Noin 50 maata tukee Ukrainaa - Länsimaat eivät hyväksy enää hyökkäyssotia

Anonyymi-ap

Saksan Ramsteinissa keskustellaan kansainvälisestä aseavusta Ukrainalle – mukana kokouksessa noin 50 maata

Saksan Ramsteinissa ovat tänään koolla noin 50 maan edustajat pohtimassa Ukrainalle toimitettavaa aseapua. Suurta mielenkiintoa herättää muun muassa se, kuullaanko joitain uusia linjauksia saksalaisten Leopard-taistelupanssarivaunujen lähettämisestä Ukrainaan.

Ukraina on toivonut juuri Leopardeja ja raskaampaa aseistusta. Saksa ei kuitenkaan vielä tähän mennessä ole näyttänyt vihreää valoa Leopardien toimittamiselle sotaa käyvään Ukrainaan.

Sotilasliitto Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg on sanonut, että Ukrainan länsimaisten tukijoiden on määrä luvata Ramsteinissa aiempaa raskaampien ja nykyaikaisempien aseiden toimittamista Ukrainalle.

Suomesta Ramsteinin kokoukseen osallistuvat puolustusministeri Mikko Savola (kesk.) ja Puolustusvoimain komentaja Timo Kivinen.

26

104

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mutta tämähän eskaloittaa Ukrainan konfliktia lisää ja lisää, JÄRJETÖNTÄ nk, Suomen Ukraina tuet jotka lasketaan jo sadoissa miljoonissa euroissa.

   • Anonyymi

    trollin höpötyksiä


   • Anonyymi

    Nuo rahathan on otettu Suomen venäjälle maksamista vuosittaisista kehitysmaa tuista, joita Suomi ei nykyisin enää maksa. Ja taitaa vielä jäädä jokunen miljoona pistää myös omanmaan kehittämiseen.


   • Anonyymi

    Hehe lyös faktaa pöytään trolli... Puten kurvana koita edes jotain faktaa idiootti..täällä Suomessa Suomalaiset tietää luvut et turha yrittää valehdella sieltä Puten lätistä tänne


   • Anonyymi

    Lähes 600 miljoonaa


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hehe lyös faktaa pöytään trolli... Puten kurvana koita edes jotain faktaa idiootti..täällä Suomessa Suomalaiset tietää luvut et turha yrittää valehdella sieltä Puten lätistä tänne

    Etkö sinä torvelo seuraa uutisia?


   • Anonyymi

    Ukrainan sota on järjestetty. Venäjä ajoi ukrainan alueelta 700 luvulla juutalaiset pois he pitävät ukrainaa kotimaanaan. Juutalais pankkiirit tulevat ostamaan Ukrainan pala palata kotimaakseen. Zelenski on juutalainen. Tämä sarja kertoo menneistä aojista Nykyhetkeen. Osa 1-2 juutalaisten maanpaosta jakso 26 kansanmurhasta jota todistamme NYT! https://tokentube.net/v/2175076304/THE-SEQUEL-TO-THE-FALL-OF-THE-CABAL---PART-1


  • Anonyymi

   Jaa

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ramsteinin konferenssi on Euroopan korkeiden virkamiesten kokous, jossa virastoille tiedotetaan ”ukrainalaiskysymyksen lopullisesta ratkaisusta”

  • Anonyymi

   Länsimaa valtioita ei ole noin montaa, kyllä Afganistanin kriisi täytyisi jotain opettaa, setä Samulin aivokäyrässä?😂😅🤣

   • Anonyymi

    Noinhan luulet Puten kurva


   • Anonyymi

    Sieltä tulevat oikeisto-ylen työvoimapula-tarvikkeet, siksi ne ovat "länsimaita"


  • Anonyymi

   Jokohan perusvenäläinenkin herää epäilemään Kremlin puheita

  • Anonyymi

   Leopardien antamisesta Ukrainaan, ei saatu päätöstä tänään. Hesari.

   • Anonyymi

    Ukraina tarvitsee vain yhden taistelupanssarivaunu mallin Leopardin. Jo pelkkä huolto ja
    varaosat monelle eri mallille on vaikeaa rintamalla.


   • Anonyymi

    Vielä...Ruotsi lähettää 50kpl rynnäkköpansaria.. Aussit ja Ranska lähetti jo ja paljon ammuxia..joo ja Archer tykistön 155mmm Ruotsista GPS amuxia..


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vielä...Ruotsi lähettää 50kpl rynnäkköpansaria.. Aussit ja Ranska lähetti jo ja paljon ammuxia..joo ja Archer tykistön 155mmm Ruotsista GPS amuxia..

    Minneköhän nekin myydään.


  • Anonyymi

   No joo, kun lasketaan reidelle menneetkin, niin kai siinä on lähemmäs 50 "maata". Mutta 75 % maailmasta (ihmisistä) ei halua olla missään tekemisissä länsiöyhöttäjien kanssa. Ja ei, ei Venäjä ole yhtään parempi, ongalmahan juuri on, että USA ja Venäjä ovat asenteiltaan niin samanlaisia. Vaikka omakohtaiset kokemukset kinukeista kertoo muuta, niin oikeasti toivon, että Kiinasta tulee "sääntöjen" määrääjä. Vaikka ei yhteen sovita, niin kinukit ei levitä paskaamsa muualle.

  • Anonyymi

   On hyvä että länsiliitto voittaa Ukrainan sodan ja Venäjä todennäköisesti poistuu maapallolta samalla tavalla kuin synnyttäjänsäkin, NL.

   Sitten meillä on taas mukavampaa ja russakoilla paljonkin tylsempää kun missään ei ole enää yhteistyökumppaneita.

   Kiitos paljon.

   • Anonyymi

    Voi sinua lapsi rukka.


   • Anonyymi

    No tuossa unelmassa on varmaan mukava elää.


  • Anonyymi

   Venäjä saa kehittää omaa valtiotaan ihan rauhassa, kunhan on lyöty omien rajojensa sisälle.
   Jos siellä valta vaihtuu ja yhteistyökykyä löytyy, rauhanomaisin aikein voi meitä länsivaltoja lähestyä. Suomessa eritoten, jos NATO turvaa meitä.

  • Anonyymi

   Mikä sota alkoi Irakissa v. 2003? Eikö se ollutkaan USA:n hyökkäyssota öljy- ja kaasuvarojen ryöstämiseksi? Eikö siinä sodassa USA murhannutkaan yksinomaan jo lapsia ja äiteineen yli puoli miljoonaa?

   Ai niin. USA:han saa hyökätä ja murhata niin paljon siviilejä kuin haluaa, aina kun sillä on tarve ryöstää muilta itselleen jotain.

  • Anonyymi

   Emme hyväksy hyökkäys-sotia mutta rauhaanpakottamista vaikka sitten väkisin sittenkin vaikka kaikki tuhottaisin niin sitä kannatamme.

  • Anonyymi

   Venäjä pitäs hävittää

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yhä useammat miehet jäävät ilman seksikumppania

   Seksuaalinen yksinäisyys on myös yhteiskunnallinen ongelma: https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009348479.html?share=e7236ee8014c17d4d350174fb6afe007
   Sinkut
   385
   2260
  2. Martina ei viihdy kotona!

   Montako päivää ehti Martina olla kotona ennen kuin oli taas menossa. Tällä kertaa sentään koira mukanaan mutta loput perheestä jäi taas muiden hoidet
   Kotimaiset julkkisjuorut
   338
   1292
  3. Emeka Matthew Ekperech tuomittiin raiskauksesta vankeuteen - hän on valittanut tuomiosta

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/43a4cae4-09ed-485b-b47b-ded8761c4d07 Tuomittu joutuu maksamaan myös korvauksia. Yhdynnän kohteena ollut h
   Maailman menoa
   14
   755
  4. Hengaillaan

   Hengaillaan-visailuohjelmasta ei todellakaan tule suosittua ja pitkäikäistä vaan se floppaa ja komeasti karahtaa kunnolla kivikolle,tuleepahan kokeilt
   Yle
   56
   665
  5. Ähtärin pandapäätös

   Kun pandapäätöstä valmisteltiin eläinpuiston toimitusjohtajana oli Juhani Haapaniemi, hallituksen puheenjohtajana oli kaupunginhallituksen puheenjoht
   Ähtäri
   25
   654
  6. Vanhemmilla pitää olla oikeus estää peräreikäseksin opettaminen lapsilleen

   Ei voi olla niin että koulussa opetetaan lspsille luonnonvastaisuuksia vastoin vanhempien tahtoa. https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009355749.html
   Maailman menoa
   295
   652
  7. Mistä juttelitte

   kun näitte viimeksi?
   Ikävä
   39
   616
  8. Millon olet

   Tavannut kaivattusi viimeksi ja missä.
   Ikävä
   40
   611
  9. Minkä takia sä nainen vihaat mua

   Myönnän tehneeni väärin kun en ole ottanut asiaa heti pöydälle. Katuva mies.
   Ikävä
   54
   602
  10. Joko sinä mies unohdit tämän naisen?

   Kohta nähdään varmaan taas, mutta tykkäätkö yhtään?
   Ikävä
   41
   542
  Aihe