Sama henki toimi muissakin lahkoissa...

Anonyymi-ap

Kaikissa hurmoslahkoissa on ihan sama hurmoshenki päällepäsmärinä ihmisiä kaatamassa selälleen; eikä pelkästän vain helluntailailaisuudessa.

Sama hurmoshenki kuin helluntailaisissa vaikutti aikanaan kuuluisassa kaataja-pastori Sigfrid Siikavaaran lahkossa, jossa ihmiset joutuivat huromostilaan ja kaatuivat selälleen ja puhuivat sekavilla hurmoskielillä.

Ihan sama henki niissä työtään tekee.

17

91

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Syntisyyden tunnustaminen aina perisynnistä alkaen tarkoitti ilmausta "parannus, kääntyminen, metanoia, repent" kasteen edellä, jotta Jumala pesee kasteessa synnit pois."

   Vauvakastettu kerro miten vauva tämän tekee?

   • Anonyymi

    Useamman kerran kylvetetty himoitsee taas vauvoja
    Se kyselee aina vauvoista


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Useamman kerran kylvetetty himoitsee taas vauvoja
    Se kyselee aina vauvoista

    Vauvakastetun vastaus on lahkolaisten "hengellisestä" oppikirjasta.
    Mutta kysymykseen ei osata vastata!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vauvakastetun vastaus on lahkolaisten "hengellisestä" oppikirjasta.
    Mutta kysymykseen ei osata vastata!

    Useamman kerran kylvetetty himoitsee taas vauvoja
    Siksi se kyselee typeriä


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Useamman kerran kylvetetty himoitsee taas vauvoja
    Siksi se kyselee typeriä

    Tutkippa saastainen vauvakastettu oppikirjoistanne mitä vauva vastaa.


   • Anonyymi

    Useamman kerran kylvetetty himoitsee taas vauvoja

    Niiden oppikirjoissa kerrotaan miten pieniä lapsia hoidellaan


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Useamman kerran kylvetetty himoitsee taas vauvoja

    Niiden oppikirjoissa kerrotaan miten pieniä lapsia hoidellaan

    Saastainen vauvakastettu keksii omiaan
    Pelkäätkö vauvakastettu lahkolainen että poltan lapsesi?


  • Anonyymi

   Niin kyllä hurmolahkoja pitäisi olla enemmän ja helareidenkin pyrkiä siihen että eivät olisi mitään uskonnollisia jääräpäitä, joiden pääasiallinen tehtävä olisi vain herjata ja puhua pahaa. On suuri vaara, että helaritkn vaipuvat uskonnollisuuden taantumaan kun hurmahenki katoaa. On hyvä välillä muistuttaa siitä.

  • Anonyymi

   On tosiaan hyvä muistuttaa ettei kadoteta hurmahenkisyyttä. Se on sama kuin kadottaisi yhteyden Jumalaan ja jäisi rääkymään omassa varassaan.

  • Anonyymi

   Niin, kirkossa nykyään riehuu homo ja lesbo henget. Menet kirkkoon, niin alttarilla kailottaa transu pappi, tai mahdolliaest parisuhteessa elävä lesbo pariskunta. Meneppä sitten näiden homottarien siunattavaksi! Varmaan joku päivä Seta määrää kukaa saa piispan kaavuissa hiippailla. Aikamoinen homo kirkko!

   • Anonyymi

    Puhunet helluntaikirkosta


  • Anonyymi

   Suomi24 on osallinen ja suomi24 harjoittaa järjestelmällistä kiihottamista kansanryhmää vastaan. Suomi24 on rikollisten hallussa ja alusta rikoksiin.
   Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on puhetta tai kirjoitusta, jonka tarkoitus on halventaa tai pelotella kansanryhmää tai lietsoa väkivaltaista tai syrjivää toimintaa kansanryhmää kohtaan. Yleensä kansanryhmällä tässä yhteydessä tarkoitetaan rodun, etnisen taustan, kansallisuuden, uskonnon, seksuaalisen suuntautumisen tai vammaisuuden määrittämää kansanryhmää.

  • Anonyymi

   On se tärkeää että muistutetaan hurmahenkien tärkeydestä sekä siitä että Hengen mjkaan ihminen pealstuu. Sen mukaan mikä Henki hänessä on eikä sen mukaan mikään oppi hänellä on. Hyvin hyödyllinen asia muistuttaa hurmahenkien tärkeydestä.

  • Anonyymi

   Helluntailaisten keksimät valheet on naurettavia esityksiä.

   Hellalarit keksivät, että Jeesuksen sylissä uskonsa saaneet lapset olivat jo niin isoja, että he kävelijät itse sinne Jeesuksen syliin. Naurettavia valheita hellarit keksiikin.

   Raamatun mukaan kun vanhemmat veivät ihan pieniä imeväisä lapsia (brephos/infant) Jeesuksen syliin niin vauva sai Jeesuksen sylissä sen pelastavan uskonlahjan antavan "kosketuksen" uskon hengen lahjan. (nyk.kaste lapselle) koska Jeesus on taivaassa.

   Voima=Pyhä Henki. Uskon Henki.

   Ps. 8:2 

   2 Nuorten lasten ja imeväisten suusta perustit sinä voiman, vihollistes tähden, ettäs vihollisen ja kostajan murentaisit. (Biblia 1776)

   (8:3) Lasten ja imeväisten huudot todistavat sinun voimastasi. Ne ovat kilpenä jumalattomia vastaan, ne vaientavat vihamiehen ja kostoa janoavan. [Matt. 21:16]

   Matt. 21:16 ja sanoivat hänelle: "Kuuletko, mitä nuo huutavat?" "Kuulen", vastasi Jeesus. "Ettekö ole koskaan lukeneet tätä sanaa: 'Lasten ja imeväisten suusta sinä olet hankkinut kiitoksesi'?" [Ps. 8:3]

   • Anonyymi

    Nykyisissä kaatolahkoissa eli glossolialahkoissa on sama HURMOSHENKI, mikä pisti aikanaan Saulin
    ja Sauluksen aiheuttamaansa HURMOSTILAAN.

    1. Kor. 14:19 

    Jotta voisin opettaa muitakin, haluan seurakunnassa silti puhua mieluummin viisi ymmärrettävää sanaa kuin tuhansia HURMOSKIELEN sanoja.

    1. Sam. 18:10 

    Seuraavana päivänä Jumalan lähettämä paha henki valtasi Saulin, ja hän riehui HURMOKSISSA kotonaan. Daavid soitti tapansa mukaan harppua, mutta Saul puristeli keihästään.


  • Anonyymi

   The evil spirit saa ihmisen hurmostilaan =The messenger of Satham

   10 And it came to pass on the morrow, that the evil spirit from God came upon Saul, and he prophesied in the midst of the house: and David played with his hand, as at other times: and there was a javelin in Saul's hand.

   7 Jotta nämä valtavat ilmestykset eivät tekisi minua ylpeäksi, olen saanut pistävän piikin ruumiiseeni, Saatanan enkelin kurittamaan itseäni, etten ylpistyisi. [Luuk. 13:16; Gal. 4:13]

   7 And lest I should be exalted above measure through the abundance of the revelations, there was given to me a thorn in the flesh, the messenger of Satan to buffet me, lest I should be exalted above measure.

  • Anonyymi

   Niin siinä käy että jos ihminen luopuu hurmahengistä, niin joutuu pahuuden valtaan. Hänet täytyy ilkeys, pahansuopaisuus ja kaikki se mitä Paavali luettelee synnin ansioksi. Siksi onkin hyvä pitää kiinni hurmahengistä eikä sortua riettauden lätäköön rypemään kuin sika oksennuksessaan.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   104
   2375
  2. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   1877
  3. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   179
   1558
  4. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   171
   1385
  5. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   82
   1222
  6. Unelmoitko asunnosta lämpimässä? Haluaisitko muuttaa Suomesta esim. Espanjaan?

   Kiinnostaisiko sinua muuttaa pois Suomesta lämpimään? Jos kiinnostaisi, niin muuttaisitko vain talviajaksi vai koko vuodeksi ja millaisia kriteerejä s
   Maailman menoa
   82
   970
  7. Millaisista tuoksuista miehet pitää?

   Tuli tuosta yhdestä aloituksesta mieleen tälläinen. Eli millainen tuoksu saa miehet sekaisin? Onko se karkkikaupan tuoksu, kukkainen tuoksu,mausteinen
   Ikävä
   103
   903
  8. Miksi ihmiset ilkeilevät toisilleen anonyymisti?

   Ikuisuusaihe, tavallaan, mutta jäin tuota pohtimaan männä yönä. Miksi pitää olla ilkeä mm. palstalla anonyymisti? Miksei voi vain todeta, että olen er
   Sinkut
   165
   876
  9. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   788
  Aihe