VT 4/23 : Maailman loppu tulee - SE TOTEUTUU VARMASTI

Anonyymi-ap

Inhimillisesti ajatellen voi vaikuttaa siltä, että tämän maailman lopun olisi pitänyt tulla jo ajat sitten toitottaa VT.

No niin varmaan.
Sen verran kauan olen ollut pois ko pukjusta että puheet "lunnaista" vaikuttivat uskomatomalta tuubalta.

Siis.
Eedenin puutarhaa, Adamia ja Eevaa ja sntiinlankeemusta ei ole koskaan ollutkaan.
Ei ole ollut mitään J NAsaretilaista joka"sovitti synnit".
Harmagedon, paratiis...samaa skeidaa.

JEput vaan uskoo...maailman tappiin...

https://www.jw.org/fi/kirjasto/lehdet/vartiotorni-tutkittava-huhtikuu-2023/Vahvista-uskoa-Jehovan-lupaamaan-uuteen-maailmaan/

96

549

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eihän lunnaissa oikein ole järkeä. Aatami ja Eeva söivät kiellettyä hedelmää, minkä takia Jumala ei voi antaa heidän jälkeläisillekään anteeksi, ellei tapata Poikaansa ja herätä häntä kuolleista kolmantena päivänä.

   Tämän kovin tärkeän sanoman takia on sitten pitänyt tappaa, vainota ja karttaa vääräuskoisia eri puolilla maailmaa.

   • Anonyymi

    yepp

    ja kiistakysymys
    jota ei mainita missään raamatussa


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    yepp

    ja kiistakysymys
    jota ei mainita missään raamatussa

    Kiistakysymyksestä ei tosiaan mainita mitään. Jos ajatellaankin, että kyse on jonkinlaisesta Jumalan ja Saatanan kilpailusta, niin miksi Jumalan puolelle asettuminen vaatii uskoa kuulopuheiden pohjalta koottuihin kertomuksiin, ja niistä edelleen tehtyihin tulkintoihin (kuten tottele hallintoelintä). Ikään kuin Jumala haluaisi puolelleen herkkäuskoisia alistujia, jotka lisäksi osaavat alistua oikealle taholle.


  • Anonyymi

   Historia osoittaa että kun vartiotorni ennustaa jotain niin se ei toteudu.
   Se on markkinoinut maailmanloppujaan erillisiä kirjoja painamalla, kuten 1925 (Miljoonat jotka nyt elävät eivät kuole koskaan) 1975 (Kansat tulevat tietämään että minä olen jehova) ja tuottanut Jeesuksen maan päälle kahdesti, 1874 ja 1914.

   Noita jw. org -sivuja lukijan tulisi tietää ja varoa sitä että ne ovat suggestiivisia, pyrkivät saamaan sanomansa omaksutuksi ilman harkintaa.

   Harkintamahdollisuuksia parantaa perehtyminen lahkon omaan historiaan.
   Esim. Turusen kirja.

   Kuinka tuo suggestiivisyys sitten toteutuu ja ilmenee niin esim. reaktioissa valokopioihin vanhoista vartiotorneista. He kiukustuvat varsin voimakkaasti.
   Jos ne vartiotornit tosiaan olisivat jehovalta, niin heidänhän tulisi ottaa hattu päästään ja suudella niitä.
   Mutta he ovat saaneet kipeän muistutuksen

   • Anonyymi

    Jw.org suostuttelee uskomaan sen väittämät sellaisenaan ja jättämään kriittisen materiaalin tutkimatta. Noin tekee sellainen, jolla on jotain salattavaa. Sen sijaan asiastaan varma voi sanoa esimerkiksi, että tutki kriittistä materiaalia aivan vapaasti, mutta anna myös meidän kertoa perustelumme. Vasta asiaa monelta kantilta tarkasteltuaan voi muodostaa kokonaiskuvan. Ei pitäisi uskoa ensimmäiseksi kuulemaansa selitystä, vaikka se kuulostaisikin uskottavalta.

    Sananl. 18:17 Oikeudessa ensiksi puhuva on oikeassa -- kunnes vastapuoli panee hänet koetteelle.


  • Totean taas kerran, että maailmanloppu tulee vasta, kun Peräilma loppuu. Ei ennen. Tämän tiesivät jo Epygin ja astpeekkien ylipapit. He tukitsivat Peräilmasuvereeni Huspatihutaan salaisia nuolipääsavitauluja, jotka ovat nytten kadoksissa, mutta silloin löydetyt. Savipäätaulut toi heille arkienkeli mikaeli astraalipotkukelkalla taivasta käsin, joka lensi niin nopeasti, että ilmassa näkyi vain suhahdus ja myös kova ääni.

  • Anonyymi

   En vahvista uskoani, päin vastoin, aion tutkia kriittisesti onko näissä mitään järkeä. Terve järkikin jo sanoo että täyttä hömppää.
   Saa nähdä riittääkö ihmisillä uskoa tähän. Varmaan höpättävät samoja juttuja vielä parin sadan vuoden päästäkin.

  • Anonyymi

   Uskonnot ovat huijausta. Raamattu on tulkinnallinen tarinan tuottaja ja vailla mitään todellisuutta.
   Joku tai jotkut ovat keksineet kehittää fiktiota faktan sijaan.
   Olen sitä kyllä lueskellut, mutta en kyllä pysty millään uskomaan niihin sepittelyihin.

  • Anonyymi

   Lahkon emolahkon perustaja Russell rupesi uskonnoitsemaan jouduttuaan tekemisiin adventistien kanssa nimenomaan maailmanlopun ajoituksen mietteissä.

   Adventisteilla oli tuolloin lopun ajan vuosi, mutta he lopettivat vuosilukujen antamisen ensimmäiseen epäonnistumiseensa.

   Lahkohistoriikki Jehovantodistajat - Jumalan valtakunnan julistajia, mainitsee nimiä joiden kanssa emolahkon raamatuntutkijain perustaja Russell ajankohtaa laskeskeli, nämä olivat nimenomaan adventisteja.

   Adventisteilta on lahkoon tullut ja jäänyt ainakin Jeesuksen sanominen enkeliksi - adventistit itse ovat tuon virheeksi todenneet ja korjanneet.

  • Anonyymi

   Olipa taas naiivi kirjoitus. Vaikka kaikki viittaa siihen, että järjestön ennustukset voi heittää romukoppaan, niin uskoa vain pitäisi.

   "Inhimillisesti ajatellen voi vaikuttaa siltä, että tämän maailman lopun olisi pitänyt tulla jo ajat sitten."

   Miten niin? Maailmahan on mennyt monella tavalla eteenpäin. Kun todistajilta kysyy, missä ajassa eläisit ihmisoikeuksia ja yleistä hyvinvointia ajatellen ennemmin kuin nyt, he vaikenevat. Ei maailma ole mennyt ainoastaan huonompaan suuntaan, meillä ja muilla on monet asiat paremmin kuin koskaan.

   Lukusuositukseksi aiheesta kaikille Hans Roslingin "Faktojen maailma". Löytyy äänikirjanakin. Se suorastaan murskaa pessimistiset näkemykset maailmasta, ja erityisesti todistajamaiset naiivit käsitykset siitä.

   "On selvää, että uusi maailma ei ole vielä todellisuutta, mutta mietihän asioita, jotka ovat tällä hetkellä todellisia, esimerkiksi tähtiä, puita, eläimiä ja toisia ihmisiä. Kukaan ei epäile niiden olemassaoloa, vaikka on ollut sellainenkin aika, jolloin niitä ei vielä ollut. Ne ovat nykyään olemassa siksi, että Jehova päätti luoda ne."

   Tähdistä tuli mieleen, että kun Raamattu alkaa sanoilla "alussa Jumala loi taivaan ja maan", niin niinhän se juuri ei mennyt. Maata vanhempia taivaankappaleita on avaruus pullollaan. Ensin Jumala loi, jos sellaiseen halutaan uskoa, singulariteetin, joka laaneni ja sai aikaan oranssia plasmaa.

   Kun aine tästä laajeni, se jäähtyi ja jossain vaiheessa painovoima alkoi kasaamaan epätasaisesti kasautunutta ainetta enemmän tuonne ja vähemmän tänne. Syntyi tähtiä ja muita taivaankappaleita. Kun tätä oli tapahtunut noin kymmenen miljardia vuotta, myös oma tähtemme, Aurinko, sai alkunsa. Tätä ennen monet tähdet olivat syntyneet ja kuolleet, jotta meidän tähtemme pystyi muodostumaan. Tähdet siis kuolivat vuoksemme, uskonnollista retoriikkaa mukaillen.

   Vasta kun Aurinko syntyi, sen ylijäämäaineesta syntyivät myös Auringon kiertolaiset, Aurinkokunnan planeetat. Vasta tässä vaiheessa Maakin syntyi.

   Alussa Jumala ei siis luonut taivasta ja Maata, vaan potkaisi singulariteettia nivusiin, josta alkoi maailman suurimman fortuna-pelin kimpoileminen.

   • Anonyymi

    Hans Rosling saa lukijan innostumaan siitä, ettei peli ole vielä menetetty: Faktojen maailma taistelee globaalia tyhmyyttä vastaan
    https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005836236.html

    Hans Roslingin elämäntyö oli osoittaa, että asiat ovat paremmin kuin luulet. Maailmassa on tapahtunut viimeisten muutamien kymmenien vuosien aikana valtavaa kehitystä, joka on parantanut erityisesti kaikkein köyhimpien elämää. Faktojen maailma on Roslingin kirjallinen testamentti, jonka hän on kirjoittanut yhdessä poikansa Ola Roslingin ja tämän vaimon Anna Rosling Rönnlundin kanssa. Tilastotieteilijät Ola ja Anna ovat Hans Roslingin pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita erityisesti vuonna 2005 perustetun Gapminder-säätiön kautta. Gapminderin agendana on levittää faktatietoisuuden sanomaa ympäri maailman. He tukeutuvat kansainvälisten järjestöjen kuten YK:n ja Maailmanpankin dataan ja tekevät niiden pohjalta selkeitä visualisaatiota, jotka osoittavat maailman olevan parempi paikka nykyään.

    Rosling toistelee, että asiat ovat muuttumassa paremmiksi. Rosling listaa kymmenen vaistomaista reaktiota, joista meidän pitäisi olla tietoisia, kun seuraamme maailmaa ympärillämme. Rosling kertoo myös muutaman peukalosäännön, joilla kuiluvaistoa (havaitaan vain ääripäät), kielteisyysvaistoa, pelkovaistoa, syyttelyvaistoa, hätävaistoa ja niin edelleen vastaan voisi taistella. Useimmiten uteliaisuus ja asioiden selville ottaminen vievät jo pitkälle. Rosling muistuttaa, että asiat ovat useimmiten monimutkaisempia kuin miltä ne ensin näyttävät.
    https://www.kirjavinkit.fi/arvostelut/faktojen-maailma/

    Hans Rosling osoittaa Faktojen maailma -kirjassaan, kuinka maailma on jo nyt parempi paikka kuin uskommekaan, ja kuinka kehitystä tapahtuu jatkuvasti myönteiseen suuntaan: syntyvyyden kasvu taittuu, sukupuolten välinen tasa-arvo lisääntyy ja äärimmäisessä köyhyydessä elävien määrä pienenee.
    "Kirja on rikastuttava ja kannustava puheenvuoro vallitsevaan yhteiskunnalliseen keskusteluun. Se johdattaa kiihkottomaan, positiiviseen, faktoihin nojaavaan ja humaaniin ajatteluun", toteaa Otavan kustannusjohtaja Eva Reenpää.
    Hans Rosling (1948–2017) omisti elämänsä viimeiset vuodet ihmiskunnan hyvinvoinnin kehitystä kuvaavan tilastotiedon havainnollistamiselle. Faktojen maailma on hänen viimeinen taistelunsa tietämättömyyttä vastaan.
    ”Faktojen maailma on yksi tärkeimmistä kirjoista, joita olen koskaan lukenut. Se on välttämätön opas maailman selkeään hahmottamiseen.” – Bill Gates.
    ”Roslingin kirja osoittaa, että maailma etenee harppauksin hyvään suuntaan, Kirja on täynnä vapauttavia ajatuksia. Se osoittaa, että positiivisia muutoksia syntyy, kun ihmisille annetaan tilaa tehdä niitä”, kansanedustaja Elina Lepomäki.
    https://www.sttinfo.fi/tiedote/hans-roslingin-uutuuskirja-osoittaa-etta-maailma-on-parempi-paikka-kuin-uskommekaan


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hans Rosling saa lukijan innostumaan siitä, ettei peli ole vielä menetetty: Faktojen maailma taistelee globaalia tyhmyyttä vastaan
    https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005836236.html

    Hans Roslingin elämäntyö oli osoittaa, että asiat ovat paremmin kuin luulet. Maailmassa on tapahtunut viimeisten muutamien kymmenien vuosien aikana valtavaa kehitystä, joka on parantanut erityisesti kaikkein köyhimpien elämää. Faktojen maailma on Roslingin kirjallinen testamentti, jonka hän on kirjoittanut yhdessä poikansa Ola Roslingin ja tämän vaimon Anna Rosling Rönnlundin kanssa. Tilastotieteilijät Ola ja Anna ovat Hans Roslingin pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita erityisesti vuonna 2005 perustetun Gapminder-säätiön kautta. Gapminderin agendana on levittää faktatietoisuuden sanomaa ympäri maailman. He tukeutuvat kansainvälisten järjestöjen kuten YK:n ja Maailmanpankin dataan ja tekevät niiden pohjalta selkeitä visualisaatiota, jotka osoittavat maailman olevan parempi paikka nykyään.

    Rosling toistelee, että asiat ovat muuttumassa paremmiksi. Rosling listaa kymmenen vaistomaista reaktiota, joista meidän pitäisi olla tietoisia, kun seuraamme maailmaa ympärillämme. Rosling kertoo myös muutaman peukalosäännön, joilla kuiluvaistoa (havaitaan vain ääripäät), kielteisyysvaistoa, pelkovaistoa, syyttelyvaistoa, hätävaistoa ja niin edelleen vastaan voisi taistella. Useimmiten uteliaisuus ja asioiden selville ottaminen vievät jo pitkälle. Rosling muistuttaa, että asiat ovat useimmiten monimutkaisempia kuin miltä ne ensin näyttävät.
    https://www.kirjavinkit.fi/arvostelut/faktojen-maailma/

    Hans Rosling osoittaa Faktojen maailma -kirjassaan, kuinka maailma on jo nyt parempi paikka kuin uskommekaan, ja kuinka kehitystä tapahtuu jatkuvasti myönteiseen suuntaan: syntyvyyden kasvu taittuu, sukupuolten välinen tasa-arvo lisääntyy ja äärimmäisessä köyhyydessä elävien määrä pienenee.
    "Kirja on rikastuttava ja kannustava puheenvuoro vallitsevaan yhteiskunnalliseen keskusteluun. Se johdattaa kiihkottomaan, positiiviseen, faktoihin nojaavaan ja humaaniin ajatteluun", toteaa Otavan kustannusjohtaja Eva Reenpää.
    Hans Rosling (1948–2017) omisti elämänsä viimeiset vuodet ihmiskunnan hyvinvoinnin kehitystä kuvaavan tilastotiedon havainnollistamiselle. Faktojen maailma on hänen viimeinen taistelunsa tietämättömyyttä vastaan.
    ”Faktojen maailma on yksi tärkeimmistä kirjoista, joita olen koskaan lukenut. Se on välttämätön opas maailman selkeään hahmottamiseen.” – Bill Gates.
    ”Roslingin kirja osoittaa, että maailma etenee harppauksin hyvään suuntaan, Kirja on täynnä vapauttavia ajatuksia. Se osoittaa, että positiivisia muutoksia syntyy, kun ihmisille annetaan tilaa tehdä niitä”, kansanedustaja Elina Lepomäki.
    https://www.sttinfo.fi/tiedote/hans-roslingin-uutuuskirja-osoittaa-etta-maailma-on-parempi-paikka-kuin-uskommekaan

    Tuon lyhyen kuvauksen ja kirja-arvostelun perusteella Hans Roslingin "paremmin kuin koskaan" tarkkailee ihmiskunnan ja Telluksen globaalia tilannetta rajallisen putkinäköisellä otannalla.

    Moni asia on ehdottomasti paremmin, mutta moni "ison linjan" asia on radikaalisti ja potentiaalin tuhoisasti hunommin.

    Maailman asearsenaali ydinaseineen ja niiden nappia hallitsevine geopolitiikan ja fundamentalisminkin fanaatikko-diktaattoreineen on konkreettisen potentiaali uhka koko ihmiskunnalle.

    "Status of World Nuclear Forces"

    - https://fas.org/issues/nuclear-weapons/status-world-nuclear-forces/

    Globaalilla tasolla ymäristöasiat ovat teollistumisen myötä suorastaan katastrofaalisessa kuosissa, niin ilman, merten, pohjavesien kuin maankin suhteen, riistokalastusta seuraamuksineen sivuuttamatta tai eläinkunnan nopeaa vähenemistä.

    "Extinction Crisis"

    - https://worldanimalfoundation.org/wild-earth/extinction-crisis/

    Sitten uusi teollisuuden vallakumous ilmaan ettisiä raameja (kuten tavallista), edellistä "1000" kertaa pidemmälle menevine sen kaikine eri mahdollisuuksinene on AI. Kutsun sitä tulevaksi ihmiskunnan syöväksi, sen tietyistä hyödyistä huolimatta..

    "11 Artificial Intelligence Issues You Should Worry About in 2023"

    ps. Mielestäni Tom Cruise deepfake on virheellisesti mainittu. Näkisin oikean puoleisne kuvan olevan aito (?).

    - https://blog.coupler.io/artificial-intelligence-issues/

    AI aseistuksessa:

    ”Meillä ei ole paljon aikaa”– YK:lle varoitus sodankäynnin kolmannesta vallankumouksesta

    "116 robotiikkavaikuttajaa vetoaa YK:hon sotarobottien kieltämiseksi."

    "– Meillä ei ole paljon aikaa. Kun tämä Pandoran lipas on auki, sitä on hyvin vaikea sulkea, kirjeessä sanotaan."

    - https://www.is.fi/digitoday/art-2000005334801.html

    * YK:n pääsihteeri Guterres varoittaa älyaseista: ”Täysin ihmiskontrollista riippumattomia”

    - https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005724971.html

    "Cyborg Soldiers, Artificial Intelligence, and Robotic Mass Surveillance May be Here Sooner Than You Think"

    - https://stillnessinthestorm.com/2018/02/cyborg-soldiers-artificial-intelligence-and-robotic-mass-surveillance-may-be-here-sooner-than-you-think/

    :/


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuon lyhyen kuvauksen ja kirja-arvostelun perusteella Hans Roslingin "paremmin kuin koskaan" tarkkailee ihmiskunnan ja Telluksen globaalia tilannetta rajallisen putkinäköisellä otannalla.

    Moni asia on ehdottomasti paremmin, mutta moni "ison linjan" asia on radikaalisti ja potentiaalin tuhoisasti hunommin.

    Maailman asearsenaali ydinaseineen ja niiden nappia hallitsevine geopolitiikan ja fundamentalisminkin fanaatikko-diktaattoreineen on konkreettisen potentiaali uhka koko ihmiskunnalle.

    "Status of World Nuclear Forces"

    - https://fas.org/issues/nuclear-weapons/status-world-nuclear-forces/

    Globaalilla tasolla ymäristöasiat ovat teollistumisen myötä suorastaan katastrofaalisessa kuosissa, niin ilman, merten, pohjavesien kuin maankin suhteen, riistokalastusta seuraamuksineen sivuuttamatta tai eläinkunnan nopeaa vähenemistä.

    "Extinction Crisis"

    - https://worldanimalfoundation.org/wild-earth/extinction-crisis/

    Sitten uusi teollisuuden vallakumous ilmaan ettisiä raameja (kuten tavallista), edellistä "1000" kertaa pidemmälle menevine sen kaikine eri mahdollisuuksinene on AI. Kutsun sitä tulevaksi ihmiskunnan syöväksi, sen tietyistä hyödyistä huolimatta..

    "11 Artificial Intelligence Issues You Should Worry About in 2023"

    ps. Mielestäni Tom Cruise deepfake on virheellisesti mainittu. Näkisin oikean puoleisne kuvan olevan aito (?).

    - https://blog.coupler.io/artificial-intelligence-issues/

    AI aseistuksessa:

    ”Meillä ei ole paljon aikaa”– YK:lle varoitus sodankäynnin kolmannesta vallankumouksesta

    "116 robotiikkavaikuttajaa vetoaa YK:hon sotarobottien kieltämiseksi."

    "– Meillä ei ole paljon aikaa. Kun tämä Pandoran lipas on auki, sitä on hyvin vaikea sulkea, kirjeessä sanotaan."

    - https://www.is.fi/digitoday/art-2000005334801.html

    * YK:n pääsihteeri Guterres varoittaa älyaseista: ”Täysin ihmiskontrollista riippumattomia”

    - https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005724971.html

    "Cyborg Soldiers, Artificial Intelligence, and Robotic Mass Surveillance May be Here Sooner Than You Think"

    - https://stillnessinthestorm.com/2018/02/cyborg-soldiers-artificial-intelligence-and-robotic-mass-surveillance-may-be-here-sooner-than-you-think/

    :/

    "Tuon lyhyen kuvauksen ja kirja-arvostelun perusteella Hans Roslingin "paremmin kuin koskaan" tarkkailee ihmiskunnan ja Telluksen globaalia tilannetta rajallisen putkinäköisellä otannalla."

    Sitäkin suuremmalla syyllä kirja kannattaa lukea tai kuunnella. Siinä ei suinkaan väistellä asioita, joissa on parannettavaa tai jotka ovat jopa huonosti. Kirjan pihvi on tuoda tilastoilla esille, että ihmisten käsitys maailmastamme on useimmiten yksinkertaisen väärä ja ylidramatisoitunut. Koska sellaisia me ihmiset nähtävästi olemme. Ilmiöiden ylidramatisointi viehättää.

    Ilmiön havainnoimiseksi käytetään kyselyitä, joissa ihmiset vastaavat hämmästyttävällä prosentilla väärin kysymyksiin maailman tilasta ja hyvinvointia koskevista tilastoista. Vastaamme näihin kysymyksiin jopa huonommin kuin simpanssit.

    Lyhyet kirja-arvostelut ovat oma lukunsa ja olisi putkinäköistä kuvitella tietävänsä kirjan sisällöstä kokonaisvaltaisemmin niin pienen otannan perusteella.


   • Anonyymi

    "Jostakin kumman syystä ketjun kirjayhteenvedoissakaan, tuossa "paremmin kuin koskaan" -ilosanomassa, ei manittu halaistulla sanallakaan esille lyhyesti ja suppeasti nostamiani ihmiskunnan ja planeetan tilanteen vakavia faktoja, jotka ovat menneet ja menossa lahjakkaasti päin seiniä ja ilmaisu on lievä."

    Jostain kumman syystä takerrut nyt täysin epäolennaiseen ja kuvittelet tietäväsi mitä kirjassa kerrotaan muutaman lyhyen arvostelun perusteella. Toimintasi on juuri sitä mistä syytät kirjaa: puupäistä, putkinäköistä ja idioottimaista.

    "Planeetan ylikansoitus on sitten vielä ihan oma lukunsa."

    Siitäkin sinulla olisi paljon oppimista kirjasta, ja olet asiassa juuri niin väärässä kuin monet muutkin, jonka kirja toteaa. Simpanssitkin tietävät asian paremmin kuin sinä.

    "Kerropas nyt alkuun missä olen kertonut tuntevani kirjan sisällön kokonaisuudessaan."

    Sepä se hauskaa onkin. Otat kantaa asiaan kuin tietäisit kirjan sisällöstä.

    Aiheesta on täysin turha jatkaa. Lue kirja tai vaikene siitä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Jostakin kumman syystä ketjun kirjayhteenvedoissakaan, tuossa "paremmin kuin koskaan" -ilosanomassa, ei manittu halaistulla sanallakaan esille lyhyesti ja suppeasti nostamiani ihmiskunnan ja planeetan tilanteen vakavia faktoja, jotka ovat menneet ja menossa lahjakkaasti päin seiniä ja ilmaisu on lievä."

    Jostain kumman syystä takerrut nyt täysin epäolennaiseen ja kuvittelet tietäväsi mitä kirjassa kerrotaan muutaman lyhyen arvostelun perusteella. Toimintasi on juuri sitä mistä syytät kirjaa: puupäistä, putkinäköistä ja idioottimaista.

    "Planeetan ylikansoitus on sitten vielä ihan oma lukunsa."

    Siitäkin sinulla olisi paljon oppimista kirjasta, ja olet asiassa juuri niin väärässä kuin monet muutkin, jonka kirja toteaa. Simpanssitkin tietävät asian paremmin kuin sinä.

    "Kerropas nyt alkuun missä olen kertonut tuntevani kirjan sisällön kokonaisuudessaan."

    Sepä se hauskaa onkin. Otat kantaa asiaan kuin tietäisit kirjan sisällöstä.

    Aiheesta on täysin turha jatkaa. Lue kirja tai vaikene siitä.

    Ponnekas "Kaikki on nyt paremmin" -ilosanoman julistaminen vaikuttaa vaativan tueskeen ohiluentaa ja kongitiivista dissonanssia.

    "Jostain kumman syystä takerrut nyt täysin epäolennaiseen ja kuvittelet tietäväsi mitä kirjassa kerrotaan muutaman lyhyen arvostelun perusteella. Toimintasi on juuri sitä mistä syytät kirjaa: puupäistä, putkinäköistä ja idioottimaista."

    Mistä alaken on lukijan vastuulla kun kirjaesittely johtaa kirjasta mahdollisesti kiinnostuneen harhaan? Miksi sellainen putkinäköinen kirjaesittely on laadittu ja sitä sitten ketjussa toisteltu?

    "Siitäkin sinulla olisi paljon oppimista kirjasta, ja olet asiassa juuri niin väärässä kuin monet muutkin, jonka kirja toteaa. Simpanssitkin tietävät asian paremmin kuin sinä."

    Lue kirjasta, lue kirjasta, lue kirjasta ... ;-)

    Pienemmän syntyvyyden ns. hyvinvointivaltiot ovat suurimalta osin vastuussa planeetan luonnonvarojen riistosta ja ylikulutuksesta, noin 1,5 planeettaa per vuosi ja edelleenkin "kaikki on paremmin kuin koskaan."

    Entä kun köyhät "ylilisääntyvät" maanoasat ja kansat haluaisivat päästä jossakin vaiheessa samaan kuluttamisen ja planeetan varojen ryöstöjuhlaan mukaan.

    "Ylikulutus on ylikansoitusta suurempi ongelma"

    - https://www.maailma.net/uutiset/ylikulutus-on-ylikansoitusta-suurempi-ongelma

    "Näkymät jätteiden Mount Everestiltä pysäyttävät – jättimäinen törky­kasa voi tarvita pian varoitus­valot lento­koneille"

    "Ghazipurin kaatopaikka New Delhissä kasvaa kovaa vauhtia."

    - https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006140754.html

    "Nämä viisi maata tuottavat puolet maailman merien muovijätteistä - jätteitä 2050 enemmän kuin kalaa"

    - https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/nama-viisi-maata-tuottavat-puolet-maailman-merien-muovijatteista-jatteita-2050-enemman-kuin-kalaa/9020d6cd-e698-33ee-83f4-36d011f158cc

    "World Waste Facts - The World Counts"

    - https://www.theworldcounts.com/challenges/planet-earth/state-of-the-planet/world-waste-facts

    "Aiheesta on täysin turha jatkaa. Lue kirja tai vaikene siitä."

    Tuosta on vielä "hieman" matkaa ihan omin ajatuksin ja sanoin toimivaksi vakuuttavaksi kirjakauppiaaksi.

    Mutta hienoa, ei muuta kuin "kaikki on paremmin" -ilosanoman julistuksen kanssa takaviistoon ja luonnollisestikin vasta-argumentteihin edes parehtymättä ... julistukselliset uskovat tuppaavat toimimaan samalla logiikalla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ponnekas "Kaikki on nyt paremmin" -ilosanoman julistaminen vaikuttaa vaativan tueskeen ohiluentaa ja kongitiivista dissonanssia.

    "Jostain kumman syystä takerrut nyt täysin epäolennaiseen ja kuvittelet tietäväsi mitä kirjassa kerrotaan muutaman lyhyen arvostelun perusteella. Toimintasi on juuri sitä mistä syytät kirjaa: puupäistä, putkinäköistä ja idioottimaista."

    Mistä alaken on lukijan vastuulla kun kirjaesittely johtaa kirjasta mahdollisesti kiinnostuneen harhaan? Miksi sellainen putkinäköinen kirjaesittely on laadittu ja sitä sitten ketjussa toisteltu?

    "Siitäkin sinulla olisi paljon oppimista kirjasta, ja olet asiassa juuri niin väärässä kuin monet muutkin, jonka kirja toteaa. Simpanssitkin tietävät asian paremmin kuin sinä."

    Lue kirjasta, lue kirjasta, lue kirjasta ... ;-)

    Pienemmän syntyvyyden ns. hyvinvointivaltiot ovat suurimalta osin vastuussa planeetan luonnonvarojen riistosta ja ylikulutuksesta, noin 1,5 planeettaa per vuosi ja edelleenkin "kaikki on paremmin kuin koskaan."

    Entä kun köyhät "ylilisääntyvät" maanoasat ja kansat haluaisivat päästä jossakin vaiheessa samaan kuluttamisen ja planeetan varojen ryöstöjuhlaan mukaan.

    "Ylikulutus on ylikansoitusta suurempi ongelma"

    - https://www.maailma.net/uutiset/ylikulutus-on-ylikansoitusta-suurempi-ongelma

    "Näkymät jätteiden Mount Everestiltä pysäyttävät – jättimäinen törky­kasa voi tarvita pian varoitus­valot lento­koneille"

    "Ghazipurin kaatopaikka New Delhissä kasvaa kovaa vauhtia."

    - https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006140754.html

    "Nämä viisi maata tuottavat puolet maailman merien muovijätteistä - jätteitä 2050 enemmän kuin kalaa"

    - https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/nama-viisi-maata-tuottavat-puolet-maailman-merien-muovijatteista-jatteita-2050-enemman-kuin-kalaa/9020d6cd-e698-33ee-83f4-36d011f158cc

    "World Waste Facts - The World Counts"

    - https://www.theworldcounts.com/challenges/planet-earth/state-of-the-planet/world-waste-facts

    "Aiheesta on täysin turha jatkaa. Lue kirja tai vaikene siitä."

    Tuosta on vielä "hieman" matkaa ihan omin ajatuksin ja sanoin toimivaksi vakuuttavaksi kirjakauppiaaksi.

    Mutta hienoa, ei muuta kuin "kaikki on paremmin" -ilosanoman julistuksen kanssa takaviistoon ja luonnollisestikin vasta-argumentteihin edes parehtymättä ... julistukselliset uskovat tuppaavat toimimaan samalla logiikalla.

    Mikään yllä olevista yksityiskohdista ei ole Raamatussa, Jeesuksen puheessa (Jumala !, Joh. 1:1) lopun ajan merkkeinä. Esim. rutto on lopun ajan merkki, mutta sitä ei ole, paremman hygieniatietoisuuden vuoksi ja koska se bakteeritautina hoidettaisiin antibiooteilla)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mikään yllä olevista yksityiskohdista ei ole Raamatussa, Jeesuksen puheessa (Jumala !, Joh. 1:1) lopun ajan merkkeinä. Esim. rutto on lopun ajan merkki, mutta sitä ei ole, paremman hygieniatietoisuuden vuoksi ja koska se bakteeritautina hoidettaisiin antibiooteilla)

    Raamatulla ei ole tämän asian kanssa mitään tekemistä, mutta jos kertomuksen Jeesuksen kuulopuheena kerrottuihin sanoihin nyt halutaan vedota, niin hän lupasi "palata pikaisesti" tuon lupauksen kuulleiden sukupolven aikana.

