Pyhät tuomiot tulevat - (Sanan) ilmoitukset täyttyvät (1)

Anonyymi-ap

Pyhät tuomiot tulevat, (Sanan) ilmoitukset täyttyvät (1)

(S24 Kristinuskon foorumit)


1) Jumalattomuus maksimoituu loppua kohden
------------------------------------------------------

Mitä pidemmälle aika kuluu, sitä kiihtyvämmällä mallilla joka lajin jumalattomuus, vääryys, moraalittomuus kukoistaa. Kuin rikkaruohopelto? Kuin haiseva kaatopaikka, likatunkio, väkivallan viidakko. . . Onneksi Jumala uskoi meille Sanansa, Jeesuksen. Valoksi. Kaikille, jotka tahtovat ymmärtää.
• "Minä olen maailman valkeus, joka minua seuraa ei pimeydessä vaella.." ( Joh 8:12)

Sekä Herramme Jeesus, kuin myös apostolit, ja lopuksi apostoli Johannes Ilmestyskirjan sanomassa
-- he kaikki tuovat esille sen, että pahuus lisääntyy loppua kohden. Siksi viisas valmistaa itsensä. ( Matteus 24., Markus 13., ja Luukas 21. luvut = Jeesus)

• "Tämä, mikä tapahtui heille, on esikuvallista ja on kirjoitettu varoitukseksi meille, joille maailmanaikojen loppukausi on tullut. " ( 1 Kor 10:11)

Pilkkaaminen kukoistaa? ( 2 Piet 3:3)
• "Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan ja sanovat: "Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta."


2) Miksei Jumala tee mitään? Missä Jumala oli kun kauheutta tapahtui?
----------------------------------------------------------------------------------

Vaikka monet ihmiset eivät usko elävään Jumalaan, niin kun jotakin pahaa tapahtuu, he kysyvät:
• Missä Jumala oli, miksei Hän tehnyt mitään?

Kun ihmiset eivät pienessäkään määrin tottele Jumalan Sanaa: Älä tapa, älä varasta, älä tee huorin, älä panettele, älä himoitse.... Niin Jumalaa vaaditaan vastuulliseksi ihmisten pahoihin tekoihin!

Toki, kun onnettomuuksia ja tragedioita syntyy, herää kysymys: Miksei Jumala varjellut, estänyt? Elämä ei aina anna vastauksia. . .


3) Kyllä Jumala toimii, toteuttaa ennalta ilmoitetut asiat!
------------------------------------------------------------------

Kun ihmiset huokailevat, miksei Jumala toimita tuomioita pahuuden ylitse, Sana valaisee. Hän toimii, omassa aikataulussaan ja järjestyksessään. Paavali lausui, Apt 17:31

• "Sillä hän on säätänyt päivän, jona hän on tuomitseva maanpiirin vanhurskaudessa sen miehen kautta, jonka hän siihen on määrännyt; ja hän on antanut kaikille siitä vakuuden, herättämällä hänet kuolleista."


4) Jumalan pyhät tuomiot ja niiden järjestys?
--------------------------------------------------------

Erittäin tavalliseksi nähty ilmiö on, että monet ns. kristityt ovat hanakoita tuomitsemaan pakanatason ihmisiä. Niitä, joilla ei uskoa. Kun pahuus ja riettaus kasvaa, moni kristittykin on valmis ryhtymään "omatekoiseksi tuomariksi", mutta? On kaiketi unohtanut sen JÄRJESTYKSEN, jonka Sana selvästi ilmoittaa:
( 1 Piet 4:17-18, 1 Kor 5:13)

• "Sillä aika on tuomion alkaa Jumalan huoneesta; mutta jos se alkaa ensiksi meistä, niin mikä on niiden loppu, jotka eivät ole Jumalan evankeliumille kuuliaiset? Ja "jos vanhurskas vaivoin pelastuu, niin mihinkä joutuukaan jumalaton ja syntinen?"

Aloitus jatkuu...

34

190

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jatkoa aloitukseen: Pyhät tuomiot tulevat, (Sanan) ilmoitukset täyttyvät (1)


   5) Tuomiot alkavat Jumalan huoneesta...
   ----------------------------------------------

   Kun Sanan ilmoittamat lopunajan tuomiot lankeavat pahuuden ja jumalattomuuden ylitse, ne eivåt ala ns. "pahimmasta paikasta". Vaan? Herran kansan synneistä, epäpuhtauksista....

   Jokainen uskova tarvitsee jokapäiväistä puhdistusta, niinkuin pidämme kehommekin puhtaana. (2 Tim 2:19-21)

   Ei ole yhtä ainoaa täydellistä uskovaa! Mutta Jumalan edessä voidaan saavuttaa tila, jossa Jumalalle ei ole "nuhteita". ( Apt 24:16, 1 Joh 3:21, Room 5:1)

   Jeesuksella oli aikanaan kaksi (2) seurakuntaa Vähä-Aasiassa, joille ei ollut NUHTEITA: Smyrnan ja Fladelfian seurakunnat ( Ilm 2:8-11, 3:7-13). Toisille seurakunnille (5) oli erilaisia nuhteita ja varoituksia.

   Jumala aloittaa puhdistuksen, puhdistavat toimenpiteensä puhtaammasta päästä. Niinkuin järkevä tai ammattimainen siivoojakin? Vasta lopuksi edetään pahimpiin lika-ja pöpöpesäkkeisiin, ja viimeiseksi viedään roskat ja jätteet. Näin myös Jumala, Sanassaan ilmoittaa.
   • ensin Herran omat "tutkitaan"
   • sitten heidät merkataan ( Hes 9:4, Ilm 9:4, Ilm 7:3)
   • Jumalan sinetillä varustettuja suojellaan
   • sitten pyhät tuomiot alkavat, Jumalan huoneesta... ( Hes 9:5-6, Jer 25:29. Ilm 9:4)

   Joku kysyy, miksi näIn?

   Siksi, että eivät kaikki, jotka sanovat: Herra, Herra ole Jumalan seuraajia, Hänen kansansa väkeä. Eivät kaikki uskoviksi itseään nimittävät ole pyhittäneet elämäänsä Jumalalle! On tapauskovia, nimikristittyjä, valheveljiä, harhaopettajia, tekopyhiä, ulkokultaisia, salasynneissä olevia, julkisynneissä Jumalan nimeä häpäiseviä!

   Ja arveliko joku - ettei Jumala tekisi puhdistusta? Sellainen oletus oli ja on petollista.

   Jumala puhdistaa kansansa. Karsii pois kuolleet oksat, erottaa vehnät ja lusteet (=valhevehnä).
   (2 Tess 2. luku) Kuka voisi vakuuttaa, ettei ole ajatellut pahoja ajatuksia? Sanonut sanoja? Ollut väärässä asenteessa, kateellinen, katkera, kylmäkiskoinen, jne.

   "Herra, minä tunnustan sinun totuutesi valossa,
   että olen tehnyt syntiä ajatuksin ja sanoin,
   teoin ja laiminlyönnein.
   Minun tulisi rakastaa sinua,
   Jumalani ja Vapahtajani, yli kaiken,
   mutta olen rakastanut itseäni enemmän kuin sinua.
   Sinä olet antanut minulle lähimmäisen,
   että rakastaisin häntä niin kuin itseäni.
   Olen kuitenkin ollut itsekäs
   ja käteni on ollut hidas auttamaan.
   Sen tähden käyn eteesi
   ja tunnustan syntini ja syyllisyyteni.
   Tuomitse minut, Jumala,
   mutta älä hylkää minua.
   Minulla ei ole mitään muuta pakopaikkaa,
   kuin sinun sanomaton laupeutesi."


   6) Jumalan tuli koettele, Hän puhdistaa pyhän temppelinsä! ( 1 Kor 3:11-16)
   ------------------------------------------------------------------------

   • "Sillä muuta perustusta ei kukaan voi panna, kuin mikä pantu on, ja se on Jeesus Kristus. Mutta jos joku rakentaa tälle perustukselle, rakensipa kullasta, hopeasta, jalokivistä, puusta, heinistä tai oljista, niin kunkin teko on tuleva näkyviin; sillä sen on saattava ilmi se päivä, joka tulessa ilmestyy, ja tuli on koetteleva, minkälainen kunkin teko on. "
   • "Jos jonkun tekemä rakennus kestää, on hän saava palkan; mutta jos jonkun tekemä palaa, joutuu hän vahinkoon; mutta hän itse on pelastuva, kuitenkin ikäänkuin tulen läpi."
   • "Ettekö tiedä, että te olette Jumalan temppeli ja että Jumalan Henki asuu teissä? Jos joku turmelee Jumalan temppelin, on Jumala turmeleva hänet; sillä Jumalan temppeli on pyhä, ja sellaisia te olette."

   Jumalan pyhä "tuli" koettelee Herran kansan. Jonka "rakennus" (elämä) ei tulta kestä, palaa. Pyässä tulessa eivät kestä valheet ja saasteet.

   Kuitenkin, jos joku pysyy kiinni Jeesuksen Kristuksen hankkimassa armossa ja ristin työn sovituksessa, hänelläkin on iankaikkisen elämän toivo.

   Jumalan puhdistuksen perästä erottuvat pyhät ja pahat, uskolliset Herran seuraajat ja muotomenojen harjoittajat. Kristuksen morsian puhdistetään ja pyhitetään, Jumalalle kunniaksi.

   Vastt tämän perästä ova vuorossa ne Jumalan toimenpiteet; tuomiot - jotka kohtaavat tämän maailman jumalattomuutta. ( Niistä seuraavassa, osa 2)

  • Anonyymi

   Aloitus todistaa että uskonnollisuus on mielenvikaisuutta.

   • Anonyymi

   • Anonyymi

    Kommenttisi todistaa - hm- että - jääköön sanomatta.
    Lukijan taso ei aina ylety käsittämään, mutta ei voi kauhalla vaatia, jos on....


   • Anonyymi

   • Anonyymi

    Mitä lajia mielenvikaisuutta sulla on todettu? Jos et ymmärrä lukemaasi?


   • Anonyymi

    Ny meni pieleen ennustus. Mutta jotakin häiriötä on täytynyt olla sillä tyypillä, joka tuikkasi tuleen se Rautjärven kirkon...


   • Anonyymi

    Uskonnollisuus on sitä ja tätä?
    Mutta aloitus ei todista yhtään mitään. Puoleen eikä toiseen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ny meni pieleen ennustus. Mutta jotakin häiriötä on täytynyt olla sillä tyypillä, joka tuikkasi tuleen se Rautjärven kirkon...

    Kukaan ei ole todistanut, että Rautjärven kirkon (epäillyllä) tyypillä olisi ollut jotakin uskontoon liittyvää häiriötä! Mutta häiriötä varmaan.


  • Anonyymi

   Ilm.21:2 Ja pyhän kaupingin, uuden Jerusalemin, minä näin laskeutuvan alas taivaasta Jumalan tyköä, valmistettua niinkuin morsian, miehellensä kaunistettu. Ilm.21:3 Ja minä kuulin suuren äänen valtaistuimelta sanovan: Katso, Jumalan maja ihmisten keskellä! Ja hän on asuva heidän keskellänsä, ja he ovat hänen kanssansa, ja Jumala itse on oleva heidän kanssansa, heidän Jumalansa. Ilm.21:10 Ja hän vei minut hengessä suurelle ja korkealle vuorelle ja näytti minulle pyhän kaupungin, Jerusalemin, joka laskeutui alas taivaasta Jumalan tyköä. Hebr.12:22

  • Anonyymi

   Ilm.21:2 Biblia (1776) Ja minä Johannes näin pyhän kaupungin, uuden Jerusalemin astuvan alas taivaasta, Jumalalta valmistetun, niinkuin morsiamen kaunistetun hänen miehellensä.

   • Anonyymi

    Sekin aika tulee, ja silloin Kristuksen morsian on sellainen, jollaiseksi se on tarkoitettu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sekin aika tulee, ja silloin Kristuksen morsian on sellainen, jollaiseksi se on tarkoitettu.

    Kyllä se tulee, kun Jumala toimittaa pyhä tuomiot ja puhdistaa kansansa:


  • Anonyymi

   "Ja hän käski meidän saarnata kansalle ja todistaa, että hän on se (Jeesus) jonka Jumala on asettanut elävien ja kuolleitten tuomariksi." ( Apt 10:42)

  • Anonyymi

   Jumala puhdistaa kansansa, uskovien rivit - ne ovat pyhät tuomiot. Jumalan kädestä, ei ihmisten hankkeista.

  • Anonyymi

   Jumalan logiikka on ymmärrettävä. Kaikki oikeassa järjestyksessä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Uskoivatpa ihmiset tai eivät, niin Jumala täyttää ja toteuttaa Sanansa ilmoitukse maan päällä.

  • Anonyymi

   Taas kerran pieleen !

   Aloittaja ei ymmärrä edes tämän Raamatunpaikan todellista sanomaa !

   • "Sillä aika on tuomion alkaa Jumalan huoneesta; mutta jos se alkaa ensiksi meistä, niin mikä on niiden loppu, jotka eivät ole Jumalan evankeliumille kuuliaiset? Ja "jos vanhurskas vaivoin pelastuu, niin mihinkä joutuukaan jumalaton ja syntinen?"

   Tämä EI PUHU lopunajasta uskovien kohdalla !

   Sen tuomion alkaminen uskovan kohdalla alkaa heti uudestisyntymästä !

   • Anonyymi

    KYllä se vain puhuu Jumalan tuomioista.
    Ja siitä, että ne alkavat Jumalan oman kansan syntien puhdistamisesta.

    Kyllä aloittaja on perillä asioista. Kokonaisuuksista.

    Mutta toki ? Jos joku uskova on tuudittautunut sellaiseen, että
    "kerran pelastettu - aina pelastettu" eikä valvo ja rukoile,
    ja eksyy niin ja näin?
    - Toki sellainen tyyppi pelkää Jumalan pyhiä toimenpiteitä.
    Ne, joilal asiat kunnossa - valkeudessa - voivat olla rauhassa.


   • Anonyymi

    Aloittaja ei ymmärrä edes tämän Raamatunpaikan todellista sanomaa !


    No, kerropas miten syvällisesti sinä itse ymmärrät Raamattua?


   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Aloittaja ei ymmärrä edes tämän Raamatunpaikan todellista sanomaa !


    No, kerropas miten syvällisesti sinä itse ymmärrät Raamattua?

    Jokaikisen uudestisyntyneen uskovan tulisi ymmärtää tuo kyseinen Raamatun paikka ja sen sanoma jokaiselle uudestisyntyneelle uskovalle, jo pelkästä omasta kokemuksesta.

    Ja pidempään uskossa olleiden vielä paljon syvemmin !

    Joten miksi siis aloittaja sekoittaa sen lopunajan tuomioihin ?

    Sitä voimme kysyä !


   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jokaikisen uudestisyntyneen uskovan tulisi ymmärtää tuo kyseinen Raamatun paikka ja sen sanoma jokaiselle uudestisyntyneelle uskovalle, jo pelkästä omasta kokemuksesta.

    Ja pidempään uskossa olleiden vielä paljon syvemmin !

    Joten miksi siis aloittaja sekoittaa sen lopunajan tuomioihin ?

    Sitä voimme kysyä !

    Olet ainoa joa ei ymmärrä aloitusta.
    Joka kysyy, ei vielä YMMÄRRÄ!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olet ainoa joa ei ymmärrä aloitusta.
    Joka kysyy, ei vielä YMMÄRRÄ!

    Muut vain eivät näköjään näe pahoja virheitä ja vääriä yhdistelyjä !

    Siitä nyt on kyse !

    Eli tästä:

    Aloittaja ei ymmärrä edes tämän Raamatunpaikan todellista sanomaa !

    • "Sillä aika on tuomion alkaa Jumalan huoneesta; mutta jos se alkaa ensiksi meistä, niin mikä on niiden loppu, jotka eivät ole Jumalan evankeliumille kuuliaiset? Ja "jos vanhurskas vaivoin pelastuu, niin mihinkä joutuukaan jumalaton ja syntinen?"

    Tämä EI PUHU lopunajasta uskovien kohdalla !

    Sen tuomion alkaminen uskovan kohdalla alkaa heti uudestisyntymästä !


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jokaikisen uudestisyntyneen uskovan tulisi ymmärtää tuo kyseinen Raamatun paikka ja sen sanoma jokaiselle uudestisyntyneelle uskovalle, jo pelkästä omasta kokemuksesta.

    Ja pidempään uskossa olleiden vielä paljon syvemmin !

    Joten miksi siis aloittaja sekoittaa sen lopunajan tuomioihin ?

    Sitä voimme kysyä !

    5) Tuomiot alkavat Jumalan huoneesta...
    ----------------------------------------------

    Kun Sanan ilmoittamat lopunajan tuomiot lankeavat pahuuden ja jumalattomuuden ylitse, ne eivåt ala ns. "pahimmasta paikasta". Vaan? Herran kansan synneistä, epäpuhtauksista....

    Jokainen uskova tarvitsee jokapäiväistä puhdistusta, niinkuin pidämme kehommekin puhtaana. (2 Tim 2:19-21)

    Ei ole yhtä ainoaa täydellistä uskovaa! Mutta Jumalan edessä voidaan saavuttaa tila, jossa Jumalalle ei ole "nuhteita". ( Apt 24:16, 1 Joh 3:21, Room 5:1)

    Jeesuksella oli aikanaan kaksi (2) seurakuntaa Vähä-Aasiassa, joille ei ollut NUHTEITA: Smyrnan ja Fladelfian seurakunnat ( Ilm 2:8-11, 3:7-13). Toisille seurakunnille (5) oli erilaisia nuhteita ja varoituksia.

    Jumala aloittaa puhdistuksen, puhdistavat toimenpiteensä puhtaammasta päästä. Niinkuin järkevä tai ammattimainen siivoojakin? Vasta lopuksi edetään pahimpiin lika-ja pöpöpesäkkeisiin, ja viimeiseksi viedään roskat ja jätteet. Näin myös Jumala, Sanassaan ilmoittaa.
    • ensin Herran omat "tutkitaan"
    • sitten heidät merkataan ( Hes 9:4, Ilm 9:4, Ilm 7:3)
    • Jumalan sinetillä varustettuja suojellaan
    • sitten pyhät tuomiot alkavat, Jumalan huoneesta... ( Hes 9:5-6, Jer 25:29. Ilm 9:4)

    Joku kysyy, miksi näIn?

    Siksi, että eivät kaikki, jotka sanovat: Herra, Herra ole Jumalan seuraajia, Hänen kansansa väkeä. Eivät kaikki uskoviksi itseään nimittävät ole pyhittäneet elämäänsä Jumalalle! On tapauskovia, nimikristittyjä, valheveljiä, harhaopettajia, tekopyhiä, ulkokultaisia, salasynneissä olevia, julkisynneissä Jumalan nimeä häpäiseviä!

    Ja arveliko joku - ettei Jumala tekisi puhdistusta? Sellainen oletus oli ja on petollista.

    Jumala puhdistaa kansansa. Karsii pois kuolleet oksat, erottaa vehnät ja lusteet (=valhevehnä).
    (2 Tess 2. luku) Kuka voisi vakuuttaa, ettei ole ajatellut pahoja ajatuksia? Sanonut sanoja? Ollut väärässä asenteessa, kateellinen, katkera, kylmäkiskoinen, jne.

    "Herra, minä tunnustan sinun totuutesi valossa,
    että olen tehnyt syntiä ajatuksin ja sanoin,
    teoin ja laiminlyönnein.
    Minun tulisi rakastaa sinua,
    Jumalani ja Vapahtajani, yli kaiken,
    mutta olen rakastanut itseäni enemmän kuin sinua.
    Sinä olet antanut minulle lähimmäisen,
    että rakastaisin häntä niin kuin itseäni.
    Olen kuitenkin ollut itsekäs
    ja käteni on ollut hidas auttamaan.
    Sen tähden käyn eteesi
    ja tunnustan syntini ja syyllisyyteni.
    Tuomitse minut, Jumala,
    mutta älä hylkää minua.
    Minulla ei ole mitään muuta pakopaikkaa,
    kuin sinun sanomaton laupeutesi."


    6) Jumalan tuli koettele, Hän puhdistaa pyhän temppelinsä! ( 1 Kor 3:11-16)
    ------------------------------------------------------------------------

    • "Sillä muuta perustusta ei kukaan voi panna, kuin mikä pantu on, ja se on Jeesus Kristus. Mutta jos joku rakentaa tälle perustukselle, rakensipa kullasta, hopeasta, jalokivistä, puusta, heinistä tai oljista, niin kunkin teko on tuleva näkyviin; sillä sen on saattava ilmi se päivä, joka tulessa ilmestyy, ja tuli on koetteleva, minkälainen kunkin teko on. "
    • "Jos jonkun tekemä rakennus kestää, on hän saava palkan; mutta jos jonkun tekemä palaa, joutuu hän vahinkoon; mutta hän itse on pelastuva, kuitenkin ikäänkuin tulen läpi."
    • "Ettekö tiedä, että te olette Jumalan temppeli ja että Jumalan Henki asuu teissä? Jos joku turmelee Jumalan temppelin, on Jumala turmeleva hänet; sillä Jumalan temppeli on pyhä, ja sellaisia te olette."

    Jumalan pyhä "tuli" koettelee Herran kansan. Jonka "rakennus" (elämä) ei tulta kestä, palaa. Pyässä tulessa eivät kestä valheet ja saasteet.

    Kuitenkin, jos joku pysyy kiinni Jeesuksen Kristuksen hankkimassa armossa ja ristin työn sovituksessa, hänelläkin on iankaikkisen elämän toivo.

    Jumalan puhdistuksen perästä erottuvat pyhät ja pahat, uskolliset Herran seuraajat ja muotomenojen harjoittajat. Kristuksen morsian puhdistetään ja pyhitetään, Jumalalle kunniaksi.

    Vasta tämän perästä ovat vuorossa ne Jumalan toimenpiteet; tuomiot - jotka kohtaavat tämän maailman jumalattomuutta. ( Niistä seuraavassa, osa 2)


    ------------

    Siis vahvistus aloitukseen. SANAN mukaan Jumala aloittaa puhdistavat tuomiot, eli toimenpiteet seurakunnan, eli Jeesusta tunnustavien keskeltä.

    Sitä vailaisee Hes 9. luvun teksti.

    Joka ei tunne Raamatun kokonaisuutta, vaan on jumittunut yhteen jakeeseen, menee harhaan.

    Lopunajan tuomiot siis alkavat "jumalan huoneesta". 1 Piet 4_17

    Enemmän on uskottava Herran apostolia Pietaria.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Muut vain eivät näköjään näe pahoja virheitä ja vääriä yhdistelyjä !

    Siitä nyt on kyse !

    Eli tästä:

    Aloittaja ei ymmärrä edes tämän Raamatunpaikan todellista sanomaa !

    • "Sillä aika on tuomion alkaa Jumalan huoneesta; mutta jos se alkaa ensiksi meistä, niin mikä on niiden loppu, jotka eivät ole Jumalan evankeliumille kuuliaiset? Ja "jos vanhurskas vaivoin pelastuu, niin mihinkä joutuukaan jumalaton ja syntinen?"

    Tämä EI PUHU lopunajasta uskovien kohdalla !

    Sen tuomion alkaminen uskovan kohdalla alkaa heti uudestisyntymästä !

    Puhdistaminen ei siis ala uskovien kohdalla vasta lopunajassa !

    Se käynnistyy uudestisyntymästä jokaikisen kohdalla ja sen tulisi sitten jatkua uskovan luonnolliseen kuolemaan asti !

    Mutta aloittaja siis siirsi sen tapahtuvaksi vasta lopun ajassa, yhdistäessään tuon Raamatunpaikan lopun ajan ennustuksiin / profetioihin !


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Puhdistaminen ei siis ala uskovien kohdalla vasta lopunajassa !

    Se käynnistyy uudestisyntymästä jokaikisen kohdalla ja sen tulisi sitten jatkua uskovan luonnolliseen kuolemaan asti !

    Mutta aloittaja siis siirsi sen tapahtuvaksi vasta lopun ajassa, yhdistäessään tuon Raamatunpaikan lopun ajan ennustuksiin / profetioihin !

    Oletpas pihalla.
    Kun lopunajan Jumalan pyhät tuomiot käynnistyvät,
    niin ensin Herra puhdistaa seurakunnan, siis Kristuksen morsiamen.

    Ja vasta sitten toimeenpiteet etenevät.

    1 Piet 4:17, sanoo "tuomiot alkavat Jumalan huoneesta," siis uskovien keskeltä.

    Osaisitko lukea, vai onko lukutaito kadonnut?


    5) Tuomiot alkavat Jumalan huoneesta...
    ----------------------------------------------

    Kun Sanan ilmoittamat lopunajan tuomiot lankeavat pahuuden ja jumalattomuuden ylitse, ne eivåt ala ns. "pahimmasta paikasta". Vaan? Herran kansan synneistä, epäpuhtauksista....

    Jokainen uskova tarvitsee jokapäiväistä puhdistusta, niinkuin pidämme kehommekin puhtaana. (2 Tim 2:19-21)

    Ei ole yhtä ainoaa täydellistä uskovaa! Mutta Jumalan edessä voidaan saavuttaa tila, jossa Jumalalle ei ole "nuhteita". ( Apt 24:16, 1 Joh 3:21, Room 5:1)

    Jeesuksella oli aikanaan kaksi (2) seurakuntaa Vähä-Aasiassa, joille ei ollut NUHTEITA: Smyrnan ja Fladelfian seurakunnat ( Ilm 2:8-11, 3:7-13). Toisille seurakunnille (5) oli erilaisia nuhteita ja varoituksia.

    Jumala aloittaa puhdistuksen, puhdistavat toimenpiteensä puhtaammasta päästä. Niinkuin järkevä tai ammattimainen siivoojakin? Vasta lopuksi edetään pahimpiin lika-ja pöpöpesäkkeisiin, ja viimeiseksi viedään roskat ja jätteet. Näin myös Jumala, Sanassaan ilmoittaa.
    • ensin Herran omat "tutkitaan"
    • sitten heidät merkataan ( Hes 9:4, Ilm 9:4, Ilm 7:3)
    • Jumalan sinetillä varustettuja suojellaan
    • sitten pyhät tuomiot alkavat, Jumalan huoneesta... ( Hes 9:5-6, Jer 25:29. Ilm 9:4)

    Joku kysyy, miksi näIn?

