Covid rokotteiden haittavaikutukset, mRNA-tutkimustietojen uudelleenanalyysi

Anonyymi-ap

Covid rokotteiden haittavaikutukset, mRNA-tutkimustietojen uudelleenanalyysi
Linkki: https://www.youtube.com/watch?v=JYR1wz-Cf_M

Sikainfluenssarokote (1976), 1 vakava tapahtuma 100 000 rokotettua kohden, Rokote peruutettiin.

Rotavirusrokote Rotashield, (1999), 1-2 vakavaa tapahtumaa 10 000 rokotettua kohden, Rokote peruutettiin.

Covid-mRNA-rokotteet, 1 vakava tapahtuma 800 rokotettua kohden, rokotetta mainostetaan virallisesti.

Erityisen kiinnostavat vakavat haittatapahtumat mRNA COVID-19 -rokotuksen jälkeen satunnaistetuissa tutkimuksissa aikuisilla

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/36055...

Ilmainen koko teksti saatavilla

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/arti...

Miksi kyseenalaistamme mRNA COVID-19 -rokotteiden turvallisuusprofiilin?
(Robert M Kaplan ja Sander Greenland)

https://sensiblemed.substack.com/p/wh...

Käyttämällä julkisesti saatavilla olevia Pfizerin ja Modernan tutkimusten tietoja, löysimme yhden vakavan haittatapahtuman jokaista 800 rokotettua kohden. Tämä tarkoittaa noin 1250 vakavaa tapahtumaa jokaista miljoonaa rokotteen saajaa kohden.

USA, Espanja, Australia

Tutkimus mRNA COVID-19 -rokotekokeissa havaittujen erityisen kiinnostavien vakavien haittatapahtumien arvioimiseksi. Toissijainen analyysi lumekontrolloiduissa, vaiheen III satunnaistetuissa kliinisissä tutkimuksissa raportoiduista vakavista haittavaikutuksista,

Pfizer ja Moderna mRNA COVID-19 -rokotteet

Tulokset

Pfizer- ja Moderna mRNA COVID-19 -rokotteet liittyivät ylimääräiseen riskiin erityisen kiinnostavista vakavista haittatapahtumista

Pfizer

10,1/10 000 rokotettua verrattuna lumelääkettä saaneiden lähtötasojen 17,6
Moderna

15,1/10 000 rokotettua verrattuna lumelääkettä saaneen lähtötason 42,2
Yhdistettynä mRNA-rokotteet

Liittyy erityisen kiinnostavien vakavien haittatapahtumien ylimääräiseen riskiin, joka on 12,5 tapausta 10 000 rokotettua kohden

Pfizerin kokeilu

Pfizer-rokoteryhmä

52 vakavaa AESI-tapausta (27,7/10 000) raportoitiin

Pfizer lumelääkeryhmä

Vakavaa AESI-tapausta (17,6/10 000) raportoitiin 33
36 % suurempi vakavien haittatapahtumien riski rokoteryhmässä
Riskiero 18,0 per 10 000 rokotettua

Moderna tutkimus

Moderna kokeilu, rokoteryhmä

87 vakavaa AESI-tapausta (57,3/10 000) raportoitiin

Moderna-tutkimus, lumeryhmä

Vakavaa AESI-tapausta (42,2/10 000) raportoitiin 64
6 % suurempi vakavien haittatapahtumien riski rokoteryhmässä
Riskiero 7,1/10 000 rokotettua

Keskustelu

Tutkimuksessamme havaittu vakavien haittatapahtumien ylimääräinen riski viittaa muodollisten haittojen ja hyötyjen analyysien tarpeeseen, erityisesti ne, jotka on ositettu vakavien COVID-19-tulosten riskin mukaan. Nämä analyysit edellyttävät osallistujatason tietokokonaisuuksien julkistamista.

COVID-19-rokotteen kliinisten tutkimusten tietojen täysi avoimuus tarvitaan,arvioimaan näitä kysymyksiä oikein. Valitettavasti lähestyessämme 2 vuotta COVID-19-rokotteiden julkaisemisesta,osallistujatason tiedot eivät ole käytettävissä.

Haitallisten reaktioiden taso menneisyydessä

Vuoden 1976 sikainfluenssarokote

Pieni lisääntynyt Guillain-Barrén oireyhtymän riski

Lisääntynyt riski oli noin 1 GBS-tapaus jokaista 100 000 sikainfluenssarokotteen saanutta kohden. Kun yli 40 miljoonaa ihmistä rokotettiin sikainfluenssaa vastaan, Liittovaltion terveysviranomaiset päättivät, että GBS:n yhdistäminen rokotteeseen oli kuinka pieni tahansa, rokotus oli keskeytettävä, kunnes ongelmaa voitiin tutkia.

Lääketieteen instituutti (2003)

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NB...
Totesi, että ihmisillä, jotka saivat vuoden 1976 sikainfluenssarokotteen, oli lisääntynyt riski saada GBS. Tarkkaa syytä tälle yhteydelle ei tiedetä.
Rotavirusrokote Rotashield, (1999)

https://www.cdc.gov/vaccines/vpd-vac/...

Yhdysvaltain immunisaatiokäytäntöjen neuvoa-antava komitea (ACIP) 22. lokakuuta 1999 ei enää suosittele RotaShield®-rokotteen käyttöä imeväisille, rokotteen ja intussusseption välisen yhteyden vuoksi.

Tutkimustulokset osoittivat, että RotaShield®-rokote aiheutti suolistotulehdusta joillakin terveillä vauvoilla 2 viikon sisällä Intussusseptio lisääntyi 20-30 kertaa odotettuun riskiin verrattuna

(Vähemmän toisen ja kolmannen annoksen jälkeen)

CDC arvioi, että jokaisesta 10 000 RotaShield®-rokotteella rokotetusta lapsesta aiheutuisi yksi tai kaksi ylimääräistä intussusseptiotapausta.

59

1647

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jep,

      "Sikainfluenssarokote (1976), 1 vakava tapahtuma 100 000 rokotettua kohden, Rokote peruutettiin."
      "Rotavirusrokote Rotashield, (1999), 1-2 vakavaa tapahtumaa 10 000 rokotettua kohden, Rokote peruutettiin."
      "Covid-mRNA-rokotteet, 1 vakava tapahtuma 800 rokotettua kohden, rokotetta mainostetaan virallisesti"
      ...............
      British Medical Journal (BMJ), lääketieteen alan yksi suurimmista julkaisuista paljasti 2021, että Pfizerin rokotetutkimuksiin ei voi luottaa https://mkrsuomi.fi/suuri-tiedelehti-bmj-paljastaa-pfizerin-rokotetutkimuksiin-ei-voi-luottaa/

      Asiantuntijat väittivät meille,että mRNA-injektio estää viruksen leviämistä ja jatkotartuntaa,mutta Euroopan parlamentissa Pfizer pomo sanoi suoraan,että mitään sellaisia ei oltu edes testattu https://injektiopiikki.com/2022/10/12/teitko-sen-suojellaksesi-muita-sinulle-on-valehdeltu/

      • Anonyymi

        Pankkianalyytikko nimeltä Ed Dowd puhuu rokotekuolemista:

        https://twitter.com/i/status/1615116979030966278

        Aseem Malhorta

        https://mobile.twitter.com/DrAseemMalhotra/status/1618133264769900546

        >‘..the harms (for most) massively outweigh the benefits. It was not even close! And that’s based on the highest quality level of data we will ever have.’


        https://twitter.com/DrAseemMalhotra/status/1617913574999085056

        >According to a survey in USA estimated number of deaths due to covid 19 vaccines could be as high as 278,000 with 1 MILLION serious adverse events in 2021


        https://twitter.com/i/status/1618204753271611394

        >Calls to suspend covid 19 vaccines in South Africa because of safety concerns hits mainstream news


      • Anonyymi

        vaatimattomat 19 sivua haittavaikutuksia tällä injektiolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        vaatimattomat 19 sivua haittavaikutuksia tällä injektiolla.

        Ja etsivä löytää ja kolkuttavalle avataan sanotaan jossain historiassa.
        On se ihmeellistä että joku jaksaa oleskella konspiraatio sivuilla etsimässä vikoja, kaikkihan tietää että niillä sivuilla ei olekaan mitään muuta kun tieteen vastaisia juttuja, se joka uskoo, uskokoon, mutta samaan luulisi ymmärtävän että näitä hörhöjä on aina ollut jos jotain tieteellistä asiaa on ollut tapeetilla. Ei ilmeisesti tarvita edes mitään koulutusta voidakseen leikkiä asiantuntijaa, näinhän näillä


    • Anonyymi

      Paljon kysymyksiä herättää sekin, että yleensä haittavaikutusista 1-10% tulee ilmoitetuksi ja plasebo tutkimuksissakin on käytetty jotain muuta kuin suolaliuosta. Sellainen plasebo tutkimus kun ei kerro mistään mitään jos vertailtavassa rokotteessa on samoja ainesosia kuin varsinaisessakin rokotteessa mikä kertoo vain siitä, että eroja ei haluta syntyvän ja "lääke" saisi myyntiluvan.

      Todennäköisesti kaikki rokotteet ovat täysin tarpeettomia, koska ei ole tieteellisesti kestävällä tavalla todistettu edes yhdenkään viruksen olemassaoloa saati sen oletetun aiheuttavan sairautta.

      Viruksia ei ole koskaan suoraan eristetty yhdestäkään potilaasta, koska loogisesti sellaista mitä ei ole olemassa ei voi mistään eristää vaikka se teknisesti olisi mahdollista.

      Virologit ovat käyttäneet viruksen eristämiseen niin sanottua virusviljelyä mikä taas ei ole mitään eristämistä, vaan useiden geneettisten materiaalien keskenään sotkemista jotka sitten viljelmissä hajoavat käytetyistä menetelmistä johtuen. Tätä solujen hajoamista on sitten pidetty viruksien aiheuttamana, mutta suoritetut kontrollikokeet osoittavat solujen hajoavan viljelmissä aivan samaalla tavalla vaikka siihen ei ole lisätty oletettua taudinaiheuttajaa.

      Tämä vuodesta 1954 käytössä ollut viljelymenetelmä on ainoa menetelmä jolla viruksia on päätelty olevan olemassa, mutta suoritetut kontrollikokeet ovat kummonneet tämän oletuksen lopullisesti. Saksan korkeinoikeus on todennut asian olevan niin, että virusviljely ei todista virusten olemassa olosta yhtään mitään.

      Oikeudenkäynti perustui tietenkin asiantuntijoiden kuulemiseen virusteorian puolesta ja vastaan todistaneiden näkemyksiin.

    • Anonyymi

      Tässä on yksi monista vertaisarvioiduista tutkimuksista rokotteiden sisältämistä varallisista ja myrkyllisistä vierasaineista:
      https://www.drrobertyoung.com/post/american-scientists-confirm-toxic-graphene-oxide-and-more-in-covid-vaxxxines
      Mukana ovat Pfizerin, Modernan, Astra Zenekan ja Janssenin rokotteet. Olisi mielenkiintoista kuulla THL:n mielipide, kuuluko esim. lapsiin työntää raskasmetalleja tuollaisia määriä ja mikä on noiden aineiden tarkoitus esim. vastasyntyneen lapsen kehossa.

    • Anonyymi

      Tässä on koko projektin vuodelta 1989 julkaistut kolme eri vaihetta:
      https://t.me/FreeEnergyTelegram/402319
      Ykkösvaihe meni jo, mutta ei likikään niin pitkiä sulkutiloja saatu aikaiseksi, kuin mitä Rockefellerit ovat suunnitelleet.
      Kakksovaihe testattiin Wuhanin keskustassa ja joissain Italian kaupungeissa 2020. Kuinka paljon maailman isoihin kaupunkeihin asennettiinkaan 5G lähettimiä sulkutilojen aikana, kun ihmisiä ei ollut paljon liikkeellä?
      Kolmosvaihe on hätäsuunnitelma, jos kaksi edellistä vaihetta eivät toimi, kuten on ajateltu.
      Kuten sanottua, heidän pitää kertoa etukäteen, mitä he tulevat tekemään orjilleen. Muuten asia ei toteudu.

    • Anonyymi

      En omista twitteri, mut jos joku tuntee sen terhimarjan, jolla rokotehaitat kohtuuttomia, jos joku myös lukisi sen Kevin mckernan, tutkimuksen cov rokotteista ja kohdan.. Its estimated that each shot contains billions of these plasmids and if they get into the gut microbiome, they can replicate to 50-300 copies per cell.

      If any vaccinated patient is then placed on Neomycin or Kanamycin, these will be the only bacteria that survive.. Ja muutenkin tarkemmin sen tutkimuksen.. Terhimarjaa seuranneena ja kuvasarjassa kävi jossain lomailemassa, jotta voisi poissulkea tämän em. Joten sairastuiko matkalla tai oliko myös joku muu rokotus matkan johdosta..

      • Anonyymi

        Mä laitoin ton sulle sinne sun blogiin jk joten voisitko joko vastata, poistaa kyseisen kommentin odottaa hyväksymistä, ja te twitterin käyttäjät, laittakaa ny joku sille terhimarjalle toi viesti menemään.. Siis voihan olla jotta ei liity mihinkään, niinkuin nykyään moni muukaan ei liity mihinkään..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mä laitoin ton sulle sinne sun blogiin jk joten voisitko joko vastata, poistaa kyseisen kommentin odottaa hyväksymistä, ja te twitterin käyttäjät, laittakaa ny joku sille terhimarjalle toi viesti menemään.. Siis voihan olla jotta ei liity mihinkään, niinkuin nykyään moni muukaan ei liity mihinkään..

