Rokotetut työntekijät

Anonyymi-ap

Mitenköhän tässä pitäis alkaa ajatella? Ensin kaikki syrji työpaikalla, koska ei ottanut kokeellista piikkiä. Nyt sitten nämä tehokkaan ja turvallisen ottaneet on vähän väliä lenssussa ties missä. Nekin joilla ei oo sairashistoriaa on joutunut saikuttamaan toimenpiteen jälkeen. Tämän taika-aineen ottamisestakin tuli suuri osa kipeäksi ja pomo tietysti antoi olla poissa töistä. Tämähän alkaa käydä firmalle kalliiksi ja meille maalaisjärjen omaaville on hirveesti ylimäärästä hommaa. Kukaan ei pahoittele tai pyytele anteeksi .

4

107

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Nyt on aika hiljaista hyssyttelyä piikkirintamalla.
   Yksityinen taho alkaa piikitykset vanhentuvilla piikeillä ja uutisten mukaan 30 euron korvausta vastaan.
   Ei taida tämä kampanja onnistua.

  • Anonyymi

   Viimevuoden syyskuussa Espanjalainen biologi ja elokuvantekijä antoi julkista tunnustusta rokottamattomille ihmisille, jotka ovat olleet nämä viimeiset vuodet todella sitkeitä.

   Hänen viesti kuului näin: 
   ”Vaikka olisin täysin rokotettu, ihailisin rokottamattomia, koska he ovat kestäneet suurimman koskaan näkemäni painostuksen, puolisoiden, vanhempien, lasten, ystävien, kollegoiden ja lääkäreiden taholta.

   He ovat osoittaneet sellaista luonteen lujuutta, rohkeutta ja kriittistä ajattelukykyä, että edustavat epäilemättä ihmiskunnan parhaimmistoa.
   He edustavat kaikkia ikäryhmiä, kaikkia koulutustasoja, kaikkia kansalaisuuksia ja erilaisia mielipiteitä.

   He ovat erityislaatuisia; he ovat sotilaita, joita jokainen toivoo riveihinsä. He ovat vanhempia, joita jokainen lapsi toivoo saavansa, ja lapsia, joista jokainen vanhempi unelmoi.

   He ovat yhteiskunnan keskiarvon yläpuolella olevia olentoja, he ovat niiden kansojen ydin, jotka ovat rakentaneet kaikki kulttuurit ja valloittaneet horisontit.
   He ovat rinnallasi, he näyttävät tavallisilta, mutta he ovat supersankareita.

   He tekivät sen, mihin muut eivät kyenneet. He olivat puu, joka kesti loukkausten, syrjinnän ja sosiaalisen syrjäytymisen myrskyn. Ja he tekivät sen, koska he luulivat olevansa yksin ja uskoivat olevansa yksin.

   Heitä ei kutsuttu perheen kanssa joulun viettoon, eivätkä he ole koskaan kokeneet mitään näin julmaa. He menettivät työpaikkansa, antoivat uransa mennä hukkaan, heiltä loppui rahat… mutta he eivät välittäneet.

   He kärsivät mittaamattomasta syrjinnästä, ilmiannoista, petoksista ja nöyryytyksistä… mutta he jatkoivat eteenpäin. Koskaan ennen ihmiskunnassa ei ole ollut tällaista ”roolienjakoa”, tiedämme nyt, ketkä ovat maapallon vastustajia.

   Naisia, miehiä, vanhoja, nuoria, rikkaita, köyhiä, eri rotuja ja uskontoja, rokottamattomia, näkymättömän arkin valittuja, ainoita, jotka onnistuivat vastustamaan, kun kaikki romahti.

   Te olette läpäisseet käsittämättömän testin, jota monet kovimmista merijalkaväen sotilaista, kommandoista, vihreistä bareteista, astronauteista ja neroista eivät ole läpäisseet. Teidät on tehty samasta aineesta kuin kaikkien aikojen suurimmat, ne sankarit, jotka ovat syntyneet tavallisten ihmisten joukossa ja jotka loistavat pimeydessä.”

   https://freenz.substack.com/p/general-christian-blanchons-tribute?'

   Tämä on muistutus sinulle

   Olet selvinnyt ihmiskunnan suurimmasta psykologisesta operaatiosta. He opiskelivat kaikki mahdolliset tavat, manipuloida, aivopestä ja pakottaa sinua. He yrittivät lannistaa, turruttaa, pelottaa, syyllistää ja häpäistä sinut. He kyseenalaistivat mielenterveytesi ja pitivät sinua hulluna. He jopa käänsivät sinulle rakkaat ihmiset sinua vastaan. Lähes kaikki menivät lankaan. Lähes kaikki ostivat valheen, mutta et sinä.

   https://www.youtube.com/watch?v=hUd78YxwgfI

   • Anonyymi

    Kyllä; nyt voi olla todellakin itsestä ylpeä, kun ei haksahtanut tuohon massiiviseen painostukseen.
    Ja näyttää kyllä siltä, että jopa Thl on kääntänyt kelkkansa!


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jetin syöksy saanut lisää vauhtia

   Huh huh - uusimmat uutiset viittaa siihen aika vahvasti, että nyt mennään lujaa kyytiä kohti pohjaa! Mutta eipä sitä koskaan tiedä, jospa sieltä viel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   4291
  2. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   81
   1854
  3. Mulla on ikävä sinua

   Kun oli edes joku yhteys. Nyt ei ole enää mitään, ja tuskin tulee koskaan olemaan. Katsoin kuvaasi ja tulin niin iloiseksi, mutta samalla haikeaksi.
   Ikävä
   35
   1318
  4. Suomi kuihtuu ilman maahanmuuttoa

   Aika pahan laittoi Iltalehti persuille :-D https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/87de288c-7c6f-4ed3-b81c-72bea585649a
   Maailman menoa
   469
   1112
  5. Sille jollekin, edelleen tunnistat kyllä

   Jatkamme siitä mihin jäimme. Tekniikkakin meni kauhusta polvilleen kun rikoimme rajat. Edelleen on vielä verkko avaamatta. Nyt huomaat, että pidät si
   Ikävä
   179
   1106
  6. Uusi viihdesarja-tietovisa Hengaillaan sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit?

   Ylen uusi Hengaillaan starttasi lauantaina. Jenni Poikelus juonsi ja Riku Rantala tuomaroi. Ohjelma sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit
   Tv-sarjat
   54
   1045
  7. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   951
  8. Törmäsin lauseeseen

   "Kun ihmiset tietävät tehneensä sinulle väärin, he välttelevät sinua". Taitaa olla totuuden siemen.
   Ikävä
   75
   892
  9. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

   Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
   Sinkut
   177
   789
  Aihe