YLE lähettää ohjelma? Suomi ja suomalaisuus on kantasuomalaisten

Anonyymi-ap

Uuden vuoden puheeni 2023 Jeesus oli ja on kuin kantasuomalainen. Olemme osa eurooppaa aina Venäjän Ural vuoristoon asti kuten YLE putinistit kertoi ohjelmassa, Suomi on eurooppalainen.

Eurooppa ulottuu aina Venäjän Ural vuoristoon asti.
https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Eurooppa

EU ja Nato on kuin Rooman valtakunnan miehitysjoukkoja, jotka haluaa laajentua kohti Venäjän Ural vuoristoon asti.

Jeesus oli kuin kantasuomalainen, hän eli sortavan Rooman valtakunnan alaisuudessa, kantasuomalaset ovat eläneet Ruotsin miehityksen ja Rooman katollisen miehityksen vallan alla, noin 600 vuotta ja jonkin aikaa Venäjän miehityksen vallan alla.

Nyt kantasuomalaisen elää WEF globalistien, EU fundamenttalistien, Nato fundamenttalistien miehitysjoukkojen alistamina, eli uudelleen nousseen Rooman valtakunnan alla. EU on uudelleen nousutta Rooman valtakuntaa (Jes.58:1, Miik.3:9-11, Ilm.18:1-5 24, Joh.3:16-21, Psalm.50:15).

Milloin YLE lähettää ohjelmat...
1.) Suomi ja suomalaisuus on kantasuomalaisten.
2.) Jeesus oli ja on kuin kantasuomalainen.

Herra Jeesus Kristus nasaretilainen, juudalainen, oli halveksittu Israelissa omien keskuudessa (Jes.53) ja Rooman valtakunnan miehitysjoukkojen keskuudessa (Israel oli miehitysjoukkojen hallinnassa). Joten Jeesus on kuin tämänpäivän kantasuomalaiset (pohjoista Efraimia?). Jotka on myös halveksittu EU Rooman valtakunnassa, EU-Suomessa jossa maan mahtavat ja ylhäiset, halveksuu Suomea, suomalaisuutta, kantasuomalaisia ja Raamattuun pohjautuvaa oikea ja väärä, hyvä ja paha moraalikäsityksiä. He halveksuu koko kristikuntaa, vuoden 2023 tärkeintä kunta hanketta.

Vaikeesti kannettavia EU yhteisvelka Nato taakkoja laittavat ihmisten harteille sukupolvien ajaksi, hajoittaen heidät fyysisesti ja henkisesti. Mutta sodissa ei he eikä heidän perheenjäsenet ja lähisuku Nato sotiin tule lähtemään.

He halveksuvat kantasuomalaisia jopa ihan jopa EU-Suomen WEF pääministerin omalla suulla, joka haastattelussa kertoi että hänellä ei ole mitään tunnesiteitä Suomeen ja suomalaisuuteen.

Herra Jeesus Kristus nasaretilaisen, Jeesus kantasuomalaisen vuoden 2023 rukous....


1 Kuka uskoo meidän saarnamme, kenelle Herran käsivarsi ilmoitetaan?

2 Hän kasvoi Herran edessä niinkuin vesa, niinkuin juuri kuivasta maasta. Ei ollut hänellä vartta eikä kauneutta; me näimme hänet, mutta ei ollut hänellä muotoa, johon me olisimme mielistyneet.
3 Hän oli ylenkatsottu, ihmisten hylkäämä, kipujen mies ja sairauden tuttava, jota näkemästä kaikki kasvonsa peittivät, halveksittu, jota emme minäkään pitäneet.
4 Mutta totisesti, meidän sairautemme hän kantoi, meidän kipumme hän sälytti päällensä. Me pidimme häntä rangaistuna, Jumalan lyömänä ja vaivaamana,
5 mutta hän on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli hänen päällänsä, että meillä rauha olisi, ja hänen haavainsa kautta me olemme paratut.

6 Me vaelsimme kaikki eksyksissä niinkuin lampaat, kukin meistä poikkesi omalle tielleen. Mutta Herra heitti hänen päällensä kaikkien meidän syntivelkamme.
7 Häntä piinattiin, ja hän alistui siihen eikä suutansa avannut; niinkuin karitsa, joka teuraaksi viedään, niinkuin lammas, joka on ääneti keritsijäinsä edessä, niin ei hän suutansa avannut.
8 Ahdistettuna ja tuomittuna hänet otettiin pois, mutta kuka hänen polvikunnastaan sitä ajatteli? Sillä hänet temmattiin pois elävien maasta; minun kansani rikkomuksen tähden kohtasi rangaistus häntä.
9 Hänelle annettiin hauta jumalattomain joukossa; mutta rikkaan tykö hän tuli kuoltuansa, sillä hän ei ollut vääryyttä tehnyt eikä petosta ollut hänen suussansa.
10 Mutta Herra näki hyväksi runnella häntä, lyödä hänet sairaudella. Jos sinä panet hänen sielunsa vikauhriksi, saa hän nähdä jälkeläisiä ja elää kauan, ja Herran tahto toteutuu hänen kauttansa.

11 Sielunsa vaivan tähden hän saa nähdä sen ja tulee ravituksi. Tuntemuksensa kautta hän, minun vanhurskas palvelijani, vanhurskauttaa monet, sälyttäen päällensä heidän pahat tekonsa.
12 Sentähden minä jaan hänelle osan suurten joukossa, ja väkevien kanssa hän saalista jakaa; sillä hän antoi sielunsa alttiiksi kuolemaan, ja hänet luettiin pahantekijäin joukkoon, hän kantoi monien synnit, ja hän rukoili pahantekijäin puolesta.
- Jes.53


1 Huuda täyttä kurkkua, älä säästä, korota äänesi niinkuin pasuna, ilmoita minun kansalleni heidän rikoksensa ja Jaakobin huoneelle heidän syntinsä.
- Jes.58:1

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nyt jos koskaan sinun olisi pistettävä se lääkitys ihan oikeasti kohdilleen.

      • Anonyymi

        Noin 70% suomalaisista pitää nimeään evlut suuntauksen jäsenrekisterissä, et kai vaan ole niitä kirkonpolttajia kun et kestä Raamatun sanaa.


    • Anonyymi

      Jeesus tais olla Marian poika, isästä ei varmuutta, Joosef oli juutalainen puuseppä.

      • Anonyymi

        Jeesus jep syntyi , mutta oli elänyt jo aikaisemmin


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6629
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4283
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2700
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1588
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1121
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1084
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1041
    Aihe