Olkiluoto 3 ydinvoimala viivästyy taas!

Siirtopumppu pamahti tällä kertaa! Kuinka paljon tätä tekstiä on näkyvissä, jos ei klikkaa aihetta? Tämä riittänee.

Kyseessä on savolaisten uusi aluevaltaus eli Olaf Praying Companyn olut. Nillä oli se Otan- olut, kun liityttiin Natoon ja nyt Olkiluoto Kolmonen. Mitähän seuraavaksi? Korona- olut on jo patentoitu ennakoivasti. Jos läntisen Suomen aiheetkin käy, niin ehdotan Funikulaari- olutta, jolla on ylitsepääsemättömiä vaikeuksia tuotannossa ja jakelussa. Tämä olisi kevyt italiaistyyppinen lager.

Hyvää, ilmaista markkinointia! Ottakaa mallia, niin saadaan Suomi nousuun ja kosketelkaa toisianne!

(uutinen): https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009304989.html

3

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • elämän on toistuvaa Deja Vu sykliä. Asiat toistuvat ja kertautuvat ja monistuvat uusiin merkillisiin ikkunoihin. Miten sen sanoisi fiksusti. Elämä on spin-off juttu. Minkä taaksesi jätät tai ajattelet sen edestäsi löydät. Aina. Karman laki.
      Funikulaari-olut voisi tietty maistua. Olenhan itsekin melkein turkulainen. Siitä pienestä naapuri kaupungista. Mutta, mutta. III- väkevyytenä Funikulaari-olut olsi aivan liian pliisua. Sellaista III olut tissuttelua ei Jimmyn nassuvärkki kestäisi. Mieluusti pohjahiiva lageria IV väkevyyksin. Kosketelkaa toisinanne tasapuolisesti. Se on hyvä elämää kantava ohje jokaiseen päivään. Aina se ei ole kuitenkaan mahdollista. Silloin on kosketeltava itseänsä. Mursukin sen tietää /Jimmy R.

      • Hei! Tämä kokemuksesi syklisyydestä johtuu siitä, kaikki tapahtuu yht' aikaa. Fysiot ovat sanoneet, että menneisyys, nykyhetki ja tulevaisuus ovat sama asia. Menneisyytesi vaikuttaa nykyhetkeesi, mutta myös tulevaisuutesi vaikuttaa samalla tavalla nykyhetkeesi. Kaikki on vain harhaa - ei karmaa ja on vain yksi kokija, joka esittää kaikki maailman elolllisten roolit ja kokee heidän kokemuksensa. Idän viisaat miehet toteavat sen lauseella: "Sinä olet SE". Aikaa on ikuisesti käydä tämä kaikki läpi, koska aikaa ei ole.

        Kuvitteellisella Funikulaari- oluella voisi hankkia nousut ja sitten ottaa Kakola- olutta. Tai sitten, jos aloittaa Kakolalla, niin laskuhumalan voisi ottaa Funikulaarilla.

        Turku on erilainen kuin Helsinki. Turussa vallitsee aina rauha. Stadissa pitää eskalaattorissakin seisoa aina oikeassa laidassa, koska joku tulee juosten ohi. En ole koskaan nähnyt, että jollain olisi Turussa kiire yhtään mihinkään.

        Opin tänään, että hyvien käytöstapojen mukaan soppaa tai keittoa tulee aina lusikoida itsestä poispäin! Olen aina brutaalisti vetänyt lusikkaa omaa nassua kohti.


      • roskapostirobotti1 kirjoitti:

        Hei! Tämä kokemuksesi syklisyydestä johtuu siitä, kaikki tapahtuu yht' aikaa. Fysiot ovat sanoneet, että menneisyys, nykyhetki ja tulevaisuus ovat sama asia. Menneisyytesi vaikuttaa nykyhetkeesi, mutta myös tulevaisuutesi vaikuttaa samalla tavalla nykyhetkeesi. Kaikki on vain harhaa - ei karmaa ja on vain yksi kokija, joka esittää kaikki maailman elolllisten roolit ja kokee heidän kokemuksensa. Idän viisaat miehet toteavat sen lauseella: "Sinä olet SE". Aikaa on ikuisesti käydä tämä kaikki läpi, koska aikaa ei ole.

        Kuvitteellisella Funikulaari- oluella voisi hankkia nousut ja sitten ottaa Kakola- olutta. Tai sitten, jos aloittaa Kakolalla, niin laskuhumalan voisi ottaa Funikulaarilla.

        Turku on erilainen kuin Helsinki. Turussa vallitsee aina rauha. Stadissa pitää eskalaattorissakin seisoa aina oikeassa laidassa, koska joku tulee juosten ohi. En ole koskaan nähnyt, että jollain olisi Turussa kiire yhtään mihinkään.

        Opin tänään, että hyvien käytöstapojen mukaan soppaa tai keittoa tulee aina lusikoida itsestä poispäin! Olen aina brutaalisti vetänyt lusikkaa omaa nassua kohti.

        tuo on kyllä totta. Menneisyys ja tämä hetki ja tulevaisuus tapahtuu yhdessä ja samassa ulottuvuudessa eli tilassa "nyt". Intiaaneilla (jos sillä nimellä natiivi amerikkalaisista saa puhua) uskoivat että valitsemme omat vanhempamme ennen omaa syntymäämme.
        Turkulaisilla ei isoa hoppua voi ollakaan. Kaikki tapahtuu Aurajoen ehdoilla. Joki virtaa hitaasti ja välillä jopa väärään suuntaan. Jos jonnekin menet tarvitsee vain hypätä förin kyytiin ja puksuttaa joen tois pual, Kiire ei kuulu siihen elämäntapaan.
        Fiksut turkulaiset kaivoivat ratikkakiskotkin ylös vuonna 1972. Kiire väheni entisestänsä.
        Se ilouutinen että Prinssi Harry kertoo poikuutensa menettämisestä 17 vuotiaana. Hänen rakastajansa ( vanhempi rouva) kohteli häntä kuin ”nuorta oria” ja että tilanne tapahtui pellolla pubin takana. Syytä epäillä. Paljastus on tässä. Tapahtuiko se oikeasti kuitenkin Funikulaarissa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5035
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1275
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe