Ei kait sä Marin HALUA ESTÄ SUOMI tekemällä SUOMI EU JARRUKSI ??

Olet taitava niinkuin koko pissis hallitus ottaa velka ja kun eu pyttä. Anna 10 miljard niin kiltisti otatte velka ja annatte rahat , koska ettehän halua olla Eu - n jarru ja kaata Eu ? täh häh ? Siinä vois tulla pissi pikkuhousihiin ja liri liri eduskunnan lattialle..


Pitääkö uskova olla tyhmä ja sano hyvä hyvä kun kaadatte Suomi velkataakassa ? Menikö hyvin ostaekseen miljardejien lentokoneet ?

Pitääkö uskova aina olla tyhmä määkivä hyvä hyvä lammas jolla ei ole aivoja ? Eikö se saa sanoa ett pissis hallitus , nyt riitti , menkä pois?

Sinne meni noikin rahat >>
https://yle.fi/a/3-12224115

5

74

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   ennen piti saada vasta kauppoja suomeen ennen kuin kauppa varmistui,

   • Anonyymi

    Aivan ? Ja luuletko että asiat ovat muuttuneet. Ja paljonko voiteluraha on jo mennyt tuohon kauppaan ? Kävihän Marin Usa-ssa tärkeässä neuvottelu kokouksessa bilbergin tapainen.


  • Anonyymi

   Mutta Marin. 1) Yhdysvallat on valmistautunut yhteenottoon Venäjän ja Kiinan kanssa kauan, ja että Nato on ollut siinä tärkeässä roolissa – ja on yhä. 2) Ukrainan Nato-jäsenyys, USA/Naton (ydin)aseitten tuonti Venäjän rajalle koettiin ja koetaan Venäjällä "punaista punaisemmaksi" vaatteeksi, olemassaolon kysymykseksi. 3) Venäjä ei tule sallimaan tätä Ukrainassa eikä muilla strategisesti tärkeillä rajoillaan, kuten Suomessa. USA olisi vähintään yhtä jyrkkä, jos vastaavaa yritettäisiin sen rajoilla.

   Ja kun Venäjä ei sitä salli niin ei Marin ymmärtää mitä se tarkoittaa.

   Valaisen vähän. Maailmassa toimitaan hammasta hampaan. Nenästä nenään. Sormesta sormeen Maffian tavan mukaan ja se tarkoittaa ydinaseesta ydinaseen. Siis ota sateenvarjo mukaan, sieltä voi sata niskaan sellaista Hesassa , mitä et olis ikinä haluunut ja pitänyt pissisturpasi kiinni jos olisit tiennyt tämän koska Putin ei uhannut ukrainassa ilman toiiminta eikä hän sen nytkään tekee Rakas Marin. Hänellä ei ole siihen vara.. Venäjällä ollaan nähty miten luuseri pettureile käy.. Mieti nyt vähän edes...

  • Niinpä ! Tolonen kirjoittaa asia !!

   Pirjo Tolonen
   9 t ·
   Ilpo Iso-Peura
   5 t ·
   Hyvää huomenta (y) 🙂 Liikunta on tehokas lääke. Ihminen on syntynyt juoksemaan.
   Vuosi lopuillaan. Tämä oli Ulkopoliittisesti ja sisäpoliittisesti kauhea vuosi. Virheitä virheitten perään. Suomi ajettiin taloudelliseen ja ulkopoliittiseen Kriisiin, umpityhmillä päätöksillä, Venäjäpakotteilla, aseostoilla, NATO-hakemuksella ja maahanmuutolla. SS-liikkeen Saulin ja Sannan Suuri Rikos oli se, että NATO-mafiasta ei pidetty kansanäänestystä. Venäjäsuhteet tuhottiin kylmän rauhallisesti, vaikkei Ukrainansodalla ole Suomen kannalta mitään merkitystä.
   Venäjä ei puolueetonta Suomea uhkaa millään lailla, Uhka on suurta Valhetta, jota USA;n hallitsema media on toitottanut jo 10 vuotta. Tosin nyt on tilanne aivan toinen, kun Suomi kaivaa todella verta nenästään (vert. Ukraina) Venäjän on pakko hyökätä Suomeen oman turvallisuutensa takia. Venäjän olisi todella tyhmää odottaa sitä, että sotahullu USA tuo Suomeen ydinaseita. Suomi ei ole kertaakaan (tyhmää kyllä) kieltänyt ydinaseitten tuomista. Kiitos vaan NATO! USA onnistui tuhoamaan Rauhallisen pohjolan, meidän omien maanpettureiden avulla. Asekauppa kiittää!
   Tässä joitakin kommentteja asian tiimoilta:
   "USA.n Hybridikeskus Helsingissä valvoo ja ohjaa Suomessa käytävää hybridisotaa, sota jota käydään omia kansalaisia vastaan, markkinoiden ( suur-yritysten/ -pankkien) ehdoilla."
   "Olemme USA:n kuristus hirressä nykyisen valtionjohdon sdp:n ja kokoomuksen aikaansaamana, jotka sotkivat meidät suurvaltapolitiikan sotaan maksamaan jälleen kerran USA:n ja Nato-maiden sotia ja niiden lieveilmiöiden seurauksia.!
   "Upporikkaat sijoittajat on mukana tässä maanpetturuudessa. Aseteollisuuden pörssikurssit on pilvissä."
   "Yhdysvallat vihaa ja rankaisee maita joissa on hyvinvointivaltio. Suomi riisuu sitä itseltään niin pian kuin mahdollista "jotta ei tule kauppasotaa!" "Tällä meillä on paljon ahneita firmoja, jotka haluavat rikastua myymällä firmansa jenkkeihin ja juuri nämä firmojen omistajat on pahimpia maanpettureita."
   On totta, että maanpetturi päättäjillämme, sijoittajillamme ja yritysjohtajilla on kieli syvällä USA:n peräsuolessa ja kansahan tämän tyhmyyden ja ahneuden maksaa. Moraalista ja rauhasta viis, kun Raha puhuu! No, ahneilla on paskanen loppu!
   Mielelläni toivottaisin teille Hyvää Uutta vuotta, mutta näissä oloissa se olisi typerää Valhetta, koska Sotaa Pukkaa!
   Kommentteja ? Muista Jakaa!

  • Marianna Torkkeli-Seppi käy keskusteu näin Elon kanssa !! >>>
   Mikko Elo jonkun oikeusoppineen pitäisi ryhtyä avaamaan tätä Lindbergin keissiä. Ketkä puuhasivat isäntämaasopimuksen (keinot, kytkökset, ihmiset), hävittäjähankinnat ja muun näihin kytköksissä oleviin muihin NATO-maihin MOU-sopimuksin. Ennenkuin on myöhäistä! PS. Entä tiedetäänkö vieläkään YLE:n ja puolustusvoimien salaisesta sopimuksesta, joka solmittiin ja allekirjoitettiin Lauri Kivisen ollessa YLE:n toimitusjohtaja 2010 - 2018 hänen ja Jarmo Lindbergin toimin.

   Sellaista siitä lentokonekauppasta !!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, tunnistat kyllä

   Etkö kuitenkin huomannut, kuinka välitän ja olen hyvä sinua kohtaan? Se, että olet itse kuin mikäkin omahyväinen, ainakin tässä leikissämme, miten sin
   Ikävä
   325
   2556
  2. Tupoksen koulun oppilaan putoaminen - onnettomuus?

   Kalevassa aamulla uutinen yläkoululaisen putoamisesta koulutiloissa Tupoksella. Rehtori ei avaa asian taustoja - miten tämä on voinut olla mahdollista
   Oulu
   33
   2184
  3. Asbergerihmiset

   Tuossa ehkä olen törmännyt livenä Asberger-ihmiseen ja kuullut nyt parilta naiselta, että millainen on mahdollinen asberger-oireyhtymää kärsivän ihmis
   Sinkut
   219
   871
  4. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   329
   806
  5. Eräälle joka varmasti tietää keneltä.

   Kaipaan sinua. Tiedät kuka.
   Ikävä
   41
   759
  6. Jasminilla uuis kulta

   personal trainer ja elämä hymyilee. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Jasmin-Mantyla-ero-ja-uusi-rakas/1182613?undefined
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   710
  7. Mitä eläintä kaivattusi

   muistuttaa? 💬
   Ikävä
   45
   669
  Aihe