Miksi Putin työntää sotilaitaan lihamyllyyn...

Anonyymi-ap

Putin ja edelleen Putin . Siinä vaiheessa kun kansan kusettajat edustaja Putin , Shoigu saattaa teidän pippelinne olla lihamyllyn reunalla..sitä odottaessa...FINSKI SOLDAT !

7

61

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Putin vihaa ryssiä. Kaikenlaisen kansan saikaan johdettavakseen...

    • Anonyymi

      Hän työntää heitä, koska haluaa nähdä kärsiviä henkiä ja oman kohtalonsa.

    • Anonyymi

      Nyt tulee ”tupen rapinat”?

      Kumpi yrittää ensiksi päästä Venäjän ”kalifiksi kalifin paikalle”, Ramzan Kadirov, Tsetsenian johtaja vai Putinin kokki Jevgeni Prigotsin?

      Jos yhteenotto venäjän ylimmän johdon, Putini regiimin ja nopeamman noista kahdesta voidaan välttää, Putinilla on vain vähän aikaa toimia. Nyt näyttää siltä, että Putinin kokki suunnittelee tarjoavansa tulista keittoa ensin. Mutta Ramzan Kadirov voi ehtiä ensin.

      Rauhan mies, onko se lopulta Valeri Gerasimov. Jos niin on Valeri Gerasimov rauhoittaa tilanteen vetämällä sotilaat nyt viimeistään pois Ukrainasta. Se on varmin tae saada nykyhallinnolle valta, joka uhkaa siirtyä jommalle kummalle em. terroristeista, takaisin.
      Jos nykykehitys annetaan jatkua, alkaa olla todennäköistä, että jompikumpi; Kadirov tai Prigotsin tai he yhdessä haastavat nykyhallinnon ja pyrkivät syrjäyttämään Putinin.

      Toinen uhka, 50 maan koalitio Venäjää vastaan Ukrainassa, on vielä Venäjän nykyjohdolle paljon suurempi. Jos Venäjä haluaa rauhoittaa tilanteen ja alkaa diplomaattisen rauhantyön heti, on vielä mahdollista, että muutamat empivät maat alkavat jäähdytellä muiden maiden kuumentuneita tunteita ja päättäväisyyttä lannistaa Venäjä ja ajaa pois Ukrainasta ”häntä koipien välissä”. Mutta jos Putin ei nyt lähde Ukrainasta, jää vain kaksi todennäköistä vaihtoehtoa jäljelle. Nato saa tarpeekseen ja tuhoaa kaikki Venäjän sotajoukot Ukrainassa tai sota eskaloituu ydinsodaksi, jossa suuri osa Venäjääki ja Pietari ja Moskovakin on vain hiiltyneitä ruumiita oleva rauniokasa. Kremlin hienoista historiallisista taloista ja mm. taidegallerioistakaan ei ole jäljellä mitään, eikä ketään.

      Toivon, että lopulta järki ja oikeudentaju voittavat ja palataan rakentamaan kansainvälistä rauhaa ja yhteistyötä. Se edellyttää ehdootomasti Venäjän poistumista Ukrainan maaperältä pian. Nyt alkaa olla ehkä jo liian myöhäistä. Mutta toivottavasti Putin, Gerasimov, Lavrov, Soigu, Peskov ja Saharov, ja muut ymmärtävät, että jos halutaan kalastella vielä rauhassa siperian lohijoilla ja osallistua tulevaisuudessa kansainvälisiin kehityshankkeisiin, on paras aloittaa rauhantyö ja vetää joukot pois Ukrainan maaperältä nyt heti. Sen jälkeen kun Ukraina on saanut 400 uutta pitkän kantaman panssarivaunua, edessä tantereilla on sama kohtalo kuin Irakin sodassa venäläisillä panssarivaunuilla oli.

      Entä Valko-Venäjä ja Lukasenka. Täytyy ihmetellä, miksei länsi ”tarttunut Lukasenkan käteen”, kun Lukasenka selvästi moneen kertaan osoitti halukkuuttaan kohentaa suhteitaan länteen. Luonnollisesti hänen ehtojaan oli mm. se, että jos hän luopuu Venäjän alistamasta roolistaan, Länsi turvaa Valko-Venäjän rauhan ja myös häntä itseään ei syytetä ja häneltä viedä valtaa pois monenlaisten kähmälöpelien keinoin. Jäljelle Lukasenkalle jäi vain turvautuminen IVY-maiden ja Putinin suojelukseen ja olemaan nukkehallitsija ja Venäjän määräysvallan alla. Valko-Venäjä on ollut usein Euroopan historiassa valtapelien uhrin asemassa ja moneen kertaan lähes koko kansa on tuhottu. Millä keinoin mikääm muukaan kansa olisi Lukasenkan asemassa voinut edes toimia toisin kuin hän on toiminut.

      Sitten vielä yksi Ukrainaa koskeva asia. Ukrainassa on alettu toden teolla karsimaan ortodoksista uskontoa maassa. Nyt on jo kaikkia kouluja ja päiväkotejakin velvoitettu ottamaan kaikki ikonit ja ortodoksien merkit pois julkisista tiloista. MIKSI?

      • Anonyymi

        Kiril


    • Anonyymi

      Onko Putin elossa,kansa uskoo sairaasti häneen miksi ???kuinka paljon omaan pussiin rupria on viety häädetty Olymppiassta oleviasta taloista ihmiset saiavatko paremmemmat? maailmaman kallein tie on siellä ja sen lisäksi Venäjä miehitti Kievojan Venänjään ei voi luottaa.

      • Anonyymi

        MITÄ KUULENKAAN? Jokaiselle on annettava uusi mahdollisuus, myös Venäjälle, älä arvostele Venäjää presidentin tekosten mukaan! Ja hänellä oli syynsä aloittaa sota, vai uskotko kenties että Niinistön ystävä haluaisi tappaa huvin vuoksi?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe