Translaki vähentää miehen johtajuutta

Anonyymi-ap

Raamatun mukaan naisten täytyy olla miehien alamaisia ja totella miehiä kaikessa. Näin meidän avioliitossa vaimoni on kotona ja hoitaa kotia mutta hän on kaikessa alamainen.

Nyt kun sukupuolen voi vaihtaa joka vuosi niin vaimoni voisi olla mies. Kuinka silloin boisi olla alamainen.

12

95

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Montako ketjua tästä translaki-aiheesta vielä tulee luterilaisuus-palstalle?

   • Anonyymi

    Typeryys on kuin energia. Sitä ei voi tuhota, se vain muuttaa muotoaan.


  • Anonyymi

   Uskossa, jossa ojennaudutaan lain mukaan, on harhaoppi. Usko, joka tuomitsee lain mukaan toiset, oli tuomio mikä tahansa, homous, lesbous, sukupuolen vaihtaminen, hurmahenkisyys, sunnuntain viettäminen lepopäivänä tai mikä tahansa, on harhaoppi eikä Kristuksen seuraamista.

   • Anonyymi

    Ihan itse olet harhaoppinen viestisi perusteella. Raamattu ei väitteitäsi tue.
    Jumalan meidän parhaaksi tarkoitettuja ohjeita tulee kunnioittaa, ei väheksyä ajatellen itse tietävänsä paremmin ja eläen itsekkäästi niistä piittaamatta, kuin vain niiltä osin kuin ne itselle sattuu valmiiksi sopivan. Jeesus ei tullut sanansa mukaan kumoamaan lakia.
    Sekä lakihenkisyys, että yksin armoon armoautomaatti-ajatuksella ripustautuminen on väärin. Laki ja armo kulkevat käsi kädessä, molemmat ovat tärkeitä.
    Jumala tuomitsee lopulta jokaisen sanansa vastaisista rikkomuksista ja pelastaa armosta uskovat.
    Uskossa ihminen ei tahdo rikkoa Jumalaa vastaan ja synnistä seuraa häpeä. Sydämen usko näkyy väistämättä valinnoissa ja teoissa. Ei kuka tahansa pääse Taivaaseen, vaan se joka kunnioittaa Jumalaa ja haluaa toimia Hänen tahtonsa mukaan, siinä jatkuvasti parannusta tehden. Myös armollisuus itseä ja muita kohtaan on tässä tärkeä muistaa.
    Jumalan sanaa on tärkeää välittää ihmisille, jotta he tietäisivät Jumalan tahdon ja voisivat uskossa ojentua sen mukaan ja lopulta pelastua iankaikkiseen elämään. Jumala on antanut sanansa yhteiskunnan ja kaikkien ihmisten parhaaksi. Miksi sitä väheksyä ja vastustaa.


  • Anonyymi

   Ei se Pena mikään oikea vaimo ole vaikka nykyään kuvittelet niin. Eikä se muutu naiseksi vaikka kuinka pumppaat

  • Anonyymi

   en äänestä ikinä eduskuntaan miestä joka on feministi.

   • Anonyymi

    Mutta naisfeministiä äänestit viimeksi, vai?


  • Anonyymi

   Ainahan voit kirjoittaa omia sääntöjä, jos Raamatun säännöt ei natsaa reaalimaailmaan mieleiselläsi tavalla.

   • Anonyymi

    Niinhän harhaoppiset tekevät. Tai niin oikeastaan on jokaisen lain mukaan ojentautujan pakko tehdä, koska ei mitenkään voi olla Raamatussa käskyä ja lakia jokaiseen tilanteeseen. Itse ne joutuu joka tapauksessa keksimään. Siksihän juuri on uusi liitto Hengessä, että olisi totuuden Henki, joka johdattaisi oikeaan eikä harhaoppiset, jotka eivät itsekään tiedä miten homma toimii.


  • Anonyymi

   Voi vaimoparkaa.

  • Anonyymi

   Lapsikastehan perustuu miehen uskonnolliseen ylivaltaan, kun helluntaina koko kansa kastettiin perhekunnittain ja miehet siinä tekivät päätöksen, että nyt koko perhe kastetaan. Ei se ollut mitään sitä että he tulivat uskoon tai uskoivat johonkin, vaan miehet vain päättivät että nyt koko perhe kasteelle lapsia myöten.

   Sama miesten hengellinen ylivalta ulottui keski-ajalle, jolloin se ilmeni noitien polttamisena roviolla. Ei siinä naisilla ollut mitään valtaa sanoa, että ei tämä sakramentti ole kovin kiva juttu, kun miehet päättivät että tälläinen pyhä sakramentti nyt toimitetaan. Nykypäivänä sakramentit ovat vähän tasa-arvoistuneet, mutta eivät tietenkään vielä täysin.

  • Anonyymi

   ArtoTTT

   Eihän palstan trollitehtailija vain käy ylikierroksilla?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, edelleen tunnistat kyllä

   Jatkamme siitä mihin jäimme. Tekniikkakin meni kauhusta polvilleen kun rikoimme rajat. Edelleen on vielä verkko avaamatta. Nyt huomaat, että pidät si
   Ikävä
   191
   1346
  2. Tältä näyttää Elastiselle rakennettava luksusmökki Lapissa - Jopa Samu Haber hehkuttaa: "Upee"

   No nyt ei ole kyllä mikään pikkumökki, vaan aika öky... Ela on jakanut kuvia rakennusvaiheessa olevasta vapaa-ajan asunnosta. Se ei todellakaan näytä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   13
   804
  3. Maisa menetti autonsa

   Alamäki on alkanut...todellisuudessa auto lähti liisarista kun rahat loppui... https://www.seiska.fi/Kotimaa/Voi-ei-Maisa-Torppa-joutui-autokiipeliin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   757
  4. Hyvää iltaa

   Etenkin yhdelle naiselle täällä :).
   Ikävä
   99
   675
  5. Katja Ståhl sai yllätyksekseen masennusdiagnoosin - Yksi asia herätti: "Rupesin hirveesti..."

   Tsemppiä ja voimia, Katja Ståhl! Juontaja, hevosnainen Ståhl avaa yksityiselämäänsä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Lue lisää: https://www.suomi
   Suomalaiset julkkikset
   3
   654
  6. Olisitko nainen hävennyt mun kanssa

   liikkuessa, vai päinvastoin? Luin jostain lehdestä kauan sitten että naiset miettii tätä kautta asioita. Ja olisitko hävennyt mua faijasi edessä? Ei s
   Ikävä
   127
   596
  7. Niin solmussa

   Voi kun tietäisit miten suuria tunteita mulla on sua kohtaan. Naiselle ❤️
   Ikävä
   23
   590
  8. Haluun vaan, että tiedät

   Olet ensimmäinen ja viimeinen päivän ajatuksissani - en voi sinua unohtaa, vaikka aikaa on kulunut, kyyneleet edelleen virtaavat..
   Ikävä
   13
   534
  9. Kuka palstalainen

   Olisi hyvää matkaseuraa? -flowersreally-
   Sinkut
   152
   528
  Aihe