Usan voitto Ukrainassa ?

Anonyymi-ap

Venäjän lähtökohta on se että Usa ei saa voittaa Ukrainan kriisiä. Usan suunnittelema Kiovan laiton vallankaappaus oli osa suunnitelmaa kaataa Putinin hallinto tuomalla Nato Venäjän rajoille. Usa ei saa onnistua hankkeessaan vaan Unrainaan pitää neuvotella poliittinen ratkaisu, jolla tehdyt virheet korjataan. Lännen asetoimitukset ei ratkaise kriisiä vaan venyttää kriisin pituutta. Ratkaisun on oltava sellainen että kaikki osapuolet voi säilyttää kasvonsa.

11

85

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Lännen hokema on että Venäjä ei saa voittaa. Taitaa tarkoittaa sitä että neuvottelemalla saatu ratkaisukin on Venäjän voitto.

   • Anonyymi

    Neuvottelemallakin saatu ratkaisu on Venäjän voitto, jos Venäjä saa pitää neliösentinkin alueista, joita se parhaillaan miehittää.


  • Anonyymi

   Voi miten vähällä järjellä tätä maailmaa johdetaan.

  • Anonyymi

   Putiini roikkuu narussa ennen vappua, saat nähä.

  • Anonyymi

   Putin kuolee vappuun mennessä johonkin niistä lukuisista taudeista mitä hän teidän kertomanne mukaan sairastaa. Usa varmaan pitkittää sotaa siihen asti että näkee mitä Venäjällä tapahtuu Putinin kuoleman jälkeen. Hyvällä tuurilla Usan juoksupojat kaappaa vallan.

   • Anonyymi

    Venäläiset sotilaat evakuoivat eläkeläisiä ja heidän lemmikkejään Artemovskin laitamilta.

    Artemovskin eläkeläiset lemmikkieläintensä kanssa jäivät kodittomiksi, kun Ukrainan asevoimat tuhosivat tarkoituksella ihmisten taloja. Venäjän armeija pelasti pakolaiset lahjoittamalla heidän makuupussinsa juoksuhaudoissa oleville ihmisille. Sotilaat tarjosivat ruokaa ja suojasivat eläkeläisiä tapahtuvalta kauhulta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Venäläiset sotilaat evakuoivat eläkeläisiä ja heidän lemmikkejään Artemovskin laitamilta.

    Artemovskin eläkeläiset lemmikkieläintensä kanssa jäivät kodittomiksi, kun Ukrainan asevoimat tuhosivat tarkoituksella ihmisten taloja. Venäjän armeija pelasti pakolaiset lahjoittamalla heidän makuupussinsa juoksuhaudoissa oleville ihmisille. Sotilaat tarjosivat ruokaa ja suojasivat eläkeläisiä tapahtuvalta kauhulta.

    Onpas venäläissotilaista tullut jalomielisiä, kun noin auttavat kodittomia eläkeläisiä.

    Tähän saakkahan he ovat syöneet ukrainalaiseläkeläisten jääkaapit tyhjiksi ja lähettäneet ne kotipuoleensa odottamaan sitä päivää, jona kotiin saadaan sähköt.


  • Anonyymi

   Kuten kenraali Vincent Desportes TV Libertén politiikkalauantain haastattesussa totesi, niin USA on jo voittanut Ukrainan sodassa taloudellisesti, ruokahuollollisesti, strategisesti ja poliittisesti.

   https://tvl.fr/le-samedi-politique-avec-le-general-vincent-desportes-guerre-en-ukraine-et-apres

   Tämä voitto, ainakin tässä vaiheessa, on nimenomaan Euroopan suhteen.

   Taloudellisesti tämä näkyy niin selkeästi, että jopa EU:n poliitikot ovat sen huomanneet ja aloittavat “vastaiskun”. Vastaiskun? Omaa tyhmyyttään vastaanko? No. mitä vastaan tahansa, niin kuitenkin pahasti myöhässä. Ensimmäinen selkeä USA:n voitto: Eurooppa ei ole enää vakava taloudellinen kilpakumppani ja USA voi keskittyä jatkossa Kiinaan.

   https://yle.fi/a/74-20013254

   Strategisesti USA:lla, toisin kuin Euroopalla, lienee näkemys sodan jälkeisestä tahtotilasta ja sekään ei ehkä ole Euroopan kannalta kovin miellyttävä. Tämä on tietenkin puhtaasti spekulointia, koska edes USA ei julista strategisia tavoitteitaan uutisissa tai netissä. Liittyen tuohon edelliseen eli jo saavutettuun taloudelliseen voittoon Euroopasta, USA tarvitsee tukea (taloudelliseen) taisteluun Kiinaa vastaan. Ja se tuki tulee vasalli-Euroopasta, jonka talous on jo isketty pakotteilla alas ja joka joutuu jatkossa käyttämään vähiä taloudellisia resurssejaan Ukrainan elättämiseen ja jälleenrakentamiseen.

   Poliittinen voitto on seurausta jo saavutetusta taloudellisesta voitosta, koska poliittinen painoarvo liittyy suoraan taloudelliseen määräysvaltaan. Euroopan osalta muut poliittiset kumppanit kuin USA ovat Ukrainan sodan ansiosta suljettu tehokkaasti pois ja ilman kumppaneita köyhtynyt Eurooppa on poliittisesti täysin USA:n hallinnassa. “Tämä on se hinta, joka meidän täytyy, ja jonka me haluamme maksaa.” Näin eräät johtavat poliitikkomme sanoivat taistelusta “demokratian ja vapauden” puolesta. “Demokratialla ja vapaudella ei ole hintaa.” Se hinta taitaa olla Euroopan vapaus.

   Ruokahuollon osalta USA:n voitto liittynee suoremmin Ukrainaan. joka on osa Eurooppaa vaikkakaan ei kuulu EU:in. Ukraina ja Venäjä ovat (olleet) suuria viljan ja muiden elintarvikkeiden tuottajia maailmanmarkkinoille. Niiden osuuden vähetessä USA:ssa tuotettujen maataloustuotteiden kilpailukyky ja hinnoitteluvoima paranee. Erityisesti markkinoilla, jotka eivät pakotteiden tai muiden poliittisten syiden takia voi tai halua ostaa Venäläisiä tuotteita.

   Yhteenvetona: USA on jo voittanut Ukrainassa, ei Venäjää vaan Euroopan.

  • Anonyymi

   Usan taktiikka Ukrainan kriisiin on samat kuin Pohjois-Korean kriisin., viimeiset 30 vuotta. Tiedetään että vallankaappaus tulee ihan pian, johtaja kuolee, asia ratkeaa itsestään.

  • Anonyymi

   Oletko venäjän trolli vai muuten tyhmä?

   Ihan perusjuttu, toiseen valtioon ei vain hykätä ihan noin vain.
   Jos hyväkytään tuollainen toiminta niin milloin se päättyy?
   Ei se ukrainaan pääty.

   Jos ennen sotaa jenkit saivat jalansijaa ukrainassa niin miksi venäläiset eivät tehneet mitään, siis poliittisessa mielessä?

   Jos venäläiset lupasivat vain ja ainoastaan kurjuutta niin totta hitossa kansa halusi länsimaista elämää, valintakysymys.

   On minuakin uhkailtu vaikka millä lailla, olen myös istunut käräjillä ja hovissa ja voittanut juttuja, eli kiristuksiin ja uhkailuihin ei saa suostua.

  • Anonyymi

   Ukrainan siviilien tappajat kuitenki leivättömän pöydän ääreen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen keho ei ole miehen oikeus

   Miesten seksuaalisten tarpeiden täyttäminen ei ole naisten tai yhteiskunnan velvollisuus. Seksi ei ole kenenkään oikeus. https://www.hs.fi/mielipide/a
   Sinkut
   396
   2873
  2. Pelkäsin Sinua

   Nainen, siksi pakenin eikä meistä koskaan tullut mitään 😓. Pidin liikaa sinusta, niin siksi pelkäsin. Tiedän että meistä olisi tullut jotakin hyvää j
   Ikävä
   47
   1214
  3. Naiset tulleet liiankin itsenäiseksi

   Naisten asema on Suomessa yliarvostettua ja tämän kyllä huomaa naisten käyttäytymisestä.
   Maailman menoa
   389
   1099
  4. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   69
   1019
  5. Jetin syöksy saanut lisää vauhtia

   Huh huh - uusimmat uutiset viittaa siihen aika vahvasti, että nyt mennään lujaa kyytiä kohti pohjaa! Mutta eipä sitä koskaan tiedä, jospa sieltä viel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   957
  6. Miksi mies et voisi vaan

   ottaa yhteyttä suoraan kun selvästi kaipaat? En pure.
   Ikävä
   56
   889
  7. Erdogan haluaisi Suomen nyt Natoon

   Tuokin ukkeli on melkoinen tuuliviiri. Vielä muutama päivä oli ihan eri mieltä kuin tänään. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009358534.html "Turki
   Maailman menoa
   325
   860
  8. Jos nainen et olisi tuollainen mörökölli

   Meistä olisi tullut vähintäänkin hyvät ystävät. Taidat suhtautua kaikkeen liian vakavasti, mietit liikaa ja rakennat itsellesi henkisen umpikujan.
   Ikävä
   42
   775
  9. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   749
  Aihe