    Antikristuksetkin olivat jo tulleet, sana oli saarnattu koko asutussa maassa ja lopunajatkin olivat jo koittaneet, eli se saarnaamiskäskykin on deletoitu jo noin 2000-vuotta sitten. Mutta kertomuksen Jeesus petti lupauksensa, hän ei palannut ennustuksensa mukaisesti.

    Nyt tuo "pikaisen paluunsa" näkevä sukupolvi on liki 2000-vuotinen sukupolvi, mutta lapsen uskoon ohjeistettuja vain piisaa.

    Tuokaan jullikka ei silti tee "kaikki on nyt paremmin" -ilosanomasta validia, kun planeetan tilan ja ihmiskunnan edesottamuksien kokonaisuutta tarkkaillaan.

    Ilosanoman kirjassa kerrotaan kuulema myös sukupuolten tasa-arvon paranemisesta tilastojen valossa. Hienoa, mutta miten se asemotuu siihen arvioon, että "naisten oikeuksia puolustava" islamin-uskonto tulee olemaan suurin vuoteen 2050 mennessä.

    Islamin usko ja edes sen helvettioppikaan ei ole esteenä alla olevalle todellisuudelle.

    "Muslim countries have highest rates of suicide, murder, rape and mental health problems"

    - https://www.thenationalnews.com/world/muslim-countries-have-highest-rates-of-suicide-murder-rape-and-mental-health-problems-1.618038

    Miten naisten asema asemoituu noissa kauniissa "paremmin kuin koskaan" -tilastoissa, kun katsellaan raiskaustilastoja.

    Ikävä yllätys tasa-arvon edelläkävijämaan Ruotsin suhteen.

    - https://worldpopulationreview.com/country-rankings/rape-statistics-by-country

    "Rape Viewed as Major Problem Across Sub-Saharan Africa"

    "NAIROBI -- Majorities in nearly all 18 sub-Saharan African countries surveyed in 2009 say rape is a major problem in their countries. A median of 77% of sub-Saharan Africans see rape as this much of a problem, but in six countries, the percentage saying this reaches 90% or higher."

    - https://news.gallup.com/poll/142832/Rape-Viewed-Major-Problem-Across-Sub-Saharan-Africa.aspx


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ponnekas "Kaikki on nyt paremmin" -ilosanoman julistaminen vaikuttaa vaativan tueskeen ohiluentaa ja kongitiivista dissonanssia.

    "Jostain kumman syystä takerrut nyt täysin epäolennaiseen ja kuvittelet tietäväsi mitä kirjassa kerrotaan muutaman lyhyen arvostelun perusteella. Toimintasi on juuri sitä mistä syytät kirjaa: puupäistä, putkinäköistä ja idioottimaista."

    Mistä alaken on lukijan vastuulla kun kirjaesittely johtaa kirjasta mahdollisesti kiinnostuneen harhaan? Miksi sellainen putkinäköinen kirjaesittely on laadittu ja sitä sitten ketjussa toisteltu?

    "Siitäkin sinulla olisi paljon oppimista kirjasta, ja olet asiassa juuri niin väärässä kuin monet muutkin, jonka kirja toteaa. Simpanssitkin tietävät asian paremmin kuin sinä."

    Lue kirjasta, lue kirjasta, lue kirjasta ... ;-)

    Pienemmän syntyvyyden ns. hyvinvointivaltiot ovat suurimalta osin vastuussa planeetan luonnonvarojen riistosta ja ylikulutuksesta, noin 1,5 planeettaa per vuosi ja edelleenkin "kaikki on paremmin kuin koskaan."

    Entä kun köyhät "ylilisääntyvät" maanoasat ja kansat haluaisivat päästä jossakin vaiheessa samaan kuluttamisen ja planeetan varojen ryöstöjuhlaan mukaan.

    "Ylikulutus on ylikansoitusta suurempi ongelma"

    - https://www.maailma.net/uutiset/ylikulutus-on-ylikansoitusta-suurempi-ongelma

    "Näkymät jätteiden Mount Everestiltä pysäyttävät – jättimäinen törky­kasa voi tarvita pian varoitus­valot lento­koneille"

    "Ghazipurin kaatopaikka New Delhissä kasvaa kovaa vauhtia."

    - https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006140754.html

    "Nämä viisi maata tuottavat puolet maailman merien muovijätteistä - jätteitä 2050 enemmän kuin kalaa"

    - https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/nama-viisi-maata-tuottavat-puolet-maailman-merien-muovijatteista-jatteita-2050-enemman-kuin-kalaa/9020d6cd-e698-33ee-83f4-36d011f158cc

    "World Waste Facts - The World Counts"

    - https://www.theworldcounts.com/challenges/planet-earth/state-of-the-planet/world-waste-facts

    "Aiheesta on täysin turha jatkaa. Lue kirja tai vaikene siitä."

    Tuosta on vielä "hieman" matkaa ihan omin ajatuksin ja sanoin toimivaksi vakuuttavaksi kirjakauppiaaksi.

    Mutta hienoa, ei muuta kuin "kaikki on paremmin" -ilosanoman julistuksen kanssa takaviistoon ja luonnollisestikin vasta-argumentteihin edes parehtymättä ... julistukselliset uskovat tuppaavat toimimaan samalla logiikalla.

    "Ponnekas "Kaikki on nyt paremmin" -ilosanoman julistaminen vaikuttaa vaativan tueskeen ohiluentaa ja kongitiivista dissonanssia."

    Olet ilmeisen oikeasti vain idiootti. Ei riitä, että toteaa, ettei kirjassa väitetä mitään tuollaista. Silti väität sitä yhä uudestaan. Varjonyrkkeilet itse keksimiäsi olkinukkeja vastaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Ponnekas "Kaikki on nyt paremmin" -ilosanoman julistaminen vaikuttaa vaativan tueskeen ohiluentaa ja kongitiivista dissonanssia."

    Olet ilmeisen oikeasti vain idiootti. Ei riitä, että toteaa, ettei kirjassa väitetä mitään tuollaista. Silti väität sitä yhä uudestaan. Varjonyrkkeilet itse keksimiäsi olkinukkeja vastaan.

    "Olet ilmeisen oikeasti vain idiootti. Ei riitä, että toteaa, ettei kirjassa väitetä mitään tuollaista. Silti väität sitä yhä uudestaan. Varjonyrkkeilet itse keksimiäsi olkinukkeja vastaan."

    No, palautetaampa muistiin mitä ilosanomaa tuolla ylempänä julistelit ja sitten ___ vedit ko. kirjan siitä todisteeksi ___, sekä laajasti copy pastailit kirjaesittelyä.

    Tuohon putkinäköiseen ilosanomaan sitten laitoin faktaa vastineeksi.

    Paremmin kuin koskaan, kas näin:

    ["Maailmahan on mennyt monella tavalla eteenpäin. Kun todistajilta kysyy, missä ajassa eläisit ihmisoikeuksia ja yleistä hyvinvointia ajatellen ennemmin kuin nyt, he vaikenevat. Ei maailma ole mennyt ainoastaan huonompaan suuntaan, meillä ja muilla on monet asiat paremmin kuin koskaan. "]


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Olet ilmeisen oikeasti vain idiootti. Ei riitä, että toteaa, ettei kirjassa väitetä mitään tuollaista. Silti väität sitä yhä uudestaan. Varjonyrkkeilet itse keksimiäsi olkinukkeja vastaan."

    No, palautetaampa muistiin mitä ilosanomaa tuolla ylempänä julistelit ja sitten ___ vedit ko. kirjan siitä todisteeksi ___, sekä laajasti copy pastailit kirjaesittelyä.

    Tuohon putkinäköiseen ilosanomaan sitten laitoin faktaa vastineeksi.

    Paremmin kuin koskaan, kas näin:

    ["Maailmahan on mennyt monella tavalla eteenpäin. Kun todistajilta kysyy, missä ajassa eläisit ihmisoikeuksia ja yleistä hyvinvointia ajatellen ennemmin kuin nyt, he vaikenevat. Ei maailma ole mennyt ainoastaan huonompaan suuntaan, meillä ja muilla on monet asiat paremmin kuin koskaan. "]

    Torvi se jaksaa toitottaa samaa perusteetonta mölinäänsä. Meillä ja muilla on monet asiat paremmin kuin koskaan, on tosiasioihin perustuva väite, joka ei mölinälläsi miksikään muutu. Väite ei ota mitään kantaa siihen, että osa asioista voi olla myös huonommin kuin aikaisemmin. Erityisesti yleisessä hyvinvoinnissa olemme kuitenkin edistyneet huomattavissa määrin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Olet ilmeisen oikeasti vain idiootti. Ei riitä, että toteaa, ettei kirjassa väitetä mitään tuollaista. Silti väität sitä yhä uudestaan. Varjonyrkkeilet itse keksimiäsi olkinukkeja vastaan."

    No, palautetaampa muistiin mitä ilosanomaa tuolla ylempänä julistelit ja sitten ___ vedit ko. kirjan siitä todisteeksi ___, sekä laajasti copy pastailit kirjaesittelyä.

    Tuohon putkinäköiseen ilosanomaan sitten laitoin faktaa vastineeksi.

    Paremmin kuin koskaan, kas näin:

    ["Maailmahan on mennyt monella tavalla eteenpäin. Kun todistajilta kysyy, missä ajassa eläisit ihmisoikeuksia ja yleistä hyvinvointia ajatellen ennemmin kuin nyt, he vaikenevat. Ei maailma ole mennyt ainoastaan huonompaan suuntaan, meillä ja muilla on monet asiat paremmin kuin koskaan. "]

    Sitä paitsi jos et ymmärrä edes omaa kirjoittamaasi, miten voisit ymmärtää mitään muutakaan. Kirjoitit ponnekkaasta kaikki on paremmin -väitteestä, jollaista kukaan ei edes ole esittänyt, ja lainasit tueksi tekstiäni, jossa ei siinäkään väitetty mitään sellaista.

    Joko olet totaali idiootti tai sitten lukihäiriöinen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Torvi se jaksaa toitottaa samaa perusteetonta mölinäänsä. Meillä ja muilla on monet asiat paremmin kuin koskaan, on tosiasioihin perustuva väite, joka ei mölinälläsi miksikään muutu. Väite ei ota mitään kantaa siihen, että osa asioista voi olla myös huonommin kuin aikaisemmin. Erityisesti yleisessä hyvinvoinnissa olemme kuitenkin edistyneet huomattavissa määrin.

    Tällaista idealismin "paremmin nyt kuin milloinkaan, paremmin kuin luuletkaan" - ilosanomaa kirjailija on tuottanut, jossa ihmiskunnan ja planeetan tilan ison kuvan suhteen vaikuttaa olevan suuri sokea piste.

    "Hans Rosling saa lukijan innostumaan siitä, ettei peli ole vielä menetetty: Faktojen maailma taistelee globaalia tyhmyyttä vastaan"

    "Hans Roslingin elämäntyö oli osoittaa, että asiat ovat paremmin kuin luulet. "

    "Rosling toistelee, että asiat ovat muuttumassa paremmiksi."

    "Hans Rosling osoittaa Faktojen maailma -kirjassaan, kuinka maailma on jo nyt parempi paikka kuin uskommekaan, ja kuinka kehitystä tapahtuu jatkuvasti myönteiseen suuntaan: "

    ”Roslingin kirja osoittaa, että maailma etenee harppauksin hyvään suuntaan, ... "

    Kommentoin tuohon putkinäköisen ideologiseen "kaikki on paremmin kuin ennen" -ilosanomaan ja maalailuun seuraavasti ja sen jälkeen laitoin vastapainoksi kylmää faktaa sen tueksi.

    Alekirjoittanut: "Moni asia on ehdottomasti paremmin, mutta moni "ison linjan" asia on radikaalisti ja potentiaalin tuhoisasti hunommin."

    Tämän seuraamuksena sitten vedit kestoreaktioisesti hernepellot molempiin sieraimiin (toivottavasti edes bio-pellosta), josta herää epäilys, jokso joidenkin henkisen hyvinvoinnin tila ei olisikaan kehittynyt kirjan maalailemalla kovin optimaalilla tavalla.

    Myös niiden suuresti arvostamiesi älykkäiden simpanssienkin tilanne on "paremmin kuin milloinkaan" ja kehittyy edelleen hyvin otollisella tavalla, tila jota kirjan kertoma "globaali tyhmyys" vain ei havaitse:

    "Tutkimus: Yllättävä uhka Länsi-Afrikan simpansseille – teiden rakentaminen"

    "Kriittisesti uhanalaisten Länsi-Afrikan simpanssien määrä on laskenut 80 prosentilla viimeisen 20 vuoden aikana."

    - https://kehityslehti.fi/kehitys-salminen/tutkimus-yllattava-uhka-lansi-afrikan-simpansseille-teiden-rakentaminen/

    Ton messiaanisen ilosanoman kirjan kertoma "globaali tyhmyys" ei ymmärrä miten hienosti ihmiskunta ja sen globaalin tuhon teknologia on kehittynyt ja kehittyy kaiken aikaa parempaan suuntaan.

    "Tuomiopäivän kelloa siirrettiin taas – "keskiyö" lähempänä kuin koskaan"

    "Elämme ennennäkemättömän vaaran aikakautta, ja Tuomiopäivän kello heijastaa tätä todellisuutta, kelloa ylläpitävän The Bulletin of the Atomic Scientistsin toiminnanjohtaja Rachel Bronson sanoo."

    - https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/c41a6963-2900-4ca1-8d54-24023d91cfb0

    Kas, näin hienosti ihmiskunta ja sen teknologia on kehittynyt ja tuo teknologia on "aina vain parempaan suuntaan" kehittyneiden putlereiden hallussa.

    "Status of World Nuclear Forces"

    - https://fas.org/issues/nuclear-weapons/status-world-nuclear-forces/

    "TOTAL WIPE OUT Putin’s 16,000mph ‘Satan-2’ nuke with 12 warheads that could destroy UK to be ready in a year in WW3 fears"

    - https://www.the-sun.com/news/4290591/satan-two-nuclear-missile-ready-russia/

    "Putin has touted an 'invincible' nuclear weapon that really exists — here's how it works and why it deeply worries experts"

    - https://www.businessinsider.com/how-satan-2-icbm-nuclear-weapon-works-2018-3?op=1&r=US&IR=T

    "Globaali tyhmyys" ei ymmärrä yllä olevan teknologian ja ihmismielen kasvun hienoutta ja sitä, miten ihmiskunnalla asiat ovat "paremmin kuin milloinkan" ja etenevät aina vain parempaan suuntaa.

    ”Roslingin kirja osoittaa, että maailma etenee harppauksin hyvään suuntaan, ... "

    Ilmeisestkin Roslingin mielestä viisarien siirtyminen mahdollisimma lähelle keskiyötä on se hyvä suunta .... "globaali tyhmyys" ei vain sitä ja sen hienoa potentiaalia ymmärrä.

    Hienoa, että tuollainen suuren viisauden messais-kirja on kirjoitettu valoksi "globaalin tyhmyyden" kansakunnille.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tällaista idealismin "paremmin nyt kuin milloinkaan, paremmin kuin luuletkaan" - ilosanomaa kirjailija on tuottanut, jossa ihmiskunnan ja planeetan tilan ison kuvan suhteen vaikuttaa olevan suuri sokea piste.

    "Hans Rosling saa lukijan innostumaan siitä, ettei peli ole vielä menetetty: Faktojen maailma taistelee globaalia tyhmyyttä vastaan"

    "Hans Roslingin elämäntyö oli osoittaa, että asiat ovat paremmin kuin luulet. "

    "Rosling toistelee, että asiat ovat muuttumassa paremmiksi."

    "Hans Rosling osoittaa Faktojen maailma -kirjassaan, kuinka maailma on jo nyt parempi paikka kuin uskommekaan, ja kuinka kehitystä tapahtuu jatkuvasti myönteiseen suuntaan: "

    ”Roslingin kirja osoittaa, että maailma etenee harppauksin hyvään suuntaan, ... "

    Kommentoin tuohon putkinäköisen ideologiseen "kaikki on paremmin kuin ennen" -ilosanomaan ja maalailuun seuraavasti ja sen jälkeen laitoin vastapainoksi kylmää faktaa sen tueksi.

    Alekirjoittanut: "Moni asia on ehdottomasti paremmin, mutta moni "ison linjan" asia on radikaalisti ja potentiaalin tuhoisasti hunommin."

