Miten on mahdollista

Anonyymi-ap

että maailma on saanut elää vuosisatoja ja tuhansia valheiden sekä raakalaismaisten tekojen varassa kenenkään puuttumatta asiaan?

Venäjä on saanut valehdella han kaikessa koko historiansa ajan omalle kansalleen ja sille myötämielisille vajakkivaltioille. Sen on annettu vaan olla.

Uskonnot, niin kristinusko kuin islam ja monet muut, ovat saaneet rauhassa valehdella maailmalle jumalista, luomiskertomuksista, helveteistä. Uskonnot ovat saaneet ihmiset näyttämään huvittavilta ja käyttäytymään idiootin lailla. Tieteen rattaisiin on lyöty kapuloita vuosisatojen ajan. Jälleen kerran kenenkään puuttumatta asiaan.

Eläimiä on kidutettu ja käytetty säälimättä hyväksi. Luontoa on turmeltu urakalla ja paikoin peruuttamattomasti. Sama meno senkun jatkuu.

Elämmekö vasta tuotta 2022 vai jo vuotta 2022? Itse olen sitä mieltä, että ihmiskunta on ottamassa vasta ensiaskeleita sillä noin laaja sivistymättömyys ei selity millään muulla.

Olisiko nyt sopiva hetki herätä tästä painajaisesta ja nousta ja antaa elämälle uusi suunta? Vaikka keinoja kaihtamatta jos tilanne sitä edellyttää.

31

155

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   "ihmiskunta on ottamassa vasta ensiaskeleita "
   Totta. Valitettavasti.

  • Anonyymi

   Kaksituhatta vuotta ei ole vielä täyttynyt siitä kun Jeesus lopetti tehtävänsä maan päällä. Mutta se aika on erittäin lähellä. Sitten alkaa tapahtua.

   • Anonyymi

    No ei tämä ainakaan sinun kauttasi paremmaksi muutu.


   • Anonyymi

    Kaksituhatta vuotta oleva armonaika lasketaan siitä kun Jeesus lähti taivaaseen. Hän eli noin kolmekymppiseksi. Alamme lähestyä Hänen toista tulemusta.


   • Anonyymi

    Tietysti alkaa tapahtua.
    Ja jos helmikuun 7 sataa yli 12,5 cm lunta, niin sitten se helvetti irti pääsee.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No ei tämä ainakaan sinun kauttasi paremmaksi muutu.

    En ole niin väittänyt.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No ei tämä ainakaan sinun kauttasi paremmaksi muutu.

    Yksilöistä se lähtee.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    En ole niin väittänyt.

    Minä tietenkin voin vain kehottaa ihmisiä tulemaan uskoon. Muuta en voi. On jokaisen omassa päätäntävallassa tämä asia.


  • Anonyymi

   Nythän on tulossa uusi suunta , great reset.
   Miten tällainen annetaan tapahtua???
   Lukekaapas Claus Swabin ajatuksia tästä ihanne maailmasta. Se kaikki kuulostaa niin sairaan hullulta ettei sitä edes todeksi voisi uskoa että niin voisi tapahtua.
   Niin vain pääministerimmekin kuuluu hänen ihailjijoihin.
   Liekö Kiurukin myös. Ilmankos haluaa niin pakkomielteisesti rokottaa kaikki.

   • Anonyymi

    Mitä kuulenkaan? Ettekö tahdo eroon turhista tavaroistanne ja tulla onnellisiksi?

    t. Klasu


  • Anonyymi

   On helpompi uskoo valheeseen, kuin siihen, että on tullut valehdelluksi.

  • Anonyymi

   Ilmaston lämpeneminen on ilmoitettu Raamatussa. Syy on ihmisen mutta ei sillä tavalla kuin punikit väittää.

   • Anonyymi

    Vaan tällä tavalla:

    Jesaja 24
    24:3 Maa tyhjentämällä tyhjennetään ja ryöstämällä ryöstetään. Sillä Herra on tämän sanan puhunut.
    24:4 Maa murehtii ja lakastuu, maanpiiri nääntyy ja lakastuu; kansan ylhäiset maassa nääntyvät.
    24:5 Maa on saastunut asukkaittensa alla, sillä he ovat rikkoneet lait, muuttaneet käskyt, hyljänneet iankaikkisen liiton.
    24:6 Sentähden kirous kalvaa maata, ja sen asukkaat syystänsä kärsivät; sentähden maan asukkaat kuumuudesta korventuvat, ja vähän jää ihmisiä jäljelle.
    24:7 Viini murehtii, viiniköynnös kuihtuu, kaikki ilomieliset huokaavat.
    24:8 Loppunut on vaskirumpujen riemu, lakannut remuavaisten melu, loppunut kanteleitten riemu.


   • Anonyymi

    Korjaan. Ei ihan sillä tavalla kuin punikit väittää. Punikit ovat tavallaan oikeassa että se on ihmisen syy. Mutta eihän he Raamatullisessa merkityksessä asiaa ajattele kun ovat ateisteja yleensä.


   • Anonyymi

    Eikös siinä ollut myynti-ilmoitus aggregaateistakin?


  • Anonyymi

   Saa tappaa sotimalla jos valtiovalta antaa luvan. Muutoin tappaminen on. Hyi, hyi!

  • Anonyymi

   Kaikkia uskontoja yhdistää yksi ja sama asia. Jos uskovaiset ottaisivat tieteen vastaan avosylin niin heiltä lähtisi pohja pois harjoittamaltaan uskonnolta. Uskonto perustuu tietämättömyyteen ja juurikin tieto on uskonnon pahin vihollinen ja siksi näiden kahden törmäyskurssia varjellaan kaikin keinoin. Tyhmää ja tietämätöntä kansaa on helppoa ohjailla aivan kuin radio-ohjattavaa autoa kaukosäätölaitteella.

   Kun ihmiselle kehittyy riittävästi älykkyyttä niin silloin yksilö ei enää tarvitse elämäänsä keskusjohtoa vaan se kykenee omin avuin luovimaan maailmassa ja selviää eteen tulevista ongelmista helposti.

   Vähä-älyiset kansat tarvitsevat laumasuojaa ja vahvaa keskusjohtoa. Sellaiselle kansalle johtajan ei tarvitse kuin osoittaa sormella niin kansa juoksee vaikka seinää päin.

   • Anonyymi

    Suomen islamilaisten johtaja naisten kurittamisesta: ”Se on Koraanissa viimeinen keino”.
    Naisten kohtelu islamilaisessa kulttuurissa nousi sunnuntaina voimakkaasti keskusteluun Suomessa.

    Suomen islamilaisen yhdyskunnan imaami Anas Hajjar (nyt jo kuollut) sanoo, että naisten kurittaminen on Koraanissa vasta viimeinen keino (valehteli senkin).
    Naisten kohtelu islamilaisessa kulttuurissa nousi voimakkaasti keskusteluun Suomessa. Kansainvälisillä uutiskanavilla levisi pakistanilaisen uskonoppineen ehdotus naisten pieksämisen sallimisesta, joka aiheutti rajun kommenttiryöpyn myös kotimaisilla uutissivustoilla.
    Pakistanin islamilaisen neuvoston johtajan mukaan miehen pitäisi saada ”kurittaa kevyesti” tottelematonta tai huonosti käyttäytyvää vaimoa. Islamilaisen neuvoston ehdotus menee seuraavaksi maan parlamentin arvioitavaksi. ”Kevyt kuritus” on hyvin ajanhermolla oleva määritelmä tässä kevyitä valintoja suosivassa maailmassa.
    Neuvoston mielestä naista pitäisi saada piestä, jos tämä esimerkiksi kieltäytyy seksistä, puhuu liian lujaa (montakohan kertaa suvakki Lenita Airisto olisi saanut turpaansa) tai pukeutuu vastoin miehensä mieltymyksiä.
    Neuvosto julkaisi NBC:n mukaan jopa ohjeet, miten naista pitäisi kurittaa. Ohjeiden mukaan iskujen pitäisi osua alueille, joissa iho ei ole liian paksua. Tällä neuvolla halutaan ilmeisesti varmistaa, ettei naisen ihoon jää mustelmia.
    Neuvosto ohjeistaa, että pään alueelle kohdistuneisiin iskuihin ei käytettäisi kättä pidempää ja että iskut eivät osuisi silmien tai nenän alueelle. Luiden murtaminen, erilaisten haavojen, naarmujen tai mustelmien tuottaminen ei ole myöskään suotavaa.
    Asiasta uutisoivat sunnuntaina muun muassa NBC News ja CNN, jota STT siteerasi Suomessa.
    Hajjar: Profeetta ei koskaan lyönyt naista (johtunee siitä, että hän ei koskaan saanut naista, ainoastaan lammasta)
    Suomessa keskustelupalstat ovat täyttyneet kommenteista, joissa pohditaan, kuinka yleistä vastaavanlainen, naisia alistava ajattelu on Suomessa.
    Suomen islamilaisen yhdyskunnan imaami Anas Hajjar kehottaa kaikki Suomessa asuvia muslimeja noudattamaan Suomen lakia.
    Hajjar kuitenkin sanoo, ettei hän tiedä tai ole lukenut, mitä pakistanilainen islamilaisjohtaja on linjannut eikä halua ottaa millään tavalla kantaa tämän sanomisiin.
    – Olemme olleet mukana erilaisissa väkivallattomuusaloitteissa, jotta perheväkivalta lopetettaisiin. Meidän esimerkkimme on profeetta [Muhammad], joka ei ole koskaan lyönyt naista.
    – Eli me tiedämme, että on mahdollista toimia perheen sisällä väkivallattomasti. Ja esimerkki tästä on meidän profeettamme.
    Koraanissa kuitenkin sanotaan (4:34), että miehellä on oikeus kurittaa tottelematonta vaimoaan. Hajjar on aiemmin sanonut, että islamilaisen lain asemaa pitäisi Suomessa vahvistaa. Islamilaisessa Sharia-laissa tulkintoja haetaan Koraanista.
    – Tästä huolimatta meidän esimerkkimme on profeetta itse. Ne, jotka lähtevät tulkitsemaan asiaa, pitää katsoa, mitä tarkoittaa kurittaminen. Millä tavalla ja missä menee rajat. Pitää muistaa, että Koraanissa mainittu on... Se on viimeinen keino. Tätä keinoa profeetta ei ole käyttänyt. Miksi me käyttäisimme sitä?
    Hajjar, ettekö te nimenomaan aja Suomeen lakia, joka mahdollistaisi naisen kurittamisen ilman rangaistusta?
    – En aja enkä ole ajanut Suomeen sellaista lakia, ja toimeni käytännössä vahvistavat tätä, kuten aiemmassa vastauksessani sanoin. Olen puhunut islamilaisesta laista liittyen avioliittolain viimeiseen muutokseen [tasa-arvoinen avioliittolaki], avioero-ongelmiin ja niiden ratkaisuihin, jotka olisivat mahdollisia, kun on muslimituomari, joka voisi ratkaista avioliitto-ongelmia, joita Suomen laki ei tunnusta sekä puhunut etiikkakysymyksestä, perintölaista ja korkokysymyksistä.
    Naisen kurittaminen on siis mielestänne sallittua, kun Koraanissa niin lukee?
    – Minun vastaukseni oli selkeä. Meidän esimerkkimme on profeetta. Onko joku oppineempi koraanista kuin profeetta itse?
    Tämä teidän vastauksenne ei vastaa kysymykseeni. Eli kun sanotte, että islamilaisen lain asemaa pitäisi vahvistaa, olette samalla tukemassa sitä, että vaimoa saisi Suomessa kurittaa?
    – Ehkä oppini ei riitä vastaamaan sinulle, jos edellinen ei ole riittävän selkeä vastaus.
    Minäpä kerron teille, että se viimeinen keino tulee minuutin kuluttua siitä ensimmäisestä keinosta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suomen islamilaisten johtaja naisten kurittamisesta: ”Se on Koraanissa viimeinen keino”.
    Naisten kohtelu islamilaisessa kulttuurissa nousi sunnuntaina voimakkaasti keskusteluun Suomessa.

    Suomen islamilaisen yhdyskunnan imaami Anas Hajjar (nyt jo kuollut) sanoo, että naisten kurittaminen on Koraanissa vasta viimeinen keino (valehteli senkin).
    Naisten kohtelu islamilaisessa kulttuurissa nousi voimakkaasti keskusteluun Suomessa. Kansainvälisillä uutiskanavilla levisi pakistanilaisen uskonoppineen ehdotus naisten pieksämisen sallimisesta, joka aiheutti rajun kommenttiryöpyn myös kotimaisilla uutissivustoilla.
    Pakistanin islamilaisen neuvoston johtajan mukaan miehen pitäisi saada ”kurittaa kevyesti” tottelematonta tai huonosti käyttäytyvää vaimoa. Islamilaisen neuvoston ehdotus menee seuraavaksi maan parlamentin arvioitavaksi. ”Kevyt kuritus” on hyvin ajanhermolla oleva määritelmä tässä kevyitä valintoja suosivassa maailmassa.
    Neuvoston mielestä naista pitäisi saada piestä, jos tämä esimerkiksi kieltäytyy seksistä, puhuu liian lujaa (montakohan kertaa suvakki Lenita Airisto olisi saanut turpaansa) tai pukeutuu vastoin miehensä mieltymyksiä.
    Neuvosto julkaisi NBC:n mukaan jopa ohjeet, miten naista pitäisi kurittaa. Ohjeiden mukaan iskujen pitäisi osua alueille, joissa iho ei ole liian paksua. Tällä neuvolla halutaan ilmeisesti varmistaa, ettei naisen ihoon jää mustelmia.
    Neuvosto ohjeistaa, että pään alueelle kohdistuneisiin iskuihin ei käytettäisi kättä pidempää ja että iskut eivät osuisi silmien tai nenän alueelle. Luiden murtaminen, erilaisten haavojen, naarmujen tai mustelmien tuottaminen ei ole myöskään suotavaa.
    Asiasta uutisoivat sunnuntaina muun muassa NBC News ja CNN, jota STT siteerasi Suomessa.
    Hajjar: Profeetta ei koskaan lyönyt naista (johtunee siitä, että hän ei koskaan saanut naista, ainoastaan lammasta)
    Suomessa keskustelupalstat ovat täyttyneet kommenteista, joissa pohditaan, kuinka yleistä vastaavanlainen, naisia alistava ajattelu on Suomessa.
    Suomen islamilaisen yhdyskunnan imaami Anas Hajjar kehottaa kaikki Suomessa asuvia muslimeja noudattamaan Suomen lakia.
    Hajjar kuitenkin sanoo, ettei hän tiedä tai ole lukenut, mitä pakistanilainen islamilaisjohtaja on linjannut eikä halua ottaa millään tavalla kantaa tämän sanomisiin.
    – Olemme olleet mukana erilaisissa väkivallattomuusaloitteissa, jotta perheväkivalta lopetettaisiin. Meidän esimerkkimme on profeetta [Muhammad], joka ei ole koskaan lyönyt naista.
    – Eli me tiedämme, että on mahdollista toimia perheen sisällä väkivallattomasti. Ja esimerkki tästä on meidän profeettamme.
    Koraanissa kuitenkin sanotaan (4:34), että miehellä on oikeus kurittaa tottelematonta vaimoaan. Hajjar on aiemmin sanonut, että islamilaisen lain asemaa pitäisi Suomessa vahvistaa. Islamilaisessa Sharia-laissa tulkintoja haetaan Koraanista.
    – Tästä huolimatta meidän esimerkkimme on profeetta itse. Ne, jotka lähtevät tulkitsemaan asiaa, pitää katsoa, mitä tarkoittaa kurittaminen. Millä tavalla ja missä menee rajat. Pitää muistaa, että Koraanissa mainittu on... Se on viimeinen keino. Tätä keinoa profeetta ei ole käyttänyt. Miksi me käyttäisimme sitä?
    Hajjar, ettekö te nimenomaan aja Suomeen lakia, joka mahdollistaisi naisen kurittamisen ilman rangaistusta?
    – En aja enkä ole ajanut Suomeen sellaista lakia, ja toimeni käytännössä vahvistavat tätä, kuten aiemmassa vastauksessani sanoin. Olen puhunut islamilaisesta laista liittyen avioliittolain viimeiseen muutokseen [tasa-arvoinen avioliittolaki], avioero-ongelmiin ja niiden ratkaisuihin, jotka olisivat mahdollisia, kun on muslimituomari, joka voisi ratkaista avioliitto-ongelmia, joita Suomen laki ei tunnusta sekä puhunut etiikkakysymyksestä, perintölaista ja korkokysymyksistä.
    Naisen kurittaminen on siis mielestänne sallittua, kun Koraanissa niin lukee?
    – Minun vastaukseni oli selkeä. Meidän esimerkkimme on profeetta. Onko joku oppineempi koraanista kuin profeetta itse?
    Tämä teidän vastauksenne ei vastaa kysymykseeni. Eli kun sanotte, että islamilaisen lain asemaa pitäisi vahvistaa, olette samalla tukemassa sitä, että vaimoa saisi Suomessa kurittaa?
    – Ehkä oppini ei riitä vastaamaan sinulle, jos edellinen ei ole riittävän selkeä vastaus.
    Minäpä kerron teille, että se viimeinen keino tulee minuutin kuluttua siitä ensimmäisestä keinosta.

    Hajjar on jo matojen syömä. Tosin hän ei itse tiedä siitä mitään. Ei tienyt kyllä eläessäänkään vaan hukkasi elämänsä taikauskolle.


  • Anonyymi

   Venäläiset kautta aikojen ovat olleet suurimpia sotarikollisia, nyt on aika alkaa rankaisemaan kunnolla tuota loisivaa saastasakkia.

   • Anonyymi

    Et ilmeisesti ole kovin vanha. Jos olisit edes 30 vuotias niin muistaisit pahempiakin sotahulluja. Mutta onhan tässä toki aikaa putinin ohittaa ne..


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Et ilmeisesti ole kovin vanha. Jos olisit edes 30 vuotias niin muistaisit pahempiakin sotahulluja. Mutta onhan tässä toki aikaa putinin ohittaa ne..

    Jaa ,meinaat että 65 vuotias on nuori? No kiitos vaan,mutta venäjä on historiansa aikana tappanut noin 650 miljoonaa ihmistä,siihen ei moni pysty.


  • Anonyymi

   Uskonnot ovat pahimpia. Kyllä kaikenmaailman järjestöt ja prätkäjengit kielletään mutta uskontojen sallitaan tehdä pahoinpitelyjä, kaulojen katkomisia, raiskauksia, kidutuksia ja vaikka mitä pahaa. Se tuntuu olevan ihan jees. Uskontokunnat ovat pahimpia rikollisjärjestöjä mitä löytyy. Erityisesti islamin kannattajat.

  • Anonyymi

   Kaikki kusipäisyys on mahdollista sellaisessa maailmassa jossa keskimääräinen ÄO on 65 luokkaa. Siksi se tuntuukin meistä älykkäistä täysin käsittämättömältä.

   • Anonyymi

    Toki nuo ÄO <= 65 tyypit tekevät pahaa (kun älykkyys ei muuhun riitä).

    Mutta on olemassa tyyppejä, jotka ovat huomattavan älykkäitä, ja jotka aivan tarkoituksella tekevät äärimmäistä pahaa (kuten tuo Klaus Schwab joka haluaa ryöstää omaisuutesi sekä pakkorokottaa kaikki ihmiset "rokotteella" jossa on sekä terveydellisiä haittavaikutuksia että seuranta Bluetooth LE -teknologialla).

    Lataa jostain (mielellään muualta kuin Google Playsta, jossa sovelluksesta voi olla sensuroitu versio tarjolla) sovellus aiheesta "Bluetooth LE scanner". Aktivoi puhelimestasi kehittäjätila (engl. Developer Mode). Mene keskelle metsää ja kytke Bluetooth päälle. Jos ET ole rokotettu, ota joku rokotettu kaveri mukaan.

    Jos olet rokotettu, laite havaitsee oman signaalisi, ja jos et, laite havaitsee rokotetun kaverisi signaalin, kun kaveri tulee 1-10 m etäisyydelle (tarkka etäisyys voi vaihdella).

    Jos et löydä mitään signaalia, mahdollisia syitä:

    1. Unohdit laittaa kehittäjätilan päälle

    2. Latasit sovelluksen Google Playsta, ja sait sensuroidun version, joka sensuroi pois koronarokotettujen vartaloiden lähettämät signaalit

    3. Puhelimesi Bluetooth -piiri on sellaista mallia, joka tukee vain normaalia Bluetoothia, mutta joka ei kykene havaitsemaan Bluetooth LE -signaalia (nimestään huolimatta eri standardi kuin tavallinen Bluetooth)

    4. Erään italialaisen lääkärin mukaan 86% niistä henkilöistä, jotka sanoivat olevansa rokotettuja, tuottivat Bluetooth LE -signaalin. Jos et havaitse signaalia, sinä tai kaverisi ei tuota signaalia rokottamisesta huolimatta.

    5. su-po on joko etähallinnalla tai saamalla puhelimesi hetkeksi käsiinsä estänyt puhelimesi kyvyn havaita rokotettujen vartaloita.

    Sekä laitteiden että rokotettujen kohdalla lukee 6-tavuinen (= 12 heksadesimaalimerkkiä) laite-ID eli MAC (Media Access Control).

    Tehdastekoisten laitteiden kohdalla lukee myös laitevalmistajan nimi mutta rokotettujen kohdalla lukee valmistajan nimen sijasta N/A.

    huom: jos kokeilet skannaustata kauppakeskuksessa, niin monet laitteet myös lähettävät tai saattavat lähettää Bluetooth -signaalia, kuten esim.

    1) valvontakamerat (vanhimpia lukuunottamatta)

    2) maksupäätteet

    3) Veikkauksen pelikoneet

    4) muut mahdolliset laitteet (joita kauppaliikkeet ja -keskukset ovat täynnä).


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Toki nuo ÄO <= 65 tyypit tekevät pahaa (kun älykkyys ei muuhun riitä).

    Mutta on olemassa tyyppejä, jotka ovat huomattavan älykkäitä, ja jotka aivan tarkoituksella tekevät äärimmäistä pahaa (kuten tuo Klaus Schwab joka haluaa ryöstää omaisuutesi sekä pakkorokottaa kaikki ihmiset "rokotteella" jossa on sekä terveydellisiä haittavaikutuksia että seuranta Bluetooth LE -teknologialla).

    Lataa jostain (mielellään muualta kuin Google Playsta, jossa sovelluksesta voi olla sensuroitu versio tarjolla) sovellus aiheesta "Bluetooth LE scanner". Aktivoi puhelimestasi kehittäjätila (engl. Developer Mode). Mene keskelle metsää ja kytke Bluetooth päälle. Jos ET ole rokotettu, ota joku rokotettu kaveri mukaan.

    Jos olet rokotettu, laite havaitsee oman signaalisi, ja jos et, laite havaitsee rokotetun kaverisi signaalin, kun kaveri tulee 1-10 m etäisyydelle (tarkka etäisyys voi vaihdella).

    Jos et löydä mitään signaalia, mahdollisia syitä:

    1. Unohdit laittaa kehittäjätilan päälle

    2. Latasit sovelluksen Google Playsta, ja sait sensuroidun version, joka sensuroi pois koronarokotettujen vartaloiden lähettämät signaalit

    3. Puhelimesi Bluetooth -piiri on sellaista mallia, joka tukee vain normaalia Bluetoothia, mutta joka ei kykene havaitsemaan Bluetooth LE -signaalia (nimestään huolimatta eri standardi kuin tavallinen Bluetooth)

    4. Erään italialaisen lääkärin mukaan 86% niistä henkilöistä, jotka sanoivat olevansa rokotettuja, tuottivat Bluetooth LE -signaalin. Jos et havaitse signaalia, sinä tai kaverisi ei tuota signaalia rokottamisesta huolimatta.

    5. su-po on joko etähallinnalla tai saamalla puhelimesi hetkeksi käsiinsä estänyt puhelimesi kyvyn havaita rokotettujen vartaloita.

    Sekä laitteiden että rokotettujen kohdalla lukee 6-tavuinen (= 12 heksadesimaalimerkkiä) laite-ID eli MAC (Media Access Control).

    Tehdastekoisten laitteiden kohdalla lukee myös laitevalmistajan nimi mutta rokotettujen kohdalla lukee valmistajan nimen sijasta N/A.

    huom: jos kokeilet skannaustata kauppakeskuksessa, niin monet laitteet myös lähettävät tai saattavat lähettää Bluetooth -signaalia, kuten esim.

    1) valvontakamerat (vanhimpia lukuunottamatta)

    2) maksupäätteet

    3) Veikkauksen pelikoneet

    4) muut mahdolliset laitteet (joita kauppaliikkeet ja -keskukset ovat täynnä).

    Otetaanpa vielä esille asian sotilaallinen merkitys:

    Android -puhelin on "halpa" kuluttajalaite. Vaikka olisitkin maksanut laitteesta satoja euroja, bluetooth -piiri laitteessa maksaa euron tai alle ja antennikin on tehty piirilevylle syövyttämällä, eli halvin mahdollinen tapa.

    JOS käytettäisiin laadukkainta bluetooth -piiriä ja laadukasta suunta-antennia, niin mihin kyettäisiin?

    Havaitsemisetäisyys nousisi 1-10 m -tasolta jopa yli 100m tasolle.

    Mikäpä armeijakäytössä olisikaan helpompaa?

    Skannaa laitteella maastoa, ja kun tietystä suunnasta löytyy bluetooth LE -signaaleja, sitten tykistökeskitystä siihen suuntaan (kun siellä on vihollisjoukkoja piilossa; toivottavasti ei ole omia !)-

    Onko Suomen Puolustusvoimilla asia tiedossa (olisi syytä olla).

    Tietysti, jos Puolustusvoimat kieltäytyvät uskomasta tätä, niin antavat vapaaehtoisesti etua Venäjän armeijalle, uskoisin Putinin kyllä tietävän tästä.

    Vielä 1 mielenkiintoinen asia:


    Venäjällä suosituin koronarokote on venäläinen Sputnik -rokote.

    Mutta onko Sputnik venäläisten alusta asti itse kehittämä (jos on, niin voi olla, ettei se kehitä ottajassaan bluetooth LE -tunnistetta kuten Pfizerin rokote tekee).

    Vai onko Sputnik tosiasiassa Pfizer -rokotteen klooni, jonka venäläiset kehittivät vain siksi, kun eivät halua maksaa Pfizerille (missä tapauksessa on erittäin todennäköistä, että bluetooth LE -tunniste syntyy myös sputnikin ottajalle).

    JOS käy niin ikävästi, että Venäjä hyökkäisi Suomeen (kuten iskivät Ukrainaan) niin siinä tilanteessa puolustusvoimien johto voi kiittää itseään jos ottavat tämän vakavasti tai sitten päinvastoin Suomi häviää kun venäläissotilaat skannaavat suomalaisjoukkojen sijainnin bluetoothLE -skannerilla ja sitten tulee venäläistä tykistökeskitystä suomalaisjoukkoja kohti.

    Vallanpitäjät ja valtamedia eivät halua sinun tietävän tästä.
    Siksi tämä saattaa joutua sensuroiduksi.

    Italialainen mieslääkäri havaitsi bluetooth -signaalin potilaissaan näiden tullessa vastaanotolle.

    Ja jenkki naislääkäri Carrie Madej tutki koronarokotetta elektronimikroskoopilla ja löysi jotain, mikä näytti nanokokoisilta piirilevyn palasilta.

    Luettuani itse väitteen rokotettujen bluetooth -tunnisteista (alkusyksyllä 2021 suom24:stä) luulin sitä huuhaaksi.

    Mutta kun myöhemmin olin lukenut sekä nanokokoisista piirilevyn palasista että italialaisen mieslääkärin havainnoista, päätin ladata puhelimeeni bluetooth le -skanneriohjelman - ja koska puhelimeni oli jo valmiiksi kehittäjätilassa, alkoi rokotetuista koodeja löytymään.

    Sittemmin löytyi netistä myös dokumentti, jossa kerrotaan nanoteknologian uusista saavutuksista.

    Teknologia on edennyt pidemmälle kuin moni tajuaakaan !


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Toki nuo ÄO <= 65 tyypit tekevät pahaa (kun älykkyys ei muuhun riitä).

    Mutta on olemassa tyyppejä, jotka ovat huomattavan älykkäitä, ja jotka aivan tarkoituksella tekevät äärimmäistä pahaa (kuten tuo Klaus Schwab joka haluaa ryöstää omaisuutesi sekä pakkorokottaa kaikki ihmiset "rokotteella" jossa on sekä terveydellisiä haittavaikutuksia että seuranta Bluetooth LE -teknologialla).

    Lataa jostain (mielellään muualta kuin Google Playsta, jossa sovelluksesta voi olla sensuroitu versio tarjolla) sovellus aiheesta "Bluetooth LE scanner". Aktivoi puhelimestasi kehittäjätila (engl. Developer Mode). Mene keskelle metsää ja kytke Bluetooth päälle. Jos ET ole rokotettu, ota joku rokotettu kaveri mukaan.

    Jos olet rokotettu, laite havaitsee oman signaalisi, ja jos et, laite havaitsee rokotetun kaverisi signaalin, kun kaveri tulee 1-10 m etäisyydelle (tarkka etäisyys voi vaihdella).

    Jos et löydä mitään signaalia, mahdollisia syitä:

    1. Unohdit laittaa kehittäjätilan päälle

    2. Latasit sovelluksen Google Playsta, ja sait sensuroidun version, joka sensuroi pois koronarokotettujen vartaloiden lähettämät signaalit

    3. Puhelimesi Bluetooth -piiri on sellaista mallia, joka tukee vain normaalia Bluetoothia, mutta joka ei kykene havaitsemaan Bluetooth LE -signaalia (nimestään huolimatta eri standardi kuin tavallinen Bluetooth)

    4. Erään italialaisen lääkärin mukaan 86% niistä henkilöistä, jotka sanoivat olevansa rokotettuja, tuottivat Bluetooth LE -signaalin. Jos et havaitse signaalia, sinä tai kaverisi ei tuota signaalia rokottamisesta huolimatta.

    5. su-po on joko etähallinnalla tai saamalla puhelimesi hetkeksi käsiinsä estänyt puhelimesi kyvyn havaita rokotettujen vartaloita.

    Sekä laitteiden että rokotettujen kohdalla lukee 6-tavuinen (= 12 heksadesimaalimerkkiä) laite-ID eli MAC (Media Access Control).

    Tehdastekoisten laitteiden kohdalla lukee myös laitevalmistajan nimi mutta rokotettujen kohdalla lukee valmistajan nimen sijasta N/A.

    huom: jos kokeilet skannaustata kauppakeskuksessa, niin monet laitteet myös lähettävät tai saattavat lähettää Bluetooth -signaalia, kuten esim.

    1) valvontakamerat (vanhimpia lukuunottamatta)

    2) maksupäätteet

    3) Veikkauksen pelikoneet

    4) muut mahdolliset laitteet (joita kauppaliikkeet ja -keskukset ovat täynnä).

    Lukisit enemmän niin luulisit vähemmän. Nuo jutut Klaus Schwab,ista ovat täydellisiä valheita joita luulosairaiden roskalehdet julkaisevat.


  • Anonyymi

   Kyllä olisi aika herätä tuosta menneen maailman painajaisesta, jota sodaksi sanotaan.

   Hulluinta on että kun toiset käskee niin toiset tottelee, ja nämä jotka tottelee, on ne jotka tekee likaisen työn ja myös ottavat riskit vastaan.

   Eikö ihminen osaa ajatella itse?

   Sotivien maiden päättäjät pelaavat pelejään syyttömien ihmisten hengillä... Sotivilla puoliskoilla on tietyt säännöt joita ei ylitetä.. Sen mukaan pelaaminen on sitten "sallittua"... Mutta ne on ne syyttömät ihmiset jotka kärsivät.

  • Anonyymi

   Kilpailuhenki ja vallan halu ovat osa laumaihmisen sielunmaisemaa. Mielihyvää tuottamaan ei riitä hyvä elämä vaan toisen voittaminen ja paremmuuden kokemus, ja siitä kerjätty suosio. Aika sairasta sanoisin. Näin se on, minkäs teet.

  • Anonyymi

   Kun ihmisen tyhmyydestä on kyse niin kaikki on mahdollista.

  • Anonyymi

   2022 vuonna joku käyttää "vajakki"-sanaa. Vielä on pitkä matka sovistykseen. Käytät sitä tuolla toisessa ketjussa myös.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jetin syöksy saanut lisää vauhtia

   Huh huh - uusimmat uutiset viittaa siihen aika vahvasti, että nyt mennään lujaa kyytiä kohti pohjaa! Mutta eipä sitä koskaan tiedä, jospa sieltä viel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   2356
  2. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   77
   1333
  3. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   855
  4. Uusi viihdesarja-tietovisa Hengaillaan sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit?

   Ylen uusi Hengaillaan starttasi lauantaina. Jenni Poikelus juonsi ja Riku Rantala tuomaroi. Ohjelma sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit
   Tv-sarjat
   45
   818
  5. Mulla on ikävä sinua

   Kun oli edes joku yhteys. Nyt ei ole enää mitään, ja tuskin tulee koskaan olemaan. Katsoin kuvaasi ja tulin niin iloiseksi, mutta samalla haikeaksi.
   Ikävä
   27
   808
  6. Suomi kuihtuu ilman maahanmuuttoa

   Aika pahan laittoi Iltalehti persuille :-D https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/87de288c-7c6f-4ed3-b81c-72bea585649a
   Maailman menoa
   370
   745
  7. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

   Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
   Sinkut
   166
   696
  8. Törmäsin lauseeseen

   "Kun ihmiset tietävät tehneensä sinulle väärin, he välttelevät sinua". Taitaa olla totuuden siemen.
   Ikävä
   61
   659
  9. Suomalaisen koulun alamäki alkoi ministeri Vikkusen aikana

   konsulentit hyppäsivät pöydällä ja meno jatkui Graham-Laasosen aikana, kun kokoomus halpuutti suomalaista koulutusjärjestelmää parhaansa mukaan. Nyt t
   Perussuomalaiset
   59
   616
  10. Montako askelta olisi pitänyt ottaa

   että olisit voinut suudella kaivattuasi? Mulla 2-3.
   Ikävä
   42
   606
  Aihe