Uusi-Seelantilainen rokotedokumentti kertoo Covid-19 rokotteisiin kuolleista.

Anonyymi-ap

Uusi-Seelantilainen rokotedokumentti: Memorial Day

https://rumble.com/v21ahhm-new-zealand-documentary-memorial-day-silent-no-more-nz.html

Voimakas tarina "Memorial Day" -tapahtumasta ja vetoomuksen toimittamisesta Uuden-Seelannin parlamentille Wellingtonissa.

Rohkeat vammautuneet ihmiset perheineen kokoontuvat yhteen jakamaan suruaan Rory Nairnin muistotilaisuuteen, joka kuoli vasta keksityn lääkkeen seurauksena. Tämän rauhanomaisen tapahtuman keskeyttää poliisin suuri läsnäolo, matalalla lentävät helikopterit ja poliisivalokuvaajat, jotka ottavat kuvia sairaista ja kärsivistä, joista osa on pyörätuolissa, "tiedustelutietojen keräämistä varten".

Tämä on tarina yksinkertaisesti, että hallitus, tiedotusvälineet ja lääketieteellinen veljeskunta antavat tunnustuksen vasta keksityn lääkkeen aiheuttamista vammoista ja kuolemasta.

Dokumentti seuraa Casey Hodgkinsonin, Rob Martinin ja Sarah Carterin tarinoita sekä ensimmäistä haastattelua Brett ja Chris Nairnin, marraskuussa 2021 sydänlihastulehdukseen menehtyneen Rory Nairnin vanhempien kanssa. Kuolinsyyntutkija vahvisti hänen kuolemansa. Äskettäin keksitty lääke, joka oli pakotettu Uuden-Seelannin yleisölle heidän työpaikkojensa ja jokapäiväisen elämänsä kautta.

Viime jouluna ihmiset jaoteltiin tarkoituksella ja erotettiin perheistään Uuden-Seelannin hallituksen ja sen media-propagandakoneiston rohkaisemana. Ihmiset vaikutettiin sulkemaan pois perheet ja ystävät, jotka eivät suostuneet ottamaan tätä äskettäin keksittyä lääkettä. Monet ovat kärsineet ystäviensä ja perheensä loukkauksesta, kun he ovat kääntäneet selkänsä, ja lääkärit joko eivät tiedä mitä tehdä tai ovat jättäneet huomiotta nämä lääketieteellisten lautakuntien kostoa peläten tai eivät vain ole välittäneet ollenkaan.

Tänä jouluna on täydellinen aika julkaista tämä dokumentti, jotta perheet ja ystävät voivat tukea loukkaantuneita perheenjäseniään ja että ne, jotka eivät näe tässä tuotteessa mitään väärää, voivat katsoa syvälle itseensä ja löytää empatiaa niitä kohtaan, jotka ovat seurausta tämän äskettäin keksityn lääkkeen ottamisesta, joka on ollut uskomattoman tuhoisa heidän terveydelleen ja aiheuttanut ihmishenkien menetyksiä.

Uuden-Seelannin tiedotusvälineissä raportoitiin 14. joulukuuta neljäs "virallinen" kuolemantapaus sydänlihastulehdukseen, jonka aiheutti vasta keksitty lääke, mutta ilman tietoja uhrin iästä tai sukupuolesta. Miksi?. Loukkaantuneet Uusiseelantilaiset pyytävät yksinkertaista julkista tunnustusta ilman "kaasuvalottamista", sekä lääketieteellistä tunnustusta ja tukea.

Empatia on puuttunut kriittisesti näistä tarinoista ja kaikilta nyt 65 148:lta uusiseelantilaiselta, jotka saivat vamman tästä lääkkeestä (huomaa: Medsafen raportti nro 46 ei sisällä toista käytettyä lääkemerkkiä, joka näyttää 319 AEFI-raporttia *raportti nro 45). Nämä kaksi tuotetta ovat yhdessä aiheuttaneet virallisesti neljä kuolemantapausta (jota muut ovat edelleen tutkinnan alla) ja yhteensä 65 148 ilmoitusta, joista 3 709 on luokiteltu vakaviksi.

Kuten Chris Nairn sanoo dokumentissa: "Löydä voimasi muiden kanssa, äläkä sulje ja eristäydy. Etsi ihmisiä, jotka tukevat sinua ja kuulevat tarinasi, koska olet yksi monista."

Ja kun Nairnien perhe viettää jouluaan ilman poikaansa Rorya, Brett Nairn ilmaisee lohdutusta, jota Roryn tarina kertoo.: ”Minusta tuntuu, että tässä on tarkoitus, niin traagista ja kauheaa kuin se onkin. Rory ei ole kuollut turhaan, siksi haluamme kertoa ihmisille, mitä on tapahtunut. Siksi haluamme jakaa."

Jacinda Ardernille, kaikille parlamentissa oleville ja valtavirran medialle tänä jouluna Casey Hodgkinsonin viimeinen sana: "Sanotte "ole kiltti". Missä se ystävällisyys on? Luotimme sinuun, käytit sitä ja se sattuu todella. Olemme vain ihmisiä jotka käsittelevät niin monia kauheita asioita ja loukkaat meitä paljon enemmän, etkä ehkä ymmärrä tai ehkä se on vain tietämättömyyttä, mutta on aika yrittää ymmärtää ja olla myötätuntoinen ja 'ole ystävällinen'.

”Haluan omistaa tämän dokumentin edesmenneelle äidilleni Judylle, joka valitettavasti kuoli 8. joulukuuta 2022. Hän oli kallioni ja oli erittäin ylpeä kaikesta, mitä olen tehnyt tukeakseni loukkaantuneita ja menetettyjä läheisiäni. Äitini, nainen, joka teki minusta sen, mikä olen tänään, rakastan sinua ikuisesti äiti. Meidän suojelusenkelimme." - Anna Hodgkinson

Nämä uusiseelantilaiset ansaitsevat tarinansa kerrottavaksi!

Youtube on jo kieltänyt tämän videon lataamisen, vaikka valitamme tästä päätöksestä.

30

504

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   -----Heidelbergin yliopiston tutkijat ovat juuri julkaisseet uuden artikkelin lehdessä "Clinical Research in Cardiology". He tekivät jotain, mitä CDC on kieltäytynyt tekemästä kaikkien ihmisten kanssa, jotka kuolevat äkillisesti ja odottamatta pian rokotuksen jälkeen. He suorittivat ruumiinavauksia 25 ihmiselle, jotka kuolivat 20 päivän kuluessa Covid-laukauksen saamisesta. Suurin osa kuolemista tapahtui äkillisesti ja odottamatta 7 päivän kuluessa rokotuksesta.

   Lisäksi 10 ihmisen perheet tarjoutuivat ottamaan läheistensä ruumiin mukaan tutkimukseen, mutta heillä todettiin olleen aiempia sydänsairauksia. Joten kaikilla 25 ruumiilla, joille he suorittivat ruumiinavauksia, ei ollut aiemmin ollut sydänsairauksia tai sydänlihastulehdusta.

   Tutkijat havaitsivat, että 5 25: stä ihmisestä, jotka löydettiin kuolleina kotona, yllättäen, kuolivat sydänlihastulehdukseen. Sydänlihaksen tulehdus, jonka oletetaan olevan "lievä" CDC: n valehtelijoiden mukaan.


   ----Tutkimuksesta:

   "Rokotteen aiheuttama sydänlihastulehdus, joka edustaa todennäköistä tai mahdollista kuolinsyytä. Tuloksemme vahvistavat tappavan rokotukseen liittyvän sydänlihastulehduksen histologisen fenotyypin."

   Tappava rokotuksiin liittyvä sydänlihastulehdus. Tässä on toinen tärkeä lausunto tutkimuksesta:

   "Heidelbergin yliopistollisen sairaalan viimeisten 20 vuoden ruumiinavauspalvelun aikana emme havainneet vastaavaa sydänlihaksen tulehduksellista infiltraatiota."

   Lääkärit eivät ole koskaan ennen nähneet mitään tällaista. Luulen, että tiedämme, miksi CDC kieltäytyy suorittamasta ruumiinavauksia ihmisille, jotka kuolevat "yhtäkkiä" nyt.

   https://www.conservativeglobe.com/articles/german-study-proves-1-in-5-deaths-from-suddenly-are-actually-myocarditis/


   ja tuo tutkimus kokonaisuudessaan
   https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/36436002/

   • Anonyymi

    siis 25 äkillisesti kuollutta joista viisi yhdistettiin mrna-rokotteeseen....


   • Anonyymi

    Musta tuli siitä rokotuksesta kamala huora. Onko mitään vasta ainetta. Haluaisin olla taas vanhapiika.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Musta tuli siitä rokotuksesta kamala huora. Onko mitään vasta ainetta. Haluaisin olla taas vanhapiika.

    ...ja Kanadassa reilut 80 lääkäriä iältään 37-57 kuoli yhtäkkiä 2-3kk aikana. Aika outoa........


  • Anonyymi

   Kokeellisen ja toimimattoman korona rokotteen johdosta liian moni henkilö ja omainen on joutunut kärsimään .pahin vielä tulossa.

   Rokotehaittojen uutisoinnissa on selvä linja vain injektioylistykset voi uutisoida.

  • Anonyymi

   Jos oisin ite ottanut myrkkyä. Kieltäisin kanssa kaikki oikeat tutkimustulokset ym oman mielenterveyteni vuoksi. 🤮😔

   • Anonyymi

    tämä piikki vaikuttaa aivoihinkin, esim. siihen miten tunteesi pelaavat. Pienet kapillaarivesisuonet pikkuhiljaa tukkeutuvat ajan edetessä. Tätä on tutkittu ja on tiedossa. Liikennekäyttäytyminen myös mennyt aika hirveäksi mitä olen piikitettyjen vänkärinä ollut.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    tämä piikki vaikuttaa aivoihinkin, esim. siihen miten tunteesi pelaavat. Pienet kapillaarivesisuonet pikkuhiljaa tukkeutuvat ajan edetessä. Tätä on tutkittu ja on tiedossa. Liikennekäyttäytyminen myös mennyt aika hirveäksi mitä olen piikitettyjen vänkärinä ollut.

    Kysytkö aina liikenteessä töppäiltyäsi vastapuolen rokotetiedot?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kysytkö aina liikenteessä töppäiltyäsi vastapuolen rokotetiedot?

    et taida tietää mitä tarkoittaa vänkäri? Et taida myöskään osata ajatella ennen vastaamistasi? Miksi minun pitäisi kysyä rokotetietoja jos en edes ole kolaroinut? Jos kolari tulisi, olisi varmaan syy vastapuolessa, ja kyllä, kysyisin. So what!?!


  • Anonyymi

   Totta. Myöskin jalankulkijat (piikki plus älypuhelin ja vielä ne kuulokkeet) et yhtään tiedä näkeekö ne, kuuleeko ne... ylipäänsä ymmärtääkö ne. 😮‍💨

   • Anonyymi

    Joo meidänkin paikkakunnalla eräs nuori käveli junan alle.
    Kuulokkeet korvilla ja katse kännykässä, ei kuullut junan äänitorvea.
    Tosin tämä oli vuosia ennen koronaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Joo meidänkin paikkakunnalla eräs nuori käveli junan alle.
    Kuulokkeet korvilla ja katse kännykässä, ei kuullut junan äänitorvea.
    Tosin tämä oli vuosia ennen koronaa.

    Koronarokotteen piikkiin menee sekin junan alle kävely


  • Anonyymi

   Kuka näitä fiktiojuttuja oikein kyhäilee.....ja miksi. Ryssä? Ihan kelpo käsikirjoitusta salaisten kansioiden tyyliin. Eiköhän ne liskot kohta heräile..

  • Anonyymi

   Mielenkiintoinen lause:

   "Nämä kaksi tuotetta ovat yhdessä aiheuttaneet virallisesti neljä kuolemantapausta (jota muut ovat edelleen tutkinnan alla) ja yhteensä 65 148 ilmoitusta, joista 3 709 on luokiteltu vakaviksi."

   Uudessa-Seelannissa ensimmäisen rokotteen ovat saaneet 4 miljoonaa ihmistä.

   Tästähän voi jokainen laskea,että jos suunnilleen 4000 tuhatta on saanut vakavan vamman 4 miljoonasta rokotuksesta niin sitten voidaankin kuvitella tällä laskukaavalla moniko maailman 5 miljardista rokotetusta on saanut vakavan vamman näistä rokotteista.

   Vakavalla vammalla tarkoitetaan,kuten dokumentissakin näemme, yhtenä esimerkkinä ihmisiä jotka joutuvat pyörätuoliin rokotuksen aiheuttaman vamman vuoksi.

   • Anonyymi

    Neljä kuolemantapausta! Burana tappaa. 400. Ruokaan tukehtuu 50. Lliikenteessä kuolee 200, loukkaantuu 3 863, liikenneonnettomuuksia tapahtuu 100 000.


   • Anonyymi

    Eipä liioitella.
    Suomessa ainakin luokitellaan haittailmoituksen mukaan nuo haitat.
    Joku saattaa kirjoittaa että liikuntakyky meni rokotehaittana, se rekisteröidään vakavana.
    Sitten kun sitä tutkitaan niin todetaankin että liikuntakyky meni sellaisen sairauden takia joka oli diaknosoitu vuosia aiemmin, eli ei ollut edes rokotushaitta.

    Rokotushaittailmoituksia on tehtailtu paljon ja tyyliin olkapää kipeä, punoitusta, väsymystä, kuumetta, jne.
    Eli normaalia tapahtumia joita on lähes kaikilla rokotetuilla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eipä liioitella.
    Suomessa ainakin luokitellaan haittailmoituksen mukaan nuo haitat.
    Joku saattaa kirjoittaa että liikuntakyky meni rokotehaittana, se rekisteröidään vakavana.
    Sitten kun sitä tutkitaan niin todetaankin että liikuntakyky meni sellaisen sairauden takia joka oli diaknosoitu vuosia aiemmin, eli ei ollut edes rokotushaitta.

    Rokotushaittailmoituksia on tehtailtu paljon ja tyyliin olkapää kipeä, punoitusta, väsymystä, kuumetta, jne.
    Eli normaalia tapahtumia joita on lähes kaikilla rokotetuilla.

    Laitappa linkki väitteesi tueksi lammas.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eipä liioitella.
    Suomessa ainakin luokitellaan haittailmoituksen mukaan nuo haitat.
    Joku saattaa kirjoittaa että liikuntakyky meni rokotehaittana, se rekisteröidään vakavana.
    Sitten kun sitä tutkitaan niin todetaankin että liikuntakyky meni sellaisen sairauden takia joka oli diaknosoitu vuosia aiemmin, eli ei ollut edes rokotushaitta.

    Rokotushaittailmoituksia on tehtailtu paljon ja tyyliin olkapää kipeä, punoitusta, väsymystä, kuumetta, jne.
    Eli normaalia tapahtumia joita on lähes kaikilla rokotetuilla.

    jep, ainahan nuoria terveitä on kuollut kesken pelin. Lapsiakin aina kuollut nukkuessaan jopa vauvoina. Sitäkin on iänkaiken tapahtunuut että todetaan yhtäkkiä syöpä ja kuukauden kuluessa mullan alla. Ihan normaalia! Kaikki todennäköisimmin piikillä käyneet ja useallakin osa. Näitä piikkejä ei tutkittu! Kukaan ei tiedä miten vaikuttavat pidemmällä aikavälillä ja kun ottaa huomioon tämänhetkisen tilanteen, tuskin hyvin.


  • Anonyymi

   USKOOKO JOKU OIKEASTI VIELÄ ROKOTTEIDEN TEHOON!

   -thl sekä muut rokote asintuntiat suojaa yli 90% tartunnalta (vale)
   -hus Lasse Lehtonen rokote ei saa myyntilupaa jollei estä tartuntoja (vale)
   -hoitoalan rokotevelvoite pykälä 48a tartuntojen ehkäisyyn (valetta)
   - suojaa vaikeaa tautimuotoa vastaan tehokkaasti: Kumosi erikoislääkäri Rauli Mäkelä
   https://rumble.com/v1v4v6m-146-rauli-mkel-mist-ylikuolleisuus-johtuu.html
   (ei suojannut mitään kaikki valetta)
   -turvallinen (vale) Suomessa enemmän haittavaikutuksia ,kun kaikista rokotteista yhteensä)


   Barrintonin julistus jonka allekirjoitti maailmanlaajuisesti yli 60000 lääkäriä.tohtoria.virologia maailman parhaat asiantuntiat:

   Kaikkein myötätuntoisin lähestymistapa, joka tasapainottaa riskit ja hyödyt laumaimmuniteettiin saavuttaessa, on antaa niiden elää normaalisti, jotka ovat pienimmässä riskissä kuolla, jotta he voivat luoda väestöön immuniteettia virukselle luonnollisen koronavirustartunnan avulla, samalla kun suojelemme suurimmassa vaarassa olevia. Me kutsumme tätä Kohdennetuksi Suojeluksi.

   Niiden ihmisten, jotka eivät ole haavoittuvia, tulee antaa elää normaalia elämää välittömästi. Yksinkertaisia hygieenisiä toimenpiteitä kuten käsien pesua ja kehotusta pysyä kotona sairaana tulee tähdentää kaikkien kohdalla alentaaksemme laumaimmuniteetin kynnystä. Koulut ja yliopistot tulee avata lähiopetukselle. Kouluajan ulkopuoliset aktiviteetit kuten urheiluharrastukset tulee aloittaa uudelleen. Nuorten matalariskisten aikuisten tulee työskennellä normaalisti ilman vaatimusta etätyöskentelystä. Ravintolat ja yritykset tulee avata. Taide, musiikki, urheilu ja muut kulttuuritoimet tulee aloittaa uudelleen. Suuremmassa vaarassa olevat ihmiset voivat osallistua näihin halutessaan, samalla kun yhteiskunta nauttii siitä suojelusta jonka haavoittuvassa asemassa olevat ihmiset saavat niiltä jotka ovat kasvattaneet laumaimmuniteettia.

   Virologian huippuosaaja Geert Vanden Bossche ja kaikki hänen kertomat
   asiat ovat tapahtuneet oikeasti . Miljoonien vuosien evoluution tulosta
   ei pitäisi mennä sotkemaan kokeellisilla rokotteilla .
   Geert Vanden Bossche kertoo mitä massa rokotuksen väistämättä tekevät:
   https://rumble.com/v1g2e9n-geert-vanden-bossche-pahan-ilman-ennustaja.html

   Koko rokotus on vaarallinen ,toimimaton sekä kallis .
   Kansaa kusetetaan ja lypsetään viimeisetkin rahat rikkaille.

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    ne vanhat sitten päättivät kuolla kaikki samaan aikaan..... ja vielä joku uskoo!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ne vanhat sitten päättivät kuolla kaikki samaan aikaan..... ja vielä joku uskoo!

    Mitäs arvelet käyneen kun vanhukset eristettiin yhteiskunnasta.
    Levisikö silloin influenssa? tavalliset flunssat? vatsataudit? yleensäkkään mitkään tautia aiheuttavat?.
    Minä voin vastata sinun puolesta, ei levinnyt.
    Eli huonossa hapessa oleva vanhus ei saanut kohtalokasta sairautta vaan hänelle annettiin jatkoaika.
    Samaan aikaan tuohon huonossa hapessa olevien joukkoon tuli lisää vahuksia.
    Mitä tapahtui sitten kun rajoituksia höllennettiin ja taudinaiheuttajat pääsivät taasen vanhuksien joukkoon?
    Mitä arvelet, iskikö taudinauheuttajat järjestyksessä ikäänkuin vuorolapuilla odottavien vanhusten kimppuun, vai iskikö mielivastaisesti vaikka kaikkien kimppuun yhtä aikaa?

    Tuo ajattelusi osoittaa oikeastaan mielen köyhyyttä kun et osaa ajatella kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja, ajattelet vain sinulle syötettyä tietoa.
    Turhaa alat vänkäämään että minut on aivopesty, minä laitan faktat (siis kaikki faktat) pöydälle ja katselen niitä sopivalta etäisyydeltä.
    Mikään yksittäinen asia ei hyppää erityisesti esille vaan kaikki vaikuttaa kaikkeen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitäs arvelet käyneen kun vanhukset eristettiin yhteiskunnasta.
    Levisikö silloin influenssa? tavalliset flunssat? vatsataudit? yleensäkkään mitkään tautia aiheuttavat?.
    Minä voin vastata sinun puolesta, ei levinnyt.
    Eli huonossa hapessa oleva vanhus ei saanut kohtalokasta sairautta vaan hänelle annettiin jatkoaika.
    Samaan aikaan tuohon huonossa hapessa olevien joukkoon tuli lisää vahuksia.
    Mitä tapahtui sitten kun rajoituksia höllennettiin ja taudinaiheuttajat pääsivät taasen vanhuksien joukkoon?
    Mitä arvelet, iskikö taudinauheuttajat järjestyksessä ikäänkuin vuorolapuilla odottavien vanhusten kimppuun, vai iskikö mielivastaisesti vaikka kaikkien kimppuun yhtä aikaa?

    Tuo ajattelusi osoittaa oikeastaan mielen köyhyyttä kun et osaa ajatella kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja, ajattelet vain sinulle syötettyä tietoa.
    Turhaa alat vänkäämään että minut on aivopesty, minä laitan faktat (siis kaikki faktat) pöydälle ja katselen niitä sopivalta etäisyydeltä.
    Mikään yksittäinen asia ei hyppää erityisesti esille vaan kaikki vaikuttaa kaikkeen.

    Puhuinko influenssoista tai flunssista? Meidän vanhukset kuolivat piikkeihin! Ei mitään epäselvää. Monissa maissa kuolivat myös väärään lääkitykseen jos koronan saivat. Toimivat lääkkeet, kuten Ivermektiini oli no-no! Sehän olisi jopa saattanut heidät pelastaa.

    Kun haluat siinä päteä niin kerro minulle miksi niin paljon lapsia, teinejä, menestyksekkäitä urheilijoita, artisteja ym. kuolee sydänongelmiin tai nukkuessaan. Kerro myös miksi vauvoja kuolee yhtäkkiä niin paljon. Ja kun nyt päsmäät siinä, niin laita samalla tulemaan arviosi miksi Suomessa ei kerrota mitään näistä? Ja miksi mielestäsi mikään huipppulabra Suomessa ei ole suostunut tutkimaan mitä nämä litkut sisältävät?
    Miten on mitattu vakavaan tautiin sairastuminen? Olisi paljonkin kysymyksiä mutta sinulta ei näytä tulevan mitään faktaa vai oliko tekstissäsi jotain faktaa? EI OLLUT! Vaadit kuitenkin muilta sitä. Sinä olet täysi trolli!


  • Anonyymi

   Voiko nuoretkin olla sisäisesti vanhuksia? Vai oisko ne vaan altistettu jollekin, mikä tuhoaa sisältäpäin?

  • Anonyymi

   Pfizerin ”mRNA-boosterit” piikitettiin Japanissa: Kuolleisuus noussut huimat 400%

   Pfizerin uusimman "Covid-tehosterokotteen" julkaisun jälkeen ylimääräiset kuolemantapaukset Japanissa ovat nousseet peräti 400 prosenttia.

   Siitä lähtien, kun kokeelliset koronarokotteet (Covid-19) päästettiin valloilleen operaatio Warp Speedin yhteydessä, ylimääräiset kuolemantapaukset ovat nousseet räjähdysmäisesti kaikkialla kehittyneessä maailmassa. Viime päivinä erityisesti Japanissa, joka on pärjännyt suhteellisen hyvin koko huijausta edeltäneen jakson ajan, on havaittu räjähdysmäisesti lisääntyneitä kuolemantapauksia – erityisesti sen jälkeen, kun Pfizer julkaisi viimeisimmät boosterit eli mRNA-tehosterokotteet.

   Japanin kolmannen annoksen ”tehosterokotusohjelma” alkoi 1. joulukuuta 2021, minkä seurauksena 83 prosenttia Japanin väestöstä on ”täysin rokotettu” vuoden 2022 loppuun mennessä. Sen myötä Japanissa oli eniten ylimääräisiä kuolemantapauksia 11 vuoteen.

   ”Ylimääräisiä kuolemantapauksia oli noin neljä kertaa enemmän kuin vuosina 2017, 2018, 2019 ja 2021”, raportoi The Exposé.

   Mutta hetkinen: missä on vuosi 2020 tässä kuviossa? Olemme iloisia, että kysyit, sillä käy ilmi, että vuonna 2020, ennen niin sanottujen ”rokotteiden” vapauttamista, ylimääräisiä kuolemantapauksia oli vähiten verrattuna kaikkiin yhdeksään edeltävään vuoteen.

   Toisin sanoen vuonna 2020, joka oli huijauspandemian vuosi – ja myös ainoa vuosi ilman rokotuksia – oli Japanin lähihistorian vähiten ylimääräisiä kuolemantapauksia. Siellä ylimääräiset kuolemantapaukset alkoivat nousta räjähdysmäisesti vasta sen jälkeen, kun rokotukset päästtettiin valloilleen vuoden 2020 lopulla ja siirryttiin vuoteen 2021.

   Liittyy asiaan: Suurin osa ”rokotetta” edeltäneistä ylimääräisistä kuolemantapauksista johtui hallituksen määräämistä lukituksista ja muista tyrannimaisista toimenpiteistä, ei ”rokotteista”.

   ”Looginen analyysi ja Occamin partaveitsi osoittavat, että mRNA-kokeilu liittyy merkittäviin ihmishenkien menetyksiin”, kirjoitti Joel Smalley ilmiöstä, jota nyt todistamme. Jos covid-”rokotteita” ei olisi koskaan ollut olemassa, miljoonia ihmishenkiä olisi voitu pelastaa äkkikuolemalta.”

   Japanilaisilla on tapana olla erittäin tottelevaisia, kun on kyse hallituksen käskyjen tottelemisesta, meille kerrotaan. Kun covid-rokotteet otettiin käyttöön ja niitä ajettiin eteenpäin, useimmat japanilaiset noudattivat niitä tinkimättä. Tämän seurauksena Japanista tuli muita maita nopeammin ”täysin rokotettu” maa – ja siitä tuli myös yksi maailman johtavista maista, jossa äkkikuolemien määrä on keskimääräistä korkeampi.

   ”… heti vuonna 2020 puhjenneen ”epidemian” jälkeen Japanissa oli kymmeneen vuoteen merkittävin kausivaje kuolleisuuden osalta sen jälkeen, kun ylikuolleisuutta ei ollut lainkaan”, The Exposé raportoi. ”Ja kuitenkin, massa-mRNA-kokeen jälkeen, heillä on ollut korkeampi kausiluonteinen ylikuolleisuus ja alhaisempi kausiluonteinen vajaus siitä lähtien.”

   Yksinkertaisesti sanottuna vuosi 2020 oli loistava vuosi Japanille, jossa kuolleisuuden ”superylimäärä” oli alhaisin vuosikymmeneen. Vuonna 2021, kun operaatio Warp Speed oli täydessä vauhdissa, ”superylimäärä-kuolleisuus” alkoi nousta takaisin tavanomaiselle tasolle. Vuoteen 2022 mennessä, jolloin ”tehosterokotteiden antaminen” alkoi, Japanin ylikuolleisuus nelinkertaistui.

   Miten kukaan voi julkisesti saatavilla olevien tietojen perusteella yhä väittää, että nämä injektiot ”pelastavat ihmishenkiä”, on yksinkertaisesti käsittämätöntä. Tosiasioiden perusteella on täysin selvää, että ”covid” ei tapa ihmisiä, vaan pistokset.

   ”Ennen rokotuskampanjaa kausikuolleisuus oli keskimäärin hieman yli 45 000”, paljasti The Exposé. ”Vuonna 2022 se oli vain 17 000, ja sekä 2021 että 2022 olivat ainoat kaksi vuotta vuoden 2011 jälkeen, joiden lähtötaso oli korkeampi kuin vaihteluvälin trendin alaraja.

   Nettovajeen” osalta vuonna 2022 on jälleen kerran nähty huomattava nousu tavanomaista korkeammalle tasolle, noin nelinkertainen viime vuosien tasoon, sen jälkeen, kun vuosi 2020 (”covidiepidemian” vuosi) oli vastannut viimeaikaista suuntausta ja jäänyt huomattavasti alhaisemmaksi.

   Kun kuolleisuus oli siis vuoden ajan ollut normaalia alhaisempi, sekä kausittaisen ylimäärän että väitetyn epidemian aikana vallinneen lähtötason mukaan mitattuna, Japanissa on nyt viime aikojen pahimmat kuolleisuustulokset.”

  • Anonyymi

   Piikitysten jälkeen kuoli yhtäkkiä on maailmalla arkipäivää.

  • Anonyymi

   Kerroppa minulle yksikin lääke johon ei kuole ihmisiä.

   Suomessakin kuolee satoja ihmisiä särkylääkkeiden takia vuosittain, mutta en näe teitä meuhkaamassa niitä vastaan. Miksi?

  • Anonyymi

   Kiinassa näyttäs se piikittämätön kansanosa voivan oikeinkin hyvin, mitä nyt ruumishuoneet on täynnä ja kalmoja poltetaan kaduilla.

   • Anonyymi

    Mutta teidän mielestä ongelma on tämä nykyaikainen rokote.
    Kiinassa on käytetty sitä vanhaa perinteistä rokotetta.
    Miksi te valehetelette koko ajan, koko ajan jäätte valheesta kiinni.

    Ettekö te ymmärrä että aiheutatte joillekkin ahdistusta ja mahdollisia itsemurhia.
    Eli olette itse osasyyllisiä ylikuolleisuuteen.


  • Anonyymi

   Särkylääkkeisiin liittyy lääkkeen väärinkäyttö tai liika käyttö.
   Eipähän tavallinen buran ottaja kuole niin kuin kokeellisen injektion ottajat tilastojen mukaan.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: "Naimisissa oleva kansanedustaja Matias Mäkynen (SDP) iski nuoren opiskelijan"

   https://www.seiska.fi/Kotimaa/Skandaalipaljastus-Naimisissa-oleva-kansanedustaja-Matias-Makynen-iski-nuoren-opiskelijan "Opiskelija on kertonut lähip
   Maailman menoa
   605
   5035
  2. Katja Ståhl sai yllätyksekseen masennusdiagnoosin - Yksi asia herätti: "Rupesin hirveesti..."

   Tsemppiä ja voimia, Katja Ståhl! Juontaja, hevosnainen Ståhl avaa yksityiselämäänsä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Lue lisää: https://www.suomi
   Suomalaiset julkkikset
   12
   1550
  3. Olisitko nainen hävennyt mun kanssa

   liikkuessa, vai päinvastoin? Luin jostain lehdestä kauan sitten että naiset miettii tätä kautta asioita. Ja olisitko hävennyt mua faijasi edessä? Ei s
   Ikävä
   133
   1164
  4. Translaki meni läpi...

   Kuuntelin eilen eduskunnan lähetystä, ja monia hyviä perusteita kerrottiin, miksi moinen pitäisi hylätä. Eräs nutturatäti väitti, että kaikki estelyt
   Kokkola
   153
   984
  5. Hyvää iltaa

   Etenkin yhdelle naiselle täällä :).
   Ikävä
   102
   927
  6. Ota muhun yhteyttä

   Jotakin kautta. Selvitetään asiat..
   Ikävä
   49
   840
  7. Tasot - ikuinen kysymys, johon ei ole vastausta

   Mikä on taso? Miten arvotatte edes tason? Omasta kokemusmaailmastani katsoen ei ole olemassa universaalia tasoa. Taso taitaa olla jokaiselle ihan eri
   Sinkut
   171
   796
  8. Ensi kerralla kun kohdataan

   Älä käännä päätäsi pois. Katso silmiini. Näet siellä anteeksipyynnön ja katumuksen. En torjuisi enää sinua. Miehelle
   Ikävä
   56
   794
  9. Translaki läpi äänin 113-69

   Niinhän sinä kävi kun veikattiin. Lisäksi kaikenlaiset tällä palstalla uutta esitystä veikanneet voivat mennä takaisin peruskoulun yhteiskuntaopin tun
   Luterilaisuus
   173
   766
  10. Olet mielessä ja pysyt

   Haluan nähdä sinua edes vilaukselta vaikka se sattuu toisinaan sydämeen. Hyvää yötä naiselta miehelle.
   Ikävä
   39
   738
  Aihe