Saksan maahanmuuttajat unelmoivat valloittavansa koko maan

Anonyymi-ap

Eikä taida edes olla kaukaa haettua se unelma. Saksalaiset - kuten Ruotsalaiset ja Brititkin - tulevat olemaan lopulta vähemmistö omassa maassaan. Tyhmyydestä saa maksaa kalliisti aina.


"Saksalais-iranilainen kirjailija ja kommentaattori Behzad Karim Khani kritisoi maahanmuuttajanuorten uudenvuodenaattona tapahtuneiden joukkomellakoiden jälkeen ulkomaalaistaustaisia nuoria miehiä koskevia keskusteluja. Hänen mukaansa niitä ruokkii ”historiallinen rasismi”. Hän väittää, että riippumatta siitä, mitä saksalaiset ajattelevat mellakoista, maahanmuuttajat eivät ainoastaan jää maahan, vaan lopulta ”perivät Saksan” etnisiltä saksalaisilta, jotka ”kuolevat pois”.

”Me olemme täällä – emme vain eläkerahastojenne vuoksi, vaan siksi, että varmistamme, ettei arjalaisesta painajaisesta tule koskaan todellisuutta tässä maassa”, hän kirjoitti yhdessä Saksan johtavista tiedotusvälineistä, Berliner Zeitungissa. Artikkelissa, jonka otsikko oli ”Behzad Karim Khani uudenvuodenaattona: Integroitukaa!”


Khani, joka otettiin Saksaan poliittisena pakolaisena Iranista perheensä kanssa 10-vuotiaana, kirjoittaa maahanmuuttajien perivän Saksan. Hän lisää, että aika on maahanmuuttajien puolella, sillä etniset saksalaiset ”kuolevat sukupuuttoon”.

”Mielestäni olemme nyt pisteessä, jossa meidän pitäisi tarkastella tilannetta rehellisesti. Aloitetaan siitä yksinkertaisesta toteamuksesta, että me – maahanmuuttajat, ulkomaalaiset, ihmiset, jotka… kutsukaa meitä miksi haluatte – emme lähde niin helposti. Ettekä te, rakkaat bio-saksalaiset, myöskään lähde, vaikka väestörakenteellisesti olette varmasti lähdössä pois. Olette kuolemassa sukupuuttoon, ja maanne tarvitsee noin 400 000 uutta työntekijää (joka vuosi) seuraavien 15 vuoden aikana, eli noin miljoona maahanmuuttajaa vuodessa. Me maahanmuuttajat todennäköisesti perimme tämän maan. Voisimme siis pelata täällä aikaa, jota teillä ei ole.”


”Saksalaiset ansaitsevat tulla demografisesti korvatuiksi”
Khani viittaa ”bio-saksalaisiin”, joka on slangitermi etnisille saksalaisille. Hän väittää, että ”nämä saksalaiset ansaitsevat tulla demografisesti korvatuiksi maan toimista toisen maailmansodan aikana.”"

/Kansalainen

6

52

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tämä tulevaisuus odottaa monia.. historiallisesti se tapahtuu hitaasti, mutta ei siinä mene montaa sukupolvea kun se on täyttä totta. Alkuperäisten syntyvyys laskee ja laskee. Nämä odottelijat vaan odottavat omaa vuoroaan.
   Siksi pitäisi hävittää kaikki rikkaudet maasta, ettei heille ainakaan jäisi mitään.
   Ehkä Suomen ratkaisu onkin hyvä, otetaan vaan lisää velkaa niin paljon, että sitä tosiaan on. Odottelijoille jää vain pska käteen.

   • Anonyymi

    Oletko kuullut Paavo Väyrysestä? Hän vapauttaa suomen suvakkien ja natohihhulien ytimestä. Vain Paavo Väyrysen rakkaudella maailma pelastuu ja natokiima poistuu.

    Tiesitkö että Paavo Väyrynen on suomen suurin suomalainen, heti Jeesuksesta seuraava. Vain Paavo Väyrynen voi pelastaa, ei kukaan muu ole kuin Paavo Paavo siellä se Paavo on. Paavo rakastaa myös sinua ja kaikkia sinun kavereitasi, koska Paavo Väyrynen on kaikkien kaveri jonka rakkaus ei tunne rajoja ja hänen rakkautensa valo paistaa sinuun rakkauden reiän josta Paavo Väyrynen tulee sisääsi ja täyttää sinut Paavo Väyrysen loistokkaalla loistolla joka kimaltaa kuin timantti ja räjäyttää galaksit hänen kirkkautensa ja valovoimansa edessä.

    Vain Paavo Väyrynen tietää miten suomi pelastetaan.

    Miksi Paavo Väyrynen ei vielä ole suomen presidentti? No mediapelin takia, Paavo Väyrynen on median silmätikku ja silmätikkuna olemisella on kauaskantoiset merkitykset, nimittäin siten että ilman Paavo Väyrystä suomi hitaasti mutta varmasti tuhoutuu kun suvakit hyppivät seinille. Jos et tue Paavo Väyrystä vihaat suomenmaata. Kaikki aidosti isänmaalliset siniristiritarit tukevat vain ja ainoastaan Paavo Väyrystä joka luo tarpeet Suomen uudelle loistolle ja kukoistukselle ylivoimaisella tavalla joka vetää vertoja itse enkeleille ja taivaalle. Suomesta tulee Paavo Väyrysen johdolla uusi taivas jossa vain taivas on rajana mitä suomessa voidaan tehdä.

    Mutta mitä sit tapahtuu jos Paavo Väyrynen ei ole suomen kuningas? No korruptio tulee tuhoamaan koko suomen maan kun mistää ei enää saada päätettyä ja lopulta suomesta tulee yhdysvaltojen sätkynukke jota ohjaa ilkeiden ihmisten salaliitto jonka tunnus löytyy jokaisesta yhdysvaltojen setelistä, nimittäin Illuminati joka pelkää Paavo Väyrysen tulemista, koska Paavo Väyrysen kirkkaus ja loisto sokeuttaisi illuminatin ja sen hämärät tavat tulisivat päivänvaloon ja suvakkien globaali salaliitto kaikkien näkyville ja sitten ei enää kukaan täysijärkinen äänestäisi suvakkeja enää, ja sitä ei illuminati halua vaan Paavo Väyrynen halutaan hiljentää.

    Sano siis EI suvakeille, EI illunminatille, EI Natolle.

    Sano KYLLÄ Suomelle, KYLLÄ Paavo Väyryselle!


  • Anonyymi

   Kirjoituksessasi on perää. Maahan muutoa kaivataan, koska alkuperäinen kansa ei lisäänny tarpeeksi, pitääkseen talouskasvua yllä. Pakoilaistatuksella olevat sikiävät liian kanssa ja näin tulevat viemään voiton alkuperäisiltä asukkailta. Mitekäs tulee käymään sitten, kun väki alkaa olemaan jokapuolelta maailmaa. Alkaako heimosodat maan sisällä.

   • Anonyymi

    Veikkaan, että valkonaamojen hyväksikäyttö, kyykytys ja raiskaaminen vain jatkuvat uutena normaalina, joka hiljaa pahenee pahenemistaan, kunnes valkoiset ovat pienenä vähemmistönä, jolloin kyykytys ja alistaminen voivat alkaa toden teolla.

    Me vain olemme liian erilaisia temperamentiltamme, tavoitteiltamme ja tavoiltamme ajatella, olemme liian sopuisia, sivistyneitä, vetäytyviä ja omissa oloissa viihtyviä. Jäämme agressiivisempien, sosiaalisempien, anteeksipyytelemättömämpien ja yhteisöllisempien kehitysmaalaisten jalkoihin arjessa.


   • Anonyymi

    Siinä kohtaa kun heimosodat ovat valkoisten mielikuvissa on jo kaukaa liian myöhäistä nykyisillään. Silloin olemme jo kaulaa myöten paskassa.


  • Anonyymi

   Valheesta on tullut totuus, mutta Pauli vahteralla on totuudellinen ääni, joka on hilkulla tulla vaiennetuksi millä hetkellä hyvänsä. ¨

   Tällaisia ihmisiä Suomi tarvitsee kipeästi.

   https://www.vahtera.blog/post/kielletyt-sanat

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, tunnistat kyllä

   Etkö kuitenkin huomannut, kuinka välitän ja olen hyvä sinua kohtaan? Se, että olet itse kuin mikäkin omahyväinen, ainakin tässä leikissämme, miten sin
   Ikävä
   346
   2816
  2. Tupoksen koulun oppilaan putoaminen - onnettomuus?

   Kalevassa aamulla uutinen yläkoululaisen putoamisesta koulutiloissa Tupoksella. Rehtori ei avaa asian taustoja - miten tämä on voinut olla mahdollista
   Oulu
   56
   2573
  3. Asbergerihmiset

   Tuossa ehkä olen törmännyt livenä Asberger-ihmiseen ja kuullut nyt parilta naiselta, että millainen on mahdollinen asberger-oireyhtymää kärsivän ihmis
   Sinkut
   234
   1093
  4. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   415
   1034
  5. Eräälle joka varmasti tietää keneltä.

   Kaipaan sinua. Tiedät kuka.
   Ikävä
   43
   859
  6. Jasminilla uuis kulta

   personal trainer ja elämä hymyilee. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Jasmin-Mantyla-ero-ja-uusi-rakas/1182613?undefined
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   823
  7. Mitä eläintä kaivattusi

   muistuttaa? 💬
   Ikävä
   46
   734
  Aihe