    Tämän seuraamuksena sitten vedit kestoreaktioisesti hernepellot molempiin sieraimiin (toivottavasti edes bio-pellosta), josta herää epäilys, jokso joidenkin henkisen hyvinvoinnin tila ei olisikaan kehittynyt kirjan maalailemalla kovin optimaalilla tavalla.

    Myös niiden suuresti arvostamiesi älykkäiden simpanssienkin tilanne on "paremmin kuin milloinkaan" ja kehittyy edelleen hyvin otollisella tavalla, tila jota kirjan kertoma "globaali tyhmyys" vain ei havaitse:

    "Tutkimus: Yllättävä uhka Länsi-Afrikan simpansseille – teiden rakentaminen"

    "Kriittisesti uhanalaisten Länsi-Afrikan simpanssien määrä on laskenut 80 prosentilla viimeisen 20 vuoden aikana."

    - https://kehityslehti.fi/kehitys-salminen/tutkimus-yllattava-uhka-lansi-afrikan-simpansseille-teiden-rakentaminen/

    Ton messiaanisen ilosanoman kirjan kertoma "globaali tyhmyys" ei ymmärrä miten hienosti ihmiskunta ja sen globaalin tuhon teknologia on kehittynyt ja kehittyy kaiken aikaa parempaan suuntaan.

    "Tuomiopäivän kelloa siirrettiin taas – "keskiyö" lähempänä kuin koskaan"

    "Elämme ennennäkemättömän vaaran aikakautta, ja Tuomiopäivän kello heijastaa tätä todellisuutta, kelloa ylläpitävän The Bulletin of the Atomic Scientistsin toiminnanjohtaja Rachel Bronson sanoo."

    - https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/c41a6963-2900-4ca1-8d54-24023d91cfb0

    Kas, näin hienosti ihmiskunta ja sen teknologia on kehittynyt ja tuo teknologia on "aina vain parempaan suuntaan" kehittyneiden putlereiden hallussa.

    "Status of World Nuclear Forces"

    - https://fas.org/issues/nuclear-weapons/status-world-nuclear-forces/

    "TOTAL WIPE OUT Putin’s 16,000mph ‘Satan-2’ nuke with 12 warheads that could destroy UK to be ready in a year in WW3 fears"

    - https://www.the-sun.com/news/4290591/satan-two-nuclear-missile-ready-russia/

    "Putin has touted an 'invincible' nuclear weapon that really exists — here's how it works and why it deeply worries experts"

    - https://www.businessinsider.com/how-satan-2-icbm-nuclear-weapon-works-2018-3?op=1&r=US&IR=T

    "Globaali tyhmyys" ei ymmärrä yllä olevan teknologian ja ihmismielen kasvun hienoutta ja sitä, miten ihmiskunnalla asiat ovat "paremmin kuin milloinkan" ja etenevät aina vain parempaan suuntaa.

    ”Roslingin kirja osoittaa, että maailma etenee harppauksin hyvään suuntaan, ... "

    Ilmeisestkin Roslingin mielestä viisarien siirtyminen mahdollisimma lähelle keskiyötä on se hyvä suunta .... "globaali tyhmyys" ei vain sitä ja sen hienoa potentiaalia ymmärrä.

    Hienoa, että tuollainen suuren viisauden messais-kirja on kirjoitettu valoksi "globaalin tyhmyyden" kansakunnille.

    "Kommentoin tuohon putkinäköisen ideologiseen "kaikki on paremmin kuin ennen" -ilosanomaan"

    Juuri tuo putkinäköisessä idiotismissasi onkin täysin naurettavaa. Kukaan ei missään ole väittänyt, että KAIKKI on paremmin kuin ennen. Päinvastoin on painotettu, että tietyt asiat ovat paremmin kuin ennen. Hyvinvoinnin suhteen todella moni asia on paremmin kuin ennen.

    Ja sitten vain odottelemme seuraavaa vapaaehtoista lukihäiriötä todistavaa väitettäsi siitä, että kaikki ei ole paremmin kuin ennen.

    Täytyy kyllä olla jotenkin erikoisen vajaaälyinen, että jatkaa saman hevonpaskan väittämistä kerta toisensa jälkeen vaikka on osoitettu jo useamman kerran, mikä väitteessäsi on totaalisen väärin, ja ettei kukaan ole edes väittänyt mitään sellaista mitä vastaan varjonyrkkeilet.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tällaista idealismin "paremmin nyt kuin milloinkaan, paremmin kuin luuletkaan" - ilosanomaa kirjailija on tuottanut, jossa ihmiskunnan ja planeetan tilan ison kuvan suhteen vaikuttaa olevan suuri sokea piste.

    "Hans Rosling saa lukijan innostumaan siitä, ettei peli ole vielä menetetty: Faktojen maailma taistelee globaalia tyhmyyttä vastaan"

    "Hans Roslingin elämäntyö oli osoittaa, että asiat ovat paremmin kuin luulet. "

    "Rosling toistelee, että asiat ovat muuttumassa paremmiksi."

    "Hans Rosling osoittaa Faktojen maailma -kirjassaan, kuinka maailma on jo nyt parempi paikka kuin uskommekaan, ja kuinka kehitystä tapahtuu jatkuvasti myönteiseen suuntaan: "

    ”Roslingin kirja osoittaa, että maailma etenee harppauksin hyvään suuntaan, ... "

    Kommentoin tuohon putkinäköisen ideologiseen "kaikki on paremmin kuin ennen" -ilosanomaan ja maalailuun seuraavasti ja sen jälkeen laitoin vastapainoksi kylmää faktaa sen tueksi.

    Alekirjoittanut: "Moni asia on ehdottomasti paremmin, mutta moni "ison linjan" asia on radikaalisti ja potentiaalin tuhoisasti hunommin."

    Tämän seuraamuksena sitten vedit kestoreaktioisesti hernepellot molempiin sieraimiin (toivottavasti edes bio-pellosta), josta herää epäilys, jokso joidenkin henkisen hyvinvoinnin tila ei olisikaan kehittynyt kirjan maalailemalla kovin optimaalilla tavalla.

    Myös niiden suuresti arvostamiesi älykkäiden simpanssienkin tilanne on "paremmin kuin milloinkaan" ja kehittyy edelleen hyvin otollisella tavalla, tila jota kirjan kertoma "globaali tyhmyys" vain ei havaitse:

    "Tutkimus: Yllättävä uhka Länsi-Afrikan simpansseille – teiden rakentaminen"

    "Kriittisesti uhanalaisten Länsi-Afrikan simpanssien määrä on laskenut 80 prosentilla viimeisen 20 vuoden aikana."

    - https://kehityslehti.fi/kehitys-salminen/tutkimus-yllattava-uhka-lansi-afrikan-simpansseille-teiden-rakentaminen/

    Ton messiaanisen ilosanoman kirjan kertoma "globaali tyhmyys" ei ymmärrä miten hienosti ihmiskunta ja sen globaalin tuhon teknologia on kehittynyt ja kehittyy kaiken aikaa parempaan suuntaan.

    "Tuomiopäivän kelloa siirrettiin taas – "keskiyö" lähempänä kuin koskaan"

    "Elämme ennennäkemättömän vaaran aikakautta, ja Tuomiopäivän kello heijastaa tätä todellisuutta, kelloa ylläpitävän The Bulletin of the Atomic Scientistsin toiminnanjohtaja Rachel Bronson sanoo."

    - https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/c41a6963-2900-4ca1-8d54-24023d91cfb0

    Kas, näin hienosti ihmiskunta ja sen teknologia on kehittynyt ja tuo teknologia on "aina vain parempaan suuntaan" kehittyneiden putlereiden hallussa.

    "Status of World Nuclear Forces"

    - https://fas.org/issues/nuclear-weapons/status-world-nuclear-forces/

    "TOTAL WIPE OUT Putin’s 16,000mph ‘Satan-2’ nuke with 12 warheads that could destroy UK to be ready in a year in WW3 fears"

    - https://www.the-sun.com/news/4290591/satan-two-nuclear-missile-ready-russia/

    "Putin has touted an 'invincible' nuclear weapon that really exists — here's how it works and why it deeply worries experts"

    - https://www.businessinsider.com/how-satan-2-icbm-nuclear-weapon-works-2018-3?op=1&r=US&IR=T

    "Globaali tyhmyys" ei ymmärrä yllä olevan teknologian ja ihmismielen kasvun hienoutta ja sitä, miten ihmiskunnalla asiat ovat "paremmin kuin milloinkan" ja etenevät aina vain parempaan suuntaa.

    ”Roslingin kirja osoittaa, että maailma etenee harppauksin hyvään suuntaan, ... "

    Ilmeisestkin Roslingin mielestä viisarien siirtyminen mahdollisimma lähelle keskiyötä on se hyvä suunta .... "globaali tyhmyys" ei vain sitä ja sen hienoa potentiaalia ymmärrä.

    Hienoa, että tuollainen suuren viisauden messais-kirja on kirjoitettu valoksi "globaalin tyhmyyden" kansakunnille.

    "Hienoa, että tuollainen suuren viisauden messais-kirja on kirjoitettu valoksi "globaalin tyhmyyden" kansakunnille."

    Kaltaisesi typeryyden suurenmoiset huipentumat osoittavat valitettavasti vain sen, että se on sama mitä faktaa tarjotaan ja millä tavalla, te ette vain tajua kun ette edes omaa alakoululaisen luetun ymmärtämisen tasoa. Huvittavinta toki on, että te vain alleviivaatte idiotismianne jokaisessa viestissänne.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Kommentoin tuohon putkinäköisen ideologiseen "kaikki on paremmin kuin ennen" -ilosanomaan"

    Juuri tuo putkinäköisessä idiotismissasi onkin täysin naurettavaa. Kukaan ei missään ole väittänyt, että KAIKKI on paremmin kuin ennen. Päinvastoin on painotettu, että tietyt asiat ovat paremmin kuin ennen. Hyvinvoinnin suhteen todella moni asia on paremmin kuin ennen.

    Ja sitten vain odottelemme seuraavaa vapaaehtoista lukihäiriötä todistavaa väitettäsi siitä, että kaikki ei ole paremmin kuin ennen.

    Täytyy kyllä olla jotenkin erikoisen vajaaälyinen, että jatkaa saman hevonpaskan väittämistä kerta toisensa jälkeen vaikka on osoitettu jo useamman kerran, mikä väitteessäsi on totaalisen väärin, ja ettei kukaan ole edes väittänyt mitään sellaista mitä vastaan varjonyrkkeilet.

    " .... ja ettei kukaan ole edes väittänyt mitään sellaista mitä vastaan varjonyrkkeilet."

    Kiitos rehellisyydestä, sillä tuossahan vain toteat kirjan kapeakatseisen putkinäköisyyden, johon jo heti alkuunsa otin kantaa.

    Mikä alla olevassa aiheeseen heti alkuun olevassa kommentissani on sinulle älyllisesti noin ylitsepääsemättömän vaikeaa sisäistää ja jonka tueksi vielä laitoin suht' reippaasti fakta-aineistoa?

    "Moni asia on ehdottomasti paremmin, mutta moni "ison linjan" asia on radikaalisti ja potentiaalin tuhoisasti hunommin."

    Tuo messiaaninen "huomattavasti paremmin" -lohduttelu-tilastoilukirja jo heti alkuunsa luokittelee potentiaalit lukijansa "globaalin tyhmyyden edustajiksi" hieno mentaliteetti, globaalin viisauden messias on lauusnut, mutta kirjailija itse "älykkyydessään" pitäytyy putkinäköisissä eri asioiden "paremmin" tilastoissaan.

    Samaan aikaan isossa kuvassa ihmiskunta ja planeetta on ollut menossa ja on menossa päin seiniä ja riistämässä omat elinehtonsakin tällä planeetalla.

    Naivi arjen tilasto-idelogia ei tuota todellisuutta muuksi muuta ja siitä väänsin rautalankaa linkkeineen lukutaitoisille.

    Mutta ei muuta kuin pää pensaaseen hakemaan lohtua arjen tilastoista.


  • Anonyymi

   Ihmiset yritetään vetää mukaan uskontoihin huijaamalla. Jeesus sanoi Pietarille : Lähe messiin mä teen teistä ihmisten saalistajia.

   Kiistakysymys saatanan ja ihmisten välillä selitetään koraanissa. Jumala vaati kumartamaan Aadamia. Saatana kieltäytyi. Sanoi olevansa parempi. Jumala käski saatanaa perustaa uskonnot. Ja kerätä porukkaa.

   Lopulta saatana voitti alaa niin paljon että Jumalan piti tunnustaa tappionsa menemällä ristille. Maailma rakasti saatanaa. Niin Jumala luovutti maailman saatanan haltuun.

   • Anonyymi

    Parhaiten asian tietää Intian uskonnot, jotka väittää Jumalan hävinneen kamppailun vallasta saatanalle jo 3100 eKr Kurusektran taistelussa.
    Silloin alkoi Kali yuga eli pahojen maailmanvalta.

    Mooseksen aikana oli taistelu jumalatonta Amelekia vastaan joka päättyi tasapeliin. Jumala ei kyennyt voittoon.

    Sovun aikaan saamiseksi Jumala meni ristille ja kuoli. Niin syntyi sopu jossa pahat ja hyvät yhdessä yrittää sovussa rakentaa maailmaa.

    Jumala ei enää lukenut pahoja tekoja vaan antoi ne anteeksi. Kristuksessa ja Jumalan myöhemmässä johdatuksessa sopu solmittiin hyvän ja pahan välille. Saatana sai valtaa paljon ja hyvät paljon vapautta.

    Nyt on saatana tämän maailman Jumala Niin kuin alussa tahtoikin olla ja Jumalasta, joka kuoli jäi muistoksi kirkko ja Pyhä ehtoollinen.

    Toki myös tuon ruumiin henkinen osa EGO jalostui Intian Hare Krishna liikkeeksi ja Islam on Jeshuan ennalta lupaama TOINEN PUOLUSTAJA, TOTUUDEN HENKI, HÄN.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Parhaiten asian tietää Intian uskonnot, jotka väittää Jumalan hävinneen kamppailun vallasta saatanalle jo 3100 eKr Kurusektran taistelussa.
    Silloin alkoi Kali yuga eli pahojen maailmanvalta.

    Mooseksen aikana oli taistelu jumalatonta Amelekia vastaan joka päättyi tasapeliin. Jumala ei kyennyt voittoon.

    Sovun aikaan saamiseksi Jumala meni ristille ja kuoli. Niin syntyi sopu jossa pahat ja hyvät yhdessä yrittää sovussa rakentaa maailmaa.

    Jumala ei enää lukenut pahoja tekoja vaan antoi ne anteeksi. Kristuksessa ja Jumalan myöhemmässä johdatuksessa sopu solmittiin hyvän ja pahan välille. Saatana sai valtaa paljon ja hyvät paljon vapautta.

    Nyt on saatana tämän maailman Jumala Niin kuin alussa tahtoikin olla ja Jumalasta, joka kuoli jäi muistoksi kirkko ja Pyhä ehtoollinen.

    Toki myös tuon ruumiin henkinen osa EGO jalostui Intian Hare Krishna liikkeeksi ja Islam on Jeshuan ennalta lupaama TOINEN PUOLUSTAJA, TOTUUDEN HENKI, HÄN.

    Ihminen on pahassa välikädessä jos ei ota huomioon sopua ja liittoa Jumalan ja saatanan välillä. Enää ei ole syytöstä tai oikeuteen viemistä saatanoille, vaan he hallitsevat esivaltoina maailmaa.

    Saatana sanoi erämaassa MINULLE ON ANNETTU MAAILMAN KAIKKI VALTAKUNNAT JA NIIDEN LOISTO. JOKA TEKEE PALVONTATEON MINULLE SAA KORKEAN ASEMAN NIISSÄ.

    Ihminen jäi vapauteen, mutta uskonnot koettavat saalistaa heitä. Ihmisen on tunnustettava Sovun liiton olemassaolo joka tapauksessa. Se että pahat hallitsee maailmaa.
    Ellei hän tuota tunnusta sopua niin elämä on maailmassa ahdistavaa ja jatkuvaa kuolemista.