    Siksi, että eivät kaikki, jotka sanovat: Herra, Herra ole Jumalan seuraajia, Hänen kansansa väkeä. Eivät kaikki uskoviksi itseään nimittävät ole pyhittäneet elämäänsä Jumalalle! On tapauskovia, nimikristittyjä, valheveljiä, harhaopettajia, tekopyhiä, ulkokultaisia, salasynneissä olevia, julkisynneissä Jumalan nimeä häpäiseviä!

    Ja arveliko joku - ettei Jumala tekisi puhdistusta? Sellainen oletus oli ja on petollista.

    Jumala puhdistaa kansansa. Karsii pois kuolleet oksat, erottaa vehnät ja lusteet (=valhevehnä).
    (2 Tess 2. luku) Kuka voisi vakuuttaa, ettei ole ajatellut pahoja ajatuksia? Sanonut sanoja? Ollut väärässä asenteessa, kateellinen, katkera, kylmäkiskoinen, jne.

    "Herra, minä tunnustan sinun totuutesi valossa,
    että olen tehnyt syntiä ajatuksin ja sanoin,
    teoin ja laiminlyönnein.
    Minun tulisi rakastaa sinua,
    Jumalani ja Vapahtajani, yli kaiken,
    mutta olen rakastanut itseäni enemmän kuin sinua.
    Sinä olet antanut minulle lähimmäisen,
    että rakastaisin häntä niin kuin itseäni.
    Olen kuitenkin ollut itsekäs
    ja käteni on ollut hidas auttamaan.
    Sen tähden käyn eteesi
    ja tunnustan syntini ja syyllisyyteni.
    Tuomitse minut, Jumala,
    mutta älä hylkää minua.
    Minulla ei ole mitään muuta pakopaikkaa,
    kuin sinun sanomaton laupeutesi."


    6) Jumalan tuli koettele, Hän puhdistaa pyhän temppelinsä! ( 1 Kor 3:11-16)
    ------------------------------------------------------------------------

    • "Sillä muuta perustusta ei kukaan voi panna, kuin mikä pantu on, ja se on Jeesus Kristus. Mutta jos joku rakentaa tälle perustukselle, rakensipa kullasta, hopeasta, jalokivistä, puusta, heinistä tai oljista, niin kunkin teko on tuleva näkyviin; sillä sen on saattava ilmi se päivä, joka tulessa ilmestyy, ja tuli on koetteleva, minkälainen kunkin teko on. "
    • "Jos jonkun tekemä rakennus kestää, on hän saava palkan; mutta jos jonkun tekemä palaa, joutuu hän vahinkoon; mutta hän itse on pelastuva, kuitenkin ikäänkuin tulen läpi."
    • "Ettekö tiedä, että te olette Jumalan temppeli ja että Jumalan Henki asuu teissä? Jos joku turmelee Jumalan temppelin, on Jumala turmeleva hänet; sillä Jumalan temppeli on pyhä, ja sellaisia te olette."

    Jumalan pyhä "tuli" koettelee Herran kansan. Jonka "rakennus" (elämä) ei tulta kestä, palaa. Pyässä tulessa eivät kestä valheet ja saasteet.

    Kuitenkin, jos joku pysyy kiinni Jeesuksen Kristuksen hankkimassa armossa ja ristin työn sovituksessa, hänelläkin on iankaikkisen elämän toivo.

    Jumalan puhdistuksen perästä erottuvat pyhät ja pahat, uskolliset Herran seuraajat ja muotomenojen harjoittajat. Kristuksen morsian puhdistetään ja pyhitetään, Jumalalle kunniaksi.

    Vasta tämän perästä ovat vuorossa ne Jumalan toimenpiteet; tuomiot - jotka kohtaavat tämän maailman jumalattomuutta. ( Niistä seuraavassa, osa 2)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Puhdistaminen ei siis ala uskovien kohdalla vasta lopunajassa !

    Se käynnistyy uudestisyntymästä jokaikisen kohdalla ja sen tulisi sitten jatkua uskovan luonnolliseen kuolemaan asti !

    Mutta aloittaja siis siirsi sen tapahtuvaksi vasta lopun ajassa, yhdistäessään tuon Raamatunpaikan lopun ajan ennustuksiin / profetioihin !

