Sää köyhilläkin olla luksusta mutta tuo valittaminen

Anonyymi-ap

https://www.is.fi/perhe/art-2000009281346.html

En yhtään sano tuosta lapsikatraasta mutta pakko sanoa että jos on kalliita lemmikkejä, aikuisella lapsella n.200 euroa kk maksava harrastus, omakotitalo(josta velkaa ja kuluja rutosti verrattuna että ostaisi isohkon kerrostalo- tai rivitaloasunnon jonka kulut paljon pienemmät ja ei tule isompia yllätyksiä) ja ulosotossa 60 000-70 000 euroa jotka tuskin tulleet koronavuosien aikana.

Itse en kehtaisi valittaa omalla naamalla, itse nuorempana kun oli masennusta ja oli pienet tulot kuntoutustuella niin en olisi kehdannut julkisuuteen asiasta puhua kun esim ostin korottomalla 36 kk osamaksulla hienon ja kalliin älypuhelimen, säästöillä turhankin hienon pelitietokoneen ja näytön.

Ei ole olemassa "hyvää köyhää" mutta kyllä itse tiedostaisin että jos on luksusta ostanut tuhansilla euroilla vuodessa niin kannattaisi olla hiljaa.

3

51

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Itseä ihmetytti heidän suuri kokonaisvelkansa. Jos tuollaisessa röttelössä on aikaiseksi saanut 300 000€ velan niin perin kummallista. Ymmärrän että lapset vievät paljon rahaa mutta ei velkavetoisesti kannata asua. Miellummin kerrostaloon ja sossutuille kuin päästää ulosottoon velkoja. Mistähän ovat noin kovan lainan saaneet kehiteltyä ja miksi yhä 2 autoa kun ulosotossa. Eikö vouti vie taloa ja autoja sillä itse joskus laiminlöin velkojani nuoruudessa ja kyllä ulosottomies otti tilistä aina siivun kunnes oli velat maksettu.

  • Anonyymi

   Ääliöitä maassamme piisaa. Kukaan ei ole noita pakottanut sikiämään kuin afrikkalaiset, ei ostamaan paskakuntoista taloa, koiraa jne. Oma valinta, oma tyhmyys. En halua veronmaksajana elättää enää enemmällä rahalla tuollaisia. Tuokin tuhti nainen vaan kokoaikatyöhön perkele.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jetin syöksy saanut lisää vauhtia

   Huh huh - uusimmat uutiset viittaa siihen aika vahvasti, että nyt mennään lujaa kyytiä kohti pohjaa! Mutta eipä sitä koskaan tiedä, jospa sieltä viel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   2037
  2. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   77
   1265
  3. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   838
  4. Uusi viihdesarja-tietovisa Hengaillaan sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit?

   Ylen uusi Hengaillaan starttasi lauantaina. Jenni Poikelus juonsi ja Riku Rantala tuomaroi. Ohjelma sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit
   Tv-sarjat
   43
   784
  5. Mulla on ikävä sinua

   Kun oli edes joku yhteys. Nyt ei ole enää mitään, ja tuskin tulee koskaan olemaan. Katsoin kuvaasi ja tulin niin iloiseksi, mutta samalla haikeaksi.
   Ikävä
   25
   729
  6. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

   Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
   Sinkut
   166
   683
  7. Suomi kuihtuu ilman maahanmuuttoa

   Aika pahan laittoi Iltalehti persuille :-D https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/87de288c-7c6f-4ed3-b81c-72bea585649a
   Maailman menoa
   344
   681
  8. Törmäsin lauseeseen

   "Kun ihmiset tietävät tehneensä sinulle väärin, he välttelevät sinua". Taitaa olla totuuden siemen.
   Ikävä
   61
   632
  9. Suomalaisen koulun alamäki alkoi ministeri Vikkusen aikana

   konsulentit hyppäsivät pöydällä ja meno jatkui Graham-Laasosen aikana, kun kokoomus halpuutti suomalaista koulutusjärjestelmää parhaansa mukaan. Nyt t
   Perussuomalaiset
   58
   582
  10. Montako askelta olisi pitänyt ottaa

   että olisit voinut suudella kaivattuasi? Mulla 2-3.
   Ikävä
   40
   560
  Aihe