Useat maat rajoittavat Kiinasta tuloa, yllätys Suomi ei !

Anonyymi-ap

Taas rahan ja Lapin matkailun takia Suomi päästää Kiinasta tulijat uusine variantteineen ja muunnoksineen Suomeen ilman testejä, vaikka monet maat mm. Yhdysvallat, Italia, Japani, Malesia jne. jne. ovat testit ottaneet käyttöön, koska Kiinan joulukuun noin 250 000 000 koronatartuntaa luovat pohjan uusille muunnoksille ja epidemian leviämiselle globaalisti


Yhdysvallat suunnittelee matkustusrajoituksia Kiinasta tuleville – syynä räjähdysherkkä koronatilanne
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/yhdysvallat-suunnittelee-matkustusrajoituksia-kiinasta-tuleville-syyna-rajahdysherkka-koronatilanne/8599960

21

94

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ullatus, ullatus!

      • Anonyymi

        USA lätkäisi kiinalaisille testipakon – myös näiltä mailta toimia
        https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/87318653-4fbc-41b4-a4e6-fc00fdffc704
        "Kiina ilmoitti maanantaina ja tiistaina lieventävänsä maahan ja maasta matkustamista koskevia koronarajoituksia.

        Yhdysvallat on määrännyt kiinalaisille turisteille koronatestipakon sen jälkeen, kun Kiina ilmoitti avaavansa rajansa uudelleen ensi viikolla.

        Yhdysvaltojen lisäksi myös Italia, Japani, Malesia, Taiwan ja Intia ovat kertoneet ottavansa käyttöön tiukempia toimenpiteitä.


        Italiaan matkanneilla puolella korona

        Euroopan maista Italia on ilmoittanut ottavansa käyttöön pakollisen koronatestauksen kaikille Kiinasta tuleville matkustajille.

        Italian terveysministeri Orazio Schillaci sanoi, että toimenpide on välttämätön viruksen uusien varianttien seurannan ja tunnistamisen varmistamiseksi sekä Italian väestön suojelemiseksi.

        Italia oli aikoinaan viruksen maailmanlaajuinen epidemiakeskus sen jälkeen, kun virus alkoi levitä Kiinasta vuoden 2019 lopulla.

        Italialaislehti la Repubblican mukaan Kiinasta Milanon Malpensan lentokentälle 26. joulukuuta laskeutuneen koneen matkustajista 52 prosentilla todettiin koronavirus.

        Italian lisäksi negatiivinen koronatesti vaaditaan Japanissa, Intiassa ja Taiwanissa. Myös Malesia on ilmoittanut ottaneensa käyttöön uusia seuranta- ja valvontatoimenpiteitä Kiinan matkustusrajoitusten lieventymisen vuoksi.


        THL ei näe vaaraa

        Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) mukaan Kiinan matkustusrajoitusten lieventymisestä ei aiheudu vaaraa Suomessa, sillä suomalaisilla on rokotteiden ja sairastamisten kautta hyvä suoja virusta vastaan.

        THL:n johtava asiantuntija Jari Jalava kertoi MTV Uutisille, että rokotuksilla on saatu ihmisille hyvä suoja, joka suojaa tällä hetkellä kiertäviä muunnoksia vastaan."


        Suomessa maailman korkein covidkuolleisuus sekä ylikuolleisuus ja viikossa koronaan kuolee ihan virallisestikin yli 150 ihmistä (tuplat ylikuolleisuuden mukaan), mutta hei! ei mitään hätää, tänne mahtuu kyllä kaiken maailman variantit joita 1,4 miljardin ihmisen Kiina tuottaa.

        Kun epidemia alkoi helmikuussa 2020, Kiinassa raivoavasta epidemiasta sanottiin ettei se meille tule, sillä meillä on niin hyvä länsimainen terveydenhoitojärjestelmä. Nyt argumentit ovat samat.

        Kiinassa todellinen lääkepula näyttää alkaneen. Edes kipulääkkeitä ei saa. Veikkaan että jatkossa pula ulottuu lähes kaikkiin niihin lääkkeisiin, minkä komponentteja tehdään Kiinassa tai Intiassa.

        Kiinassa leviävä BF.7 johtanee siihen, että lääkkeiden saanti tulee vaikeutumaan entisestään.

        Kun Suomen 8000 varmistettua koronakuolemaa skaalataan Kiinan väestöön tulos ei ole miljoona, vaan 2,1 miljoonaa. Ja kun Kiinan koronakuolemat lähestyvät miljoonaa, ne jatkavat kasvuaan myös Suomessa.
        Suomen koronapolitiikan virheiden tasolle Kiinalla on vielä pitkä matka.


        Suomessa kuolee koronaan eniten ihmisiä maailmassa:
        https://mobile.twitter.com/jukka235/status/1605840510643421184

        Tässä samojen maiden varmistettujen koronakuolemien/1M kertyminen 2022. Elokuun jälkeen koronakuolemat ovat kasvaneet nopeimmin Suomessa. Suomi ohitti Unkarin 17.11. ja vuoden lopussa koronjakuolemia on kertynyt Suomea enemmän vain Kreikassa:
        https://ourworldindata.org/explorers/coronavirus-data-explorer?zoomToSelection=true&time=2020-03-01..latest&facet=none&pickerSort=asc&pickerMetric=location&Interval=Cumulative (last 12 months)&Relative to Population=true&Color by test positivity=false&country=GBR~DEU~ITA~AUT~BEL~CZE~DNK~FIN~FRA~HUN~LVA~LTU~NOR~POL~PRT~SVK~SVN~CHE~SWE~ESP~EST~GRC~LUX&Metric=Confirmed deaths

        Suomessa ylikuolleisuus pandemian aikana maailman toisiksi korkein Yhdysvaltain jälkeen:
        https://mobile.twitter.com/AnnaRotkirch/status/1600827446265524224

        Tuhansia suomalaisia on kuollut liikaa – riippumaton selvitys tarvitaan
        Elinajanodote laskee jo toista vuotta. Se on merkittävä muutos. Olemme huolestuneita, ettei asiasta juuri puhuta, Väestöntutkimuslaitoksen johtaja tutkimusprofessori Anna Rotkirch
        https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/464f2586-7cb9-4453-beef-4090a02aed0a
        https://www.laakarilehti.fi/terveydenhuolto/onko-koronakuolemia-paljon-vai-mihin-taalla-kuollaan/


    • Anonyymi

      Kiina rajoitti kaikkea mahdollista kolme vuotta. No mikä oli tulos?

      • Anonyymi

        3 vuotta lisää elinaikaa miljoonille, melkoinen suoritus. Yksin tätä ei voi loputtomiin estää kun muu maailma vähät välittää ja tuo Kiinan rajalle jatkuvalla syötöllä globaalisti riehuvaa virusta.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Italia määrää pakolliset korona­testit Kiinasta saapuville –  Suomessa THL ei suosittele toimia
      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009294660.html
      "Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL ei toistaiseksi suosittele rajoituksia Kiinasta tuleville matkustajille.

      AFP:n mukaan Italia määrää Kiinasta tuleville pakolliset koronatestit, koska Kiinassa koronatartunnat ovat kasvaneet räjähdysmäisesti. Pakolliset testit koskevat myös Kiinasta Italian kautta muualle matkustavia, kertoi Italian terveysministeri Orazio Schillaci keskiviikkona.

      Määräys on hänen mukaansa välttämätön kaikkien koronavirusvarianttien valvonnan ja tunnistamisen kannalta.

      Yhdysvallat puolestaan ilmoittaa harkitsevansa matkustusrajoituksia Kiinasta tuleville matkustajille.

      Kiina aloitti koronarajoitusten nopean purkamisen aikaisemmin tässä kuussa noudatettuaan sitä ennen pitkään niin sanottua nollakoronapolitiikkaa, jossa tartuntojen määrä pyrittiin painamaan lähelle nollaa.

      Erityisesti Yhdysvaltoja huolettaa riittävän ja luotettavan tiedon saamisen vaikeus Kiinan koronatartunnoista.

      Muun muassa Japani ja Malesia ovat jo kertoneet ryhtyvänsä toimiin Kiinassa leviävien koronatartuntojen patoamiseksi."


      THL ei tee mitään, eipä tietenkään tee mitään, vaikka Suomen koronakuolleisuus=ylikuolleisuus maailman huippua.

