Ennustukset tulevalle vuodelle

Anonyymi-ap

Putinistit ovat jo ehtineet erikoisoperaation onnistumisen myötä toteuttamaan tulevan vuoden tapahtumat. Tällein näin: https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009291136.html

Medvetevvillä on huumeiden käytön seurauksena ilmaantunut jonniinlaisia ajatusharjoja joita nyt ajankulukseni korjailen eli en suinkaan ennusta mistään hampuliruohon lehdista vaan keksin rehellisesti aivan omasta päästäni ollen paljon pätevämpiä kuin ovat näitten näin harhat.

Tässä tullee tiukkaa totuutta ensivuoden tapahtumisiksi:

1. Öljystä tulee ympäristösaastetta, josta johtuvat ympäristön ennallistamiskulut nousevat jonnekkin tuonne kolmen ruplan paikkeille tuntia kohti. Kaasua saadan sen mitä tarvitaan Qatarista kolmella markalla kuutio.

2. Britannia, mikä se o ?

3. EU porskuttaa isäntämiehenä Medvetevvin toimistolle pistäen tupakiksi kysyen sauhujen välillä jotta: mikäs ukko se sinä olet ? Oletko kovinkin tärkeätä toimihomaa toimittamassa vai muuten vaan tyhmä. Vielä yhäkö sinulla on ruplia maahan piilokätköön jemmattuna vaan minullapa on euroja laukut täynnä ja se on kovaa valuuttaa se eikä mitään mahorkan sätkäpaperia.

4. Puola miehittää koko Smolenskin sillä se historiallista Puola-Liettualle kuuluvaa maata se. Menkäähän venäläiset sinne sivummalle kun pehtoorit alkavat hommiansa hoitamaan.

5. Eurooppa pelastuu viidenneltä valtakunnalta kun Wagnerin Totenkopff pataljoonat kohtaavat tuhoisan loppunsa Ukrainan aroilla. Ei tullut natselle tälläkään kertaa voittoa kun Putin häviää sodan.

6. Kiina huomatessan historiallisen tilaisuuden tulleen hyökkää salamasodalla Siperiaan saaden tällöin Venäjän hyökkäyssodassa Kiinalta valloittamansa alueet takaisin Keskuksen valtakunna alaisuuteen. Siperia on Kiinalle sama asia kuin on Krim Venäjälle ja siksi Siperia kuuluu Kiinalle. Mitä nokankoputtelemista jollakin Putlerilla on siihen asiaan.

7. Novgorod eroaa Venäjästä palauttaen itsenäisyytensä kuten baltit tekivät Neuvostoliiton hajoamisen myötä. Kurva russia !

8. Siperiassa shamaani palaa takaisin ihmisten maailmaan loveen lankeamisensa jälkeen ja näin tulee isomulkkuisesta Rasputinista Bolgarin travitsa. Putin lähtee maanpakoon Venetsuelaan. Lavrov poltaa novitshokkia luullen sitä tupakaksi. Makarova myydään Marrakeshin markkinoilla bordelliin.

9. Fossiilitalouden hylkäämisen jälkeen Eurooppa on koko maailman suurin talousmahti ja venäläiset oligarkit nahkasaappaiden kiillottajina juna-asemilla. Mahtaa persuja ketuttaa kun ovat niin kovasti tällaista tulevaisuutta vastustaneet.

10.Ruplatalous romahtaa vaikka kuinka setelipainot tuuppaisivat sileätä painomusteelle tuoksuvaa lämmintä ainoastaan siirtomaissa käypää vessapaperia ympärivuorokautisesti.

11.Tulevana kesänä nautitaan elämästä poislukien venäläiset joilta loppuu Putinin lupaamat elintarvikkeet kun ei ole tavaratoimitukset saapuneet Moskovaan asti näistä kolhooseista eikä sovhooseista.

12.Kurva Russia !

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Seiska: "Naimisissa oleva kansanedustaja Matias Mäkynen (SDP) iski nuoren opiskelijan"

    https://www.seiska.fi/Kotimaa/Skandaalipaljastus-Naimisissa-oleva-kansanedustaja-Matias-Makynen-iski-nuoren-opiskelijan "Opiskelija on kertonut lähip
    Maailman menoa
    575
    4835
   2. Katja Ståhl sai yllätyksekseen masennusdiagnoosin - Yksi asia herätti: "Rupesin hirveesti..."

    Tsemppiä ja voimia, Katja Ståhl! Juontaja, hevosnainen Ståhl avaa yksityiselämäänsä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Lue lisää: https://www.suomi
    Suomalaiset julkkikset
    12
    1500
   3. Olisitko nainen hävennyt mun kanssa

    liikkuessa, vai päinvastoin? Luin jostain lehdestä kauan sitten että naiset miettii tätä kautta asioita. Ja olisitko hävennyt mua faijasi edessä? Ei s
    Ikävä
    132
    1131
   4. Translaki meni läpi...

    Kuuntelin eilen eduskunnan lähetystä, ja monia hyviä perusteita kerrottiin, miksi moinen pitäisi hylätä. Eräs nutturatäti väitti, että kaikki estelyt
    Kokkola
    145
    926
   5. Hyvää iltaa

    Etenkin yhdelle naiselle täällä :).
    Ikävä
    102
    916
   6. Ota muhun yhteyttä

    Jotakin kautta. Selvitetään asiat..
    Ikävä
    48
    808
   7. Ensi kerralla kun kohdataan

    Älä käännä päätäsi pois. Katso silmiini. Näet siellä anteeksipyynnön ja katumuksen. En torjuisi enää sinua. Miehelle
    Ikävä
    52
    762
   8. Tasot - ikuinen kysymys, johon ei ole vastausta

    Mikä on taso? Miten arvotatte edes tason? Omasta kokemusmaailmastani katsoen ei ole olemassa universaalia tasoa. Taso taitaa olla jokaiselle ihan eri
    Sinkut
    163
    760
   9. Translaki läpi äänin 113-69

    Niinhän sinä kävi kun veikattiin. Lisäksi kaikenlaiset tällä palstalla uutta esitystä veikanneet voivat mennä takaisin peruskoulun yhteiskuntaopin tun
    Luterilaisuus
    172
    741
   10. Olet mielessä ja pysyt

    Haluan nähdä sinua edes vilaukselta vaikka se sattuu toisinaan sydämeen. Hyvää yötä naiselta miehelle.
    Ikävä
    33
    711
   Aihe