Erdogan nosti esiin kansaivälisellä tasolla Turkin ihmisoikeusongelmat

Anonyymi-ap

... koplaamalla poliittisten vastustajiensa luovutusvaatimukset Nato ratifiointiin, sekä kiristämällä demokratioita luopuman oikeusvaltioperiaatteistaan ja taipumaan hänen vaatimuksiinsa.

Noin typeriä virhearviointeja voi tehdä oman vaikutusvallan suuruudesta virheellisen käsityksen omaavat yksinvaltiaat.

Nyt koko läntinen maailma tietää että Turkki kaltoinkohtelee Erdoganin poliittisia vastustajia ja että Turkki ei noudata oikeusvaltioperiaatteita.

2

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Täytyy olla aika harhainen mielikuva asemastaan jos ajattelee että voi ostaa aseita kurdien tappamiseen siitä maasta jota kurdit auttoivat lopettamaan Isis terroristen kalifaatin omasta naapuristaan ja että voi lisäksi käyttää asemaansa Natossa kiristämiseen niin että Natoa ei voi kehittää.

  • Anonyymi

   Nyt tulee lisää lisää löylyä kiukaalle Erdoganin tyrannian lopettamiseksi. Demokraattien mahtimies laittoi stopin hävittäjäkaupoille.

   Erdogan pelasi liian kovaa peliä tässä nyt kun luuli olevansa niin vahvoilla Nato-kiristyksessään. Nyt ei tule hävittäjäkauppoja Yhdysvalloista eikä todennäköisesti mistään muustakaan Nato-maasta ennen kuin Erdogan taipuu takaisin demokratian tielle.

   Sitä hän ei voi tehdä kun typeryksenä asetti maineensa ja sitä myöten asemansa presidentinvaaleissa yhden kiristyskortin varaan ja se katsotaan nyt.

   https://yle.fi/a/74-20013688

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, tunnistat kyllä

   Etkö kuitenkin huomannut, kuinka välitän ja olen hyvä sinua kohtaan? Se, että olet itse kuin mikäkin omahyväinen, ainakin tässä leikissämme, miten sin
   Ikävä
   375
   3228
  2. Tupoksen koulun oppilaan putoaminen - onnettomuus?

   Kalevassa aamulla uutinen yläkoululaisen putoamisesta koulutiloissa Tupoksella. Rehtori ei avaa asian taustoja - miten tämä on voinut olla mahdollista
   Oulu
   86
   3084
  3. Asbergerihmiset

   Tuossa ehkä olen törmännyt livenä Asberger-ihmiseen ja kuullut nyt parilta naiselta, että millainen on mahdollinen asberger-oireyhtymää kärsivän ihmis
   Sinkut
   295
   1427
  4. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   448
   1289
  5. Eräälle joka varmasti tietää keneltä.

   Kaipaan sinua. Tiedät kuka.
   Ikävä
   46
   1013
  6. Raita Sport

   On puhuttu Raita sportti olis mennyt konkursiin pitääkö paikkansa.
   Oulainen
   8
   980
  7. Jasminilla uuis kulta

   personal trainer ja elämä hymyilee. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Jasmin-Mantyla-ero-ja-uusi-rakas/1182613?undefined
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   964
  Aihe