Huomenta mihin katastrofiin tänään

Anonyymi-ap

Huomenta Suomi

Mikä katastrofi tänään luettavissa, missä paikassa taas väkivallan teko Uudellamaalla tai muualla, missä suur onnettomuus, missä pahuus, missä sota, mitä tietomurtoja, miten terveydenhuolto, miten tukia lasketaan tänään Kelan puolesta, Korona piikki, Korona tauti, Korona rajoitus, Korona variantti, Long Korona ja siitä kärsivät yhteiskunnan hylkäämät/ kieltämät ( korvauksia ei tahdota maksaa),minkä hinta nousee, mikä korko nousee, tulevaisuutta ei ole, tulevaisuus on ankeaa, koko elämä on ankeaa ja harmaata, mielenterveysongelmat ja niiden nousu, vauvat voi pahoin,lapset voi pahoin, nuoret voi pahoin, aikuiset voi pahoin, vanhukset voi pahoin, kohta ei ole varaa asua tai syödä, sähkö maksaa, sähkö loppuu, ruoka loppuu, töistä ei saa palkkaa, sairaita syrjitään ja suljetaan yhteiskunnan ulkopuolelle, korruptio, korruptio....... Tätä voisi jatkaa!!

Mikä on yleinen luottamus Suomen viranomaisiin teillä ihmisillä? Mielelläni kuulisin muiden pohdintoja.

Koetteko kaikki olevanne vapaita tässä maassa? Tietenkin porvarit ovat, mutta tarkoitan nyt muita teitä. Kuinka koette asian?

Miten koette oikeudenmukaisuuden toteutuvan? Mielelläni kuulisin henkilökohtaisia kokemuksia järjestelmän rappiosta ja ihmis polon kohtalosta sen kynsissä. Voiko joku jakaa tarinansa?

Tahtoisin myös kuulla gangstalking kohtaloita jos joku tahtoo ja jaksaa vain kertoa?

Mitä hyvää elämässäsi on tapahtunut jos olet saanut mielenterveys diagnoosin ja olet aikuinen, onko töitä, onko vapautta, onko oikeuksia, onko parempi kuin ennen lääkäriin menoa, onko holhous järjissä olevalla ihmisellä, onko mitkä mahdollisuudet yleisesti elämässä, koetko että kannatti käydä lääkärissä?

Kuulisin myös kohtaloita kuinka yhteiskunta on syrjäyttänyt sinut ja sen jälkeen sinua syytetty asiasta/ syyllistetty. Kuinka sinun kohdallasi näin onnistuttiin tehdä? Mitä olet oppinut ja miten olisit voinut välttää ansan?

Kuinka moni kokee oikeasti saaneen apua yhteiskunnan auttavista paikoista, mitä apua sait? Olitko itse elämäsi ohjaksissa vai tulitko syrjäytettyä? Kuulisin kumpiakin kokemuksia.

Kuinka moni kyseenalaistaa tätä järjestelmää tai yleisesti koko ratasta?

Kuinka paljon pelkäät kertoa totuutta? Mitä yleensä elämässäsi on tapahtunut kun niin olet tehnyt?

Pelkoa, epävarmuutta, ankeutta, toivottomuutta.... Mitä tällä lietsonnalla yritetään saavuttaa? Ymmärrän että maailma voi romahtaa jos korkealta tippuu, mutta jos elämä on ollut koko elämän yhtä helvettiä ja vääryyttä niin kuinka luulette näiden vaikuttavan ihmiseen? Ankeaa elämää eläneillä ei mikään ole oikeastaan muuttunut... Pelolla hallinta on toki vanha keino pitää hölmöläinen kansa kurissa ja toki kurjuuttaminen myös! Mitä elämä on jos kaikki mahdollisuudet hyvään on tuhottu? Samaa paskaa päivästä toiseen, ei mitään muuta.

