Onhan translaissa varmistettu tirkistelijöiden oikeudet?

Anonyymi-ap

Tirkistelijä on mies, joka tykkää katsella piilosta alastomia naisia. Translailla, jos se on niin laadittu kuin käsitän, taataan tietyin ehdoin tirkistelijämiesten oikeudet. Mies siis rekisteröityy naiseksi, tekemättä asiasta mitään isompaa numeroa, tai menemättä mihinkään korjausleikkauksiin.

No trans-tirkistelijä menee sitten niine hyvineen naisten saunaan, missä sellaiseen helposti pääsee. Jos joutuu asiasta virkavallan kanssa tekemisiin, niin näyttää sitten paperit. Ei pitäisi olla mitään aihetta pidätykseen tai muihinkaan lainkäyttötoimiin.

Olenko käsittänyt oikein, tirkistelijöiden oikeudet taataan translailla?

19

97

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei vastauksia. Voiko päätellä, että vaikeneminen on myöntymisen merkki? Siirrytään seuraavaan aiheeseen.

  • Anonyymi

   On käsittämätöntä, että lakiehdotuksessa esitetään, että identiteetin voi vaihtaa vuoden välein. Kyllä näittenkin henkilöiden pitää osata kerralla päättää mitä sukupuolta ovat. Eli jos identiteetin vaihtaa, niin se on sitten lopullinen päätös. Toista vaihtoa ei tule sallia.

  • Anonyymi

   Jos huutaa ettei saa heppiä?

  • Anonyymi

   http://www.korhola.com/lang/fi/2023/01/silmamunasillaan/

   Lainlaatijanakin toiminut Eija-Riitta Korhola kertoo, että tilanne on jo tirkistelijöiden oikeudet suojaava Islannissa ja Isossa-Britanniassa, joissa samantapainen laki on jo voimassa.

   Jos sukupuolensa saa vaihdettua ilmoitusasiana, niin avioliitossa oleva miestirkistelijä on vähän hankalassa raossa, koska vaimollekin ilmoitetaan, että hänen aviomiehensä on nyt sitten rouvasihminen. Vaan eihän se ole pakko olla naimisissa, jos on tirkistelijä, milteipä voisi olettaa, että asia on päinvastoin.

   Jotain henkilötunnistuspapereita uusitaan, mutta eihän niitä tarvitse joka paikassa esittää. Ja ainahan voi sanoa, että on aikeissa ensi vuonna vaihtaa takaisin. Niin siis voi olla mies niissä tilanteissa, joissa ei tirkistele, mutta tirkistelyyn ne paperit on sitten tarpeen, jos tulee joku huomauttamaan.

  • Anonyymi

   Jos mä olisin mies, niin haluaisin muuttua naiseksi, kun pitäis mennä inttiin. Sitten muuttuisin takaisin mieheksi, koska miehet saa suurempaa palkkaa.

   • Anonyymi

    Se voi olla ajankohtaista monelle, kun maailmalla nyt soditaan.


  • Anonyymi

   Eikä siihen tarvita edes translakia: Toimiston vessassa epäillään tapahtuneen sala­katselua puhelimella..."
   https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009340903.html

  • Anonyymi

   Nämä transihmiset joutuvat käyttämään niitä palveluita joita biologinen sukupuoli edellyttää. Ei mies siis pääse naisten saunaan jne.

   • Anonyymi

    Biologinen sukupuoli? Eihän siinä laissa ole sellaista mainittu, vai onko? Miksi sitten miehiä on naisten pukuhuoneissa Islannissa ja Isossa-Britanniassa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Biologinen sukupuoli? Eihän siinä laissa ole sellaista mainittu, vai onko? Miksi sitten miehiä on naisten pukuhuoneissa Islannissa ja Isossa-Britanniassa?

    Suomennetaan. Jos henkilöllä on munat niin hän menee miesten saunaan ja suihkuun. Jos hänellä on pillu niin hän menee naisten saunaan ja suihkuun. Helppoa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suomennetaan. Jos henkilöllä on munat niin hän menee miesten saunaan ja suihkuun. Jos hänellä on pillu niin hän menee naisten saunaan ja suihkuun. Helppoa.

    Eli munallinen nainen siis rinnastetaan mieheksi?


   • Anonyymi

    Eivät joudu. Sukupuoli on se, mikä on papereihin merkitty. Naiseksi ilmoittautunut (SIC!) mies saa mennä naisten vessaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eli munallinen nainen siis rinnastetaan mieheksi?

    Munallisia naisia ei ole olemassa kuin sairaden mielikuvituksessa.


  • Anonyymi

   Haluaisin tirkistellä iso lerssistä tyttöä ja viedä hänet saunaan.

  • Anonyymi

   Tämä translaki on naurettavin laki mitä Suomessa tai maailmalla on ikinä ollut. Jos joku äijä luulee olevansa muija ja joku muija äijä, niin ihan vapaasti saa luulla mitä haluaa. Luulevathan jotkut olevansa avaruusolentoja. En puutu kenenkään yksilön mielikuvitukseen ja omiin uskomuksiin, mutta onko oikein pakottaa koko muu yhteiskunta mukaan niihin omiin mielikuvitusleikkeihin???

  • Anonyymi

   Minä aion vaihtaa heti vuodeksi sukupuoleni miehestä naiseksi kun se on mahdollista. Ai että! Pääsen ihan luvan kanssa samaan saunaan naisten kanssa. Saatan vähän tirkistelläkin mutta mitä sitten?

  • Anonyymi

   On syrjintää jos naista estetään menemästä naisten pukukoppiin tai saunaan. Naisella voi olla myös kikkeli.

  • Anonyymi

   Se ratkaisee nuo vessa ja saunajutut mitä on jalkojen välissä eikä se mitä on korvien välissä.
   KYSYTTÄVÄÄ ?????

  • Anonyymi

   Hyvä jos näin on, itse tirkistelen isomynäisiä miehiä mielelläni. Ja olen siis miehimys, jo pikkupoikana isukin kanssa miesten yhteissaunassa kadehdin vanhempia miehiä joiden kassit roikkuvat lattialla kun istuivat jakkaralla.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Syöksit minut syvälle masennukseen

   Olit se suurin syy suruuni, jos olen rehellinen. Mutta ethän voinut tietää. Et voinut tietää, että poljit rikkimennyttä. Mielestäni et ollut rehelline
   Ikävä
   262
   2153
  2. Entä jos me törmätään mies

   Sattumalta joskus?
   Ikävä
   47
   1222
  3. Horoskooppi: Skorpionilla maltti on valttia, rapu kohtaa muutoksia, leijonalle apua epävarmuuteen...

   Uskotko horoskooppeihin? Lue tästä päivän horoskooppi ja katso, pitääkö se paikkaansa... Klikkaa: https://www.suomi24.fi/viihde/horoskooppi-skorpion
   Viihde ja kulttuuri
   16
   1159
  4. Yhä useammat miehet jäävät ilman seksikumppania

   Seksuaalinen yksinäisyys on myös yhteiskunnallinen ongelma: https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009348479.html?share=e7236ee8014c17d4d350174fb6afe007
   Sinkut
   261
   1149
  5. Ökymenoa Monacossa! Valtteri Bottas esittelee harvoin julkisuudessa nähdyn Tiffany-rakkaansa tv:ssä

   No nyt on ökyä… F1-kuski Valtteri Bottas kutsui Maria Veitolan yökylään luksuskohteena ja rikkaiden asuinpaikkana tunnettuun Monacoon. Tiedossa mm.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   19
   1122
  6. PERUSSUOMALAISET HALPA-HALLILLA

   On varmaa tietoa, että huomenna lauantaina on Haapaveden Halpa-Hallin edessä klo 10 alkaen tavattavissa perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkaita läh
   Haapavesi
   220
   997
  7. Neljä lasta! Minttu Murphy-Kaulanen rehellisenä uusperheestä Sampon kanssa: "Me ei olla pidetty..."

   Lapset on lahja. Tsemppiä suurperhe-elämään Minttu ja Sampo! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/nelja-lasta-minttu-murphy-kaulanen-rehellisena-
   Kotimaiset julkkisjuorut
   14
   903
  8. Martina ei viihdy kotona!

   Montako päivää ehti Martina olla kotona ennen kuin oli taas menossa. Tällä kertaa sentään koira mukanaan mutta loput perheestä jäi taas muiden hoidet
   Kotimaiset julkkisjuorut
   303
   889
  9. Muistatko kun sähläsin

   Edessäsi nainen? Hienomotoriikkakin sakkasi katseestasi ♥️
   Ikävä
   47
   792
  10. Mitä jos...

   Lähdetään autoajelulle joskus. Puhutaan aamuyöhön ja katsotaan voisimmeko olla joskus "me". Sopisiko tämä miehelle? PS. Minä ajan, koska sinä ajaisit
   Ikävä
   56
   737
  Aihe