    Ihminen on yksin Jumalan kädessä yhä vielä vapaana. Saatanan uskontoihin hän joutuu kuitenkin ottamaan sovun tähden myönteisen kannan. Tunnistamaan Kristuksessa on kaikki sovitettu taivaassa ja maan päällä.

    Ellei hän tunnusta syntisten ja saatanoiden voittoa on elämä ahdistavaa.


  • Anonyymi

   Hahhah

  • Anonyymi

   Olisi järkyttävää jos Jumalan lupaama uusi järjestelmä maailman hallintaan olisikin pelkästään keskitty juttu. Miljoonilta ihmisiltä olisi jäänyt oma elämä kokematta, näkemättä kun lyhyt aikamme täällä Telluksella olisi käytetty ihmisten ovilla käymiseen kenttäilyn merkeissä, Raamatun tutkimiseen sekä kokouksissa käymiseen. Siinä se viikko taas mukavasti pyörii käytännössä.
   Siksi haluan uskoa miljoonien muiden tavoin ja luottaa järjestöön kanavana, jota Jumala selvästi käyttää tarkoitustensa toteuttamiseen, Raamattuun Jumalan muuttumattomana sanana sekä etenkin talletettuihin profetioihin, joista osa liittyy aikakautemme viimeisiin aikoihin joita kiistatta nyt parhaillaan elämme.
   Tämän aikakauden pituutta ei kukaan ihminen kykene kristallipallosta ennustaen ennustamaan. Profetiat täyttyvät juuri siten ja tietyssä aikajanassa juuri kun niiden tarkoitus onkin.
   Kyllä tämä väkivallan sekä moraalisen luhistumisen alla kärsivä ihmismaailma olisi saanut tulla päätökseensä jo aikoja sitten. Mitä Jumala taivaassa oikein odottaa? Aina uuden vuoden toivotusten jälkeen ihmiskunnan astuessa jälleen uuteen vuoteen mikään ei todellisuudessa tule ympäröivässä todellisuudessa muuttumaan. Päinvastoin sama hulluus toisintuu vuosi vuoden perään. Mitä taivas viivyttelee? Tämä moraaliton maailma on ollut valmis muutokseen jo pitkään. Tule pian Herra Jeesus Kristus. Olet lupauksen tästä omalla suullasi tuonut päivänvaloon ei enempää, kuin 2000 vuotta sitten. Maailma rullaa eteenpäin aina hurjempaa vauhtia. Milloin Jeesus tulet? Tule pian.

   • Anonyymi

    Vielä on joitain ennustuksia täyttymättä.

    Suuri ahdistus on jo mitä ilmeisemmin alkanut.
    Sitten tulee "siru". Käteen tai otsaan. Käteen ilmeisemmin.

    Kristuksen sijaisena esiintyvä lopullinen antikristus saa hetkeksi maailman hallinnan. Hän eksyttää jopa valittujakin. Onhan uskovat ottaneet kiltisti koronarokotteita ja rokotteista kieltäytyneet ovat joutuneet seurakunnissa haukuttaviksi.
    Harjoittelua kilttinä olemisesta kun sirupakko tulee.

    Sen myötä tulee uskosta luopuminen.
    Mutta kun Jumalan viha alkaa, eivät ne uskovat, jotka tarkoin tottelevat Herraa Jeesusta Kristusta, ole enää täällä katsomassa Jumalan vihan päivää.
    Heidät on nostettu Herraa vastaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vielä on joitain ennustuksia täyttymättä.

    Suuri ahdistus on jo mitä ilmeisemmin alkanut.
    Sitten tulee "siru". Käteen tai otsaan. Käteen ilmeisemmin.

    Kristuksen sijaisena esiintyvä lopullinen antikristus saa hetkeksi maailman hallinnan. Hän eksyttää jopa valittujakin. Onhan uskovat ottaneet kiltisti koronarokotteita ja rokotteista kieltäytyneet ovat joutuneet seurakunnissa haukuttaviksi.
    Harjoittelua kilttinä olemisesta kun sirupakko tulee.

    Sen myötä tulee uskosta luopuminen.
    Mutta kun Jumalan viha alkaa, eivät ne uskovat, jotka tarkoin tottelevat Herraa Jeesusta Kristusta, ole enää täällä katsomassa Jumalan vihan päivää.
    Heidät on nostettu Herraa vastaan.

    Missäs siellä Raamatussa jostain siruista puhutaan?

    Ai niin. Ei missään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Missäs siellä Raamatussa jostain siruista puhutaan?

    Ai niin. Ei missään.

    "Merkki" käteen.
    Kirjoittamisen aikaan ei ollut tiedossa tekniikkaa jolla sellainen saataisiin aikaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Merkki" käteen.
    Kirjoittamisen aikaan ei ollut tiedossa tekniikkaa jolla sellainen saataisiin aikaan.

    "Merkki" (siru ) aikaansaa sen, ettei ilman sitä, voi ostaa eikä myydä.
    Siihen voi lisätä kaikkea muuta "kivaa", kuten esim. uskonto, poliittinen näkemys, kannattaako ekumeniaa ja sitä myöden, kieltääkö ja kiroaako Jeesuksen.
    Jos kieltää saa "ostaa ja myydä".
    Se ei käy Jumalan lapsille.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Merkki" (siru ) aikaansaa sen, ettei ilman sitä, voi ostaa eikä myydä.
    Siihen voi lisätä kaikkea muuta "kivaa", kuten esim. uskonto, poliittinen näkemys, kannattaako ekumeniaa ja sitä myöden, kieltääkö ja kiroaako Jeesuksen.
    Jos kieltää saa "ostaa ja myydä".
    Se ei käy Jumalan lapsille.

    Ainahan sirun voi ottaa vasempaan käteen, jos Ilmestyskirjan ennustus oikeasti häiritsee.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Merkki" käteen.
    Kirjoittamisen aikaan ei ollut tiedossa tekniikkaa jolla sellainen saataisiin aikaan.

    Niin. Merkki käteen ei täytä millään tavalla minkäänlaisen sirun määritelmää. Eikä sellaisesta kehityskulusta ole mitään viitteitä.

    Mitta hihhuli tekee mitä hihhuli tekee. Se hihhuloi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin. Merkki käteen ei täytä millään tavalla minkäänlaisen sirun määritelmää. Eikä sellaisesta kehityskulusta ole mitään viitteitä.

    Mitta hihhuli tekee mitä hihhuli tekee. Se hihhuloi.

    Sirun laittaminen käteen olisi aivan tarpeetonta ja vanhanaikaista. Biometrinen tunnistus ei tarvitse mitään sirua tai "merkkiä".


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin. Merkki käteen ei täytä millään tavalla minkäänlaisen sirun määritelmää. Eikä sellaisesta kehityskulusta ole mitään viitteitä.

    Mitta hihhuli tekee mitä hihhuli tekee. Se hihhuloi.

    Olet täysin tietämätön k.o. asiasta. Jopa Suomessa on koeluontoisesti alettu niitä asentamaan.Ruotsi on asiassa muutaman vuoden edellä.
    Suomessa kaupan kassalla oli kassaneidillä hauskaa kun näki miten "koekaniini" laskunsa maksoi.
    Seuraa aikaasi äläkä tee itsestäsi tyhmää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olet täysin tietämätön k.o. asiasta. Jopa Suomessa on koeluontoisesti alettu niitä asentamaan.Ruotsi on asiassa muutaman vuoden edellä.
    Suomessa kaupan kassalla oli kassaneidillä hauskaa kun näki miten "koekaniini" laskunsa maksoi.
    Seuraa aikaasi äläkä tee itsestäsi tyhmää.

    Kyllä minä luin saman uutisen. Siru kädessä ei ole mikään "merkki" ja senhän piti nimenomaan olla oikeassa kädessä, kun sirun voi laittaa kumpaan käteen tahansa, ja varmaan muuallekin.

    Eikä sellaisesta kehityskulusta ole mitään viitettä, että siru tulisi kaikille niin että ilman sitä ei voisi ostaa tai myydä mitään. Päinvastoin maksuvälineet monipuolistuvat jatkuvasti.

    Tietämättömyyttä tosiaan riittää, mutta se taitaa pesiytyä sillä puolen ruutua.


  • Anonyymi

   Edellä on anonyymi 13:16:53 siteerannut taistelusta globaalia tyhmyyttä vastaan.
   Tuossa on jehovantodistajuus nostettu maireasti globaaliksi.

   Miten tämä sitten on yhteydessä sen kanssa että vartiotornin kirjoittaja käskee repimään aikaisempia painotuotteitaan ?

   Niin, Johanneksenpojan kotisivuilla näet scannattuna alkuperäisen käskykirjeen.
   Käskyn ymmärtämiseksi tulisi lukea niitä revittäviä, jos heittäytyisi tyhmäksi kysymyksen edessä.

  • Anonyymi

   Mitä kirjallisutta on käsketty repiä, miksi ja milloin. Saisiko linkin!!

   • Anonyymi

    Tuokin tieto, minkä hän tuonut esille on Jehovan julkistama yhtenä lahkon salaisuuksista.

    Googlella Johanneksenpoika
    Ja näkee valiten klikkaukset


   • Anonyymi

    Kirjallisuutta määrätty tuhottavaksi 12.11.2020 Johanneksen poika

    Osa Jehovan todistajien kirjallisuudesta on nyt vaarassa. Ne on määrätty hävitettäväksi. Tuhottavista kirjoista, lehdistä ja muusta materiaalista on laadittu 2-sivuinen dokumentti. Sen voi lukea tämän sivun lopusta.
    https://johanneksenpoika.fi/uutiset/juttu_w817.html


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kirjallisuutta määrätty tuhottavaksi 12.11.2020 Johanneksen poika

    Osa Jehovan todistajien kirjallisuudesta on nyt vaarassa. Ne on määrätty hävitettäväksi. Tuhottavista kirjoista, lehdistä ja muusta materiaalista on laadittu 2-sivuinen dokumentti. Sen voi lukea tämän sivun lopusta.
    https://johanneksenpoika.fi/uutiset/juttu_w817.html

    "Osa Jehovan todistajien kirjallisuudesta on nyt vaarassa. Ne on määrätty hävitettäväksi. "

    Made in USA herätys-lahkon mainosvatuutettu, palstalle asettunut armoitettu demonihenki / palstademoni vrt. kummittelevat talodemonit, koettaa ahkerasti valheella vääristellä todellisuutta ... jumalansa tahtoa toteuttaen.

    Kas, kun järejstön puitteissa aika ajoin srk:n kirjastoista poistetaan ns. "vanhentunutta" materiaalia, eli ei mitään uutta taivaan alla. Rivijäsen voi pitää kaikessa rauhassa järjestön kirjakokoelmansa.

    Todistaja tai todistajuudesta terveen kriittisesti kiinnotunut voi selvitellä tuon järjestön oppihistoriaa ja muita edes ottamuksia mm. oheisilta sivustoilta.

    "changed teachings"

    - https://jwfacts.com/watchtower/changed-watchtower-teachings.php

    Mutta, herätys-lahkolaisten, Made in USA nekin, toimintamalleista on hyödyllistä aika ajoin varoittaa ja se avautuu mm. ex-herätys-lahkolaisten kokemuksien myötä.

    Irtaantuminen ja eheytyminen tuollaisista vahingollisista kulteista ei ole helppoa, mutta mahdollista.

    "Nina Nores-Syvänen, 42, löysi helluntalaisuudesta kaipaamansa tiiviin porukan."

    "Nuorena tunsin itseni ulkopuoliseksi. Ystäviä oli vähän, ja kaipasin ympärilleni tiiviimpää porukkaa. Sellaisen löysin uskonyhteisöstä."

    "Yhteisössä ei sallittu pysähtymistä. Ei tietenkään, koska jos pysähtyy miettimään, alkaa kyseenalaistaa."

    "Nyt tiedän, että ylitsevuotavalla ystävällisyydellä houkutteleminen kielii sairaasta yhteisöstä."

    "Nyt opiskelen psykoterapeutiksi. Haaveilen, että voisin joskus auttaa muita uskonlahkosta eronneita."

    - https://www.etlehti.fi/artikkeli/ihmiset/nina-uupui-ja-erosi-helluntalaisuudesta-yhteisossa-ei-sallittu-pysahtymista


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Osa Jehovan todistajien kirjallisuudesta on nyt vaarassa. Ne on määrätty hävitettäväksi. "

    Made in USA herätys-lahkon mainosvatuutettu, palstalle asettunut armoitettu demonihenki / palstademoni vrt. kummittelevat talodemonit, koettaa ahkerasti valheella vääristellä todellisuutta ... jumalansa tahtoa toteuttaen.

    Kas, kun järejstön puitteissa aika ajoin srk:n kirjastoista poistetaan ns. "vanhentunutta" materiaalia, eli ei mitään uutta taivaan alla. Rivijäsen voi pitää kaikessa rauhassa järjestön kirjakokoelmansa.

    Todistaja tai todistajuudesta terveen kriittisesti kiinnotunut voi selvitellä tuon järjestön oppihistoriaa ja muita edes ottamuksia mm. oheisilta sivustoilta.

    "changed teachings"

    - https://jwfacts.com/watchtower/changed-watchtower-teachings.php

    Mutta, herätys-lahkolaisten, Made in USA nekin, toimintamalleista on hyödyllistä aika ajoin varoittaa ja se avautuu mm. ex-herätys-lahkolaisten kokemuksien myötä.

    Irtaantuminen ja eheytyminen tuollaisista vahingollisista kulteista ei ole helppoa, mutta mahdollista.

    "Nina Nores-Syvänen, 42, löysi helluntalaisuudesta kaipaamansa tiiviin porukan."

    "Nuorena tunsin itseni ulkopuoliseksi. Ystäviä oli vähän, ja kaipasin ympärilleni tiiviimpää porukkaa. Sellaisen löysin uskonyhteisöstä."

    "Yhteisössä ei sallittu pysähtymistä. Ei tietenkään, koska jos pysähtyy miettimään, alkaa kyseenalaistaa."

    "Nyt tiedän, että ylitsevuotavalla ystävällisyydellä houkutteleminen kielii sairaasta yhteisöstä."

    "Nyt opiskelen psykoterapeutiksi. Haaveilen, että voisin joskus auttaa muita uskonlahkosta eronneita."

    - https://www.etlehti.fi/artikkeli/ihmiset/nina-uupui-ja-erosi-helluntalaisuudesta-yhteisossa-ei-sallittu-pysahtymista

    Ne kirjallisuudet kuitenkin toisella sivulla sanotaan jehovakanavan tuotteiksi, siis jehovalta.
    Toisella sivulla käsketään repimään.

    Jäsen, jos olisi ehdottanut hävittämistä, olisi saanut mökötystuomion.

    Mutta sen takia sinne ei liitytäkään, että painotuotteet tiedetään repimisen väärteiksi.

    Kristityille Raamattu on Jumalan Sana.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ne kirjallisuudet kuitenkin toisella sivulla sanotaan jehovakanavan tuotteiksi, siis jehovalta.
    Toisella sivulla käsketään repimään.

    Jäsen, jos olisi ehdottanut hävittämistä, olisi saanut mökötystuomion.

    Mutta sen takia sinne ei liitytäkään, että painotuotteet tiedetään repimisen väärteiksi.

    Kristityille Raamattu on Jumalan Sana.

    "Kristityille Raamattu on Jumalan Sana."

    Tarkoittaa lapsen uskoon ohjeisteuille lähdekritiikittömille naiveille, kuten herätys-lahkolaisille.

    Tuostakin vahingollisesta lahkosta, Made in USA, on mahdollista irtaantua ottamalla omat aivot käyttöönsä.

    Raamattu velehtelee.

    Se väittää kyseessä olevan jumalan väärentämätön sana.

    Se kertoo ettei siitä saa ottaa mitään pois eikä siihen mitään lisätä.

    Tämän estämättä suunnilleen koko raamattu on väärennetty laajoilla poistoilla ja lisäyksillä jokaisella kopiointikierroksella ja tämä vastaamaan aikansa sekulaareja uskomuksia.


  • Anonyymi

   Maailman loppua ei tule koskaan, ainoastaan ateistit ja lahkolaiset poistetaan maailmasta!!!

  • Anonyymi

   Voi voi hihulit menkää nuppinikkarille. Ois aihetta.

   • Anonyymi

    Vältät myös nikkarisi, koska päädyt matojen ruoaksi.
    Olet ansaitnut sen oman tyhmyytesi mtakia!


  • Anonyymi

   OK. Kyllähän sellainen lista näytti olevan olemassa mutta tarkoittaako sana "discard" täysin hävittämistä eli siis roskiin heittämistä vai sitä, että joku muu myöhempi painos korvaa sen painoksen, joissa on etuliite "discard".

   • Anonyymi

    Korvaaminen olisi paremminkin "replace". Kyllä "discard" viittaa hävittämiseen.


  • Anonyymi

   Maapallo muuttuu elinkelvottomaksi miljardin vuoden kuluttua, johtuen auringon laajenemisesta. Maailmankaikkeuden loppu häämöttää sitten paljon kauempana, 100 miljardin vuoden päässä.

   • Anonyymi

    Maapallon loppua ei tule koskaan, siitä Raamattu ei puhu mitään.
    Raamattu puhuu maailman lopusta siinä mielessä, että maailman paha hävitetään eli ateistit ja lahkolaiset!
    Se kestää 7 v. ajan, kun lopun aika alkaa!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Maapallon loppua ei tule koskaan, siitä Raamattu ei puhu mitään.
    Raamattu puhuu maailman lopusta siinä mielessä, että maailman paha hävitetään eli ateistit ja lahkolaiset!
    Se kestää 7 v. ajan, kun lopun aika alkaa!

    Eipä Raamattu puhu maapallosta mitään muutakaan. Maan piiri sieltä voidaan ehkä löytää, mutta piiri ei ole pallo, vaan ympyrä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eipä Raamattu puhu maapallosta mitään muutakaan. Maan piiri sieltä voidaan ehkä löytää, mutta piiri ei ole pallo, vaan ympyrä.

    Maailmanloppu....sillä tarkoitetaan useimmiten ihmiskuntaa ja erityisesti niitä ihmisiä, jotka eivät elä Jumalaa miellyttävällä tavalla ja hänen tahtonsa mukaan
    Johannes 15:18, 19; 2
    Pietarin kirje 2:5


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Maailmanloppu....sillä tarkoitetaan useimmiten ihmiskuntaa ja erityisesti niitä ihmisiä, jotka eivät elä Jumalaa miellyttävällä tavalla ja hänen tahtonsa mukaan
    Johannes 15:18, 19; 2
    Pietarin kirje 2:5

    Juu, Raamatussa noin. Jehovan todistajien uskonnossa maailmanloppu kuitenkin tarkoittaa kaikkien ei-jehovantodistajien lahtaamista. Kaikkien, jotka eivät uskollisesti tottele hallintoelintä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Maapallon loppua ei tule koskaan, siitä Raamattu ei puhu mitään.
    Raamattu puhuu maailman lopusta siinä mielessä, että maailman paha hävitetään eli ateistit ja lahkolaiset!
    Se kestää 7 v. ajan, kun lopun aika alkaa!

    Vartiotorni puhuu.
    Jos valitset sellaisen numeron
    1920 ja - 30 luvuilla vielä artikkeleissa oli loppuja "kun maailma on loppunut", mikä ainakin meikäläistä hymyillytti.
    Mitä sillä sitten ymmärretäänkään että kirjoittaja on sanonut itseänsä jehovakanavaksi


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Maapallon loppua ei tule koskaan, siitä Raamattu ei puhu mitään.
    Raamattu puhuu maailman lopusta siinä mielessä, että maailman paha hävitetään eli ateistit ja lahkolaiset!
    Se kestää 7 v. ajan, kun lopun aika alkaa!

    Juu. . . .maapallo säilyy, mutta ei mikään mikä on sen pinnalla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Juu. . . .maapallo säilyy, mutta ei mikään mikä on sen pinnalla.

    Todistaja sanoi että "järjestelmäasiat päätetään" -vartiotornista siis


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Juu, Raamatussa noin. Jehovan todistajien uskonnossa maailmanloppu kuitenkin tarkoittaa kaikkien ei-jehovantodistajien lahtaamista. Kaikkien, jotka eivät uskollisesti tottele hallintoelintä.

    Hiljaa lahkolainen!


  • Anonyymi

   Maailmanloppu tarkoittaa ei Jehovan todistajien...ateistien ja muiden lahtaamista......tuota. Sanoisin edelliseen väitteeseen joka ei ole minun omani kyllä jotakin.
   Ensiksikin on kuuluttava palvontajärjestelmään, jolla on Jumalan hyväksyntä. Palvontajärjestelmähän koostuu erilaisista tavoista, asenteista ja oppikysymyksistä jotka liittyvät Jumalaan jotenkin. Mooseksen aikakautena se liittyi erilaisiin uhreihin, tabernakkeliin ja ilmestysmajaan jne. Tänä aikakautena palvontajärjestelmään kuuluu rukoukset, hengelliset isot ja pienet tilaisuudet palvontapaikkoineen sekä innokas evankelioimistyö, jonka tulisi ehdottomasti olla tärkein työ, jota kristityksi itseään tituuleeraavan henkilön tulisi tehdä hedelmällisellä tavalla, ei puolisydämmisesti tai ehkäpä haikaillen puolitotuudessa olemisen ohessa jotakin, mitä maailma voisi tarjota, päinvastoin omistautuen täysipainoisesti Jumallalle kaikessa. Jokainen pyrkii tietenkin tekemään omissa olosuhteissaan parhaansa ja se riittää vertailematta omaa toisten vastaavaan. Sellainen kristitty asenteineen ei varmastikaan rohkaise ketään. Kysymys ei ole suorituksesta kuten joskus joidenkin omasta mielestä fiksujen kuulee sanovan.

   Mitä tulee maailman loppuun, se on täysin erheellinen määritelmä. Maailma siis tämä kaunis Tellus kotimme tulee pysymään ikuisesti. Tulevaisuudessa se saa ylleen sivan uudenlaiset vaatteet, kun kaikki tehdään uudeksi kirjoitusten mukaan. Luonto elpyy takaisin siihen ihastuttavaan tilaan, jossa se oli alussa.
   Vain pahat ihmiset menettävät elämänoikeutensa tuleviin siunauksiin.

   • Anonyymi

    Tällä foorumilla kysyttiin tuonnoittain, että lopetetaanko ne, jotka kyllä kaupittelivat vartiotorniloita, mutta uskoivat silloin tuonpuoleiseen mennessään siihen vartiotornin pyramiditodistukseen, jonka vartiotorni myöhemmin tunnusti saatanan raamatuksi.

    Liittyisin kysymykseen


   • Anonyymi

    "Ensiksikin on kuuluttava palvontajärjestelmään, jolla on Jumalan hyväksyntä. -- Tänä aikakautena palvontajärjestelmään kuuluu rukoukset, hengelliset isot ja pienet tilaisuudet palvontapaikkoineen sekä innokas evankelioimistyö, jonka tulisi ehdottomasti olla tärkein työ, jota kristityksi itseään tituuleeraavan henkilön tulisi tehdä hedelmällisellä tavalla, ei puolisydämmisesti tai ehkäpä haikaillen puolitotuudessa olemisen ohessa jotakin, mitä maailma voisi tarjota, päinvastoin omistautuen täysipainoisesti Jumallalle kaikessa."

    Esität vain pitkän kieroilmauksen sille, että nykyaikana täytyy kuulua Jehovan todistajiin. Tuo on sellainen kaunisteleva vastaus, joka ulkopuoliselle pyritään antamaan hänen sitä kysyessään.

    Jehovan todistajille itselleen asia esitetään suoraan.

    "Nooa ja hänen Jumalaa pelkäävä perheensä säilyivät arkissa, ja vastaavasti ihmisten elossa säilyminen riippuu nykyään siitä, että heillä on uskoa ja että he ovat uskollisesti Jehovan koko kaikkeuden käsittävän järjestön maallisen osan yhteydessä." (Vartiotorni 15. toukokuuta 2006 sivu 23)

    Lisää järjestön kaksoisviestinnästä pelastuksen suhteen:
    https://johanneksenpoika.fi/pelastus.html


  • Anonyymi

   On syytä palauttaa mieleen ajatus siitä, että Raamatussa ilmaus maailmanloppu ei ole kirjaimellinen siinä merkityksessä, joka merkitsisi eläin ja ihmiskunnan täydellistä tuhoa mukaanlukien tämä sininen hivelevän kaunis planeetta, maakotimme.
   En ymmärrä kuinka ja miten tai mihin perustuu ajatus ”maailman loppu” kirjaimellisesti ymmärrettynä?
   Raamattu sanoo selvästi, että maa pysyy iäti. Toisaalla todetaan, että oikeamieliset saavat tulevaisuudessa omistaa maan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Jumala luopuisi maapallon ikuisesta omistusoikeudestaan. Onhan hän tämän kaiken meitä usein hämmästyttävän kauneuden takana.
   Mutta sen pitäisi olla kristallinkirkas ajatus, että 100%sella varmuudella tulemme kohtaamaan JOKAINEN yksilöinä tilinteon päivän uskot siihen tai et. Olisi syytä uskoa ja tehdä tarvittavat muutokset asenteissa ja elämäntavassaan, jos se ei heijasta Jumalan tahtoa.

   • Anonyymi

    "On syytä palauttaa mieleen ajatus siitä, että Raamatussa ilmaus maailmanloppu ei ole kirjaimellinen siinä merkityksessä, joka merkitsisi eläin ja ihmiskunnan täydellistä tuhoa mukaanlukien tämä sininen hivelevän kaunis planeetta, maakotimme."

    Kyllä tämän muutkin ovat tajunneet, että maailmanloppu voidaan ymmärtää erilaisilla tavoilla. Vartiotorni vain jostain syystä haluaa pitää esillä sitä, ettei maailmanloppu tarkoita maapallon loppua, ikään kuin olisi väitetty, että sen pitää sitä tarkoittaa. Esim. Matt. 13:39:ssä esiintyvä ilmaisu tarkoittaa jotain sellaista kuin maailman loppu tai "tämän aikakauden loppu". Toisaalta 1. Piet. 4:7 sanoo, että "kaiken loppu" on lähellä, joten otapa siitä selvää. Tulkinnanvaraa jää.

    "Raamattu sanoo selvästi, että maa pysyy iäti. "

    Sama Raamattu sanoo, että taivas ja maa katoavat. Tuosta saat kaksi erilaista tulkintaa, riippuen siitä, kumman kohdan otat kirjaimellisena ja kumman selität vertauskuvalliseksi.

    "Olisi syytä uskoa ja tehdä tarvittavat muutokset asenteissa ja elämäntavassaan, jos se ei heijasta Jumalan tahtoa."

    Kerro ensin jollain uskottavalla tavalla se, mikä Jumalan tahto on, niin katsotaan sitten.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "On syytä palauttaa mieleen ajatus siitä, että Raamatussa ilmaus maailmanloppu ei ole kirjaimellinen siinä merkityksessä, joka merkitsisi eläin ja ihmiskunnan täydellistä tuhoa mukaanlukien tämä sininen hivelevän kaunis planeetta, maakotimme."

    Kyllä tämän muutkin ovat tajunneet, että maailmanloppu voidaan ymmärtää erilaisilla tavoilla. Vartiotorni vain jostain syystä haluaa pitää esillä sitä, ettei maailmanloppu tarkoita maapallon loppua, ikään kuin olisi väitetty, että sen pitää sitä tarkoittaa. Esim. Matt. 13:39:ssä esiintyvä ilmaisu tarkoittaa jotain sellaista kuin maailman loppu tai "tämän aikakauden loppu". Toisaalta 1. Piet. 4:7 sanoo, että "kaiken loppu" on lähellä, joten otapa siitä selvää. Tulkinnanvaraa jää.

    "Raamattu sanoo selvästi, että maa pysyy iäti. "

    Sama Raamattu sanoo, että taivas ja maa katoavat. Tuosta saat kaksi erilaista tulkintaa, riippuen siitä, kumman kohdan otat kirjaimellisena ja kumman selität vertauskuvalliseksi.

    "Olisi syytä uskoa ja tehdä tarvittavat muutokset asenteissa ja elämäntavassaan, jos se ei heijasta Jumalan tahtoa."

    Kerro ensin jollain uskottavalla tavalla se, mikä Jumalan tahto on, niin katsotaan sitten.

    ”Uusi taivas ja uusi maa” .
    Tarkoittaa sitä, että alkaa uusi (Paratiisi) maallinen yhteiskunta, joka on uuden hallituksen, Jumalan valtakunnan, alaisuudessa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ”Uusi taivas ja uusi maa” .
    Tarkoittaa sitä, että alkaa uusi (Paratiisi) maallinen yhteiskunta, joka on uuden hallituksen, Jumalan valtakunnan, alaisuudessa.

    Paratiisiin pääsee vain ne jotka ovat uudestisyntyneet. Sinne ei mene myöskään valehtelijat.
    Lue Ilmestyskirjan viimeisestä luvusta.
    Paratiisi on taivaallinen maanpäällinen yhteiskunta.
    Hallitus, Jeesus Kristus 144.000 ovat maanpäällä. Lopulta itse Jumalalla on asuinsija maanpäällä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Paratiisiin pääsee vain ne jotka ovat uudestisyntyneet. Sinne ei mene myöskään valehtelijat.
    Lue Ilmestyskirjan viimeisestä luvusta.
    Paratiisi on taivaallinen maanpäällinen yhteiskunta.
    Hallitus, Jeesus Kristus 144.000 ovat maanpäällä. Lopulta itse Jumalalla on asuinsija maanpäällä.

    " itse Jumalalla on asuinsija maanpäällä. "

    Vartiotorni on tiennyt jehoovallansa olevan kortteeri Alcyon -tähdellä sitten antoi häädön. Mistä lähtien vartiotorni on pitänyt paikkaa jehovalleen maan päällä ?

    Lahkojohto, presidentti ja jehovakanava Rutherford rakennutti talon Kaliforniaan jotta Israelin haudoista 1925 nousevat patriarkat pääsevät siihen taloksi. Itse hänen piti asua siinä siihen asti. Se kylläkin venyi 1940 -luvulle, sitten vartiotorniseura myi talon, toisten talon, patriarkkojen vielä.

    Suhtaudun epäilevästi vartiotorniseuran kiinteistökaavailuihin,
    muutoinkin kuin että vartiotornin mukaan loppu on pian, mutta vartiotorniseura ostaa esim. videofilmituotantoon suunniteltuja kiinteistöjä vuosikausien rakennusajan tähtäimellä.

    Tuosta yltä löysin kiinnostavan kysymyksen

    Anonyymi 2023-01-23 14:29:38

    Tällä foorumilla kysyttiin tuonnoittain, että lopetetaanko ne, jotka kyllä kaupittelivat vartiotorniloita, mutta uskoivat silloin tuonpuoleiseen mennessään siihen vartiotornin pyramiditodistukseen, jonka vartiotorni myöhemmin tunnusti saatanan raamatuksi.
    Liittyisin kysymykseen


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ”Uusi taivas ja uusi maa” .
    Tarkoittaa sitä, että alkaa uusi (Paratiisi) maallinen yhteiskunta, joka on uuden hallituksen, Jumalan valtakunnan, alaisuudessa.

    Taivasten valtakunta (Jumalan valtakunta) ei ole Raamatussa hallitus, vaan paikka, jossa pelastuneet ovat. Taivasten valtakunnassa ovat myös patriarkat, toisin kuin Vartiotorni opettaa. Ulkopuolella ei ole kuin pimeys, jossa kiristellään hampaita.

    "Minä sanon teille, että niin idästä kuin lännestä tulee monia, jotka taivasten valtakunnassa käyvät aterialle yhdessä Abrahamin, Iisakin ja Jaakobin kanssa. Mutta ne, joiden oli määrä periä valtakunta, heitetään ulos pimeyteen. Siellä itketään ja kiristellään hampaita." (Matt. 8:11-12)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Taivasten valtakunta (Jumalan valtakunta) ei ole Raamatussa hallitus, vaan paikka, jossa pelastuneet ovat. Taivasten valtakunnassa ovat myös patriarkat, toisin kuin Vartiotorni opettaa. Ulkopuolella ei ole kuin pimeys, jossa kiristellään hampaita.

    "Minä sanon teille, että niin idästä kuin lännestä tulee monia, jotka taivasten valtakunnassa käyvät aterialle yhdessä Abrahamin, Iisakin ja Jaakobin kanssa. Mutta ne, joiden oli määrä periä valtakunta, heitetään ulos pimeyteen. Siellä itketään ja kiristellään hampaita." (Matt. 8:11-12)

    Ymmärrät Raamatun sanoman väärin!!!!!!!!!!!!!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Paratiisiin pääsee vain ne jotka ovat uudestisyntyneet. Sinne ei mene myöskään valehtelijat.
    Lue Ilmestyskirjan viimeisestä luvusta.
    Paratiisi on taivaallinen maanpäällinen yhteiskunta.
    Hallitus, Jeesus Kristus 144.000 ovat maanpäällä. Lopulta itse Jumalalla on asuinsija maanpäällä.

    Väärin!!!
    144.000 menee taivaaseen avustamaan Jeesusta
    He kaikki ovat Juutalaisia, loput sen ansainneet JT jäävät maan päälle ns. Paratiisiin !!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Väärin!!!
    144.000 menee taivaaseen avustamaan Jeesusta
    He kaikki ovat Juutalaisia, loput sen ansainneet JT jäävät maan päälle ns. Paratiisiin !!!

    Kävikö Paavali paratiisissa maanpäällä, kun sanoi nousseensa taivaaseen?
    Siitä paratiisista ei saanut edes puhua.
    Missä vaiheessa siitä on tullut lupa puhua?
    Raamattu ei kirjoita mitään maanpäällisestä paratiisista. Ainoastaan taivaallisesta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kävikö Paavali paratiisissa maanpäällä, kun sanoi nousseensa taivaaseen?
    Siitä paratiisista ei saanut edes puhua.
    Missä vaiheessa siitä on tullut lupa puhua?
    Raamattu ei kirjoita mitään maanpäällisestä paratiisista. Ainoastaan taivaallisesta.

    Ja laitetaan taas vartiotorni eksytetylle Raamatunkohta, joka on väärennetty UM käännös pamflettiin.
    Ilm.5:10 " Olet tehnyt heistä ( 144.000 ) kuningassuvun, meidän Jumalamme pappeja; he tulevat hallitsemaan MAAN PÄÄLLÄ."
    Jotkut vanhat käännökset viittaavat ajatukseen;" KOKO MAATA MAASSA."
    Nämä tulevat yhdessä Jeesuksen kanssa MAAN PÄÄLLE.
    Se on Jeesuksen paluu sanan koko merkityksessä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kävikö Paavali paratiisissa maanpäällä, kun sanoi nousseensa taivaaseen?
    Siitä paratiisista ei saanut edes puhua.
    Missä vaiheessa siitä on tullut lupa puhua?
    Raamattu ei kirjoita mitään maanpäällisestä paratiisista. Ainoastaan taivaallisesta.

    Jeesus sanoi ryövärille että ryöväri ja Jeesus ovat tuona päivänä, siis jolloin Jeesus ristillä puhui, paratiisissa.

    Siihen aikaan mentiin, joilla oli taivaspaikka tiedossa, paratiisiin odottamaan.
    Paratiisi välitila Kristuksessa kuolleiden sieluille.

    Vartiotorniuskonnossa Jeesus ei ollut ristillä.

    Paavali myös pistäytyi paratiisissa. 2 Kor. 12:2-4 (paratiisi elikkä kolmas taivas)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kävikö Paavali paratiisissa maanpäällä, kun sanoi nousseensa taivaaseen?
    Siitä paratiisista ei saanut edes puhua.
    Missä vaiheessa siitä on tullut lupa puhua?
    Raamattu ei kirjoita mitään maanpäällisestä paratiisista. Ainoastaan taivaallisesta.

    Paavali on juutalainen, Hän on aikoja sitten mennyt taivaaseen.
    Kaikesta on lupa puhua, mitä Raamattu kertoo, JA SANA MUKAISESTI....ei mitään omia hössötyksiä!
    Jos joku ei ymmärrä mitä tarkoitan "hössötyksellä" sitä voi tulla tiedustelemaan JT
    Lahkot eivät sitä tiedä, koska pitävät hössötyksiään totuutena!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja laitetaan taas vartiotorni eksytetylle Raamatunkohta, joka on väärennetty UM käännös pamflettiin.
    Ilm.5:10 " Olet tehnyt heistä ( 144.000 ) kuningassuvun, meidän Jumalamme pappeja; he tulevat hallitsemaan MAAN PÄÄLLÄ."
    Jotkut vanhat käännökset viittaavat ajatukseen;" KOKO MAATA MAASSA."
    Nämä tulevat yhdessä Jeesuksen kanssa MAAN PÄÄLLE.
    Se on Jeesuksen paluu sanan koko merkityksessä.

    Älä sekoita asioita....maanpäällisiä ja taivaallisia!!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jeesus sanoi ryövärille että ryöväri ja Jeesus ovat tuona päivänä, siis jolloin Jeesus ristillä puhui, paratiisissa.

    Siihen aikaan mentiin, joilla oli taivaspaikka tiedossa, paratiisiin odottamaan.
    Paratiisi välitila Kristuksessa kuolleiden sieluille.

    Vartiotorniuskonnossa Jeesus ei ollut ristillä.

    Paavali myös pistäytyi paratiisissa. 2 Kor. 12:2-4 (paratiisi elikkä kolmas taivas)

    Jeesus oli Paalussa!


  • Anonyymi

   Kysymys:
   Kerro ensin jollain uskottavalla tavalla se, mikä Jumalan tahto on, niin katsotaan sitten.

   Vastaus: Jumalan tahto yksinkertaisuudessaan ihmiskuntaa kohtaan on tämä. Alunalkaen tarkoituksemme olemassaolollemme liittyy siihen, että elämän lähteenä ja Luojana Jumala halusi lahjoittaa elämän lahjan muillekkin luomuksilleen, joita me ihmiset edustamme. Tarkoitus oli lisääntyä ja täyttää maa sopivassa määrin ulottaen paratiisilliset olosuhteet käsittämään lopulta koko planeetta. Jumalan tahdon mukaan eläminen olisi tae onnellisesta jopa ikuisesta elämästä, joka tänäpäivänä on menetetty mahdollisuus Eedenin surullisten tapahtumien vuoksi. Mutta tila ei onneksi ole lopullinen vailla toivoa muutoksesta. Paratiisissahan kapinoitiin Jumalaa vastaan rakkaudettomalla tavalla. Kaksi Jumalan käden tekoa olevaa luotua aloittivat kapinan ja loput tiedämmekin. Synti ja kuolema tulivat osaksi ihmiskuntaa.
   Tätä on jatkunut kohta pitkälti yli 6000 vuotta eikä loppua ole vielä horisontissa.
   Aikanaan muutos tulee ja varmasti. Siitä on takeena Jumalan sekä Kristuksen ilmoitukset kirjoituksisa.
   Jumalan tahto siis on kansoittaa maapallomme sopivassa määrin onnellisilla tottelevaisilla yksilöillä, jotka pitävät huolta planeetasta sekä sen eläimistä ja toinen toisistaan tietenkin. Samalla he palvovat Jumalaa joka on mahdollistanut tämän kaiken. Ei tämä lopultakaan ole kovin vaikeatajuinen asia ymmärtää. Hyvin yksinkertainen niin että lapsikin sen ymmärtää. Valitettavasti selvä enemmistö ihmiskunnan yksilöistä ei tätä yksinkertaista totuutta ymmärrä tai halua osaksi elämäänsä. Jumala ei vastentahtoisesti pakota ketään mihinkään. He saavat kuitenkin sen palkan teoistaan, mikä heille jonakin hetkenä tulevaisuudesa kuulukin.
   Se tuomio on lainmukainen.

   • Anonyymi

    Tuossa otetaan kyllä Raamatun alkukertomukset hyvin kirjaimellisesti, eikä ole mitenkään mahdollista, että olisimme kaikki Aatamin ja Eevan (ja itseasiassa Nooan) jälkeläisiä, mutta ei anneta sen häiritä.

    Puutun kuitenkin tuohon, että jatkat edelleen tuota samaa kaunistelevaa linjaa, jossa et oikeasti kerro, mitä Jehovan todistajien järjestö opettaa pelastukseen vaadittavan. Viittaat vain "Jumalan palvomiseen", mutta et kerro, mitä se käytännössä tarkoittaa. Vastauksesi ei ole rehellinen, vaan epämääräinen ja kaunisteleva.

    Viittaat siihen, että lapsikin sen ymmärtää. No joo, monet menevät Jehovan todistajien kasteelle suorastaan lapsena, vain tullakseen toisiin ajatuksiin aikuisena. Sitten ei pääsekään enää pois ilman karttamista.

    Kerrot myös, että selvä enemmistö ihmiskunnan yksilöistä ei ymmärrä "yksinkertaista totuutta" tai halua sitä osaksi elämäänsä. Mitä ihmeen yksinkertaista totuutta? Jehovan todistajaksi liittyminen vaatii kymmeniä ja taas kymmeniä valmennustunteja, joissa todistaja juurta jaksaen opettaa Vartiotorni-seuran materiaalilla, miten Raamattua pitäisi ymmärtää. Ennen todistajaksi ryhtymistä pitää myös käydä säännöllisesti kokouksissa ja osallistua saarnaamistoimintaan kastamattomana julistajana. Todistajana ollessakin täytyy jatkuvasti pysytellä kärryillä "uudesta valosta" eli järjestön uusista opetuksista. Ei se ole mikään yksinkertainen totuus. Se on monimutkainen oppirakennelma.

    Kun viittaat "palkkaan" joka kuuluu "Jumalan tahdon" (käytännössä siis Jehovan todistajien järjestön voimassaolevan opetuksen) torjuville, niin oletko oikeasti sitä mieltä, että jos ihminen ei vakuutu Jehovan todistajien opeista, vaan torjuu ne esimerkiksi seuraavista syistä

    - yhteensopimattomuus tieteellisen maailmankuvan kanssa: ihmislajin ikä on paljon 6000 vuotta vanhempi, maailmanlaajuista Nooan ajan vedenpaisumusta ei ole ollut (tosin järjestö ei enää opeta luomispäivien olleen vain 7000 vuotta pitkiä, mikä kai on pientä edistystä)
    - täysin kriitiikitön suhtautuminen Raamatun sisältöön ja Raamattua koskevan tieteellisen tutkimuksen ohittaminen
    - Jehovan todistajien järjestön (sitä ennen Kansainvälisten raamatuntutkijoiden) oppisekoilut, muuttuvat opit ja useat väärät aikaikkunat lopun ajan tulemiselle. 1914, 1925, 1975, lukuisat versiot "sukupolvesta, joka ei katoa".
    - Jehovan todistajien järjestön epärehellisyys oman oppinsa suhteen, mikä esimerkiksi käy ilmi siitä, miten sinä kaunistelet järjestön opetusta pelastusasiassa ja peittelet sitä, mitä todellisuudessa järjestö vaatii ja opettaa. Järjestö on myös vehkeillyt YK:n kanssa vastoin opettamiaan periaatteita ja jäänyt kiinni hyväksikäyttötapausten peittelystä seurakunnassa, vaikka mikään Raamatun periaate ei todellakaan vaadi peittelemään rikoksia viranomaisilta

    Niin jos nyt ihminen torjuu Jehovan todistajien uskonnon näistä syistä, tai mistä tahansa muista syistä, niin hän mielestäsi ansaitsee ikuisen kadotuksen (kuolemantuomio ilman ylösnousemusmahdollisuutta) ja tuomio on mielestäsi lainmukainen?

    Kiva uskonto sinulla.


   • Anonyymi

    Kaksi???
    Ei vaan yksi!!!
    Muuten puhut asiaa!!!!!


  • Anonyymi

   Jeesuksella on samanlaisia ominaisuuksia kuin hänen Isällään. Jeesus jäljitteli Isäänsä niin tarkasti, että hän pystyi sanomaan: ”Se joka on nähnyt minut, on nähnyt myös Isän.”
   Johannes 14:9
   Jeesus jäljitteli erityisesti Isänsä rakkautta siinä, mitä hän sanoi ja teki. Tämä sai toisetkin haluamaan lähelle Jumalaa. Jeesus sanoi: ”Minä olen tie, totuus ja elämä. Kukaan ei tule Isän luo muuten kuin minun kauttani.”
   Johannes 14:6

   • Anonyymi

    Lahkohan opettaa lahkovanhempia painostamaan lapsensa pois opintien ajatuksista, ja niin on lahkojohtokin, täyden karrieerin tehneet vartiotornikaupustelijat, kansakoulupohjaisia.

    Vaikka vartiotorniin kirjoittelevat milloin evoluutiosta, milloin muinaisten kielten ymmärtämisestä, maailmanhistoriasta ennen ja jälkeen jääkauden.

    Tuloksena oppeihin evoluution kieltämistä, mutta myös pikaevoluutiota.
    Rokotusten kieltämistä, vaikka myös rokotteiden kehumista.
    Omien oppien jälkikäteistä kiellättämistä vartiotornikaupustelijoilla, kuten rokotuskiellon kielto, vaikka lahko teetätti heillä rokotuksen väärennösjälkiä hapolla.

    Näistä jutuista milloin tahansa yllättävä käännös että vain vartiotornikaupustelijat pelastuvat.
    Paratiisiin, jota vartiotornikaan ei tiennyt ennen 1930 -mutta nyt väittää sen olevan Raamatussa, kun maailmanloppu ei tullutkaan ennustetusti 1925.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lahkohan opettaa lahkovanhempia painostamaan lapsensa pois opintien ajatuksista, ja niin on lahkojohtokin, täyden karrieerin tehneet vartiotornikaupustelijat, kansakoulupohjaisia.

    Vaikka vartiotorniin kirjoittelevat milloin evoluutiosta, milloin muinaisten kielten ymmärtämisestä, maailmanhistoriasta ennen ja jälkeen jääkauden.

    Tuloksena oppeihin evoluution kieltämistä, mutta myös pikaevoluutiota.
    Rokotusten kieltämistä, vaikka myös rokotteiden kehumista.
    Omien oppien jälkikäteistä kiellättämistä vartiotornikaupustelijoilla, kuten rokotuskiellon kielto, vaikka lahko teetätti heillä rokotuksen väärennösjälkiä hapolla.

    Näistä jutuista milloin tahansa yllättävä käännös että vain vartiotornikaupustelijat pelastuvat.
    Paratiisiin, jota vartiotornikaan ei tiennyt ennen 1930 -mutta nyt väittää sen olevan Raamatussa, kun maailmanloppu ei tullutkaan ennustetusti 1925.

    kieltääkö lahko evoluution ?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    kieltääkö lahko evoluution ?

    Lahko nimellisesti kiistää evoluution ja haluaa nimittää sitä "lajin sisäiseksi muunteluksi". Eli sen mukaan oikeasti uusia lajeja ei synny muuntelun seurauksena, vaan biologiassa tunnetut lajit ovat paremminkin varsinaisten lajien alalajeja kuin oikeasti uusia lajeja.

    Käytännössä lahko kuitenkin opettaa evoluutiota niin nopeassa muodossa, ettei sellaista oikeasti edes tapahdu: Nooan arkissa olleista "kantalajeista" on sen mukaan syntynyt koko nykyinen "laji"kirjo.

    Lahko siis kikkailee muuntelun, evoluution ja lajin määritelmillä, kun ei halua myöntää tosiasioita.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lahkohan opettaa lahkovanhempia painostamaan lapsensa pois opintien ajatuksista, ja niin on lahkojohtokin, täyden karrieerin tehneet vartiotornikaupustelijat, kansakoulupohjaisia.

    Vaikka vartiotorniin kirjoittelevat milloin evoluutiosta, milloin muinaisten kielten ymmärtämisestä, maailmanhistoriasta ennen ja jälkeen jääkauden.

    Tuloksena oppeihin evoluution kieltämistä, mutta myös pikaevoluutiota.
    Rokotusten kieltämistä, vaikka myös rokotteiden kehumista.
    Omien oppien jälkikäteistä kiellättämistä vartiotornikaupustelijoilla, kuten rokotuskiellon kielto, vaikka lahko teetätti heillä rokotuksen väärennösjälkiä hapolla.

    Näistä jutuista milloin tahansa yllättävä käännös että vain vartiotornikaupustelijat pelastuvat.
    Paratiisiin, jota vartiotornikaan ei tiennyt ennen 1930 -mutta nyt väittää sen olevan Raamatussa, kun maailmanloppu ei tullutkaan ennustetusti 1925.

    Raamattu ei kiellä opiskelua!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lahko nimellisesti kiistää evoluution ja haluaa nimittää sitä "lajin sisäiseksi muunteluksi". Eli sen mukaan oikeasti uusia lajeja ei synny muuntelun seurauksena, vaan biologiassa tunnetut lajit ovat paremminkin varsinaisten lajien alalajeja kuin oikeasti uusia lajeja.

    Käytännössä lahko kuitenkin opettaa evoluutiota niin nopeassa muodossa, ettei sellaista oikeasti edes tapahdu: Nooan arkissa olleista "kantalajeista" on sen mukaan syntynyt koko nykyinen "laji"kirjo.

    Lahko siis kikkailee muuntelun, evoluution ja lajin määritelmillä, kun ei halua myöntää tosiasioita.

    Evoluutio onn huuhaata!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Evoluutio onn huuhaata!

    Se on lahkon "antiopetusta"

    Opettivathan hallintoelimen "jehovakanavalaiset" aikoinaan laskentoakin miten parhaiten kansakoulusta muistivat nollavuosineen, kunnes sitten uutena valona, jehovakanavana opettivat, että ei ole mitään nollavuotta. Sitä eivät kuulemma maailmalliset tienneet, mutta jehoovan pöydästä suotiin meille vartiotornikaupittelijoille se etu.

    Niin, se evoluutio näkyy varsin konkreettisena esimerkkinä Colorado - joen kanjoniseinämästä, kohdalta missä ajanjaksot ilmenevät fossiilijääntein, vanhemmat lajit pohjimmaisina, kehityksen mukaan nuoremmat lajit kerroksittain päällä.
    Onhan niistä netissä valokuvanäytteitäkin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Se on lahkon "antiopetusta"

    Opettivathan hallintoelimen "jehovakanavalaiset" aikoinaan laskentoakin miten parhaiten kansakoulusta muistivat nollavuosineen, kunnes sitten uutena valona, jehovakanavana opettivat, että ei ole mitään nollavuotta. Sitä eivät kuulemma maailmalliset tienneet, mutta jehoovan pöydästä suotiin meille vartiotornikaupittelijoille se etu.

    Niin, se evoluutio näkyy varsin konkreettisena esimerkkinä Colorado - joen kanjoniseinämästä, kohdalta missä ajanjaksot ilmenevät fossiilijääntein, vanhemmat lajit pohjimmaisina, kehityksen mukaan nuoremmat lajit kerroksittain päällä.
    Onhan niistä netissä valokuvanäytteitäkin.

    Mitään ei synny tyhjästä!!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lahkohan opettaa lahkovanhempia painostamaan lapsensa pois opintien ajatuksista, ja niin on lahkojohtokin, täyden karrieerin tehneet vartiotornikaupustelijat, kansakoulupohjaisia.

    Vaikka vartiotorniin kirjoittelevat milloin evoluutiosta, milloin muinaisten kielten ymmärtämisestä, maailmanhistoriasta ennen ja jälkeen jääkauden.

    Tuloksena oppeihin evoluution kieltämistä, mutta myös pikaevoluutiota.
    Rokotusten kieltämistä, vaikka myös rokotteiden kehumista.
    Omien oppien jälkikäteistä kiellättämistä vartiotornikaupustelijoilla, kuten rokotuskiellon kielto, vaikka lahko teetätti heillä rokotuksen väärennösjälkiä hapolla.

    Näistä jutuista milloin tahansa yllättävä käännös että vain vartiotornikaupustelijat pelastuvat.
    Paratiisiin, jota vartiotornikaan ei tiennyt ennen 1930 -mutta nyt väittää sen olevan Raamatussa, kun maailmanloppu ei tullutkaan ennustetusti 1925.

    Raamattu ei kiellä opIskelua!


  • Anonyymi

   Joo, että et itse usko enää, Nooan Poikien nuotiotarinoita?! Voitko esim todistaan, ettei ihmisrotuja ole tälläkihetkellä vain nuo kolme:"Seemiläiset, Haamilaiset ja Jaafetilaiset? Paratiisi NYKYÄÄN on toinen osasto - Tuonelassa. Sinne ei ole silti päässyt kai edes enemmistöä ihmisistä - kuoltuaan. Manala eli Haades on tavallisempi tilanne, se liittyy siihen, että sinne(Manalaan, Tuonelan toinen osasto, jota erottaa Paraiisista => suuri harhasilminkin näkemä kuilu) joutuneet/päässeet, eivät uskoneet ikuiseen elämään, mutta he eivät muuttuneet kaikilta osiltaan olemattomaksi, kuoltuaan, heistä jäi muistoja heistä jäi puhemuistoja tms. Ja mikä pahinta heille, he havaitsivat että Jumala piti heidät olevaisina, vaikka eivät Häneen uskoneet. Mutta, se on ainoa kiusallinen asia kai "Tuonelessa": Tuonelessa ei ole vielä Saatanaa, niin oudolta kuin sekin kuulostaa, vaan vasta PETO ja VÄÄRÄ PROFEETTA... Saatana inkarnoituu aina helposti siitä, että esikoispoika alkaa kilpailla isänsä kanssa ja rikkoo tämän käskyistä joitakin ja saa siki paholaisen maineen. Kuopuksemmat ihmettelevät sitä(kuten itekin) ja yrittävät tehdä joissakin valinnoissaan toisin tms. ettei isänsä tai veljenä heihin liikaa vihastu...
   MIKÄ OLI KIELLETTY HEDELMÄ, teoriassa tuleville ihmisille ihan mitä tahansa, minkä vanhemmat(OMAT) olisivat häneltä kieltäneet, mutta Aadamin ja Eevan "kielletty hedelmä" oli viinirypäle, se on kerrottu muutamassa apokryfissä, jonka kirjoittaja oli samainen Mooses, Nainen ei edes luullut kuolevansa, kun söi rypäleen, uskoi muinaista tuttua eläintään - käärmettä, mies uskoi Jumalaan ja uskoi kuolevansa siihen, mutta käärme myrkytti miehen rypäleen, naisen rypälettä ei. Aadam kuoli ennen Eevaa ja Eeva menehtyi suruunsa jonkin aikaa myöhemmin. Kerroin mitä olen lukenut ja mitä olen kuullut, en pistä tähän juurikaan "omiani".
   Mitä tarkoitta käsite: "PUHUVA KÄÄRME"? Aadam ja Eeva olivat lapsia- jo tuolloin, he eivät ainoastaan kuulleet isänsä ja äitinsä ajatuksia, vaan samaistuivat niihin täysin, ja siksi he leikkivät tuolloin kaunista leikkiä siitä, että kaikki eläimetkin ymmärtäisivät heitä helposti, ja itsekin niitä, ja se toimi, syntiinlankeemukseen asti...
   On vaikea aikuisen nykyäänkään parantua uskomaan lapsuutensa leikkeihin: "Aku Ankat puhuvat, ja piirroselokuvien kohteetkin, se on vielä sama uskomus kuin Paratiisissa on".

   Ilmestyskirja kertoo, että 1. taivas ja 1 maa katoaa, se tarkoittaa uniamme, näkyjämme, ja kuoleman jälkeisiä tuoneloita. Se EI TARKOITA, nykyistä fyysistä maailmamme, tämä maailma(Universumi) kestää olla olemassa vielä aivan järkyttävänkin kauan, mutta mikä siinä on järkyttävää, muu kuin se, ettemme tule kai tietämään muunlaisesta elämästä koskaan mitään, kuin oman maailmankaikkeutemme jos emme KUOLE! EI ole pakko tulla tietämään : Inkarnaatio on nopea ja lähes kivuton, useimmillekin ihmisille, helppoa tänne on päästä takaisinkin. Ja ihminen voi tulla takaisin vaikka kolmenakin uutena lapsena. Mutta jos joku tekee paljon vaikeita, mutta tärkeitä asioita kaikille, oli se sitten hyvää tai pahaa, monet sellaiset joutuvat olemaan kauankin ehkä jonkinlaisessa lähes Olemattomuuden Unessa, josta eivät hetkeen(kymmeniin tuhansiin vuosiin useimmat) herää, ehkä se ei ole "Tuonelassa" oloa, vaikka luulisi että se voi olla päinvastoinkin?
   Tuonela ei ole sama asia, kuin pääsy "Taivaaseen". Taivaan Jumala ottaa parhaat palvelijansa ja rakastetuimmat lapsensa ihan mihin tahansa tehtävään kuolemansa jälkeen, ja Paholainen, sen jälkeen kun sekin on syösty Helvettiin, tulee pitämään itseensä uskoneita siellä tulisen järven lähettyvillä (maaplaneetan sisällä on semmoinen paikka ) - jopa yhtä soittoa - 7000 vuotta. Helvetti EI OLE IKUINEN, paitsi siinä mielessä, että ikuisuudessa on monta samantapaista tuomiota, ja osapuilleen samat ihmiset muutaman 10 000 vuoden sykelissä toistavat edelleen samat mokansa kuin aiemminkin, vaikka moni asiaa paranee, kasvaa ja lisääbtyy- niin hyvässä kuin pahassa - tulevina aikoina. Ne asiat jotka tuhotuvat ovat sellaisia tekojamme/puheitamme, jotka eivät kelvanneet kenellekään, ei edes itselleen, älä tee huonoa yritysideaa, tai pelkkää rahasampoa, se kaikki on turhuutta. Äläkä lähde naapurisi yritykseen jos omalla isälläsi oli yhtä hyvä bisnes. Mutta jos oli, älä pety siihen, ettet pääse sen yrityksen johtoon, luultavimmin sekin ottaa siihen asemaan mieluummin omat lapsensa.

   • Anonyymi

    Aika on lähellä, silloin maan päällä Paratiisissa on vain JT ja juutalaiset....että moi,moi ja hyvä matkaa matojen ruaksi!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Aika on lähellä, silloin maan päällä Paratiisissa on vain JT ja juutalaiset....että moi,moi ja hyvä matkaa matojen ruaksi!

    Missä ne ovat jotka olivat maksaneet lottokupongin silloin kun se oli vartiotornissa kielletty (ja hän, joka näki tuollaisen tapahtuman, mutta ei käynyt käräyttämässä lahkon
    vanhimmalle ?)
    Vartiotornihan tunnusti pyramidin saatanan raamatuksi, missä ne ovat jotka kuolivat siihen uskoen ?
    Lahkopedofiilien kohtalosta kai kuuluu vastata, että ei niitä ole, se on luopiojuttuja ?
    Mutta kun niistä on tuomittu itse vartiotorniseura korvausvelliseksi, seuran lähettämän kirjeen perusteella, jossa pedofiilisuojelu määrättiin. Kirjeen antoi oikeuteen seurakunnan edustaja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Missä ne ovat jotka olivat maksaneet lottokupongin silloin kun se oli vartiotornissa kielletty (ja hän, joka näki tuollaisen tapahtuman, mutta ei käynyt käräyttämässä lahkon
    vanhimmalle ?)
    Vartiotornihan tunnusti pyramidin saatanan raamatuksi, missä ne ovat jotka kuolivat siihen uskoen ?
    Lahkopedofiilien kohtalosta kai kuuluu vastata, että ei niitä ole, se on luopiojuttuja ?
    Mutta kun niistä on tuomittu itse vartiotorniseura korvausvelliseksi, seuran lähettämän kirjeen perusteella, jossa pedofiilisuojelu määrättiin. Kirjeen antoi oikeuteen seurakunnan edustaja.

    Jokainen vastaa omista toimistaa.
    Joka rikkoo tahallisesti ja tietoisesti totuudesta tietäen, ei ole mitään asiaa Paratiisiin.
    Parannus pitää tapahtua pikaisesti, etenkin ateisteilla ja lahkolaisilla, AIKAA ON ENÄÄ VÄHÄN.
    Kolmas maailman sota roikkuu ilmassa, joka on ennustettu Raamatussa tapahtuvaksi meidän aikana, joka alkaa idästä....näin vahvistaa Raamatun totuuden sana!!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jokainen vastaa omista toimistaa.
    Joka rikkoo tahallisesti ja tietoisesti totuudesta tietäen, ei ole mitään asiaa Paratiisiin.
    Parannus pitää tapahtua pikaisesti, etenkin ateisteilla ja lahkolaisilla, AIKAA ON ENÄÄ VÄHÄN.
    Kolmas maailman sota roikkuu ilmassa, joka on ennustettu Raamatussa tapahtuvaksi meidän aikana, joka alkaa idästä....näin vahvistaa Raamatun totuuden sana!!!

    Daniel 11:13 Pohjan kuningas nostattaa jälleen joukon, entistä suuremman,
    11:40 Pohjan kuningas käy tämän kimppuun .
    11:42 Ja hän ojentaa kätensä maita kohti; Egyptin maa ei ole säästyvä.
    11:43 Hän valtaa kulta- ja hopea-aarteet ja kaikki Egyptin kalleudet,

    -Odottelemme ensin, kunnes Egyptin aarteet on ryöstetty.

    Siihen asti saa vartiotorniseura tyytyä nykyjäsenistöltä kerjäämään rahaa, lapsilta jäätelörahat, sekä sitten kehottamaan myymään asunnot ja antamaan rahat seuralle koska aikaa on vähän.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Daniel 11:13 Pohjan kuningas nostattaa jälleen joukon, entistä suuremman,
    11:40 Pohjan kuningas käy tämän kimppuun .
    11:42 Ja hän ojentaa kätensä maita kohti; Egyptin maa ei ole säästyvä.
    11:43 Hän valtaa kulta- ja hopea-aarteet ja kaikki Egyptin kalleudet,

    -Odottelemme ensin, kunnes Egyptin aarteet on ryöstetty.

    Siihen asti saa vartiotorniseura tyytyä nykyjäsenistöltä kerjäämään rahaa, lapsilta jäätelörahat, sekä sitten kehottamaan myymään asunnot ja antamaan rahat seuralle koska aikaa on vähän.

    Samoin sinä kelalta!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Samoin sinä kelalta!

    Etpä sinäkään ole esimerkilliseksi ruvennut niin että lahjalootiin antaisit enempää kuin mikä on hyväksyttäväksi minimiksi katsottava.

    Mutta jos joku on peloteltu hyppimään seinille maailmanlopun pelossa niin että kääntää rahakukkaronsa ylösalaisin lahjalootan päällä, niin muita yllytyshulluina pitääksesi kehut tämän esimerkilliseksi.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   105
   2449
  2. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   91
   2115
  3. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   179
   1583
  4. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   171
   1398
  5. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   82
   1246
  6. Unelmoitko asunnosta lämpimässä? Haluaisitko muuttaa Suomesta esim. Espanjaan?

   Kiinnostaisiko sinua muuttaa pois Suomesta lämpimään? Jos kiinnostaisi, niin muuttaisitko vain talviajaksi vai koko vuodeksi ja millaisia kriteerejä s
   Maailman menoa
   86
   995
  7. Millaisista tuoksuista miehet pitää?

   Tuli tuosta yhdestä aloituksesta mieleen tälläinen. Eli millainen tuoksu saa miehet sekaisin? Onko se karkkikaupan tuoksu, kukkainen tuoksu,mausteinen
   Ikävä
   104
   929
  8. Miksi ihmiset ilkeilevät toisilleen anonyymisti?

   Ikuisuusaihe, tavallaan, mutta jäin tuota pohtimaan männä yönä. Miksi pitää olla ilkeä mm. palstalla anonyymisti? Miksei voi vain todeta, että olen er
   Sinkut
   172
   901
  9. Oudot kulkijat

   Mikäs porukka se on ruennu kylällä ajelemaan tummalla farmari autolla ja pysäytteleevät ihmisiä kadulla. Koittavat repiä kuulemma autoon ja hakkaavat
   Kiuruvesi
   23
   846
  Aihe