Ei kait sä Marin HALUA ESTÄ SUOMI tekemällä SUOMI EU JARRUKSI ??

Olet taitava niinkuin koko pissis hallitus ottaa velka ja kun eu pyttä. Anna 10 miljard niin kiltisti otatte velka ja annatte rahat , koska ettehän halua olla Eu - n jarru ja kaata Eu ? täh häh ? Siinä vois tulla pissi pikkuhousihiin ja liri liri eduskunnan lattialle..


Pitääkö uskova olla tyhmä ja sano hyvä hyvä kun kaadatte Suomi velkataakassa ? Menikö hyvin ostaekseen miljardejien lentokoneet ?

Pitääkö uskova aina olla tyhmä määkivä hyvä hyvä lammas jolla ei ole aivoja ? Eikö se saa sanoa ett pissis hallitus , nyt riitti , menkä pois?

Sinne meni noikin rahat >>
https://yle.fi/a/3-12224115

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ennen piti saada vasta kauppoja suomeen ennen kuin kauppa varmistui,

      • Anonyymi

        Aivan ? Ja luuletko että asiat ovat muuttuneet. Ja paljonko voiteluraha on jo mennyt tuohon kauppaan ? Kävihän Marin Usa-ssa tärkeässä neuvottelu kokouksessa bilbergin tapainen.


    • Anonyymi

      Mutta Marin. 1) Yhdysvallat on valmistautunut yhteenottoon Venäjän ja Kiinan kanssa kauan, ja että Nato on ollut siinä tärkeässä roolissa – ja on yhä. 2) Ukrainan Nato-jäsenyys, USA/Naton (ydin)aseitten tuonti Venäjän rajalle koettiin ja koetaan Venäjällä "punaista punaisemmaksi" vaatteeksi, olemassaolon kysymykseksi. 3) Venäjä ei tule sallimaan tätä Ukrainassa eikä muilla strategisesti tärkeillä rajoillaan, kuten Suomessa. USA olisi vähintään yhtä jyrkkä, jos vastaavaa yritettäisiin sen rajoilla.

      Ja kun Venäjä ei sitä salli niin ei Marin ymmärtää mitä se tarkoittaa.

      Valaisen vähän. Maailmassa toimitaan hammasta hampaan. Nenästä nenään. Sormesta sormeen Maffian tavan mukaan ja se tarkoittaa ydinaseesta ydinaseen. Siis ota sateenvarjo mukaan, sieltä voi sata niskaan sellaista Hesassa , mitä et olis ikinä haluunut ja pitänyt pissisturpasi kiinni jos olisit tiennyt tämän koska Putin ei uhannut ukrainassa ilman toiiminta eikä hän sen nytkään tekee Rakas Marin. Hänellä ei ole siihen vara.. Venäjällä ollaan nähty miten luuseri pettureile käy.. Mieti nyt vähän edes...

    • Niinpä ! Tolonen kirjoittaa asia !!

      Pirjo Tolonen
      9 t ·
      Ilpo Iso-Peura
      5 t ·
      Hyvää huomenta (y) 🙂 Liikunta on tehokas lääke. Ihminen on syntynyt juoksemaan.
      Vuosi lopuillaan. Tämä oli Ulkopoliittisesti ja sisäpoliittisesti kauhea vuosi. Virheitä virheitten perään. Suomi ajettiin taloudelliseen ja ulkopoliittiseen Kriisiin, umpityhmillä päätöksillä, Venäjäpakotteilla, aseostoilla, NATO-hakemuksella ja maahanmuutolla. SS-liikkeen Saulin ja Sannan Suuri Rikos oli se, että NATO-mafiasta ei pidetty kansanäänestystä. Venäjäsuhteet tuhottiin kylmän rauhallisesti, vaikkei Ukrainansodalla ole Suomen kannalta mitään merkitystä.
      Venäjä ei puolueetonta Suomea uhkaa millään lailla, Uhka on suurta Valhetta, jota USA;n hallitsema media on toitottanut jo 10 vuotta. Tosin nyt on tilanne aivan toinen, kun Suomi kaivaa todella verta nenästään (vert. Ukraina) Venäjän on pakko hyökätä Suomeen oman turvallisuutensa takia. Venäjän olisi todella tyhmää odottaa sitä, että sotahullu USA tuo Suomeen ydinaseita. Suomi ei ole kertaakaan (tyhmää kyllä) kieltänyt ydinaseitten tuomista. Kiitos vaan NATO! USA onnistui tuhoamaan Rauhallisen pohjolan, meidän omien maanpettureiden avulla. Asekauppa kiittää!
      Tässä joitakin kommentteja asian tiimoilta:
      "USA.n Hybridikeskus Helsingissä valvoo ja ohjaa Suomessa käytävää hybridisotaa, sota jota käydään omia kansalaisia vastaan, markkinoiden ( suur-yritysten/ -pankkien) ehdoilla."
      "Olemme USA:n kuristus hirressä nykyisen valtionjohdon sdp:n ja kokoomuksen aikaansaamana, jotka sotkivat meidät suurvaltapolitiikan sotaan maksamaan jälleen kerran USA:n ja Nato-maiden sotia ja niiden lieveilmiöiden seurauksia.!
      "Upporikkaat sijoittajat on mukana tässä maanpetturuudessa. Aseteollisuuden pörssikurssit on pilvissä."
      "Yhdysvallat vihaa ja rankaisee maita joissa on hyvinvointivaltio. Suomi riisuu sitä itseltään niin pian kuin mahdollista "jotta ei tule kauppasotaa!" "Tällä meillä on paljon ahneita firmoja, jotka haluavat rikastua myymällä firmansa jenkkeihin ja juuri nämä firmojen omistajat on pahimpia maanpettureita."
      On totta, että maanpetturi päättäjillämme, sijoittajillamme ja yritysjohtajilla on kieli syvällä USA:n peräsuolessa ja kansahan tämän tyhmyyden ja ahneuden maksaa. Moraalista ja rauhasta viis, kun Raha puhuu! No, ahneilla on paskanen loppu!
      Mielelläni toivottaisin teille Hyvää Uutta vuotta, mutta näissä oloissa se olisi typerää Valhetta, koska Sotaa Pukkaa!
      Kommentteja ? Muista Jakaa!

    • Marianna Torkkeli-Seppi käy keskusteu näin Elon kanssa !! >>>
      Mikko Elo jonkun oikeusoppineen pitäisi ryhtyä avaamaan tätä Lindbergin keissiä. Ketkä puuhasivat isäntämaasopimuksen (keinot, kytkökset, ihmiset), hävittäjähankinnat ja muun näihin kytköksissä oleviin muihin NATO-maihin MOU-sopimuksin. Ennenkuin on myöhäistä! PS. Entä tiedetäänkö vieläkään YLE:n ja puolustusvoimien salaisesta sopimuksesta, joka solmittiin ja allekirjoitettiin Lauri Kivisen ollessa YLE:n toimitusjohtaja 2010 - 2018 hänen ja Jarmo Lindbergin toimin.

      Sellaista siitä lentokonekauppasta !!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1661
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      5
      1275
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe