Döner Harju ,Iso Omena, no cash, sorry!

Anonyymi-ap

Tässä sitä jälleen ollaan. Trendiravintola Döner Harju ei ota ainakaan Isossa Omenassa käteistä. Älkää eläkö ruususen unessa, vaan VAATIKAA että rahan on käytävä. Kun sanoin kassalle asiasta, ei edes kunnolla ymmärtänyt kun halusin antaa palautetta. Oli ilmeisesti venäläistaustainen kun hoki vain "käteinen ei käy".

32

240

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Huomasin saman! Se on sitten moro tälle NWO paikalle. Ei siinä- asiakkaita heillä tuntuu riittävän. Kuten Tuomas Malinen toisessa asiayhteydessä sanoi, ollaan me suomalaisina itse sössimässä tämä homma; ollaan vaan liian lapsellisia kansakuntana ja nössöjä. Tuomas Malisen käteisasioita en sinänsä tiedä, mutta tuli vain mieleeni

  • Anonyymi

   Voipi käydä tuo ylimielisyys hyvinkin vielä kintuille

   • Anonyymi

    Vartijat paikalle jos alat ryppyileen?


  • Anonyymi

   Tekevät aivan tahalleen tuota. Tuohan on suomalaisomisteinen pulju. Tietävät tasan tarkkaan mitä juttua ajavat. Tuo on eräänlainen "kallion/punavuoren ns paremman väen" ruokapaikka. Heidän piirissään ajetaan juuri noita asioita joista täällä on mainuttu usein.

  • Anonyymi

   Toivotaan pikaisesti tietoliikennekatkoja tai vaikka muita nettiongelmia ko. puljulle niin siinähän sitten "myyvät".

  • Anonyymi

   Täysin tahallista ja ylimielistä. Onneksi tosiaan on noita Kurdien kebap paikkoja. Noissa osassa on aitoa asiakaspalvelua.

  • Anonyymi

   Salaliittovouhot vouhottaa ja suurin osa kansasta maksaa kortilla. Missään paikoissa missä on luovuttu käteismaksusta, ei ole havaittu asiakaskatoa.

   "Kuluttajat maksavat ostoksensa usein joko käteisellä tai pankkikorteilla. Näiden maksutapojen käyttö ei kuitenkaan ole aina itsestäänselvyys, sillä lain mukaan elinkeinonharjoittajalla on oikeus päättää mitkä maksutavat hän hyväksyy."

   "Liikkeellä ei ole velvollisuutta esimerkiksi hyväksyä käteismaksuja. Jos kaupassa ei kelpaa käteinen, siitä pitää kertoa erikseen sekä markkinoinnissa että liikkeeseen saavuttaessa, jotta asiakkaat voivat huomioida asian ennen liikkeessä asiointia."

   https://www.kuluttajaliitto.fi/materiaalit/maksaminen-ja-kuitit/

   • Anonyymi

    Monissa paikoissa, etenkin pienissä liikkeissä, käteisestä luopuminen säästää paljon työntekijöiden aikaa, se on turvallisempaa kun ei ole ryöstettävää ja lisäksi säästyy rahaakin, koska käteisen tilittäminen pankkiin maksaa moninkertaisesti enemmän kuin korttimaksujen kulut.

    Vouhottajat kuvittelevat että liikkeissä mietittäisiin miten ne voisivat kiusata asiakkaitaan mahdollisimman paljon, mikä on täysin järjetön ajatus. Liikkeissä mietitään tarkoin sitä, mikä on tehokasta, turvallista ja säästää aikaa sekä rahaa.

    Vouhottajien perustelut vouhotukselleen ovat pelkkää salaliittoa eli NWO, WEF, globalismi, valvontakontrolli, pedon merkki jne. mikä vasta onkin täysin järjetön ajatus.


  • Anonyymi

   Ei ole mikään kiusallisempaa ja samalla pöljempää kun määrätä asiakasta maksamaan kortilla tai mobiililla. Tuo temppu tehdään täysin tarkoituksella ja kiusalla. Usein nämä yritykset ovat saaneet sen verran jalansijaa että he voivat lempata pihalle käteisellä(huom, laillisella valuutalla) maksavat asiakkaat. Döner Harju on nyt yksi näistä uutta maailman järjestystä ajavista yrityksistä. Se että ei ota rahaa vastaan kertoo minulle kaiken paikasta; He eivät arvosta tavallista kadun tallaajaa enää asiakkaana. Ei onneksi saa tuollaista kohtelua vaikkapa Erikin pippurissa tai kampin pippuri kepab ravintoiloissa.

  • Anonyymi

   Fittu pitääks fattan tietää mun käyneen kebabil?

   • Anonyymi

    Toimeentulotukea leikataan ylipainoisilta asiakkailta 20 prosenttia, jos he ostavat roskaruokaa.


  • Anonyymi

   Ongelmahan on siinä että Salinin veljekset Virroilla on kusettajia

  • Anonyymi

   Joku koittaa jälleen vitsailla aiheella joka on ehkä hieman kiusallinen. On ymmärrettävää että pelottava aihe (pedon merkin edistäminen) heitetään vitsiksi, jota se ei ole ...
   Ei nuo yritykset huvikseen kiellä käteistä. Kyllä sillä on syvällisempi merkitys. Tulette huomaamaan.

   • Anonyymi

    Kyllä te vähä-älyiset salaliittotolvanat sitten olette säälittäviä.
    Sen olemme tosiaan jo satoja kertoja tulleet huomaamaan.

    Juu, eivät yritykset huvikseen kiellä käteistä. Yrityksissä kun mietitään tarkoin sitä, mikä olisi tehokasta, turvallista ja säästäisi aikaa sekä rahaa. Kustannustehokkuus on elinehto. Käteisen kielto lisää turvallisuutta ja tehokkuutta, sekä säästää aikaa ja rahaa. Millä kaikella on suuri merkitys etenkin pienissä yrityksissä.

    Mutta tätähän ei salaliittotolvanan aivoilla millään kykene tajuamaan.


  • Anonyymi

   siksi käytän pelkkää käteistä. Enkä ole onneksi yksin

  • Anonyymi

   Rikolliset käyttävät enää käteistä ja väärentäjät.

  • Anonyymi

   Siinä kebabbila meikäläiseen makuun. Siellä ei kokit ole hipelöineet saastaista rahaa.

  • Anonyymi

   13:27, kirjoitit turvallisuudesta. Älä jauha skeidaa ! jossain Ison Omenan kaltaisessa kauppakeskuksessa on ensinnäkin puolenkymmentä vartijaa saatavilla muutamassa minuutissa. Kova ryöstövaara ei ole mitenkään todellinen syy. syyt on toisaalla. Tiedämme kyllä missä. Tätä ei vain haluta myöntää

   • Anonyymi

    Älä itse jauha skeidaa, kun turvallisuus on vain yksi monista asiaan vaikuttavista tekijöistä, eikä suinkaan se tärkein. Tärkeimmät syyt ovat ajansäästö ja kustannukset.

    Kustannustehokkuus on yrityksille elinehto. Käteisen kielto lisää tehokkuutta ja säästää paljon aikaa ja rahaa, koska käteisen tilittäminen pankkiin maksaa monin verroin enemmän kuin korttimaksujen kustannukset. Kassan laskeminen ja tilittäminen ja vaihtorahoilla puljaaminen taas vie paljon työaikaa. Ja aika on rahaa.

    Millä kaikella on suuri merkitys etenkin pienissä yrityksissä. Säästö on huomattava.

    Mutta tätähän ei salaliittotolvanan aivoilla millään kykene tajuamaan.


