajatushautomo Institute for the Study of War (ISW) toteaa tuoreessa raportissaan, että Wagner-armeijan johtohahmo ja "Putinin kokkina" tunnettu Jevgeni Prigožin saattaa pyrkiä johdattelemaan Venäjän ilmapiiriä suuntaan, jossa oligarkkien omaisuus kansallistettaisiin.

   ISW:n tuoreen raportin mukaan Prigožin osallistui jouluaattona Pietarissa Wagnerin palkkasotilaan hautajaisiin ja väläytti samalla mahdollisuutta siitä, että Venäjän superrikkaiden luksusomaisuutta ja kiinteistöjä takavarikoitaisiin valtiolle. Prigožinin mukaan Venäjän tulisi takavarikoida omaisuutta sellaiselta eliitiltä, joka vastustaa Ukrainan sotaa tai sivuuttaa sen pelätessään etuoikeutetun elämäntapansa menettämistä.

   ISW:n mukaan Prigožinin pyrkimykset edistää poliittisia päämääriään hautajaisten yhteydessä ovat kuohuttaneet Venäjällä viime viikkoina. Myös hänen vihjailunsa oligarkkien omaisuuden takavarikoinnista herättivät paljon huomiota Venäjän internetissä. ISW:n mukaan Wagneriin liitetyt sotabloggaajat tukivat Prigožinia laajalti.

   ISW huomauttaa, että Prigožin saattaa pyrkiä ehdotuksellaan pönkittämään asemaansa Venäjällä tai saavuttamaan tiukempia kansallistamistoimia.

   Ajatushautomon mukaan myös presidentti Vladimir Putin on kritisoinut oligarkkeja epäsuorasti. Putin sanoi ISW:n mukaan 22. joulukuuta, että venäläiset, jotka tyhjentävät Venäjän rahoja ulkomailta ja joilla ei ole yhteyttä maahan ”ovat vaara” Venäjälle. Putin väitti, että vaikka suuri osa venäläisistä liikemiehistä on isänmaallisia, on heidän joukossaan myös henkilöitä, jotka eivät jaa samaa näkemystä.

   • Anonyymi

    Ajatushautomo hautoo ajatuksia ja muiden pitäisi pitää niitä jonakin faktana. 🤣


  • Anonyymi

   Kosto mikä kosto.

  • Anonyymi

   Aivan oikein että EU:ssa vaaditaan jäsenvaltioita noudattamaan EU:n perusarvoja.

   Jos EU:n perusarvoissa, joita Unkari on allekirjoituksellaan sitoutunut noudattamaan, on jotain mitä esimerkiksi Viktor Orban haluaa muutettavaksi, Niin hänen pitää sitä EU:ssa esittää. Vaikkapa esim. se että hän saa alistaa oikeuslaitoksen hallintaansa niin että se sallii hänen ohjailla korruptiolla itselleen ja lähisuvulleen EU:n tukirahoja.

   Tai jos hän haluaa rajoittaa sanavapautta estämällä vapaan median toiminnan, niin sitäkin pitää EU:ssa esittää muutettavaksi niin että EU:n perusarvot sen sanavapauden rajoittamisen sallii.

   Pitää toimia itse allekirjoittamiensa sääntöjen mukaan, yrittää muuttaa niitä tai sitten erota porukasta.

   • Anonyymi

    Ei EUlla ole perusarvoja muita kuin Suomen ryöstäminen.
    Joten tuonkin valheen voisi unohtaa, sana "perusarvo" on kärsinyt konkurssin jo kauan sitten.
    Kun valheen rakastaminen tuli valtaan niin voi toki ajatella että se on perusarvo.

    Perusarvo = rakastamme valhetta


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei EUlla ole perusarvoja muita kuin Suomen ryöstäminen.
    Joten tuonkin valheen voisi unohtaa, sana "perusarvo" on kärsinyt konkurssin jo kauan sitten.
    Kun valheen rakastaminen tuli valtaan niin voi toki ajatella että se on perusarvo.

    Perusarvo = rakastamme valhetta

    Olet pihalla kuin lumiukko talvella.

    Höpinöilläsi ilmeisesti yrität lohduttaa epävarmaa itseäsi kun et asiaa ymmärrä.


