Halla-Aho puhuu viisaita oppimisesta ja maahanmuutosta

Anonyymi-ap

Li vasemmistoliitto ei asiaa ummarra mihinkään suuntaan

19

110

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei ymmärräkään. Selittää olemattomia. Maahanmuuttaja lapset laitettava omiin luokkiin. Heille on annettava ihan omaa opetusta omalla tasolla. Jos tänne on mamuja otettu niin huolehtikaa myös heistä.

   • Anonyymi

    Miksi niistä pitäisi huolehtia?
    Eikö olisi kaikille parempi, että ne vietäisiin takaisin kotimaihinsa?
    Kaikki hyötyisivät.


  • Anonyymi

   Vaihtakaa opetusministeri.

   • Anonyymi

    katso kyselytunti nyt


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    katso kyselytunti nyt

    Ei viitsi tuota sössötystä katsoa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    katso kyselytunti nyt

    Samaa selittelyä ei mitään konkreettista.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    katso kyselytunti nyt

    SDP mäkinen sanoo että pitää olla pysyvät vanhemmat oppilaalla?

    kuinkas se yhtälö onnistuu islamkulttuurilla millä saa olla 10 vaimoa ja jalkavaimot päälle?


  • Anonyymi

   Suomessa on kaikki niin vinsallaan kun vain voi olla, sote ei pysty hoitamaan muuta kuin palkanmaksun johtajille kunnolla, työntekijät monessa kunnassa vailla palkkojaan sarastian toimimattomuuden vuoksi. Hoitojonot leikkauksissa, hammashoidossa, lapset ei pääse koulussa terveystarkastuksiin, vanhukset eivät saa hoitoa, ei laitoksia ,kotihoito ei hoida edes 90v sokeita vaan mielivaltaisesti jätetään oman onnensa nojaan, heitteille . Koulu ei pysty opettemaan sekopäisiä lapsia, joiden vanhemmat ovat jättäneet kurinpidon ja kasvatuksen tekemättä, POLIISIT KÄYVÄT JOPA ALAKOULUISSA kun lapset tekevät tyhmyyksiä. Huumeidenkäyttö lisääntyy räjähdysmäisesti, Mielisairaita paljon jotka eivät tule hoidetuksi. väkivaltarikokset jokapäiväisiä, paljon kuolemia suomessa. Maahanmuuttajat velloo tekemättä mitään elämisensä eteen valtion kustannuksilla jotka ovat merkittävämenoerä ollut jo vuosien ajan. Suomi ei poista täällä luvattomasti olijoita, ei rikoksen tekijöitä, poliisit aivan työssä uupuneita kun ei rahkeet riitä.

   • Anonyymi

    Ei hätää. Somalit ratkaisee Suomen sote-ongelmat mm. opiskelemalla lääketiedettä laadukkaissa ulkomaisissa yliopistoissa. Ukrainassa oli ennen sotaa myös somaleja Suomesta opiskelemassa lääketiedettä tuossa hienossa maassa, jossa korruptio on tuntematon eikä kukaan voi saada todistusta tai suoritusmerkintää ilman maailman tarkimmin kontrolloituja ja vaikeimpia kokeita.

    Uutistoimisto Al Jazeera kertoi somaliopiskelijoiden pakomatkasta Ukrainasta. Suomi mainittu!
    https://www.aljazeera.com/news/2022/3/2/we-burned-our-clothes-to-stay-warm-somali-recounts-ukraine-war

    ""Poltimme vaatteemme pysyäksemme lämpiminä": Somali kertoo Ukrainasta poistumisesta"

    "Somalialaisia opiskelijoita on paljon, osa Somaliasta ja muita somaleja länsimaista, kuten Yhdysvalloista, Isosta-Britanniasta, Ruotsista ja Suomesta. Useimmat opiskelevat lääketiedettä. Suurlähetystöt evakuoivat ne, joilla oli länsimainen passi, ennen sodan alkamista. Ne meistä, joilla oli Somalian passi, jäivät, koska meillä ei ollut minnekään mennä. Torstaina kokoonnuimme yhteen ja päätimme lähteä, koska se ei ollut enää turvallista."


  • Anonyymi

   https://www.suomenuutiset.fi/joukkopako-peruskouluissa-on-alkanut-hallituksen-lempilapsi-inkluusio-ei-yksinkertaisesti-toimi/

   Opettajat irtisanoutuvat Suomen suurimmasta yläkoulusta levottomuuksien takia, kertoo HS Turku. Lähteneitä on jo kolmasosa. Sama peruskoulu on tullut tunnetuksi viime aikoina väkivallasta, huumekaupasta, ilotulitteiden ampumisesta sisällä koulupäivän aikana ja useista rikosilmoituksista. – Tämä on sitä nykyisen hallituksen koulutuksen kunnianpalautusta, moittii kansanedustaja Ari Koponen.

   • Anonyymi

    Moktar on suuri oppimaan


  • Anonyymi

   kuka sanoi rikkaus ja voimavara ja euro tulee kahtena takaisin 🤣
   Pitäisikö näille valehtelijoille tehdä jotain 🤔 sillon vain kiistivät kun tuotiin asiaa esiin

  • Anonyymi

   Suomessa ollaan sikäli typeriä, että halutaan uskoa asioihin vaikka väkisin. Vaikka omin silmin näkisi todellisen tilanteen ei sitä voi myöntää, vaan on pakonomainen tarve todistella aivan jotain muuta. Äärimmillään aletaan vielä syyttelemään omaa kansaa. Miksi tavallisen asiansa hyvin hoitavan ihmisen pitäisi tuntea syyllisyyttä siitä, että yhä enenevässä määrin on ihmisiä, jotka eivät välitä ja tee itse työtä asioidensa eteen. Välinpitämättömyys lisääntyy ja sitä ruokitaan vielä liiallisella antamisen ja ymmärtämisen politiikalla. Jos ihmisiltä ei aleta vaatimaan tekoja, oli se sitten kielen oppiminen, koulun käyminen, työn haku, lain noudattaminen tai mikä tahansa muu asia ei tämä yhteiskunta kehity, vaan taantuu. Ikävä kyllä tällainen taantuminen siirtyy hyvin helposti vanhemmilta lapsille. Turha sitten ihmetellä yhteiskunnan pudokkaita, väkivaltaa tai syrjäytymistä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Halla-aho on puhut vuosikymmeniä haitallista ja liiallisesta maahanmuutosta ja sen seurauksista. Hänet on sen takia leimattu rasistiksi niin kuin muutkin kansalaiset, jotka ovat arvostelleet liiallisen sosiaalisen maahanmuuton arvostelusta.

   Lopussa kiitos seisoo! (suomalainen sananlasku)

   • Anonyymi

    Mutta onko Halla-aho vaatinut noiden Suomessa syntyneiden mamujen palauttamista kotimaihinsa?


  • Anonyymi

   Klonkun sisko luulee , että kaikki näyttävät siltä 🤔

   • Anonyymi

    Tyypillinen vasemmiston maailmankatsomus .


  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen keho ei ole miehen oikeus

   Miesten seksuaalisten tarpeiden täyttäminen ei ole naisten tai yhteiskunnan velvollisuus. Seksi ei ole kenenkään oikeus. https://www.hs.fi/mielipide/a
   Sinkut
   231
   1678
  2. Pelkäsin Sinua

   Nainen, siksi pakenin eikä meistä koskaan tullut mitään 😓. Pidin liikaa sinusta, niin siksi pelkäsin. Tiedän että meistä olisi tullut jotakin hyvää j
   Ikävä
   40
   831
  3. Naiset tulleet liiankin itsenäiseksi

   Naisten asema on Suomessa yliarvostettua ja tämän kyllä huomaa naisten käyttäytymisestä.
   Maailman menoa
   368
   720
  4. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   683
  5. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   49
   652
  6. Erdogan haluaisi Suomen nyt Natoon

   Tuokin ukkeli on melkoinen tuuliviiri. Vielä muutama päivä oli ihan eri mieltä kuin tänään. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009358534.html "Turki
   Maailman menoa
   322
   651
  7. Jos nainen et olisi tuollainen mörökölli

   Meistä olisi tullut vähintäänkin hyvät ystävät. Taidat suhtautua kaikkeen liian vakavasti, mietit liikaa ja rakennat itsellesi henkisen umpikujan.
   Ikävä
   42
   647
  8. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

   Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
   Sinkut
   166
   620
  Aihe