        No johan kestää.. Suomi 24.. Siellä samat jos ei muuten viitsi. Tuli mieleen kaninkolo jossa, joku voi olla.. Siis jos ei seuraa maailma tilannetta esim siellä twitterissä.. Eli on siinä kuplassaan jossa jopa blokannu tiettyjä tahoja,, ni kuin paljon jää näkemättä,, piikki haittoja paljon,, kuolemakin esim terhimarja tuollaiset lukemat siin testissä ja toisilla suurempiakin lukemia, mistä se johtuu? Ok jos sitten miettii asiaa, siltä kantilta,, ettei kaikki edes kestä niitä lukemia.. Ts kuolee,, niin paljonko heitä on,, vanhassa väestössä. Jos tää boosteri variantti, ja siinä olleet epäselvyydet on paikkansapitäviä ni mitä niissä aikaisemmissa oli,, tieteellinen fiserin tutkimushan oli kans vähän niin ja näin.. Huonosti tehty ja jätetty kertomatta haittoja ym.. Joten? Sen Kevinin tutkimushan oli ainakin puolueeton, niinkuin sen pitääkin.. Niitä on jo liikaa, joten suosittelen jättämään jo asian.. Et voi vedota enää tutkittuun tietoon.. Esim maailmalla, ko sul twitteri,, menes johonkin twiittaamaan tosta base rate fallasysta.. Johonkin esim sen topalin twiittiin.. Siis toi nikuliin, jep kovin hän niitten Kevinin tyyppien kans heitti läppää,, mut eivät vissiin kovinkaan järkevänä pitäneet.. Aikakapseli my ass.. The truth Is out there. Jos olisin sä mä miettisin kuin voisin auttaa sitä terhimarjaa, siis oikeesti, esim se tanskalainen nainen jolla lukemat oli sen 25000 sillä oli joku onnettomuus ollut, tiedä ny minkälainen.. Hei jollei nyt halua takkia kääntää, ni pitäisi edes yrittää auttaa.. Miettiä mikä vikana.. Loppuun eräs kappale.. Coolio ja gangstas paradise,, That the ones we hurt are you and me


    • Anonyymi

      Pidetään silmät auki. Mä luulen, että jos kansa alkaa heräämään liikaa, niin nettiä rajataan ihmisiltä.

      • Anonyymi

        Kannattaa ensin kokeilla ihan syöttämällä netin osoiteriville suomi24.fi.n Jos menet kirjanmerkkien tai suosikkien kautta, voi helposti tulla bannia. Kokeile, voi onnistaa!


      • Anonyymi

        No tuota. Googlen palvelut ovat eniten käytettyjä ja joidenkin rokotehaittojen esittelystä saa bännit. Tuo tapahtui jo ;)


    • Anonyymi

      Päästään lukee vaan ilta***** lehtiä

    • Anonyymi

      Jotka eivät muuten tule,, essin,, ok twitterhän oli sensuroitu ja muski lopetti sensuurin.. Mckernan tutkimukset.. Toi muuten essin homma, noita vähän lisää viime aikoina esiintynyt,, ihmiset aika hermostuneita nykyään, johtuneekohan siitä.. Mut ku nykyään oikeen pitää miettiä mitä ne tarkoittaa sillä.. Sami on kans ihan jees tyyppi,, suotta häntä mollaat.. Mones maas lopetettu ja joissain osavaltioissa kans,, injektiot,, mrna,, monista syistä.. Laita ny jotai siitä Mckernan tutkimuksesta,, outoa tää asioiden olankohautus,, ei mitään uutta? Argumentti, narratiivi……………

    • Anonyymi

      Joku llg4 ja sen vaikutus piikkiproteiiniin ja sit noi t solut ei enää pysty niihin piikkiproteiiniin.. Jostain luin enkä enää löydä.. Onko jollain tietoa tähän.. Tohon korkeeseen,, vasta-aine lukemaan, jotta jotain yhteyttä.

      • Anonyymi

        Igg4..


      • Anonyymi

        Muistaakseni tutkijat huomasivat että Covid-rokoteet nostavat "vääriä" IgG4 vasta-aineita eikä esim. IgG3 -vasta-aineita, mitkä olisi se tehokas täsmäisku koronalle. Eli rokotteiden ansiosta nämä tehokkaat IgG3 korvautuvat IgG4:lla.
        IgG4 vasta-aineet on käteviä elimisistössä silloin, jos on esim. siitepölyallergia. Näitä vasta-aineita tuottavia lääkkeitä käytetään siis allergian siedätyshoidossa. Niiden ansiosta immuunisysteemi ei enää piittaa tietyistä "pöpöistä" esim. siitepölystä, eikä reagoi siihen enää tulehdusreaktioilla. IgG4-vasta-aineet siis torppaavat "taistelija-vasta-aineet" jotka muuten aiheuttaisivat voimakkaita allergiareaktioita taistellessaan harmitonta siitepölyä vastaan.

        Tämä on tietenkin hyvä juurikin allergioiden ollessa kyseessä, koska siitepöly on vaaratonta. Mutta vaarallisen viruksen ollessa kyseessä, se ei enää olekkaan hyvä, että immuunisysteemi ei reagoi esim. kuumeella, vaan päästää viruksen vapaasti mellastamaan elimistössä.
        Eli rokote ei ehkäise tartuntaa, päin vastoin, se vain lieventää oireita tuottamalla IgG4 vasta-aineita, jotka torppaa "taistelij-vasta-aineet", juuri ne, joita juuri tarvittais että virus puhdistuisi elimistöstä.

        Eli tämän takia rokote vain "lievittää oireita" mutta ei esim. nosta vastustuskykyä uusille tartunnoille.
        THL oli sikäli fiksu, että lopetti rokotteiden jakelun.

        Hyvä puoli on, että nyt kun ei enää rokoteta, niin ihmisten vasta-ainetasot ajan kanssa korjaantuvat entiselleen ilman jatkuvaa rokottamista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muistaakseni tutkijat huomasivat että Covid-rokoteet nostavat "vääriä" IgG4 vasta-aineita eikä esim. IgG3 -vasta-aineita, mitkä olisi se tehokas täsmäisku koronalle. Eli rokotteiden ansiosta nämä tehokkaat IgG3 korvautuvat IgG4:lla.
        IgG4 vasta-aineet on käteviä elimisistössä silloin, jos on esim. siitepölyallergia. Näitä vasta-aineita tuottavia lääkkeitä käytetään siis allergian siedätyshoidossa. Niiden ansiosta immuunisysteemi ei enää piittaa tietyistä "pöpöistä" esim. siitepölystä, eikä reagoi siihen enää tulehdusreaktioilla. IgG4-vasta-aineet siis torppaavat "taistelija-vasta-aineet" jotka muuten aiheuttaisivat voimakkaita allergiareaktioita taistellessaan harmitonta siitepölyä vastaan.

        Tämä on tietenkin hyvä juurikin allergioiden ollessa kyseessä, koska siitepöly on vaaratonta. Mutta vaarallisen viruksen ollessa kyseessä, se ei enää olekkaan hyvä, että immuunisysteemi ei reagoi esim. kuumeella, vaan päästää viruksen vapaasti mellastamaan elimistössä.
        Eli rokote ei ehkäise tartuntaa, päin vastoin, se vain lieventää oireita tuottamalla IgG4 vasta-aineita, jotka torppaa "taistelij-vasta-aineet", juuri ne, joita juuri tarvittais että virus puhdistuisi elimistöstä.

        Eli tämän takia rokote vain "lievittää oireita" mutta ei esim. nosta vastustuskykyä uusille tartunnoille.
        THL oli sikäli fiksu, että lopetti rokotteiden jakelun.

        Hyvä puoli on, että nyt kun ei enää rokoteta, niin ihmisten vasta-ainetasot ajan kanssa korjaantuvat entiselleen ilman jatkuvaa rokottamista.

        Kiitos vastauksesta, joten thl tietää, ok


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos vastauksesta, joten thl tietää, ok

        10 p, igg4, Kevin mckiernan joten, unohda nyt toi sivun aihe muulta osin, ja keskity vasta aineisiin, vaikka..,, riippuvat monista tekijöistä, kuten ruoan määrästä, sen valmistustavasta ja henkilön yleisestä terveydentilasta,, tai vaikka tämäkin.. Eräälle ihmiselle joka just aloitti.. Ko välillä ei asiat oikein etene..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muistaakseni tutkijat huomasivat että Covid-rokoteet nostavat "vääriä" IgG4 vasta-aineita eikä esim. IgG3 -vasta-aineita, mitkä olisi se tehokas täsmäisku koronalle. Eli rokotteiden ansiosta nämä tehokkaat IgG3 korvautuvat IgG4:lla.
        IgG4 vasta-aineet on käteviä elimisistössä silloin, jos on esim. siitepölyallergia. Näitä vasta-aineita tuottavia lääkkeitä käytetään siis allergian siedätyshoidossa. Niiden ansiosta immuunisysteemi ei enää piittaa tietyistä "pöpöistä" esim. siitepölystä, eikä reagoi siihen enää tulehdusreaktioilla. IgG4-vasta-aineet siis torppaavat "taistelija-vasta-aineet" jotka muuten aiheuttaisivat voimakkaita allergiareaktioita taistellessaan harmitonta siitepölyä vastaan.

        Tämä on tietenkin hyvä juurikin allergioiden ollessa kyseessä, koska siitepöly on vaaratonta. Mutta vaarallisen viruksen ollessa kyseessä, se ei enää olekkaan hyvä, että immuunisysteemi ei reagoi esim. kuumeella, vaan päästää viruksen vapaasti mellastamaan elimistössä.
        Eli rokote ei ehkäise tartuntaa, päin vastoin, se vain lieventää oireita tuottamalla IgG4 vasta-aineita, jotka torppaa "taistelij-vasta-aineet", juuri ne, joita juuri tarvittais että virus puhdistuisi elimistöstä.

        Eli tämän takia rokote vain "lievittää oireita" mutta ei esim. nosta vastustuskykyä uusille tartunnoille.
        THL oli sikäli fiksu, että lopetti rokotteiden jakelun.

        Hyvä puoli on, että nyt kun ei enää rokoteta, niin ihmisten vasta-ainetasot ajan kanssa korjaantuvat entiselleen ilman jatkuvaa rokottamista.

        Joskus oli joku virus jäniksillä, joka niitä tappoi,, joten vissiin tehtiin joku virus joka levisi niiden keskuudessa ja paransi sairaudesta.. Liittyykö tämä igg4 tähän asiaan,, siis vanha uutinen,, en edes muista mistä luin.. Ja miten se asia oikeesti meni,, virus vai bakteeri,, mut igg4 vasta-aineet ja leviääkö ne samanlaisesti.. Siis voiko piikkiproteiini rokotuksesta johtuva, levitä..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joskus oli joku virus jäniksillä, joka niitä tappoi,, joten vissiin tehtiin joku virus joka levisi niiden keskuudessa ja paransi sairaudesta.. Liittyykö tämä igg4 tähän asiaan,, siis vanha uutinen,, en edes muista mistä luin.. Ja miten se asia oikeesti meni,, virus vai bakteeri,, mut igg4 vasta-aineet ja leviääkö ne samanlaisesti.. Siis voiko piikkiproteiini rokotuksesta johtuva, levitä..

        Sä vaan lupaat ja lupaat.. Nojoo meni vähän aikaa jotta asian tajusi, kuin epäreilua on jos ei saa asiaansa esille.. Mut elämä on joskus tällä stä.. Oikeesti tuntuu jotta rupee oleen covidi haitat jo tiedossa, siis rokotteesta johtuvat.. Ja pelkästään rokotteesta,, ei tarvitse edes miettiä, läpilyönti infektiota, joka jo alussa jätettiin laskuista pois, ei tarvii miettiä mortality jopa 30 päivää positiivisesta tuloksesta, eikä huonoa rokotetta joka oli suunniteltu kaksi osaiseksi, ilmeisesti tartuntaa ajatelleen jotta tulisi hybridi jo silloin alussa.. Siis kuin huono pitää rokotteen olla jos mennään jo 4 vai 5 injektiota ja koronaa pukkaa. Edelleen.. Siis pandemian ollessa päällä. Ja vielä rokotetuksi määritelmä joka ei alkanu silloin kun piikin sait vaan 21 p myöhemmin.. No toivottavasti hänen jonka igg4 päätelmät pitäisi paikkaansa jotta,, Hyvä puoli on, että nyt kun ei enää rokoteta, niin ihmisten vasta-ainetasot ajan kanssa korjaantuvat entiselleen ilman jatkuvaa rokottamista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joskus oli joku virus jäniksillä, joka niitä tappoi,, joten vissiin tehtiin joku virus joka levisi niiden keskuudessa ja paransi sairaudesta.. Liittyykö tämä igg4 tähän asiaan,, siis vanha uutinen,, en edes muista mistä luin.. Ja miten se asia oikeesti meni,, virus vai bakteeri,, mut igg4 vasta-aineet ja leviääkö ne samanlaisesti.. Siis voiko piikkiproteiini rokotuksesta johtuva, levitä..

        Ok toiseen asiaan eli paranemiseen.. Voinnin.. Terhimarjan voinnissa,,, levittäkää tietoa muuallekin.. Positiivista.. Ja oikeesti hyvää uutista ip...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ok toiseen asiaan eli paranemiseen.. Voinnin.. Terhimarjan voinnissa,,, levittäkää tietoa muuallekin.. Positiivista.. Ja oikeesti hyvää uutista ip...

        Siis toi igg4 homma oli kyllä hienosti kuitattu,, nikuliiniltä,, asiantuntevaa, siis todella,, meneekö peräti ad hominemin puolelle,, mitenhän tämän kysyisi toisella tapaa... Hmm joko olet lopettanut paskanjauhamisen..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis toi igg4 homma oli kyllä hienosti kuitattu,, nikuliiniltä,, asiantuntevaa, siis todella,, meneekö peräti ad hominemin puolelle,, mitenhän tämän kysyisi toisella tapaa... Hmm joko olet lopettanut paskanjauhamisen..

        Conclusion Australian health policy has been based on misinformation from flawed COVID-19 data which are scientifically unsound. Based on sound mortality data, the Australian COVID-19 pandemic did not begin until the advent of mass mRNA injections in 2021. It is ironic that mass injections which were introduced to mitigate a non-existent pandemic, created a real iatrogenic pandemic. This study, backed by a Bradford Hill analysis, has shown that more injections administered to reduce the pandemic, had the opposite effect of causing more excess deaths to increase the pandemic. The very large excess deaths observed from the data imply that the mortality risk/benefit ratio from COVID injections is very high. That is, the harm or risk realized has far outweighed any benefit from COVID injections. This study has introduced a very simple, but robust, methodology, which should be used by other countries, particularly those in Figure 10 which appear to have adequate data, to replicate and investigate the likely iatrogenic origins of their own pandemics. Billions of lives in the world are at stake from the potential findings of the research. Niin laitoin ton sulle, odottamaan hyväksyntää.. Kysyi suomennosta,, mut ei vissiin taida tulla..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Conclusion Australian health policy has been based on misinformation from flawed COVID-19 data which are scientifically unsound. Based on sound mortality data, the Australian COVID-19 pandemic did not begin until the advent of mass mRNA injections in 2021. It is ironic that mass injections which were introduced to mitigate a non-existent pandemic, created a real iatrogenic pandemic. This study, backed by a Bradford Hill analysis, has shown that more injections administered to reduce the pandemic, had the opposite effect of causing more excess deaths to increase the pandemic. The very large excess deaths observed from the data imply that the mortality risk/benefit ratio from COVID injections is very high. That is, the harm or risk realized has far outweighed any benefit from COVID injections. This study has introduced a very simple, but robust, methodology, which should be used by other countries, particularly those in Figure 10 which appear to have adequate data, to replicate and investigate the likely iatrogenic origins of their own pandemics. Billions of lives in the world are at stake from the potential findings of the research. Niin laitoin ton sulle, odottamaan hyväksyntää.. Kysyi suomennosta,, mut ei vissiin taida tulla..

        Israelilaistutkijat ovat kehittäneet ensimmäisen sataprosenttisesti tappavaa bakteeria vastaan toimivan mrna-rokotteen. Tuli jotenkin dejavu kohtaus.. Mahtaakohan johtua tosta sadasta prosentista… Tutkimuksessa kaikki kokeessa hoidetut eläimet saivat Yersinia pestis -bakteerilta täyden suojan. Kyseinen bakteeri aiheuttaa kuumetauti ruttoa, joka tunnetan myös mustana surmana. Tai sitten tosta mustasta surmasta.. Tai Igg4 stä. Siis ww3 käynnissä ollut jo jonkin aikaa.. Vai tätäkö se bg tarkoitti.. Lableak who knows.nii eikait tämäkään mene sulle läpi, mut mitä sit.. On tää ny niin mahtava tää mrna, jotta.. Mrna ja hiv.. Kumma kun siitä ei ole enempää tiedossa,, sehän jo yli vuoden vanha uutinen, niin mä vaan sitä jotta oliko yhtään läpi mennyttä infektiota.. Niiko mrna tuppaa tekemään.. Mut tää nyt vaan on tätä tutkittua ja turvallista.. Tohon mahtavaan mrna juttuun joku varmaan sanoo, joskus tulevaisuudessa,, fucking a..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Israelilaistutkijat ovat kehittäneet ensimmäisen sataprosenttisesti tappavaa bakteeria vastaan toimivan mrna-rokotteen. Tuli jotenkin dejavu kohtaus.. Mahtaakohan johtua tosta sadasta prosentista… Tutkimuksessa kaikki kokeessa hoidetut eläimet saivat Yersinia pestis -bakteerilta täyden suojan. Kyseinen bakteeri aiheuttaa kuumetauti ruttoa, joka tunnetan myös mustana surmana. Tai sitten tosta mustasta surmasta.. Tai Igg4 stä. Siis ww3 käynnissä ollut jo jonkin aikaa.. Vai tätäkö se bg tarkoitti.. Lableak who knows.nii eikait tämäkään mene sulle läpi, mut mitä sit.. On tää ny niin mahtava tää mrna, jotta.. Mrna ja hiv.. Kumma kun siitä ei ole enempää tiedossa,, sehän jo yli vuoden vanha uutinen, niin mä vaan sitä jotta oliko yhtään läpi mennyttä infektiota.. Niiko mrna tuppaa tekemään.. Mut tää nyt vaan on tätä tutkittua ja turvallista.. Tohon mahtavaan mrna juttuun joku varmaan sanoo, joskus tulevaisuudessa,, fucking a..

        En asiaa ihmetellyt kuin sen takia, pandemian ollessa käynnissä, ihmisten terveys kyseessä, ja jää aikaa tutkia mrna käyttökohteita johonkin mustaan surmaan.. No jospa se nyt toimisi johonkin bakteeriin.. Muuten oletko kuullut siitä hiv mrna, kokeilusta enempää.. Ja toivotaan jotta kaikki,, rotat / hiiret pysy tallessa,, en siis tiedä mitä nää eläimet oli.. Mut oikeesti onko joku mustan surman uhka olemassa.. Lableak,, hiiri karkasi.. Siis saivatko eläimet nyt suojan vakavaa tautia vastaan,, toi Yersinia pestis bakteeri ja musta surma, silloin joskus kauan sitten,, miten ne on yhdistetty toisiinsa,, siis jos sulla jotain tietoa..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En asiaa ihmetellyt kuin sen takia, pandemian ollessa käynnissä, ihmisten terveys kyseessä, ja jää aikaa tutkia mrna käyttökohteita johonkin mustaan surmaan.. No jospa se nyt toimisi johonkin bakteeriin.. Muuten oletko kuullut siitä hiv mrna, kokeilusta enempää.. Ja toivotaan jotta kaikki,, rotat / hiiret pysy tallessa,, en siis tiedä mitä nää eläimet oli.. Mut oikeesti onko joku mustan surman uhka olemassa.. Lableak,, hiiri karkasi.. Siis saivatko eläimet nyt suojan vakavaa tautia vastaan,, toi Yersinia pestis bakteeri ja musta surma, silloin joskus kauan sitten,, miten ne on yhdistetty toisiinsa,, siis jos sulla jotain tietoa..

        Tais mennä ad hominemin puolelle,, mut välillä menee.. Mut sun vastaus,, mihin kysymykseen vastasit,, Mikään tauti ei tapa 100% tartunnan saaneista,, näihin mustaa surmaa aiheuttaviin,, bakteereihin vai koe-eläimiin jotka saivat,, 100 prosenttisen suojan,, vai tarkoititko, jotta 100 %,, näistä bakteereista ei kuolekkaan,, ja jos tätä, esim igg4, ei tää bakteeria kokonaan tapakkaan ja tapahtuu siedätyshoitoa vain,, päästetään koe-eläimet takaisin.. Häkkeihin, tai lopetetaan.. No ei nyt torille kuitenkaan,, mut nojoo kait ne ny johonkin turvallisuuteen vedoten,, luultavasti polttohautaus, jottei mitään vaaraa olisi jälkikäteen.. Ok mut aika omituista jollei ole sitä uhkaa olemassa,, miksi? Tohon mielenterveyteen,, aikamoinen kaninkolo,,, jotenkin täältä olisi päästävä,, tulisikohan vaikka jostain, joskus jotain apua.. Asiasta toiseen,, nämä n ja s jutut siinä vasta-aine testissä,, rokottamattomilla aika maltilliset jopa,, sitten on näitä joilla hurjat lukemat,, siis rokotetuissa,, kun en muuta löytänyt siis vastakkaisia ryhmiä..suppeesti, vajavaisilla tiedoilla,, onko rokote sellainen että ihmisen pitää saada tartunta, jotta ei nouse liikaa se, on siinä haittavaikutus tilanteessa niillä naisilla,, liian korkea.. Eli vaikka toisensa neutraloivia,, kun siis kohtaavat..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tais mennä ad hominemin puolelle,, mut välillä menee.. Mut sun vastaus,, mihin kysymykseen vastasit,, Mikään tauti ei tapa 100% tartunnan saaneista,, näihin mustaa surmaa aiheuttaviin,, bakteereihin vai koe-eläimiin jotka saivat,, 100 prosenttisen suojan,, vai tarkoititko, jotta 100 %,, näistä bakteereista ei kuolekkaan,, ja jos tätä, esim igg4, ei tää bakteeria kokonaan tapakkaan ja tapahtuu siedätyshoitoa vain,, päästetään koe-eläimet takaisin.. Häkkeihin, tai lopetetaan.. No ei nyt torille kuitenkaan,, mut nojoo kait ne ny johonkin turvallisuuteen vedoten,, luultavasti polttohautaus, jottei mitään vaaraa olisi jälkikäteen.. Ok mut aika omituista jollei ole sitä uhkaa olemassa,, miksi? Tohon mielenterveyteen,, aikamoinen kaninkolo,,, jotenkin täältä olisi päästävä,, tulisikohan vaikka jostain, joskus jotain apua.. Asiasta toiseen,, nämä n ja s jutut siinä vasta-aine testissä,, rokottamattomilla aika maltilliset jopa,, sitten on näitä joilla hurjat lukemat,, siis rokotetuissa,, kun en muuta löytänyt siis vastakkaisia ryhmiä..suppeesti, vajavaisilla tiedoilla,, onko rokote sellainen että ihmisen pitää saada tartunta, jotta ei nouse liikaa se, on siinä haittavaikutus tilanteessa niillä naisilla,, liian korkea.. Eli vaikka toisensa neutraloivia,, kun siis kohtaavat..

        Siis nää mistä nikuliini ja Kevin keskustelee,, katso sitä keskustelua,, koska siinä muutakin,, esim terhimarjan rokotehaitat jotenkin varmaan liittyy siihen.. Jr on tilastotieteilijä ja hyvä sellainen.. Ja Kevin tutkii tiedettä kuin tiedemiehen pitääkin.. Joo itse tuskin asiasta paljonkaan ymmärrän.. So long,, ei minusta ole apuja, mutta monesta muusta on,, terhimarjalle paranemisia, kuin myös muille jotka oireilevat..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis nää mistä nikuliini ja Kevin keskustelee,, katso sitä keskustelua,, koska siinä muutakin,, esim terhimarjan rokotehaitat jotenkin varmaan liittyy siihen.. Jr on tilastotieteilijä ja hyvä sellainen.. Ja Kevin tutkii tiedettä kuin tiedemiehen pitääkin.. Joo itse tuskin asiasta paljonkaan ymmärrän.. So long,, ei minusta ole apuja, mutta monesta muusta on,, terhimarjalle paranemisia, kuin myös muille jotka oireilevat..

        Seura lehti,, sen näköjään aloittaa,, Suomessa ja hyvin varovasti,, saas nähdä vaihtuuko, narratiivi... Ja kuin kauan menee ku puhutaan asioista joista Kevin mckiernan puhuu.. Aika myöhäistä,, jotta jotain olisi merkitystä.. Nuista eläinlääkäreistä,, oli alussa joku joka varoitteli,, piikeistä,, ja nyt sitten joku joka ei varoita.. Sekvenssit sekaisin,, eläimissä ja ihmisissä..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Seura lehti,, sen näköjään aloittaa,, Suomessa ja hyvin varovasti,, saas nähdä vaihtuuko, narratiivi... Ja kuin kauan menee ku puhutaan asioista joista Kevin mckiernan puhuu.. Aika myöhäistä,, jotta jotain olisi merkitystä.. Nuista eläinlääkäreistä,, oli alussa joku joka varoitteli,, piikeistä,, ja nyt sitten joku joka ei varoita.. Sekvenssit sekaisin,, eläimissä ja ihmisissä..

        Terhimarjalle voimia.. Samaa mieltä kanssasi.. Eriarvoistamisessa.. Mut en sitä muistele,, koskaan edes sen kummemmin ajatellu,, mut koittakaa antaa ihmiset myötätuntoa heille ketkä ovat joutuneet kärsimään..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Terhimarjalle voimia.. Samaa mieltä kanssasi.. Eriarvoistamisessa.. Mut en sitä muistele,, koskaan edes sen kummemmin ajatellu,, mut koittakaa antaa ihmiset myötätuntoa heille ketkä ovat joutuneet kärsimään..

        Nimi olikin Kevin mckernan, tvitteristä löytyy..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Seura lehti,, sen näköjään aloittaa,, Suomessa ja hyvin varovasti,, saas nähdä vaihtuuko, narratiivi... Ja kuin kauan menee ku puhutaan asioista joista Kevin mckiernan puhuu.. Aika myöhäistä,, jotta jotain olisi merkitystä.. Nuista eläinlääkäreistä,, oli alussa joku joka varoitteli,, piikeistä,, ja nyt sitten joku joka ei varoita.. Sekvenssit sekaisin,, eläimissä ja ihmisissä..

        Kyllähän piikki pelkääjille löytyy kirjoituksia toisilta samanlaisilta .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllähän piikki pelkääjille löytyy kirjoituksia toisilta samanlaisilta .

        Ja sinulle,, joo logiikka on ainoastaan jotta kaikille ei tule niitä rokote vaurioita eikä kuolemia.. Mutta pitkän ajan haitoista ei vielä tiedä kukaan.. Tai ei ainakaan julkisesti keskustella.. Niinkuin ei muistakaan em asioista.. No uutiset muualta maailmalta, seuraa itse sekä käytä logiikkaa, Ranskassa eläkeiän nosto,, näin meille kerrotaan mutta taitaa olla jotain muutakin..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja sinulle,, joo logiikka on ainoastaan jotta kaikille ei tule niitä rokote vaurioita eikä kuolemia.. Mutta pitkän ajan haitoista ei vielä tiedä kukaan.. Tai ei ainakaan julkisesti keskustella.. Niinkuin ei muistakaan em asioista.. No uutiset muualta maailmalta, seuraa itse sekä käytä logiikkaa, Ranskassa eläkeiän nosto,, näin meille kerrotaan mutta taitaa olla jotain muutakin..

        Ota selvää, mitä logiikalla tarkoitetaan. Voin kuvitella, mitä "uutisia" seuraat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ota selvää, mitä logiikalla tarkoitetaan. Voin kuvitella, mitä "uutisia" seuraat.

        Jokseenkin pöljästi vastattu.. Alkuun seurasin tätä jk ta.. Ja pitkään.. Sitten kun twitteri vapautui sensuurista,, sitten seurasin sitä Kevin mckiernan.. Logiikka, hmm, mitä uutisia seuraan.. Aivan sama..


    • Anonyymi

      minä tein joskus oikein viruksen kunniaksi direct3d-pelin jonka nimi oli covid, jossq oli pypörivä pää vaqanimassq jqa kaikkea ampumistqakin hiirellä, muttqa pyörivä pää kqmmo hqhmno, jq t6unqnwsiq lentäviä erisuuntiin pyöiviä covid-viruksia :D

      Frames per second, noin vähän yli 340 fps kun joku AMD:n Radeon jota ohjelmoin tekemään kuvioita :D

    • Anonyymi

      Englannin virallinen tilasto osoittaa, että rokotettujen immuniteetti rapistuu ja tuhoutuu. Lisäksi rokotetut kehittävät jonkinlaisia uusia immuunipuutosoireita roketteen johdosta.
      https://expose-news.com/2023/03/09/uk-gov-data-suggests-fully-vaccinated-developed-ade/
      Kannattaa lukea myös tuon lääkärin Dr Steve James of King’s College Hospital South London kommentti rokotteen antamasta suojasta henkilökunnalle. Koska rokote rapauttaa ihmisen omaa suojaa, pitäisi rokotetta antaa kaikille joka kuukausi, jotta heidän vastustuskykynsä pysyisi samalla tasolla kuin rokttomattomien ihmisten.
      Sitä ei tulla tekemään.

      • Anonyymi

        En ota kantaa tuohon itse tutkimukseen.
        lähden tarkastelemaan rokotukisen suuria kohderyhmiä.
        Jos katsoo esim. suomen ikäjakaumaa huomataan että vanhempi väki on reilusti yliedustettuna.
        Kun sitten mietitään mikä ryhmä on ottanut aktiivisesti rokotukset, eli vanhempi väestö.
        Sen jälkeen poraudutaan yleisesti vahemman väestön vastustuskykyyn verrattuna nuorempaan väestönosaan.
        Minkä takia rokotuksista jotka kodistuivat enimmäkseen vanhempaan väestöön on vastustuskyky heikko.

        Jokainen ymmärtää että jos otetaan tarkastelujaksoksi 10v niin iso osa rokotetuista on kuollut ja kuolinsyy on ihan se normaali.
        Ikäihmisten kuolemat jopa lisääntyvät radikaalisti suurten ikäluokkien ikääntyessä.

        Kaikki tämä vääristää tuloksia jos niitä ei korjata jollakin kertoimella.
        Raakadata näyttää ihan eri asiaa kuin korjattu data.


    • Anonyymi

      Linkittäminen on nyt muotia.

    • Anonyymi

      Ette te talipäät usko edes vastaantulijan nimeä ilman lähdetietoja :(

      • Anonyymi

        Itse tiedän rokotettuja joilla on mitä kummallisimpia oireita, mutta kun niitä ei edes tutkita sillä periaatteella, että olisivat mahdollisesti rokotteen aiheuttamia. Kolmella lääkärillä samaa vaivaa näyttämällä saa yleensä kolme erilaista diagnoosia ja alan spesialistikin antaa väärän diagnoosin itse taudista, joka sitten näytteiden perusteella osoittautuu aivan muuksi ja syytä ei tietenkään tunneta tai haluta edes tutkia tai pohtia johtuisiko jotenkin tästä ihmisen vaikka omien T-solujen toiminnan tukahduttamisesta rokotteella. Eli elimistö ei tunnista sinne kuulumattomia asioita ns. immuunivasteen toiminnan kannalta.

        Meillähän on niinsanottu uskonnonvapaus eli saa vapaasti uskoa mihin tahansa kunhan ei vaan toimi kaikissa asioissa sen uskomuksensa mukaan koska muut voivat uskoa aivan eri asioihin ja menetelmiin. Tätä uskomusta voidaan muokata ryhmäpaineen avulla esim. eräässä psykologisessa kokeessa, jossa henkilöt saivat eripituisia viivoja arvioitavakseen 5 hengen ryhmissä joista neljä oli näyttelijöitä jotka vastasivat viivojen pituudet aina väärin niin ei tarvinnut kovinkaan montaa kertaa kysyä kun tämä yksikin oli heidän kanssaan samaamieltä viivojen pituudesta ryhmäpaineen vaikutuksesta.

        Samaa mekanismiä käytetään lähes kaikessa koronahysteriaan liittyvässä uutisoinnissa kunhan se vain tukee virallista narratiiviä turvallisuudesta pelottelulla täydennettynä.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Harvinaisen huuruinen ketju - oletteko te aineissa vai mistä on kyse? :D

    • Anonyymi

      Jep vähän on huuruista.. Mut jk sun blogit,, miksi poistit kommentit.. Siis kaikki.. Oikeestikko meni näin kauan jotta jotain tajusit.. Siis ts blogit.. Mut ehkä parempi niin, vai kävikö käsky ylhäältä,, aivan sama...

      • Anonyymi

        Ok nikuliini, siis rokottamaton ja mahdollisuus selvitä,, mut kun otetaan huomioon jotta olet vasta rokotettu 21 päivää rokotuksen jälkeen, ja täysin rokotettu 7 päivää 2 piikin jälkeen,, ja nämä tilastot ei huomioi tätä asiaa millään lailla.. Käytä ny sitä logiikkaa äläkä jauha....


    • Anonyymi

      Mitä huuruista. Katsokaa Modernan itsensä kertomana, mitä mRNA merkitsee heidän mielestään. https://www.bitchute.com/video/Gcd7SZXaSLLp/
      Videon alussa on juttua Brasilialaisen tutkijan lämpökuvaustekniikasta, jolla voidaan havaita syvällä lihaksistossa olevia trombooseja. Moderna kehuu avoimesti muuttaneensa rokotettujen DNA:ta ja kehittävänsä tekniikkaa eteenpäin.

      • Anonyymi

        Luotettavin lähde, minkä löysit? Parempi onni ensi kerralla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luotettavin lähde, minkä löysit? Parempi onni ensi kerralla.

        Ai, että Modernan omat sivut eivät ole luotettava lähde? Tuo Modernan video on yhtiön käyttämä mainosvideo USA:ssa.
        Lampolat näyttävät olevan täynnä pässejä, kun mitään ei tapahdu kallon sisällä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai, että Modernan omat sivut eivät ole luotettava lähde? Tuo Modernan video on yhtiön käyttämä mainosvideo USA:ssa.
        Lampolat näyttävät olevan täynnä pässejä, kun mitään ei tapahdu kallon sisällä.

        Moderna ei kehu muuttaneensa rokotettujen DNA:ta.
        https://www.reuters.com/article/factcheck-moderna-mrna-idUSL1N2M10IV
        Haluatko lisää?

        "Lampolat näyttävät olevan täynnä pässejä, "
        Olet sinä jossakin oikeassakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moderna ei kehu muuttaneensa rokotettujen DNA:ta.
        https://www.reuters.com/article/factcheck-moderna-mrna-idUSL1N2M10IV
        Haluatko lisää?

        "Lampolat näyttävät olevan täynnä pässejä, "
        Olet sinä jossakin oikeassakin.

        Kuka omistaa Reutersin? Kuka maksaa tarkastajien palkat?
        Ota selvää, tai jos haluat märehtiä rauhassa, niin älä ota.
        Koita hakea tietoa USA:ssa julkaistusta naisten rintasyöpälääkkeestä vuonna noin 2010-2012. Se valmistettiin samalla tekniikalla, kuin mRNA-rokotteet. Eli tehoainetta valmistettiiin syöpösoluista otetuilla monistusgeeneillä, jotta tuotanto olisi tehokasta. Piti olla täysin turvallista, eikä vaikuta enää ihmiseen. Kolme vuotta lääkkeen saamisesta, viitisen sataa naista oli yhtäkkiä täynnä syöpää niin, että sisäelimiä ei erottanut enää röntgenkuvissa, vaan ne olivat kauttaaltaan syöpäsolujen peittämiä.
        Tapaus on haudattu syvälle CDC:n ja oikeuksien arkistoihin korvaussummineen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka omistaa Reutersin? Kuka maksaa tarkastajien palkat?
        Ota selvää, tai jos haluat märehtiä rauhassa, niin älä ota.
        Koita hakea tietoa USA:ssa julkaistusta naisten rintasyöpälääkkeestä vuonna noin 2010-2012. Se valmistettiin samalla tekniikalla, kuin mRNA-rokotteet. Eli tehoainetta valmistettiiin syöpösoluista otetuilla monistusgeeneillä, jotta tuotanto olisi tehokasta. Piti olla täysin turvallista, eikä vaikuta enää ihmiseen. Kolme vuotta lääkkeen saamisesta, viitisen sataa naista oli yhtäkkiä täynnä syöpää niin, että sisäelimiä ei erottanut enää röntgenkuvissa, vaan ne olivat kauttaaltaan syöpäsolujen peittämiä.
        Tapaus on haudattu syvälle CDC:n ja oikeuksien arkistoihin korvaussummineen.

        "Kolme vuotta lääkkeen saamisesta, viitisen sataa naista oli yhtäkkiä täynnä syöpää niin, että sisäelimiä ei erottanut enää röntgenkuvissa, vaan ne olivat kauttaaltaan syöpäsolujen peittämiä. Tapaus on haudattu syvälle CDC:n ja oikeuksien arkistoihin korvaussummineen."

        Voi voi miten teiltä aina sattuu unohtumaan todisteet väitteillenne. Esko Valtaoja oli oikeassa - viidesosa ihmisistä uskoo mitä tahansa.


    • Anonyymi

      Ja terhimarjalle voimia,, ilkeily siellä twitterissä, trollit vain yrittää hiljentää ja masentaa, mut älä välitä, meitä jotka olemme puolellasi sekä muiden kärsivien puolella, meitä myös paljon ja me kasvamme koko ajan isommaksi joukoksi.. Kevinin tapaisia ihmisiä, tiedemiehissä, lääkäreissä, heitäkin koko ajan lisää. Uskon ja toivon jotta vielä jonain päivänä paranet.

      • Anonyymi

        Nuo viiveet olivat vain rokotteen tehon osalta käytettyjä,, ilmeisesti tarkoitit, 21 p ja 7 p,, ok mistäköhän johtuu sitten moinen, läpilyönti infektio jätetään laskuista pois, tai jos kuolit ja oli covidi ollu vaikka 30 päivää sitten, ni kuolit covidiin , nämä kaksi ovat vain rokotteen plussia jotka tilastoitiin rokotteelle ja tilastoihin puoltavaksi ns huijaamalla hyväksi.. Päätä ja häntää,, niiko muistat.. Mut niiko sanottu,, aivan sama, pikkasen on myöhästä...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nuo viiveet olivat vain rokotteen tehon osalta käytettyjä,, ilmeisesti tarkoitit, 21 p ja 7 p,, ok mistäköhän johtuu sitten moinen, läpilyönti infektio jätetään laskuista pois, tai jos kuolit ja oli covidi ollu vaikka 30 päivää sitten, ni kuolit covidiin , nämä kaksi ovat vain rokotteen plussia jotka tilastoitiin rokotteelle ja tilastoihin puoltavaksi ns huijaamalla hyväksi.. Päätä ja häntää,, niiko muistat.. Mut niiko sanottu,, aivan sama, pikkasen on myöhästä...

        Viel yks,, sit loppu,, Kevinin tekstit,, ja toi aspirrointi..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viel yks,, sit loppu,, Kevinin tekstit,, ja toi aspirrointi..

        Viel yks,, haamukirjoittajia oli useita,, Andrew hill ja tess lawrie,, Jr lle terkkuja,, tess jossain pitäny puheen..


    • Anonyymi

      Rokote ei pyri kasaamaan ihmisen veren punasoluja yhteen, eihän? Eikä muodosta muista soluista ja omista molekyyleistä nauhamaisia rakenteita?
      https://t.me/c/1501033864/2939
      What happens when the genetic vaccines are added directly to human blood?

    • Anonyymi

      Avaajan PubMed-linkki:

      𝙝𝙩𝙩𝙥𝙨://𝙥𝙪𝙗𝙢𝙚𝙙.𝙣𝙘𝙗𝙞.𝙣𝙡𝙢.𝙣𝙞𝙝.𝙜𝙤𝙫/𝟯𝟲𝟬𝟱𝟱/

      𝙏𝙤𝙪𝙠𝙤𝙠𝙪𝙪 𝟭𝟵𝟳𝟵
      "𝙇𝙪𝙣𝙜 𝙫𝙤𝙡𝙪𝙢𝙚 𝙖𝙣𝙙 𝙗𝙡𝙤𝙤𝙙 𝙤𝙭𝙮𝙜𝙚𝙣𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣 𝙖𝙛𝙩𝙚𝙧 𝙞𝙣𝙩𝙚𝙧𝙢𝙞𝙩𝙩𝙚𝙣𝙩 𝙥𝙤𝙨𝙞𝙩𝙞𝙫𝙚 𝙥𝙧𝙚𝙨𝙨𝙪𝙧𝙚 𝙗𝙧𝙚𝙖𝙩𝙝𝙞𝙣𝙜"

      𝙂𝙆:
      "𝙆𝙚𝙪𝙝𝙠𝙤𝙟𝙚𝙣 𝙩𝙞𝙡𝙖𝙫𝙪𝙪𝙨 𝙟𝙖 𝙫𝙚𝙧𝙚𝙣 𝙝𝙖𝙥𝙚𝙩𝙪𝙨 𝙟𝙖𝙠𝙨𝙤𝙞𝙩𝙩𝙖𝙞𝙨𝙚𝙣 𝙮𝙡𝙞𝙥𝙖𝙞𝙣𝙚𝙝𝙚𝙣𝙜𝙞𝙩𝙮𝙠𝙨𝙚𝙣 𝙟𝙖̈𝙡𝙠𝙚𝙚𝙣"

      Täyttä hevonpaskaa! Ei pienintäkään tekemistä koronan eikä rokotteen kanssa!!

      Oikein kunnon sarkasmipläjäys aidolla foliohattukerhotyylillä!! Ja uppoaa kuin kuuma veitsi voihin sadan vastauksen arvoisesti. Kruununjalokivenä umpipölvästin pitkä kirjoitus siitä, miten viruksia eiole olemassa.

      Sorry, maanantai-aamu ja pikku-jysäri ja nyt ei tasan mikään huumori uppoa.

      • Anonyymi

        Täyttä asiaa, mutta tutkimus on väärältä vuosituhannelta. Pätee silti myös koronapotilaisiin, sillä tuota painehoitoa käyttäneet sairaalat saivat Jenkeissä 48 000 taalan palkkion kuolleesta koronapotilaasta.
        Israelin Bibi kehui heidän digitaalista järjestelmäänsä taivaisiin ja yhteistyötä lääketeollisuuden kanssa: https://t.me/c/1878216607/1630
        Eipä ole kuulunut enää mitään tietoa rokotteiden vaikutuksista maan ihmisiin. Ainoastaan koronan lkuaikoina kuolemantilastoja kerrottiin, mutta kun ne alkoivat näyttää liian hälyttäviltä, niiden julkaisu lopetettiin. Samoin kuin Australia teki. Kun syntyvyys laski NSW:n osavaltiossa yli 25 000:sta alle 7000 :n lapseen kuukaudessa, tilastoja ei enää kerrottu julkisuuteen.
        Tuo Bibin ajama Israelilaisten terveysdatan ja geenitiedon yhdistäminen on bioasevalmistajan märkä uni. Ei tarvitse enää keräillä kentältä ihmisten geenitietoja pienistä puroista. Voi vain lähettää rahat politikkojen tileille ja paluupostissa saa koko valtion keräämät tiedot itselleen.
        Miten tuvallista on Suomalaisten biopankkitoiminta? Esimerkiksi minusta yliopistollisessa keskussairaalassa otettu biopsianäyte hävisi matkalla Sveitsiin. Puolen vuoden päästä näyte lähetettiin sitten varmuuden vuoksi Sveitsiin, Japaniin ja USA:han.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      244
      2150
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      82
      1836
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      75
      1545
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      110
      1260
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1150
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1125
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1054
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      970
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      891
    Aihe