    • Anonyymi

      MTV: Kiinalaisturistit pääsevät nyt Suomeenkin, vaikka maassa riehuu korona – THL: Tästä syystä maahantulorajoituksia ei tarvita

      Yle: Korona-aaltoa pelkäävät USA ja Aasian maat ovat asettamassa kiinalaisille matkustusrajoituksia – THL ei suosita Suomeen: ”Ihan turhaa”

      Koronan kourissa oleva Kiina purkaa vauhdilla omia matkustusrajoituksiaan. THL:n mukaan Kiinan puutteelliset tiedot vaikeuttavat riskiarvion tekoa uusista muunnoksista.

      Vidun poliittiset puupäät kärsiikö Lintilä taas Lapin matkailu !

    • Anonyymi

      Mitä tällä THL:lla tekee? Sama vaikka vähennettäisiin sieltä väkeä kun tämäkin päätös ihan käsittämätön.

      Kenen etu on saada Suomeen uusia koronavariantteja? Takuuvarmasti kiinalaiset sen tuovat taas, kuten 2020 Lapin matkailussa tapahtui.

    • Anonyymi

      Ookkonää Oulusta, pelekkääkkönää polliissii, syökkönää leippää?

    • Anonyymi

      Uusi variantti tulle olen varma tunnen Kiinalaiset.

    • Anonyymi

      Ei koronaa tarvitse pelätä. Jos joku ei ole vielä ottanut korona-rokotteita, niin syyttäköön itseään eikä kiinalaisia!

      Ja kyllähän rokotteista huolimatta jokainen sen tulee jossain vaiheessa sairastamaan. Emme me influenssa-virustenkaan takia pistä matkustusta seis.

    • Anonyymi

      Kinkeille porokyytiä ja joulupukkia, sillä sitä tullee tulosta, jänkhällä?🤑

    • Anonyymi

      Kun muut rajoittaa se tietää Suomeen ryntäystä kaikkine variantteineen no onneksi päivystykset toimii ööö vai toimiiko eikä ne rokotteet mitään ole estäneet

    • Anonyymi

      Niin. Jos rajoittaa se on väärin ja jos ei rajoita niin sekin on väärin. Sellaista se koronan kanssa on ollut jo melkein 3 vuotta.
      Näköjään ne variantit ja tautiaallot tulevat joka tapauksessa. Kiina höllensi omaa koronapolitiikkaansa ja heti leimahti ja kovaa, mutta onko siitä haittaa muulle maailmalle, jossa suurin osa on jo sairastanut taudin ja rokotuksetkin ovat paremmissa kantimissa kuin kiinassa. Rajoitusten kannattajien mielestä tietysti pitää rajoittaa ja vastustajien mielestä ei missään tapauksessa.

    • Anonyymi

      Kiinalaiset tekstiilityöntekijät alkuaan toivat koronan palatessaan kotimaansa uudenvuodenjuhlista töihin Pohjois-Italiaan, josta Suomen hiihtolomailevat ökylaskettelijat levittivät tänne kotipaikkakunnilleen.

    • Anonyymi

      Kuolema kinuskeille!

    • Ihmisten menemisiä ja tulemisia ei saa rajoittaa enää koskaan ja mihinkään kusetukseen ei kannata kenenkään osallistua.
      Höpöhöpö pcr testit taasen voi tunkea sanonko mihin...

      Plörönä ulina lopetettava Suomessa.

      • Anonyymi

        Mielestäni Suomeen tarvittaisiin Iisää somaIeita. Ovat olleet korvaamattomia ainakin meidän alalla.


    • Anonyymi

      Thl ja tegnelliläinen varovaisuusperiaate: varotaan, ettei vaan tehdä mitään liikaa tai turhaan. Koska riskiarvion tekemiseen liittyy epävarmuuksia, parempi olla tekemättä mitään. Olisihan se noloa, jos olisikin suojeltu kansalaisia.
      https://yle.fi/a/74-20010509

    • Anonyymi

      Suomen hallitus on pitäny rajat auki joka kerta kun nuo ruttovariantit on ollut tulossa.
      Uskomatonta holtittomuutta ja turaamista, kuten oli maskikaupatkin.
      Ja jauhonaamat kehuu ja ylistää, just kuin pohjoiskorean valekommunistia.

    • Anonyymi

      THL ponnistelee saadakseen koronatartunnat nousuun.
      Siksi ei hiiskahda tartunnan estävästä FFP2-suojaimesta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      166
      2819
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2021
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2016
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1825
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe