Helluntailaisuudessa Paavalia pidetään viisaampana kuin Jeesusta !

Anonyymi-ap

Jeesus kun ei molissut sekavilla hurmoskielillä mitään eikä kehottanut ketään niin tekemään.

Jeesus ei puhunut mitään, että ihmisillä on eriarvoisia armolahjoja.

19

82

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kielillä puhuminen on esim. Englanttia, saksaa jne. Hellarit ovat lapsellisuudesta keksineet omia sirkustemppuja.

   • Anonyymi

    Parhami aloitti älyttömät hurmostelut Ameriikassa.kun sai yliannoksen sitä asusinhenkeä sisälleen. Mies piti viedä putkaan rauhoittumaan.

    1. Kor. 14:9 

    Samoin tekin: jos ette kielellänne saa esiin selvää puhetta, kuinka voidaan sellainen puhe ymmärtää? Tehän puhutte silloin tuuleen.


   • Anonyymi

    Vauvakastetulla on adventistien oppi!


  • Anonyymi

   Suomi24 on osallinen ja suomi24 harjoittaa järjestelmällistä kiihottamista kansanryhmää vastaan. Suomi24 on rikollisten hallussa ja alusta rikoksiin.
   Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on puhetta tai kirjoitusta, jonka tarkoitus on halventaa tai pelotella kansanryhmää tai lietsoa väkivaltaista tai syrjivää toimintaa kansanryhmää kohtaan. Yleensä kansanryhmällä tässä yhteydessä tarkoitetaan rodun, etnisen taustan, kansallisuuden, uskonnon, seksuaalisen suuntautumisen tai vammaisuuden määrittämää kansanryhmää.

  • Anonyymi

   Taas on yksi valehtelija tehnyt aloituksen. Mistä näitä riittää.
   Kaikki aidot armolahjat ovat Jeesukselta peräisin.

   Saatana kyllä opettaa omat palvelijansa matkimaan armolahjoja okkulttiisten voimien avulla.

   Armolahjoja on mahdollista käyttää väärin. Itsensä korottamiseen tai rahan hankkimiseen.

   Seurakunta, josta puuttuu armolahjat, on kuollut seurakunta.

   Markuksen evankeliumi:
   16:15 Ja hän sanoi heille: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille.
   16:16 Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen.
   16:17 Ja nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat: minun nimessäni he ajavat ulos riivaajia, puhuvat uusilla kielillä,
   16:18 nostavat käsin käärmeitä, ja jos he juovat jotakin kuolettavaa, ei se heitä vahingoita; he panevat kätensä sairasten päälle, ja ne tulevat terveiksi."
   16:19 Kun nyt Herra Jeesus oli puhunut heille, otettiin hänet ylös taivaaseen, ja hän istui Jumalan oikealle puolelle.
   16:20 Mutta he lähtivät ja saarnasivat kaikkialla, ja Herra vaikutti heidän kanssansa ja vahvisti sanan sitä seuraavien merkkien kautta.

  • Anonyymi

   Paavali sai oppinsa suoraan Jeesukselta.
   Ne, jotka ei tätä hyväksy eivät ole kritittyjä!
   Vauvakastettujen lahkolaisten jumalattomuus näkyy myös valehteluna ja saastan kirjoitteluna!

   • Anonyymi

    Paavali oli kolmisen vuotta oikealla asialla, mutta sitten Korinton aikoihin tullut uusi henkiopas "The messener of Sathan" muutti Paavali elämän täysin.


  • Anonyymi

   Aina kun mainitaan hurmos, niin silloin ollaan oikeilla jäljillä. Juuri sitä tulee tavoitella.

   • Anonyymi

    Saatana on lahko hurmoksen mestari, jolla se on saanut helluntailaiset valtaansa.

    Seuraavana päivänä Jumalan lähettämä paha henki valtasi Saulin, ja hän riehui hurmoksissa kotonaan. Daavid soitti tapansa mukaan harppua, mutta Saul puristeli keihästään.

    1. Kor. 14:19 

    Jotta voisin opettaa muitakin, haluan seurakunnassa silti puhua mieluummin viisi ymmärrettävää sanaa kuin tuhansia hurmoskielen sanoja.

    1. Kun. 18:29 

    Kun puolipäivä oli kulunut, joutuivat he hurmoksiin, aina siihen hetkeen asti, jolloin ruokauhri uhrataan. Mutta ei ääntä, ei vastausta, ei vaarinottoa!

    Hes. 13:17 

    Ja sinä, ihmislapsi, käännä kasvosi kansasi tyttäriä vastaan, jotka joutuvat hurmoksiin oman sydämensä voimasta, ja ennusta heitä vastaan.


  • Anonyymi

   Hurmoshenki ja hurmahenki on ihan sama asia.

   Jer. 29:26 

   'Herra on pannut sinut, Sefanja, pappi Jojadan seuraajaksi valvomaan järjestystä Herran temppelissä ja toimittamaan jalkapuuhun ja kaularautaan kaikki hullut ja hurmahenget, jotka esiintyvät profeettoina.

   Juud. 8 

   Yhtä kaikki nämä hurmahenget tekevät samalla tavoin. He saastuttavat ruumiinsa, halveksivat Herraa ja hänen valtaansa ja herjaavat henkivaltoja.

   • Anonyymi

    "Yhtäkaikki nämä UNEKSIJAT samoin saastuttavat lihan, he halveksivat herrautta, herjaavat kirkkauden henkilolentoja" Juud. 8

    Näin asiat menevät. Uneksijat ovat vauhdissa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Yhtäkaikki nämä UNEKSIJAT samoin saastuttavat lihan, he halveksivat herrautta, herjaavat kirkkauden henkilolentoja" Juud. 8

    Näin asiat menevät. Uneksijat ovat vauhdissa.

    Helluntailaiset luovuttavat asusinhengen takia terveen harkinnan eli järjen pois ja menevät mukaan hurmoshenkien perässä vaikka pitkin maata kaatajapastoreidensa perässä tankkaamaan lisää sitä hurmoshenkeä,koska se antaa ihania kokemuksia.
    Hurmoshenki saa pahan addikstion, mikä ei näytä laantumisen merkkejä Parhamilaisissa. Päinvastoin annokkia pitää saada aina vain kovempia hurmoksia,, joita sitten vertaillaan keskenään ja arvostus jengissä määräytyy niiden mukaan.
    Nainen joutui jo paratiisissa sen saman eksyttäväisen hengen vaikutspiiriin kun kuunteli käärmeen puhetta ja lankesi perisyntiin ja vei miehensäkin mukaana samaan riettauden lätäkköön.

    1. Moos. 3:6 

    Nainen näki nyt, että puun hedelmät olivat hyviä syödä ja että se oli kaunis katsella ja houkutteleva, koska se antoi ymmärrystä. Hän otti siitä hedelmän ja söi ja antoi myös miehelleen, joka oli hänen kanssaan, ja mieskin söi.

    Pelkään kuitenkin, että niin kuin käärme kavalasti petti Eevan, teidän mielenne turmeltuu ettekä te enää ole vilpittömiä ja puhtaita suhteessanne Kristukseen.


  • Anonyymi

   Huonoja trolleja.

   • Anonyymi

    Hurmoslahko voi näyttää päältäpäin hyvin rehevältä ja energiseltä, mutta sen sisällä olevainen henki on kavala piraattihenki, toisen helluntain henki, mikä siellä ihmisiä nurin viskoo selälleen ja aameniian päälle huutaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hurmoslahko voi näyttää päältäpäin hyvin rehevältä ja energiseltä, mutta sen sisällä olevainen henki on kavala piraattihenki, toisen helluntain henki, mikä siellä ihmisiä nurin viskoo selälleen ja aameniian päälle huutaa.

    Ei ne kaikki valkopukuiset haamut ja henget mitään oikeita Jeesuksia ole, vaikka niitä siellä temppeleisssä hiippailee ja ihmisiä nurin viskoo.

    Te rakkaimmat! älkäät jokaista henkeä uskoko, vaan koetelkaat henget, josko he Jumalasta ovat; sillä monta väärää prophetaa ovat tulleet maailmaan.


  • Anonyymi

   Suomi 24 on osallinen ja suomi 24 harjoittaa järjestelmällistä kiihottamista kansanryhmää vastaan. Suomi 24 on rikollisten hallussa ja alusta rikoksiin.

  • Anonyymi

   Paavalihan ei edes nähnyt elävää Jeesusta maan päällä, eikä kuullut Jeeuksen ääntä, joten tunnistamien jälkeenpäin on epävarmaa arvailua.

   Paavali ei ollut niiden 11 oikean apostolin joukossa, jotka Jeesus lähetti tekemään kaikista syntisistä ihmistä omia opetuslapsia kastamalla heidät ensin syntein pesemiseksi.

   Paavali ei ollut helluntaina Jerusalemissa oikea ja ainutkertainen oikeilla kielillä puhuminen tapahtui.

   Paavali oli monessa keskeisessä asiassa pelkkien kuulopuheiden ja arvailujen varassa.

   • Anonyymi

    Matt. 7:15 

    "Varokaa vääriä profeettoja. He tulevat luoksenne lampaiden vaatteissa, mutta sisältä he ovat raatelevia susia. [Matt. 12:33; Luuk. 6:43-45 : Miika 3:5; Matt. 24:11,24; Ap. t. 20:29; 2. Piet. 2:1,2]

    Hes. 34:10 

    Näin sanoo Herra, Herra: katso, minä tahdon paimenien kimppuun, ja tahdon minun laumani heidän käsistänsä vaatia, ja tahdon heitä lopettaa, ettei heidän pidä enään paimenena oleman eikä itsiänsä ruokkiman; minä tahdon minun lampaani heidän suustansa temmata ulos, ja ei ne pidä oleman heidän ruokansa.

    Hes. 34:12 

    Niinkuin paimen etsii lampaitansa, kuin he laumastansa eksyneet ovat, niin tahdon minä myös minun lampaitani etsiä; ja tahdon heitä kaikista paikoista pelastaa, joihin he hajoitetut ovat, siihen aikaan kuin sumu ja pimiä oli.


  • Anonyymi

   Paavalille annettiin kuitenkin erityinen tehtävä olla pakanoiden apostoli ja viedä uuden liiton sanoma puhtaana ilman juutalaisuutta pakanoille. Se oli hyvin tärkeä tehtävä meidänkin kannalta jotka olemme pakansyntyisiä. Ilman Paavalia kristinusko olisi yhä vain juutalaisuuden lahko jota vastaan juutalaiset taistelisivat ja joita vainoaisivat.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, tunnistat kyllä

   Etkö kuitenkin huomannut, kuinka välitän ja olen hyvä sinua kohtaan? Se, että olet itse kuin mikäkin omahyväinen, ainakin tässä leikissämme, miten sin
   Ikävä
   310
   2393
  2. Tupoksen koulun oppilaan putoaminen - onnettomuus?

   Kalevassa aamulla uutinen yläkoululaisen putoamisesta koulutiloissa Tupoksella. Rehtori ei avaa asian taustoja - miten tämä on voinut olla mahdollista
   Oulu
   29
   2030
  3. Asbergerihmiset

   Tuossa ehkä olen törmännyt livenä Asberger-ihmiseen ja kuullut nyt parilta naiselta, että millainen on mahdollinen asberger-oireyhtymää kärsivän ihmis
   Sinkut
   209
   757
  4. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   309
   698
  5. Eräälle joka varmasti tietää keneltä.

   Kaipaan sinua. Tiedät kuka.
   Ikävä
   38
   684
  6. Jasminilla uuis kulta

   personal trainer ja elämä hymyilee. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Jasmin-Mantyla-ero-ja-uusi-rakas/1182613?undefined
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   655
  7. Mitä eläintä kaivattusi

   muistuttaa? 💬
   Ikävä
   42
   621
  Aihe