Döner Harju ,Iso Omena, no cash, sorry!

Anonyymi-ap

Tässä sitä jälleen ollaan. Trendiravintola Döner Harju ei ota ainakaan Isossa Omenassa käteistä. Älkää eläkö ruususen unessa, vaan VAATIKAA että rahan on käytävä. Kun sanoin kassalle asiasta, ei edes kunnolla ymmärtänyt kun halusin antaa palautetta. Oli ilmeisesti venäläistaustainen kun hoki vain "käteinen ei käy".

34

134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Huomasin saman! Se on sitten moro tälle NWO paikalle. Ei siinä- asiakkaita heillä tuntuu riittävän. Kuten Tuomas Malinen toisessa asiayhteydessä sanoi, ollaan me suomalaisina itse sössimässä tämä homma; ollaan vaan liian lapsellisia kansakuntana ja nössöjä. Tuomas Malisen käteisasioita en sinänsä tiedä, mutta tuli vain mieleeni

    • Anonyymi

      Voipi käydä tuo ylimielisyys hyvinkin vielä kintuille

      • Anonyymi

        Vartijat paikalle jos alat ryppyileen?


    • Anonyymi

      Tekevät aivan tahalleen tuota. Tuohan on suomalaisomisteinen pulju. Tietävät tasan tarkkaan mitä juttua ajavat. Tuo on eräänlainen "kallion/punavuoren ns paremman väen" ruokapaikka. Heidän piirissään ajetaan juuri noita asioita joista täällä on mainuttu usein.

    • Anonyymi

      Toivotaan pikaisesti tietoliikennekatkoja tai vaikka muita nettiongelmia ko. puljulle niin siinähän sitten "myyvät".

    • Anonyymi

      Täysin tahallista ja ylimielistä. Onneksi tosiaan on noita Kurdien kebap paikkoja. Noissa osassa on aitoa asiakaspalvelua.

    • Anonyymi

      Salaliittovouhot vouhottaa ja suurin osa kansasta maksaa kortilla. Missään paikoissa missä on luovuttu käteismaksusta, ei ole havaittu asiakaskatoa.

      "Kuluttajat maksavat ostoksensa usein joko käteisellä tai pankkikorteilla. Näiden maksutapojen käyttö ei kuitenkaan ole aina itsestäänselvyys, sillä lain mukaan elinkeinonharjoittajalla on oikeus päättää mitkä maksutavat hän hyväksyy."

      "Liikkeellä ei ole velvollisuutta esimerkiksi hyväksyä käteismaksuja. Jos kaupassa ei kelpaa käteinen, siitä pitää kertoa erikseen sekä markkinoinnissa että liikkeeseen saavuttaessa, jotta asiakkaat voivat huomioida asian ennen liikkeessä asiointia."

      https://www.kuluttajaliitto.fi/materiaalit/maksaminen-ja-kuitit/

      • Anonyymi

        Monissa paikoissa, etenkin pienissä liikkeissä, käteisestä luopuminen säästää paljon työntekijöiden aikaa, se on turvallisempaa kun ei ole ryöstettävää ja lisäksi säästyy rahaakin, koska käteisen tilittäminen pankkiin maksaa moninkertaisesti enemmän kuin korttimaksujen kulut.

        Vouhottajat kuvittelevat että liikkeissä mietittäisiin miten ne voisivat kiusata asiakkaitaan mahdollisimman paljon, mikä on täysin järjetön ajatus. Liikkeissä mietitään tarkoin sitä, mikä on tehokasta, turvallista ja säästää aikaa sekä rahaa.

        Vouhottajien perustelut vouhotukselleen ovat pelkkää salaliittoa eli NWO, WEF, globalismi, valvontakontrolli, pedon merkki jne. mikä vasta onkin täysin järjetön ajatus.


    • Anonyymi

      Ei ole mikään kiusallisempaa ja samalla pöljempää kun määrätä asiakasta maksamaan kortilla tai mobiililla. Tuo temppu tehdään täysin tarkoituksella ja kiusalla. Usein nämä yritykset ovat saaneet sen verran jalansijaa että he voivat lempata pihalle käteisellä(huom, laillisella valuutalla) maksavat asiakkaat. Döner Harju on nyt yksi näistä uutta maailman järjestystä ajavista yrityksistä. Se että ei ota rahaa vastaan kertoo minulle kaiken paikasta; He eivät arvosta tavallista kadun tallaajaa enää asiakkaana. Ei onneksi saa tuollaista kohtelua vaikkapa Erikin pippurissa tai kampin pippuri kepab ravintoiloissa.

      • Anonyymi

        Ei tarvii määrä koska valtaosa asiakkaista maksaa jollain muulla tapaa kuin käteisellä. Myös ne jotka haluavat maksaa käteisellä yleensä omistavat kortin millä voivat maksaa.


    • Anonyymi

      Fittu pitääks fattan tietää mun käyneen kebabil?

      • Anonyymi

        Toimeentulotukea leikataan ylipainoisilta asiakkailta 20 prosenttia, jos he ostavat roskaruokaa.


    • Anonyymi

      Joku koittaa jälleen vitsailla aiheella joka on ehkä hieman kiusallinen. On ymmärrettävää että pelottava aihe (pedon merkin edistäminen) heitetään vitsiksi, jota se ei ole ...
      Ei nuo yritykset huvikseen kiellä käteistä. Kyllä sillä on syvällisempi merkitys. Tulette huomaamaan.

      • Anonyymi

        Kyllä te vähä-älyiset salaliittotolvanat sitten olette säälittäviä.
        Sen olemme tosiaan jo satoja kertoja tulleet huomaamaan.

        Juu, eivät yritykset huvikseen kiellä käteistä. Yrityksissä kun mietitään tarkoin sitä, mikä olisi tehokasta, turvallista ja säästäisi aikaa sekä rahaa. Kustannustehokkuus on elinehto. Käteisen kielto lisää turvallisuutta ja tehokkuutta, sekä säästää aikaa ja rahaa. Millä kaikella on suuri merkitys etenkin pienissä yrityksissä.

        Mutta tätähän ei salaliittotolvanan aivoilla millään kykene tajuamaan.


    • Anonyymi

      siksi käytän pelkkää käteistä. Enkä ole onneksi yksin

    • Anonyymi

      Rikolliset käyttävät enää käteistä ja väärentäjät.

    • Anonyymi

      Siinä kebabbila meikäläiseen makuun. Siellä ei kokit ole hipelöineet saastaista rahaa.

    • Anonyymi

      13:27, kirjoitit turvallisuudesta. Älä jauha skeidaa ! jossain Ison Omenan kaltaisessa kauppakeskuksessa on ensinnäkin puolenkymmentä vartijaa saatavilla muutamassa minuutissa. Kova ryöstövaara ei ole mitenkään todellinen syy. syyt on toisaalla. Tiedämme kyllä missä. Tätä ei vain haluta myöntää

      • Anonyymi

        Älä itse jauha skeidaa, kun turvallisuus on vain yksi monista asiaan vaikuttavista tekijöistä, eikä suinkaan se tärkein. Tärkeimmät syyt ovat ajansäästö ja kustannukset.

        Kustannustehokkuus on yrityksille elinehto. Käteisen kielto lisää tehokkuutta ja säästää paljon aikaa ja rahaa, koska käteisen tilittäminen pankkiin maksaa monin verroin enemmän kuin korttimaksujen kustannukset. Kassan laskeminen ja tilittäminen ja vaihtorahoilla puljaaminen taas vie paljon työaikaa. Ja aika on rahaa.

        Millä kaikella on suuri merkitys etenkin pienissä yrityksissä. Säästö on huomattava.

        Mutta tätähän ei salaliittotolvanan aivoilla millään kykene tajuamaan.


    • Anonyymi

      Asiakaspalvelusta tuo on hyvin hyvin kaukana. Tiesitkö edes sitä että läheskään kaikilla ei ole edes pankkikorttia käytettävissään? On varmaan mielestäsi inhimillistä osoittaa näille ovea? Mm Espoossa on nuori väestö, joka tarkoittaa paljon potentiaalisia teini-asiakkaita. Espoo, vaikka onkin edistyksellinen ei omaa teini väestöä jossa lähestulkoonkaan kaikilla 13-16 vuotiailla olisi korttia uskottu käyttöön. Näin yritys sulkee pois potentiaalisia asiakkaita.
      Mutta Döner Harju ei välitäkkään asiakkaista.

      • Anonyymi

        Missään paikoissa missä on luovuttu käteismaksusta, ei ole havaittu asiakaskatoa. Nuoret maksavat sujuvasti kännyköillään ja joka ikisellä nuorella on sellainen.

        Yritykset eivät sulje pois potentiaalisia asiakkaita, vaan toimivat siten mikä on taloudellisesti kannattavinta. Tätä näyttää olevan mahdotonta ymmärtää.

        Eihän sellainen yritys kovin pitkään pysyisi pystyssä, joka sulkisi potentiaaliset asiakkaat pois, joten väite on sikälikin harvinaisen typerä.


      • Anonyymi

        Kuinka monella ihmisellä ei muka ole minkäänlaista maksukorttia? Sellaisen saa kuitenkin kaikki joilla on tili jossain pankissa.


    • Anonyymi

      Onpa kovaa tehokkuutta jos ei jaksa /viitti kassaa laskea! Ei voi olla totta!! alas on ihmiskunta vajonnut

      • Anonyymi

        Ymmärrän kyllä että luuseri joka ei ole ikinä ollut töissä, ei kykene ymmärtämään mitä tarkoittaa sana kustannustehokkuus. Yrityksissä se on kuitenkin olennaisinta.

        Kysehän ei ole mistään jaksamisesta eikä viitsimisestä, vaan siitä mikä on taloudellisesti kannattavaa. Yrityksissä mietitään tietenkin tarkoin mistä koituu niin paljon kustannuksia, ettei sen tekeminen ole taloudellisesti kannattavaa.

        Käteisen kielto lisää tehokkuutta ja säästää paljon aikaa ja rahaa, koska käteisen tilittäminen pankkiin maksaa monin verroin enemmän kuin korttimaksujen kustannukset. Kassan laskeminen ja tilittäminen ja vaihtorahoilla puljaaminen taas vie paljon työaikaa. Ja aika on rahaa, kaikki työntekijöiden työtunnit maksavat jotakin.


    • Anonyymi

      Oikeus valita asiakkaansa ja niin päin pois...

    • Anonyymi

      Pummit hiekkaa kengissään ja homeiset kiillinkinsä käsissään löytävät kyllä muut palveluntarjoajat, tai sitten eivät löydä elleivät löydä.

    • Anonyymi

      Liittäisin tähän seuraavan viestiketjun , sillä sopii hyvin tähänkin ketjuun. Liittyy ainakin osin

      "Mielestäni maailman tilanne on hyvin synkkä tällä hetkellä. Joten näitä asioita tulisi pikaisesti saada tuotua suuren yleisön tarkasteltavaksi. Onko kellään mitään ideoita, mikä olisi kaikkein tehokkain tapa lisätä tietoisuutta mm. WEFfistä, teknofasismista, dialektisestä prosessista (teesi, antiteesi ja synteesi.), jolla valtaa pitävät ratsastaa kohti antihumanistista päämääräänsä?

      Hyvänä esimerkkinä edellä maintsemastani dialektiikasta on mm. IMFfän suunnitelma romahduttaa juuri nykyinen talous systeemi ja tarjota siihen lääkkeeksi keskusjohdannainen cryptovaluutta systeemi, jonka keppinä toimii ns. socialcredit-pisteytys. Esimierkkinä, jos kirjoitat vaikka facebookiin poliittisesti "epäkorrektita materiaalia", on keskuspankkiireillä mahdollisuus sulkea sinun "cryptowallettisi" ja kun fyysistä rahaa ei enää ole, niin seuraukset voivat olla kohtalokkaat., ellet omista jotain fyysisiä assetteja, mm. arvometalleja, kulta ja hopea.

      Ns. "Barter" aka primääritalous on yksi ratkaisu, eli esim. mulla olisi kanoja ja sulla vaikka klapeja, niin tällä tavoin pystyttäisiin käydä kauppaa turvallisesti, kontrollisysteemin ulkopuolella ilman minkäänlaista prosessin ulkoista vaihdon välinettä"

      • Anonyymi

        Ja taas vainoharhaiset vouhottajat pääsivät liskoihmisten asteelle. Yritykset eivät toteuta liiketoimintaansa vainoharhaisten salaliittovouhotttajien mielipuolisten harhojen mukaan, vaan liiketaloudellisten periaatteiden mukaan. Toimivat sen mukaa mikä on kannattavaa.


    • Anonyymi

      Eipä tuonne uskaltaisi edes mennä. Saattaa vartijat viedä henkikullan.

    • Anonyymi

      Todella tyly lappu näytti olevan heillä. Siinä ei paljoa asiaa selitellä. Todellista NWO meininkiä. Palautetta kannattaa ehdottomasti antaa noillekin mulkeroille.

    • Anonyymi

      Eihän käteistä rahaa tarvitse kuin rikolliset.

    • Anonyymi

      Ainakin itse maksan kaiken käteisellä. käytännössä vain sähkölaskut ja vuokrat ja lentoliput menee kortilla tai luotolla. Bensoista lähtien käteisellä. Ja kyllä saa poliitit tutkia "rikoksiani" .

      Joillekkin meistä anonymiteetti siis yksityisyys on luovuttamaton periaate

    • Anonyymi

      Tänään kävin Ison Omenan Döner Harjussa ja kyllä he siellä käteistä ottivat vastaan. Eli voitte löysentää foliohattuja.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      256
      2442
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      73
      1836
    3. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      336
      1568
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      175
      1539
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1085
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      89
      985
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      180
      811
    8. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      805
    9. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      216
      773
    10. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      730
    Aihe