  • Anonyymi

   Asiakaspalvelusta tuo on hyvin hyvin kaukana. Tiesitkö edes sitä että läheskään kaikilla ei ole edes pankkikorttia käytettävissään? On varmaan mielestäsi inhimillistä osoittaa näille ovea? Mm Espoossa on nuori väestö, joka tarkoittaa paljon potentiaalisia teini-asiakkaita. Espoo, vaikka onkin edistyksellinen ei omaa teini väestöä jossa lähestulkoonkaan kaikilla 13-16 vuotiailla olisi korttia uskottu käyttöön. Näin yritys sulkee pois potentiaalisia asiakkaita.
   Mutta Döner Harju ei välitäkkään asiakkaista.

   • Anonyymi

    Missään paikoissa missä on luovuttu käteismaksusta, ei ole havaittu asiakaskatoa. Nuoret maksavat sujuvasti kännyköillään ja joka ikisellä nuorella on sellainen.

    Yritykset eivät sulje pois potentiaalisia asiakkaita, vaan toimivat siten mikä on taloudellisesti kannattavinta. Tätä näyttää olevan mahdotonta ymmärtää.

    Eihän sellainen yritys kovin pitkään pysyisi pystyssä, joka sulkisi potentiaaliset asiakkaat pois, joten väite on sikälikin harvinaisen typerä.


  • Anonyymi

   Onpa kovaa tehokkuutta jos ei jaksa /viitti kassaa laskea! Ei voi olla totta!! alas on ihmiskunta vajonnut

   • Anonyymi

    Ymmärrän kyllä että luuseri joka ei ole ikinä ollut töissä, ei kykene ymmärtämään mitä tarkoittaa sana kustannustehokkuus. Yrityksissä se on kuitenkin olennaisinta.

    Kysehän ei ole mistään jaksamisesta eikä viitsimisestä, vaan siitä mikä on taloudellisesti kannattavaa. Yrityksissä mietitään tietenkin tarkoin mistä koituu niin paljon kustannuksia, ettei sen tekeminen ole taloudellisesti kannattavaa.

    Käteisen kielto lisää tehokkuutta ja säästää paljon aikaa ja rahaa, koska käteisen tilittäminen pankkiin maksaa monin verroin enemmän kuin korttimaksujen kustannukset. Kassan laskeminen ja tilittäminen ja vaihtorahoilla puljaaminen taas vie paljon työaikaa. Ja aika on rahaa, kaikki työntekijöiden työtunnit maksavat jotakin.


  • Anonyymi

   Oikeus valita asiakkaansa ja niin päin pois...

  • Anonyymi

   Pummit hiekkaa kengissään ja homeiset kiillinkinsä käsissään löytävät kyllä muut palveluntarjoajat, tai sitten eivät löydä elleivät löydä.

  • Anonyymi

   Liittäisin tähän seuraavan viestiketjun , sillä sopii hyvin tähänkin ketjuun. Liittyy ainakin osin

   "Mielestäni maailman tilanne on hyvin synkkä tällä hetkellä. Joten näitä asioita tulisi pikaisesti saada tuotua suuren yleisön tarkasteltavaksi. Onko kellään mitään ideoita, mikä olisi kaikkein tehokkain tapa lisätä tietoisuutta mm. WEFfistä, teknofasismista, dialektisestä prosessista (teesi, antiteesi ja synteesi.), jolla valtaa pitävät ratsastaa kohti antihumanistista päämääräänsä?

   Hyvänä esimerkkinä edellä maintsemastani dialektiikasta on mm. IMFfän suunnitelma romahduttaa juuri nykyinen talous systeemi ja tarjota siihen lääkkeeksi keskusjohdannainen cryptovaluutta systeemi, jonka keppinä toimii ns. socialcredit-pisteytys. Esimierkkinä, jos kirjoitat vaikka facebookiin poliittisesti "epäkorrektita materiaalia", on keskuspankkiireillä mahdollisuus sulkea sinun "cryptowallettisi" ja kun fyysistä rahaa ei enää ole, niin seuraukset voivat olla kohtalokkaat., ellet omista jotain fyysisiä assetteja, mm. arvometalleja, kulta ja hopea.

   Ns. "Barter" aka primääritalous on yksi ratkaisu, eli esim. mulla olisi kanoja ja sulla vaikka klapeja, niin tällä tavoin pystyttäisiin käydä kauppaa turvallisesti, kontrollisysteemin ulkopuolella ilman minkäänlaista prosessin ulkoista vaihdon välinettä"

   • Anonyymi

    Ja taas vainoharhaiset vouhottajat pääsivät liskoihmisten asteelle. Yritykset eivät toteuta liiketoimintaansa vainoharhaisten salaliittovouhotttajien mielipuolisten harhojen mukaan, vaan liiketaloudellisten periaatteiden mukaan. Toimivat sen mukaa mikä on kannattavaa.


  • Anonyymi

   Eipä tuonne uskaltaisi edes mennä. Saattaa vartijat viedä henkikullan.

  • Anonyymi

   Todella tyly lappu näytti olevan heillä. Siinä ei paljoa asiaa selitellä. Todellista NWO meininkiä. Palautetta kannattaa ehdottomasti antaa noillekin mulkeroille.

  • Anonyymi

   Eihän käteistä rahaa tarvitse kuin rikolliset.

  • Anonyymi

   Ainakin itse maksan kaiken käteisellä. käytännössä vain sähkölaskut ja vuokrat ja lentoliput menee kortilla tai luotolla. Bensoista lähtien käteisellä. Ja kyllä saa poliitit tutkia "rikoksiani" .

   Joillekkin meistä anonymiteetti siis yksityisyys on luovuttamaton periaate

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan Emma gaala.

   Luuleeko Martina olevansa koko Emmagaalan pääjehu vai mikä on? Monta päivää jo laittanut itseään gaalaa varten,ja tottakai, pois kotoa hotelliin pakko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   280
   2085
  2. Ilman heijastinta ?

   Kauhavalla lenkkeilijä menehtyi auton törmättyä päin. Kyllä se heijastin on halpa henkivakuutus pimeällä, toki ei ole tietoa että onko heijastinta käy
   Kauhava
   13
   1641
  3. Olen tajunnut että tein virheen

   Kun meidän yhteys katkesi. Olisit ollut se oikea nainen mulle, miten enää voisin asian korjata? Olen pahoillani.
   Ikävä
   109
   1385
  4. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   268
   1199
  5. Sofia lähti taas matkalle

   sinä ja minä emme....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   136
   1113
  6. Erika Vikman Emmagaalassa

   Luulin nähneeni tuolta harakalta kaiken, mutta erehdyin. Mikä hiton riepu sillä on päällä? Hirveä ilmestys!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   126
   1068
  7. Kerro itsestäsi jotain, joka tulisi todennäköisesti yllätyksenä kaivatullesi

   Hyvässä tai pahassa. (Mutta mieluummin tietysti olisi kiva kuulla niitä hyviä asioita!)
   Ikävä
   88
   1053
  8. Martina, uusi hirviö Jocelyn Wildenstein

   Emma gaalan matolla Martinan esiintyi tänään, naama muuttuneena hirviön kaltaiseksi, kuten överi kauneusleikkauksia itselleen tehnyt Jocelyn Wildenste
   Kotimaiset julkkisjuorut
   225
   949
  9. Miehen malli ja rooli tässä yhteiskunnassa

   Eli olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että miehen rooli on ollut murroksessa jo vuosikymmenien ajan ja yhä edelleen se on vähän hakusessaan. En ole
   Sinkut
   230
   907
  10. 82 prosenttia kannattaa Natoa!!!

   SUOMALAISTEN Nato-jäsenyyden kannatus on koko ajan vahvistunut ja vankistunut. IS:n Taloustutkimuksella teettämän kyselyn mukaan 82 prosenttia on sit
   NATO
   171
   700
  Aihe