Kaikki jotka tahtoo muuttaa PK seudulle keskustaan niin asuntojen vuokrat ovat samoja kuin Vantaalla etc... Joten nyt kannattaa sillä esim Töölössä hieman alle 50 neliön asunto on halvempi kuin Vantaalla 24-30 neliön...eikö olekin hassua 🥳

Varokaa viranomaisia jotka yrittää mielivaltaisesti ohjata elämäänne rikkomalla lakia. Ei ole niin väliä mitä tekee ja miten tekee vaikka se rikkoisi ihmisoikeuksia.

Rehellisyys ei sitten kannata sillä toinen voi kirjata tuonne asiat kuinka sopivaksi ja omaksi eduksi parhaaksi näkee.

Naiset varokaa naisten vihaa, varsinkin kaikissa perhepalveluissa muista näyttää rumalta, epäsiistiltä, älä meikkaa, älä harrasta, älä liiku, älä ole hoikka, älä huolehdi pukeutumisesta tai pese hiuksia, muista haista. Muuten olet paha, huono ja itsekäs kusipää ja tietenkin kelvoton äiti!!

Miettikää aina viisi kertaa minkä viranomaisten kanssa asioitte ja jos pakko niin älkää ikinä luottako heihin tai heidän puheisiin kuinka tahtoo auttaa. Muistakaa aina pitää oma järki päässä ja muistakaa ottaa aina joku muu ihminen mukaanne, nauhoittakaa keskustelut ja hankkikaa turvaverkko taaksenne, koska sitä yrittää selvittää onko teillä sitä ja jos ei ole olette mielivallan julmissa kynsissä.

Jos vielä on pinkit lasit silmillä niin kannattaa ottaa ne pois ja katsoa todellisuutta silmiin.

PS. En ole vasemmisto, vihreä, persu tai putinisti.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mihin täytyy nyt alkaa lappamaan rahaa suomesta?

   • Anonyymi

    No kansalaiset joutuu lappamaan ainakin. Voin ennustaa terveyspalveluiden vuosimaksun nousevat satkuun ja samoin lääkeomavastuun.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jetin syöksy saanut lisää vauhtia

   Huh huh - uusimmat uutiset viittaa siihen aika vahvasti, että nyt mennään lujaa kyytiä kohti pohjaa! Mutta eipä sitä koskaan tiedä, jospa sieltä viel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   2037
  2. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   77
   1265
  3. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   838
  4. Uusi viihdesarja-tietovisa Hengaillaan sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit?

   Ylen uusi Hengaillaan starttasi lauantaina. Jenni Poikelus juonsi ja Riku Rantala tuomaroi. Ohjelma sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit
   Tv-sarjat
   43
   784
  5. Mulla on ikävä sinua

   Kun oli edes joku yhteys. Nyt ei ole enää mitään, ja tuskin tulee koskaan olemaan. Katsoin kuvaasi ja tulin niin iloiseksi, mutta samalla haikeaksi.
   Ikävä
   25
   729
  6. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

   Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
   Sinkut
   166
   683
  7. Suomi kuihtuu ilman maahanmuuttoa

   Aika pahan laittoi Iltalehti persuille :-D https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/87de288c-7c6f-4ed3-b81c-72bea585649a
   Maailman menoa
   344
   681
  8. Törmäsin lauseeseen

   "Kun ihmiset tietävät tehneensä sinulle väärin, he välttelevät sinua". Taitaa olla totuuden siemen.
   Ikävä
   61
   632
  9. Suomalaisen koulun alamäki alkoi ministeri Vikkusen aikana

   konsulentit hyppäsivät pöydällä ja meno jatkui Graham-Laasosen aikana, kun kokoomus halpuutti suomalaista koulutusjärjestelmää parhaansa mukaan. Nyt t
   Perussuomalaiset
   58
   582
  10. Montako askelta olisi pitänyt ottaa

   että olisit voinut suudella kaivattuasi? Mulla 2-3.
   Ikävä
   40
   560
  Aihe