Kenkäpari salaliitolla tarkoitetaan ihmiskauppaa halpatyövoimaksi

Anonyymi-ap

Normaalien elämisen kustannusten jälkeen. Päivän palkka ei riitä edes kenkäparin ostoon, kertoo Raamattu lopunajasta. Kyseessä on vertaus kuvallinen tilanne työstä ja palkkauksesta, joka kerrottiin muinoin elänneille kristityille ja juutalaisille.

Vapaaehtoistyö, halpatyö, tempputyöllisyys työt, jne... Kela kurittaa heti jos tekee työtä. Kenkäpari salaliitolla on tarkoitus pitää ihmisiä köyhinä vaikka tekisi työtä.

Muut Kela tuet pienenee samalla jos tekee jonkinlaista palkkatyötä, viimeistää jonkin €uro rajan jälkeen, ja lopulta teet normaalia työtä pienemmällä palkalla, kuin vieressä samaa työtä tekevä normaalilla palkalla ja eduilla sillä toisella TES sopimuksella työtätekevällä on esim: pekkaspäivät, talviloma, kesäloma, eläkekertymä, palkallinen sairausloma.

Valtaapitävät poliitikot, ay-liikkeet ja heidän öky rikas johto, valtion kuntien kapunkien virkamies instituutiot tarvii köyhiä, jotta heidän karusellipyörii.

Oikeistopuolueille ja yrittäjäjärjestöille, EK järjestölle, karusellin pyörittäminen takaa halpatyövoimaa ja palkatonta työväkeä.

Kyseessä on laillistettua ihmiskauppaa, lopunajalla ihmisiä palkataan töihin päiväksi kenkäparin hinnalla, lopunajalla ihmisillä tehdään kauppaa, palkaton.. "Työ vapauttaa / Albeit macht frei" ?

Työmies on palkkansa ansainnut, varastavat Jumalalta kun eivät maksa palkkaa jolla tulee toimeen ja hajoittavat ihmiset köyhyydessä fyysisesti ja henkisesti. Köyhät työttömät ja jo sairastunee hajoinneet miehet ei kiinnosta naisia jotka etsii miestä jonka kanssa perustaa perhe.

Lopunajalla katoaa ja kylmenee useimpien rakkaus. Syntyvyys on laskussa koska köyhällistön kantasuomalaiset ei tee lapsia ja perusta perhettä, valtaapitävien ratkaisu syntyvyyden laskuun on tuoda ja päästää uutta väkeä länsimaihin jostain länsimaiden ulkopuolta. Vaikka useimmat ovat kouluttautumattomia, ei luku ja kirjoitustaitoa millään kielellä.

Abba YHWH vapautti hebrealaisen kansansa Egyptin orjuudesta, Assyyria orjuudesta, Babylonin orjuudesta. Orjuus ei ole Jeesuksen tahtoa uudenliiton aikana, määräosa leipää kuuluisi kaikille, vauvausta vaariin asti, riippumatta ihmisen elämäntilanteesta, vanhurskaus kansakunnan nostaa.

Nyt maat ja mannut, eläimet, kasvit, vedet, kalat, juomavedet, ovat jo jaettu vaikka 1.Moos.1 kohdassa kaikille ihmisille luvataan edellä mainittuja jotta pystyy elmään ja perustmaan perheen. Joten sellainen kollektiivinen syyttely työttömiä, hajonneita ja sairaita kohtaan lähtee rakkaudettomuudesta.... Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi.

Vaikeesti kannettavia taakkoja laittavat ihmisten harteille mutta eivät itse koske niihin sormellakaan, istuvat lihaisien lihapatojen äärellä sanoen "rauha rauha" kun heidän suussa on syötävää. Syövät osuudet heikompien köyhien sairaiden orpojen ja leskien.

Ei uutta auringon alla, sukupolvet menee, sukupolvia tulee, ei uutta auringon alla. Jes.58:1, Ef.6:9, Miik.3:9-11, Mal.3:5, Hes.34, Neh.5, Joh.3:16-21, Psalm.50:15

0

72

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Syöksit minut syvälle masennukseen

    Olit se suurin syy suruuni, jos olen rehellinen. Mutta ethän voinut tietää. Et voinut tietää, että poljit rikkimennyttä. Mielestäni et ollut rehelline
    Ikävä
    262
    2097
   2. Entä jos me törmätään mies

    Sattumalta joskus?
    Ikävä
    47
    1196
   3. Horoskooppi: Skorpionilla maltti on valttia, rapu kohtaa muutoksia, leijonalle apua epävarmuuteen...

    Uskotko horoskooppeihin? Lue tästä päivän horoskooppi ja katso, pitääkö se paikkaansa... Klikkaa: https://www.suomi24.fi/viihde/horoskooppi-skorpion
    Viihde ja kulttuuri
    16
    1140
   4. Yhä useammat miehet jäävät ilman seksikumppania

    Seksuaalinen yksinäisyys on myös yhteiskunnallinen ongelma: https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009348479.html?share=e7236ee8014c17d4d350174fb6afe007
    Sinkut
    251
    1099
   5. Ökymenoa Monacossa! Valtteri Bottas esittelee harvoin julkisuudessa nähdyn Tiffany-rakkaansa tv:ssä

    No nyt on ökyä… F1-kuski Valtteri Bottas kutsui Maria Veitolan yökylään luksuskohteena ja rikkaiden asuinpaikkana tunnettuun Monacoon. Tiedossa mm.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    19
    1094
   6. PERUSSUOMALAISET HALPA-HALLILLA

    On varmaa tietoa, että huomenna lauantaina on Haapaveden Halpa-Hallin edessä klo 10 alkaen tavattavissa perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkaita läh
    Haapavesi
    208
    967
   7. Neljä lasta! Minttu Murphy-Kaulanen rehellisenä uusperheestä Sampon kanssa: "Me ei olla pidetty..."

    Lapset on lahja. Tsemppiä suurperhe-elämään Minttu ja Sampo! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/nelja-lasta-minttu-murphy-kaulanen-rehellisena-
    Kotimaiset julkkisjuorut
    12
    882
   8. Martina ei viihdy kotona!

    Montako päivää ehti Martina olla kotona ennen kuin oli taas menossa. Tällä kertaa sentään koira mukanaan mutta loput perheestä jäi taas muiden hoidet
    Kotimaiset julkkisjuorut
    291
    863
   9. Muistatko kun sähläsin

    Edessäsi nainen? Hienomotoriikkakin sakkasi katseestasi ♥️
    Ikävä
    47
    785
   10. Mitä jos...

    Lähdetään autoajelulle joskus. Puhutaan aamuyöhön ja katsotaan voisimmeko olla joskus "me". Sopisiko tämä miehelle? PS. Minä ajan, koska sinä ajaisit
    Ikävä
    56
    724
   Aihe