Putin natsifioi Venäjää natseilta lainatulla kuoleman kultilla

Anonyymi-ap

Viime aikoina Venäjän televisioon ja valtiomieliseen joukkoviestintään monien vuosien ajan tunkeutunut väkivallan karnevaalistaminen on väistynyt enenevässä määrin uudella juhlallisuuden ja pyhyyden sävyllä ja vaatii kansallisia sankaritekoja.
Viranomaisten pahaenteistä naurua kuuluu edelleen ruuduilta, kun valtion propagandistit puhuvat innostuneesti Ukrainan kaupunkien tuhoamisesta tai ydinaseiden käytöstä.

Kaikki nämä synkät esitykset – jotka osoittavat avoimesti moraalin ja lain hylkäämistä ja heikolta näyttävien nöyryyttämisen iloa – on suunniteltu osoittamaan vastustajille, että meillä on suvereeni valta, eikä mikään "sivilisaationne" käytännöistä sen säälittävällä tavalla. moraalin ja säädyllisyyden normit koskevat meitä.

Katumaailmassa tämä olisi tyypillistä gopnikille (katujengien jäsenelle), joka pilkkaa uhriaan karnevaalimaisesti, mutta Venäjän valtio on nostanut sen virallisesti hyväksytyn käytöstavan kategoriaan.


Rauhanomaisen elämän merkityksettömyyden vastakohtana on kuoleman merkityksellisyys valtiolle.

Putinin syvä väärinymmärrys venäläisestä kulttuurista ja perinteestä ilmeni kuitenkin voimakkaimmin varsinaisessa ehdotuksessa äideille tunnustaa poikiensa elämän aiempi merkityksetön puute ja iloita heidän kuolemastaan ​​konfliktissa.

Putin on selvästi vailla kulttuurista ymmärrystä Venäjästä. Hänen ehdotuksensa iloita pojan kuolemasta on pikemminkin otettu hitleriläisestä ohjelmistosta, jossa naiset on kuvattu lasten tuottajina täyttämään valtion tehtävän.

Venäläisen elämän kiihtynyt natsifiointi osuu samaan aikaan väestön kiihtyneen tietoisuuden kanssa viranomaisten välinpitämättömyydestä omaa kansaansa kohtaan. Putinin ehdotus äideille nähdä poikiensa kuolema elämäntehtävänsä täyttämisenä tuskin saa tukea, kuten myös viranomaisten määräämä täysin keinotekoinen sukupuoliagenda.

https://novayagazeta.eu/articles/2022/12/07/in-cold-blood-en

8

75

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   YLE Areenassa on nähtävissä Historia: Hitlerin aikakausi dokumentti. On hämmentävää kuinka sen tapahtumat ovat melkein 1:1 Putinin aikakauden kanssa kun vain nimet ja päivät vaihtaa.

   • Anonyymi

    Ukraina otti Hitlerin opit omakseen.

    Venäjä on taas puhdistamassa Ukrainaa Natseista.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ukraina otti Hitlerin opit omakseen.

    Venäjä on taas puhdistamassa Ukrainaa Natseista.

    Rupla kirstuun kilahti, sielu Moskovaan vilahti


   • Anonyymi

    Stalin ihaili Hitleriä. Heillähän oli romanssi, mutta kun Hitler kävi vieraissa, niin rakastavainen suuttui ja kostohan piti saada. Sellaista on, kun rakkaus on ollut kiihkeää.

    Putin ihailee Hitleriä. Siksi ei ole yllätys, että on noudattanut uskollisesti esikuvansa oppeja. Erehtyi vain luulemaan, että mikä on lopputulos, kun asettuu puolta maailmaa vastaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Stalin ihaili Hitleriä. Heillähän oli romanssi, mutta kun Hitler kävi vieraissa, niin rakastavainen suuttui ja kostohan piti saada. Sellaista on, kun rakkaus on ollut kiihkeää.

    Putin ihailee Hitleriä. Siksi ei ole yllätys, että on noudattanut uskollisesti esikuvansa oppeja. Erehtyi vain luulemaan, että mikä on lopputulos, kun asettuu puolta maailmaa vastaan.

    "Stalin ihaili Hitleriä."

    Koko venäjä ihaili Hitleriä silloin kun Stalin ja Hitler liittoutuivat 1939 ja tekivät mm etupiirisopimuksen keskenään Euroopasta ja aloittivat yhdessä toisen maailmansodan yhteisestä sopimuksesta venäläiset lehdet ylistivät Hitleriä venäjän ikuiseksi ystäväksi ja neroksi .
    Niitä 1939 pravdaa ja muita sen aikaisia julkaisuja on vain hyvin hankala saada nykyään mistään julkisuuteen itsekin olen vain yhden tällaisen nähnyt jossa Hitleriä ihannoitiin estoitta.


  • Anonyymi

   Ei Putini edes sitä osannut itse keksiä? Venäjä on koko kopio itsessään🤣🤣🤣

  • Anonyymi

   Natsismi on sitä että voit saada natsit kimppuusi vaikka ruuhkabussissa mielipieidesi johdosta ja valtio kiittää.

   Kuvattua materiaalia natsimaan touhuista aikoinaan kuva on jopa värillistä

   https://www.ksml.fi/uutissuomalainen/5619909

   • Jos Venäjällä kantaisi kylttiä, jossa toistetaan Putin Kalsarimyrkyttäjän äskettäisiä sanoja, että Venäjä on valmis neuvottelemaan rauhasta, niin siellä joutuisi pidätetyksi.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen keho ei ole miehen oikeus

   Miesten seksuaalisten tarpeiden täyttäminen ei ole naisten tai yhteiskunnan velvollisuus. Seksi ei ole kenenkään oikeus. https://www.hs.fi/mielipide/a
   Sinkut
   230
   1656
  2. Pelkäsin Sinua

   Nainen, siksi pakenin eikä meistä koskaan tullut mitään 😓. Pidin liikaa sinusta, niin siksi pelkäsin. Tiedän että meistä olisi tullut jotakin hyvää j
   Ikävä
   40
   817
  3. Naiset tulleet liiankin itsenäiseksi

   Naisten asema on Suomessa yliarvostettua ja tämän kyllä huomaa naisten käyttäytymisestä.
   Maailman menoa
   368
   712
  4. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   679
  5. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   49
   646
  6. Erdogan haluaisi Suomen nyt Natoon

   Tuokin ukkeli on melkoinen tuuliviiri. Vielä muutama päivä oli ihan eri mieltä kuin tänään. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009358534.html "Turki
   Maailman menoa
   318
   645
  7. Jos nainen et olisi tuollainen mörökölli

   Meistä olisi tullut vähintäänkin hyvät ystävät. Taidat suhtautua kaikkeen liian vakavasti, mietit liikaa ja rakennat itsellesi henkisen umpikujan.
   Ikävä
   42
   640
  8. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

   Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
   Sinkut
   166
   619
  Aihe