  • Anonyymi

   Haluaako populistit nyt että Maa-on- Litteä - punahuulipersun ja Kremlin MV propagandan ihannoiman Orbanin ei tarvitse noudattaa maansa allekirjoittamia sopimuksia?

   Miksi?

  • Anonyymi

   Kunu charleksen valtakunnassa yhdellä paloi kinkku pohjaan asti.

  • Anonyymi

   Järkyttävää Sontaa!

  • Anonyymi

   On siellä paljon muitakin laiminlyöntejä ja sääntöjen vastaisia kopulointeja, ja tämä meidän änkyrä vetoaa johonkin yhteen asiaan.
   Olet nolo.

  • Anonyymi

   Minä vaadin että Viktor Orbanin ei tarvitse noudattaa EU-sopimuksia vaan saa siirtää EU-tuet korruptiollaan lähisukulaisilleen ja itselleen ja nimittää oikeuslaitokseen häntä tukevat tuomarit ja kieltää mediaa nostamasta esille hänen koruptiotaan.

   Ja vaadin myös että maa on litteä, koska minä tykkään Orbanista.

  • Anonyymi

   Vihdoinkin Unkarin rosvoille jäädytetään avustuksia. Unkari joka pitää EU:ta lypsylehmänä. Tulisi halvemmaksi erottaa koko Unkari EU:sta, menkööt inumaan avustukset ryssiltä.

  • Anonyymi

   Rosvot paljastuu pikkuhiljaa sieltä eu:n yläpäästä kuten tässä hetki sitten kävi.

  • Anonyymi

   EU, byrokratinen vallan kehto jossa maat on asetettu brysselin vallan alle. Maat tekee kuten käsketään, jos ei tulee sanktioita ja jotkut kutsuu moista demokratiaksi.

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: "Naimisissa oleva kansanedustaja Matias Mäkynen (SDP) iski nuoren opiskelijan"

   https://www.seiska.fi/Kotimaa/Skandaalipaljastus-Naimisissa-oleva-kansanedustaja-Matias-Makynen-iski-nuoren-opiskelijan "Opiskelija on kertonut lähip
   Maailman menoa
   674
   5956
  2. Katja Ståhl sai yllätyksekseen masennusdiagnoosin - Yksi asia herätti: "Rupesin hirveesti..."

   Tsemppiä ja voimia, Katja Ståhl! Juontaja, hevosnainen Ståhl avaa yksityiselämäänsä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Lue lisää: https://www.suomi
   Suomalaiset julkkikset
   13
   1768
  3. Olisitko nainen hävennyt mun kanssa

   liikkuessa, vai päinvastoin? Luin jostain lehdestä kauan sitten että naiset miettii tätä kautta asioita. Ja olisitko hävennyt mua faijasi edessä? Ei s
   Ikävä
   133
   1282
  4. Translaki meni läpi...

   Kuuntelin eilen eduskunnan lähetystä, ja monia hyviä perusteita kerrottiin, miksi moinen pitäisi hylätä. Eräs nutturatäti väitti, että kaikki estelyt
   Kokkola
   161
   1187
  5. Hyvää iltaa

   Etenkin yhdelle naiselle täällä :).
   Ikävä
   102
   967
  6. Ota muhun yhteyttä

   Jotakin kautta. Selvitetään asiat..
   Ikävä
   49
   952
  7. Ensi kerralla kun kohdataan

   Älä käännä päätäsi pois. Katso silmiini. Näet siellä anteeksipyynnön ja katumuksen. En torjuisi enää sinua. Miehelle
   Ikävä
   63
   934
  8. Tasot - ikuinen kysymys, johon ei ole vastausta

   Mikä on taso? Miten arvotatte edes tason? Omasta kokemusmaailmastani katsoen ei ole olemassa universaalia tasoa. Taso taitaa olla jokaiselle ihan eri
   Sinkut
   181
   874
  9. Translaki läpi äänin 113-69

   Niinhän sinä kävi kun veikattiin. Lisäksi kaikenlaiset tällä palstalla uutta esitystä veikanneet voivat mennä takaisin peruskoulun yhteiskuntaopin tun
   Luterilaisuus
   179
   842
  10. Olet mielessä ja pysyt

   Haluan nähdä sinua edes vilaukselta vaikka se sattuu toisinaan sydämeen. Hyvää yötä naiselta miehelle.
   Ikävä
   41
   836
  Aihe