    Yksilöuskovien jatkuva puhdistus ja pyhitys on

    ERI ASIA

    kuin se, mitä lopunajalla Herra tekee.
    Toimittaa kristuksen seurakunnan = "jumalan huoneen" puhdistavat tuomiot.

    Erottaa vehnän ja lusteen.

    Ei pidä sotkea kaikkia asioita. Eikä tuputtaa jotakin yhden jakeen oppia.
    Raamattu on kokonaisuus.


  • Anonyymi

   Jes.64:10 Biblia (1776) Sinun pyhyytes kaupungit ovat hävitetyt, Zion on autioksi tehty ja Jerusalemi on kylmillä.

  • Anonyymi

   Jumalan tuomiot ovat puhdistavia toimenpiteitä. Siksi Hän aloittaa puhdistuksen ja siivouksen niist, jotka kristityiksi nimeävät itsensä.

   Ja aihetta on? ILmestyskirjan luvut 2-3 kertoo seitsemästä Vähä-Aasian seurakunnasta. Jeesuksen paimenkirjeistä niille.

   Vain kaksi (2) oli "nuhteetonta" Herran silmissä. Smyrnan ja Fialdelfian srk.

   Viisi muuta (5) sai ankariakin nuhteita Herralta.

   Olettehan tutustuneet?

   Puhdistusta oli tarpeen! Silloin?

   Luuliko joku ettei tänä jumalattomana luopumuksen aikana Herran seuraajien riveissä tarvittaisi puhdistusta? Puhdistavia Jumalan toimenpiteitä, synnin tuomioita?

   Jos niin luulit, et tunne Pyhän Jumalan asiaa!

   Hän on armollinen ja armahtaa. Katuvia.

   Mutta toisten päällä pysyy Hänen Pyhä Vihansa.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: "Naimisissa oleva kansanedustaja Matias Mäkynen (SDP) iski nuoren opiskelijan"

   https://www.seiska.fi/Kotimaa/Skandaalipaljastus-Naimisissa-oleva-kansanedustaja-Matias-Makynen-iski-nuoren-opiskelijan "Opiskelija on kertonut lähip
   Maailman menoa
   720
   7226
  2. Ota muhun yhteyttä

   Jotakin kautta. Selvitetään asiat..
   Ikävä
   83
   1452
  3. "Haitta-poliitikko" Riikka Purra sai täyslaidallisen yritysjohtajilta

   "Vastuutonta isänmaan vahingoittamista" Useat yritysjohtajat kritisoivat perussuomalaisten maahanmuuttolinjaa. Muun muassa sijoittaja ja yrittäjä Pet
   Maailman menoa
   662
   1021
  4. Purra on täysin oikeassa: EU:sta voi ja pitää erota

   Britannialle ei ole koitunut todellisuudessa mitään haittaa siitä, että se erosi EU:sta. Ei ainakaan Maailman Pankin tilastojen mukaan. Erilaiset "asi
   Perussuomalaiset
   204
   1009
  5. Ilman heijastinta ?

   Kauhavalla lenkkeilijä menehtyi auton törmättyä päin. Kyllä se heijastin on halpa henkivakuutus pimeällä, toki ei ole tietoa että onko heijastinta käy
   Kauhava
   16
   978
  6. Martinan Emma gaala.

   Luuleeko Martina olevansa koko Emmagaalan pääjehu vai mikä on? Monta päivää jo laittanut itseään gaalaa varten,ja tottakai, pois kotoa hotelliin pakko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   214
   883
  7. Olen tajunnut että tein virheen

   Kun meidän yhteys katkesi. Olisit ollut se oikea nainen mulle, miten enää voisin asian korjata? Olen pahoillani.
   Ikävä
   102
   868
  8. Ohjeita nettideittailun aloittaville

   Voisin kuvitella, että tätä aihetta on palstalla suhteellisen paljon jo käsitelty, mutta en alkanut kaivella mitään arkistoja. Kertokaapa mitä vinkke
   Sinkut
   127
   789
  9. Kiersin männä keänä entisiä tuttavia etsimässä

   Pitkää Timppaa en löytänyt, enkä myöskään veljeksiä. Härkökankaalla oli joku kone edessä tutkailessani. Kaipa ne entiset tuttavani jossakin siellä ov
   Suomussalmi
   54
   751
  10. Mies mikä on sun mielestä suurin

   este sille ettei meidän tutustuminen ole edennyt? Ja uskotko vielä että tavataan?
   Ikävä
   50
   728
  Aihe