YLE lähettää ohjelma? Suomi ja suomalaisuus on kantasuomalaisten

Anonyymi-ap

Uuden vuoden puheeni 2023 Jeesus oli ja on kuin kantasuomalainen. Olemme osa eurooppaa aina Venäjän Ural vuoristoon asti kuten YLE putinistit kertoi ohjelmassa, Suomi on eurooppalainen.

Eurooppa ulottuu aina Venäjän Ural vuoristoon asti.
https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Eurooppa

EU ja Nato on kuin Rooman valtakunnan miehitysjoukkoja, jotka haluaa laajentua kohti Venäjän Ural vuoristoon asti.

Jeesus oli kuin kantasuomalainen, hän eli sortavan Rooman valtakunnan alaisuudessa, kantasuomalaset ovat eläneet Ruotsin miehityksen ja Rooman katollisen miehityksen vallan alla, noin 600 vuotta ja jonkin aikaa Venäjän miehityksen vallan alla.

Nyt kantasuomalaisen elää WEF globalistien, EU fundamenttalistien, Nato fundamenttalistien miehitysjoukkojen alistamina, eli uudelleen nousseen Rooman valtakunnan alla. EU on uudelleen nousutta Rooman valtakuntaa (Jes.58:1, Miik.3:9-11, Ilm.18:1-5 24, Joh.3:16-21, Psalm.50:15).

Milloin YLE lähettää ohjelmat...
1.) Suomi ja suomalaisuus on kantasuomalaisten.
2.) Jeesus oli ja on kuin kantasuomalainen.

Herra Jeesus Kristus nasaretilainen, juudalainen, oli halveksittu Israelissa omien keskuudessa (Jes.53) ja Rooman valtakunnan miehitysjoukkojen keskuudessa (Israel oli miehitysjoukkojen hallinnassa). Joten Jeesus on kuin tämänpäivän kantasuomalaiset (pohjoista Efraimia?). Jotka on myös halveksittu EU Rooman valtakunnassa, EU-Suomessa jossa maan mahtavat ja ylhäiset, halveksuu Suomea, suomalaisuutta, kantasuomalaisia ja Raamattuun pohjautuvaa oikea ja väärä, hyvä ja paha moraalikäsityksiä. He halveksuu koko kristikuntaa, vuoden 2023 tärkeintä kunta hanketta.

Vaikeesti kannettavia EU yhteisvelka Nato taakkoja laittavat ihmisten harteille sukupolvien ajaksi, hajoittaen heidät fyysisesti ja henkisesti. Mutta sodissa ei he eikä heidän perheenjäsenet ja lähisuku Nato sotiin tule lähtemään.

He halveksuvat kantasuomalaisia jopa ihan jopa EU-Suomen WEF pääministerin omalla suulla, joka haastattelussa kertoi että hänellä ei ole mitään tunnesiteitä Suomeen ja suomalaisuuteen.

Herra Jeesus Kristus nasaretilaisen, Jeesus kantasuomalaisen vuoden 2023 rukous....


1 Kuka uskoo meidän saarnamme, kenelle Herran käsivarsi ilmoitetaan?

2 Hän kasvoi Herran edessä niinkuin vesa, niinkuin juuri kuivasta maasta. Ei ollut hänellä vartta eikä kauneutta; me näimme hänet, mutta ei ollut hänellä muotoa, johon me olisimme mielistyneet.
3 Hän oli ylenkatsottu, ihmisten hylkäämä, kipujen mies ja sairauden tuttava, jota näkemästä kaikki kasvonsa peittivät, halveksittu, jota emme minäkään pitäneet.
4 Mutta totisesti, meidän sairautemme hän kantoi, meidän kipumme hän sälytti päällensä. Me pidimme häntä rangaistuna, Jumalan lyömänä ja vaivaamana,
5 mutta hän on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli hänen päällänsä, että meillä rauha olisi, ja hänen haavainsa kautta me olemme paratut.

6 Me vaelsimme kaikki eksyksissä niinkuin lampaat, kukin meistä poikkesi omalle tielleen. Mutta Herra heitti hänen päällensä kaikkien meidän syntivelkamme.
7 Häntä piinattiin, ja hän alistui siihen eikä suutansa avannut; niinkuin karitsa, joka teuraaksi viedään, niinkuin lammas, joka on ääneti keritsijäinsä edessä, niin ei hän suutansa avannut.
8 Ahdistettuna ja tuomittuna hänet otettiin pois, mutta kuka hänen polvikunnastaan sitä ajatteli? Sillä hänet temmattiin pois elävien maasta; minun kansani rikkomuksen tähden kohtasi rangaistus häntä.
9 Hänelle annettiin hauta jumalattomain joukossa; mutta rikkaan tykö hän tuli kuoltuansa, sillä hän ei ollut vääryyttä tehnyt eikä petosta ollut hänen suussansa.
10 Mutta Herra näki hyväksi runnella häntä, lyödä hänet sairaudella. Jos sinä panet hänen sielunsa vikauhriksi, saa hän nähdä jälkeläisiä ja elää kauan, ja Herran tahto toteutuu hänen kauttansa.

11 Sielunsa vaivan tähden hän saa nähdä sen ja tulee ravituksi. Tuntemuksensa kautta hän, minun vanhurskas palvelijani, vanhurskauttaa monet, sälyttäen päällensä heidän pahat tekonsa.
12 Sentähden minä jaan hänelle osan suurten joukossa, ja väkevien kanssa hän saalista jakaa; sillä hän antoi sielunsa alttiiksi kuolemaan, ja hänet luettiin pahantekijäin joukkoon, hän kantoi monien synnit, ja hän rukoili pahantekijäin puolesta.
- Jes.53


1 Huuda täyttä kurkkua, älä säästä, korota äänesi niinkuin pasuna, ilmoita minun kansalleni heidän rikoksensa ja Jaakobin huoneelle heidän syntinsä.
- Jes.58:1

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Nyt jos koskaan sinun olisi pistettävä se lääkitys ihan oikeasti kohdilleen.

   • Anonyymi

    Noin 70% suomalaisista pitää nimeään evlut suuntauksen jäsenrekisterissä, et kai vaan ole niitä kirkonpolttajia kun et kestä Raamatun sanaa.


  • Anonyymi

   Jeesus tais olla Marian poika, isästä ei varmuutta, Joosef oli juutalainen puuseppä.

   • Anonyymi

    Jeesus jep syntyi , mutta oli elänyt jo aikaisemmin


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   590
   2198
  2. Mitä ihmettä? Sofia Belorf kauppaa omaisuuttaan

   Onko vuokrat maksamatta, vai miksi myy käytettyjä luksusasusteitaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   122
   1425
  3. Syöksit minut syvälle masennukseen

   Olit se suurin syy suruuni, jos olen rehellinen. Mutta ethän voinut tietää. Et voinut tietää, että poljit rikkimennyttä. Mielestäni et ollut rehelline
   Ikävä
   208
   1116
  4. Harmittaako sinua että pilasit välisi

   Ikävöimääsi ihmiseen tämän palstan takia?
   Ikävä
   69
   740
  5. Jos en järkeilisi tätä

   olisin jo antautunut sinulle kokonaan. Tämä himokin on ihan jotain käsittämätöntä. En tiedä mikä sinussa on, mutta olet saanut tämän naisen ihan sekai
   Ikävä
   21
   701
  6. Ihanat kulta

   ne sun uudetkin hiukset...😍 Oot niin kaunis ja seksikäs ettei meinaa uskaltaa ees katsoa ettei uppoa liian syvälle katseesi lumoihin, mites siitä enä
   Ikävä
   35
   691
  7. Entä jos me törmätään mies

   Sattumalta joskus?
   Ikävä
   32
   677
  8. Mitä aikuisen ihmisen pitää ymmärtää ihmissuhteista.

   1) Ihmiset jäävät elämääsi, jos ovat jäädäkseen. Heillä on vapaa tahto ja valinta. Jos he eivät valitse niin tehdä, se hyväksytään ja ymmärretään. Ilm
   Ikävä
   64
   674
  9. Näin ajattelen.

   Jos en ollut sen arvoinen, että selvität asiat kanssani oikeassa elämässä. Jos et uskonut minuun, vaan epäilit minun valehtelevan. Mistään. Sinä voit
   Ikävä
   33
   637
  Aihe