Rukouspäivä ja piispa Henrikin päivä lähestyy!

Anonyymi-ap

Aiotko rukoilla jotakin erityistä?

Uskotko saavasi vastauksen rukoukseesi?

Itse olen kokenut että Suomessa on paljon esteitä rukousten perille menossa ja vastauksissa aina omasta suvusta lähtien.

Kävin 1996 Israelissa rukoilemassa ja sen jälkeen olen kokenut viisi ilmestystä ja saanut rukousvastauksia. Susien keskellä rukoileminen ei auta, vaan siellä missä usko ja rakkaus ovat vahvaa. Kuten Israelissa.

Olen viime aikoina rukoillut jonkin verran saada Herran henkeä tai Jumalan Henkeä sekä päästä pyhiinvaellukselle Slovakiaan, jossa uskon Kristuksen ilmestyneen 2011.

Ne on vaikeita saada aikaan. Eikä rukoukseni ole kovin palavaa. Saan niin paljon vastauksia pieniin rukouksiin että ei tarvitse paljoa rukoilla. Kiitos Jumalallemme!

Hyvää Rukouspäivää ja Pyhän Henrikin päivää!

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sain vuonna 1991 pyhän Hengen punaisena valona joka meni rinnasta läpi. Silloin Paavi otti hengessään yhteyttä ja kehotti lukemaan vuoden 1992 raamatun käännöksen polvillaan lävitse.

   Mutta sen kerrostalon väki jossa asuin alkoi myös hengessään kieltää tekemästä niin. Eivät tarvinneet raamatun lukemistani tai edes muuta tukea antaa uudessa elämän vaiheessa.

   Sellaista Suomessa on elämä että jos joku saa pyhää henkeä ateismi ja kateus sekä vaino ja houkutus lankeemaan ottaa muut valtaansa.

   Puhun tästä jotta ymmärrät sen minkä tähden Suomessa ei rukousvastauksia tipu. Vain jos käyt pyhiinvaelluksella jossakin pyhässä maassa tai kaupungissa ulkomailla voit alkaa saamaan rukousvastauksia.

   Kyllä Suomessa monin tavoin ulospäin tahdotaan näyttää kristityltä, mutta jos todella saat rukousvastauksen huomaat kyllä susia on paljon lampaiden vaatteissa.

  • Anonyymi

   2002 kävin vuoden ajan Vapaakirkossa. Siellä kiroilu loppui 10 vuoden ajaksi kuin seinään mutta palasi takaisin. Myös Tohjo selkäni parannettiin alttarilla. Tunsin kuinka henkeä meni selkärankaani. Hengessä todistettiin kyllä että apu ei ole ikuinen, vaan joskus Henki lähtee ja selkä huononee jälleen. Mutta sain Kristukselta tähän mennessä 20 vuotta aikaa liikkua ja olla normaalisti ilman kipuja.

   Sitten kävin 2003 Jehovan todistajissa jossa myös oli ihmeellistä. Koin marraskuussa Jehovan, Kristuksen, Kolmannen taivaan ja Aabrahamin sekä Neitsyt Marian ILMESTYKSEN.

   Suomessakin siis on seurakuntia ja uskovia joiden seura ja usko vaikuttaa hyvää. Mutta ei ole aina helppo mennä ja käydä kokouksissa. Vastustavia voimia on paljon.

  • Anonyymi

   Yleisesti ottaen saa kyllä olla kiitollinen että on syntynyt Suomeen. Tällä on paljon mahdollista melko vapaasti käydä monissa eri seurakunnissa ja uskonnoissa. Paljon muutakin hyvää Suomessa on. Se vain pitkään minua haittasi kun rukouksiin ei saanut vastauksia. Mutta syntyminen Suomeen on jo sinällään lottovoitto ja ei ole tarvetta rukoilla kovin paljoa kun kaikki perusasiat ovatkin järjestetty jo valtakunnan toimesta.

   Eräs asia jonka voi vielä mainita on raamatun Suomennokset. Ne herättää enemmän kysymyksiä kuin antaa vastauksia. Vain englanninkielisiä raamattuja sekä alkukielisiä interlinear versioita lukemalla kaikki selviää ja saa vastaukset kaikkiin kysymyksiin.

  • Anonyymi

   Jumala on hiljaa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   102
   2278
  2. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   1582
  3. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   175
   1502
  4. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   171
   1364
  5. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   81
   1182
  6. Unelmoitko asunnosta lämpimässä? Haluaisitko muuttaa Suomesta esim. Espanjaan?

   Kiinnostaisiko sinua muuttaa pois Suomesta lämpimään? Jos kiinnostaisi, niin muuttaisitko vain talviajaksi vai koko vuodeksi ja millaisia kriteerejä s
   Maailman menoa
   80
   935
  7. Millaisista tuoksuista miehet pitää?

   Tuli tuosta yhdestä aloituksesta mieleen tälläinen. Eli millainen tuoksu saa miehet sekaisin? Onko se karkkikaupan tuoksu, kukkainen tuoksu,mausteinen
   Ikävä
   100
   844
  8. Miksi ihmiset ilkeilevät toisilleen anonyymisti?

   Ikuisuusaihe, tavallaan, mutta jäin tuota pohtimaan männä yönä. Miksi pitää olla ilkeä mm. palstalla anonyymisti? Miksei voi vain todeta, että olen er
   Sinkut
   161
   841
  9. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   781
  Aihe